Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Όνειρα Γλυκά και Πραγματικά



Καθώς περνάει ο καιρός ο καθένας από εμάς διατυπώνει ολοένα και περισσότερες θεωρίες πάνω σε θέματα τα οποία συνεχώς βρίσκει μπροστά του ή επανατυπώνει καινούργιες θεωρίες πάνω σε αυτά τα οποία εργάζεται συνεχώς, πιστεύοντας έτσι πως θα ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος.


Σωστό, στην θεωρία. Η πράξη άλλο θέμα. Δεν είναι κάτι το οποίο μπορείς να το υποδείξεις σε κάποιον. Είναι κάτι το οποίο θα το βρει μόνος του και θα το πάρει απόφαση όταν αυτός θα καταλάβει πως στο πέρασμα αυτό που κάνει εδώ, θα θελήσει να είναι κάτι παρά να είναι ακόμη ένας περαστικός.


Το κείμενο αυτό έχει να κάνει όμως με τις θεωρίες των ατόμων που έχουν μία Ιδέα αρχική για Πνευματισμό. Και δεν εννοώ αυτά τα άτομα τα οποία γυρνάνε από ομάδα σε ομάδα και κατευθύνονται από άλλους με το "Ναι μεν αλλά", ούτε γι αυτούς που περιμένουν τα σίδερα να τους σώσουν, ούτε γι αυτούς που νομίζουν ότι με το να έχεις fans και ακόλουθους αυτομάτως σε κάνουν να είσαι και κάτι αξιόλογο. Με αυτήν την Λογική η οποία έχει κατακυριεύσει τον τόπο αυτόν, τα πράγματα ολοένα γίνονται και πιο σφιχτά στο λαιμό, κάνοντας πολλά άτομα τα οποία είναι όπως πρέπει να είναι, να αναρωτιούνται τι έχει πιάσει τους πάντες και τους μετακινεί όπως θέλει αυτός/αυτοί.




Όταν ένας άνθρωπος κατανοήσει πως το θέμα της εξέλιξης είναι χρονοβόρο και ότι όλα αυτά που βιώνει και επιβιώνει είναι ένα ταξίδι μέσα από το οποίο εάν αναλύσει πολύ δυνατά και επίμονα αυτά που συμβαίνουν, μπορεί να βρει πράγματα τα οποία δε θα έχουν χρονική σειρά, αλλά θα συνδέονται αλλιώς. Μπορεί να βρει θέματα τα οποία ήρθαν μετά από δεκαετίες και συνδέονται με θέματα τα οποία ήδη κατείχες στην αρχή και είχες κολλήσει, γιατί όπως έχει γραφτεί εδώ νωρίτερα, αυτά που συνδέονται θέλουν και κάποια "κλικ" από συνδυασμούς άλλων θεμάτων για να προχωρήσει η μίξη και το σύνολο μαζί πάνω στους Αστερισμούς ΑΟ και ΘΩ με αποτέλεσμα την εξέλιξη.


Όλα αυτά θέλουν δεκαετίες. Όμως ο κάθε άνθρωπος μπορεί να φαντασιώνεται. Και εδώ είναι το Θέμα. Συνήθως, ή μάλλον τις περισσότερες φορές αυτά τα άτομα όταν θα θελήσουν να μιλήσουν με κάποιο άλλο πρόσωπο για να τοποθετήσουν στο τραπέζι κάποια ζητήματα με σκοπό την εύρεση κοινής λύσης ή το ξεμπλοκάρισμα δικών τους κολλημάτων, αυτό που διαπιστώνουν ( προσωπικές εμπειρίες πολλές), είναι ότι το άλλο άτομο έχει την εντύπωση ή μάλλον την φαντασίωση της πραγματικότητας, ότι κατέχει κάποιες δυνάμεις ή όλα γυρίζουν, Νόμοι - Αλήθειες - Πνεύματα - Φιλοσοφίες - Ιδέες, γύρω από αυτό.


Και τι εννοώ με όλα τα παραπάνω. Αυτό που έχω εντοπίσει και προσωπικά αλλά και μέσω άλλων ατόμων που μου έχουν αφηγηθεί, είναι ότι ένα μεγάλο ποσοστό των παραπάνω ανθρώπων, θεωρεί ότι είτε όλα όσα γίνονται στην καθημερινότητά του, γίνονται ΜΟΝΟ γι αυτόν, ή ότι όλα τα Πνεύματα γυρίζουν γύρω από αυτόν ή τέλος πως το ίδιο κατέχει ΔΥΝΑΜΕΙΣ, βλέποντας, κινώντας αλλά και ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ και ΔΙΑΤΑΖΟΝΤΑΣ άλλα να κάνουν τις κινήσεις του ( !!!! ). Και όχι μόνο το πιστεύει αυτό, αλλά και όταν εσύ ο ίδιος που γνωρίζεις έστω και κάτι ελάχιστα από αυτά, όταν τύχει να κάνεις κάποιες απλές και λογικές ερωτήσεις για λεπτομέρειες ( είναι απλό, αν όχι πάντα, τις 9 από τις 10 φορές θα κομπλάρουν λόγω του ότι δε γνωρίζουν τίποτα από τα βασικά), αυτά τα άτομα θα απαντάνε με γενικότητες και αερολογίες προκειμένου να αποφύγουν την αλήθεια.


Θα γίνω πιο αναλυτικός και συγκεκριμένος.


Εννέα στα δέκα άτομα τα οποία έχουν αυτές τις φαντασιώσεις, έχουν προβλήματα με τον εαυτό τους ως προς την εμπιστοσύνη προς το ίδιο τους το κεφάλι. Με αυτό εννοώ πως το θέμα φαντασίωση δεν είναι απλό. Όταν εδώ είχε γραφτεί πως θα πρέπει να βάλει κάποιος την φαντασία μέσα στην καθημερινότητά του για να προχωρήσει παραπάνω, εννοείται πως δεν σημαίνει ότι όλα όσα σκεφτόμαστε αυτομάτως λειτουργούν και αληθινά. Η Φαντασία είναι κάτι το πραγματικό το οποίο εσύ κινείς μέσα στον δικό σου εγκέφαλο ΜΟΝΟ και προσπαθείς με τις δικές σου δυνάμεις και κόπους μετά από χρόνια να το φέρεις σε λειτουργία μέσα στον δικό σου - επαναλαμβάνω - εγκέφαλο ως κάτι συμβατό με την προσωπική σου Αλήθεια και όχι με την Αλήθεια των Νόμων.


Αυτό γίνεται γιατί δε κατανοούν ότι όλες οι Δυνάμεις πρώτα ξεκινάνε από την φαντασία της προσωπικής πραγματικότητας. Δηλαδή έχουν μηδενική επιρροή προς άλλα πρόσωπα και λειτουργούν μόνο για την προσωπική άνεση και αποδοχή του εαυτού σου. Όταν κάποιος συνέχεια νομίζει ότι όλα όσα γίνονται γύρω του, έχουν στόχο αυτόν ως προς την δική του καθημερινότητα - πραγματικότητά τότε κάνει μεγάλο λάθος και δέχεται επιρροές από άλλους εγκεφάλους και οι φαντασίες του οργιάζουν νομίζοντας πως όλα θα πρέπει να εισχωρήσουν μέσα του για να λειτουργήσουν ως αλήθειες προσωπικές στο μέλλον.


Πρέπει να ξεκαθαριστεί αμέσως από όλους αυτούς που νομίζουν ότι με ένα ή δύο ή τρία έτη προσπάθειας και όχι καθημερινής έχουν και δυνάμεις. Καλά καλά δε γνωρίζουν τα βασικά τα οποία τους ρωτάς και κολλάνε σε αυτά. Τα πράγματα είναι απλά. Πρώτα θα πρέπει να επενδύσεις έτη και δεκαετίες ολόκληρα στα βασικά. Τον ίδιο σου τον Εαυτό πρώτα θα μάθεις. Και αυτό φίλε μου γιατί εάν δεν γνωρίσεις το Σύμπαν σου πρώτα, ποτέ δε θα μπορέσεις να δημιουργήσεις τις φαντασίες που εσύ θες για να τις κάνεις αλήθειες στο μέλλον.


Δε μπορείς και είναι ΚΑΘΕΤΟ αυτό, να περάσεις στις δυνάμεις, αν πρώτα δεν έχεις ξεκαθαρίσει αυτά που δουλεύουν και αυτά που δεν είναι συμβατά με τον Νου σου και τον Εαυτό σου εξ αρχής. Πόσο μάλλον να πηγαίνεις και σε άλλους για εντυπωσιασμό και να δηλώνεις τις φαντασίες σου ως Αλήθειες πάνω σε Νόμους που ούτε καν γνωρίζεις και εσύ αλλά και όλοι μας. Μάγος δεν είναι κανένας γιατί Φιλόσοφος δεν είναι κανένας. Και αυτοί που είναι ποτέ δεν έκατσαν και διαφήμισαν τις δυνάμεις τους. Γιατί ακριβώς γνωρίζουν πως όλες αυτές έχουν επιρροή μόνο στον Νου τους πρώτα και με άλλες μεθόδους πολύ δύσκολες μπορούν να κινήσουν τους Κανόνες. Είναι Νόμος και αυτό.


Όμως για να συγκεκριμενοποιηθούμε ακόμα περισσότερο θα γίνουν πολύ πιο απλά τα της ψυχολογίας αυτών των ανθρώπων με αυτά τα απλά γράμματα. Όταν κάποιος άνθρωπος έχει τοποθετήσει κάποιες φαντασιώσεις του στην καθημερινότητά του και προσπαθεί να τις κάνει αλήθειες, πάντα ακολουθεί κάποια σφάλματα τα οποία και τα επαναλαμβάνει μέχρι κάποιος άλλος να τα δεχτεί ως αλήθειες στον δικό του Νου και τις αφήσει να κυλήσουν μέσα του ως αλήθειες και να "ελεγχθεί" κάπως αυτό τον πρώτο. Ειδάλλως δε θα είχαν ποτέ αυτήν την κίνηση ως προς την διαφήμιση. Είναι απλά μια προσπάθεια για να πείσουν το ήδη μπλοκαρισμένο από τις ελάχιστη αυτοπεποίθηση και πίστη του Μυαλού τους, ως προς το ότι αυτά που σκέφτονται είναι αληθινά.


Η διαφήμιση είναι το πρώτο λάθος, διότι προσπερνάνε τις Λογικές της προσπάθειας και της νίκης πάνω στις Ιδέες που εσύ με κόπο έχεις φέρει με κίνηση μέσα σου, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη μέθοδο που έχει γραφτεί ήδη εδώ. Αυτές οι Λογικές κινήσεις έχουν να κάνουν με το πως λειτουργούν οι δυνάμεις μόνο στον Νου σου αρχικά και σε βάθος δεκαετιών και όχι με το να προσπερνάς τα έτη νομίζοντας άλλα πράγματα.


Όταν εσύ ο ίδιος κάνεις κίνηση σε μια φαντασίωση η οποία είναι εξ ολοκλήρου πραγματική και όχι αληθινή, αρχίζεις δίνοντας πίστη πρώτα και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ότι με κόπους ετών θα την μεταμορφώσεις και μορφοποιήσεις ως Αληθινή και συμβατή στον εαυτό σου. Αυτό σημαίνει ότι τις περισσότερες φορές θα έχει τελειώσεις άλλη μορφή και Θέμα προς το Τέλος της. Τίποτα δεν είναι ίδιο με αυτό που εσύ αρχίζεις ως φαντασία με εκείνο το οποίο θα έχεις στα χέρια σου και στον Νου σου ως τελικό σχέδιο για λειτουργία. 


Η εισχώρηση γίνεται στα κομμάτια και στα στίγματα των Ηλίων Νοήσεως μέσα στον Νου σου, όπου εκεί θα περάσει τις μορφοποιήσεις που εσύ ο ίδιος στο μέλλον θα δώσεις έπειτα από τις μίξεις τις οποίες θα κάνεις, διότι η ίδια η καθημερινότητα και οι στόχοι θα προσθέσουν στις Ιδέες σου. Άρα ακόμα και η φαντασία κατηγοριοποιείται ανάλογα με το Θέμα πάνω στο Αρχέτυπο σαν ένα "Πνεύμα" το οποίο εσύ ο ίδιος δημιουργείς και στέλνεις ανάποδα σε Ροή.


Και εδώ είναι το κρίσιμο σημείο στο οποίο οφείλεται αυτή η μεγάλη αναταραχή σε όλα αυτά τα άτομα. Θεωρούν πως οι εικόνες αυτών των "Πνευμάτων" είναι και οι αληθινές ποσότητες αυτών που Ισχύουν και ότι όλα αυτά που οι ίδιοι δημιουργούν έχουν ισχύ όχι μόνο σε αυτούς αλλά και στους γύρω τους. Αυτό γίνεται γιατί δεν κατανοούν ότι όλα όσα βλέπεις ή ακούς ή ζεις έχουν αρχή μόνο τον δικό σου Νου και δημιουργούνται από τις ενεργοποιήσεις των εσωτερικών Ήλιων σου στις ποσότητες ΜΟΝΟ που εσύ ο ίδιος αντέχεις να ζήσεις και να ελέγχεις, τις περισσότερες φορές.


Άρα εδώ έχουμε το ξεκαθάρισμα της παράνοιας όλων αυτών που θεωρούν ότι είναι κάτι. Στην Αλήθεια δεν είναι τίποτα παρά μόνο κατά φαντασία "μεγάλοι", ζώντας τις πραγματικότητές τους και μπερδεύοντας απλά πράγματα με την ελάχιστη εμπιστοσύνη που έχουν στον εαυτό τους. Συνήθως αυτό είναι και το μεγάλο λάθος τους και αυτό που λαμβάνουν όλοι οι άλλοι με τους οποίους ομιλούν. Ζουν σε ένα δικό τους κόσμου, άνετοι και ήρεμοι με αυτά που νομίζουν ότι ζουν, μακριά από τους Νόμους και τις αληθινές συνθήκες, αποφεύγοντας έτσι να αντικρίσουν τις προσπάθειες δεκαετιών που χρειάζεται κάποιος να κάνει προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο το οποίο θα έχει έστω και μία δύναμη να κινήσει Αληθινά σε Νόμο.


Δε γνωρίζουν τις βασικές συνθήκες είτε στην Ακοή είτε στην Όραση είτε και στην Αλληλεπίδραση με κάτι το ανώτερο, πέρα από τον Νου τους, έξω από τους δικούς τους κανόνες και έξω από όλα όσα αντέχουν. Θα έπρεπε τέτοια άτομα να είναι πολύ πιο προσεκτικά, διότι υπάρχουν άλλα άτομα τα οποία κάθονται ήσυχα και υπομονετικά στις θέσεις τους, κάνοντας καθημερινά αγώνα χωρίς να ομιλούν πολύ. Εξάλλου οι πιο ήσυχοι άνθρωποι είναι και αυτοί που κρύβουν πραγματικά τα Νοήματα.


Το να γνωρίζει κάποιος ότι αυτά που βλέπει που ζει και που επιβιώνει κάθε ημέρα ξεκινάνε από τον Νου του και από την προβολή όλων όσων θεωρεί και σκέφτεται στις ποσότητες που αυτός ο ίδιος έχει ενεργοποιήσει δεν είναι κάτι το εύκολο, όσο και βασικό να δηλώνεται. Χρειάζεται χρόνια παρατήρησης και εμπειρίας μέσα από συζητήσεις αλλά και ψάξιμο του εαυτού σου. Πόσο μάλλον όταν κάποιος νομίζει πως όλα γυρνάνε γύρω από αυτόν και νομίζει ότι διατάζει ή κινεί εξωτερικά θέματα. Καλό θα ήταν να διαβάσει ότι αυτά που κινεί και διατάζει δεν είναι τίποτα άλλο από το ίδιο του τον Νου σε προσπάθεια του να πείσει τον εαυτό του να μορφοποιήσει τις φαντασίες του σε αλήθειες.


Κλείνοντας θα πω ότι η όλη εικόνα αυτών των ατόμων, το μόνο που δείχνει στους άλλους που δε λένε και πολλά είναι μια εικόνα ενός ανθρώπου που τρέχει σα να κυνηγάει ένα κύπελλο ή μια πρωτιά που ποτέ δε θα έρθει, διότι αυτός που με τόσο πάθος τρέχει και κοιτάει μπροστά του, δε βλέπει ότι από πίσω του δε τον ακολουθά κανείς. Τρέχει με τον ίδιο του τον εαυτό ή μάλλον προσπαθεί να τρέξει από τον ίδιο του τον εαυτό. Προσπάθησε πρώτα να ελέγχεις αυτό που ζεις και μετά ζήσε το. Μην απλά θες να ζεις περισσότερα χωρίς κάποιο νόημα και απλά να λες ότι τα ζεις για να δείχνεις τον εαυτό σου. Όλοι έχουν από κάποια ιστορία να πουν...

Το θέμα είναι ότι αυτοί που δεν λένε την ιστορία τους, είναι αυτοί που την ζουν εκείνη την στιγμή...


unlockyourbrain
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα