Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥΣ


Η Μαντόνα στα 55 της είναι με 26χρονο. Κούγκαρ η κυρία. Στην ίδια ηλικία με την τραγουδίστρια η Σάρον Στόουν, άλλη τεράστια γυναίκα, κυκλοφορεί επίσης με 26χρονο. Κούγκαρ κι αυτή.

stone
Ώριμες κυρίες που έχουν περάσει την κλιμακτήριο αλλά δεν το βάζουν κάτω. Με τίποτα. Στο σεξ δεν υπάρχει ηλικία. Ρώτησε τη γιαγιά της, πριν χρόνια η Σοφία Λώρεν πότε σταμάτησε να πηγαίνει με άνδρα. Πότε της κόπηκε η διάθεση και η 80χρονη γιαγιά απάντησε στην εγγονή: Εμένα ρωτάς; Ρώτα μια μεγαλύτερή μου!
lauren
Με 26χρονο βγαίνει και η Τζένιφερ Λόπεζ. Άλλη αγριόγατα. Άλλο κούγκαρ. Γυναίκες που μ'έναν πολύ νεώτερό τους άνδρα θέλουν να νοιώσουν αυτοπεποίθηση. Είναι κούκλες, αισθησιακές, ελκυστικές και εντελώς απενοχοποιμένες. Είναι κούγκαρ.
jaylo
Άγριο ζώο το κούγκαρ. Αιλουροειδές θηλαστικό. Έτσι τις λένε στην Αμερική τις γριές κότες που καμακώνουν πιτσιρικάδες. Γυναίκες-κούγκαρ. Στην Ελλάδα τις λένε τεκνατζούδες. Πουρούδες. Γυναίκες πουροκυνηγούς.
Μεγάλη γυναίκα, και το μεγάλη δεν παραπέμπει στην ηλικία της, η Σούζαν Σάραντον. Δεν θα την σνομπάριζε ποτέ ένας αληθινός άνδρας. Θα είχε να πάρει τόσα πολλά στο γήπεδό της, εννοώ στο κρεββάτι της. Στα 67 της χρόνια η Σάραντον έχει ζευγαρώσει με 34χρονο. Κούγκαρ κι αυτή. Μία ακόμα Εύα που ψάχνει τον παράδεισό της.
saranton
Η απόλυτη τεκνατζού, τεκνομαζώχτρα στην πολύ αλανιάρικη γλώσσα, είναι η Τζόαν Κόλινς, που στα 80 της γκομενίζει δημοσίως μ'έναν 48χρονο. Καλά, αυτή δεν θα την πω κούγκαρ. Αυτή είναι γυναίκα-βρυκόλακας. Και το υπερηφανεύεται ότι είναι ακόμα αναμένο το τζάκι της.
collins
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα