Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Οι Μουσουλμάνοι θα κατακλύσουν τους δρόμους της Μόσχας


Οκτώβριος 14, 2013.

Μόσχα.

Η γιορτή Κουρμπάν Μπαϊράμι – Γιορτή της Θυσίας (ή Έιντ αλ Αντά), είναι φέτος από τις 15 ως τις 17 Οκτωβρίου.


Οι αρχές λόγω των επεισοδίων που δημιουργήθηκαν με μετανάστες σε συνοικία της Μόσχας και το θάνατο ενός Ρώσου πολίτη, προγραμματίζουν να προβούν σε ορισμένες αλλαγές στην κίνηση στους δρόμους της ρωσικής πρωτεύουσας.

Βαρουφάκης: Η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει εδώ και τώρα!

varoyfakis
Yπέρ της άμεσης χρεοκοπίας της Ελλάδας τάσσεται ο γνωστός οικονομολόγος, Γιάννης Βαρουφάκης.
Όπως αναφέρει σε νέο του άρθρο, η Ελλάδα πρέπει να χρεοκοπήσει, προτρέποντας μάλιστα τους Έλληνες να “αγκαλιάσουν” εκείνο που φοβούνται.
Ο κ. Βαρουφάκης κάνει λόγο για πραγματική χρεκοπία και όχι ως “διπλωματική μπλόφα”, καλώντας μάλιστα να αντιληφθούν οι Έλληνες τη θετική πλευρά μιας χρεοκοπίας.
Αναλυτικά το άρθρο του κ. Βαρουφάκη:

10 SCI-FI ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΕΣ ΠΟΥ ΉΔΗ ΥΠΆΡΧΟΥΝ


Κοιτάξτε τον κόσμο του αύριο, σήμερα! Σε 10 Sci-Fi τεχνολογίες που ήδη υπάρχουν.

Ζητείται ελπίς!


Ένας λαός ολόκληρος, με χαμένο το συλλογικό μας όραμα, χωρίς μπούσουλα, χωρίς ελπίδα! Από τους καναπέδες μας παρακολουθούμε καιρό τώρα, πάει πια πολύς χρόνος, μιαν κακόγουστη, χοντροκομμένη κωμωδία στις οθόνες των τηλεοράσεών μας. Ένα καθημερινό σήριαλ, φτηνό κι αντάξιο της Τηλεδημοκρατίας μας, εκτυλίσσεται σε συνέχειες, στα βραδινά δελτία ειδήσεων κι αλλού, από όλους τους δίαυλους των μέσων μαζικού εμπαιγμού. 

Στημένος όλος ο θίασος επί σκηνής, ανταποκρίνεται στα κελεύσματα των Ξεφτεντέρηδων και των Χατζηλάστιχων, με το σενάριο κάθε βράδυ γραμμένο στο πόδι και τους ξεπεσμένους πολιτικάντηδες, κακούς ηθοποιούς σε ρόλους φασουλήδων, στο πάλκο αυτού του θεάτρου του πολιτικού παραλόγου.

Τι πρέπει να κάνετε αν πάσχετε από αϋπνία και έλλειψη ύπνου;


του Aλέξανδρου Γιατζίδη, M.D.
Στις μέρες μας η πίεση, το άγχος, οι καθημερινές ανατροπές στις συνθήκες ζωής μας, οι κακές ειδήσεις είναι συνηθισμένες καταστάσεις. Σε «επιδημία» εξελίσσεται η έλλειψη ύπνου, που αποδεικνύεται ότι αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο για σοβαρές παθήσεις, πριμοδοτεί την παχυσαρκία και βλάπτει την ερωτική ζωή. ‘Ενας στους δύο Έλληνες, όλων των ηλικιών, παραπονείται για κάποια διαταραχή του ύπνου του.

Μυστηριώδης εκτόξευση πυραύλου φαίνεται από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Κάποιοι μάλλον την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια!!!

Μυστηριώδης εκτόξευση πυραύλου φαίνεται από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου 2013, ο ιταλός αστροναύτης Luca Parmitano από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος,  δημοσίευσε  μερικές παράξενες φωτογραφίες μέσω του λογαριασμού του στο Twitter από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Ένα μυστηριώδες ίχνος (ίσως ένας πύραυλος) εντοπίστηκε πάνω από τον ορίζοντα στο λυκόφως της Γης.

Ιάπωνες επιστήμονες ενεργοποιούν την ειδοποίηση για την άφιξη ενός μεγάλου σεισμού

Ιάπωνες επιστήμονες ενεργοποιούν την ειδοποίηση για την άφιξη ενός μεγάλου σεισμού

13\10\2013
Το Διοικητικό Συμβούλιο Καταστροφών της Ιαπωνίας κάλεσε την κυβέρνηση να λάβει μέτρα για να προστατεύσει την πόλη από έναν τεράστιο σεισμό που θα πλήξει ένα ευρύ έδαφος της χώρας, όπως ανακοινώθηκε από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Η έκθεση, η οποία παρουσιάστηκε την Τρίτη από  ομάδα επιστημόνων, προειδοποιεί ότι πρέπει να υπάρξει αποθήκευση τροφίμων και ποτών στις περιοχές που θα πληγούν από τον σεισμό, που σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα  ταρακουνήσει την περιοχή της λεκάνης Nankai, μια λωρίδα η οποία εκτείνεται κατά μήκος του πυθμένα της θάλασσας, από το κέντρο προς τα δυτικά της Ιαπωνίας, στα ανοικτά των ακτών του Ειρηνικού.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ, ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ


Τον Φίλιππα τον περιμέναμε. Αυτό ήταν το ζόρικο. Δεν πήγε μπαμ και κάτω. Εδώ και μήνες είχε μπει στη διαδικασία.

Ήταν μεγάλος στο χώρο ο Φίλιππος Συρίγος. Παληοσειρά που δεν ξεπεράστηκε. Αν λέει κάτι αυτό, που λέει. Αν αφορά το επίπεδο της αθλητικής δημοσιογραφίας, που το αφορά. 

Συναισθηματική ψυχρότητα – Έλλειψη τρυφερότητας & στοργής

Η Συναισθηματική ψυχρότητα είναι η συναισθηματική «φτώχεια» που εισπράξαμε από την τρυφερή μας ηλικία. Δεν έπρεπε να γίνουμε «κακομαθημένοι», έτσι οι μεγαλύτεροί μας φοβήθηκαν την αγάπη και μας την έδωσαν με μέτρο. 

Την συναισθηματική ψυχρότητα κάποιοι από μας τη βιώσαμε σε μεγάλο βαθμό και κάποιοι ίσως σε μικρότερο. Αυτό μπορούμε εύκολα να το καταλάβουμε ψάχνοντας να δούμε κάτω από ποιες συνθήκες αφήνουμε τον εαυτό μας να δώσει θετικό συναίσθημα τόσο στους άλλους, αλλά και σε μας. 

Μήπως σε  μας επιτρέπουμε τα θετικά συναισθήματα να υπάρχουν κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις ? Δηλαδή πρέπει να πάει καλά η δουλειά μου για να με ανταμείψω ή με ανταμείβω έτσι κι αλλιώς? Κάθε πότε επιτρέπω τα θετικά συναισθήματα να έρθουν στη ζωή μου? Σε ποιους και σε τι τα βασίζω? Στον καλό μισθό? Στον καλό σύντροφο?  Σε κάτι άλλο?

Βενιζέλος στην Αλβανία: Οι Αλβανοί ζήτησαν να αναγνωρίσει η Ελλάδα τους «τσαμουριώτες»



Οκτώβριος 14, 2013.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος επισκέπτεται τα Τίρανα, μετά τη συνάντηση που είχε με τον οικοδεσπότη, Ντιτμίρ Μπουσάτι, στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν, εξέφρασε την υποστήριξη της χώρας του για την ένταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.


«Είναι σημαντικό ότι η Ελλάδα και η Αλβανία είναι στο ΝΑΤΟ, στον ΟΑΣΕ και αναμένει την ένταξή της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Και οι δύο χώρες συνδέονται με φιλία και καλή γειτονία. Τα δύο κράτη και οι οικονομίες  τους, συνδέονται μεταξύ τους- πρόσθεσε ο Βενιζέλος- με την παραδοσιακή γέφυρα που συνδέει τις δύο χώρες, που είναι η αναγνώριση της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.

Μυϊκό πιάσιμο: 5 τρόποι αντιμετώπισης και 3 μέθοδοι πρόληψης

Ο μυϊκός πόνος μπορεί να προκληθεί από την υπερπροσπάθεια, τη σκληρή άσκηση, όταν σηκώσουμε ένα βαρύ αντικείμενο ή κάνουμε μία απότομη κίνηση. Με απλά λόγια, σχεδόν όλοι κάποια στιγμή τον βιώνουμε. Υπάρχει τρόπος να τον αποφύγουμε και αν όχι, πώς μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε;

Ενώ δεν υπάρχει καμία θαυματουργή θεραπεία για την εξάλειψη του πόνου των μυών, υπάρχουν κάποιες τεχνικές που βοηθούν στην ανακούφισή του. Οι συμβουλές που ακολουθούν, θα σας απαλλάξουν από τον έντονο πόνο πολύ σύντομα, ενώ τα «διατροφικά μυστικά»,  θα σας προκαλέσουν (σχεδόν) ανοσία.

8 σημαντικές φιλοσοφικές φράσεις

Από την αρχαιότητα έως και σήμερα, πολλοί στοχαστές και φιλόσοφοι προσέγγισαν μεγάλες αλήθειες, έβαλαν φρένο σε μονόπλευρες θεωρήσεις και σε ακρότητες, ανέδειξαν τον πλούτο του εσωτερικού κόσμου, κατέγραψαν πλήθος σκέψεων και επιχειρημάτων και υπερασπίστηκαν έναν φιλοσοφικό τρόπο ζωής.

Κάντε τα σαμπό… γλάστρα



Αν το πόδι μεγάλωσε και τα σαμπό είναι για πέταμα, κάντε πίσω και σκεφτείτε το περιβάλλον και την ανακύκλωση….
Με μία απλή μετάλλαξη, θα τα μετατρέψετε σε πρωτότυπα γλαστράκια, αφού θα φυτέψετε μέσα εποχιακά φυτά, όπως μενεξέδες, φρέζες, καπουτσίνους, κακτοειδή κλπ… ή και αρωματικά βότανα. Οτιδήποτε δηλαδή, δεν κάνει μεγάλη ρίζα…
Η φωτογραφία που ακολουθεί σας δίνει μία ιδέα..

ΣΚΥΨΕ! ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.


ΣΚΥΨΕ! ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
Ποιοί είναι τελικά ευχαριστημένοι με το πρόγραμμα διάσωσης? Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι εκτός από μια ελίτ που κάνει γερές μπίζνες αυτή τη στιγμή, τους παρατρεχάμενους που κρατάνε τα μπόσικα, τους κυβερνώντες που κρατάνε με τα δόντια τις καρέκλες τους και ένα κομμάτι από το πλήθος, που κινείται παρασιτικά με διαφόρους τρόπους, και δεν ενδιαφέρεται ούτε τι συμβαίνει γύρω του, ούτε αν καν αν γίνει τη δεύτερη ή και Τρίτη παρουσία?
Το μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας είναι ευχαριστημένο? Δεν είναι , με τίποτα. Αντίθετα είμαστε όλοι βυθισμένοι σε ένα χάλι που δεν έχει προηγούμενο. Ο ιδιωτικός τομέας? Κινείται μεταξύ χιλιάδων κακοπληρομένων σκλάβων και αμέτρητων λουκέτων. Οι άνεργοι? Δεν χρειάζεται καν ανάλυση για τη κόλαση της ανεργίας. Είναι το χειρότερο σκίαχτρο που ορθώνεται απειλητικά πάνω από τακεφάλια ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Βολεμένων και αβόλευτων. Ο καθένας πλέον είναι ένας εν δυνάμει άνεργος. Οι φορολογούμενοι από τη μια άκρη της επικράτειας μέχρι την άλλη ζουν στο χάος των λογαριασμών από χαράτσια κάθε είδους. Ενα πακέτο κολλημένο στο τοίχο του σπιτιού που στις περισσότερες οικογένειες πλέον είναι σε εκρεμμότητα χωρίς ορίζοντα χρόνου, για το πότε θα τακτοποιηθεί. Η σχέση με τις τράπεζες? Με τις εισπρακατικές, με τα δημόσια ταμεία? Φόβος, ανασφάλεια, απειλές, καμμένα χαρτιά ολοι απέναντι στους περίφημους μηχανισμούς διάσωσης.

Σκέψεις που πρέπει να αφήσετε στο παρελθόν


Αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά, θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας και να σβύσετε τις παρακάτω σκέψεις από το μυαλό σας:

"Δεν έχω άλλη επιλογή." - Ορίζετε το πεπρωμένο σας μέσα από τις επιλογές που κάνετε. Θα γίνει αυτό που κάνετε επανειλημμένα. Είναι πιο σημαντικό να γνωρίζετε πού πηγαίνετε και για ποιο λόγο, παρά να φτάσετε εκεί γρήγορα. Μην συγχέετε την δραστηριότητα με την επίτευξη του στόχου. Κάθε φορά που θα μπείτε στον πειρασμό να ενεργήστε με τον ίδιο λανθασμένο τρόπο σε επαναλαμβανόμενες καταστάσεις του παρελθόντος, αναρωτηθείτε "Θέλω να είμαι αιχμάλωτος του παρελθόντος, ή επιθυμώ να ανοίξω νέους δρόμους για το μέλλον;"

Η μεγαλύτερη νίκη κάθε ανθρώπου – Πλάτων

plato-human-victory

«Θεωρώ πιο γενναίο εκείνον που κυριαρχεί στα πάθη του από εκείνον που κυριαρχεί στους εχθρούς του.
Η δυσκολότερη νίκη είναι εκείνη ενάντια στον ίδιο σου τον εαυτό» – Αριστοτέλης
Γράφει ο Πλάτων στους Νόμους :
«Κλεινίας : Η πρώτη και μεγαλύτερη νίκη από όλες για κάθε άνθρωπο είναι εκείνη που μπορεί να πετύχει πάνω στον εαυτό του. Αντίθετα, πολύ χειρότερο και ταπεινωτικό είναι να νικιέται κανείς από τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό δείχνει ότι μέσα στον κάθε άνθρωπο γίνεται ένας πόλεμος ενάντια στον εαυτό του[1].

Ο Νίκος Μπογιόπουλος βάζει στη θέση του τον προβοκάτορα Χατζηνικολάου

Το χθεσινό εξώφυλλο της Real πλήρως ενταγμένο στη θεωρία των δύο άκρων
Τα "γνωστά" στις Αρχές πρόσωπα συνελήφθησαν, απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθερα λόγω ανεπαρκών στοιχείων. Δεν το γνώριζε αυτό ο Νίκος Χατζηνικολάου;;
Καταδικάζεται η βία από όπου κι αν προέρχεται;
«Κατεβαίνουνε, και ανάφτει του πολέμου αναλαμπή το τουφέκι ανάβει, αστράφτει, λάμπει, κόφτει το σπαθί./ Γιατί η μάχη εστάθει ολίγη; Λίγα τα αίματα γιατί; Τον εχθρό θωρώ να φύγει και στο κάστρο ν' ανεβεί./ Ακούω κούφια τα τουφέκια, ακούω σμίξιμο σπαθιών, ακούω ξύλα, ακούω πελέκια, ακούω τρίξιμο δοντιών./ Με τα μάτια τους γυρεύουν όπου είν' αίματα πηχτά, και μες στα αίματα χορεύουν με βρυχίσματα βραχνά/ Κοίτα χέρια απελπισμένα πώς θερίζουνε ζωές! Χάμου πέφτουνε κομμένα χέρια, πόδια, κεφαλές,/ και παλάσκες και σπαθία με ολοσκόρπιστα μυαλά, και με ολόσχιστα κρανία, σωθικά λαχταριστά./ Παντού φόβος και τρομάρα και φωνές και στεναγμοί παντού κλάψα, παντού αντάρα, και παντού ξεψυχισμοί./ Σαν ποτάμι το αίμα εγίνη και κυλάει στη λαγκαδιά, και το αθώο χόρτο πίνει αίμα αντίς για τη δροσιά./ Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!».
Αυτό προφανώς και δεν είναι ο «ύμνος στη βία». Είναι αποσπάσματα και στίχοι από τον «Ύμνο εις την Ελευθερίαν». Και προέρχεται δια χειρός Διονυσίου Σολωμού. Οι κύριοι του «καταδικάζετε τη βία απ΄ όπου κι αν προέρχεται;» τι έχουν να πουν; Τον… καταδικάζουν τον Σολωμό; Τον… καταδικάζουν τον ελληνικό εθνικό ύμνο; Το «σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή»το καταδικάζουν;      

Η Ισλανδία αναγεννάται από τις στάχτες της


Ο πρωθυπουργός Σιγκμούντουρ Γκουνλάουγκσον διώχνει τους πιστωτές της χώρας προκειμένου να ανακουφίσει οικονομικά τους κατόχους στεγαστικών δανείων

Ο πρωθυπουργός Γκουνλάουγκσον (αριστερά) και ο Μπγιάρνι Μπένεντικτσον, οι αρχηγοί των δύο κομμάτων του δεξιού συνασπισμού που κατέχει την εξουσία στην Ισλανδία

Μια νέα διάθεση υπερήφανου εθνικισμού αναδύεται από την Ισλανδία που ανακάμπτει οικονομικά ακριβώς πέντε χρόνια αφότου ένα ανεξέλεγκτο τραπεζικό σύστημα προκάλεσε την κατάρρευση της οικονομίας της χώρας. Σε αυτό συμβάλλει και ο 38χρονος πρωθυπουργός Σιγκμούντουρ Γκουνλάουγκσον που εξελέγη τον Απρίλιο με λαϊκιστική ατζέντα - υποσχόμενος ανακούφιση από τις ασφυκτικές δόσεις των στεγαστικών για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Θα ζήσω σαν δούλος

Το «Να μην ζήσουμε σαν δούλοι» είναι το σύνθημα που ακούστηκε περισσότερο από κάθε άλλο στην χρεοκοπημένη ελληνική κοινωνία. Έχω εκφράσει τις αντιρρήσεις μου για το συγκεκριμένο σύνθημα αλλά, αφού το γουστάρει η Αριστερά και οι σύντροφοι, μέσα κι εγώ. Γουστάρω δούλοι κι έτσι. 


Ωραία, να μην ζήσουμε σαν δούλοι. Αλλά δεν είναι στο χέρι μας.
Από την στιγμή που ο καπιταλισμός της ελεύθερης αγοράς έχει κυριαρχήσει απόλυτα, δεν θα ζήσουμε «σαν δούλοι». Είμαστε δούλοι κανονικοί.

Η σειρά γέννησης διαμορφώνει το χαρακτήρα........!!!

Η σειρά γέννησης διαμορφώνει το χαρακτήρα

Οι έρευνες αποκαλύπτουν ότι η σειρά με την οποία τα παιδιά έρχονται στον κόσμο επηρεάζει το ποια χαρακτηριστικά θα αναδυθούν στην επιφάνεια και ποια θα κρυφτούν -για πάντα;- στις πιο απρόσιτες γωνιές της προσωπικότητάς τους.

Μία φορά πρώτος, για πάντα πρώτος !

Πλαστός ο γρύπας που επέστρεψαν οι ΗΠΑ στο Ιράν



Μερικές φορές ένα αρχαίο έργο τέχνης συμβολίζει περισσότερα από ότι κάποιος μπορεί να φανταστεί. Πάρτε για παράδειγμα τον ασημένιο γρύπα, που επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο Ιράν, ως χειρονομία σεβασμού και - τουλάχιστον σύμφωνα με την ανακοίνωση του State Department - σημάδι μιας νέας αναδυόμενης φιλίας μεταξύ των δύο εθνών. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: είναι πλαστό.


Δεν είναι μόνο πλαστό, πρόκειται και για κακής ποιότητας αντίγραφο. Η ιστορία του γρύπα, από την παραγωγή του προς την πολυδιαφημιζόμενη παράδοση του κατά την επίσκεψη του Ιρανού πρόεδρου Rouhani κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη, δείχνει τον τρόπο που οι πλαστογράφοι της αρχαίας τέχνης ξεγελούν τους αφελείς πλούσιους με τη συνενοχή μουσείων και επιστημόνων. Πιο βαθιά, δείχνει πώς τα αρχαία αντικείμενα κατασκευάζονται για να συμβολίσουν έννοιες όπως το πολιτιστικό και διπλωματικό κύρος, και σε αυτή την περίπτωση ένα νέο άνοιγμα στις σχέσεις μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ιράν.

Αναγνωρίζοντας τα ψέματα από τις κινήσεις των ματιών και τη γλώσσα του σώματος

Αναγνωρίζοντας τα ψέματα από τις κινήσεις των ματιών και τη γλώσσα του σώματος

Πιθανόν θα έχετε γνωρίσει ανειλικρινείς ανθρώπους οι οποίοι απέφευγαν την οπτική επαφή μαζί σας. Τα μάτια αλλά και το υπόλοιπο σώμα μας εκφράζουν πληροφορίες οι οποίες αντανακλούν τις πραγματικές μας σκέψεις.
Η αστυνομία για παράδειγμα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις κινήσεις των ματιών ενός υπόπτου, όπως επίσης και στις κινήσεις των χεριών. Ολόκληρο το σώμα μας αλλά κυρίως το πρόσωπό μας προβάλουν συνεχώς το πώς αισθανόμαστε εκείνη τη στιγμή, αλλά και το τι κρύβουμε πίσω από την ομιλία μας. Θα πρέπει όμως να έχουμε υπόψιν ότι υπάρχουν άνθρωποι με ανεπτυγμένη ικανότητα απόκρυψης της γλώσσας του σώματος, άνθρωποι για τους οποίους το ψέμα είναι τρόπος ζωής.
Υπάρχουν τρόποι αναγνώρισης του είδους των σκέψεων ενός ατόμου, και έχουν να κάνουν με τις κινήσεις των ματιών του. Για παράδειγμα εάν μιλάτε με κάποιον, μια μη στοχευμένη ματιά του προς τα αριστερά σας υποδηλώνει φαντασία, όπως η προσπάθεια να σκεφτεί κάτι εκείνη τη στιγμή και όχι κάτι που προσπαθεί να θυμηθεί. Αυτό με τη σειρά του υποδηλώνει πως είναι πιθανότερο να ακούσετε κάτι που φαντάστηκε εκείνη στιγμή, πιθανότατα ψέμα. Αντιθέτως, μια μη στοχευμένη ματιά προς τα αριστερά σας υποδηλώνει προσπάθεια ανάμνησης πληροφοριών της μνήμης.
Αναλυτικότερα:

Facebook: Πώς μπορώ να δω ποιος βλέπει το προφίλ μου;

Ποιος να παρακολουθεί άραγε το προφίλ μου; Τι ωραίο που θα ήταν να ήξερα και να μπορούσα να δράσω ανάλογα με τα αποτελέσματα που μου έδινε το Facebook. Θα ήταν πιο εύκολο για μένα τόσο στις προσωπικές σχέσεις μου, όσο και στις επαγγελματικές. Μία σελίδα όπου μου θα έδειχνε ότι ο χρήστης Α είδε το προφίλ μου 5 φορές, ο χρήστης Β 10 φορές κ.ο.κ. Ωραίο θα ήταν…
Facebook who can see my profile
Θα το έχεις ήδη καταλάβει πως δεν υπάρχει τέτοια λειτουργία έως και σήμερα. Το αναφέρει και το Facebook άλλωστε, στο Κέντρο Βοηθείας του, στον τομέα των Κοινών Μύθων για το Facebook.

Το ΔΝΤ ζητά φορολόγηση 10% στις καταθέσεις


Το ΔΝΤ ζητά φορολόγηση 10% στις καταθέσεις
Πρόταση-σοκ για επιβολή έκτακτης εισφοράς έως 10% επί της ιδιωτικής αποταμίευσης σε 15 χώρες της Ευρωζώνης, ως όχημα για να αντιμετωπισθούν προβλήματα βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους «καταθέτει» το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αναφέρει η βελγική εφημερίδα L' Echo.

Ειδικότερα, το δημοσίευμα της βελγικής εφημερίδας L' Εcho με τίτλο «Το ΔΝΤ προτείνει επιβολή "φόρου κρίσεως", 10% επί της ιδιωτικής αποταμίευσης στην Ευρώπη», αναφέρει πως η πρόταση βρίσκεται καλά κρυμμένη στην εξαμηνιαία έκθεση του οργανισμού για τις δημοσιονομικές τάσεις (Fiscal Monitor), σε ένα παράρτημα με τίτλο: «Μια έκτακτη εισφορά στον ιδιωτικό πλούτο;».

Το Αυγόσπιτο


blob02
Αυτό δεν είναι αυγό ενός τεράστιου πουλιού.
Δεν είναι ούτε διαστημόπλοιο απ' τον πλανήτη Κρύπτον, πεσμένο στο λιβάδι με τα καλαμπόκια με σούπερ μωράκι στα σωθικά του.
Όχι.
Είναι ένα μικρό δωμάτιο-σπιτάκι, σχεδιασμένο από Βέλγους. Βέλγους!
Φωτογραφίες:

Εχτές Ο Banksy Πούλησε Πίνακες Σε Πεζοδρόμιο Του Μανχάταν

banksy01
Ο καλλιτέχνης κάνει διάφορα πράγματα στους δρόμους της Νέας Υόρκης αυτές τις ημέρες, κι ένα από αυτά ήταν ετούτο εδώ το κόλπο: Έστησε έναν πάγκο σε πεζοδρόμιο και έβαλε έναν κύριο να πουλήσει αυθεντικούς καμβάδες με έργα του για εξήντα δολάρια τον καθένα -χωρίς να λέει πουθενά ότι είναι δικά του έργα. Πούλησε μόνο οκτώ σε τρεις εντελώς ανυποψίαστους -και πολύ τυχερούς- διαβάτες.

Δείτε ποιες αρρώστιες μας μεταδίδει η ηλεκτρική σκούπα!

ΣΟΚ: Δείτε ποιες αρρώστιες μας μεταδίδει η ηλεκτρική σκούπα!

Μπορεί ο βασικός λόγος που χρησιμοποιούμε όλοι την ηλεκτρική σκούπα είναι για να καθαρίσουμε, ωστόσο αυτό στην πραγματικότητα μπορεί να μην ισχύει, αφού σύμφωνα με Αυστραλούς ερευνητές, η σωτήρια ομολογουμένως για τις νοικοκυρές ηλεκτρική συσκευή καθώς απομακρύνει τις βρωμιές από το πάτωμα αφήνει πίσω της ένα λεπτό στρώμα νέφους σκόνης το οποίο περιέχει βακτήρια και μούχλα.

Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομίας και βετεράνων πολέμου έξω από τον Λευκό Οίκο!!! (Βίντεο)

Αστυνομία και βετεράνοι πολέμου συγκρούστηκαν έξω από τον Λευκό Οίκο, όπως φαίνεται στα δύο πρώτα παρακάτω βίντεο. Οι Βετεράνοι Πολέμου είχαν προηγουμένως αφαιρέσει τα οδοφράγματα που εμπόδιζαν την πρόσβαση προς  το μνημείο του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου  και τα μετέφεραν στον Λευκό Οίκο και τοποθετώντας τα στις πύλες του όπως φαίνεται στο 3ο βίντεο που ακολουθεί. 

Αποκάλυψη βόμβα από το Reuters


του SON OFEON

ΑΘΗΝΑ | Κυριακή 13η Οκτωβρίου του 2013 08:46 π.μ. EDT13η Οκτωβρίου (Reuters )


Η  Ελλάδα  πρότεινε στους διεθνείς δανειστές της να ανανεωθούν αντί να πληρωθούν το 2014 ομόλογα αξία 4,4 δις ευρώ για να βοηθηθεί να καλύψει ένα έλλειμμα χρηματοδότησης το επόμενο έτος , έγραψε η ελληνική εφημερίδα Καθημερινή σε άρθρο της την Κυριακή, χωρίς να αναφέρει τις πηγές της .

Η Ελλάδα διασώθηκε δύο  φορές  από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και διατηρείται στη ζωή με  οικονομική βοήθεια  240 δις ευρώ από το 2010 .

Σύμφωνα με το  τελευταίο πρόγραμμα διάσωσης της  η Αθήνα θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί  μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2014 , οπότε και  ελπίζει να αξιοποιήσει τις αγορές ομολόγων , αφού έχει αποκλεισθεί απ' αυτές από το 2010.

Οι δανειστές της , επίσης, αναμένεται να αποφασίσουν  σχετικά με ένα τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα το Νοέμβριο .

Το ΔΝΤ και η Ελλάδα εκτιμούν  ότι η Αθήνα αντιμετωπίζει ένα χρηματοδοτικό κενό  σχεδόν 11 δις ευρώ για το 
2014-2015 .

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!!! Πραγματικός Δράκος πάνω από το Truro, Αγγλία!!! (Βίντεο)



Εσείς αποφασίζετε...
Οι δράκοι είναι πραγματικοί! ;
Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει δράκο να πετάει πάνω από το Truro, Αγγλία στις 11 Οκτωβρίου 2013

Πώς η σχέση με μια νεότερη γυναίκα μπορεί να παρατείνει τη ζωή ενός άνδρα…



Κατά καιρούς, μελέτες έχουν υποστηρίξει ότι ένα από τα μυστικά της μακροζωίας είναι να παντρευτεί κάποιος μια νεότερη γυναίκα. Οι ερευνητές, πλέον, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες ζουν περισσότερο, όταν προχωρήσουν σε γάμο με μια πιο νέα από αυτούς γυναίκα.

Σύμφωνα με μια πιο πρόσφατη έρευνα, οι άνδρες που παντρεύονται γυναίκες 15 με 17 χρόνια νεότερές τους είναι δυνατόν να μειώσουν τις πιθανότητες του πρόωρου θανάτου κατά 20%. Η ίδια μελέτη δείχνει ότι οι άνδρες μειώνουν τις πιθανότητες να πεθάνουν πρόωρα κατά τουλάχιστον 11%, όταν η σύζυγός τους είναι 7 με 9 χρόνια πιο νέα. Από την άλλη πλευρά, επιλέγοντας μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας αυξάνονται οι πιθανότητες πρόωρου θανάτου κατά 11%.

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται είναι πώς η ηλικία της συντρόφου σας έχει έναν τέτοιο κυρίαρχο ρόλο στην αύξηση της μακροζωίας σας; 

Αυτοί είναι οι δράστες του εμπρησμού της Marfin

tragodia3
Τρισήμιση χρόνια μετά τον εμπρησμό της Marfin η εφημερίδα Real News δημοσιεύει το βούλευμα στο οποίο κατανομάζονται οι ύποπτοι της επίθεσης που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο τριών ανθρώπων (η μία ήταν η Αγγελική Παπαθανασοπούλου, η οποία μάλιστα ήταν και έγκυος).
Σύμφωνα με το βούλευμα που αποκαλύπτεται σήμερα, δράστης της επίθεσης στην τράπεζα είναι ο Θεόδωρος Σίψας, ο οποίος παραπέμπεται να δικαστεί για τα εγκλήματα της «ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία και κατά συρροή τετελεσμένης και εν απόπειρα, της εκρήξεως εκ της οποίας επήλθε θάνατος και κίνδυνος για ανθρώπους και ξένα πράγματα, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικής βόμβας και της απρόκλητης φθοράς ξένης περιουσίας δια εκρήξεως από πρόσωπο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του».

Η Ψυχοσύνθεση του Θύματος


Το ψυχολογικό ταξίδι ενός ατόμου επιρρεπή στην θυματοποιημένη σκέψη ίσως ξεκινά από την παιδική ηλικία.
Από τη Μαρία Μπάδα,
Ψυχολόγο, Επικοινωνιολόγο, ΜΑ, Υπ. Διδάκτωρ Παντείου
Εάν κάποιο άτομο υποφέρει από χαμηλή αυτοπεποίθηση, τότε είναι πιθανό να χαρακτηρίζεται και από «την ψυχοσύνθεση του θύματος – θυματοποίηση (victim mentality)». Ο όρος αναφέρεται γενικά σε κάποιο άτομο που αποφεύγει την προσωπική υπευθυνότητα ή τα αρνητικά συναισθήματα, κατηγορώντας τους άλλους. Πολλοί Ψυχολόγοι και Θεραπευτές θεωρούν την Ψυχοσύνθεση του θύματος ως ένα καταστροφικό μηχανισμό, που εμποδίζει τις προσωπικές σχέσεις και την ευτυχισμένη ζωή.
Το ψυχολογικό ταξίδι ενός ατόμου επιρρεπή στην θυματοποιημένη σκέψη, είναι περίπλοκο και ίσως ξεκινά από την παιδική ηλικία. Κάποια άτομα που έχουν αρκετά επικριτικούς και κακοποιητικούς γονείς αναπτύσσουν ισχυρά συναισθήματα ντροπής και ενοχής στην ζωή τους. Τα αίτια της θυματοποιημένης σκέψης μπορεί να είναι τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν και η αντίδραση του ατόμου, η αρνητική σκέψη, η επικριτική στάση των άλλων, η πίστη στην μοίρα και την προσωπική υπευθυνότητα και τα θρησκευτικά πιστεύω. Η πίστη ότι ο Θεός είναι υπεύθυνος για όλα και ότι τιμωρεί όταν κάποιος κάνει κάτι λάθος, κάνει το άτομο να πιστεύει ότι υπάρχει λόγος για τον πόνο και την μιζέρια του.

Ο Ερευνητής

Μια ιστορία από το βιβλίο του Χόρχε Μπουκάι "Ιστορίες να σκεφτείς".
_______________
"Αυτή είναι η ιστορία ενός ανθρώπου τον οποίο εγώ θα χαρακτήριζα ερευνητή … Ερευνητής είναι κάποιος που ψάχνει, και όχι απαραιτήτως κάποιος που βρίσκει. Ούτε είναι κάποιος που ξέρει στα σίγουρα τι είναι αυτό που ψάχνει. Είναι, απλώς, κάποιος για τον οποίο η ζωή αποτελεί μια αναζήτηση.

ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΣΑΜΕ?




Πριν λίγα χρόνια σε μια παλιά μου δουλειά, σε ένα μεσημεριανό διάλειμμα, είχε ανάψει μια συζήτηση με τους συναδέλφους για διάφορες φάσεις που είχαμε περάσει εκεί κάπου στα 20 χρόνια μας. Για συναυλίες, ταινίες, για τα πάρτυ με τους πρώτους έρωτες, για διάφορες πλάκες κλπ. 
Ο διευθύνων την επιχείρηση ένας τυπικός μάνατζερ, μιας τυπικής πολυεθνικής, καθόταν πιο εκεί και μας άκουγε. Αργότερα με φώναξε στο γραφείο και πολύ σκεπτικός μου έκανε  μια ερώτηση, με υφος αρκετά στεναχωρημένο.

"Ξέρεις, πριν που σας άκουγα, αναρωτήθηκα για κάτι... Πού ήμουν εγώ όταν όλοι εσείς κάνατε όλα αυτά?..."

Αυτή η απλή φράση ήταν ότι πιο ανθρώπινο, ειλικρινές, έχω ακούσει ποτέ μέσα στον εργασιακό χώρο. Ηταν μια φράση κλειδί, αυθόρμητη, ένα ερωτηματικό που δεν χρειαζόταν απάντηση, γιατί αυτός που έκανε την ερώτηση, ήξερε ήδη πόση απουσία ζωής είχε η ζωή του.

Σεξουαλικότητα και λέξεις


Για τους περισσότερους ανθρώπους η ομιλία πριν κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μάλλον τους τρομάζει ή ακόμα και τους αγχώνει. Φοβούνται μήπως πουν την λάθος κουβέντα που πιθανό να καταστρέψει όλη την ερωτική διέγερση ή αγχώνονται μήπως και αποκαλύψουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες και παρεξηγηθούν από τον / την σύντροφο τους.

Αν είσαστε διατεθειμένοι να ξεπεράσετε τους ενδοιασμούς και τις φοβίες σας σε σχέση με την σεξουαλική σας συμπεριφορά σε αυτό τον τομέα τότε πιθανό να μάθετε να απολαμβάνετε την λεκτική επικοινωνία κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και παράλληλα να ενδυναμώσετε την σεξουαλική διέγερση και την δική σας αλλά και του/ της συντρόφου σας. Πως μπορείτε να απελευθερωθείτε από τους ενδοιασμούς σας ;Ειδικοί ψυχολόγοι προτείνουν τα ακόλουθα! 

Πες μου την ηλικία του, να σου πω τι θέλει


Τι θέλουν οι άνδρες από τις γυναίκες στο σεξ και στον έρωτα; Πολλά και διαφορετικά ο καθένας πράγματα. Όμως οι κοινωνικοί ανθρωπολόγοι επιμένουν πως παρά τη διαφορετικότητα τους, παρουσιάζουν και …ομοιότητες.


Σύμφωνα με έρευνες που βλέπουν τα τελευταία χρόνια το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτεται ότι υπάρχουν πολλά κοινά σημεία στον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν οι άνδρες μέσα στις ερωτικές τους σχέσεις , ανάλογα με την ηλικία και τη φάση της ζωής τους:. Άλλα πράγματα δηλαδή ζητάει ένας άνδρας από την ερωτική του σύντροφο όταν είναι στην ηλικία των 20+, άλλα στα 30+, άλλα στα 40+ και άλλα στα 50+.
Αφού λοιπόν τσεκάρετε την ημερομηνία γέννησης του δικού σας, διαβάστε τις απαντήσεις που αντιστοιχούν στην ηλικία του, και τις οποίες σας δίνει η ψυχοθεραπεύτρια, Νάνσυ Χριστοφόρου.

Γιατί δεν αντιδρά ο Έλληνας; [Ο Έλληνας βρίσκεται πρό των πυλών μιας αντίδρασης τόσο απρόβλεπτης, που σαν οδοστρωτήρας θα παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της. Αρκεί κάποιος να ρίξει τη σπίθα και να πυροδοτήσει το γκάζι. Είμαστε δέκα εκατομμύρια. Στατιστικά, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ αυτός ο κάποιος να μη βρεθεί. Μόνο ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ...]






Να φυλάγεσαι από εκείνους που θέλουν να ζήσουν τη ζωή τους ήσυχα και ειρηνικά.


Είναι αδίστακτοι.  (Claes Andersson)


Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΜΟΥ: Αντισταθείτε  σ' αυτόν που χτίζει ένα μικρό σπιτάκι και λέει: 
καλά είμαι εδώ. ...

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν στη πατρίδα μας τα τελευταία 2 χρόνια, δε χρειάζεται να τα επαναλαμβάνουμε όλη την ώρα. Η κοινωνική αδικία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Η αποκάλυψη της προμελέτης του σχεδίου δεν αποκαλύφθηκε τώρα όπως αναφέρεται στην WSJ. Είχε αποκαλυφθεί επισήμως πλέον, από τα ίδια τα χείλη του τέως διοικητή του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρός-Κάν σε εκείνη την περίφημη συνέντευξή του στο κανάλι CANAL+, όπου κάποιοι υπέκλεψαν τις επίμαχες δηλώσεις που είχαν κοπεί στο μοντάζ (Βλέπε εδώ).

Ολα αυτά από μόνα τους, δηλαδή δε χρειάζεται τίποτε άλλο να προστεθεί πάνω σε αυτά, αυτά και μόνον τα δύο συνιστούν :

1) Άμεση πτώση της κυβέρνησης λόγω αποκάλυψης σχεδίου με σκοπό την υλική και ηθική βλάβη του ελληνικού κράτους και 
2) Επέμβαση των εισαγγελέων του Αρείου Πάγου, στοιχειοθέτηση κατηγοριών περί εσχάτης προδοσίας, σύλληψη των εμπλεκόμενων στο θέμα αυτό πολιτικών (εν προκειμένω των Γ.Παπανδρέου, Γ.Παπακωνσταντίνου, Ευ.Βενιζέλου, Α. Γεωργίου (προέδρου ΕΛΣΤΑΤ) και κάλεσμα για κατάθεση του Γερμανού υπηκόου Σ.Ραιχενμάιγερ, διοικητού της ΕuroStat.

Δημοσκόποι σφιχταγκαλιασμένοι με το Δημόσιο -> Πόσα λεφτά έχουν πάρει οι εταιρίες δημοσκοπήσεων από το Δημόσιο [Για τις "Αλήθειες"]

  Εργα ύψους 5 εκατ. ευρώ έχουν αναλάβει από κρατικούς φορείς 8 εταιρείες δημοσκοπήσεων την τελευταία τετραετία. Στην ΚΑΠΑ RESEARCH η μερίδα του λέοντος, έπονται MRB και GPO 
Δεκάδες συμβάσεις με το Δημόσιο και κονδύλια εκατομμυρίων συνθέτουν το σκηνικό της σχέσης του κράτους με τις μεγαλύτερες δημοσκοπικές εταιρείες στην Ελλάδα. Οκτώ εταιρείες, διάσημες στο κοινό για τις πολιτικές δημοσκοπήσεις, που συχνά πραγματοποιούν για λογαριασμό μεγάλων μέσων ενημέρωσης, έχουν αναλάβει τα τελευταία τέσσερα χρόνια 60 έργα από τον στενό δημόσιο τομέα και δημόσιους φορείς, με αντάλλαγμα περίπου 4,8 εκατομμύρια ευρώ. Τα στοιχεία άλλωστε είναι αμείλικτα και η ανεύρεσή τους απαιτεί...
ημέρες «περιπλάνησης» στον γραφειοκρατικό μηχανισμό του ελληνικού Δημοσίου. Και η «περιπέτεια» δεν σταματά εκεί, καθώς δεν λείπουν περιπτώσεις έργων που προκαλούν πρόσθετα ερωτήματα τόσο για τη διαδικασία ανάληψής τους όσο και για τη χρησιμότητά τους.

7 ερωτήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις το σκοπό της ζωής σου


Ο σκοπός ή το νόημα της ζωής είναι ένα παλιό φιλοσοφικό ερώτημα από εκείνα για τα οποία έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά. Για ποιόν λόγο είμαστε εδώ; Τι είμαστε;

Από που προερχόμαστε;Ποιός είναι ο σκοπός μας;Τι έχει σημασία στη ζωή; Η αναζήτηση και η εύρεση νοήματος είναι θεμελιώδη στοιχεία της προσωπικής μας εξέλιξης. Πολλές φορές, η ανάγκη αυτή της αναζήτησης και απόδοσης νοήματος προκύπτει και στην ψυχοθεραπεία σε διάφορες εκδοχές : όχι μόνο χρειαζόμαστε να αποδόσουμε ένα νόημα ή σκοπό σε αυτά που μας συμβαίνουν αλλά η γνώση ότι σαν άνθρωποι έχουμε έναν απώτερο σκοπό μπορεί να είναι στήριγμα για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες.

Οι απαραίτητες βιταμίνες για κάθε πρόβλημα

oi-aparaithtes-bitamines-gia-kathe-problhma



Σε μερικές περιόδους της ζωής, οι ανάγκες για βιταμίνες αυξάνονται, καθώς η έλλειψή τους μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο πρόβλημα υγείας, μικρό ή μεγαλύτερο. Σε τέτοιες περιπτώσεις, βέβαια, τον πρώτο λόγο έχει ο γιατρός και οι συστάσεις του.
Όμως, επειδή ως γνωστόν η διατροφή -με τις βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία κ.λπ.- συμβάλλει σημαντικά στη διατήρηση της καλής υγείας, στη συνέχεια θα αναφερθούμε στις βιταμίνες που χρειάζεται περισσότερο ο καθένας μας όταν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα.

Τι δε σου λείπει από την Ελλάδα;

Αργοναυτική εκστρατεία
«Να φύγουμε, να πάμε σε μια άλλη χώρα που θα 'ναι καλύτερα, να μπορούμε να βγάλουμε τον μήνα οικονομικά, να μη μαχαιρώνουν ανθρώπους στο δρόμο, να μη ζούμε άλλο αυτή την παράνοια». Ακούω συχνά, τον τελευταίο καιρό, τους ανθρώπους γύρω μου να συζητούν και να σκέφτονται να φύγουν από την Ελλάδα είτε για λόγους οικονομικούς, είτε γιατί δεν αντέχουν άλλο την κατάσταση. Για πολύ καιρό «χρησιμοποιούσα» τη σκέψη του να φύγω στο εξωτερικό σαν την μόνη διέξοδο στην συνεχή απελπισία που αντιμετωπίζουμε εδώ.
Με αυτό σαν αφορμή, ρώτησα 15 ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό να μου απαντήσουν στην ερώτηση «Τι δε σου λείπει από την Ελλάδα;». Παίρνοντας ως δεδομένο ότι αυτό που λείπει σε όλους μας όταν είμαστε μακριά είναι οι δικοί μας άνθρωποι ή ίσως ο ήλιος και η θάλασσα, αποφάσισα να μάθω με μια αντίθετη ερώτηση τι είναι αυτό πους τους κρατάει μακριά.

Πότε το σεξ "υπνωτίζει" τους άντρες;



Γάλλοι επιστήμονες το λένε και οι άντρες χαίρονται και συμφωνούν απόλυτα. Σύμφωνα με έρευνα λοιπόν οι άντρες αμέσως μετά το σεξ δεν θέλουν τίποτα άλλο παρά να ρίξουν έναν υπνάκο αφού ο εγκέφαλός τους μετά δεν «λειτουργεί».

Πολλές είναι οι γυναίκες που θα βιαστούν να πουν ότι πρόκειται για δικαιολογία αλλά τελικά δεν είναι. Γιατί οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι διαβάζοντας τον εγκέφαλό τους κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της σεξουαλικής επαφής κατέληξαν ότι για τους άνδρες το σεξ λειτουργεί σαν υπνωτικό.

Διαπίστωσαν λοιπόν πως όλος ο εγκεφαλικός φλοιός, το τμήμα δηλαδή που διαδραματίζει κεντρικό ρόλο σε όλες τις ανώτερες εγκεφαλικές λειτουργίες όπως η μνήμη, η προσοχή, η αντίληψη, η σκέψη, η γλώσσα και η συνείδηση, «σβήνει» κατά τη διάρκεια του οργασμού.

Πού πάει η Τουρκία; Έχει αλλάξει ο γεωπολιτικός και ο γεωπολιτισμικός της προσανατολισμός;

14.10.2013
Του Σάββα Καλεντερίδη

Η απόφαση της Τουρκίας -που δεν είναι η τελική- να προμηθευτεί αντιαεροπορικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς από την Κίνα, υπό τον όρο της παραχώρησης υψηλής τεχνολογίας και συμπαραγωγής του συστήματος στην Τουρκία, για την προώθησή του στη συνέχεια στις διεθνείς αγορές, δημιούργησε έντονο προβληματισμό στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Εξ άλλου, είχαμε και σχετικές ανακοινώσεις και από την Ουάσιγκτον και από τις Βρυξέλες!

Ανεξαρτήτως της τελικής απόφασης που θα λάβει η Άγκυρα, δηλαδή ο Ερντογάν, για το θέμα, και υπό το πρίσμα των αποφάσεων που έχει λάβει η τουρκική κυβέρνηση για μια σειρά από ρυθμίσεις που έχουν λάβει την κίβδηλη ονομασία «πακέτο δημοκρατικής μεταρρύθμισης», τίθεται πλέον ανοικτά ένα καίριο ερώτημα: «Πού πάει η Τουρκία

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΕΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ,Η ΑΠΩΘΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ..ΑΥΤΕΣ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ..




ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!..ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Κ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ!!..ΟΤΑΝ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ-ΠΙΣΤΗ,ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ-ΠΙΣΤΗ,Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ..ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ Ο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΝΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ,ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ Κ ΕΘΙΣΜΟΥΣ ΣΑΣ..ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΕΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ,Η ΑΠΩΘΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ..ΑΥΤΕΣ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ Κ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ..(DR.LIPTON).....ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!..

ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Κ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ!!..

ΟΤΑΝ Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ-ΠΙΣΤΗ,ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ-ΠΙΣΤΗ,Η ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα