Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Αδυνατίστε... χωρίς δίαιτα: τα 17 βήματα επιτυχίας

Έχετε αναρωτηθεί πόσες ώρες έχετε αφιερώσει προσπαθώντας να χάσετε εκείνα τα λίγα περιττά κιλά που πήρατε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών; Μήπως θυμάστε πόσες διαφορετικές δίαιτες έληξαν άδοξα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες και στερήσεις σας; Τελικά η δίαιτα δε θέλει κόπο θέλει τρόπο.


Τικ, τακ, περνάει ο χρόνος
Ένα βασικό τρικ για να χάσετε κιλά είναι να χρονομετρείτε τα γεύματά σας σαν να τρέχετε…μαραθώνιο. Με απλά λόγια ξεχάστε τα γρήγορα, «στο πόδι» και γεμάτα λαιμαργία γεύματά σας και βάλτε τον χρονοδιακόπτη στα 20 λεπτά. Δώστε ρυθμό, απολαύστε κάθε μπουκιά και κάντε το γεύμα σας να διαρκεί μέχρι το χτύπημα του κουδουνιού.

Το λεμονόνερο και τα οφέλη του στην υγεία μας

Το λεμονόνερο, είναι ένα ιδιαίτερα ωφέλιμο ποτό, ειδικά όταν λαμβάνεται το πρωί. Η καθημερινή κατανάλωσή του, προσφέρει μια σειρά από οφέλη για την υγεία μας…

Σε πολλά άτομα αρέσει η ξινή γεύση του χυμού λεμονιού στα πιάτα τους. Αλλά έχετε σκεφτεί ποτέ ότι μπορείτε να απολαύσετε το χυμό λεμονιού και σε άλλες περιπτώσεις; Τα οφέλη από το χυμό λεμονιού και το νερό στην καθημερινή μας ζωή, είναι πολλαπλά. Πρέπει απλά να ενημερωθούμε και να το συμπεριλάβουμε στο διατροφικό μας πρόγραμμα.

Δημ Αντωνίου: ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ «ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ»: Δεν κάνουν ποτέ Κατασχέσεις και Πλειστηριασμούς Ιδιωτών από εκχωρήσεις Τραπεζικών Δανείων. Διαλύουμε την Τρομοκρατικό Λαικισμό και Σκόπιμο Εκφοβισμό των Πολιτών


Σχετικό: Ο Δημ.Αντωνίου υπερασπίζεται με θέρμη το νομικό μας πολιτισμό και με αξιέπαινη ανιδιοτέλεια το δίκιο του ανήμπορου και του αδικημένου - Είναι εξαίρετος, δυναμικός, ευφυέστατος και κυρίως αυτοδίδακτος νομομαθής τόσο που απέναντί του ωχριούν και οι καλύτεροι νομικοί - ποινικολόγοι 
Σύμφωνα με τα αρ. ΑΚ 455, 458 και 460,εάν μια τράπεζα, π.χ. η Eurobankεκχωρήσει (όχι να πουλήσει) προσωρινά έναν αριθμό δανείων (ληξιπροθέσμων και μη) σε μια Εταιρεία Ειδικού σκοπού (οι οποίες όλες ανήκουν σε τράπεζες επίσης), χωρίς να τα καταχωρήσει στον Υποθηκοφυλάκεια Αθηνών (ν.3156/2003 και άρ.3 ν.2844/2000), τότε, σε περίπτωση που τα δάνεια αυτά καταστούν ληξιπρόθεσμα κι απαιτητά από την τράπεζα και τελικά και από την Εταιρεία Ειδικού Σκοπού, τότε η τελευταία δεν μπορεί να υποθηκεύσει, κατασχέσει και εκπλειστηριάσει τα ακίνητα των οφειλετών, αλλά ΜΟΝΟ της τράπεζας (ΑΚ 460). Και η πρακτική είναι ακριβώς αυτή. Τα εκχωρούμενα δάνεια από τις τράπεζες ΔΕΝ καταχωρούνται ποτέ (σχεδόν) στο Υποθ/κειο Αθηνών, διότι οι Εταιρείες Ειδικού Σκοπού δεν είναι ηλίθιες να τρέχουν να εκπλειστηριάζουν σπίτια και σπιτάκια ιδιωτών στην Ελλάδα, αφού μπορούν αν υποθηκεύσουν, κατάσχουν κι εκπλειστηριάσουν τα ακίνητα της τράπεζας!

Αναξιμένης ο Μιλήσιος «Αήρ και πολλαπλοί κόσμοι»

anaximenis o milisios (1)
«Αρχή των πάντων ο αήρ» Αναξιμένης ο Μιλήσιος (585-525 π.κ.ε.)
Για τον μαθητή του Αναξίμανδρου, Αναξιμένη, ο αήρ ήταν η αχανής υλική μάζα -που βρισκόταν σε συνεχή κίνηση, όπως ακριβώς το άπειρο του Αναξίμανδρου- στην οποίαν αναγόταν γενετικά καθετί που υπήρχε.
«Ο Αναξιμένης ήταν Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος, ο τρίτος στη διαδοχή Μιλήσιος φιλόσοφος, ήταν γιος του Ευρύστρατου και μαθητής του Αναξίμανδρου. Δραστηριοποιήθηκε στο δεύτερο μισό του 6ου π.κ.ε. αιώνα και πέθανε πιθανώς σε ηλικία 60 χρονών κατά την 63η Ολυμπιάδα (528-525 π.κ.ε.). Για τον βίο και τις δραστηριότητες του Αναξιμένoυς γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα. Οι περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή και το έργο του βασίζονται στον Θεόφραστο, που διασώζεται περιληπτικά από τον Σιμπλίκιο. Αποσπάσματα της φιλοσοφίας του βρίσκονται σε κείμενα του Αριστοτέλη, του Πλούταρχου, του Ιππόλυτου και του Αέτιου.

3 ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ «MISS VIOLENCE» ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΒΡΑΝΑ, ΣΤΟ 70o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΝΕΤΙΑΣ


Με τα βραβεία σκηνοθεσίας και ανδρικής ερμηνείας βραβεύθηκε το «Miss Violence» του Αλέξανδρου Αβρανά στην τελετή απονομής του 70ού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, σε μια τελετή που βρήκε τον Μπερνάρντο Μπερτολούτσι να δίνει τον Χρυσό Λέοντα στην Ιταλία και το «Sacro GRA» του Τζιανφράνκο Ρόσι.
Με τα βραβεία σκηνοθεσίας και ανδρικής ερμηνείας βραβεύθηκε το «Miss Violence» του Αλέξανδρου Αβρανά στην τελετή απονομής του 70ού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, σε ένα προσωπικό του θρίαμβο που ξεκίνησε φέρνοντας την ταινία του εδώ στο Λίντο, για να γίνει η πιο πολυσυζητημένη όλου του φεστιβάλ και τελικά να δικαιωθεί με μια διπλή βράβευση.

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ!
Είναι το «θεμέλιο» επάνω στο οποίο βασίζονται ατελείωτα τεστ προσωπικότητας, βιβλία που στοχεύουν στο να μας κάνουν… καλύτερους ανθρώπους, αλλά και ασκήσεις για τη βελτίωση της συμπεριφοράς μας – αποδεικνύεται όμως ότι το θεμέλιο αυτό είναι όχι μόνο σαθρό αλλά και… ανύπαρκτο.
Ως σήμερα έχουμε ακούσει επανειλημμένως ότι στα άτομα που είναι μεθοδικά, λογικά και αναλυτικά κυριαρχεί το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, ενώ αντιθέτως σε όσα είναι δημιουργικές και καλλιτεχνικές φύσεις «βασιλεύει» το δεξιό ημισφαίριο. Το πρόβλημα είναι βέβαια ότι η σοβαρή επιστήμη δεν είχε ποτέ υποστηρίξει κάτι τέτοιο.

Συντριπτικό ΟΧΙ στον γελοίο Ολάντ από τους Γάλλους: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!


20130907-213557.jpg
3 ΣΤΟΥΣ 4 ΓΑΛΛΟΥΣ ΚΑΡΠΑΖΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΓΑΛΛΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ποσοστό άνω του ενός στους δύο Γάλλους (68%) δηλώνει αντίθετο στην οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή της χώρας στη Συρία, στο ενδεχόμενο να υπάρξει μία διεθνής επέμβαση στη χώρα αυτή, προκύπτει από σφυγμομέτρηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Ifop, για λογαριασμό της εφημερίδας Φιγκαρό, και δημοσιεύεται σήμερα.

Πως δήθεν (συν)κουμαντάρουν τον κόσμο


Νικολαϊδης ΘανάσηςΤου Θανάση Νικολαΐδη
Ο ένας δεν μετράει ως αντίπαλος. Από τότε που «έφαγε χώμα» η πλάτη του κι ήταν να μη γίνει το κακό. Για την ανθρωπότητα που διέτρεχε τους κινδύνους της ακροβατώντας σε σκοινί, αλλά σήμερα αφέθηκε στις «ορέξεις» του ενός.
ΩΣΤΟΣΟ, πρέπει να φανεί πως οι δυο τους «συγκυβερνούν» τον κόσμο. Πως μετράει η γνώμη και των δυο και η πορεία της ανθρωπότητας είναι συνισταμένη δυο βουλήσεων, κι ας είναι μία. Των «φίλων και συμμάχων» μας Αμερικανών που διαφεντεύουν τον κόσμο και περιστρέφουν κατά βούλησή τους τον Πλανήτη.

~ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ~


Μελετωντας τις γραφες επι σειρα ετων, διαπιστωσα οτι για καποιο αγνωστο λογο ειναι σαν ενα παζλ ,στο οποιο το κομματι της μιας ιστοριας ενος προφητη ,δενει σαν συνεχεια με ενα αποσπασμα, η ολοκληρη συνεχεια της ιδιας ιστοριας ,στα γραφομμενα αλλου προφητη ..


Το δυστυχές ειναι οταν τα κειμενα ειναι αποσπασματικα, και η συνεχεια τους ειναι εκτος της επισημης γραφης των κειμενων της εκκλησιας , αναφερομαι συγκεκριμενα στην Γεννεση, και ειδικα στις αναφορες για την Λιλιθ ,τον Οφι ,και τον Λεβιαθαν εκει σαφως και εχει γινει "μαγειρεμα" των κειμενων και βασικα τμηματα εχουν αφαιρεθει αφηνωντας πισω μια μπερδεμενη αποσπασματικη μαζα πληροφοριων τμημα της οποιας ,η ' μαλλον σαν καταληκτικο της ,ειναι οι πρωτοι ανθρωποι ......

Σαφως , καποιοι ,για καποιο λογο ,αφαιρεσαν σκοπιμα τις αναφορες στα Δρακοειδη η' ερπετανθρωπους και αφησαν μονο την ανθρωπινη παρουσια χωρις παρολα αυτα να χαθει τελειως η παρουσια των ερπετων απο τα κειμενα ...

Μια απο αυτες τις παρουσιες ειναι και ο Εωσφορος ..

Η Τραγική Τύχη των Συριακών Αρχαιοτήτων

screenhunter_1371-apr-29-12-54


Μέσα σε 8-9 μήνες έγινε η καταστροφή που βλέπετε στις φωτογραφίες. Χρησιμοποιήθηκαν πολλοί άνθρωποι σε μια βιομηχανική κυριολεκτικά καταστροφή ειδικά στην  Apamea και μάλιστα δούλευαν με προστασία.
Λεηλασίες βανδαλισμοί, παράνομες τυχαίες εκσκαφές στους αρχαιολογικούς χώρους και βάρβαρος εγκληματικός βομβαρδισμός των ιστορικών μνημείων.

Οι πνευμονοπάθειες προκαλούν έναν στους δέκα θανάτους στην Ευρώπη!

550_334_17423
Οι ασθένειες των πνευμόνων είναι η αιτία του 10% όλων των θανάτων στην Ευρώπη και το κάπνισμα είναι ο κυριότερος υπαίτιος, σύμφωνα με νέα έκθεση της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ERS).
Η έκθεση προβλέπει ότι οι θάνατοι από καρκίνο του πνεύμονα και χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) θα αυξάνονται την επόμενη 20ετία λόγω των μεγάλων ποσοστών καπνίσματος του παρελθόντος.
Τα συμπεράσματα αυτά προέρχονται από τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Τμήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου & Προλήψεως των Ασθενειών (ECDC).

Γιατί δεν πρέπει να πλένεις ποτέ το κοτόπουλο πριν το μαγειρέψεις…

κοτόπουλο

Κάτι που οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- δε γνωρίζαμε σχετικά με το μαγείρεμα του κοτόπουλου είναι ότι οι επιστήμονες συνιστούν να μην το πλένουμε πριν το βάλουμε στο φούρνο. Όπως εξηγούν, το νερό όχι μόνο δε σκοτώνει τα βακτήρια αλλά αντιθέτως βοηθά στη μεταφορά ακόμα περισσότερων από την κουζίνα, το νεροχύτη ή και εσένα τον ίδιο:

Εγώ θα σε καθοδηγώ...Το πεπρωμένο σου...''




...Το ένα βήμα έφερνε το επόμενο, καθώς ο δρόμος μου απ' τη μέρα που γεννήθηκα με καλούσε. Δεν είχα, άλλωστε, δυνατότητα επιλογής. Όμως ήξερα πως εκείνον ήθελα να ακολουθήσω. Τον αγάπησα από το ξεκίνημά του, κατά κάποιον μυστήριο τρόπο. Έτρεφα τυφλή εμπιστοσύνη πως κάτι μαγικό κρυβόταν σε αυτό το ταξίδι. Ήταν ένας παράξενος, ασυνήθιστος δρόμος. Έμοιαζε σχεδόν μαγεμένος. 


Ενώ λαμπερός ο ήλιος με έλουζε με τις ακτίνες του, δίχως προειδοποίηση η έστω κάποια μέση κατάσταση, ξάφνου η πλάση βυθίζονταν στο σκοτάδι και ανέτειλλε μια αλλιώτικη σελήνη. Το έδαφος ήταν ασφαλές, ομαλό, και αρώματα μεθυστικά αναδυόταν από το δρόμο αυτό, μα υπήρξαν φορές που στο επόμενο βήμα γινόταν θανάσιμα επικίνδυνος, απότομος.

"Σύγκρουση" Dirk Muller





O Γερμανός γκουρού των αγορών Dirk Muller εξηγεί σε βιβλίο του πώς εξανεμίζεται το δημόσιο χρήμα στην Ελλάδα και σε ποιές τσέπες μπαίνει.

«Το δημόσιο χρήμα στην Ελλάδα διασπαθίζεται αμέσως αφού δεν γίνεται καμία αξιόλογη προσπάθεια αξιοποίησής του προς το συμφέρον της χώρας.

Στη σύγχρονη Ελλάδα ωστόσο είθισται οι υποστηρικτές του εκάστοτε πρωθυπουργού και οι δικοί του άνθρωποι να θεωρούν αποκλειστικό τους προνόμιο να πληρώνουν όσο λιγότερους φόρους γίνεται στο κράτος ή ακόμη καλύτερα να μην πληρώνουν καθόλου».

Το απόσπασμα είναι από τη Γερμανική εφημερίδα Schlei-Bote η οποία δημοσίευσε τον Μάιο του 1897 ένα άρθρο για την τότε πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση της χώρας μας, που θα μπορούσε εύκολα να αποτελεί απόσπασμα σημερινής εφημερίδας.

ΚΥΠΡΟΣ:Aλαζόνες, τσάμπα μάγκες και φαφλατάδες!!!



BOULH-KYPROS01-07september2013
Του ΚΩΣΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Ο θίασος των φοβικοτροϊκανών έδωσε μια πολύ κακή παράσταση το βράδυ της Πέμπτης στην (Κυπριακή) Βουλή. Από τη μια, η αλαζονεία της (κυβερνητικής) εξουσίας, που χάθηκε στο μέτρημα των κουκιών, επανήλθε για συζητήσεις, όταν είδε τον ουρανό να πέφτει στο κεφάλι της. Από την 
άλλη, οι τσάμπα μάγκες, ξέχασαν το αριθμητήριο στα κομματικά γραφεία καθώς θεωρούσαν δεδομένο πως τα νομοσχέδια «κουτσά-στραβά θα περνούσαν» (από τους άλλους).


Τελικά αναγκάστηκαν σε αναδίπλωση και στοιχήθηκαν -στην ουσία- δίπλα στους άλλους. Το τι διαδραματίσθηκε αφορά το χάλι του πολιτικού συστήματος. Η επιδερμικότητα, χαρακτηριστικό χάρισμα των πολιτικών, θριάμβευσε. Τα μνημονιακά νομοσχέδια εγκρίθηκαν από το Υπουργικό (του Τροόδους) προ δεκαημέρου, πέρασαν από την Επιτροπή Οικονομικών και παραπέμφθηκαν στην ολομέλεια με τη σιγουριά όλων ότι θα είναι μια τυπική διαδικασία (για αυτό και πολλοί εκ των βουλευτών έλειπαν σε αποστολές εκτός Κύπρου).

Ας πει κάποιος στον Σαμαρά




Ας πει κάποιος στον Σαμαρά και τους άλλους κρατιστές πως το πρωτογενές πλεόνασμα που προκύπτει από υπερφορολόγηση και αναστολή εξόφλησης υποχρεώσεων στο εσωτερικό (πχ εξαγωγικός ΦΠΑ) δεν είναι βιώσιμο, την επόμενη χρονιά ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, γιατί κανείς μας δεν θα μπορεί να πληρώσει φόρο για εισόδημα που δεν θα έχει παραχθεί, όσο κι αν θα μας πιέζουν οι «μπάτσοι» (=φοροεισπράκτορες) της κυβέρνησης.

Ας πει κάποιος στον Σαμαρά και τους άλλους κρατιστές πως για να παραχθεί εισόδημα πρέπει να πάψουν όλοι τους να στυλώνουν τα πόδια σα γαϊδούρια στον ανήφορο κάθε φορά που τους μιλάμε για μείωση των φόρων, μείωση του κράτους και μείωση του κομματισμού, πως πρέπει οι φόροι μας να πηγαίνουν για να δημιουργήσουμε ιδιωτικό τομέα που θα παράγει ανταποδοτικά νέο φορολογητέο εισόδημα για τη χώρα.

George Gershswin: Ο ιδιοφυής Αμερικανός συνθέτης του 20ου αιώνα


George GershwinΟ George Gershwin υπήρξε από τους πιο σημαντικούς και δημοφιλείς Αμερικάνουςσυνθέτες και τραγουδοποιούς όλων των εποχών. Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη στις 26 Σεπτεμβρίου 1898 από γονείς Ρώσους μετανάστες εβραικής καταγωγής και πέθανε στο Χόλιγουντ στις 11 Ιουλίου του 1937.  

Εκτός από συνθέτης και τραγουδοποιός υπήρξε και εξαίρετος πιανίστας.
 Δημιούργησε πολλά έργα για το μουσικό θέατρο και τον κινηματογράφο και η συμβολή του στην διαμόρφωση της τζαζ στις ΗΠΑ κατά την δεκαετία του 1920 υπήρξε σημαντική.
Από τις σημαντικότερες συνθέσεις του είναι το κλασσικό έργο για ορχήστρα και πιάνο Rhapsody in Blue καθώς και η όπερα φόλκ Porky Bess

Ο κίνδυνος παγκόσμιου πολέμου (!) λόγω Συρίας

Γράφει ο Σάββας Καλεντερίδης




Παραμονές της απόφασης του αμερικανικού Κογκρέσου για τη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία, θεωρούμε ότι θα ήταν σωστό να κάνουμε μια συνολική περιγραφή της κατάστασης, για να αντιληφθούν οι αναγνώστες μας τι ακριβώς συμβαίνει και τι διακυβεύεται στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, με αφορμή την κρίση που είναι σε εξέλιξη επί 30 μήνες στη χώρα αυτή, που είναι βασικός πυλώνας για την ισορροπία, την ειρήνη και την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή.

Από τότε που εμφανίστηκαν τα πρώτα επεισόδια στη Συρία (15 Μαρτίου 2011), που αποτέλεσαν την απαρχή της κρίσης, φάνηκε ξεκάθαρα ότι οι ΗΠΑ είναι ο καθοριστικός παράγοντας, αν όχι για την εμφάνιση, για την εξέλιξη και την τροπή που θα έπαιρναν τα γεγονότα όλους αυτούς τους μήνες. Αλλωστε, η παρουσία της Αντζελίνα Τζολί στον καταυλισμό Σύρων προσφύγων, που δημιουργήθηκε με ευθύνη του ΟΗΕ στην Αντιόχεια, τον Ιούνιο του 2011, μας έδειξε από τότε ότι τα γεγονότα στη Συρία δεν ξεκίνησαν για να σταματήσουν, χωρίς φυσικά να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα!

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΘ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΓΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!!! (Βίντεο)


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO....

Αλλάζει σχέδια ο Ομπάμα για τη Συρία; Ποιός είχε την πρωτοβουλία της συνάντησης με τον Πούτιν

Obama02-06september2013



Μία δήλωση στενού συνεργάτη του Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα, ότι δεν σχεδιάζει να αναλάβει στρατιωτική δράση εναντίον της Συρίας αν το Κογκρέσο δεν την εγκρίνει, δημιούργησε την εντύπωση ότι ο Λευκός Οίκος άλλαξε τα σχέδια του υποχωρώντας υπό την πίεση βουλευτών, γερουσιαστών, ξένων ηγετών και της αμερικανικής κοινής γνώμης.

Ο κ. Τόνι Μπλίνκεν, αναπληρωτής σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του Προέδρου Ομπάμα δήλωσε την Παρασκευή το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό NPR -αργότερα μίλησε και στο CNN- ότι «δεν είναι ούτε η επιθυμία του Προέδρου, ούτε η πρόθεσή του να χρησιμοποιήσει τη δικαιοδοσία που έχει χωρίς την υποστήριξη του Κογκρέσου».

Μεγάλο μυστικό: Ο άνθρωπος είναι ο απόλυτος οικονομικός πόρος


man
Human resources το λένε οι αγγλοσάξωνες. Ανθρώπινοι πόροι. Κυνισμός μαζί και ακριβολογία.
Ο άνθρωπος είναι πόρος. Με την οικονομική έννοια. Μάλιστα είναι ο απόλυτος οικονομικός πόρος. Χωρίς την παρέμβαση του ανθρώπου κανένας φυσικός πόρος δεν μπορεί να έχει ή να αποκτήσει αξία. Ο άνθρωπος και η ανθρώπινη εργασία είναι ο απαραίτητος όρος και ο καταλύτης που μεταμορφώνει τους φυσικούς πόρους, όπως τα μεταλλεύματα και τα ορυκτά, τα χωράφια και τις σοδειές, την ξυλεία των δασών, το νερό των ποταμών, την πέτρα την ίδια, σε κάτι με αξία. Σε πλούτο.
Οι πόλεμοι, μικροί και μεγάλοι, δεν γίνονται μόνο για τους φυσικούς πόρους. Γίνονται βασικά για την κυριαρχία πάνω σε μεγάλους πληθυσμούς ανθρώπων. Ουσιαστικά όλη η παγκόσμια διαμάχη ιστορικά έχει μία και μόνη επιδίωξη. Την κυριαρχία επί ανθρώπων. Όλα τα άλλα είναι άχρηστα και ασήμαντα χωρίς τους ανθρώπους που μεταβάλλουν την πέτρα ή το ορυκτό σε κάτι χρήσιμο. Σε αξία και πλούτο.

Βασικές συμβουλές φροντίδας του δέρματος για το χειμώνα


Χειμερινά tip για ξηρά δέρματα!

Το ξηρό δέρμα μπορεί να είναι πρόβλημα όλο το χρόνο και να γίνει ακόμα χειρότερο κατά τη χειμερινή περίοδο, όταν ο αέρας γίνεται πολύ ξηρός και όλη η υγρασία του δέρματος εξαφανίζεται.Οι σκληρές αντιδράσεις του χειμώνα σε αυτό το είδος του δέρματος μπορεί να οδηγήσει σε κνησμό, τραχύτητα, λεπιοειδές δέρμα, ερυθρότητα και κάψιμο. Η ειδική φροντίδα το χειμώνα για το ξηρό δέρμα μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε όλα τα σχετικά προβλήματα.

Το δικαίωμα στη δυστυχία…



«Οι ευτυχισμένες οικογένειες όλες μοιάζουν μεταξύ τους. Κάθε δυστυχισμένη οικογένεια, ωστόσο, είναι δυστυχισμένη με τον δικό της τρόπο». Κακοποιημένη, σπαταλημένη και παρεξηγημένη, η φράση με την οποία ο Τολστόι ξεκινά την «Άννα Καρένινα» παραμένει ένας γρίφος. Ακόμη κι όταν κανείς ολοκληρώσει την ανάγνωση των χιλίων και πλέον σελίδων του ερωτικού (;) έπους. Αναρωτιέμαι αν το απόφθεγμα του μεγάλου αφηγητή μπορεί να ισχύσει όχι μόνο για…οικογένειες, αλλά και για κοινωνίες ολόκληρες. Εντάξει, οι κοινωνίες δεν είναι οικογένειες, οι αντιθέσεις που τις διαπερνούν είναι συντριπτικά περισσότερες από τους δεσμούς που τις συνθέτουν, αλλά μπορούν να είναι ευτυχισμένες ή δυστυχισμένες με τον τρόπο των οικογενειών;

Πως να καθαρίσετε τους αρμούς από τα πλακάκια χωρίς χημικά

Πως να καθαρίσετε τους αρμούς από τα πλακάκια χωρίς χημικά

οικολογικό καθάρισμα σπιτιού

Οι βρώμικοι αρμοί και το μαύρο χρώμα του στόκου στα πλακάκια δείχνουν μια άσχημη εικόνα στο σπίτι. Βρήκαμε μια οικολογική συνταγή με φυσικά υλικά και σας την παρουσιάζουμε.

Η ανθρώπινη φυλή Πεθαίνει: Ο Εκφυλισμός του DNA θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στην πλήρη εξαφάνιση της ανθρωπότητας




 Η ανθρώπινη φυλή πεθαίνει. Είναι βέβαιο ότι δεν θα συμβεί αυτό το έτος ή ακόμα και αυτή την δεκαετία, αλλά η σταθερή εκφύλιση του ανθρώπινου DNA θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει στην πλήρη εξαφάνιση της ανθρωπότητας. 

Ο λόγος που οδεύουμε προς εξαφάνιση είναι ο αυξανόμενος αριθμός των μεταλλάξεων που περνάνε από γενιά σε γενιά. 

Σύμφωνα με τον Δρ John Sanford του Πανεπιστημίου Cornell, κάθε ένας από εμάς φέρει ήδη δεκάδες χιλιάδες επιβλαβείς μεταλλάξεις, και ο καθένας από εμάς θα περάσει περίπου 100 νέες μεταλλάξεις στις μελλοντικές γενιές.

 Η ανθρωπότητα εκφυλίζεται με επιταχυνόμενο ρυθμό, και σε κάποιο σημείο ο αριθμός των μεταλλάξεων  θα είναι τόσο μεγάλος που δεν θα είναι πλέον σε θέση να παράγει βιώσιμους απογόνους. 

Πως να φτιάξεις εύκολα μόνος σου μια φορητή γεννήτρια ρεύματος!!!


Γεννητρια με ηλιακή ενέργεια - Χωρίς Καύσιμο και Αθόρυβη!

Το παρακάτω μικρό φωτοβολταικο συστημα χρησιμοποιείται σε ένα τροχόσπιτο, έναν απομακρυσμένο χώρο που...

δεν υπάρχει δυνατότητα παροχής ρεύματος, στο σκάφος κλπ.

Ακόμα και στο σπίτι μας για περιπτώσεις διακοπής ρεύματος.

Μώμος:Ο Θεός της χλεύης και του σαρκασμού


  
Μώμος είναι το όνομα αρχαίου θεού της Ελληνικής μυθολογίας, που εκδιώχθηκε από τονΌλυμπο, επειδή αμφισβήτησε τον Δία. 
Είναι ο θεός της χλεύης και του σκώμματος, της ειρωνείας και του σαρκασμού,προσωποποίηση της κοροϊδίας και της αποδοκιμασίας.
Τον παρίσταναν να κρατά ένα ραβδί που η πάνω άκρη του κατέληγε σε κεφάλι γυναίκας...

Πέτρος Κωστόπουλος και Κώστας Λαλιώτης αναλαμβάνουν το πρωινό του Mega

Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα είναι τελικά ο νέος παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του Mega, αφού ο Λάκης Γαβαλάς μπαινοβγαίνει στις φυλακές και δεν μπορούσε να το αναλάβει. Παρτενέρ του Πέτρου Κωστόπουλου δεν θα είναι η Τζένη Μπαλαξινού αλλά ο Κώστας Λαλιώτης.
Οι ιθύνοντες του Mega επέλεξαν τον Πέτρο Κωστόπουλο για την πρωινή ζώνη, με το σκεπτικό πως είναι καλό ο παρουσιαστής να έχει την ίδια ηλικία με τις συνταξιούχες και τις νοικοκυρές που παρακολουθούν την εκπομπή.

Η ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ - ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΥΤΡΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!!!



Πάνφθηνα και χορταστικά τα φύτρα σιταριού.Και φυλάσονται πάνω από 1 χρόνο.
Ενα τσουβάλι 50 κιλών σιταριού κάνει 20 ευρώ.Και δίνει 500 πιάτα φύτρα.
Δείτε στο βίντεο πώς...

γίνονται.Φύτρα σιταριού

• Περιέχουν ω-6 λιπαρά οξέα, που είναι απαραίτητα για την υγεία. Όμως, αυτό που τα κάνει να υπερέχουν έναντι άλλων προϊόντων που περιέχουν αυτού του είδους τα λιπαρά είναι ότι τα ω-6 των φύτρων σιταριού μπορούν να διατηρηθούν έως και μία εβδομάδα, ενώ τα ω-6 που περιέχονται σε διάφορα έλαια (π.χ. στο μουρουνόλαδο) είναι ευαίσθητα λιπαρά, οξειδώνονται εύκολα και καταστρέφονται.

Κοινά βότανα που κάνουν τα φαγητά μας ευωδιαστά και γεμάτα Υγεία!

Κοινά βότανα που κάνουν τα φαγητά μας ευωδιαστά και γεμάτα Υγεία!
Βαθύ πράσινο γεμάτο θρεπτικά συστατικά…..
όταν προσθέτουμε στα πιάτα μας από μιά χούφτα πράσινα ευωδιαστά βότανα προσθέτουμε και μιά σειρά θρεπτικά συστατικά….
ενδεικτικά αναφέρω…

Ιαπωνία: μια παγκόσμια τραγωδία..Εκατοντάδες φάλαινες νεκρές από την ακτινοβολία της Φουκουσίμα

Ιαπωνία: μια παγκόσμια τραγωδία προείπε.  Εκατοντάδες φάλαινες σκοτώθηκαν από την ακτινοβολία Φουκουσίμα

Είναι  μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που αφορά το σύνολο της ανθρωπότητας. Κανείς δεν μιλάει γι 'αυτήν, αλλά η ιστοσελίδα cosmostv.org στις 31 Αυγούστου δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας εθνικής έκθεσης από την ιαπωνική κυβέρνηση, η οποία  περιγράφει την κατάσταση της καταστροφής στη Fukushima ως ολέθρια και με επιπτώσεις που θα επηρεάσουν τον Ειρηνικό Ωκεανό. Έχει ειπωθεί ότι η κατάσταση του σταθμού παραγωγής της πυρηνικής ενέργειας πάει από το κακό στο χειρότερο, και χιλιάδες τόνοι ραδιενεργών αποβλήτων διαρρέουν καθημερινά στον Ειρηνικό Ωκεανό κάτι που έχει ως συνέπεια την «βράση του νερού».Από τότε, έχουμε λάβει εκατοντάδες κλήσεις και ηλεκτρονικά μηνύματα από ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που επιβεβαιώνουν την ιστορία μας.

6 Σεπτεμβρίου 2013: Θεάσεις Δύο Διαφορετικών UFOs Την Ίδια Ημέρα Στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό(βίντεο και φωτογραφίες)


Αυτό το UFO πρέπει να είναι τεράστιο, γιατί ο σταθμός  είναι 109 μέτρα μήκος και 73 μέτρα πλάτος, και σε σύγκριση με το διαστημικό σταθμό και την απόσταση μπορούμε να υποθέσουμε ότι το μικρότερο από τα UFO είναι περίπου 5-10 μέτρα και το μεγαλύτερο UFO είναι περίπου 20-25 μέτρα. 

Σημειώστε επίσης στο βίντεο ότι ο αστροναύτης ρωτάει σχετικά με το διάστημα μεταξύ των φωτογραφιών που λαμβάνονται από την live cam στο ΔΔΣ, καθώς υπαινίσσεται ότι το UFO είναι εκεί χωρίς να το λέει όμως ξεκάθαρα, λέει ο βετεράνος της Air Force και συγγραφέας του  UFO Sightings Daily , Scott C. Waring. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα