Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πύθωνας τρώει μεθυσμένο...Άλλο ένα τεράστιο ψέμα!!!

snake eats man_hoax


Μια ιστορία που δημοσιεύθηκε την Ημέρα των Ευχαριστιών αναφερόταν σε έναν πύθωνα στην Κεράλα της Ινδίας ο οποίος μόλις είχε καταπιεί έναν μεθυσμένο άνδρα που βρισκόταν στο δρόμο έξω από μια κάβα. Η ιστορία αναδύθηκε σχεδόν παντού στο διαδίκτυο.
Ο συγγραφέας,  Δρ David Steen, οικολόγος άγριας ζωής, επισημαίνει ότι αυτό το είδος πύθωνα δεν βρίσκεται στην περιοχή που αναφέρεται, ότι δεν υπάρχει κανένα καταγεγραμμένο αρχείο που να αναφέρει ότι ένας πύθωνας καταπίνει άνθρωπο, (να σκοτώσει, ναι. να φάει, όχι.) και το πιο σημαντικό για κρίσιμους στοχαστές:

Το πρώτο προγραμματισμένο Ρομπότ κατασκευάστηκε 240 χρόνια πριν (Βίντεο)

Αλλαγή μεγέθους-NW9HR



Σχεδιασμένο στα τέλη της δεκαετίας του 1770 αυτό το απίστευτο μικρό ρομπότ που ονομάζεται απλά The Writer, σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από τον Ελβετό ωρολογοποιό Pierre Jaquet-Droz με τη βοήθεια  του γιου του Henri-Louis, και του Jean-Frédéric Leschot.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ;



ΨΥΧΗ

Αλήθεια τι είναι η ΨΥΧΗ; Η Ψυχή μας όσο χρονικό διάστημα ...δεν λαβαίνει σάρκα και οστά....και δεν κολλημένη με το σώμα μας....κινείται ΕΛΕΥΘΕΡΑ...στο αόρατο πεδίο.....και δεν έχει αντίληψη του διαχωρισμού μεταξύ αυτής και του Σύμπαντος Κόσμου...γιατί ακριβώς δεν κατέχει το υλικό εκείνο όχημα.....οπότε όταν έρχεται εις ένωση....και ενσαρκώνεται ο Άνθρωπος στη Γαία...τότε λόγω του βαρυτικού πεδίου της Γαίας....απομονώνεται...από την ενότητα του χωροχρόνου...οπότε το φθαρτό μας σώμα....διασπά το χρόνο σε τρία μέρη....ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΠΑΡΟΝ-ΜΕΛΛΟΝ.....βάσει των τριών ταχυτήτων....και περιορίζεται....εντός του φυσικού χώρου...με λίγα λόγια «εγκλωβίζεται» ...εντός του σώματος....με αποτέλεσμα....χάνει την αρχική της ενέργεια....αφού συρρικνώνεται.....!!!
Η μεταφορά αυτή....από το ενοποιημένο πεδίο.....στην υλική διάσταση της Γαίας...γίνεται εις την Μήτρα...της Μητέρας μας.....καθώς η Ψυχή δεν αντιλαμβάνεται.....την διάσπαση αυτή....του ενοποιημένου πεδίου...από την στιγμή της έναρξης λειτουργίας...στο...έμβρυο...που αναπτύσσεται σε ΕΝΝΕΑ μήνες.....και ο ρυθμός ανάπτυξης έχει να κάμει με τον σεπτό αριθμό 7....αριθμός εξέλιξης των έμβιων όντων και όχι μόνον...!!!

ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ


ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ….ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ…ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ…. «ΞΥΠΝΗΣΤΕ» ΛΕΜΕ…..ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΕΚΤΩΡ.
ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ….ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΕΚΤΩΡ;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ…..ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ…ΣΚΟΤΩΣΕΙ….!!! ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΕΚΤΩΡ;
Ο ΑΛΕΚΤΩΡ…ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΤΟΥ….ΣΤΟ ΝΟΗΤΟ.
ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ; ΚΑΤΑ ΑΡΧΑΣ…ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ…ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ….!!! ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ….ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ…..ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΣΙΣ…ΔΗΛΑΔΗ Ο ΨΥΧΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΟΝΤΟΣ…ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ…..ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ…ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…ΕΜΨΥΧΟΥ ΟΝΤΟΣ ή ΚΑΙ ΦΥΣΕΩΣ…ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ….ΠΟΥ ΕΞΟΜΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ .
ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΑΥΤΗ….ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ….ΛΟΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΣ ΑΕΝΑΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ….ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ  ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ.

Τεράστια Σφαίρα Εισέρχεται Στο Ηλιακό Μας Σύστημα; (Βίντεο Από Τη Nasa)!!!


Πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο πιάστηκε στο Stereo της NASA που φαίνεται να επιβεβαιώνει την πρόβλεψη του Carlos Muñoz Ferrada για έναν γιγάντιο κομήτη / πλανήτη που ονομάζεται Ερκόλουμπους, ο οποίος εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα, περνώντας από τη Γη και τον Ήλιο.

 Ο Ερκόλουμπους είναι ένας κομήτης / πλανήτης, που έχει μια ελλειπτική τροχιά, με την ουρά ενός κομήτη, και τη μεγάλη μάζα ενός πλανήτη. Μήπως αυτές οι εικόνες επιβεβαιώνουν την πρόβλεψη του Ferrada  ή αυτό το αντικείμενο είναι κάτι άλλο;

Η ομορφιά δεν είναι απαραίτητη

omorfia
Ο Αριστοτέλης έλεγε πως »η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή». Αυτό όμως δεν είναι πανάκεια. Μην ξεχνάμε βέβαια πως η ομορφιά είναι κάτι το απόλυτα υποκειμενικό και ο καθένας θεωρεί ελκυστικά και όμορφα άλλα πράγματα. Υπάρχουν άνθρωποι λιγότερο όμορφοι και χαριτωμένοι που έχουν όμως μια συναρπαστική ψυχή που τους κάνει διαχρονικά ξεχωριστούς. Για είσαι δημοφιλής ή για να κάνεις μια όμορφη σχέση δεν πρέπει να έχεις απαραίτητα τέλεια εξωτερική εμφάνιση. Ωστόσο τα Μ.Μ.Ε και η σημερινή κοινωνία όπως έχει διαμορφωθεί θεωρεί πως πρέπει κάθε άνθρωπος να έχει τέλεια σωματική διάπλαση και να ακολουθεί πιστά τις επιταγές της μόδας για να είναι ελκυστικός. Πόσο μακριά είναι όμως αυτό από την αλήθεια; Είναι τα άτομα που είναι όμορφα πιο πετυχημένα ή συμβαίνει το αντίθετο ή η ομορφιά δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο;

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ



Με λένε ΗPωίνη, κάποιοι με φωνάζουν
” Πρέζα” ή ” Άσπρη” ή ” Ζουζού” ή κάποιοι άλλοι ” παραμύθα” , ακόμα και παραμύθα και ” Βασίλισσα” με έχουν πει !!

Έχω πολλά παρατσούκλια άλλα δεν έχει κάμια σημασία έτσι και αλλιώς το αποτέλεσμα μου είναι πάντα το ίδιο, είμαι...
πολύ διάσημο ναρκωτικό σε όλο τον κόσμο.


Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να προφέρουν το όνομα μου, με γνωρίζουν όλοι, όλο και κάποιο φίλο τους ή συγγενή τους ή γνωστό τους έχω πάρει μαζί μου στο θάνατο.

Έχω σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους και δεν υπολογίζω τίποτα και κανέναν, ούτε άντρες , ούτε γυναίκες , ούτε νέους , ούτε γέρους , ούτε φτωχούς ή πλούσιους .

Σμήνος διαστημικών αντικειμένων ακολουθούν τον Κομήτη Ison και η συγκάληψη από τη Nasa! (Βίντεο)



Ο δημιουργός αυτού του βίντεο, Daniel Briskin,  ερευνά την εμφάνιση των δεδομένων που η NASA παρουσίασε στην ιστοσελίδα SDO προσπαθώντας να κρύψει ό, τι συνέβαινε με τον κομήτη ISON καθώς πλησίαζε στο περιήλιο, όταν πάγωσε τα πλαίσια έτσι, ώστε εκείνοι που παρακολουθούσαν να μην λαμβάνουν ζωντανά πλάνα.

Ο Briskin επισημαίνει, επίσης, αυτό που μοιάζει με ένα σμήνος διαστημικών αντικειμένων που έρχονται πίσω από τον ISON. Τι είναι αυτά; Είναι ο λόγος που η NASA πάγωσε την εικόνα και εξακολουθεί να καλύπτει  τις πληροφορίες και μήπως αυτό εξηγεί γιατί οι ιστορίες τους,  έρχονται σε αντίθεση  με τις νέες εικόνες που έρχονται στο φως;

Προσέξτε γύρω στο 2:40 την μεγάλη μάζα που κανείς δεν έχει εξηγήσει ακόμα. Τι είναι αυτό;

Έλλειψη ενδιαφέροντος στη σχέση

lat
Η ερωτική αδιαφορία οφείλεται σε διάφορους παράγοντες: τη ρουτίνα, τον εγωισμό, την απομόνωση, την αδιαφορία μεταξύ των συντρόφων. Η ερωτική αδιαφορία στο ζευγάρι είναι μια κατάσταση που μπορεί να συμβεί μέσα σε μια σχέση, όταν τα θετικά συναισθήματα από την παρουσία του άλλου στην ζωή μας έχουν χαθεί αλλά και όταν η επικοινωνία και το ενδιαφέρον αντικαθίστανται από τη ρουτίνα.
Ο εγωισμός, οι αυταπάτες, η ρουτίνα, η απουσία προοπτικής, άγχος, κακή επικοινωνία, ένα αναπάντεχο γεγονός όπως μια απώλεια ή και μία εγκυμοσύνη μπορεί να οδηγήσει το ζευγάρι στην αδιαφορία, την έλλειψη ενδιαφέροντος και την απογοήτευση. Ένα από τα πρώτα σημάδια της απογοήτευσης είναι να μην θυμάστε το γιατί είστε σε αυτήν την σχέση και γιατί έχετε αγαπήσει τον σύντροφό σας. Έπειτα το άτομο αρχίζει να μην ενδιαφέρεται για τον σύντροφό του και να μην έχει σεξουαλική επιθυμία για αυτό.

Τέσσερις σκέψεις που αφυπνίζουν το μυαλό μας…


4kleidia
Για μένα υπάρχουν κάποιες βασικές σκέψεις που λειτουργούν σαν αφετηρία στην αφύπνιση του μυαλού μας. Είναι σαν πυλώνες που πάνω τους μπορούμε να στηρίξουμε την αλλαγή στον τρόπο σκέψης μας αλλά και στην γενικότερη φιλοσοφία της ζωής μας.
  1. Η ανθρώπινη ζωή είναι πολύτιμη. Το να κατανοήσουμε πως η ύπαρξή μας είναι πολύτιμη θα μας αφυπνίσει και θα μας ενεργοποιήσει. Να είστε ευγνώμονες που κατέχετε το δώρο της ζωής. Αν το βρίσκετε δύσκολο να είστε ευγνώμονες για οτιδήποτε, καθίστε, κλείστε τα μάτια σας, πάρτε μια βαθιά αργή ανάσα και νιώστε ευγνώμονες για το οξυγόνο. Κάθε ανάσα που παίρνουμε μπορεί να είναι συγχρονισμένη με την τελευταία ανάσα κάποιου άλλου. Ζήστε τη ζωή σας σε όλη της την έκταση.
  2. Όλα είναι παροδικά. Η παροδικότητα όλων, το αναπόφευκτο της μετατροπής και του θανάτου αλλάζει τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με όλα. Είναι σημαντικό να το κατανοήσουμε πλήρως. Οι στιγμές γίνονται ημέρες, οι ημέρες γίνονται μήνες, οι μήνες γίνονται χρόνια και τα χρόνια περνούν και όλος αυτός ο χρόνος που περνά είναι η ζωή μας. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που θέλουμε να πειραματιστούμε καθ” όλη τη ζωή μας, αλλά τόσα λίγα αυτά που τελικά κάνουμε. Έχοντας ως δεδομένο ότι η ζωή μας είναι τόσο πολύτιμη, δεν πρέπει να χάνουμε το χρόνο μας με φόβους και αναβολές. Τα άσχημα νέα: τίποτα δεν είναι μόνιμο. Τα καλά νέα: τίποτα δεν είναι μόνιμο. Ξοδέψτε τον χρόνο σας σε αυτά που έχουν αξία.

Παρατηρητήριο Λισσαβώνας: Θραύσματα του κομήτη Ison θα χτυπήσουν τη Γη!!! (Βίντεο)

Comet_Image1.jpg

Το παρατηρητήριο της Λισαβόνα  διέρρευσε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον κομήτη Ison . 

Ισχυρίζεται ότι τα θραύσματα του κομήτη ίσον θα χτυπήσουν τη γη, τον Δεκέμβριο, βασιζόμενοι σε εξομοιώσεις που πραγματοποιήθηκαν με τη χρήση του υπερυπολογιστή «Τίγρης 2» και ενός ιδιόκτητου μοντέλου.


 Ισχυρίζονται ότι  όταν ο κομήτης εισέλθει στην ατμόσφαιρα του ήλιου ο πάγος θα αλλάξει απότομα κατάσταση , δίνοντας ώθηση και  αλλάζοντας την τροχιά του κομήτη.


 Ισχυρίζονται ότι τα θραύσματα του κομήτη θα εξαπλωθούν σε σχήμα κώνου με διάμετρο βάσης τα 300.000 χιλιόμετρα, που είναι η απόσταση από τη γη στη σελήνη. 

Μύκητες γεννητικών οργάνων: Τα συμπτώματα που πρέπει να σας ανησυχήσουν

Μύκητες γεννητικών οργάνων: Τα συμπτώματα που πρέπει να σας ανησυχήσουν
Δεν είναι απίθανο κάποια στιγμή της ζωής μας να προσβληθούμε από μύκητες των γεννητικών οργάνων. Ο μύκητας κάντιτα  (Candida Albicans), σύμφωνα με τους επιστήμονες, αποτελεί την συχνότερη αιτία αυτού του είδους των μυκητιάσεων.

Πιο επιρρεπείς στις μυκητιάσεις ων γεννητικών οργάνων είναι οι διαβητικοί, οι έγκυες, οι ασθενείς που λαμβάνουν αντιβίωση, γυναίκες που παίρνουν αντισυλληπτικά, καρκινοπαθείς, ασθενείς που κάνουν χημειοθεραπεία, άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό, καθώς και όσοι πάσχουν από AIDS.

Ο μύκητας κάντιτα ζει κανονικά στο δέρμα ή στο έντερο μας ως σαπρόφυτο και δεν προκαλεί προβλήματα.

Ωστόσο, κάτω από ορισμένες συνθήκες, είναι δυνατίο να αναπτυχθεί παθολογικά και να προκαλέσει μυκητίαση.

Η καντιντίαση δεν ανήκει στις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες, όμως αυτό δεν  αποκλείεται να συμβαίνει σε ορισμένες περιπτώσεις.

Παραμιλάει η Ρόδος με οκτώ νεκρούς σε δέκα μέρες…

Paramilaei I Rodos me oktw nekrous se deka meres…ΑΣΗΚΩΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ

Θεριστής ο Θάνατος άρπαξε και το λουλούδι ως λάφυρο για την κορυφή της αποκρουστικής πυραμίδας του
Εδώ και δέκα μέρες – από την περασμένη Μαύρη Παρασκευή – 22 Νοεμβρίου 2013 – η κοινωνία της Ρόδου δεν μπορεί να συνέλθει, είναι κυριολεκτικά ζαλισμένη, καθώς δεν προλαβαίνει να «αφομοιώσει» τα συνεχή χτυπήματα του Θανάτου. Πριν καλά καλά προλάβει να κλείσει ένας τάφος και να στεγνώσει το υγρό χώμα της ροδιακής γης, ένας άλλος ανοίγει δίπλα – με ρυθμούς ασυνήθιστους, σωρευομένου έτσι μεγάλου όγκου θρήνου, πόνου και δακρύων.
Η απώλεια οκτώ ανθρώπων μέσα σε δέκα μέρες, είναι αριθμός ασύλληπτος για μια μικρή κοινωνία και φυσικά είναι αδύνατο να απορροφηθούν οι έντονοι κραδασμοί που εύλογα και φυσιολογικά τη διατρέχουν σύγκορμα.
Αυτό το μαζικό μπαράζ της ανέλπιστης και ασυνήθιστης επιδρομής του Θανάτου δεν αντέχεται, δεν εξηγείται και δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με όση ψυχραιμία κι’ αν επιστρατεύσει ο κάθε ένας – και κατ’ επέκταση το σύνολο μιας κοινωνίας στους κόλπους της οποίας όλοι λίγο – πολύ είναι γνωστοί, φίλοι ή συγγενείς.

Αφαίρεση κότσι χωρίς πόνο!

Αφαίρεση κότσι χωρίς πόνο!
Σε ελάχιστο χρόνο πλέον πετυχαίνετε οριστική λύση -χωρίς πόνο στα προβλήματα των δακτύλων του ποδιού και συγκεκριμένα στο κότσι. Με την διαδερμική χειρουργική, τη νέα αυτή τεχνική δεν χρειάζεται να γίνει εισαγωγή του ασθενούς στο νοσοκομείο (ODC).
Τι πρέπει να γνωρίζουμε για το κότσι;
Το κότσι είναι ένα σημαντικό πρόβλημα, περισσότερο υγείας και λιγότερο αισθητικής, που μπορεί τώρα να αντιμετωπισθεί εύκολα και απλά. Η χρήση ανώδυνης μικροχειρουργικής τεχνικής, διαδερμικά με τοπική αναισθησία, εξασφαλίζει ποιοτικό και μόνιμο αποτέλεσμα με νοσηλεία λίγων μόνο ωρών. Τα κότσια είναι η πιο συχνή πάθηση του ποδιού.

αυτά θα έλεγα στο κάθε παιδάκι, που νομίζει ότι είναι ενήλικας…


Yπάρχει μεσα μας ένα Παιδί…Αθώο και σταυρωμένο συγχρόνως…
Αγέννητο και γεννημένο…
Ένα Παιδί καταπιεσμένο, ντροπιασμένο, τιμωρημένο, τόσο πολύ φοβισμένο…

Κανείς δεν του μιλάει…Ξεχασμένο εκεί στο ασυνείδητο, παλεύει με το Φως και το Σκοτάδι…Κανέναν δεν ενδιαφέρει…


…παιδάκι γλυκό, δεν υπάρχει καλό και κακό για ότι κάνεις, όμως υπάρχουν πράγματα που είναι χρήσιμο να τα συζητάμε...Όχι για να αποφύγεις τα λάθη, αλλά για να μαθαίνεις να παίρνεις πιο ωφέλιμος αποφάσεις για εσένα και να χρησιμοποιείς αποτελεσματικά την εξυπνάδα σου...

Όσο δεν είσαι προετοιμασμένο για την Ζωή σου ακόμα, χρειάζεται να με εμπιστευθείς παιδάκι, όταν σου βάζω όρια. Αν δεν μπουν όρια από την αρχή, ποτέ δεν θα νιώσεις ασφαλής παιδάκι, στην Ζωή σου...Θα χρειάζεσαι να ελέγχεις τα πάντα, και πάλι ασφαλής δεν θα είσαι, γιατί θα σου λείπει το μέτρο και η ασφάλεια που σου παρέχω τώρα εγώ...Είναι εύκολο να είσαι ανεξέλεγκτο και παρορμητικό σαν παιδί, όταν άλλοι έχουν την ευθύνη σου και αυτό μπορεί να είναι αθώο, αλλά είναι και επικίνδυνο...

Οι προτεραιότητες ενός Ανθρώπου έχουν αλλάξει με το που γεννιέται...Έχει πάρει την εντολή να γίνει ο καλύτερος... Κανείς δεν του είπε όμως από ποιόν...

Έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε για τον Εαυτό μας, μέχρι να αγγίζουμε με τούτη την απλότητα και την λευκότητα τα πράγματα της Ζωής…
Μέχρι τα πρώτα τραντάγματα να συντελεστούν μέσα μας και  ο χώρος μέσα μας να αρχίσει να από τις ρωγμές  να Επιτρέπει να μπει Φως!

Πόσα όμορφα που αρνούμαστε να «δούμε» στον Εαυτό μας, είναι η βάση για να μην βλέπουμε τίποτα όμορφο στους άλλους...

Η Ζωή με τους άλλους είναι μια υπέροχη πραγματικότητα, αν δεν την εξετάζεις στα στενά πλαίσια του <εγώ>...
Και το <εγώ>  δεν βρίσκει τίποτα όμορφο εδώ, στην Ζωή, γιατί είναι σαν να ζει μόνο του, χωρίς Αγάπη, χωρίς Θεό, χωρίς Στόχους και Κατεύθυνση...χωρίς Μνήμη…

Ακόμα και το μυρμήγκι όμως, σε τούτον τον Κόσμο, έχει Θεό, Αγάπη, Συντροφιά και Κατεύθυνση...Κανένα φυσικό Είδος, εκτός από τον Άνθρωπο, δεν έχει <εγώ>...Όλα τα Είδη, έχουν μέσα τους την Θεία Τάξη, που ορίζει το Βασίλειό τους και η Φύση τους.

Από το πιο δυνατό ζώο, μέχρι το ταπεινό χαμομηλάκι, όλα στον Φυσικό Κόσμο έχουν την Δόξα του Θεού μέσα τους και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να είναι αληθινά αυτά που Είναι και πάντα η εξέλιξή τους διαπερνά την α-νοησία του ανθρώπου, που θέλει ακόμα κι αυτόν τον γεμάτο Θεία Τάξη Κόσμο, να τον διαβάλλει και να τον κάνει ίδιο με το  <εγώ> του...(μετά φοβάται τον κάθε διάβολο που θα τον παρασύρει στο κακό...πόση ειρωνεία για την Λογική του Ανθρώπου έχει αυτό?)

Πολλές φορές μου έρχεται να φωνάξω "που πας <εγώ>?" Γιατί ΄δεν μπορώ να φωνάξω "που πας Άνθρωπε?" 
Μα το <εγώ> δεν ακούει, γιατί νομίζει ότι είναι Άνθρωπος...
Νομίζει πως έχει στην διάθεσή του απεριόριστη δύναμη να κάνει τα πάντα και ναι, την έχει, αλλά χωρίς Αγάπη, χωρίς Θεό, χωρίς Κατεύθυνση, αυτή η απεριόριστη δύναμη χρησιμοποιείται καταχρηστικά, για να βλάψει τον Εαυτό του, την Φύση του και όλα όσα υπάρχουν εδώ, στον Φυσικό Κόσμο...

Η θρησκεία είναι μια εφεύρεση της επινοητικότητας του ανθρώπου, που βρίσκει πάντα τρόπους να αθωώνει το <εγώ> του, για να συνεχίζει την σύγχυση και το χάος στον Κόσμο του Θεού...είναι μια επινόηση για να νομίζει ότι είναι καλό, τίμιο και ηθικό, με πράξεις περισσότερο ασυνείδητες, παρά Λογικές και συνειδητές...

Όλη αυτήν την ευφυΐα που έχει ένας Άνθρωπος, την έχει καρπωθεί το <εγώ> του...Μα χωρίς Αγάπη, χωρίς Θεό και χωρίς Κατεύθυνση, το <εγώ> μόνο έξυπνο μπορεί να είναι και δεν μπορεί να οδηγήσει καμία Συνείδηση στην ενεργό Ευφυΐα του Ανθρώπου...


Είναι πάρα πολύ φυσιολογικό για έναν άνθρωπο, να ορίζει τον εαυτό του με διάκριση την εξυπνάδα του...Όμως κάθε άνθρωπος, όσο έξυπνος και αν είναι, όσο επιτυχημένος και μορφωμένος, ότι και να έχει αποκτήσει, δεν μπορεί να είναι αρμονικός και ευτυχισμένος με τον Εαυτό του, με την Ζωή του...
Οι προτεραιότητες ενός Ανθρώπου έχουν αλλάξει με το που γεννιέται...Έχει πάρει την εντολή να γίνει ο καλύτερος...

Κανείς δεν του είπε όμως από ποιόν...

Ο "καλύτερος" είναι κάτι γενικό και αόριστο...Η επιτυχία έχει οριστεί με βάση την κοινωνική αποδοχή, την εξουσία, την κατάκτηση, την περιουσία...
Όσοι Άνθρωποι είχαν Αγάπη, Θεό και Κατεύθυνση δεν στάθηκαν το καλύτερο παράδειγμα για αυτό το "καλύτερος" που έχει περιορίσει τις συνειδήσεις μας, γιατί πέθαναν φτωχοί και σταυρωμένοι...Κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι η κοινωνία μας έχει ορίσει σαν διάκριση της επιτυχίας...

Ποιός άνθρωπος θα ήθελε την μοίρα τους? Άσημοι και ταπεινωμένοι....
Το <εγώ> έχει διαμορφώσει τα δικά του κριτήρια για την Συμπόνια, την Καλοσύνη, την Αγάπη, την Ζωή...Ακόμα και για την Αλήθεια έχει παραπλάνηση...
έγινε "καλύτερος" μεν, αλλά στην ουσία παρέμεινε άνθρωπος, χωρίς Αγάπη, χωρίς Θεό και χωρίς Κατεύθυνση...
Μόνο ο παράδεισος δεν μπορεί να γίνει κατεύθυνση, όταν η ζωή σου έχει γεμίσει κόλαση...


Δεν είναι απαραίτητα σωστά, όλα όσα εμείς θεωρούμε σωστά...
Και ίσως αυτή η ελαστική ηθική που συμπεριλαμβάνει το σωστό μας και το λάθος μας, είναι μια επιπόλαιη κρίση που προβάλλει καθημερινά τις αδυναμίες μας να σταθούμε ακέραιοι στου Νόμους, που ορίζουν την Ανθρώπινη Ύπαρξη…

Η Θεία Τάξη είναι μέσα μας...Και αν φαίνεται ότι έχει ορίσει διαφορετικά τον Δρόμο του κάθε ανθρώπου, είναι τούτη η ψευδαίσθηση του <καλύτερος> που δημιουργεί και κλέβει τις εντυπώσεις...Γιατί το <καλύτερος> δεν υπάρχει για την Αγάπη, τον Θεό και την Κατεύθυνση του Ανθρώπου...Η σύγκριση αφορά μόνο το <εγώ>, αλλά εδώ ουσιαστική σημασία έχει να θυμηθούμε την Προέλευσή μας...

Τότε μόνο τα "μάτια" μας θα δουν ποιός είναι ο Εαυτός μας, και ποιόν τον κάναμε...

Δεν υπάρχει ούτε ένας Άνθρωπος που δεν έχει μέσα του την Θεία Τάξη...Υπάρχουν όμως πολλά <εγώ> που ορίζουν την προέλευσή τους στους γονείς τους...Και ότι γεννιέται από ανθρώπους, είναι τελικά καταστροφικό, για τον Κόσμο του Θεού...όταν τον έχεις ξεχάσει, μαζί με τον Εαυτό σου...

Δεν υπάρχουν άνθρωποι άσχημοι…Ούτε ένας!
Υπάρχουν μόνο Δρόμοι που χάθηκαν, επιλογές που δεν έγιναν, ευκαιρίες που δεν εκτιμήθηκαν…

Η Πίστη είναι το πιο δυνατό εσωτερικό αίσθημα, αρκεί να συνοδεύεται από έρευνα, ενθουσιασμό και πειραματισμό...
Ό,τι πιστεύει a priori ή δεν πιστεύει κανείς, δεν μπορεί και να το ερευνήσει με ενθουσιασμό, γιατί δεν υπάρχει αυτή η διάθεση για έκπληξη...
Η Αλήθεια της Θείας Τάξης δεν είναι κάτι που διδάσκεται, είναι κάτι που νιώθεις...

Ξεκινάμε με την βεβαιότητα ότι ο Θεός είναι Δημιουργία, Aγάπη και Σοφία και μετά παρατηρούμε αυτήν την Δημιουργία στην εφαρμογή της μέσα στον Κόσμο του...Αυτό που έγινε ο κόσμος, αν πιστέψουμε ότι προέρχεται από τον Θεό, τότε θα σταματήσουμε να τον ψάχνουμε…

Το παιχνίδι δεν έχει ενδιαφέρον, αν ξέρεις εκ προοιμίου ότι είσαι χαμένος. Τότε απλά αναγκάζεσαι να παίξεις, γιατί παίζουν και οι άλλοι...
Μα ποιός είπε ότι στην Ζωή μας βάζουν οι άλλοι στο παιχνίδι?


Καλημέρα <3 <3 <3 Κυριακή σήμερα, ημέρα Ανάπαυσης…

Έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε για τον Εαυτό μας, μέχρι να αγγίζουμε με τούτη την απλότητα και την λευκότητα τα πράγματα της Ζωής…
Μέχρι τα πρώτα τραντάγματα να συντελεστούν μέσα μας και ο χώρος μέσα μας να αρχίσει να από τις ρωγμές να Επιτρέπει να μπει Φως!

Πόσα όμορφα που αρνούμαστε να «δούμε» στον Εαυτό μας, είναι η βάση για να μην βλέπουμε τίποτα όμορφο στους άλλους...

Η Ζωή με τους άλλους είναι μια υπέροχη πραγματικότητα, αν δεν την εξετάζεις στα στενά πλαίσια του <εγώ>...
Και το <εγώ> δεν βρίσκει τίποτα όμορφο εδώ, στην Ζωή, γιατί είναι σαν να ζει μόνο του, χωρίς Αγάπη, χωρίς Θεό, χωρίς Στόχους και Κατεύθυνση...χωρίς Μνήμη…

Ακόμα και το μυρμήγκι όμως, σε τούτον τον Κόσμο, έχει Θεό, Αγάπη, Συντροφιά και Κατεύθυνση...Κανένα φυσικό Είδος, εκτός από τον Άνθρωπο, δεν έχει <εγώ>...Όλα τα Είδη, έχουν μέσα τους την Θεία Τάξη, που ορίζει το Βασίλειό τους και η Φύση τους.

Χτύπησαν βάση των ΗΠΑ στο Τόκιο!

Επίθεση σε βάρος της αμερικανικής αεροπορικής βάσης της Γιοκότα στο Τόκιο σημειώθηκε τα ξημερώματα με βλήματα όλμου,
χωρίς ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες να υπάρξουν θύματα. Η εξέλιξη αυτή δείχνει πώς το παιχνίδι χοντραίνει στην περιοχή.

Από την επέμβαση της Αστυνομίας εντοπίστηκαν δύο χαλύβδινοί σωλήνες, καλώδια και μπαταρίες, ενώ σύμφωνα με τα ιαπωνικά Μέσα Ενημέρωσης, οι δύο σωλήνες ήταν θαμμένοι και είχαν κατεύθυνση την αμερικανική στρατιωτική βάση.

Το γεγονός αυτό βάζει σε υποψίες τις αρχές μήπως επρόκειτο για μία πρόβα μεγαλύτερου χτυπήματος, αλλά και προκαλεί μεγάλη ανησυχία για το γεγονός ότι κανείς δεν αντιλήφθηκε ακόμη και αυτούς τους αυτοσχέδιους πυραύλους.

Yoel Hoffmann ,«Πριν κλείσω τα μάτια: Στίχοι Ιαπώνων δασκάλων του Ζεν για το θάνατο»

zen1  
Dairin Soto
  Πέθανε την εικοστή εβδόμη ημέρα του πρώτου μήνα του 1568 σε ηλικία ογδόντα εννέα ετών.
΄
Μια ολόκληρη ζωή ακόνιζα το ξίφος μου,
Και τώρα, κατάντικρυ στο Χάροντα,
Το σέρνω απ΄το θηκάρι, και να:
Σπασμένη είναι η λεπίδα -
Αχ!
`
*
Gizan Zenrai
Πέθανε την εικοστή ογδόη ημέρα του Μαρτίου 1878 σε ηλικία εβδομήντα επτά ετών.
΄
Σ΄αυτό τον κόσμο γεννήθηκα,
Και τον αφήνω με το θάνατό μου.
Σε χίλιες πόλεις
Τα βήματά μου μ΄οδήγησαν
Και σ΄αμέτρητα σπίτια -
Και τί μ΄αυτό;
Ένα φεγγάρι καθρεφτίζεται μες στο νερό,
Ένα λουλούδι ανοίγει μες στον ουρανό,
Ω!

Δημόσιες τράπεζες ανά τον κόσμο




Ποτέ άλλοτε η επίθεση στον δημόσιο τομέα δεν ήταν τόσο σφοδρά συκοφαντική, όσο στις μέρες που ακολούθησαν την κρίση. Και όχι μόνο στην Ελλάδα, όπου κανείς θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ο φταίχτης ήταν το ίδιο το κράτος που καταβαράθρωσε τη χώρα και τις τράπεζες με τα τοξικά του ομόλογα, αλλά το ίδιο συνέβη και σ’ ολόκληρη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, όπου ο τοξικός φορέας ήταν αποκλειστικά και αποδεδειγμένα ο ιδιωτικός τομέας, και δη οι τράπεζες, που για να καθαρίσουν θα πρέπει εφ εξής να αποσύρουν παράγωγα-στοιχήματα ίσα τουλάχιστον με το δεκαπλάσιο του παγκόσμιου ΑΕΠ.



Και μάλιστα όταν αυτός που έτεινε χείρα βοηθείας με δεκάδες τρις ήταν ο ίδιος ο τρισκατάρατος λεβιάθαν. Θα μπορούσε κάλλιστα να τις είχε αφήσει να καταρρεύσουν, θα μπορούσε να είχε ξηλώσει τις διοικήσεις και να τις είχε στείλει στη φυλακή, θα μπορούσε να είχε αναθεωρήσει το ρυθμιστικό πλαίσιο και να επιβάλλει αυστηρότερους κανόνες, θα μπορούσε τέλος, αντί να τις επιστρέψει πίσω στους μετόχους, να διαπράξει το ανοσιούργημα και να τις κρατήσει ο ίδιος, μετατρέποντάς τες από ιδιωτικές σε δημόσιες, όπως ήταν πριν από δυο δεκαετίες όταν η ανώτερη ράτσα του CEO και του ΜΒΑ δεν είχε ακόμα εμπεδωθεί.

Πώς να ελευθερωθείς από Χειροπέδες ... σε δευτερόλεπτα! [Βίντεο]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα