Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ο ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΟΣ ΝΤΟΠΑΡΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ


Μια γυναίκα θα σου πει ότι δεν υπάρχει σεξ στο αμίλητο. Αλλοίμονο. Δεν γίνεται δουλειά μονάχα με το κούνημα, το πήγαινε-έλα. Εκτός από τα φιλιά και τα χάδια μέσα στο παιχνίδι είναι και τα λόγια. Ακόμα κι αυτά που βγάζει ο στόμας του άντρα όταν βρίζει μια τσούλα του δρόμου.
Αυτή είναι η μια πλευρά, όχι βέβαια ο κανόνας. Υπάρχουν γυναίκες που ούτε καν θα ήθελαν να ακούσουν βρώμικα λόγια, προστυχόλογα εκείνες τις στιγμές που σφυρίζει το τραινάκι μέσα στο τούνελ και με τα κλειστά μάτια τους μέσα στο σκοτάδι βλέπουν το φως του παραδείσου.
Οι σεξολόγοι και οι σχετικοί με το σεξ ειδικοί επιστήμονες το ‘χουν μελετήσει το θέμα κι όλοι συμφωνούν, ότι στο κρεββάτι ανάμεσα σ’ έναν άνδρα και μια γυναίκα, είναι επιτρεπτή η χρήση και απαγορευμένων λέξεων. Καλά, πολύ καλά τα γλυκά, τα τρυφερά λόγια, τα ολότελα ρομαντικά, αλλά απαραίτητα είναι κι εκείνα του πεζοδρομίου, τα εντελώς εκτός σαβουάρ βιβρ.
Γουστάρει να τα ακούσει η κυρία; Ρίχτα βρώμικα, κύριε. Ποτέ δεν λες «όχι» στο σεξουαλικό ντόπιγκ. Όπως κι ένας άνδρας φτιάχνεται όταν η άλλη απελευθερωθεί και σαν πόρνη του χειρώτερου μπουρδέλου εκφράζει τον πόθο της.

Αφροδισιακό, λοιπόν, το βρωμόστομα, ίσως πολύ πιο δυνατό από την αισθησιακή καθωσπρέπει και ψιθυριστή ερωτολόγα φωνή στο αυτί του ερωτικού συντρόφου. Είπαμε, όμως. Δεν ισχύει για όλους. Μια γυναίκα, για παράδειγμα, χωρίς προηγούμενη σχετική εμπειρία, πιθανόν να κομπλάρει όταν λίγο πριν τον οργασμό, την αποκαλεί ο άλλος π.χ. «αλήτρα μου», «Λολίτα μου», «πουτανόσογο», «ξετσίπωτη», «πουτανομάγκαλο», για να περιοριστούμε σε κάποια «αθώα» πεζοδρομιακά.
Το ρισκάρεις; Κάποιες θα αισθανθούν προσβεβλημένες, θα ξενερώσουν, μήπως νοιώσουν εκείνη τη στιγμή ότι ένας ξένος τις βιάζει.
Ίσως παίζει ρόλο και το ταλέντο του άντρα ή, της γυναίκας που έχει την ανάγκη να ανταλλάξει μπινελίκια την ώρα της συνεύρεσης. Να αρχίσει να «τα λέει» με τρόπο που να μη θίγει τον σύντροφό του. Και παράλληλα να τον προσκαλεί στο γήπεδο της απαγορευμένης λεκτικής ανταλλαγής. Επειδή και οι προστυχοκουβέντες είναι ένα κομμάτι του ερωτικού παιχνιδιού.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα