Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ο Ομπάμα εξοργίζει τους Αμερικάνους Διασώστες, αποκαλώντας τους "Οδηγούς Ασθενοφόρου"...δεν γίνεται μόνο στην Ελλάδα



Σε ομιλία του , την τρίτη το βράδυ , ο πρόεδρος Obama χρησιμοποίησε τον όρο «οδηγοί ασθενοφόρου»για να περιγράψει τους εργαζομένους διασώστες (EMS – EMT και Paramedic).

Η αναφορά του αυτή , αν και χάθηκε μέσα στα  65 λεπτά ομιλίας του, στάθηκε ικανή να ωθήσει πολλούς εξειδικευμένους διασώστες και παραϊατρικό προσωπικό να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους .

Ο διευθυντής του Εθνικού Μητρώου Ιατρικών Εργαζομένων ( NRMW )Vince Furnier , δήλωσε ότι το γραφείο του έλαβε ένας συντριπτικός αριθμός κλήσεων .

" Το τηλεφωνικό μας σύστημα ήταν υπερφορτωμένο . EMTs και Paramedics τηλεφωνούσανε ασταμάτητα πιέζοντας για μια παρέμβαση η οποία θα κατάφερνε τον πρόεδρο να ζητήσει μια συγνώμη.

Εάν και έχουμε έρθει σε επαφή με πολλά μέλη του Κογκρέσου , κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εύκολο να γίνει! "

Πηγές του λευκού οίκου αναφέρουνε ότι και το δικό τους τηλεφωνικό κέντρο δέχτηκε πολλαπλά τηλεφωνήματα..

Μάλιστα σε μια προσπάθεια να ηρεμίσουνε τα πνεύματα ,  το βίντεο της ομιλίας δόθηκε επεξεργασμένο στον τύπο χωρίς να περιέχει την  συγκεκριμένη  φράση.

Για τους διασώστες  όμως αυτό δεν είναι αρκετό (απαιτούνε μια συγνώμη) μιας και όποιος έχει δει ζωντανά την ομιλία , δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ την προσβολή αυτή!

Ο Διασώστης James Hetfield προσπάθησε να πάει στο τόπο της ομιλίας. « Δεν είμαι κάποιος μεγάλος σε πολιτικό επίπεδο..  αλλά θα ήθελα από τον πρόεδρο να σέβεται περισσότερο τον ρόλο που παίζει ο διασώστης στην καθημερινή μάχη για την διάσωση της ζωής .

Όταν μας αποκάλεσε με αυτόν τον όρο , ξαφνικά έθεσε υπό αμφισβήτηση το ότι έχω κάνει τα τελευταία 14 χρόνια της ζωής μου .
 
Εισπράττουμε αυτή την προσβολή καθημερινά από τους αστυνομικούς , από τους νοσηλευτές και τις διάφορες εφημερίδες!
 
Τώρα και από τον πρόεδρο!
 
Κάποιοι στο γραφείο του θα έπρεπε να τον ενημερώνουνε καλύτερα!"

ο Vince Furnier διευθυντή του Εθνικού Μητρώου Ιατρικών Εργαζομένων ( NRMW)  καλεί τους πολίτες να προβληματιστούνε μιας και σύμφωνα με τα λεγόμενα του, για τον λευκό οίκο ήτανε ποιο εύκολο το να επεξεργαστεί το βίντεο της ομιλίας από το να ζητήσει δημόσια μια συγνώμη!

Σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας CallTheCops .. Ο Obama θύμωσε με την στάση των διασωστων  θεωρώντας απαράδεκτο το ότι κόλλησαν σε μια λέξη και δεν δώσανε βάση στο γενικότερο μήνυμα της ομιλίας του αλλά και σχολίασε επίσης ότι το οδηγός ασθενοφόρου είναι μια πλήρης περιγραφή του επαγγέλματος και δεν καταλαβαίνει το τι τους πείραξε!
πηγη: CallTheCops


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα