Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Δείτε ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη δίαιτα κάποιου που εργάζεται πολλές ώρες


Δεν είναι λίγοι εκείνοι/ες που προσπαθούν να χάσουν βάρος, αλλά βρίσκονται πολλές ώρες στη δουλειά τους. 
Το γεγονός αυτό τους αναγκάζει να μην τρώνε όλοι την ημέρα ή να τρώνε κάτι το μεσημέρι και επιστρέφοντας το απόγευμα στο σπίτι, να μην μπορούν να ελέγξουν το τσιμπολόγημα ή το φαγητό που καταναλώνουν, εμποδίζοντας κατά αυτό τον τρόπο την καθοδική πορεία του δείκτη της ζυγαριάς τους.

Το φαινόμενο αυτό είναι πολύ συχνό και εν μέρει και δικαιολογημένο. Κατά τις ώρες που είμαστε στη δουλειά, το μυαλό δεν ασχολείται ιδιαίτερα με το θέμα «φαγητό». Αντίθετα, η ώρα της επιστροφής στο σπίτι είναι η ώρα της χαλάρωσης, με βασική επιβράβευση το φαγητό.


Αν αυτή η επιστροφή στο σπίτι σας βρει πεινασμένους, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς είστε πολύ πιο επιρρεπείς στους πειρασμούς, στο τσιμπολόγημα και στις μεγάλες μερίδες φαγητού. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό;



Έχετε στο χώρο εργασίας και καταναλώστε ελάχιστα λεπτά πριν την αναχώρησή σας ή ακόμη και στο αυτοκίνητο ένα μικρογεύμα, του τύπου ένα τόστ ή ένα γιαούρτι με φρούτο ή δημητριακά (ακόμη και αν έχετε φάει κάτι το μεσημέρι στη δουλειά). Είναι προτιμότερο να φτάσετε στο σπίτι χορτασμένοι και να φάτε λιγότερο, από το να υπάρχει έντονο αίσθημα πείνας και εκεί τα πράγματα να δυσκολεύουν σημαντικά.

neadiatrofis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα