Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ



Όταν η γυναίκα σου ξενοπηδηχθεί…, είναι ερώτημα αυτό…, μπορεί να θεωρηθεί απιστία στην περίπτωση που εσύ της έχεις δώσει τη σχετική… άδεια; Απιστία είναι κάτι που εσύ δεν το δέχεσαι. Δεν το εγκρίνεις. Κάτι που γίνεται πίσω από την πλάτη σου. Και το θεωρείς ανήθικο. Όταν, όμως…, λέω εγώ…, με τη δική σου σύμφωνη γνώμη, ακόμα και με τη δική σου σύσταση, η σύζυγος επισκεφθεί στο κρεββάτι κι άλλον άνδρα, τότε…, νομίζω εγώ…, δεν μιλάμε για απιστία, ούτε για ανηθικότητα.

Μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Ποιος άλλος; Και ο αποδυτηριάκιας δεν λέει μαλακίες. Ούτε πάσχει να εντυπωσιάσει. Όταν, λοιπόν, για να ολοκληρώσουμε την εισαγωγή μας, ο σύζυγος στέλνει την σύζυγο να πλαγιάζει και μ’ άλλον τότε ο άνθρωπος έχει τους λόγους του. Δεν μιλάμε τώρα για κερατάδες. Για εθελοντές της κερατοσύνης. Ούτε για διεφθαρμένους και ανώμαλους.

ΒΑΡΥΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑΤΖΗΣ



Ψάχνανε τον Κουφοντίνα, το Νο2 της 17 Νοέμβρη. Όλους τους τρομοκράτες της συμμορίας τους πιάσανε σε δύο νύχτες, τον έναν μετά τον άλλον. Από τον Γιωτόπουλο, τον αρχηγό μέχρι τον τελευταίο Ξηρό. Ο Μητσάρας είχε προλάβει να γίνει άφαντος. Τελικά, από το Αγκίστρι που κρυβόταν, είπε να πάει να παραδοθεί. Κι έτσι έγινε. 

Τι είναι η συναισθηματική κακοποίηση


Η συναισθηματική κακοποίηση περιλαμβάνει τη λεκτική κακοποίηση (δηλαδή φωνές, κατηγορίες και προσβολές), αλλά είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Έχει να κάνει με μία σειρά επαναλαμβανομένων επεισοδίων που προσβάλλουν, απειλούν, απομονώνουν, υποβιβάζουν, εξευτελίζουν ή και ελέγχουν έναν άλλο άνθρωπο. Μπορεί να περιλαμβάνει ένα μοτίβο μίας ή περισσοτέρων μορφών κακοποιητικής συμπεριφοράς: προσβολές, κριτική, επιθετικές απαιτήσεις, απειλές, απόρριψη, κατηγορία, συναισθηματική χειραγώγηση, έλεγχο, απομόνωση, τιμωρία.

Σκοπός της συναισθηματικής κακοποίησης είναι να υποβιβάζει τα συναισθήματα του ατόμου που την υφίσταται και να εκμηδενίσει την αυτοπεποίθησή του και την ανεξαρτησία του. Συχνά τα θύματα της συναισθηματικής κακοποίησης νιώθουν όταν δεν υπάρχει τρόπος να φύγουν από αυτή τη σχέση ή ότι χωρίς αυτόν που τα κακοποιεί δε θα είναι τίποτα.

Βγείτε απ’ το σκοτάδι, ανοίξτε τα σχολεία



paidia

Τελικά ο έλληνας εισπράττει αυτό που του αξίζει. 

Ναί, του αξίζει η φτώχεια, η πείνα, η απαξίωση απ΄όλους τους λαούς. 

Ναί, αυτό του αξίζει διότι δέχεται παθητικά και με τραγική αδιαφορία το κλείσιμο των σχολείων και των πανεπιστημίων. 

Προτιμά να ζεί στο σκοτάδι, αγράμματος και αμόρφωτος και να χάνεται μέσα στις κούφιες και ανιστόρητες αμπελοφιλοσοφίες  των αμόρφωτων μπλογκεράδων που μπερδεύουν την Ιστορία με την αρρωστημένη φαντασία τους, που ονειρεύονται μύθους και μεγαλεία που ούτε στο star chanel δεν παίζουν γιατί είναι υπερβολικά γελοία!!!

Σπίτι με άχυρο και πηλό!!!


Το πρώτο σπίτι με άχυρο και πηλό που κατασκευάσαμε, βρίσκεται στην περιοχή του Συκουρίου της Λάρισας. Παρόλο που στη διπλανή φωτογραφία οι τοιχοποιίες έχουν...

μόλις ολοκληρωθεί, το κτίριο είναι χαμένο μέσα στη βλάστηση χωρίς να την έχει επηρρεάσει στο παραμικρό, αποδεικνύοντας πόσο ήπιος μπορεί να είναι ένας τέτοιος τρόπος χτισίματος.
Παρόλο που κάναμε αρκετά λάθη ψάχνοντας για την ιδανική αναλογία άχυρου και πηλού, το κτίριο συμπεριφέρεται άψογα προσφέροντας άριστη θερμομόνωση. Σε αυτό βέβαια συνεισφέρει και η φυτεμένη στέγη του.

Καναδάς: Δημόσια επιστολή-«φωτιά» για τους αεροψεκασμούς από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανικής Κολούμπια



 
Ο Bill Vander Zalm, πρώην πρωθυπουργός της επαρχίας της Βρετανικής Κολούμπια, απέστειλε δημόσια επιστολή σε δεκάδες πολιτικούς στην συγκεκριμένη επαρχία αλλά και σε ολόκληρο τον Καναδά κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για το ζήτημα των αεροψεκασμών:

Η επιστολή έχει ως εξής:

Μας λένε ότι η “Υπερθέρμανση του Πλανήτη”, που τόσο εύκολα «μεταλλάχθηκε» στον γενικό όρο “Κλιματική Αλλαγή”, αποτελεί σοβαρή απειλή για την Γεωργία και κατά αυτόν τον τρόπο αποτελεί ζήτημα Εθνικής Ασφαλείας. Ως ζήτημα Εθνικής Ασφαλείας, οτιδήποτε κάνουν για να καταπολεμήσουν την «κλιματική αλλαγή», μπορεί να μείνει εκτός του πλαισίου της δημόσιας σφαίρας.

Το πιο εύκολο πράγμα στην ζωή μας είναι να ζούμε… Μα συγχρόνως είναι και το πιο δύσκολο…Σχεδόν ακατόρθωτο μοιάζει…



Το πιο εύκολο πράγμα στην ζωή μας είναι να ζούμε…
Μα συγχρόνως είναι και το πιο δύσκολο…Σχεδόν ακατόρθωτο μοιάζει…
Η ημέρα καλοδέχεται την νύχτα, επιτρέποντάς της να εισχωρεί μέσα της, με μια απροκάλυπτη ταπεινότητα και αποδοχή της ενότητάς τους.
Καμία δεν προσπαθεί να αλλάξει την Φύση της άλλης…
Δεν πολεμούν…κυλάνε αρμονικά και γεμίζουν η μία την άλλη, σαν μια φυσική συνέχεια της Νομοτέλειας ενός Θεικού Σχεδίου…
Η τέλεια παράδοση...

Ο άνθρωπος είναι Φως, μα είναι και Σκοτάδι…
Η δυσαρμονία του οφείλεται στο ότι για να νιώσει το ένα, πρέπει να πολεμήσει το άλλο…χρειάζονται αποδείξεις, σε τούτη την μεταβολή της Φύσης…
Υπάρχει ο υλικός άνθρωπος και ο πνευματικός άνθρωπος, μέσα στο ίδιο «Σώμα»
Διαφοροποιούνται μέσα μας οι δύο Δυνάμεις τούτες…γίνονται εχθρικές…

Βλάκες

Βλάκες
Οι βλάκες πιστεύουν πως έχουμε δημοκρατία. Πως θα τη βγάλουν καθαρή. Πως θα τη σκαπουλάρουν. Πως κάποιος διαπραγματεύεται σκληρά γιʼ αυτούς. Οι βλάκες είναι εθισμένοι στο μαύρο. Στην απογοήτευση και στο εμπόριο ελπίδας. Στα υπουργικά συμβούλια. Στις ηγετικές ομάδες. Οι βλάκες λησμονούν. Οι βλάκες ερεθίζονται απʼ τους ηγέτες, τις πολιτικές φυσιογνωμίες, τους σοφούς.

Οι βλάκες καταπίνουν αμάσητο τον Στέλιο Ράμφο. Οι βλάκες πιστεύουν πως τα λεφτά τα ‘φάγαν οι κακοί. Οι βλάκες γλείφουν τʼ αρχίδια του γραφειοκράτη, αισθάνονται συγκίνηση άγχος, τύψεις, δέος. Οι βλάκες πολλές φορές έχουν ένα αίσθημα βιασμού του εαυτού τους. Oι βλάκες αυτογαμιούνται.

Οι βλάκες είναι διανοούμενοι, δάσκαλοι, κρατικοί υπάλληλοι, μορφονιοί ιδιώτες και δημιουργικοί εκμεταλλευτές. Οι βλάκες είναι γλείφτες, αμοραλιστές, φαντασιόπληκτοι της δεκάρας. Οι βλάκες είναι βρέφη πρόωρα γερασμένα που ταυτίζουν την περιφέρεια της γης με τον κώλο τους. Οι βλάκες πιστεύουν στην ελεύθερη αγορά, στον ανταγωνισμό, στην ιδιωτική πρωτοβουλία, στο άκοπο γαμήσι, στις αποικίες.

ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ....

ΤΑ ΚΟΠΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ....
Η παρέα  στο γραφείο συζητούσε για τα χαράτσια και τις ουρές στις εφορίες. Μίλαγαν όλοι μαζί οργισμένα, η συζήτηση είχε μετατραπεί σ΄ενα βουητό που δεν έβγαζε πουθενά. Ολοι αυτοί οι οργισμένοι είχαν περάσει με τη σειρά τους ένας ένας από κάποια ουρά.

"Εγώ δεν ξέρω από αυτές τις ουρές τους είπα. Γιατί δεν έχω πληρώσει την εφορία και δεν έχω ακίνητο για να ανακατεύομαι με χαράτσια." Σιωπή... Πως βλέπουμε σε κάτι ταινίες να γίνεται το χάος και ξαφνικά κάποιος πυροβολεί στον αέρα κι απλώνεται μια μουγγαμάρα ξαφνικά, κάτι τέτοιο έγινε.

Γύρισαν όλοι και με κοίταξαν σαν να είχα ανακοινώσει δημοσίως πως το βράδυ κάνω πιάτσα κι εκδίδομαι! Τι εννοείς δεν έχεις πληρώσει? Και τι θα κάνεις. Κι αρχίζει μια δεύτερη επίθεση βαβούρας αυτή τη φορά όλη αφιερωμένη σε μένα. Θα στα πάρουν από το μισθό, θα σου στείλουν το κλητήρα στο σπίτι. Πόσα χρωστάς? Αν είναι πάνω από τόσα θα σε κλείσουν μέσα. 

Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ..



Όχι δεν είναι σωστό το λιγότερο κακό. Μεταλλασόμαστε σε κάτι πολύ μίζερο. Απίστευτα μίζερο. Κοντά στο κόλπο του διαίρει και βασίλευε, στους συγχυσμένους και τρομοκρατημένους ανθρώπους παίζει το άλλο φάντασμα. Ο μπαμπούλας του πάτου. Των ανθρώπων που προσπαθούν να κρατηθούν λίγο πιο πάνω από το πάτο και να ευχαριστούν το θεό που δεν πέσανε. Ακόμα και με τα χέρια κρεμασμένα να πονάνε, με το φως να είναι κάτι που δε φτάνει πια στις ζωές τους, υπάρχει ένα δόξασοι που δεν είναι ακόμα, ο πάτος. 

Κοντά στους ανέργους, στις εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους,  νοιώθουν ευγνωσμοσύνη όσοι κατοθρώσουν και εξασφαλίσουν τον μισθούλι. Εκείνα τα ευλογημένα τρία, πέντε, έξι ή εφτά κατοστάρικα. Κοντά στους ανίατους ασθενείς υπάρχουν εκείνοι που οραματίζονται μια γιατρειά έστω κι αν περάσουν ολόκληρη με βάσανα στην αναμονή της...

Βρες την «πραγματική» αδελφή ψυχή

1 (6)
«Όταν όλοι που βρίσκονται γύρω σου σε αφήνουν μόνο σου, τότε αυτό λέγεται μοναξιά.
Όταν εσύ τους αφήνεις όλους μακρυά σου τότε αυτό λέγεται μοναχικότητα.»
Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά σε αυτές τις δύο παραπάνω καταστάσεις
εφόσον πολύ απλά η πρώτη είναι ένα αποτέλεσμα και η δεύτερη είναι αιτία.
Όντας ένα κοινωνικό ον είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι μόνος σου κατ’ επιλογή, όταν δεν ακολουθεί η σωστή παρέα. Το να συσχετίζεσαι απλά με ανθρώπους τυχαία—χα! Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε καν το ατύχημα—είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το να βρεις έναν ή περισσότερους πνευματικούς συμμάχους. Είναι σίγουρο ότι με το να είμαστε όλοι τόσο διαφορετικοί είναι αρκετά δύσκολο να εντοπίσεις και πόσο μάλλον να διατηρήσεις σχέσεις, οι οποίες συνδέονται με κάποιο ιδιαίτερο δεσμό.
Προσπάθησε να το δεις με το παρακάτω παράδειγμα: θα μπορούσε να μας περιγράψει κανείς σαν αυτόνομες οντότητες σε συνεχή δημιουργία, σαν μικρά συστήματα χαοτικών πεδίων που μερικά από αυτά αναζητούν σε όλη τους τη ζωή να βρεθούν σε τάξη και αρμονία συμπαρασύροντας μαζί τους το επόμενο «τυχαίο» σύστημα που θα βρεθεί στο δρόμο τους. Και έστω δύο ή περισσότερα ασύμμετρα πεδία συναντιούνται και ανταλλάσσουν τις γεωμετρίες τους, τις αρμονίες τους φθάνοντας στο τέλος το ένα να περιχωρείται μέσα στο άλλο. Αυτό συμβαίνει καθημερινά γύρω μας, κάθε δευτερόλεπτο.

Σμηνουργία το φθινόπωρο η μήπως λιποταξία;




Ήταν Σεπτέμβριος του 1999...

Τότε με φώναξε σχεδόν πανικόβλητος ένας φίλος μου, λέγοντας ότι στην μάντρα του σπιτιού του, πήγε και χώθηκε ένα σμήνος μελισσών, και δεν μπορεί κανείς να περάσει από εκεί, καθώς φοβούνται μην τους τσιμπήσουν οι μέλισσες.

Τότε πήρα μια άδεια κυψέλη και πήγα στο σημείο!

Είδα ότι ήταν ένα μικρο σμήνος το πολύ 2 πλαισίων που προσπαθούσε να πιάσει σε μια σχισμή της μάντρας, αλλά επειδή η μάντρα ήταν από τσιμέντο η σχισμή δεν ήταν πολύ μεγάλη και πολλές μέλισσες δεν χώραγαν να μπουν.

Με λίγο καπνό έβγαλα το σμήνος και το έβαλα σχετικά εύκολα στην κυψέλη.

Γιγαντιαίο Μητρικό Ufo Ανακαλύφθηκε Στην Επιφάνεια Της Σελήνης Από Το Apollo 17 Φωτογραφία Από Τον Ερευνητή + Βίντεο

Αυτή η φωτογραφία είναι στη συλλογή της NASA στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα ... "Πρέπει να τους εκφράσουμε την αγάπη μας. Το ASU την πήρε απευθείας από τον Lydon B. Johnson του Space Center ", λέει ο ερευνητής  UFO Scott C. Waring, συγγραφέας του  UFO Sightings Daily,
B4INREMOTE-aHR0cDovLzQuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy1sSnBuUV80N2VWZy9Va0ppcDZsSGFkSS9BQUFBQUFBQVNHby9VUm5UQjRjNGVzNC9zNjQwL21vb24sK2Fwb2xsbywrbWlzc2lvbiwrdG9wK3NlY3JldCwrUmloYW5uYSwrVUZPLCtVRk9zLCtzaWdodGluZywrc2lnaHRpbmdzLCtzdXJmYWNlLCtmYWNlLCtmaWd1cmUsK2Jhc2UsK2J1aWxkaW5nLCtidWlsZGluZ3MsK3N0cnVjdHVyZSwrc3RydWN0dXJlcywrYW5vbWFseSwrYW5vbWFsaWVzLCtzY290dCt3YXJpbmcsK25hc2EsK2VzYSwrbnNhLCtjaWEsKzEucG5n
Πηγή  Φωτογραφίας ASU:  http://tothemoon.ser.asu.edu/data_a/AS17/raw/AS17-160-23947.tif

Πιστεύετε ότι "αυτοί" είναι ήδη εδώ; Περπατούν ανάμεσά μας;



Το βίντεο που ακολουθεί είναι μια συλλογή από ΑΤΙΑ στον ουρανό και εξωγήινα όντα στη γη των οποίων οι θεάσεις αυξάνονται σε συχνότητα και σαφήνεια.

 Το ερώτημα που τίθεται  είναι «Με το περίεργο" χαρακτηριστικό" λαμπρό φως που εμφανίζεται σε όλο τον κόσμο και τα μυστηριώδη σχόλια που έγιναν από τη NASA για ένα αντικείμενο άγνωστης ταυτότητας κάτω από το διαστημικό λεωφορείο - είναι δυνατόν" αυτοί "να είναι ήδη εδώ; "

Πιστεύετε ότι "αυτοί" είναι ήδη εδώ; Περπατούν ανάμεσά μας;

Είτε πιστεύετε, είτε είστε δύσπιστος, ή σκεπτικιστής, ή ανοιχτός σε παν ενδεχόμενο, τα παραδείγματα που παρουσιάζονται παρακάτω είναι ανεξήγητα και, συνεπώς, αποτελούν τροφή για σκέψη.

Σχέση Με Παντρεμένο: Ανατομία Ενός Εγκλήματος


Αυτό τον καιρό στη ζωή σου κυριαρχεί ένας άντρας, με προσεγμένη εμφάνιση, γοητευτικά χαρακτηριστικά, φοβερή προσωπικότητα και μία ολόχρυση βέρα στο δεξί! Και ενώ το διαβολάκι μέσα σου σε έχει βάλει σε πειρασμό -είτε είσαι ήδη μπλεγμένη, είτε ετομάζεσαι να μπλέξεις σε μια παράλληλη σχέση-
Μάλιστα, όλα όσα λέμε ισχύουν εις διπλούν, αν είσαι
κι ίδια παντρεμένη και ψάχνεις να βρεις παρηγοριά και μια εύκολη διέξοδο απ΄ τον γάμο σου που έχει πάρει τον κατήφορο.

ΠΩΣ Η ΦΡΥΝΗ «ΨΑΡΕΨΕ» ΤΟΝ ΠΡΑΞΙΤΕΛΗ



Στην αρχαία Αθήνα, και συγκεκριμένα στην αρχαία Αγορά της, δεν συζητούσαν μόνο για φιλοσοφία, δημοκρατία και πολεμικές εκστρατείες. Υπήρχαν και στέκια όπου οι πολίτες κουτσομπόλευαν και γελούσαν με τα καμώματα κάποιων διάσημων συμπολιτών τους. 


Όπως π.χ. αυτό του διάσημου γλύπτη Πραξιτέλη, που την έπαθε από την πανέμορφη εταίρα -και παλλακίδα του- Φρύνη... 

Αθήνα, μέσα 4ου αιώνα π.Χ. Ο Πραξιτέλης, ίσως ο πιο σπουδαίος γλύπτης της εποχής του, με μεγάλο εργαστήριο στην Αθήνα και, άρα, αρκετά εύπορος, γνωρίζει τη Φρύνη, μια καλλονή απ' τη Βοιωτία, και ξετρελαίνεται μαζί της. 

Μπιλ Γκέιτς: Ο συνδυασμός «Ctrl+Alt+Delete» ήταν λάθος!

Ο συν-ιδρυτής της Microsoft εξομολογείται 
Magnify Image

Όποιος έχει χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή στη ζωή του συσκευή που διαθέτει λογισμικό Windows, γνωρίζει σίγουρα τον συνδυασμό πλήκτρων «control+alt+delete». 

Στις πρώιμους υπολογιστές, πατώντας αυτά τα πλήκτρα, ο χρήστης πραγματοποιούσε επανεκκίνηση, ενώ στις τελευταίες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, ενεργοποιείται η οθόνη για το login ή το σύστημα διαχείρισης των εργασιών. 

Αυτό που δεν γνωρίζαμε ως τώρα ήταν ότι ο συνδυασμός αυτός τελικά ήταν αχρείαστος και δημιουργήθηκε από λάθος!  

ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ


Ένας διευθυντής σχολείου 55 χρονών. Κατηγορήθηκε ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μια μαθήτρια 14 χρονών. Η υπόθεση από την αστυνομία έφθασε στην δικαιοσύνη και πήρε το δρόμο της για τα περαιτέρω. Έχουμε να πούμε τίποτα άλλο;

Πάνε σχολείο να εισπράξουν διδασκαλία μαθημάτων τα κοριτσόπουλα, τα ανήλικα; Ασφαλώς γι αυτό πάνε. Να, όμως, που εμφανίζονται στο σχολείο με τολμηρό ντύσιμο. Βαμένες. Χτενισμένες με τρόπο σα να βγήκαν από το σπίτι τους για νυχτερινή έξοδο. Πάμε πλατεία, πάμε μπαρ, πάμε κλαμπ. 

25 πράγματα που θα ήθελα να ξέρουν οι γιοι μου:

1. Είναι πιο δύσκολο να δεχτείς μια γροθιά, παρά να δώσεις .
2. Βρες τους ανθρώπους που σε κάνουν να γελάς και κάνε οπωσδήποτε παρέα μαζί τους. Το γέλιο είναι σαν βιταμίνη. Οσο και να γελάς δεν είναι αρκετό!
3. Ενας άντρας που αγκαλιάζει νιώθει πιο καλά με τον εαυτό του.
4. Να διαβάζεις ποίηση.
5. Δεν είναι κακό να βλέπεις τολμηρές ταινίες, αλλά το να κάνεις έρωτα με κάποια που νοιάζεσαι αληθινά είναι χιλιάδες φορές πιο απολαυστικό!

ΘΕΜΑ:ΕΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ...ΠΟΙΟΥΣ 'ΣΥΜΦΕΡΕΙ' Ο ΤΙΤΛΟΣ ''ΝΕΚΡΗ ΓΛΩΣΣΑ''..ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.......

(Αξιζει να διαβαστει απ ολλους τους Ελληνες-Φιλελληνες....)
ΈΛΛΗΝ ΛΟΓΟΣ...
Μια γλωσσα που μιλιεται ακαταυστα για 35 Αιώνες.Έιτε ως εχει,ειτε με την μορφη διαλεκτου ή τοπολαλιας...
Μια γλωσσα που ειτε το θελουν καπιοι ειτε οχι,υπηρξε ο "Σπερματοδοτης" για τις υπολοιπες Ευρωπα'ι'κες...
(Πηγη:Αννα Τζιροπουλου Ευσταθιου "Ελλην Λογος"...>ΕΔΩ

Μια κατ' εξοχην ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ... (Πηγη:ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - Αποδειξεις για την Μαθηματικη κατασκευη της Ελληνικης Γλωσσας...>ΕΔΩ

Αυτα τα λιγα και αλλα πολλα εχει προσφερει η Ιερη μας γλωσσα στον Πλανητη...(Οπως ολλοι γνωριζουμε τα ευαγγελια ειναι ολλα στα Ελληνικα,αλλα και οι περισσοτερες επιστημονικες ορολογιες της Ιατρικης,αστρονομιας κ.α...)

Τα τελευταια χρονια ομως δεχεται πολεμο....Τι εννοω...Συμφωνα με το δογμα Κισσινγκερ εμεις οι Νεο-Ελληνες πρεπει να "ξεχασουμε" τις παραδοσεις μας,την θρησκεια μας και κυριος την Γλωσσα μας,διοτι ειμαστε ''δυσκολοκυβερνητος λαος".....Κατι που το βλεπουμε να γινετε σε αυτους τους τομεις...(Και οχι μονο σε αυτους...)
Στο θεμα των Εθνικων Εορτων βλεπουμε οτι προσπαθουν να τις καταργησουν,στο θεμα Θρησκεια βλεπουμε οτι βαλλεται απο παντου με ολες αυτες τις "Αιρεσεις" που ξεπηδησαν τα τελευταια χρονια και που η Ηγεσια της εκκλησιας παρατηρει με απαθεια,και τελος με την Γλωσσα,που βλεπουμε τις νεες γενιες (και οχι μονο),να γραφουν με GREEKLISH..(Κατι που τωρα δεν φαινεται,και που θα φανει μονο σε βαθος χρονου ποσο ζημιωγονο ειναι....)

Θα μου πειτε ΟΚ μεχρι εκει.Τι αλλο "κακο" μπορουν να μας κανουν...;;;;....Θα σας πω...Τα τελευταια 2 χρονια βλεπουμε στο κοινοβουλιο μια συγκεκριμενη "Κυρια" να προσπαθει  να μας πεισει,οτι οι Ελληνες πλεον δεν υπαρχουμε ως φυλη και οτι ειμαστε "μπασταρδεμα'' τουρκων και αλλων,και οτι κατ' επεκτασην η Ελληνικη Γλωσσα ειναι μια"Νεκρη Γλωσσα" και διαφορα αλλα τετοια ''χαριτωμένα''....Θα μου πειτε το γνωριζετε αυτο,και που μπορει να μας βλαψει...

Ας μπω στο κυρίως θεμα ομως,για να μην μακρηγορω και σας κουραζω με ηδη γνωστα δεδομενα...

Λοιπόν, Για Κοιτάξτε Εδώ: Υπάρχει Πραγματικά Άφθονο Νερό Στον Άρη

Panorama of Mars (© WENN)
Η τελευταία ανακάλυψη του Curiosity απομακρύνει τις οποιεσδήποτε επιφυλάξεις που μπορεί να υπήρχαν όσον αφορά την αναπόφευκτη ανθρώπινη μετακίνηση στον Άρη. 
Σε ένα παιχνίδι που αλλάζει τους όρους της βιωσιμότητας του κόκκινου πλανήτη όσον αφορά την ανθρώπινη εξερεύνηση και τον οικισμό του, το θαρραλέο rover διαπίστωσε ότι ο Άρης έχει σχεδόν απεριόριστη παροχή νερού. 

ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ...ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ


Επειδή θα μιλήσω για κάποιους διαφορετικούς Έλληνες, καμμία σχέση με τις πατσαβούρες που κυκλοφορούν στα κόμματα, στα κανάλια, στις διαδηλώσεις, οι κουβέντες θα είναι μετρημένες.

Η «οργάνωση» Εφέδρων Καταδρομέων ξάφνιασε τους πάντες όταν γνωστοποίησε ότι το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου θα κάνει πραξικόπημα. Στρατιωτικό πραξικόπημα. Και ζητάει να παραιτηθεί η κυβέρνηση Σαμαρά, και να ανασταλεί το μνημόνιο.

Οι άνθρωποι είναι τρελλοί; Μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Είπαμε. Είναι αλλοιώτικοι αυτοί οι Έλληνες, διαφορετικοί. Όποιος παρακολουθήσει την εκπαίδευσή τους παθαίνει την πλάκα της ζωής του. Ένα λέει. Αυτά δεν γίνονται. Μιλάμε για κινηματογραφικά κόλπα, για πολύ προχωρημένα πράγματα, απίστευτα. Χύνουν αίμα. Τους βγαίνει η ψυχή. Όπως στο λέω. 

Τεράστια Ανωμαλία Στην Μαγνητόσφαιρα!!!

Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι προκαλεί αυτή την τεράστια μαγνητική ανωμαλία αλλά σίγουρα δεν είναι στεφανιαία μαζική εκτίναξη ή ηλιακή έκλαμψη

BATSRUS realtime overview plot

Σύμφωνα με τα παραπάτω  το βόρειο ημισφαίριο  λούζεται από ακτινοβολία

«Έφυγε» από τη ζωή η λαϊκή ερμηνεύτρια Πόλυ Πάνου

Μία από τις σημαντικότερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού, η Πολύ Πάνου, «σώπασε» για πάντα σε ηλικία 73 ετών, σήμερα. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η σορός της Πόλυς Πάνου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9.30 το πρωί  της Δευτέρας, στο παρεκκλήσι του Α΄Νεκροταφείου, ενώ στις 15:00, στην εκκλησία του ίδιου χώρου, θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία. Στη συνέχεια, η σορός θα μεταφερθεί στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, όπου θα ταφεί σε οικογενειακό τάφο.

ΠΕΡΙ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΜΑΧ», ΙΑΝΟΥΆΡΙΟΣ 1998

Δεν λέω. Το γ..ήσι έχει τη δική του ιεροτελεστία. Και πρέπει να γίνεται στο δωμάτιο των απολαύσεων και όχι οπουδήποτε. Και ο χώρος που θα διαπραχθεί το έργο να’ναι στολισμένος με λουλούδια και αρώματα και να καίνε κεριά πάχους του ενός δακτύλου. Και η γυναίκα να σου έρθει μέσα προετοιμασμένη για ό,τι θα επακολουθήσει και να σου πλησιάσει το κρεββάτι με το συναίσθημα ότι θα της συμβεί κάτι το πολύ ξεχωριστό.

Γι’ αυτό το καταραμένο το AIDS κατεβάστε από τις βιβλιοθήκες το Κάμα Σούτρα. Κι αν δεν το έχετε, τραβάτε να το αγοράσετε από το βιβλιοπωλείο στη γωνία. Καταπειγόντως, παρακαλώ. Ξαφνικά άδειασε η αγορά από το Κάμα Σούτρα, διότι ξεπούλησε, λες κι ήταν το βιβλίο της Λιάνη. Τι έγινε; Αντεπίθεση, λέει, ξεκίνησε κατά του AIDS ο Οργανισμός Υγείας της Ινδίας με σύνθημα τη μονογαμία, για να γλυτώσουμε από τη μάστιγα του αιώνος. Το Κάμα Σούτρα συστήνεται σ’ όλο τον κόσμο. Να, η λύση, βρίσκεται στο βιβλίο που γράφτηκε πριν 1.500 χρόνια. Στο Κάμα Σούτρα, όπου θα βρεις δεκάδες τρόπους και συνταγές για να διεγείρεται ο πόθος σου, για να αυξήσεις το σεξουαλικό σου σφρίγος. Μαλακίες. 
Αυτό λέει ο αποδυτηριάκιας 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα