Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Καρκίνος πρόληψη μέσω της διατροφής. Δίαιτα 14 εβδομάδων



Είναι μια διατροφή βασισμένη στην πρόληψη και καταπολέμηση, μέσω της επιγενετικής, γιαυτό είναι σημαντικό,
να δείτε το

Επιγενετική δίαιτα -διατροφή και πρόληψη καρκίνου

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ -Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ -ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ


masonoi-politikoi

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ-ΤΖΕΦΡΙ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ
 Στις 7 Οκτωβρίου του 2012, λάβαμε το πρώτο e-mail από τον «παράξενο» Έλληνα ερευνητή, ο οποίος μας ενημέρωνε τα εξής: «Σήμερα τελείωσα την λίστα που σας έλεγα. Πρόκειται για 450 άτομα. Εννοείται ότι δεν είναι οι μοναδικοί μασόνοι στον κόσμο, αλλά θα ήταν αδύνατο για εμένα να τους «φακελώσω» όλους. Σε ένα προηγούμενο μήνυμα σας είχα στείλει και πληροφορίες για τα μασονικά κόμματα και τις ιδεολογίες στην Ελλάδα. Αν δεν το έχετε δει πείτε μου να σας το ξαναστείλω. Κλείνω αυτόν τον πρόλογο με την διευκρίνιση ότι η λέσχη Λάιονς, ο όμιλος ρόταρυ και οι σοροπτημήστριες είναι προθάλαμοι της μασονίας και όλα τα μέλη αυτών των συλλόγων παγκοσμίως είναι μασόνοι…».
Πρόκειται για τον Σωτήρη Ασημακόπουλο ο οποίος έχει ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα. Αποφασίζουμε σε συνεχή δημοσιεύματα για λόγους δημοσίου συμφέροντος και ευλόγου ενδιαφέροντος να τα δημοσιοποιήσουμε. Πρόσφατα σε συζήτηση που είχαμε στον τηλεοπτικό «αέρα» με εκπρόσωπο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», λαβαμε την ρητή διαβεβαίωση ότι «οι Έλληνες Μασόνοι, η Μασονική Στοά και ο διακτινισμός τους στα πολιτικά και διπλωματικά ζητήματα της χώρας, μόνον καλό κάνει». Οι Έλληνες Μασόνοι προσπαθούν το τελευταίο διάστημα σε μια ομολογουμένως περίεργη αντεπίθεση να επανέλθουν ενεργά και να ρυθμίσουν τις εξελίξεις στη πατρίδα. Μάλιστα θέλουν να υπενθυμίζουν ότι «η Φιλική Εταιρεία, γνωστή στοά, έσωσε την Ελλάδα το 1821. Γιατί να μην την ξανασώσει;».
Ας υπενθυμίσουμε λοιπόν τους ντόπιους σωτήρες, κατά τον ερευνητή, Σωτήρη Ασημακόπουλο. Αυτούς που θα ξανασώσουν την πατρίδα! Εννοείται ότι όποιος διαβάσει το ονοματεπώνυμο του και έχει αντιρρήσεις για την ένταξη του στους Έλληνες Μασόνους, πολύ ευχαρίστως να το αφαιρέσουμε. Ποιος όμως από τους 450 φερόμενους ως μέλη των τεκτονικών στοών, δεν θα ήθελε να λέγεται και να θεωρείται «σωτήρας του Έθνους»;

Το πείραμα του Ρόζενχαν, ποιος είναι σώφρων και ποιοι παράφρονες;

Το πείραμα του Ρόζενχαν, ποιος είναι σώφρων και ποιοι παράφρονες;


Ή πώς αποδεικνύεται ότι είναι αμφίβολης εγκυρότητας η μέθοδος για την αναγνώριση της παραφροσύνης.

Stane
Η διάγνωση στον χώρο της Ιατρικής είναι αποφασιστικής σημασίας προκειμένου να ακολουθήσει η θεραπευτική αγωγή σε περιπτώσεις που χρήζουν θεραπείας. Αναμφίβολα όμως δυσκολότερη είναι η διάγνωση στον τομέα της Ψυχιατρικής. Τα ψυχικά νοσήματα προϋποθέτουν σε βάθος γνώση της συμπτωματολογίας η οποία κατά περίπτωση μπορεί να αναφέρεται σε περισσότερες από μία παθήσεις, άρα είναι πολύ δυσκολότερη και η διάγνωση και συνεπώς και η θεραπευτική αγωγή.

Για του λόγου το αληθές, ο Ντέιβιντ Ρόζενχαν, ψυχολόγος και ο ίδιος, αποφάσισε να δοκιμάσει να «εξαπατήσει» τους συναδέλφους του, τεστάροντας την αξιοπιστία τής ψυχιατρικής διάγνωσης. Μαζί με άλλους 8 ψυχιάτρους και ψυχολόγους συμφώνησαν για ένα μήνα να προσποιούνται τους ψυχικά ασθενείς. Για να είναι πιο πειστικοί σταμάτησαν να πλένονται, ντύνονταν με ρούχα βρώμικα, έμαθαν ακόμη να κρύβουν υπογλώσσια χάπια προκειμένου να μην τα καταπιούν.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους θανάτους και τις καταστροφές στη Ρόδο


Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου Κ. Μπούτσικος έδωσε εντολή να διενεργηθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση αναφορά με τα αίτια του χαμού των τριών ανθρώπων αλλά και για τις ζημιές που προκλήθηκαν.

Παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε ο θάνατος των τριών ανθρώπων και οι εκτεταμένες καταστροφές που άφησε πίσω της η θεομηνία στη Ρόδο, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 53χρονου καθηγητή.
Ειδικότερα, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου Κ. Μπούτσικος έδωσε εντολή να διενεργηθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση αναφορικά με τα αίτια του χαμού των τριών ανθρώπων αλλά και για τις ζημιές που προκλήθηκαν. 

Τέσσερις Σεισμοί Κτυπούν Το Ιράν Αμέσως Μετά Την Συμφωνία Για Τα Πυρηνικά Όπλα!!! (Βίντεο)




Τέσσερις Σεισμοί Κτυπούν Το Ιράν....περίεργο
Το βίντεο στην Αγγλική γλώσσα

Βρέχει Πέτρες Στην Σικελία!!! (Βίντεο)

Μια ακόμη έκρηξη από το ηφαίστειο της Αίτνα προκαλεί κυριολεκτικά βροχή από πέτρες  στη Σικελία, όπως παρουσιάζεται στα δύο βίντεο παρακάτω. Το πρώτο δείχνει  τις πέτρες που πέφτουν από τον ουρανό μετά την έκρηξη και το δεύτερο κάτω  την ίδια την έκρηξη.

O Ison είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ. Είναι αυτός ο λόγος των ακραίων καιρικών φαινομένων: (Βίντεο)

Αυτό το βίντεο είναι μία ολοκαίνουργια ενημέρωση σχετικά με τον Κομήτη ISON από τον BPEarthwatch, ο οποίος συνεχίζει να ενημερώνει και να κάνει γνωστά αυτά για τα οποία τα περισσότερα από τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης αρνούνται να μιλήσουν.

 Είναι πραγματικά ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ! Γιατί τα μέσα ενημέρωσης αρνούνται να πουν πολλά για τον Κομήτη ISON; Πότε ήταν η τελευταία φορά που ένας κομήτης με εσωτερικό coma τέσσερις φορές το μέγεθος της Γης εισήλθε στη γειτονιά μας; Είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο έχουν υπάρξει τόσα πολλά ακραία καιρικά φαινόμενα;

Άνθρωποι Σκιές, Φαντάσματα Και Δαίμονες: Δέκα Ανεξήγητες Και Ανατριχιαστικές Φωτογραφίες!

Άνθρωποι Σκιές 

Άνθρωποι Σκιές - Ο Άνθρωπος με το καπέλο. Ανατριχιαστικό. Μπορείτε να τον δείτε  πίσω από τη γυναίκα. "Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε την ημέρα που οι τρεις αυτές κυρίες κήδευαν τη μητέρα τους. Στην εικόνα υπάρχει μια σκοτεινή φιγούρα ενός ανθρώπου που στέκεται πίσω από την μεσαία γυναίκα και ακουμπά το δεξί του χέρι στο δεξιό ώμο της.
B
Συμπτωματικά η γυναίκα σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα λίγο μετά τη λήψη αυτής της φωτογραφίας. "

Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός

Ενώ τα σημάδια αποσύνθεσης στη χώρα μας είναι πια ορατά –και ενώ χιλιάδες συμπατριώτες μας είναι αφημένοι πια στη μοίρα τους και βουλιάζουν στην εξαθλίωση-, δεν είναι πολλοί αυτοί που μοιάζουν διατεθειμένοι να αντιδράσουν. Η πλειοψηφία περιμένει παθητικά μια λύση που θα έρθει μόνη της.
Αν κάτι είναι προφανές στην Ελλάδα του 2013, είναι πως οι Έλληνες δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στα πολιτικά κόμματα.
Όπως έχει διαμορφωθεί η οικονομική και κοινωνική κατάσταση στη χώρα, θα έπρεπε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να πετάνε.
Δεν πετάνε. Μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού τα θεωρεί εντελώς αναξιόπιστα, συστημικά και μέρος του προβλήματος.

Ο σεισμός... μας έλειπε τώρα!!!


Sis-xΗμερομηνία: 25-11-2013


Τοπική ώρα: 08:54
14 χλμ Βορειοανατολικά της Χάλκης
ML: 3.2 R
Βάθος: 10 χλμ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Το άγνωστο σύνδρομο της χρόνιας κούρασης


Το άγνωστο σύνδρομο της χρόνιας κούρασης
Μήπως ακόμη και μετά από μεγάλες περιόδους ξεκούρασης, συνεχίζετε να νιώθετε έντονη κόπωση. Τότε, ίσως πάσχετε από το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης, μία κλινική κατάσταση που χαρακτηρίζεται από αδυναμία και κούραση, η οποία καταβάλλει τον ασθενή.

Η κατάσταση αυτή μπορεί να διαρκέσει, σύμφωνα με τους ειδικούς, περισσότερο από έξι μήνες, συνεχόμενα ή και διακοπτόμενα.

Μέχρι σήμερα, οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει στην αιτία που προκαλεί αυτή τη διαταραχή, ωστόσο έχει παρατηρηθεί ότι συνήθως το σύνδρομο αυτό παρουσιάζεται μετά από μόλυνση, όπως για παράδειγμα ηπατίτιδα ή ακόμη και κοινό κρυολόγημα.

Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης δασκάλας στη Ρόδο...Κι ακόμη δεν έχετε παραιτηθεί ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!

Πόνος και οργή για τους συγγενείς των θυμάτων
Θλίψη και οργή από τους συγγενείς των θυμάτων στη Ρόδο
Θλίψη και οργή από τους συγγενείς των θυμάτων στη Ρόδο

Με λιγμούς η μητέρα της αδικοχαμένης νεαρης δασκάλας που υπηρετούσε στη Ρόδο, επέρριψε ευθύνες στην τροχαία του νησιού που δεν απέκλεισε εγκαίρως τους δρόμους που πλημμύρισαν

Ξέσπασε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 η κυρία Σοφία Κατσαρού, μητέρα της αδικοχαμένης δασκάλας στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τη μητέρα του θύματος, η αδικοχαμένη Τασούλα, έκανε προσπάθειες να σώσει τον συνάδελφό της, ενώ η τραγική μητέρα κατηγορεί τις αρχές που δεν είχαν αποκλείσει τον δρόμο που χάθηκε το παιδί της.

ΜΕΣΗ ΓΗ KAI H ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!!!

Αυτό το άρθρο πρόκειται για ένα από τα πιο αναμφισβήτητα γεγονότα τα οποία αποδεικνύουν την θεωρεία της Μέσης Γης ότι είναι υπαρκτή αλλά και τις δολοπλοκίες όπως και τις ενέργειες από τις μυστικές εταιρίες να υποβαθμίσουν την όλη υπόθεση αλλά και να την κάνουν να είναι αμφισβητήσιμη. Τα γεγονότα, οι καταθέσεις αλλά και οι φωτογραφίες δείχνουν τελείως διαφορετικά πράγματα!!!


Ήταν το 1969 όταν ο Moricz Χουάν, ένας Ούγγρος πολίτης φλεγματικός Αργεντινός αριστοκράτης, ερασιτέχνης, φυσιοδίφης και εμπειρογνώμον σχετικά με αρχαίους μύθους, ανακοίνωσε αυτό το συναρπαστικό μυστήριο της ανατολικής ζούγκλας του Εκουαδόρ.


      
Χάρτης που δείχνει την τοποθεσία! 































Δεν ήταν το πρώτο ταξίδι που είχε κάνει στην πολυπλοκότητα των υπόγειων λαβυρινθωδών σηράγγων και υπόγειων στοών που είναι το σπίτι από τα ¾ των νυχτερινών πουλιών, των οποίων οι νεοσσοί είναι περιζήτητοι από τους Ινδιάνους Shuar, ήθελε αναμφισβήτητο θάρρος και τόλμη για να μπει κάποιος στο σπήλαιο λόγο της δύσκολης πρόσβασης. Χωρίς καμία αμφιβολία, όταν έγινε γνωστό στον κόσμο η ύπαρξη του υπόγειου λαβυρινθώδους συστήματος αυτού του σπηλαίου δεν περίμενε κανείς να εξελιχτεί σε μια ιστορία αινίγματος αλλά και για τα πιο αδιάσειστα στοιχεία περί της θεωρίας ύπαρξης της Μέσης γης!!! 

Καθρέφτης της ψυχής μας τα μάτια;


Κάποιοι λένε "τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής". Πολλοί άλλοι έχουν ταυτίσει τα μάτια με την ειλικρίνεια και την φανέρωση των πραγματικών μας σκέψεων και διαθέσεων. Όλες τις παραπάνω διαπιστώσεις σήμερα έρχεται να επιβεβαιώσει και η επιστήμη καθώς Σουηδοί επιστήμονες αναφέρουν ότι η προσωπικότητα ενός ατόμου είναι πιθανόν να σκιαγραφηθεί με τη βοήθεια των ματιών.

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι έχουν ανακαλύψει μεθόδους με την βοήθεια των οποίων μπορούν να ανιχνεύσουν και να αναγνωρίσουν διάφορα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας ενός ατόμου, όπως η νευρικότητα, η παρορμητικότητα και η ευγένεια.

Η ερευνητική ομάδα από το πανεπιστήμιο του Orebro μελέτησε τις ίριδες των ματιών 428 εθελοντών.

Χειμωνιάτικες ασθένειες (εκτός από τη γρίπη) που πρέπει να προσέχουμε


Χειμωνιάτικες ασθένειες (εκτός από τη γρίπη) που πρέπει να προσέχουμε
Ορισμένα προβλήματα υγείας, όπως το άσθμα, ο πονόλαιμος και ο επιχείλιος έρπης, προκαλούνται ή επιδεινώνονται από το κρύο. Μπορεί το θερμόμετρο να είναι ακόμα ευνοϊκό μαζί μας αλλά δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε.

Γρίπη, ρινίτιδα και κρυολογήματα βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Ποιες άλλες χειμωνιάτικες ασθένειες καραδοκούν;

Ποια διατροφή καταπολεμά την κατακράτηση υγρών

banana-xazi-660
Εκτός από το αλάτι ποια άλλα τρόφιμα πρέπει να αποφεύγουμε για να μην εμφανίσουμε κατακράτηση υγρών;
  • Συστήνεται ο περιορισμός στην κατανάλωση αλατιού και ο περιορισμός τροφίμων πλούσια σε αλάτι, όπως το κόκκινο κρέας, τα αλλαντικά, τα λουκάνικα, οι ξηροί καρποί, τα παστά ψάρια, οι κονσέρβες, οι έτοιμες σάλτσες. Τρόφιμα με συντηρητικά, επεξεργασμένα ή συσκευασμένα είναι πλούσια σε αλάτι. Σε περίπτωση σοβαρής/ παθολογικής κατακράτησης ίσως απαιτείται η λήψη φαρμακευτικής αγωγής για περιορισμό της κατακράτησης.

ΡΟΔΟΣ: η επόμενη μέρα μιας μαύρης σελίδας στην ιστορία του νησιού – Ημέρα ευθυνών

944763_10202925959018535_2017208493_n
Είναι γεγονός πως ο άνθρωπος μπροστά στην ανυπέρβλητη δύναμη της φύσης και τα πάντα απρόβλεπτα καιρικά φαινόμενα είναι αδύναμος. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι εν έτη 2013, η πολιτεία δεν μπορεί να προβλέψει ώστε η κάθε κακοκαιρία να περνάει με όσο το δυνατόν λιγότερες συνέπειες.
Παρασκευή, 22η Νοεμβρίου 2013, ημέρα σταθμός στην Ιστορία της Ρόδου με μια αναμενόμενη  κακοκαιρία να μετράει τρεις νεκρούς, έναν αγνοούμενο που δυστυχώς η ελπίδα να βρεθεί ζωντανός έχει σβήσει, ανυπολόγιστες υλικές ζημιές σε περισσότερα από 300 σπίτια και 150 οχήματα, κατολισθήσεις και σπασμένους δρόμους και γέφυρες.
Η Ρόδος τα τελευταία χρόνια δεν είναι το νησί με τις 360 ημέρες ηλιοφάνειας και 5 ημέρες βροχής. Η κλιματική αλλαγή έχει επηρεάσει και το νησί μας και τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου. Δίχως να παραθέσουμε επιστημονικούς όρους και εξειδικευμένα στοιχεία, αλλά ερωτήματα που μπορεί να θέσει και να απαντήσει ο καθένας θα εμβαθύνουμε στην επόμενη μέρα αυτής της μαύρης σελίδας στην ιστορία του τόπου μας.

Εξυπνες πρακτικές λύσεις

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΊΣΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΉΡΙ ΚΟΝΣΕΡΒΏΝ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΕΣ ΜΠΛΊΣΤΕΡ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΣΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΜΠΛΙΣΤΕΡ

Υπάρχει Θ Ε Ο Σ; Ποιός απ’ όλους είναι;

Αν υπάρχει θεός ή Θεός είναι η διαχρονική ερώτηση, που υπάρχει ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ή όχι, ο θεός. Όπως πάντα η απάντηση σε αυτή την ερώτηση βρίσκεται μέσα στην ερώτηση, άσχετα αν με κόπο ψάχνουν να την βρουν οπουδήποτε αλλού. 

Στην ερώτηση “Υπάρχει θεός;” η μαγική λέξη είναι όχι η λέξη “θεός” αλλά η λέξη “υπάρχει”. Διότι ότι ΥΠ-ΑΡΧΕΙ, βρίσκεται ΥΠΟ της ΑΡΧΗΣ. Άρα αν ΥΠ-ΑΡΧΕΙ θεός βρίσκεται ΥΠΟ της ΑΡΧΗΣ. Η ΑΡΧΗ που ο θεός βρίσκεται ΥΠΟ της, ποιά είναι; Όσοι λένε πως όντως υπάρχει θεός, αυτόματα δέχονται και πιστεύουν, πως ο θεός βρίσκεται ΥΠΟ κάποιας ΑΡΧΗΣ και δεν είναι ο ίδιος αυτή η ΑΡΧΗ. Ας δούμε τι λέει το λεξικό στο λήμμα Θεός, και τι λένε οι θρησκείες μιας και αυτές έχουν το © του θεού.

Τραβήξτε την μπρίζα του ΜΕΓΚΑ




ΤΟ MEGA ΕΚΛΕΒΕ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΡΗΤΕΣ….!!! ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ…

Πελάτες υπεράνω πάσης υποψίας περιλαμβάνονται στους μακροσκελείς καταλόγους με τις ρευματοκλοπές 2009-2012 που κατέγραψαν ειδικά συνεργεία της ΔΕΗ στην Αττική.

Την ώρα που το ντόμινο των απλήρωτων λογαριασμών παρασύρει στο σκοτάδι όλο και περισσότερα νοικοκυριά, ισχυροί παίκτες του επιχειρείν στην Ελλάδα, αλλάζουν τα φώτα στη ΔΕΗ, κλέβοντας τεράστια ποσά με τη μέθοδο των “πειραγμένων” μετρητών.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα