Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Το ΓΥΜΝΟ στη σφαίρα του Ωραίου



ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ.
Το ΓΥΜΝΟ στη ζωγραφική είναι ένα θέμα που ανήκει στην ανώτατη σφαίρα του Ωραίου. Για τον καλλιτέχνη δημιουργό (ζωγράφο, σχεδιαστή, γλύπτη) είναι ένα θέμα που έχει ενδιαφέρον, επειδή χάρη στη φαντασία και την ευαισθησία του, μπορεί με τις τελειότερες εκφράσεις των δημιουργικών του μέσων, να ομορφαίνει το θέμα του και να το κάνει ένα αριστούργημα, που θα είναι σημαντικό ακόμη και στους μη ενδιαφερόμενους.

Το ΓΥΜΝΟ (γυναικείο - ανδρικό), χάρη στις σωστές αναλογίες που του προσδίδονται στο ρυθμό των σχημάτων του σώματος (όπως στην κίνηση, ηρεμία, ευγένεια) προσφέρει το υπέρτατο στοιχείο του Ωραίου και χαρίζει μια πνευματική απόλαυση που συνοδεύεται σαφώς με αισθητική συγκίνηση.

…σκέψου 3λεύθερα!



tovimatisgynaikas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

"Πάρτε μας όλους μέσα"



''
Kύριε Δικαστά
μην αφήσετε έναν νέο άνθρωπο
να πεθάνει
μέσα στη φυλακή
γιατί αρνήθηκε την στείρα πραγματικότητά σας,
ονειρεύτηκε την ελευθερία.
Πάρτε εμένα,
ένα εξιλαστήριο θύμα δεν θέλετε έτσι κι αλλιώς;

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ


Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΨΥΧΟΥ ΚΑΙ ΕΥΨΥΧΟΥ ΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΩΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ...
Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ…
ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΑΝΑΔΡΑΣΗΣ  ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΤΡΟΠΕΣ ΠΡΟΣ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ …
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ …ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΡΘΟ ΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  Ο ΚΡΙΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟΝ … ΜΟΝΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Η ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ   ΩΣ ΗΝΙΟΧΟΣ (ΠΛΑΤΩΝΑΣ) ΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΡΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ …
ΤΗΝ  ΨΥΧΗ!!!…
ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ… ΩΣ...
Η ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ ΟΡΓΑΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΥΝΑΜΙ  ΖΩΗΝ ΕΧΟΝΤΟΣ!!!
ΩΣ Η ΚΙΝΟΥΣΑ ΑΡΧΗ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ!!!
Ο ΗΝΙΟΧΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΓΕΙ ΤΟ ΦΤΕΡΩΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ…ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΘΙΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ…

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΟ ΣΕΒΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΣΥΝΕΠΩΣ  ΤΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΟΥΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ…ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ!!!

Η δικτατορία της ευτυχίας


flower
Οι άνθρωποι ψάχνουν εναγωνίως την συνταγή της αιώνιας ευτυχίας. Η ευτυχία μοιάζει να είναι μια υποχρεωτική κατάσταση και όποιος δεν ακολουθεί αυτήν την κατάσταση χαρακτηρίζεται συνοπτικά από τους υπόλοιπους ως καταθλιπτικός. Αλλά η θλίψη είναι μια φυσική κατάσταση, ειδικά όταν οι συνθήκες το επιβάλλουν, και το να καταπιέζεις και να κρύβεις την θλίψη σου πίσω από κοινωνικά χαμόγελα είναι μια άρνηση που μπορεί να είναι επικίνδυνη για τον ψυχισμό μας.
Η μόδα επιβάλλει το να είσαι ευτυχισμένος με κάθε κόστος και κάνει ότι μπορεί για να σε κάνει να κρατήσεις την λύπη σου μέσα στο σπίτι και έξω να φοράς το καλό σου και μοδάτο χαμόγελο. Το γέλιο είναι υγειά αλλά το ίδιο υγιές είναι το κλάμα και η λύπη σε μια αντικειμενικά θλιμμένη κατάσταση. Η κοινωνία έτσι όπως παρουσιάζεται από τα ΜΜΕ είναι χτισμένη με βάση την ευτυχία, παρά τις αντιξοότητες που η ίδια η πραγματική ζωή περιέχει.

Οι κόκκοι του καφέ



Μια νεαρή γυναίκα πήγε στη μητέρα της και της μίλησε για τη ζωή της και πως τα πράγματα ήταν δύσκολα για εκείνη. Δεν ήξερε πώς να φτιάξει τα πράγματα και ήθελε να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια και να τα παρατήσει. Είχε κουραστεί να προσπαθεί και να παλεύει. Της φαινόταν πώς μόλις λυνόταν ένα πρόβλημα, ένα άλλο, νέο, προέκυπτε.

Η μητέρα της την πήγε στην κουζίνα. Γέμισε τρία δοχεία με νερό και έβαλε το καθένα σε δυνατή φωτιά. Γρήγορα το νερό στα δοχεία άρχισε να βράζει. Στο πρώτο δοχείο έβαλε καρότα, στο δεύτερο έβαλε αυγά και στο τελευταίο έβαλε κόκκους καφέ.

 Τα άφησε να βράσουν χωρίς να πει ούτε μια λέξη. Περίπου σε είκοσι λεπτά έκλεισε τα μάτια της κουζίνας. Έβγαλε τα καρότα έξω από το νερό και τα έβαλε σε ένα μπολ. Έβγαλε τα αυγά έξω και τα έβαλε σε ένα άλλο μπολ. Μετά έχυσε τον καφέ σε ένα φλυτζάνι. Γύρισε στην κόρη της και τη ρώτησε:
-Πές μου, τι βλέπεις;
-Καρότα, αυγά και καφέ, της απάντησε η κόρη της.

W-o-m-a-n

Όταν ο θεϊκός τεχνίτης Τβαστρί θέλησε να φτιάξει την γυναίκα διαπίστωσε ότι είχαν σωθεί τα υλικά με τα οποία είχε κατασκευάσει τον άνδρα και τότε 

«Πήρε την στρογγυλότητα της Σελήνης, τας καμπύλας των αναρριχητικών φυτών, το γάτζωμα της κλιματόβεργας, το τρεμούλιασμα της χλόης, την ευλυγισία των καλαμιών, το βελούδο των ανθέων, την ελαφρότητα των φύλλων, την γοργήν ματιάν του ζαρκαδιού,

λευκό ημερολόγιο

 

Θα νικήσω και αυτή την σελίδα, θα νικήσω και εσένα που θα την διαβάσεις προσπαθώντας να πω κάτι παραπάνω όχι λιγότερο από αυτό που πιστεύω, μεγαλύτερο από αυτό που ζω. 


Θα μπω στην πόλη σαν κουρσάρος ή σαν άγριος κατακτητής έτοιμος να αλώσω την μουσική της, τις συνήθειες και τα πεζοδρόμια της. Θέλω να γίνω ένα με τον καπνό των εκατομμυρίων απεγνωσμένων κατοίκων της, με τα αγχωμένα τηλεφωνικά τους μυνήματα, αυτές τις σονάτες της κοινοτοπίας και του ψεύτικου και εφήμερου μοντέλου επικοινωνίας τους.

...μια άλλη προσέγγιση ...για να δεις πόσο μοναδικός είσαι !



... Και ήταν το πρωί , όταν ο Θεός στάθηκε μπροστά στα δώδεκα παιδιά του και σε κάθε ένα από αυτά φύτεψε το σπόρο της ανθρώπινης ζωής . Ένα-ένα κάθε παιδί έκανε ένα βήμα μπροστά για να λάβει το δώρο του.

Σε σένα Κριέ, δίνω το σπόρο μου , πρώτον, για να μπορείς να έχεις την τιμή της φύτευσης . Για κάθε σπόρο που φυτεύεις ένα εκατομμύριο και περισσότεροι θα πολλαπλασιαστούν στο χέρι σου . Δεν θα έχεις το χρόνο να δεις το σπόρο να μεγαλώνει γιατί θα δημιουργηθούν περισσότερα φυτά απ' ότι πρέπει να φυτευτούν . Θα είσαι αυτός που θα καλλιεργήσει το έδαφος στα μυαλά των ανθρώπων με την Ιδέα μου . Αλλά δεν είναι δουλειά σου να θρέψεις την ιδέα ούτε να την αμφισβητήσεις . Η ζωή σου είναι η δράση και η μόνη δράση που σου αναθέτω είναι να αρχίσεις να καλλιεργείς στους ανθρώπους την επίγνωση της δημιουργίας μου . Για την καλή δουλειά σου θα σας δώσω την αρετή της αυτοεκτίμησης .

Ο Κριός αποδέχτηκε το δώρο του και γύρισε στη θέση του...

Εγκατάσταση του Νανοθερμαντικού Φιλμ Excel.Βίντεο



Πως γίνεται η εγκατάσταση του νανοθερμαντικού φιλμ EXCEL, του νέου επαναστατικού και οικονομικού τρόπου θέρμανσης για...
οικία ή επαγγελματικούς χώρους.

Ανάδρομοι πλανήτες και η - φαινομενική - αναδρομή κίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω




Όλο το Γενάρη η Αφροδίτη θα είναι - φαινομενικά - ανάδρομη στον Αιγόκερω και στις αρχές του Γενάρη θα υπάρχει και μια αξιοπρόσεκτη σύνοδός της με τον Ερμή, κάτι που ευνοεί κάθε καλλιτεχνική, συνεργατική δραστηριότητα, συμφωνίες καλλιτεχνικές, πολιτικές (λόγω Αιγόκερω) και διπλωματικές.

Για να κατανοήσουμε τη λειτουργία μιας ανάδρομης Αφροδίτης και ειδικότερα μιας ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω, θα πρέπει να δώσουμε αρχικά τα χαρακτηριστικά που έχει κάθε ανάδρομος πλανήτης και να ξεκαθαρίσουμε το «μύθο» από την αλήθεια, μιας και πολλά λέγονται για τους ανάδρομους πλανήτες, άλλα σωστά, άλλα αόριστα, γενικά, ακόμα και φαιδρά.

Ο ανάδρομος λοιπόν πλανήτης έχει τα εξής χαρακτηριστικά, επιτελεί τις εξής λειτουργίες:

Εκπληκτικές φωτογραφίες του ανθρώπινου σώματος

Οι παρακάτω εκπληκτικές φωτογραφίες του ανθρώπινου σώματος πάρθηκαν χρησιμοποιώντας ψηφιακό ηλεκτρονικό μικροσκόπιο ανίχνευσης.
Αυτά τα μικροσκόπια έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 20 χρόνια, με εισαγωγή της προηγμένης ψηφιακής τεχνολογίας. Στα μέσα της δεκαετίας του ’80 αυτές οι φωτογραφίες δεν θα ήταν δυνατές.
Μπορούν να ανιχνευθούν απίστευτες λεπτομέρειες μεγέθους 1 ως 5nm (νανόμετρο).
1. Αιμοφόρα αγγεία του οπτικού νεύρου
Σε αυτήν την εικόνα, τα χρωματισμένα αμφιβληστροειδικά αιμοφόρα αγγεία φαίνονται να προκύψουν από το μαύρο-χρωματισμένο οπτικό δίσκο. Ο οπτικός δίσκος είναι ένα τυφλό σημείο επειδή κανένα κύτταρο δέκτης δεν είναι παρόν σε αυτήν την περιοχή του αμφιβληστροειδή, όπου το οπτικό νεύρο και τα αμφιβληστροειδικά αιμοφόρα αγγεία αφήνουν το πίσω μέρος του ματιού.

Σώμα στον Άρη; (Βίντεο+Φωτογραφίες από τη Nasa)



Υπήρχε κάποτε ζωή στον Άρη; Αυτή φαίνεται να είναι η ερώτηση και στο βίντεο που ακολουθεί, στο  οποίο ο δημιουργός του βίντεο djorbitek, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες του Άρη από τη NASA, πιστεύει ότι σε αυτές  υπάρχει απόδειξη της ύπαρξης ενός σώματος, μέσω απολιθωμένων οστών.

Αφού δείτε αυτές τις φωτογραφίες που παρουσιάζει ο djorbitek , είναι δικό σας θέμα το αν θα συμφωνήσετε ή όχι...

Η σωστή αναπνοή απαραίτητη όταν γυμναζόμαστε



Μια κλασσική οδηγία που δίνουν όλοι οι γυμναστές και οι προπονητές είναι «αναπνέετε σωστά». 
Η σωστή αναπνοή αποτελεί σύμφωνα με τους ειδικούς βασική προϋπόθεση για να είναι η άσκησή μας σωστή και αποδοτική.

Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι όταν αναπνέουμε σωστά αυξάνονται οι επιδόσεις μας είτε κάνουμε αερόβια είτε αναερόβια άσκηση.

Και τα λεπτά της ώρας έχουν σημασία για τον υπολογισμό του ύψους της σύνταξης και των ορίων ηλικίας




Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι με τις ημερομηνίες οι ασφαλισμένοι του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) σχετικά με την ακριβή ημερομηνία συμπλήρωσης της ηλικίας για τη συνταξιοδότηση, ώστε να μην αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο να χάσουν μέρος της σύνταξης ή να συνταξιοδοτηθούν με μεγαλύτερο όριο ηλικίας.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, για τον υπολογισμό του ορίου ηλικίας για συνταξιοδότηση λαμβάνεται υπόψη και η ημερομηνία γέννησης του ασφαλισμένου.

Telepathwords, νέα ιστοσελίδα από τη Microsoft σε ενημερώνει για το πόσο ισχυροί είναι οι κωδικοί σου

telepathwords
Πολλές φορές νομίζουμε ότι οι κωδικοί μας είναι πολύ ισχυροί και ότι κανένας δεν πρόκειται να παραβιάσει τους λογαριασμούς μας μέχρι που προς μεγάλη μας έκπληξη διαπιστώνουμε το αντίθετο.
Αυτός είναι ο λόγος που η Microsoft ανέπτυξε ένα νέο εργαλείο με την ονομασία Telepathwords που σκοπό έχει να σε ενημερώσει για το πόσο ισχυροί ή όχι είναι οι κωδικοί που χρησιμοποιείς. Πώς; Μαντεύοντας τον επόμενο χαρακτήρα κάθε φορά που πληκτρολογείς ένα γράμμα.

Χρειάζεται κουράγιο για να υπάρχεις συνειδητά!

Φωτογραφία: Αρχικά το είδος μας εξελίχθηκε μέσα σε σπηλιές όπου εκεί οι άνθρωποι μπορούσαν να κρυφτούν με ασφάλεια.Δυστυχώς και σήμερα πολλοί εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ακόμη σπηλιές νοητικές όπου κρύβονται μέσα στις συνήθειές τους.Μπορεί να θέλουν να ρισκάρουν,μπορεί να προσπαθούν να βγουν στον έξω κόσμο αλλά σύντομα τρέχουν πάλι πίσω να κρυφτούν στην ασφάλεια των παλιών συμπεριφορών τους.
Χρειάζεται κουράγιο για ν'αλλάξεις,για να νιώθεις,για ν'αγαπάς τον εαυτό σου,για ν'αντιμετωπίζεις τη ζωή...κουράγιο για να υπάρχεις συνειδητά! <3

Αρχικά το είδος μας εξελίχθηκε μέσα σε σπηλιές όπου εκεί οι άνθρωποι μπορούσαν να κρυφτούν με ασφάλεια.

Δυστυχώς και σήμερα πολλοί εξακολουθούν να χρησιμοποιούν ακόμη σπηλιές νοητικές όπου κρύβονται μέσα στις συνήθειές τους.

Εξι σωτήρια βήματα για ένα μωρό, όταν πνίγεται


Τα περισσότερα από τα μισά θύματα πνιγμού στην παιδική ηλικία είναι βρέφη. Βρέφη που έβαλαν κάτι στο στόμα τους και το κατάπιαν προτού να το αντιληφθεί κάποιος μεγάλος. 

Γι’ αυτό καλό θα ήταν αν κάτι τέτοιο συμβεί στο δικό σας μωρό, να μην μείνετε να το κοιτάτε, αλλά να προβείτε κατευθείαν σε κάποιες κινήσεις, που μπορεί να αποβούν σωτήριες. 

Σκεφθείτε ότι κάθε λεπτό είναι σημαντικό, καθώς μπορεί να φράξουν οι αναπνευστικοί οδοί, με συνέπεια να μην μεταφέρεται οξυγόνο στο αίμα και να υποστούν βλάβες ο εγκέφαλος και άλλα ζωτικά όργανα. 

Η επίμονη βραχνάδα της φωνής του παιδιού χρήζει προσοχής!


Παγκόσμια Ημέρα Φωνής

Ε: Θα πρέπει να ανησυχώ όταν η φωνή του παιδιού μου είναι βραχνή;
Α:  Η βραχνάδα αποτελεί μια μεταβολή της φυσιολογικής χροιάς της φωνής, που έχει συμβεί σε όλους μας κάποια στιγμή. Ωστόσο, όταν επιμένει με την πάροδο του χρόνου, εμφανίζεται συχνά ή συνοδεύεται από πόνο, τότε θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό Ωτορινολαρυγγολόγο.
Δυστυχώς λόγω της ελλειπούς ενημέρωσης και γνώσης πάνω σε θέματα διαταραχών της φωνής, πολλές φορές κάποια μεταβολή στην χροιά της φωνής του παιδιού, είτε περνάει απαρατήρητη ή αποδίδεται σε λανθασμένα αίτια. Οι γονείς, οι δάσκαλοι και όσοι βρίσκονται στον στενό κύκλο του παιδιού είναι αυτοί που θα παραπέμψουν το παιδί στον ειδικό όταν διαπιστώσουν κάποιο πρόβλημα στην φωνή του.
Ένας κοινός μύθος είναι ότι τα παιδιά με κάποια διαταραχή της φωνής τους την ξεπερνάνε μεγαλώνοντας, αλλά σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες κάτι τέτοιο δεν είναι αληθές. Ένας Ωτορινολαρυγγολόγος μπορεί να βοηθήσει στον προσδιορισμό της αιτίας μιας βραχνάδας και να ελέγξει κατά πόσο οι δομές του λάρυγγα είναι υγιείς.
Η εκτίμηση αυτή είναι σημαντική, καθώς υπάρχουν πολλές διαταραχές της φωνής που εκδηλώνονται με παρόμοια χαρακτηριστικά, όπως βράγχος φωνής, αλλά έχουν διαφορετικές αιτίες. Μόλις η αιτία εντοπιστεί, ο Ωτορινολαρυγγολόγος με την βοήθεια του λογοθεραπευτή, αν ενδείκνυται, μπορούν να συνεργαστούν για τη βελτιστοποίηση της παραγωγής της φωνής του παιδιού.

Ποιες αρρώστιες θεραπεύει ο.. αυνανισμός;


Είναι θέμα ταμπού που συνοδεύεται από πολλούς μύθους. Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς προκαλούν γέλια με δάκρυα.
 
Ο λόγος περί .. αυνανισμού για τον οποίο έχουν χυθεί τόννοι μελανιού ενώ συνοδεύεται από «μύθους ότι προκαλεί τύφλωση, τρέλα, καταστροφή των σεξουαλικών οργάνων και στειρότητα.
 
''Είναι τόσο γελοίοι  ώστε προκαλεί έκπληξη που υπάρχουν άνθρωποι ακόμη και σήμερα οι οποίοι τους πιστεύουν», τονίζουν αυστραλιανοί επιστήμονες οι οποίοι καταρρίπτουν τα όσα μέχρι σήμερα γνωρίζαμε αφού διαπίστωσαν πως η αυτοϊκανοποίση προάγει την καλή υγεία.

Πως θα ζεσταθείτε φθηνά: Χρήσιμες ιατρικές συμβουλές



Το πιο άγριο πρόσωπο του δείχνει τις επόμενες ημέρες ο χειμώνας. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ ο υδράργυρος θα σημειώσει κάθετη πτώση και ένα είναι σίγουρο πως επιτέλους θα  δούμε... άσπρη ημέρα.
 
Τι στιγμή όμως που οι τιμές του πετρελαίου είναι στα ύψη και εκατοντάδες νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα θεωρείται άθλος του Ηρακλή να διατηρηθεί κανείς ζεστός και υγιής. 
 
Οι ειδικοί επιστήμονες δίνουν οδηγίες που, αν τις τηρήσετε, μπορούν να προφυλάξουν και εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας από το τσουχτερό κρύο.

Ένας τύπος χωρίς εμπειρία είχε μια τρελή ιδέα. Και το αποτέλεσμα είναι απλά αξιοθαύμαστο!!!

Δεν είχε καμία εμπειρία, αλλά αυτός ο άνθρωπος είχε το θάρρος και την δύναμη της θέλησης για να δημιουργήσει κάτι με τα χέρια του αντί να συμβιβαστεί αγοράζοντας το. Αποφάσισε να φτιάξει με τα ίδια του τα χέρια ένα μικρό, επικαθήμενο ρυμουλκούμενο κάμπινγκ (pull-behind camping trailer). Χρειάστηκαν σχεδόν δύο μήνες (και πολλοί υπολογισμοί), αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι απίστευτο. Δεν περνάει από το νου σας ότι το έφτιαξε ερασιτέχνης .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα