Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

25 Παράξενες στιγμές από το Google Street View (Φωτογραφίες)

Περιπλανώμενοι στους δρόμους σε όλο τον κόσμο, οι φωτογράφοι του Google Street View  άθελά τους έπεσαν πάνω σε καταπληκτικές στιγμές της καθημερινής ζωής. Ταξιδεύοντας στους δρόμους με το αυτοκίνητο, το ποδήλατο, ή ακόμα και τρίκυκλο, η  ομάδα του Google Street View αποθανάτισε την αυθόρμητη ομορφιά της ζωής.
Αυτές είναι οι στιγμές που δεν μπορούν να δημιουργηθούν σε μια προγραμματισμένη φωτογράφηση.

Το κινητό που μπορείς να φτιάξεις... μόνος σου

Ο David Mellis από το MIT Media Lab, ένας από τους δημιουργούς της πλατφόρμας Arduino, δημοσίευσε τα blueprints ενός DIY Cellphone που μπορεί να κατασκευάσει κάποιος... μόνος του. Πρόκειται για μία συσκευή, που, αν έχει πολύ χρόνο και πολλή υπομονή, μπορεί να φτιάξει ο καθένας.
DIY Cellphone 01

Πώς να έχεις Ατελείωτο Ζεστό Νερό χωρίς ηλεκτρική ενέργεια[Βίντεο]



Χρησιμοποιώντας κάποια ανακυκλωμένα εξαρτήματα και έναν θερμαινόμενο χώρο (rocket stove) μπορείτε να ζεστάνετε και να αντλήσετε όλο το ζεστό νερό που θα χρειαστείτε ποτέ χωρίς ρεύμα. Αυτή η ευφυής τεχνική χρησιμοποιεί θερμικό σιφόνι ως αντλία για να μετακινήσει το φρέσκο ​​θερμαινόμενο  νερό στη δεξαμενή.

Αυτό το ανθρωπόμορφο ρομπότ θα στοιχειώσει τα όνειρα σας [Βίντεο]

Αυτό το ανθρωπόμορφο ρομπότ θα σας στοιχειώνει τα όνειρα [VIDEO]

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 3 Δεκέμβρη 2013, ώρα 2.20π.μ., στην 11ο του Τοξότη.

Τη μέρα της Νέας Σελήνης η πλανητική διάταξη είναι η ακόλουθη:



Ερμής στις 27ο Σκορπιού, Αφροδίτη στις 23ο Αιγόκερω, Άρης στις 27ο Παρθένου, Δίας στις 19ο Καρκίνου ανάδρομος, Κρόνος στις 17ο Σκορπιού, Ουρανός ανάδρομος στις 8ο Κριού, Ποσειδώνας στις 2ο Ιχθύων, Πλούτωνας στις 10ο Αιγόκερω, Χείρωνας στις 9ο Ιχθύων, Β. Δεσμός στις 7ο Σκορπιού και, φυσικά, Ν. Δεσμός στις 7ο Ταύρου.

Ο ωροσκόπος και το Μεσουράνημα του ωροσκοπίου της Νέας Σελήνης έχουν μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να μην την υποτιμήσουμε, ο ωροσκόπος είναι στις 8ο Κριού, ακριβώς «απέναντι» από τον Ουρανό και το M/C στις 10ο Καρκίνου, ακριβώς απέναντι από τον Πλούτωνα, δηλαδή οι δύο πλανήτες είναι «έκκεντροι», μιας και επηρεάζουν τις 4 βασικές «γωνίες» του ωροσκοπίου και έκκεντροι ο Ουρανός και ο Πλούτωνας είναι κάτι που σίγουρα δεν πρέπει να το υποτιμήσουμε (για τους «έκκεντρους» πλανήτες έχουμε γράψει κι άλλες φορές στα πλαίσια αυτού του blog).

Σημαντικά αστρολογικά στοιχεία αυτής της Νέας Σελήνης, πιστεύουμε πως είναι τα εξής:

Ό,τι δε λέγεται, σωματοποιείται!

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Ό,τι δε λέγεται, σωματοποιείται!)

Γράφει η Χρυσάνθη Πασσά*

«Ό,τι δε λέγεται σωματοποιείται» είπε ο καθηγητής μου το Σαββατοκύριακο και χτύπησε αμέσως ευαίσθητη φλέβα. Πόσες φορές το έχω βιώσει αυτό και πόσες ακόμα το έχω ακούσει στη δουλειά, διότι το μυαλό μας είναι εκείνο που μπορεί να προκαλέσει σωματικά συμπτώματα ή να επιδεινώσει τα ήδη υπάρχοντα. Τα ψυχοσωματικά συμπτώματα , όπως αυτά αποκαλούνται, είναι εξίσου σοβαρά με τις κοινές ασθένειες και αν κάποιος δε δώσει τη σημασία που αρμόζει, μπορεί να υπάρξει δυσάρεστη κατάληξη.

Πρακτικές Συμβουλές για τη μείωση του στρες

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(Πρακτικές Συμβουλές για τη μείωση του στρες)

Βαθιές αναπνοές εναντίον μικρών αναπνοών

Οι βαθιές αναπνοές μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του στρες και να παρέχουν οξυγόνο στον εγκέφαλό σας ώστε να μπορέσετε να συγκεντρωθείτε καλύτερα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν πως οι πολλές μικρές αναπνοές μπορεί να προκαλέσουν υπεροξυγόνωση.
Μυϊκή χαλάρωση
Η διαδικασία της αργής έκτασης και χαλάρωσης των μυών μας είναι πολύ σημαντική. Επιτυγχάνονται δυο στόχοι, οι μύες μας χαλαρώνουν με φυσικό τρόπο καθώς πιθανότητα είμαστε πολύ πιεσμένοι δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στο μυαλό μας που εκείνη της στιγμή είναι σε υπερδιέγερση να σκεφτεί κάτι διαφορετικό.

Σεισμός 5.6R κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ιράν

Σεισμός 5.6R κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ιράν

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κατέγραψε το Ινστιτούτο Γεωλογικής Έρευνας των ΗΠΑ, 60 χιλιόμετρα βορειοανατολικό της πόλης Μπουσέρ, όπου βρίσκεται πυρηνικός σταθμός, στο Ιράν.
Δεν υπάρχουν, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, πληροφορίες για θύματα ή καταστροφές, παρά μόνο για μικρές ζημιές σε σπίτια και κολόνες ηλεκτροδότησης.

Παράξενος Σπειροειδής Πάγος Στην Βόρεια Ντακότα!!!(Βίντεο)

Αλλαγή μεγέθους-ACDH7


Όταν ο George Loegering παρατήρησε έναν σπειροειδή κύκλο από πάγο στον ποταμό Sheyenne καθώς κυνηγούσε με άλλους συγγενείς, ο συνταξιούχος μηχανικός δεν μπορούσε να πιστέψει τα ίδια του τα μάτια.

Γρήγορη Ενημέρωση Για Τον Κομήτη Ison..Φωτεινός Αλλά Όχι Όσο Πριν

Μια γρήγορη ενημέρωση για τον Κομήτη ISON : Ήταν αρκετά φωτεινός χθες το βράδυ, αλλά στη συνέχεια άρχισε το φως του να γίνεται αμυδρό. Είναι ακόμα ισχυρό, αλλά είναι ασαφές τι ακριβώς συμβαίνει με τον ίδιο τον κομήτη.
Εδώ είναι ένα στιγμιότυπο που λάβαμε από τον  SOHO που δείχνει τον ISON την Πέμπτη, 28 Νοέμβρη στις 15:34 UTC (10:34 EST):
GREAT
Ο κομήτης ISON και ο Ήλιος στις 15:34 UTC σήμερα, όπως φαίνεται από τον SOHO (η εικόνα είναι από  Sun SDO).

Τρομακτικά Νέα!!! Nasa: O Ison Εξερράγη


Αν μπορείτε διαψεύστε μας! Ο Κομήτης Ison Εξερράγη, εικόνα από τη NASA , ο πυρήνας εκτίθεται, c2012s1

Σύμφωνα με τη NASA ο ISON εξερράγη . Επαναλαμβάνω, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ NASA .  Δεν θέλω να το πιστέψω ...

Απόψε η μεγάλη βουτιά θανάτου του κομήτη ISON: Μπαίνει στο περιήλιο στις 20:35 ώρα Ελλάδος

ison-660_2
Με αγωνία παρακολουθούν οι αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο την πορεία του επονομαζόμενου «κομήτη της χιλιετίας», ο οποίος απόψε θα κάνει μία θεαματική και πιθανότατα αυτοκαταστροφική βουτιά στην καυτή ανάσα του Ηλιου. 

Σήμερα στις 20:35 ώρα Ελλάδος, ο κομήτης ISON, θα φτάσει στο περιήλιο, το κοντινότερο σημείο της τροχιάς του από τον Ηλιο και οι παρατηρητές περιμένουν να δουν αν θα καταφέρει να βγει σώος από αυτό το κρίσιμο τεστ αντοχής ή να διαλυθεί λόγω της τρομακτικής βαρύτητας και θερμότητας του Ηλιου. 

Η ΣΥΓΚΕΝTΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ



Η συγκέντρωση του ποσοστού συνείδησης πάνω σε μια πραγματικότητα, είναι οι άπειροι κύκλοι που λέτε Ζωή και θάνατο!

Κάθε επίπεδο είναι διαμορφωμένο ώστε να δίνει και ένα διαφορετικό ποσοστό γνώσης-αντίληψης-δράσης για εργαλείο συλλογής εμπειριών!

Άπειρα,άπειρα βήματα, άπειρα σκαλοπάτια, άπειροι όροφοι, για δίνουν και μαι διαφορετική θέα του εαυτού σου, τη θέα που είσαι ικανός να συλλάβεις από το ύψος του κάθε σκαλοπατιού!

Τι θυμάσαι ?πόσα σκαλιά πριν θυμάσαι?Όσα έχουν εγκλωβίσει μερική από τη συνείδηση που νιώθει τη διαδικασία!

Πάντα σε κάθε διαχωρισμό, υπάρχει και μια διαδικασία , αλλά με άπειρους ρυθμούς και κύκλους!

Όπου συγκεντρώνεσαι , εκεί είσαι, όσο πιο πολύ συγκεντρώνεσαι κάπου, τόσο πιο πολύ από σένα υπάρχει κει! ΕΙΣΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Η τέχνη του ναι και του όχι


Της Ιουλίας Πιτσούλη

 
                         Πόσες φορές λέτε ναι ενώ σύσσωμος ο εαυτός σας φωνάζει μέσα σας όχι;
                            Πόσα όχι έχετε πει ενώ λαχταρούσατε να πείτε ένα ολόκαρδο ναι; 
Σαν την κίνηση ενός εκκρεμούς ολόκληρη η ζωή μας κινείται ανάμεσα σ’ αυτές τις δύο λέξεις που καθορίζουν την καθημερινότητά  μας πολύ περισσότερο από όσο συνήθως συνειδητοποιούμε. Κι όμως, συχνά δεν τολμάμε να τις ξεστομίσουμε. Ή τις αντιστρέφουμε παρά τη θέλησή μας χτίζοντας το ίδιο το πεπρωμένο μας με βεβιασμένα όχι και απρόθυμα ναι. Στην προσωπική ιστορία όλων μας υπάρχουν εκείνες οι φορές που σύραμε  κυριολεκτικά τον εαυτό τους σε αρνήσεις ή καταφάσεις για τις οποίες επαναστατούσαμε εσωτερικά. Κι αν αυτό το επαναλαμβάναμε ξανά και ξανά ίσως να είχε ως αποτέλεσμα μια συνεχώς αυξανόμενη εσωτερική πίεση ή μια σταδιακή αποξένωση από τον εαυτό μας. Βλέπετε , κάθε φορά που το κάνουμε αρνιόμαστε κι ένα κομμάτι της προσωπικής μας αλήθειας, των βαθύτερων επιθυμιών μας ή των πραγματικών μας αναγκών. Όμως δεν είμαστε οι μόνοι. Η ίδια η ιστορία είναι γεμάτη με μοιραία ναι και όχι που καθόρισαν τις μοίρες λαών κι ανθρώπων. Η μια από τις δυο Εθνικές μας Επετείους είναι συνυφασμένη με το περίφημο Όχι και η μοίρα της Ευρώπης κρίνεται από τα σκληρά παζαρευόμενα Ναι ή Όχι στο Ευρωσύνταγμα. Ίσως  αν όλες οι άλλες λέξεις εξέλιπαν οι δυο αυτές  ολιγοσύλλαβες λέξεις θα μπορούσαν σαν το κουκούτσι του φρούτου να κλείνουν μέσα τους όλες τις άλλες έννοιες. Από μια άποψη αποτελούν την επιτομή του δυιστικού τρόπου που βλέπουμε τον κόσμο αντιπροσωπεύοντας  το πλην και το συν, τη ζωή και το θάνατο. Αν το καλοσκεφτείτε θα διαπιστώσετε πως κάθε επιλογή μας είναι το αποτέλεσμα της διαλεκτικής ανάμεσα στις δυο αυτές λέξεις που στην ουσία δεν είναι παρά δυο αντίθετες ψυχολογικές στάσεις. Όλοι άλλωστε μπορούμε να βεβαιώσουμε πως υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε πως θεοί και δαίμονες συγκρούονται  μέσα μας πριν βγάλουμε την ετυμηγορία της άρνησης ή της κατάφασης.

Ξυπνήστε τον οδηγό!

Της Ιουλίας Πιτσούλη


Μέσα μας κρύβονται όλα τα στοιχεία για μια ζωή όπως θα την θέλαμε. Για να τα βρούμε, όμως, πρέπει πρώτα να …ξυπνήσουμε.
Υπάρχει ένα παλιό γνωμικό που αποκαλύπτει το μυστικό του πεπρωμένου κάθε ανθρώπου. Εξηγεί τους μυστικούς μηχανισμούς που διαμορφώνουν την πραγματικότητά μας. Όλα ξεκινούν από μια σκέψη! Κι από τη, μοιραία, επανάληψή της. Λέει το σχετικό γνωμικό «σπείρε μια σκέψη θέρισε μια πράξη, σπείρε μια πράξη θέρισε μια συνήθεια, σπείρε μια συνήθεια θέρισε χαρακτήρα, σπείρε χαρακτήρα θέρισε πεπρωμένο». Η επαναλαμβανόμενη σκέψη και πράξη είναι που υφαίνουν μυστικά τη μοίρα μας. Αν η καθημερινότητά μας δεν ικανοποιητική , λοιπόν, αν θέλουμε να αλλάξουμε το πεπρωμένο μας ή έστω κάποιο τμήμα της ζωής μας μπορούμε να το κάνουμε, μας βεβαιώνουν οι επιστήμονες που ασχολούνται με την ανθρώπινη συμπεριφορά. Απαιτείται ,όμως, μια προϋπόθεση: πρέπει να ξυπνήσουμε! Να βγούμε από τον ύπνο των επαναλαμβανόμενων αντιδράσεων που γίνονται μηχανικά και ασυνείδητα. Με λίγα λόγια είναι ανάγκη να αλλάξουμε τις μηχανικές συνήθειές μας ,δηλαδή την ακολουθία των σκέψεων και των αντιδράσεών μας, να σπάσουμε τη ρουτίνα και να γίνουμε συνειδητοί και απρόβλεπτοι.

Τι ρίχνει τη λίμπιντο των ανδρών


Τι ρίχνει τη λίμπιντο των ανδρών
Πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα πεσμένης ερωτικής διάθεσης κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αυτό μπορεί να ρίξει σημαντικά την αυτοπεποίθησή τους και να επηρεάσει τις σεξουαλικές τους επιδόσεις στο μέλλον.

Ποιοι είναι όμως οι παράγοντες που ρίχνουν τη λίμπιντο των ανδρών;

Νέα μέθοδος υπόσχεται τη φυσική χορήγηση ινσουλίνης στους διαβητικούς


Νέα μέθοδος υπόσχεται τη φυσική χορήγηση ινσουλίνης στους διαβητικούς
Μία νέα μέθοδος που ανέπτυξαν επιστήμονες από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Β. Καρολίνας και το Πανεπιστήμιο Β. Καρολίνας, ανοίγει νέους δρόμους για την αντιμετώπιση του διαβήτη χωρίς ενέσεις ινσουλίνης.

Συγκεκριμένα η νέα μέθοδος βασίζεται σε ένα δίκτυο από βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα ενέσιμα νανοσωματίδια, τα οποία αποτελούνται από πολυγαλακτικό οξύ (PLGA) και περιέχουν ινσουλίνη.

Όταν η ινσουλίνη εισέλθει στον οργανισμό, διαχέεται σε μα περιοχή κάτω από την επιδερμίδα, αλλά δεν ελευθερώνεται στο αίμα άμεσα, παρά μόνο όταν ο οργανισμός τη χρειαστεί.

Πρωτότυπα tips για να κρατηθείτε ζεστοί το χειμώνα



Ξεχάστε τα γούνινα καπέλα και μην ανάβετε καλοριφέρ για να ζεσταθείτε στο σπίτι. Οι ειδικοί δίνουν εναλλακτικές «στρατηγικές επιβίωσης» για να κρατηθούμε ζεστοί όταν έξω κάνει παγωνιά.

1. Μην ανάβετε καλοριφέρ Όταν αφήνουμε τη ζεστασιά του σπιτιού και βγαίνουμε στον κρύο αέρα διαταράσσεται η ομαλή λειτουργία των μικροσκοπικών αιμοφόρων αγγείων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εκδηλωθεί το σύνδρομο Ρεϊνό, όπου τα αγγεία κάνουν σπασμούς λόγω του κρύου. Το αποτέλεσμα είναι να μη φτάνει το αίμα στα χέρια και τα πόδια. Εκτός από τη χαμηλή θερμοκρασία των άκρων, ένα άλλο σύμπτωμα του συνδρόμου είναι ο έντονος πόνος. Οι ειδικοί συνιστούν να διατηρούμε τη θερμοκρασία εντός του σπιτιού στους 18-20 βαθμούς. 

Ξημέρωσε για 45 λεπτά τα μεσάνυχτα στη Χίο




Σοκ και δέος προκαλεί το πρωτόγνωρο και ανεξήγητο φαινόμενο που συνέβη τα μεσάνυχτα της τρίτης στη Χίο.
Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους για 45 λεπτά περίπου γύρω στις 2:35 τα ξημερώματα, η νύχτα έγινε μέρα στη κυριολεξία.Ναι καλα ακούσατε ο ήλιος ανέτειλε πρόωρα και όλα δείχναν πως μια νέα μέρα ξεκινά.
Οι περισσότεροι μάλιστα δίχως να χουν καταλάβει τι πραγματίκα είχε γίνει θεώρησαν πως χάλασαν τα ρολόγια τους και σηκώθηκαν απο τα κρεββάτια τους για να πάνε κανονικά στις δουλειές τους.
Στη συνέχεια εικόνες αποδιοργάνωσης και αναστάτωσης διαδραματίστηκαν στο νησί μιας και πολλοί μαθητές πήγαν κανονικά στα σχολεία τους για μάθημα,πολλοι εργαζόμενοι πήγαν στις δουλειές τους
καθως και ελεύθεροι επαγγελματίες άνοιξαν κανονικά τα μαγαζιά τους.

Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: Οι επιτυχίες περιμένουν τους προσεκτικούς

Πολύ καλύτερη η κατάσταση το Δεκέμβρη με το Δία στην κορυφή του χάρτη να δίνει μία νέα σταθερή διακυβέρνηση ενώ το Μεσουράνημα που συμμετέχει σε μεγάλο τρίγωνο υπόσχεται, σε περίπτωση νέας κυβέρνησης τη σταθερότητα της. Τα οικονομικά δύσκολα αλλά σταθερά, η νέα Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στα ζώδια της φωτιάς υπόσχεται περισσότερο δυναμισμό στη διεκδίκηση δικαίων, ενώ Άρης και Αφροδίτη στα ζώδια της Γης αναμένεται να εμπλακούν σε θέματα διαχείρισης της Υγείας αλλά και της ακίνητης περιουσίας. 

Ο Σταυρός των γωνιών του χάρτη με Ουρανό και Πλούτωνα δείχνει ότι θα υπάρξουν επιβουλεύσεις, αλλά η συνετή διαχείριση και η συμπαράσταση του κόσμου μάλλον θα αποτρέψει τα χειρότερα. Αν όχι, η επόμενη Πανσέληνος, θα δώσει μάλλον κάποιου είδους έκρηξη. Το Μεσουράνημα στο κέντρο των όψεων μιλάει για την ανάδειξη μίας νέας διακυβέρνησης, ενώ ο Πλούτωνας ακριβώς απέναντι στον 4ο οίκο την προσπάθεια υπονόμευσης της. Ο Ουρανός στην ακμή του 7ου οίκου μιλάει για χαλασμένες συνεργασίες, αλλά και για νέες που θα χτιστούν τώρα.





Αναλυτικότερα για τα δώδεκα ζώδια έχουμε τα εξής:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα