Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Τι είναι πάλι αυτά; Η Nasa δεν έχει ιδέα!!!

Κοιτάξτε προσεκτικά αυτούς τους λαμπερούς δίσκους. Γύρω τους υπάρχει μία ομίχλη σαν αύρα, όπως εκατομμύρια αυτόπτες μάρτυρες έχουν περιγράψει. Έχουν μπλε λάμψη, ακριβώς όπως έχουν περιγραφεί από αυτόπτες μάρτυρες στο παρελθόν, λέει ο Scott C. Waring, συγγραφέας του UFO Sightings Daily

B4INREMOTE-aHR0cDovLzMuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy1Ic3ZRUVpKa0NOZy9VbEk4VWN3QUZCSS9BQUFBQUFBQVNRZy9zWTBJUkVKTjVEMC9zNjQwL1NjcmVlbitVRk8sK1VGT3MsK3NpZ2h0aW5nLCtzaWdodGluZ3MsK2FsaWVuLCthbGllbnMsK0VULCtBcG9sbG8sK05BU0EsK3RvcCtzZWNyZXQsK3BhcmFub3JtYWwsK2JvZHksK2NyYXNoLCtoYWNrZXJzLCtOU0EsK25ld3MsK0NOTiwrRm94LCtKdXN0aW4rYmllYmVyLCtTZWxlbmErR29tZXosK0NOQkMsK29kZCwrc3RyYW5nZSwrMlNob3QrMjAxMy0xMC0wNythdCsxMi40MC4yOCtQTS5wbmc=
Ημερομηνία της ανακάλυψης: Οκτώβριος 2013
Τοποθεσία της ανακάλυψης: Τροχιά Γης (NASA Archives)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ



Μετά την πτώση της Pώμης, δημιουργούνται στην Ευρώπη 
μεγάλες ιστορικές ανακατατάξεις.

Μέσα απο πολέμους, ξεριζωμούς ,ανείπωτες σφαγές και μετακινήσεις κυρίως Γερμανών βαρβάρων, όπως Kίμβρων. Aλαμανών. Tευτόνων 
και Bανδάλων, αλλά και Γότθων, Bησιγότθων και Oστρογότθων σχηματίζονται τα έθνη .

Oι Γερμανοί μετά τις κατακτήσεις τους, τράβηξαν το δρόμο μιας περιφρονητικής και πεισματάρικης εσωστρέφειας .
Ολογυρίζοντας στο βάρβαρικό εαυτό τους, εκδληλώνουν
ουσιαστική άρνηση και αδυναμία να κατανοήσουν τον κλασικό
πολιτισμό.

Μένοντας παράλληλα μακρυά απο το Bυζάντιο και το Iσλάμ,
δεν δέχονται επιδράσεις και έτσι παίρνουν το σκοτεινό τους
μονόδρομο κι οδεύουν για τα βαθύτερα υπόγεια της ιστορίας.

Σε τούτον τον καταταραγμένο υστερορωμαικό κόσμο, η αίσθηση
του χρόνου εγκαταλέιπει τέχνη και συνείδηση, που τώρα φαντάζουν
και αβαθείς.

Η Αγάπη




Η πραγματική αγάπη είναι πάντοτε συνυφασμένη με την προσφορά, τη θυσία, την ανιδιοτέλεια. Αγάπη είναι να χαίρεσαι με αυτόν που χαίρεται και να λυπάσαι με αυτόν που πονά. 
Αυτός που αγαπά ανέχεται τον άλλο με τις ατέλειές του χωρίς να τον περιφρονεί, χωρίς καν να τον κάνει να νιώθει άσχημα για αυτό που είναι. Όταν αγαπάς ενδιαφέρεσαι τι θα γίνει ο άλλος, χωρίς όμως αυτό το ενδιαφέρον να γίνεται καταπίεση και επιβολή. Και αυτό, διότι η πραγματική αγάπη εμπεριέχει τον σεβασμό της ελευθερίας του άλλου, την εκτίμηση προς την προσωπικότητά του.

Παρεξηγημένη αγάπη είναι όταν ο άλλος γίνεται το αντικείμενο με το οποίο ικανοποιώ εγώ τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου.

Xρήματα.. Mπορούν να φέρουν την ευτυχία;



Και όμως τα χρήματα μπορούν να εξαγοράσουν την ευτυχία αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεστε..
Ίσως η σπατάλη χρημάτων για τον εαυτό μας να μην συμβάλει στην προσωπική ευτυχία, όμως η διάθεση τους για τους συνανθρώπους μας μπορεί να μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους..

Η επιστημονική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από μια ομάδα κοινωνικών ψυχολόγων και δημοσιεύθηκε στο νέο τεύχος τους περιοδικού Science, επιβεβαιώνει τα πλεονεκτήματα τριών διαφορετικών τρόπων διάθεσης των χρημάτων.

Αρχικά, μελετώντας ένα εθνικό δείγμα 600 Αμερικανών, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η διακίνηση χρημάτων για δώρα και φιλανθρωπικούς σκοπούς συσχετίζονταν με υψηλότερο βαθμό ευτυχίας σε σχέση με την απόκτηση προσωπικών αγαθών.

Διαίσθηση: υπόθεση του νου ή της καρδιάς;


Το τηλέφωνο χτυπά και στη γραμμή είναι ένας παλιός φίλος, που είχατε να δείτε για χρόνια και που μόλις την προηγούμενη ημέρα τον σκεφτόσασταν έντονα. Ξαφνικά αποφασίζετε να γυρίσετε σπίτι από έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο από αυτόν που συνηθίζετε, για να ανακαλύψετε αργότερα ότι στο δρόμο που αποφύγατε έγινε ένα τρομερό ατύχημα, που αν βρισκόσασταν εκεί, θα μπορούσατε να είχατε σκοτωθεί. Τι σύμπτωση! Ή όχι; Είναι όλα αυτά τα περιστατικά συμπτώσεις, ή το αποτέλεσμα διαισθήσεων;
Η διαίσθηση συχνά θεωρείται ως μια μυστήρια έκτη αίσθηση. Ωστόσο, μια επιστημονική μελέτη στο ινστιτούτο HeartMath βοηθά να λύσουμε κάποια από τα μυστήρια, που περικυκλώνουν τη διαίσθηση, αποκαλύπτοντας ότι η καρδιά παίζει σημαντικό ρόλο στην παραλαβή και επεξεργασία διαισθητικών πληροφοριών.

Για την ανθρώπινη νοημοσύνη και το μέλλον της... Η ανθρωπότητα στον αυτόματο πιλότο


Αρχικός τίτλος: 


Τα τελευταία χρόνια η οικονομική κρίση έχει «γονατίσει» τον ευρωπαϊκό νότο αναγκάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους να αλλάξουν τους ρυθμούς της μέχρι πρότινος ζωής τους. Παρ’ όλα αυτά, κάνοντας μια πρόχειρη ερώτηση σε γνωστούς και συγγενείς, εύκολα διαπιστώνουμε πως όλοι συμφωνούν στο ότι η εξέλιξη του ανθρώπινου πολιτισμού ακολουθεί μια γραμμική και διαρκώς αυξανόμενη πορεία προς το μέλλον. Είναι τέτοια τα τεχνολογικά επιτεύγματα που κάνουν σε καθημερινό πλέον επίπεδο την εμφάνισή τους, που δίνουν την εντύπωση ότι ο άνθρωπος ανακαλύπτει συνεχώς νέα δεδομένα στον κόσμο γύρω του και οι νέες γενιές γίνονται ολοένα και ευφυέστερες. Λοιπόν, το τελευταίο μην το θεωρείτε και απόλυτα δεδομένο!

Ενας καθηγητής εξελικτικής Βιολογίας από το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ονόματι Gerald Crabtree, δημοσίευσε πρόσφατα μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα στο επιστημονικό journal «Trends in Genetics». Σύμφωνα με αυτήν, το ανθρώπινο είδος θα πρέπει να έφτασε στο ανώτερο εξελικτικό επίπεδο νοημοσύνης του σε μια χρονική περίοδο που προσδιορίζεται από 2.000 έως 6.000 χρόνια πριν από σήμερα.

Facebook ασφάλεια: Τι μπορώ να κάνω αν ξεχάσω το προφίλ μου συνδεδεμένο σε ξένη συσκευή;

Enable-https-For-Secure-Facebook-Browsing


Μήπως μπήκες για λίγο στο Facebook από το smartphone ή το tablet ενός φίλου σου και ξέχασες να αποσυνδεθείς; Ή μήπως χρησιμοποίησες ένα δημόσιο υπολογιστή, ας πούμε για παράδειγμα σε ένα ίντερνετ καφέ, και έφυγες χωρίς να αποσυνδεθείς από το Facebook; Επειδή δε θέλεις κάποιος άλλος να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά σου μηνύματα και να πειράξει τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου, σου έχουμε τη λύση στο πρόβλημα αυτό.
Μην πανικοβάλλεσαι, μέσα σε δυο λεπτά θα έχεις ξεμπερδέψει με το πρόβλημα αυτό, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Φυσικές θεραπείες για τη καούρα



Πως να αντιμετωπίσεις τη καούρα με φυσικό τρόπο...
Τρώγοντας ένα πικάντικο πιάτο είναι σχεδόν εγγυημένο να σου προκαλέσει δυσφορία.

Άλλα τρόφιμα που μπορούν να οδηγήσουν σε καούρα είναι: οι ντομάτες, τα κρεμμύδια, η σοκολάτα, ο καφές, το αλκοόλ και η καφεΐνη.
Επίσης, πιάτα πλούσια σε λίπη και έλαια και ορισμένα φάρμακα κάνουν το ίδιο.

Τι μπορείς να κάνεις; Δοκίμασε κάποια από τις παρακάτω φυσικές θεραπείες για τη καούρα πριν πάρεις κάποιο χάπι από το φαρμακείο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα τσόφλια από τα αυγά






Δείτε 12 τρόπους να χρησιμοποιήσετε το κέλυφος των αυγών αντί να το πετάξετε :


1) Πρόσφατα, οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα κελύφη αυγών για καύσιμο. Αυτό βέβαια δεν είναι ένα πράγμα που ένα άτομο μπορεί να κάνει από μόνος του.


2) Μάσκα προσώπου από αυγό
Κονιορτοποιήστε αποξηραμένα κελύφη αυγών σε ένα γουδοχέρι, στη συνέχεια, ανακατέψτε τη σκόνη με ασπράδι αυγού και χρησιμοποιήστε το σαν μια υγιεινή κρέμα, για σύσφιξη προσώπου. Αφήστε τη μάσκα προσώπου να στεγνώσει πριν να ξεπλύνετε .

Άγρια χόρτα και διατροφικές κρίσεις


Οι μαρτυρίες για την κατανάλωση λαχανικών σε περιόδους διατροφικών κρίσεων προκαλούν αρκετά ερωτήματα, καθώς κάποια είδη ανήκαν στη συνήθη διατροφή, όπως για παράδειγμα το ωμό λάχανο και η μολόχα. Αν και η αναφορά τους προφανώς σημαίνει ότι απουσίαζαν όλα τα άλλα τρόφιμα, και κυρίως το ψωμί, η έμφαση στην ωμή κατανάλωση τους δηλώνει ότι την θεωρούσαν ακατάλληλη για τους ανθρώπους. Φυσικά όταν τέλειωναν και αυτά τα λαχανικά και τα άγρια χόρτα οι πεινασμένοι αναγκάζονταν να τρώνε ζωοτροφές, φρούτα που είχαν πέσει και σαπίσει στη γη, βρώμικα λαχανικά, γρασίδι, σκύλους, γάτες, ποντίκια, δέρμα και ό,τι άλλο μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι θα αντιμετώπιζε τη δεινή απελπισία της ασιτίας.

iKettle, WiFi βραστήρας σου επιτρέπει να βράζεις νερό μέσω του smartphone σου

ikettle
Το iKettle είναι ο πρώτος WiFi βραστήρας στον κόσμο που σου επιτρέπει να βράζεις νερό από απόσταση μέσω του smartphone σου. Διαθέτει εξαιρετικά εύχρηστο περιβάλλον για κάθε πρωί σε ξυπνά με το παρακάτω μήνυμα:
 ”Good Morning! Would you like me to pop the kettle on? Yes / No.”

Οι πρώτες αποδείξεις ότι κομήτης χτύπησε τη Γη βρέθηκαν στην Αίγυπτο!

Ομάδα ερευνητών ισχυρίζεται ότι έχει βρει στην Αίγυπτο τα πρώτα αποδεικτικά στοιχεία ότι κομήτης προσέκρουσε στη Γη πριν από 28 εκατομμύρια χρόνια.
comet
Όλα ξεκίνησαν το 1996 όταν οι επιστήμονες εντόπισαν μια μυστηριώδη μαύρη πέτρα αγνώστου προελεύσεως στην έρημο Σαχάρα. Έπειτα από μια σειρά αναλύσεων που διήρκεσε μέχρι σήμερα και αποκλείοντας κάθε άλλο πιθανό ενδεχόμενο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι στην πραγματικότητα πρόκειται για κομμάτι από τον πυρήνα κομήτη, το πρώτο που έχει βρεθεί ποτέ στη Γη.

Καταστροφική για το ελεύθερο Διαδίκτυο απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου




Με την απόφαση Delfi As κατά Εσθονίας που δημοσίευσε χτες το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου έκρινε ότι ο ιδιοκτήτης ιστοσελίδας ευθύνεται για τα σχόλια ανωνύμων σχολιαστών, παρόλο που μπορεί να έχει λάβει τα μέτρα για την ειδοποίησή του από κάθε θιγόμενο.

Πρόκειται για μια ευθεία παραβίαση της αρχής της έλλειψης προληπτικής ευθύνης που έχει καθιερωθεί στο κοινοτικό - ευρωενωσιακό δίκαιο με την Οδηγία 2000/31/ΕΚ και αντίστοιχα νομοθετήματα στις ΗΠΑ. Η λογική είναι πολύ απλή: όποιος φιλοξενεί σχόλια τρίτων που αναρτώνται ελεύθερα, δεν μπορεί να έχει ευθύνη για προληπτικό έλεγχο, αλλά οφείλει να αποσύρει ταχέως το παράνομο υλικό, όταν περιέλθει σε γνώση του. Αλλιώς, δεν έχουμε Web 2.0, δεν έχουμε Facebook, δεν έχουμε YouTube, δεν έχουμε Blogger.com: όλες οι αυτές οι εταιρίες θα έπρεπε να ελέγχουν μία προς μία τις αναρτήσεις από κάθε χρήστη, πριν επιτρέψουν την δημοσιοποίησή τους, όπερ άτοπον.

Δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι


Μας αρέσει να λέμε ότι όσο η μια πολικότητα, η αρνητική, αγριεύει, τόσο η άλλη η θετική αναδιπλώνεται και εμφανίζεται. Δεν νομίζω να αντιλαμβανόμαστε οι περισσότεροι τι ακριβώς σημαίνει αυτό (και στις δυο πλευρές). Τις τελευταίες μέρες είχα την ευκαιρία να το ζήσω και να το διαπιστώσω όλο αυτό, σε όλο του το μεγαλείο. 

Το σύστημα, σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς του, καθημερινά χειροτερεύει, ξεπερνά τα όρια επικίνδυνα, και με θράσος επιμένει να αδικεί, να αρπάζει, να εξευτελίζει τον άνθρωπο και την ίδια τη ζωή. Η πιο πρόσφατη μου εμπειρία αφορούσε το σύστημα «υγείας», το οποίο έχει καταντήσει σύστημα εμπορίου, διαφθοράς και εκμετάλλευσης του ανθρώπου, της τεχνολογίας… και αναφέρομαι στον ιδιωτικό τομέα. Αν υπάρξει ανάγκη και λόγος θα αναφερθώ μελλοντικά με συγκεκριμένα γεγονότα, ονόματα και πρακτικές που είδα, άκουσα, βίωσα η ίδια… 

Τα 9 παλούκια που μας στήνουν


Συναγερμός έχει σημάνει στην κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις της τρόικας με το οικονομικό επιτελείο, το οποίο προσπαθεί να «στρογγυλέψει» τις απαιτήσεις της, που αφορούν νέες περικοπές σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, αύξηση του ορίου των ομαδικών απολύσεων, συρρίκνωση με αποχωρήσεις προσωπικού στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. Ακόμη, προσδιορισμό των 4.000 υπαλλήλων που θα τεθούν εκτός Δημοσίου, απελευθέρωση των πλειστηριασμών, άρση της προστασίας στις επαγγελματικές μισθώσεις και «παρακράτηση» των κοινοτικών επιδοτήσεων σε αγρότες που χρωστούν στον ΟΓΑ.

Η εξεύρεση της χρυσής τομής αναζητείται σε εννέα ζητήματα, τα οποία είναι τα ακόλουθα:

ΕΛΛΑΔΑΡΑ 1-0, ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΝΙΑ


Τέρμα και τελείωσε. Η Ελλάδα έχει ξεφύγει εντελώς. Έχει μπει σ’άλλη στρατόσφαιρα.Ομαδάρα, σου λέω. Δεν υπάρχει άλλη όχι στην Ευρώπη όλη, στο ντουνιά ολόκληρο, να μπορεί να γελοιοποιεί τόσο κραυγαλέα το ποδόσφαιρο. Τέτοια μοναδικότητα δεν μπορείς να ξαναβρείς στην Ιστορία. Μία ομάδα, λέω για την Ελλάδα, να βγαίνει σε γήπεδο ποδοσφαιρικό και να μην παίζει ποδόσφαιρο.

Είναι κομμάτι δύσκολο να αντιληφθείς, να προσδιορίσεις τι είναι αυτό που παίζει, πάντωςποδόσφαιρο δεν είναι. Σε καμμία περίπτωση. Και το πιο φοβερό, το πιο μεγάλο επίτευγμα της είναι ότι παρασέρνει και τον αντίπαλο να ασχημονεί κι αυτός σε βάρος του ποδόσφαιρου.

H ANTIMETΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΛΑΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ


Εφ' οσον λοιπον οπως ειπαμε σε προηγουμενο αρθρο επηβιωσουμε απο το φλας του ηλιου,απο εκει και μετα αρχιζει η τελευταια 'πραξη' της Τραγωδιας....
Και ποια ειναι αυτη...?
Η εξοδος των Νεφελιμ (για οσους φυσικα πιστευουν τις γραφες) απο τα Ταρταρα....Στην ουσια με το που ερθει το ηλεκτρομαγνητικο κυμα πλασματος στην Γη,νεκρωνοντας ολη την ανθρωπινη Ηλεκτρικη τεχνολογια,απο εκει και μετα το ρολο'ι' μετραει αντιστροφα εως το ανοιγμα των Πυλων....Απο εκει και μετα δηλαδη οσοι εχουν επηβιωσει, το πρωτο πραγμα που θα πρεπει να σκευτουν ειναι το πως θα αντιμετωπισουν τα μιασματα που θα βγουν στην επιφανεια της Γης....

Η αντιμετωπιση ενος μονο Νεφελιμ (ενος απλου,και οχι καποιου Μαχητη),απο τον καλυτερα εκπαιδευμενο κομαντο του συγχρονου Στρατου ειναι σχεδον αδυνατη..Η αντιμετωπιση ενος μαχητη Νεφελιμ ακομη και αυτος να μην μπορει να χρησιμοποιησει τα υπεροπλα της τεχνολογιας των εικονικων κρυσταλων που διαθετει,και παλι θα λεγαμε οτι ακουγετε σαν ανεκδοτο...(Με τον Chuck Norris κι ολας...)....Και αυτο γιατι η ανθεκτικοτητα των σωματων τους μαζι με τις τηλεπαθητικες - τηλεκινητικες ιδιοτητες των περισσοτερων,οπως και η δυνατοτητα τους να αλλαζουν μορφη,μαζι με την υπερανθρωπη δυναμη τους αλλα και την απιστευτη ταχυτητα τους,τους κανουν ανισους αντιπαλους προς τους ανθρωπους...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα