Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Γιγαντιαία Υποβρύχια Πυραμίδα βρέθηκε κοντά Στα Νησιά Αζόρες Που Συνδέονται Με Την Ατλαντίδα, Το πορτογαλικό Ναυτικό Ανέλαβε Τις Έρευνες!!!



 Ερευνητές έχουν ανακαλύψει  μια  υποβρύχια πυραμίδα  60  μέτρα ύψος, με βάση  8000 τετραγωνικά μέτρα  κοντά  στην όχθη De  João de  Castro ,  μεταξύ  των νησιών Terceira  και São  Miguel .
B4INREMOTE-aHR0cDovLzEuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy1neHRmTUtDUzR1Yy9Va0VmNEZtMTdWSS9BQUFBQUFBQVZDRS84YWh6d2lPQU9Xdy9zNDAwL3VuZGVyd2F0ZXIrcHlyYW1pZC5QTkc=

Η δομή  προσδιορίστηκε από τον  ναυτικό  Diocleciano  Smith βάσει  ανάγνωσης βαθυμετρίας και  ο οποίος πιστεύει  ότι η πυραμίδα  δεν είναι  φυσικής προέλευσης .

..."ισορροπία"...




. . . γυμνά καλώδια και περπατάς αψήφιστα . . . . . . .
. . . λόγχες φράζουν το πέρασμά σου και σκίζεις τα χέρια  πάνω τους . . . . . . .
. . . σχοινί τεντωμένο στο κενό και το σώμα αιωρείται , ταλαντεύεται , χαμογελάς , δε φοβάσαι . . . . . . 
. . . λαβύρινθος , δείνη , γκρεμός , εφιάλτες όλα και τα σκορπίζεις με τα όνειρά σου , γαντζώνεσαι απ' αυτά , δεν υποχωρείς , δεν υποκύπτεις , έπαψες να χαρίζεσαι και να χαρίζεις στο ΤΙΠΟΤΑ . . . . . . . 
. . . η ΑΓΑΠΗ , αυτή δεν κατάφεραν να στην τσακίσουν , αισθάνεσαι ακόμα . . . . . . . .

ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΩΝ

ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ;

Μιλάμε για την ΗΛΙΑΚΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ και αυτή γιορτάζουμε.
Η ηλιακή πανσέληνος είναι η απόκρυφη πλευρά της πανσελήνου και βρίσκεται πάντα στο αντίθετο του ηλιακού σημείου της φυσικής πανσελήνου.

Μας έχει ειπωθεί (εσωτερικά) ότι η σελήνη βρίσκεται σε διαδικασία αποσύνθεσης μιας και είναι αποτέλεσμα μορφής σκέψης του προηγούμενου ηλιακού συστήματος.
 Την ώρα της πανσελήνου, η σελήνη «αδρανοποιείται» ακόμα περισσότερο από το φως του Ήλιου και η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ του Ήλιου με τους άλλους πλανήτες γίνεται ΑΜΕΣΗ.



ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

"Αλλάξτε Στάση"


Δάσκαλος Κουτχούμι, Adamus Saint Germain 


Θεσσαλονίκη 13/03/2011
Καίτη Τσώλη

Νάμαστε κι εμείς εδώ οικογένεια. Γεια σας αγαπημένοι μας, γεια σας. Εγώ είμαι ο δάσκαλος Κουτχούμι και  είμαι κοντά σας σήμερα και θέλω  να σας μιλήσω για την καθημερινότητά σας. 

Θέλουμε να δούμε και να σταθούμε σε κάποιες στιγμές από την καθημερινή σας ζωή και αφού δούμε πως εσείς συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας και πως ζείτε την ζωή σας μέσα στην διττότητα, να κουβεντιάσουμε στη συνέχεια μαζί σας, πως εσείς μπορείτε να διαμορφώσετε μια καινούργια αντίληψη και πως μπορείτε να ζήσετε μ’ έναν διαφορετικό και καινούργιο τρόπο στην καθημερινότητά σας.

Θέλουμε να καταλάβετε πως μπορείτε εσείς, μέσα απ’ όλη αυτή την ύπνωση της σκέψης, μέσα απ’ όλη αυτή την ύπνωση και την φυλακή που σας κρατάει το συλλογικό ασυνείδητο, πως μπορείτε να ξυπνήσετε, ν’ απελευθερώσετε τον εαυτό σας και να είστε πολύ περισσότερο συνειδητοί. Πως μπορείτε εσείς να δημιουργήσετε για σας, μια καινούργια και διαφορετική πραγματικότητα. Να δημιουργήσετε μια καινούργια πραγματικότητα μέσα στην οποία ο πόνος, η θλίψη, ο φόβος, η ανησυχία και η σύγκρουση δεν θα έχουν καμία θέση. Να δημιουργήσετε μια πραγματικότητα όπου θα βιώνετε μέσα στην ηρεμία και στη γαλήνη, μόνο την αγάπη και την χαρά και θα μπορείτε από δω και στο εξής ν’ απολαμβάνετε την ζωή σας πάνω στον πλανήτη Γη!

Ελευθερώσου.... Το μόνο που θα χάσεις, είναι τα δεσμά σου... !!!!




Ελευθερώσου.... Το μόνο που θα χάσεις, είναι τα δεσμά σου Να σέβεσαι και να Αγαπάς. Αυτό είναι το "μυστικό" της Θέλησης. Να σέβεσαι ακόμα και αυτούς που δεν σέβονται τον εαυτό τους, αυτό είναι το μεγαλείο της Συνειδητής αφύπνισης. Να σέβεσαι και να αποδέχεσαι τον καθένα με γνώμονα αυτό που πραγματικά είναι, κι αν ο δείκτης κατανόησης σου το επιτρέπει, να τον σέβεσαι και για αυτό που μπορεί να γίνει , προσπαθώντας να του δείξεις την οδό. 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάκτηση από τον αυτοσεβασμό και την αυτογνωσία. Δίχως αυτά τα θεμελιώδη συστατικά , δεν θα μπορέσεις ποτέ να κατανοήσεις και να σεβαστείς τους γύρω σου. Να αγαπάς. Πρώτα τον εαυτό σου και μετά κάθε ον της ύπαρξης. Όλα είναι έμψυχα, όλα είναι άξια της αγάπης σου, σίγουρα λίγοι θα την κερδίσουν , μα να θυμάσαι πως κατά βάθος, όλα είναι αντάξια της . 

Mόλις οι νεκροί φτάσουν στον τόπο όπου οδηγεί τον καθένα ο δαίμονας του, πρώτα δικάζονται όλοι και όσοι έζησαν δίκαια και όσοι δεν έζησαν.

Mόλις οι νεκροί φτάσουν στον τόπο όπου οδηγεί τον καθένα ο δαίμονας του, πρώτα δικάζονται όλοι και όσοι έζησαν δίκαια και όσοι δεν έζησαν.

Mόλις οι νεκροί φτάσουν στον τόπο όπου οδηγεί τον καθένα ο δαίμονας του, πρώτα δικάζονται όλοι και όσοι έζησαν δίκαια και όσοι δεν έζησαν.
Και εκείνοι που από δίκη θα αποδειχτεί ότι έζησαν ουδέτερα τραβάνε για τον Αχέροντα. Ανεβαίνουν στις σχεδίες, φτάνουν στην Αχερουσιάδα λίμνη κατοικούν εκεί και καθαρίζονται. Ξαλαφρώνουν από τα αδικήματα τους με διάφορες ποινές. Η ανταμοιβή τους είναι ανάλογη με τις πράξεις τους.

Ο δορυφόρος GOCE θα πέσει στη Γη Τον Οκτώβριο, αναφέρει ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (Βίντεο)

Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA), το πεδίο βαρύτητας και η σταθερή κατάσταση του δορυφόρου Circulation Explorer Ocean (GOCE) θα ξεμείνουν από καύσιμα τα οποία θα κατρακυλήσουν προς τη Γη.

Περίπου τα τρία τέταρτα του δορυφόρου θα καούν κατά την επανείσοδο, αλλά το ένα τέταρτο του θα σκορπιστεί σε συντρίμμια σε όλο τον πλανήτη, περίπου 40 με 50 τεμάχια. Η ESA δεν έχει καμία ιδέα για το πού αυτά τα συντρίμμια θα προσγειωθούν.

Δημήτρης Λιαντίνης – Τα Ελληνικά (Σχετικά με τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών) Μέρος Δεύτερο




«Τα Αρχαία Ελληνικά τα αντιπαθούν όλοι οι έλληνες. Αν κάνει κανείς μια δημοσκόπηση σήμερα, το αποτέλεσμα που θα του δοθεί θα το βρει πελώριο. Στους εκατό θα ανακαλύψει πως οι ενενήντα τόσοι τα Αρχαία Ελληνικά δε θέλουν ούτε να τ ̓ ακούσουν. 
Και το χειρότερο είναι πως την ίδια αποστροφή την αισθάνεται και η πλειονότητα των φιλολόγων που διδάσκει το μάθημα στα σχολεία.

Σήμερα όταν μιλήσεις σε κάποιονε για τα Αρχαία Ελληνικά, αμέσως θα τον χτυπήσει ναυτία. Ένα πνευματικό ανακάτωμα παραγουλιάζει ολόκληρη την υπόστασή του.
Μονόπτωτα ρήματα, ετερόπτωτοι διορισμοί, τρίπτωτες προθέσεις, βαρείες, οξείες, ερωτηματικές, εγκλιτικά και εγκλίσεις, παραγωγή και έτυμα, προληπτικό κατηγορούμενο. Είναι μια στοίβα τσάνταλα που ξεχειλίζουν το ψυχοσωματικό μας και χύνουνται σαν ερευγμοί, κρυάδες, νυστάλα, χασμήματα, και όλα τα ουά του ιουδαϊκού όχλου*.

Δημήτρης Λιαντίνης – "Τα Ελληνικά" (Σχετικά με τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών) Μέρος Πρώτο




«Γραμματική, λοιπόν, συντακτικό, ετυμολογία, τυπικό, φθογγολογικό, σχήματα λόγου, προσωδία και μέτρα, κανόνες, εξαιρέσεις κανόνων, σημείωση, υποσημείωση, παράγραφος, υπνολαλία, υπνοπαιδεία. Και το ροχαλητό αστραπόβροντο στις σπηλιές.
Εδώ είναι η έρημος και ο άνυδρος τόπος που μας καλεί να λογαριάζουμε ότι θα μένουν θρυλικά τα λόγια του Μαβίλη:

"Με γενικές απόλυτες και ισόκωλα
αντί να πάμε ομπρός πάμε πισόκωλα"

Μ' ένα λόγο, ο μαθητής "προακτέος", μόριο "αποφατικό", γενική "επισκόπηση". Και παρα λίγο ο πρωκτοφαντασματοσκόπος του Φάουστ.
Αυτή ήταν η διδακτική του Εξαρχόπουλου για τα Αρχαία Ελληνικά, και για το τυπικό τους. Σχετικά με την ουσία τώρα, όλη η προσοχή έπεφτε στο περιδιαγραμμάτου.

Η αιτία είναι ότι κατεβάσαμε από το θρόνο του τον ευγενικό νου και στη θέση του στυλώσαμε το παχύ μας άντερο




Η αιτία είναι ότι η ελίτ των κοινωνιών, επιστήμονες πολιτικοί καλλιτέχνες, δεν έχουν ήθος. Εκείνο το ποικιλόδειρο αηδονάκι, που ο Ηράκλειτος τό ‘λεγε δαίμονα και θεό στον άνθρωπο, έπαψε να λαλεί και να πεταρίζει στις αυλές και στα περιβόλια. Και στο αντίπερα, ψοφιμολογούν και τρώνε στην Αγορά αραδαριές οι κουρούνες. Κανένας αρχοντόπουλος και κανένας ντελής δε βγαίνει πια να λαφοκυνηγήσει στα όρη τη γνώση, την τιμή, την ειλικρίνεια στην πηγή και στη βάση της. Στην origo et fons.

Η αιτία είναι ότι τα παιδιά μας γεννιούνται λευκά σαν το νωπό χιόνι, και οι ενήλικοι εμείς τα βουτάμε στην κολυμπήθρα της παιδείας γιομάτη κατράμι και πίσσα. Κιόλας με τα έξι του χρόνια το γέννημα κατάντησε έκτρωμα.

Η αιτία είναι ότι κατεβάσαμε από το θρόνο του τον ευγενικό νου, το alto ingegno του Δάντη, και στη θέση του στυλώσαμε το παχύ μας άντερο. Inter urinas et faeces.

Η Ελλάδα έχει τελειώσει

Δήλωση σοκ: Η Ελλάδα έχει τελειώσει

Συνέντευξη σοκ του Γιάννη Βαρουφάκη στο ABC (BBC της Αυστραλίας) πριν λίγες μέρες. Σοκάρουν οι απαντήσεις του έγκριτου καθηγητή πιο κάτω:

LEIGH SALES, Παρουσιαστής: Μαζί μας σήμερα από την Αθήνα είναι ο Έλληνας οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης.

Το προφανές ερώτημα είναι: τι θα γίνει τώρα;

Σε Ποια Μέρη Του Πλανήτη Είναι Νόμιμη Η Μαριχουάνα;

2013_08_WorldWeed_1

Με την πολιτική μεταρρύθμιση να αναπτύσσει ταχύτητα, εδώ είναι ένας εύκολος τρόπος για να θυμόμαστε το νομικό καθεστώς της μαριχουάνας σε ολόκληρο τον κόσμο.


Μέχρι στιγμής, έχει σημειωθεί πρόοδος κυρίως μέσω αποποινικοποίησης και κυρίως στις χώρες της Νότιας Αμερικής και της Ευρώπης.
Η νικητήρια περίπτωση πολιτικής περί αποποινικοποίησης των ναρκωτικών είναι της Πορτογαλίας, όπου ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά προβλήματα της χώρας - τα ναρκωτικά - λύθηκε απλά ανάγοντας το ως ένα πρόβλημα υγείας και όχι ποινικής δικαιοσύνης.
Ωστόσο, όταν πρόκειται απλά για μαριχουάνα, φαίνεται να υπάρχει ένα υπερβολικό ποσό αντίστασης προς την νομιμοποίηση τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Περί μαχαιριά


Γράφει ο Μήτσος ο Τούφας
Πέρασε μια εβδομάς πάνου κάτου που ένας ανόητος, το λιγότερο, Χρυσαυγίτης ,πρώην κομμουνιστής κατά δήλωσή του, και που να βγάλεις άκρα, μαχαίρωσε έναν αντιφασίστα καλιτέγνη μουσικό, καμιά τριανταριά χρονώνε... και σύμπαν ξεσηκώθηκε το σύστημα ολάκαιρο και κρούει τα τούμπανα του πολέμου και φυσάει τις τρομπέτες του αγώνα κατά του φασισμού που κήρυξε ο άτεγκτος αυτός διαπραγματευτής, σε πιέσεις και όχι μόνο, Αντώνιος(σιγά θα σκίσεις το καλσόν) ομού μετά του Μπέννυ (εσύ τόσκισες προ πολλού χονδρέ μου και μεγαλύτερο νούμερο δεν έχομεν. Πως τα καταφέρνεις όμως ρε κουφάλα!!!). Ανακάλυψαν λέει τον φασισμό στο Ελλάντα.!!!Κάτι σαν την ανακάλυψη της φωτιάς ένα πράμα. Να μα την Παναγίτσα!!! Και σχέδια ανατροπής της καθεστηκυίας τάξης, και ύποπτες υπόγειες διασυνδέσεις με σκοτεινές δυνάμεις και άλλα τέτοια τρομακτικά και λίαν ανησυχητικά.

Θεραπευτικά ροφήματα για διάφορες στομαχικές διαταραχές!


ροφήματα1 Θεραπευτικά ροφήματα για διάφορες στομαχικές διαταραχές!
1. Η ατονία του στομάχου μπορεί να μας οδηγήσει σε έλλειψη όρεξης και σε δυσφορία μετά τα γεύματα. Για να βελτιώσουμε την όρεξη μας είναι προτιμότερο να πίνουμε ένα ελαφρώς πικρό ορεκτικό ρόφημα.
Το ρόφημα αυτό αποτελείται από:
Το παρασκευάζουμε ως έγχυμα. Ρίχνουμε ένα φλιτζάνι βραστό νερό σε ένα κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα και το αφήνουμε σκεπασμένο για 10 λεπτά. Σουρώνουμε και πίνουμε περίπου μία ώρα πριν από κάθε γεύμα.

ΟΙ ΕΦΤΑ ΑΚΤΙΝΕΣ


μια γενική σκοπιά Του Μπέντζαμιν Κρεμ


Η σύγχρονη εξωτερική επιστήμη απέδειξε το πανάρχαιο και θεμελιώδες εσωτερικό αξίωμα: δεν υπάρχει τίποτα σ' ολόκληρο το εκδηλωμένο σύμπαν παρά μόνο ενέργειες, που βρίσκονται σε κάποια σχέση μεταξύ τους και που καθεμιά τους δονείται σε ορισμένη συχνότητα. Βασική αρχή της εσωτερικής επιστήμης είναι ότι υπάρχουν εφτά τέτοια ρεύματα ενέργειας ή "ακτίνες", και ότι η αλληλενέργεια αυτών των ακτίνων, σε κάθε δυνατή συχνότητα, δημιουργεί τα ηλιακά συστήματα, τους γαλαξίες και τα σύμπαντα. Η κίνηση αυτών των εφτά ακτίνων ενέργειας, σε ελικοειδείς κύκλους, φέρνει όλο το Είναι σε εκδήλωση και εκτός εκδήλωσης και το χρωματίζει και το διαποτίζει με τις ιδιαίτερες ποιότητες και ιδιότητες κάθε ακτίνας. Αυτό είναι εξίσου αληθινό για έναν κόκκο άμμου όσο και για έναν άνθρωπο ή ένα ηλιακό σύστημα. Κάθε ακτίνα είναι η έκφραση μιας Ζωής.

ΝΟΗΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ - Ένας κόσμος μέσα στον Κόσμο...

ΣΚΕΨΗ: ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΚO ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ;!

Το νοητικό πεδίο του ανθρώπου δεν είναι ένα αδιάρρηκτο πεδίο το οποίο ο ίδιος ορίζει απόλυτα. Ιδίως όταν αυτός δεν έχει αναπτυχθεί πνευματικά, δε δύναται να 
το κάνει να λειτουργεί και να εκπέμπει σε ανώτερες συχνότητες υπό τον έλεγχό του.

Η λειτουργία του νοητικού πεδίου σε ανώτερες συχνότητες σημαίνει την ενεργοποίηση του ανώτερου πνευματικού πεδίου – σώματος.

Λεπτοφυή σώματα του ανθρώπου είναι το Ενεργειακό [αύρα], το Συναισθηματικό - Αστρικό, το Νοητικό Σώμα, τα οποία μέσα από τη μυητική διαδικασία του ανθρώπου ο οποίος αργοφωτίζεται βάσει της θετικά παθιασμένης Ελευθεροβουλίας του, ενεργοποιούνται κι αρχίζουν να λειτουργούν σε ανώτερο βεληνεκές.

Ελύτης : 'Η πολυτέλεια σε διαλύει' , 'η βιτρίνα με απωθεί'.

Δύο αποσπάσματα από παλιότερες συνεντεύξεις του Οδυσσέα Ελύτη. Από τον τόμο «Συν τοις άλλοις» που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, και περιλαμβάνει 37  συνεντεύξεις του.

____________________________________________________

Ρίξτε την πίεση σε δέκα λεπτά

Ρίξτε την πίεση σε δέκα λεπτά

Και ξαφνικά στα «καλά καθούμενα» σας πιάνει ένας περίεργος πονοκέφαλος, ο οποίος συνοδεύεται από ζάλη, βοή στα αυτιά και θολή όραση. Μήπως πρόκειται για απότομη αύξηση της αρτηριακής πίεσης;

Παρά το γεγονός ότι πολλοί υπερτασικοί αντιμετωπίζουν αυτά τα συμπτώματα, η αλήθεια είναι ότι η υψηλή αρτηριακή πίεση σπάνια προκαλεί συμπτώματα. Για το λόγο αυτό αποκαλείται και.. «σιωπηλός δολοφόνος».

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την υπέρταση

Όλη η κόλαση πρόκειται να ξεσπάσει! Τραγικό, Τρομακτικό και σχεδόν εδώ! Είστε έτοιμοι; (Βίντεο)

Μια μέρα σύντομα, θα  ξυπνήσετε και θα ανακαλύψετε ότι οι τράπεζες έκλεισαν, και όλα τα χρήματά σας είναι «ιστορία». Θα συμβεί ξαφνικά, έτσι απλά.

Για μήνες, άνθρωποι που γνωρίζουν μας προειδοποιούν για μια προσεχή μεγάλη οικονομική καταστροφή. Καθώς οι μήνες περνούν, πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά σε αυτό που θα είναι μια μεγάλη καταστροφή. Βλέπουμε εμφανή σημεία και συμπτώματα της σε παγκόσμιο επίπεδο. Όταν όλα πέσουν σαν χάρτινος πύργος, θα είστε προετοιμασμένοι για το τι θα επακολουθήσει; Ποια θα είναι η αντίδρασή σας, όταν ο "Σατανικός" Στρατός φτάσει στην πόρτα σας; 

Μην έχοντας προβλέψει μέτρα αφάλειας για τις οικογένειές τους, οι άνθρωποι πρόκειται να ενεργήσουν τρελά και βίαια. Πώς θα αντιδράσετε όταν τα παιδιά σας κλαίνε επειδή είναι πεινασμένα; Ή το μωρό πεθαίνει επειδή δεν έχει πάρει τροφή για πολλές ημέρες; Δεν έχετε τρόφιμα, ηλεκτρικό και το φυσικό αέριο σας είναι κλειστό επειδή δεν έχετε πληρώσει. Εσείς και οι αγαπημένοι σας κρυώνετε και πεθαίνετε από την πείνα. Που  θα μπορούσατε να φτάσετε για λίγη ζεστασιά και να δείτε τα στομάχια των παιδιών σας  γεμάτα;

''Πλαστές Αυτοεκπληρούμενες Προφητείες...''

Αχ αυτά τα 'non paper' των μυστικών υπηρεσιών που τάχα διαρρέουν [αλλά καθόλου τυχαία]. Άκουσα τη συνέντευξη του Κου Λαμπράκη για την Α-ληθινή ιστορία της Ελλάδας και την παρούσα κατάσταση.

Αναφέρει για το non paper των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, το οποίο αφορά ένα επικέιμενο εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα και τη σειρά του Τσίπρα στο χορό της προδοσίας της Ελλάδας. Η απόλυτα συγχρονική στορία με τη Χρυσή Αυγή μυρίζει μπαρούτι... Εάν ενοχληθούν περεταίρω, τα όπλα τα έχουν έτοιμα. Κι έτσι το ένα θα φέρει το άλλο.

Όμως, είτε το γνωρίζουν είτε όχι, όλα τα κόμματα είναι μαριονέτες ενός μεγάλου μαριονετίστα, που χορεύουν στο δικό του το ρυθμό. Και το χειρότερο, όλοι οι ακόλουθοι κομμάτων τα εξαρτήματά τους. 

Καύσιμα: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης


Καύσιμα: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης
Καύσιμα: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης
 Βενζίνη με δελτίο, απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων ή ιδιωτικών αεροσκαφών κλπ, ακύρωση δρομολογίων πλοίων, περιορισμός του χρόνου λειτουργίας καταστημάτων και των φωτεινών επιγραφών τους και σειρά άλλων απαγορεύσεων προβλέπει το Σχέδιο Μέτρων Έκτακτης Ανάγκης (ΣΜΕΑ) που εγκρίθηκε με πράξη του υπουργικού συμβουλίου.
Με τη συγκεκριμένη απόφαση, υλοποιούνται στην ουσία οι προβλέψεις νομοθετικής ρύθμισης που ψηφίστηκε το Φεβρουάριο, με την οποία ενσωματώνονται στο ελληνικό δίκαιο οι κοινοτικές οδηγίες για την ασφάλεια ανεφοδιασμού στην ενέργεια.

Ανατριχιαστική δήλωση Ομπάμα…

M_Id_422518_Obama

“Τρομερό έγκλημα η επίθεση στο εμπορικό κέντρο του Ναϊρόμπι”… δήλωσε ο βραβευμένος με Νόμπελ αμερικανός πρόεδρος.
Και γιατί δεν τρέχει να ανακοινώσει πως θα βομβαρδίσει τους ισλαμοφασίστες της Κένυας;
Μήπως έχει επιλεκτικές ευαισθησίες;

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΙ ΠΕΡΣΑΙ Η, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;


 Μαραθώνας. Μαραθώνιος δρόμος. Μια ζωή στο παραμύθι ο Έλληνας. Η Μάχη του Μαραθώνος, η τεράστια νίκη των Αθηναίων και εκεί, στην ελώδη πεδιάδα, όπου έσπασε το αήτητο της κραταίας περσικής αυτοκρατορίας. Μια μεγάλη και ιστορική, μέγιστης ιστορικής σημασίας, νίκη που επετειακά γιορτάζονται φέτος τα 2.500 χρόνια από τότε και σήμερα Κυριακή γίνεται ο χρυσός και κλασικός μαραθώνιος δρόμος.
 Ψοφάει ο Έλληνας για δάφνες, για ιστορικές μνήμες που δεν τις ξέρει στην πραγματικότητα, ούτε θέλει να τις πληροφορηθεί στις λεπτομέρειες. Και παρελάσεις και ταρατατζούμ και είμαστε οι γίγαντες και οι πρώτοι…, το λένε και τα βιβλία, άλλωστε, όπως και οι ιστορικοί. Εμείς είμαστε, οι Έλληνες. Ποιοι ακριβώς, όμως;

Υπερ-επικοινωνία. Το φαινομενο των ενεργειακων σφαιρων -orbs-.




Το τι ακριβώς βλέπει ένας άνθρωπος εξαρτάται πλήρως από την προσωπική του ευαισθησία και την υποκειμενική του αντίληψη.

Με λίγα λόγια, όπως ένας χριστιανός σε κάποιο όραμα του θα δει έναν άγγελο, άγιο ή την Παναγία, ενώ ένας «άθρησκος» θα δει απλά μία ακαθόριστη φωτεινή φιγούρα, έτσι ακριβώς συμβαίνει και στις λεγόμενες παραφυσικές εμπειρίες: κάθε άνθρωπος μεταφράζει τα ίδια ακριβώς ερεθίσματα με τελείως διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με το γνωσιολογικό και πολιτιστικό του υπόβαθρο.

Υπάρχει μία θεωρία που αναφέρει ότι τα orbs αποτελούν μη-νοήμονες μάζες ενέργειας που υλοποιούνται από τα πνεύματα ώστε να κάνουν εμφανή την παρουσία τους. Μάλιστα, εφόσον στον ίδιο χώρο υπάρχουν αρκετά orbs, τότε κάποιο πνεύμα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει ώστε στιγμιαία να αποκτήσει μορφή.

«ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ….»

kartesios240813
Τι καλοί οι τραπεζίτες! Και πόσο παρεξηγημένοι! Όχι, δε θέλουν να γίνουν κατασχέσεις σπιτιών. Θέλουν το καλό μας. Θέλουν τόσο πολύ το δικό μας καλό που προειδοποιούν πως αν δεν γίνει κάτι θα πλακώσουν οι «ξένοι γύπες των distress funds, που καραδοκούν για να κερδοσκοπήσουν, με υποτιμημένα δάνεια ακινήτων».
Αυτό που δε μας εξηγούν είναι γιατί «φοβούνται» τα distress funds; Δε μπορούν να έρθουν μόνα τους. Κάποιος πρέπει να τα καλέσει, να διαπραγματευτεί μαζί τους, να πουλήσει τα δάνεια στο 30% της αξίας τους κι ύστερα να αρχίσουν τα distress funds το ξεκλήρισμα των δανειοληπτών.
Αυτός ο «κάποιος» που θα καλέσει τα distress funds είναι οι τραπεζίτες και μόνο αυτοί. Άρα, πώς μας απειλούν ότι θα πλακώσουν τα ξένα κοράκια για ν’ αρπάξουν το φαγητό από το στόμα των ελληνικών κορακιών; Αν δεν θέλουν οι τράπεζες να ξεπουλήσουν τα κόκκινα δάνεια, δεν τα ξεπουλάνε. Τόσο απλό.

Όλο πέφτουμε από τα σύννεφα

of clouds


Όλο πέφτουμε από τα σύννεφα κι όλο σ’ αυτά μένουμε! Στην Ελλάδα του 2013 όλα είναι ρευστά. Χρεοκόπησαν και εγκαταλείφτηκαν μια σειρά από μύθοι, που καλλιέργησαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων δύο και πλέον δεκαετιών. Η Ελλάδα κατάντησε «λεία» των αδηφάγων ξένων αγορών και των αδίστακτων αρπακτικών τους. Και η χώρα έγινε ρεζίλι του …διεθνούς κυνοτροφείου.
Με την ποιότητα της ζωής του μέσου Έλληνα να υποβαθμίζεται, ενώ ευρεία στρώματα της κοινωνίας να εξαθλιώνονται. Με την κοινωνική ειρήνη μονίμως να κλυδωνίζεται από την απροκάλυπτη αναξιοπιστία κυβέρνησης και αντιπολίτευσης. Αναξιοπιστία που έχει μετατραπεί σε θεσμό του πολιτεύματος. Με τις γραφικές πολιτικές φιγούρες να κυριαρχούν, επιρρεπείς πάντα στη λαγνεία της δύναμης, της καλοπέρασης και ενίοτε του εύκολου κέρδους, έχοντας κλειστεί ερμητικά στο δικό τους «βολικό» μικρόκοσμο. Με τους ίδιους πολιτικούς, υπεύθυνους για τα δεινά της κοινωνίας, να εξοβελίζουν το μέτρο και να εκφράζουν τις μεγάλες σε κλίμακα θελήσεις της κοινωνίας με κενόλογες απόψεις και πομφολυγώδεις εκτιμήσεις.

Τεράστιο Μυστήριο Πλάσμα Στον Ωκεανό, Ανοικτά Της Μεγάλης Βρετανίας!!! (Βίντεο)

B4INREMOTE-aHR0cDovLzMuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy1tcGtTVEpUcDMxNC9Vajk5elUyaTZ5SS9BQUFBQUFBQVZBcy83djd6ZDUxQ1JzUS9zNjQwL215c3Rlcnkrc2VhK2NyZWF0dXJlLlBORw==
Μία κάμερα βαθέων υδάτων, σε εξέδρα άντλησης πετρελαίου, εντόπισε ένα τεράστιο πλάσμα, κάπου στον ωκεανό, ανοικτά της Μεγάλης Βρετανίας.

Αυτοί που χάθηκαν στα 27

Η Wendy Frandenburg μητέρα του Kurt Cobain μόλις έμαθε για το θάνατο του γιού της, το πρώτο πράγμα που είπε ήταν ΄του είπα να μην γίνει μέλος σ'αυτό το ηλίθιο κλαμπ΄. 

Η φράση ΄Ζήσε έντονα και πέθανε νέος΄ χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1948 στην ταινία Knocking On Any Door με τον Humphrey Bogart.
Από τότε πολλοί σημαντικοί καλλιτέχνες έχασαν τη ζωή τους με διάφορους τρόπους στην ηλικία των 27, με βασικότερο βέβαια αυτόν της χρήσης ναρκωτικών.
Τον κατάλογο είχε ανοίξει από την δεκαετία του '30 ο τραγουδιστής των μπλούζ Robert Johnson που κάνοντας όντως έντονη ζωή, έπεσε θύμα απατημένου σύζυγου.

Η βοτανοθεραπεία στους αρχαίους Ελληνες ιατρούς”

1big
Στα έργα των αρχαίων Ελλήνων ιατρών, στα οποία αρχίζει να εμφανίζεται η επιστημονική ιατρική, καταγράφεται ένας μεγάλος αριθμός φαρμάκων από το φυσικό περιβάλλον ιδιαίτερα από τα φυτά, τα βότανα. Δάσκαλος της βοτανοθεραπείας θεωρείται ο κένταυρος Χείρων, που ζούσε στο Πήλιο, με τα πολυάριθμα φυτά και βότανα. Από αυτόν διδάχθηκε ο ευρετής της Ιατρικής Ασκληπιός και στη συνέχεια οι γιοί του Μαχάων και Ποδαλείριος, οι οποίοι συμμετείχαν στον Τρωικό πόλεμο. Στην εικόνα ο Απόλλων, ο Χείρων και ο Ασκληπιός σε παράσταση του 1ου αι. μ. Χ.
  Στα ομηρικά έπη συναντούμαι αναφορές χρησιμοποίησης βοτάνων για θεραπευτικούς σκοπούς ή για δηλητηριάσεις, χωρίς όμως πολλές φορές να αναφέρεται ένα συγκεκριμένο βότανο ή να περιγράφεται με λεπτομέρεια. ΄Οταν ο Μενέλαος τραυματίσθηκε στον Τρωϊκό πόλεμο τον εξέτασε ο ιατρός Μαχάων, «άνδρας ίσος με τους θεούς «ισόθεος», προσπάθησε το βέλος να τραβήξει... κι' αφού εξέτασε την πληγή, εκεί που μέσα έφτασε το βέλος το φαρμακερό, το αίμα βύζαξε, δίχως χρονοτριβή και με πείρα πασπάλισε «ήπια φάρμακα» φάρμακα μαλακτικά, που κάποτε τα χάρισε στον πατέρα του, τον Ασκληπιό, ο Χείρων», (Ιλ. Δ 212-218).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα