Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Επικεφαλής των διαπραγματεύσεων με την τρόικα τίθεται ο Μανώλης Καραμολέγκος

pic-0-norm

Τον ρόλο του κύριου διαπραγματευτή με την τρόικα θα αναλάβει ο Μανώλης Καραμολέγκος, όπως ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση. Ο κ. Καραμολέγκος με αυτόν τον τρόπο αναμένεται να ηγηθεί των ελληνικών προσπαθειών να αποφευχθούν νέα επώδυνα μέτρα αλλά και να βελτιωθούν τα ήδη υπάρχοντα.
Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός επιχειρηματίας απήχθη το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή του Γέρακα, ωστόσο κατάφερε να διαφύγει με εντυπωσιακό τρόπο αφού έπεισε τον, οπλισμένο με πιστόλι και χειροβομβίδα, φρουρό του να τον απελευθερώσει και  κατόπιν να παραδοθεί.
Φαίνεται πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εντυπωσιάστηκε από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση ο κ. Καραμολέγκος και αποφάσισε να του προτείνει τη θέση του κύριου διαπραματευτή με την τρόικα, την οποία μέχρι χθες κατείχε ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας. «Μπροστά σε αυτό που αντιμετώπισε οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές θα του φανούν παιχνιδάκι», δήλωσε σχετικά, ενώ ερωτηθείς σχετικά με την απομάκρυνση του κ. Στουρνάρα ο πρωθυπουργός επεσήμανε πως «ο Υπουργός Οικονομικών είπε πως οι Έλληνες φοβούνται την τρόικα. Ο κ. Καραμολέγκος έδειξε με τις γενναίες πράξεις του πως οι Έλληνες δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν».

Από τη μεριά τους, οι επικεφαλής της τρόικας εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι από την αιφνιδιαστική κίνηση του κ. Σαμαρά και ήδη αναζητούν ανθρώπους ικανούς να αντέξουν την πίεση που θα ασκήσει ο κ. Καραμολέγκος. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως της νέας τρόικας θα ηγείται ο πρωταγωνιστής του «Διαπραγματευτή» Σάμιουελ Τζάκσον, ενώ θα πλαισιώνεται από τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο πόκερ Ράιαν Ρης, τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο σκάκι Μάγκνους Κάρλσεν, τον κασκαντέρ Φέλιξ Μπαουμγκάρτνερ καθώς και τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Αντονίν Πανένκα.
Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Καραμολέγκος ανέφερε πως  έχει ήδη αιτηθεί στην Ελληνική Αστυνομία να αναλάβει ρόλο διαπραγματευτή σε οποιαδήποτε υπόθεση προκύψει ενώ περνάει τις ημέρες του βλέποντας και αναλύοντας τα βίντεο των προηγούμενων διαπραγματεύσεων. «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Πέντε αυτοί, πέντε και εμείς. Έχουμε μελετήσει την τακτική τους και ξέρουμε πως θα τους αντιμετωπίσουμε. Ο κ. Σαμαράς μάλιστα ζήτησε από τον Θεό να μας βοηθήσει. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα