Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Οι Μασόνοι της Ρόδου

Οι Μασόνοι της Ρόδου
Η Μασονική Στοά «Κλεόβουλος» της Ρόδου, οι αόρατοι αρχηγοί, η μύηση των Μασόνων, η οδός Ιπποτών που τα βράδια της Τετάρτης οι Μασόνοι συγκεντρώνονται. 
Μυστικότητα, μύστες, αλληλεγγύη που κάποιοι Μασόνοι δεν την αντέχουν όταν ζητείται στο μέγιστο βαθμό και αποσκιρτούν. Και τότε γίνονται Μασόνοι σε ύπνωση!
Ο άνθρωπος που κάθεται απέναντί μου και δέχεται να μου μιλήσει, κάθε λίγο μου λέει ότι «δεν ξέρει πολλά»! Ξέρει όμως πολλά περισσότερα απ΄ αυτά που μου λέει, μπορεί και να τα έχει ζήσει!
Το 1998 η εφημερίδα «Γνώμη» δημοσίευσε τη λίστα των Ροδίων Μασόνων που είχαν αποβιώσει μέχρι τότε. Επίσης γνωστοποίησε τα ονόματα του Συμβουλίου των Αξιωματικών της περιόδου 1997-1999! Σήμερα δεν θα πούμε ονόματα, άλλωστε η Ρόδος είναι μικρή…

Γιατί λέτε ότι αυτό το διάστημα οι Μασονικές Στοές είναι ιδιαιτέρως δραστήριες;
Σε περιόδους που υπάρχει πολιτικό κενό ανδρώνονται οι ομάδες που σχετίζονται με τη Μασονία. Κι αυτή είναι μια τέτοια περίοδος. Καλύπτουν το κενό ανεβαίνοντας στα κέντρα λήψης αποφάσεων, ελλείψει πολιτικών σχηματισμών. Τώρα που το ΠΑΣΟΚ είναι στα κάτω του παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα γιατί βρίσκουν ελεύθερο πεδίο και από τις θέσεις αυτές ασκούν μονομερώς εξουσία. Είναι παντοδύναμοι. 


Ο Χίτλερ στην περίοδο του Ναζισμού 1933-1944, τους κυνήγησε όσο και τους ομοφυλόφιλους και τους έγχρωμους, για διαφορετικούς λόγους την κάθε κατηγορία. Εξ αυτού του λόγου και η μυστικοπάθεια στις Στοές. Είναι γιατί υπάρχει κίνδυνος για την ακεραιότητά τους. Ο Χίτλερ εκτέλεσε πολλούς. Πριν το Χίτλερ υπήρχε κενό εξουσίας στη Γερμανία γι αυτό δυνάμωσαν οι Μασόνοι.

Τι εννοούσατε πριν που μιλήσατε για το ΠΑΣΟΚ; Τους κυνήγησε και το ΠΑΣΟΚ;
Το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ λέει ξεκάθαρα και πολύ αυστηρά για όσους ήθελαν να γίνουν μέλη να υπογράψουν με ευθύνη και αυτού που τους σύστηνε ότι δεν συμμετέχουν ούτε συμμετείχαν ποτέ σε καμία Μασονική ή παραμασονική οργάνωση. Σε αντίθετη περίπτωση η αίτηση δεν γινόταν δεκτή κι αν διαπιστωνόταν μετά γινόταν παραγραφή.

Γιατί δεν τους ήθελαν;
Γιατί είχαν αναλάβει πολύ υψηλά πόστα κι εμπόδιζαν το ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει. Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήθελε να τους εξοστρακίσει για ν’ αναλάβουν τα υπεύθυνα πόστα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Γι αυτό και στην περίοδο της παντοδυναμίας του, από το 1981 και για δύο-τρεις τετραετίες είχαν κουρνιάσει οι Μασόνοι και περίμεναν την ευκαιρία που τους την έδωσε ο Μητσοτάκης το 1993.

Η πολιτική είχε χαλαρώσει, το ΠΑΣΟΚ αποδυναμώθηκε και επειδή αυτοί βρίσκονταν στις παραφυάδες της δεξιάς και της ακροδεξιάς άρχισαν να αναλαμβάνουν πραγματικά την εξουσία. Τότε δειλά-δειλά. Τώρα έχει παραγίνει, είναι εμφανές ότι κατέχουν υψηλές θέσεις και στην οικονομία και στη δικαστική εξουσία δυστυχώς και παντού. 




Στην πραγματικότητα μας κυβερνούν οι Μασόνοι λέτε;
Δεν το βλέπεις; Είναι εμφανές. Δεν βλέπεις με την Τράπεζα Δωδεκανήσου;... Είναι ανώτατα διευθυντικά στελέχη μεγάλων οργανισμών στην περιοχή μας, είναι στο χώρο της υγείας, είναι παντού και εξυπηρετούν πρώτα τους “αδελφούς”. Αυτό σημαίνει κλειστή κάστα. Για παράδειγμα θα προσληφθεί, θα βοηθηθεί, ο αδελφός για οποιαδήποτε θέση ή ανάγκη έχει. Ας πούμε θέλω να προσληφθώ εγώ κι έχω δέκα master. Θα προτιμηθεί ο αδελφός που έχει λιγότερα προσόντα.

Αυτή είναι η ορολογία; «Αδελφός»;
Ναι, έτσι αποκαλούνται μεταξύ τους.

Η Μασονική Στοά της Ρόδου πώς λέγεται, πού βρίσκεται, πότε συναντιούνται;
Βρίσκεται στη Μεσαιωνική Πόλη που εμπνέει κιόλας, στην οδό Ιπποτών! Θα τους δεις κάθε Τετάρτη απόγευμα που σκάνε μύτη, νομίζω και τώρα Τετάρτη είναι και δυό- τρεις ώρες μετά βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια για να γυρίσουν σπίτια τους. Η Στοά λέγεται “Κλεόβουλος”, πήρε το όνομά της από τον Κλεόβουλο τον Ρόδιο και ιδρύθηκε στις 7 Απριλίου 1948, ένα μήνα μετά την Ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων με τη μητέρα πατρίδα.

Αξιοπρόσεκτο είναι το λάβαρο της Στοάς με τον τάφο του Κλεόβουλου καθώς και το τεκτονικό ρητό που λέει “Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης”. Στον όρκο τους ορκίζονται ότι δεν θα εξαπατήσουν ποτέ και δεν θα κακολογήσουν ποτέ κανέναν αδελφό Μασόνο, αλλά δεν γίνεται καμιά αναφορά για τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Ο Σεβάσμιος της Στοάς της Ρόδου ποιος είναι;
Το 1998 η εφημερίδα σας, η “Γνώμη” με αφορμή την 50η επέτειο της ίδρυσης της Στοάς της Ρόδου όπου γιόρτασαν οι τέκτονες με τα γνωστά τους τελετουργικά, δημοσίευσε μία λίστα με τέκτονες της Ρόδου που δεν υπάρχουν στη ζωή. Είναι αυτή που σας δίνω τώρα αν θέλετε να την ξαναδημοσιεύσετε.

Επίσης δημοσιεύσατε και το Συμβούλιο Αξιωματικών της περιόδου 1997-1999. Σεβάσμιοι κι άλλοι βαθμοί το είδαν το όνομά τους να φιγουράρει. Μπορεί όμως να τους καταλάβεις κι αν τους δεις έξω. Όταν βρίσκονται για καφέ σε μια καφετέρια κεντρική που πάνε είναι πολύ σοβαροί, ούτε «γεια» δεν λένε. Μόνος του ο καθένας είναι μια χαρά.

Τι γίνεται στη Στοά τα απογεύματα της Τετάρτης;
Φοράνε ποδίτσες! Κάτι φουστίτσες σκωτσέζικες πάνω από τα παντελόνια. Αλληλοβραβεύονται, βρίσκουν αφορμές και το κάνουν, γιατί κάτι τέτοια τους τονώνουν το ηθικό, αλλά είναι ασφυκτικοί οι κανόνες.

Φτάνουν στο σημείο να παρεμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή υποχρεώνοντάς σε ακόμα και να παντρευτείς μια κοπέλα με την οποία είχες μια απλή σχέση γιατί δεν συνάδει με τη σοβαρότητα και τους κανόνες της Στοάς να έχεις μια ελεύθερη σχέση. Στο όνομα της αλληλεγγύης προς άλλους αδελφούς σου ζητούν συνέχεια. Μπορεί να σου ζητήσουν ας πούμε να πληρώνεις έναν φοιτητή για ένα χρόνο. Μπορεί να σου ζητήσουν να παραχωρήσεις αυτοκίνητα, εξοπλισμούς για να βοηθήσουν άλλους.

Δηλαδή Μασονία ίσον αλληλοϋποστήριξη!
Για το θεαθήναι ναι. Οι ίδιοι ομολογούν σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις ότι ο πόλεμος μαίνεται ακόμη και μεταξύ ενεργών μελών. Από κάτω βρωμάει. Πάντως τους κανόνες που σου έλεγα πριν δεν τους αντέχουν όλοι γι αυτό υπάρχουν και αποσκιρτήσεις. Αν φύγεις λένε ότι έχεις περιέλθει σε «ύπνωση» με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε πόλεμο φθοράς που σου ξεκινούν.

Οικογενειακά, επαγγελματικά, ηθικά, γιατί δεν είσαι πια δικός τους, τους πρόδωσες και γι αυτό θα σε τελειώσουν. Η Στοά επιβάλει τους κανόνες της και κανείς δεν τολμά να αντιδράσει. Χρήζει προέδρους, ρίχνει προέδρους, χρήζει καθηγητές πανεπιστημίου, προάγει δικαστές. Είναι διεθνείς οι σχέσεις, με συχνή επικοινωνία. Οι άκρες που έχουν είναι παντού στον κόσμο και είναι δυνατές. Ένα τηλέφωνο αρκεί.

Τα απλά μέλη της Στοάς έχουν κάποια ισχύ;
Έχουν οφέλη, αλλά σχεδόν καθόλου ισχύ, είναι νεροκουβαλητές αυτοί. Κάτι 50άρηδες, 55άρηδες της Ρόδου ξέρεις πόσο προσπαθούν να γίνουν Μασόνοι για να βοηθηθούν; Αλλά οι τρύπες στο κόσκινο έχουν μικρύνει.

Αν θέλει κάποιος να γίνει Μασόνος μπορεί;
Σε προτείνει οπωσδήποτε ένας χρησμένος ή δύο. Σύμφωνα με τους κανόνες τους μπαίνει ένας από κάθε επάγγελμα, κι αν έρθει αίτηση και για δεύτερο άτομο από το ίδιο επάγγελμα δεν εγκρίνεται. Αυτοί όμως βρίσκουν τους τρόπους και βάζουν αυτούς που θέλουν. Και βέβαια δεν έχει γυναίκες. Γυναίκες έχουν οι Ροταρυ, οι Λάιονς…

Γιατί τους αναφέρετε αυτούς;
Γιατί αυτοί είναι ο προθάλαμος. Κυρίως οι Ρόταρυ. Στον ροταριανό τροχό δεν έχεις δει καμουφλαρισμένα μασονικά μαυρόασπρα τρίγωνα στο κέντρο του; Μασονοκρατούμενες είναι αυτές οι λέσχες και αποτελούν και το φυτώριο.

Ο εισερχόμενος είναι αμέσως κανονικός Μασόνος;
Ο εισερχόμενος μαθητευόμενος μασόνος γίνεται δόκιμος Μασόνος και ορκίζεται ότι τα βαθύτερα μυστικά της Μασονίας δεν πρέπει ποτέ να τυπώνονται, μόνο να μεταδίδονται από Μασόνο σε άλλο Μασόνο με αρχαίες προφορικές τελετουργίες και απαγγελίες. Όταν χρήζουν καινούργιο μέλος κάνουν τελετές με κεριά, με σπαθιά, φορώντας τις φουστίτσες. Ο αρχηγός της Στοάς ο Σεβαστός Διδάσκαλος ανοίγει τη συνάντηση επιδεικνύοντας αυτό που είναι γνωστό σαν τιμωρία αθέτησης του όρκου, προειδοποιώντας το δόκιμο μέλος για τις συνέπειες που θα έχει σε περίπτωση αθέτησης του όρκου.

Πώς τον προειδοποιεί δηλαδή;
Σέρνει το δεξί του χέρι κατά μήκος του λάρυγγά του, το χέρι του το έχει ανοικτό και ο αντίχειρας βρίσκεται δίπλα στο λάρυγγα και το κατεβάζει προς τα κάτω υποδηλώνοντας την τιμωρία σε περίπτωση αθέτησης του όρκου.

Με τρομάζετε! Κι αν εγκαταλείψεις τι είπαμε ότι γίνεται;
Μπαίνεις σε ύπνωση με όλα τα επακόλουθα. Σε μαχαιρώνουν άγρια και πισώπλατα όπου σε βρουν. Στο μεταξύ δεν ξέρεις από πού σου ‘ρχεται. Κάποιοι που έφυγαν επειδή δεν άντεξαν, τους έγινε η ζωή μαύρη. Η ηγεσία κινεί τα νήματα και αποφασίζει για τα πάντα. Ο αρχιερέας, ο πρεσβύτερος διάκονος, τους βαθμούς μπορείς να μπεις και να τους δεις στο internet.

Ο μύστης αποκτά τους τρεις πρώτους βαθμούς της Μασονίας, αλλά περίπου το 75% των Μασόνων δεν προχωρεί ποτέ παραπέρα από τους βαθμούς αυτούς. Οι εντολές του τεκτονισμού είναι πάνω από οποιαδήποτε πολιτική τοποθέτηση ή ιδεολογία. Κάτω από τις εντολές της Στοάς όλα χάνουν το χρώμα τους. Το ζούμε καθημερινά. Είναι μια κάστα κλειστή, απομονωμένη από το λαό, που ελέγχει τα κέντρα εξουσίας μεροληπτώντας πάντα υπέρ των τεκτόνων. Ιδού η αδικία στον ανύποπτο λαό που πολλές φορές δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί δεν επελέγη το παιδί του για μια συγκεκριμένη θέση ή προαγωγή.

Πόσους Μασόνους έχει η Στοά της Ρόδου;
Το πολύ πενήντα ή σαράντα και άλλοι τόσοι πρέπει να είναι σε ύπνωση. Και βέβαια πολλοί έχουν πεθάνει και τα ονόματα αυτών των τελευταίων όπως είπαμε έχουν βγει στη δημοσιότητα. Όλους τους διακατέχει ένας ιδιότυπος ρατσισμός, νιώθουν ανώτερη φυλή γι αυτό κι αν τους συναντήσεις κατά τύχη σε μια δική τους συγκέντρωση είναι πολύ σοβαροί, αμίλητοι, υπεράνω. Εάν τους συναντήσεις μόνους τους έξω είναι διαχυτικοί, αλλά ψεύτικοι.

Υπάρχουν κώδικες μεταξύ τους, λέξεις που μπορείς να πεις για να σε θεωρήσουν δικό τους;
Πες ότι είσαι τουρίστας κι έχεις προκαλέσει ένα ατύχημα ή έχεις κάνει ένα παράπτωμα. Πας στο δικαστήριο το οποίο δεν έχει ενημέρωση ότι είσαι τέκτονας. Υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες κινήσεις όπως αυτή που παίζουν οι αντίχειρες κυκλικά μεταξύ τους, κίνηση που όταν την κάνεις δίνεις το μήνυμα ότι είσαι δικός τους. Απλά πράγματα και τότε το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο. Υπάρχουν επίσης ορισμένες λέξεις για την αναγνώριση. Το τελευταίο που θέλω να σου πω είναι ότι αυτή την εποχή που υπάρχει κενό εξουσίας η Στοά είναι στα πάνω της…

Γράφει : Pοδούλα Λουλουδάκη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα