Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΛΗΝΑΣ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΣΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΑ


Φοβερά πράγματα. Σε καθίζω ξεβράκωτο, όπως σε γέννησε η μανούλα σου, και σε ρωτάω. Συγκεκριμένη ερώτηση. Και απαιτώ συγκεκριμένη απάντηση. Και για να εξασφαλίσω τη συγκεκριμένη απάντηση στη συγκεκριμένη μου ερώτηση έχεις να διαλέξεις ένα από τα δύο. Λοιπόν.
Το ερώτημα. Ποιο έγκλημα θαρρείς σε βαρύνει περισσότερο, αν σε χαρακτηρίσουν π.χ. απροσάρμοστο ή, αγράμματο; Αδιάφορο ή, ανεπαρκή; Τρακαδόρο ή, λουφαδόρο; Άσχημο ή, αποτυχημένο; Γκαφαδόρο ή, βλάκα;
Φοβερά πράγματα. Ρώτησαν 15.000 γυναίκες από 20 χώρες. Έρευνα κανονική. Από ποια χώρα είναι οι χειρώτεροι εραστές. Φοβερά πράγματα, σου λέω. Βγήκε η μεγαλύτερη αλήθεια για τον Έλληνα.

Στην πρώτη θέση του βάθρου χειρώτεροι οι Γερμανοί. Γιατί; Είναι βρώμικοι. Δεύτεροι οι Άγγλοι, οι οποίοι χαρακτηρίζονται τεμπέληδες. Τρίτοι οι Σουηδοί, διότι το κάνουν γρήγορα. Τέταρτοι οι Ολλανδοί, είναι κτητικοί. Πέμπτοι οι Αμερικανοί, είναι σκληροί. Έκτοι οι Έλληνες. Γιατί;
Φοβερά πράγματα. Είναι κακοί εραστές οι Έλληνες επειδή θεωρούνται σαχλοί. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξευτύλα. Να σε βλέπουν έναν σαχλαμάρα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα