Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟ - ΑΙΓΟΚΕΡΩ



Η πανσέληνος γίνεται στις 16-1-2014, ώρα 6.52 π.μ., με τον Ήλιο στις 25ο Αιγόκερω, σε κρίσιμη μοίρα και πάνω στον επικίνδυνο απλανή Terebellum, που συνδέεται με δόλο, απάτη και τη Σελήνη κι αυτή σε κρίσιμη μοίρα, στις 25ο Καρκίνου. Αφροδίτη ανάδρομη στις 18ο Αιγόκερω, Ερμής στις 7ο Υδροχόου, κι αυτός κοντά σε κρίσιμη μοίρα αλλά και πάνω στο μεσοδιάστημα του μυστηρίου (Ποσειδώνας/ Πλούτωνας).


Ο ωροσκόπος στις 11ο Αιγόκερω, πάνω ακριβώς στον Πλούτωνα και το M/C στις 4ο Σκορπιού σε εμπλοκή με τους Δεσμούς της Σελήνης. Ο Κρόνος στις 21ο Σκορπιού περίπου, κι αυτός σε κρίσιμη μοίρα, ο Δίας στην απόλυτη έξαρσή του κοντά στις 14ο Καρκίνου και Ουρανός, Ποσειδώνας στην ίδια θέση που είχαν και στη Νέα Σελήνη.

Εντυπωσιακό είναι πως Άρης/ Κρόνος είναι ακριβώς πάνω στο  M/C  της Πανσελήνου αλλά και στους Δεσμούς της Σελήνης. Ενώ ο Άρης κάνει ακριβέστατη σκληρή όψη 135ο με τον Ποσειδώνα αλλά και τον ωροσκόπο της Ελλάδας, από τις 17ο Ζυγού.



Ας δούμε λοιπόν τη δυναμική αυτής της πανσελήνου:

Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω έχει πάντα να κάνει με θέματα θεσμών, εξουσίες κάθε μορφής· το ότι γίνεται σε κρίσιμη μοίρα και σε επικίνδυνους απλανείς είναι ένδειξη κρίσης, παρασκηνιακής δραστηριότητας (εξουσία και παρασκήνιο πάνε μαζί) και η εμπλοκή τους με Κρόνο/Πλούτωνα της Ελλάδας σκληρή με όψη 35αρη, δείχνει παραίτηση, στέρηση, χωρισμός, «τραγική μοίρα» κατά Ebertin.

Η Πανσέληνος σε οίκους του ωροσκοπίου της Ελλάδας που συνδέονται με γειτονικά κράτη και εξωτερικό, δείχνει πως αυτοί οι παράγοντες θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου και πιθανότατα θα επηρεάσουν και τη χώρα μας.

Ο Πλούτωνας στον ωροσκόπο δείχνει σκληρά παιχνίδια εξουσίας, φιλονικίες, διαπληκτισμούς, δραστικές αλλαγές στις συνθήκες ζωής, δείχνει εμφάνιση ανθρώπων που ασκούν μεγάλη επιρροή πάνω σε άλλους λόγω της ιδιαίτερης προσωπικότητάς τους, δείχνει επίσης επίδραση ατόμων που κατέχουν θέσεις - κλειδιά στην κυβέρνηση.

Άρης / Κρόνος σε M/C είναι δύσκολος δείκτης για την κορυφή του κράτους αλλά και για το ίδιο το κράτος, συνδέεται επίσης με πένθος, απώλεια, θάνατο, πολύ περισσότερο που εμπλέκεται και με τους Δεσμούς της Σελήνης της πανσελήνου αλλά και με τους Δεσμούς της Σελήνης της Ελλάδας.

Άρης σε ενάμιση τετράγωνο με Ποσειδώνα (αλλά και ωροσκόπο της Ελλάδας) δείχνει εξαπάτηση, σύγχυση, κίνδυνο για κάποια «βλάβη» μέσα από υπόγεια δραστηριότητα, δείχνει ομαδική θλίψη και τερματισμό ενώσεων και συνεταιρισμών.

Ο Ερμής σε Ποσειδώνα/ Πλούτωνα δείχνει λανθασμένες προσδοκίες, μυστικές συμφωνίες και εξαπάτηση των άλλων, ευνοεί επίσης κάθε αντικοινωνική στάση και κάθε πνεύμα ομαδικότητας.

Πάντως η Πανσέληνος σε Άρη/ Β. Δεσμό ευνοεί δημιουργία νέων ενώσεων πάσης μορφής.

Αφροδίτη ανάδρομη σε 45ο με Ποσειδώνα και σε εμπλοκή Ποσειδώνα -Αφριδίτης με το M/C της Ελλάδας είναι κατεξοχήν ένδειξη για ψευδαισθήσεις, απογοήτευση, άρα και οι όποιες νέες ενώσεις υπάρξουν θα έχουν εν τη γενέσει τους το σπέρμα της απογοήτευσης και της αυτοϋπονόμευσης. Ο συνδυασμός αυτός είναι επίσης δύσκολη ένδειξη για χρηματοοικονομικές δραστηριότητες.

Κρόνος σε σκληρές όψεις 45ο και 135ο με Δία/Πλούτωνα της Ελλάδα είναι κυριολεκτικά τροχοπέδη σε κάθε μορφή προόδου και κατεξοχήν δύσκολος δείκτης ανάπτυξης και συνεργασιών.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα