Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

4 μικρά μυστικά και χάνετε 2-4 κιλά μέσα σε 2 εβδομάδες


Μπορείτε να χάσετε 2-4 κιλά μέσα σε 2 εβδομάδες. Θέλετε να μάθετε Πως; 

Με την εφαρμογή μίας ενεργειακά δυναμικής διατροφής πλούσιας σε αντιοξειδωτικά η οποία περιέχει όλα τα τρόφιμα σε ποσότητα και συνδυασμένα μπορείτε να φτάσετε στο βάρος που επιθυμείτε χωρίς να στερηθείτε τίποτα. Μάθετε μερικά μικρά μυστικά και σημεία κλειδιά για ασφαλές αδυνάτισμα που επιγραμματικά είναι τα εξής:

- Μασάτε αργά κάθε μπουκιά: Το καλό μάσημα της τροφής βοηθάει την καλύτερη αξιοποίησή της από τον οργανισμό, καθώς επιτρέπει στα ένζυμα του σάλιου να διασπάσουν κάθε τροφή στα θρεπτικά συστατικά από τα οποία αποτελείται. Παράλληλα, όταν τρώτε αργά προλαβαίνει να φτάσει στον εγκέφαλο το μήνυμα του κορεσμού, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύετε να καταναλώσετε μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού από όση πραγματικά χρειάζεστε, από καθαρή λαιμαργία. 
Γι’ αυτό άλλωστε τα άτομα που τρώνε υπερβολικά αργά είναι κατά κανόνα αδύνατα και παραμένουν έτσι μια ολόκληρη ζωή χωρίς να χρειάζεται να κάνουν δίαιτα.


- Καταναλώνετε τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες (δημητριακά, ζυμαρικά, πλιγούρι, φρούτα, λαχανικά, όσπρια, καστανό ρύζι, πολύσπορο ψωμί), τα οποία μειώνουν την απορρόφηση λίπους, χορταίνουν εύκολα, με αποτέλεσμα να καταναλώνετε μικρότερη ποσότητα φαγητού. Για να εξασφαλίσετε τη μεγάλη κατανάλωση φυτικών ινών, καλό είναι να επιλέγετε τρόφιμα ολικής αλέσεως, φυσικά βιολογικά και να τρώτε τα φρούτα με τη φλούδα.

- Ενισχύστε τη διατροφή σας με αντιοξειδωτικά (βιταμίνη Ε, C, β-καροτένιο, λυκοπένιο, σελήνιο, φλαβονοειδή, κατεχίνες): Η σύνδεση των αντιοξειδωτικών με τη ρύθμιση του βάρους πραγματοποιήθηκε μέσα από την παρατήρηση ότι τα άτομα που καταναλώνουν τρόφιμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά (βιταμίνη Ε, C, σελήνιο, ψευδάργυρος, β-καροτένιο, φλαβονοειδή) τείνουν να έχουν χαμηλότερο σωματικό βάρος, λόγω της μειωμένης συσσώρευσης λίπους στα κύτταρα. Συγχρόνως, η επαρκής πρόσληψη αντιοξειδωτικών σας βοηθάει να δημιουργήσετε ένα πιο ήπιο βιολογικό περιβάλλον, κάτι που ευνοεί ιδιαίτερα την απομάκρυνση των τοξικών ουσιών μέσω των φυσικών μεθόδων που διαθέτει ο οργανισμός: ούρα, κόπρανα, ιδρώτας κ.λπ. 

Η αποτελεσματικότερη αποβολή των τοξικών ουσιών διευκολύνει το μεταβολισμό και ενεργοποιεί την κινητοποίηση του αποθηκευμένου λίπους. Με τον τρόπο αυτό το σώμα επανακτά τη βιολογική του ισορροπία του και το πλεονάζον βάρος μειώνεται σταδιακά. Το γεγονός αυτό αποτελεί σίγουρα την πλέον ενδεδειγμένη και υγιεινή διαδικασία απώλειας βάρους. Ιδιαίτερα, το καλοκαίρι που υπάρχει αφθονία φρούτων και λαχανικών είναι η ιδανική εποχή για να αυξήσετε την πρόσληψη αντιοξειδωτικών. Έτσι εμπλουτίστε τη διατροφή σας με τα ακόλουθα τρόφιμα: αβοκάντο, ροδάκινα, βατόμουρα, βερίκοκα, κεράσια, σύκα, δαμάσκηνα φασολάκια πράσινα, ντομάτα, κολοκύθια, μελιτζάνες, καρπούζι, πεπόνι, πιπεριές και όλα τα καλά της φύσης. 

- Ενυδατωθείτε και αδυνατίστε: ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να ενεργοποιήσετε τον μεταβολισμό σας είναι η αυξημένη πρόσληψη υγρών (8-12 ποτήρια καθημερινά), τα οποία ενισχύουν τις καύσεις και συμμετέχουν στην αποβολή τοξινών μέσω της διούρησης και της εφίδρωσης. Συγκεκριμένα, η κατανάλωση 500ml νερού μπορεί να προκαλέσει αύξηση του μεταβολισμού κατά 30%, ενώ η κατανάλωση 1.5 λίτρου νερού ημερησίως μπορεί να αυξήσει την ημερήσια δαπάνη ενέργειας κατά 48 θερμίδες.

Ωστόσο, το νερό δεν αποτελεί το μόνο υγρό για την ενυδάτωση του οργανισμού. Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ιατρικής της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών των ΗΠΑ, τα ροφήματα με καφεΐνη συμβάλλουν στην κάλυψη των ημερήσιων αναγκών σε υγρά παρόμοια με τα μη καφεϊνούχα ροφήματα (π.χ. ελληνικός ή στιγμιαίος καφές, πράσινο τσάι, και όλα τα φυσικά ροφήματα, πάντα χωρίς ζάχαρη)

Καλή Επιτυχία.

Κατερίνα Μηστριώτη

diet-web

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα