Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

--- ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΕΥΡΗΜΑ, Νο.2: ΤΟ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ ΤΟΥ HAJDUK ---

Αλήθεια, πόσοι άνθρωποι ξέρουν για τις ιστορίες των εξωγήινων εμφυτευμάτων; Πολλοί, αν και ελάχιστες φορές υπήρξαν ανιχνεύσιμα μέσα στα σώματα των απαχθέντων. Αυτό συμβαίνει καθώς είναι πολύ μικρά, δεν αφήνουν ίχνη εισαγωγής και τοποθετούνται για μικρό χρονικό διάστημα έως ότου αφαιρεθούν σε μία δεύτερη συνάντηση.

Έως σήμερα έχουν ανακτηθεί περίπου 24 από αυτά, χάρη στις προσπάθειες των Dr Roger Leir (χειρούργος), Steve Colbern (χημικός επιστήμονας και εμπειρογνώμονας νανοτεχνολογικών σωλήνων), Robert Koontz (πυρηνικός φυσικός) και του Dr Hajduk (χειρούργος Δομινικανού νοσοκομείου).



Ο τελευταίος τον Μάιο του 2006, είχε αφαιρέσει το μεγαλύτερο σε μέγεθος εξωγήινο εμφύτευμα (1,8 εκατοστών) από τη σπονδυλική στήλη ενός άνδρα, μία διαδικασία αρκετά επικίνδυνη που κράτησε δύο ολόκληρες ώρες αλλά με θετικά τελικά αποτελέσματα. 

Από τότε, το συγκεκριμένο εξωγήινο τεχνούργημα φυλάσσεται σε ένα φιαλίδιο γεμάτο με ένα είδος παχύρρευστου υγρού και εκπέμπει ένα ανατριχιαστικό πράσινο φως σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, χωρίς να ξέρει κανείς τι ακριβώς μεταδίδεται από αυτό το πράγμα!


Τα περισσότερα εμφυτεύματα που έχουν ανακτηθεί, είναι φτιαγμένα από μετεωρικό σίδηρο (με μη γήινα ισότοπα), κοβάλτιο και σημαντικές ποσότητες ιριδίου. Καλύπτονται με ένα λιπαρό κέλυφος με σκληρή επίστρωση, που παράγει ισχυρά μαγνητικά πεδία (πάνω από 10 milligauss) τα οποία αλληλεπιδρούν απωθητικά στη χειρουργική χάλυβα και κινούνται μακριά από το νυστέρι.

 Πριν την αφαίρεση, εκπέμπουν ραδιοσήματα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στα 93 MHz ή 15 MHz, συχνότητες που χρησιμοποιούνται και στο χώρο των δορυφορικών επικοινωνιών. Συνήθως βρίσκονται επιφανειακά στο σώμα κοντά σε νευρικά κύτταρα, αλλά και σε οστά. 

Περίπου το 15 % των απαχθέντων παρουσιάζουν σημαντική αύξηση φθορισμού στην περιοχή του δέρματος που βρίσκονται, μέχρι και 1 μήνα μετά (ανιχνεύσιμη με UV-A , UV-B και UV-C). Ανιχνεύονται με μικρούς ανιχνευτές μετάλλων, ακτίνες Χ και σύγχρονα μαγνητόμετρα (Gauss Meters EMF).

Στις μέρες μας, δεν δηλώνονται όλα τα εμφυτεύματα ως εξωγήινα. 


Κάτι που μας οδηγεί να υποψιαζόμαστε μία «εκμετάλλευση» της τακτικής και από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. (Άρθρο: Harris Koutsiaftis)

ufotruth

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα