Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Πως Να Συμπεριφέρεστε Στις Δύσκολες Στιγμές!!!




 Για εσάς που μαθαίνετε ή ακούτε κάτι και μετά το τριγυρίζετε πολύ στο νου σας και σας δημιουργεί άγχη και σας μπερδεύει και σας κάνει να νιώθετε σα να έχει συμβεί το χειρότερο σενάριο χωρίς αυτό να έχει συμβεί, σας δίνουμε απόψε την άποψη του φιλοσόφου Μάρκου Αυρήλιου για το πώς να συμπεριφέρεστε αυτές τις στιγμές αν θέλετε να δοκιμάσετε να ξεφύγετε λίγο από αυτό…!!!

Διαφορετικά χρώματα βλέπουν άνδρες και γυναίκες


Μια μελέτη των ειδικών του Πανεπιστημίου City της Νέας Υόρκης (CUNY) έδειξε ότι άνδρες και γυναίκες βλέπουν τα χρώματα διαφορετικά.  Από τα πειράματα των ειδικών φάνηκε ότι οι άνδρες αδυνατούν να αντιληφθούν λεπτές διαφορές στις αποχρώσεις του κίτρινου, του πράσινου και του μπλε. Μπορεί η χρωματική απόκλιση να είναι ανεπαίσθητη, αλλά αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι οι γυναίκες είναι μάλλον πιο κατάλληλες για επαγγέλματα όπου η επιλογή του χρώματος είναι ιδιαίτερα σημαντική π.χ. του χρωματολόγου σε κομμωτήριο.

Η διαφορά οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο επεξεργάζεται τα χρώματα ο ανδρικός και ο γυναικείος εγκέφαλος. Το πορτοκαλί χρώμα φαντάζει πιο κοκκινωπό στους άνδρες από ό,τι στις γυναίκες. Το γρασίδι λαμβάνει μια πιο κιτρινωπή απόχρωση στα μάτια των ανδρών, σε σχέση με την ξεκάθαρη πρασινωπή απόχρωση που έχει στα μάτια των γυναικών.

Καλά νέα για των καρκίνο των ωοθηκών



Image
Από την Αμερική έρχονται τα καλά νέα… Δοκιμάζεται με αισιόδοξα μέχρι τώρα αποτελέσματα, νέα μέθοδος διάγνωσης του καρκίνου των ωοθηκών, που προσβάλλει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Φτιάξτε φωτιστικό από γυάλινα βαζάκια!!!



Ας ξεχάσουμε όλα τα ακριβά προϊόντα του εμπορίου και ας δημιουργήσουμε.
Αντί να προτιμήσουμε τα φωτιστικά και τις λάμπες που κυκλοφορούν στο εμπόριο, και να μπούμε στη διαδικασία να ψάχνουμε αυτό που
ταιριάζει στο χώρο μας χάνοντας χρόνο και χρήμα, μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας πανέμορφες λάμπες και φωτιστικά με υλικά που έχουμε ήδη στο σπίτι και φυσικά παρέα με μπόλικη διάθεση και φαντασία...!!

Γιατί δεν πρέπει να λες την αλήθεια σε μια γυναίκα


Κωνσταντίνα Γιαχαλή.
Γιατί δεν πρέπει, δεν κάνει, δεν χρειάζεται, δεν ωφελεί, τζιζ, μη εκεί! Μη!
Μην λέτε ποτέ την αλήθεια!
Ποτέ και για κανένα λόγο. Aκόμα – και κυρίως- όταν σας κοιτάξει με κείνο το σταθερό, φιλικό, ευθύ βλέμμα και πει, χαμογελώντας γλυκά: «Δεν θα με πειράξει ότι κι αν ακούσω, φτάνει να μου πεις την αλήθεια».
Αυτή η φράση είναι μεγάλη απάτη και το γλυκό χαμόγελο μεγαλύτερη και προσέξτε γιατί εδώ έχουμε SOS. Δεν θα την πειράξει; Αθώα, απονήρευτα αγόρια! Θα σας πατήσει κάτω! Θα το πληρώσετε και θα το πληρώνετε μέχρι τα βαθιά γεράματα. Επώδυνα, αργά και βασανιστικά.

Χορός οπωσδήποτε (Bίντεο)

image

Για κάθε ηλικία, με κάθε τρόπο



Χορός, η μαγική εκείνη χώρα όπου αφήνεις το σώμα σου να εκφραστεί, ελευθέρα μεν, κατευθύνοντας την ενέργεια δε. Είναι από εκείνες τις χώρες που δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια για να μπεις, αφού δεν έχει «όρια» και δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Φτάνει να χρησιμοποιείς το σώμα σου, για να μετατρέψεις σε κίνηση τη μουσική που κατακλύζει το μυαλό σου.

αγαπη-ερωτας-παθος




Αυτό που οι περισσότεροι ονομάζουν αγάπη, δεν είναι παρά αυτό που νιώθουν οι ερωτευμένοι. Δεν είναι κάτι που διάλεξαν ή κανόνισαν να τους συμβεί, όμως ήρθε, και φυσικά ήταν καλοδεχούμενο. Όμως όπως ήρθε, είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα, απότομα ή μη, θα εξασθενίσει, θα φθαρεί και θα χαθεί. Η πραγματική αγάπη όμως είναι αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε φίλους. Επειδή η θυσία για τον φίλο δεν γίνεται τυχαία, επειδή δεν είναι αποτέλεσμα ψυχοσωματικών διεργασιών αλλά αποτέλεσμα ελεύθερης θέλησης και αυταπάρνησης, είναι πανίσχυρη και άφθαρτη στο χρόνο. Ό,τι είναι αληθινό κρατάει για πάντα. Και το μόνο αληθινό που υπάρχει σ'αυτόν τον κόσμο και δεν είναι απ' αυτόν τον κόσμο είναι η αγάπη

Πως καταργούμε τον εγωισμό μας





Παραιτήσου από την επιθυμία να έχεις δίκιο

Όταν παραιτείσαι από την επιθυμία να έχεις δίκιο, ισχυροποιείς τον δεσμό σου με την Ύπαρξη. Να θυμάσαι ότι το «Εγώ» είναι ένας αποφασισμένος πολεμιστής. Πολλοί άνθρωποι διαλύουν όμορφες σχέσεις από την προσκόλληση στην επιθυμία να έχουν πάντα δίκιο. Παραιτηθείτε από αυτή την εγωιστική ανάγκη, σταματώντας τον εαυτό σας κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας και 

ρωτώντας τον : «Θέλω να έχω δίκιο ή να είμαι ευτυχισμένος ;» Όταν διαλέγεις την ευτυχία, την αγάπη, την πνευματικότητα, η σύνδεση σου με την Ύπαρξη δυναμώνει. Τότε η Υπέρτατη Πηγή ξεκινά να συνεργάζεται μαζί σου στην δημιουργία της ζωής που σκοπεύεις να ζήσεις.

ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ... ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΟΥ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕ... ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ... ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙΣ... ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ...


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΙΣΗ...
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΑΚΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ...

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ. 
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ...

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ...
ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ...

Εμείς που κρύψαμε τα δις στα στρώματα, θα τα φάμε στα ληγμένα τρόφιμα κε Στουρνάρα

ftwxeia
«Τρόφιμα Περασμένης Διατηρησιμότητας» αναμένονται τις επομενες ημέρες στα ράφια των super market. Πρόκειται για ληγμένα προϊόντα τα οποία θα διατείθενται σε χαμηλότερες τιμές.
Πολλοί είπαν και θα πούν: «είναι καλύτερα, τουλάχιστον δεν θα τρώει κόσμος από τα σκουπίδια». Όμως το πρόβλημα όσων μαζεύουν από τα σκουπίδια δεν είναι, τις περισσότερες φορές, οι υψηλές τιμές των τροφίμων στα super market. To πρόβλημα είναι η ολοκληρωτική φτώχεια, και όταν αυτή επικρατεί, δεν μπορείς να διαθέσεις όχι 10 ευρώ, αλλά ούτε 1.

Για ποιούς όμως προορίζονται τα ληγμένα τρόφιμα;

Η απάντηση είναι: για όσους σήμερα μπορούν, έστω και με το ζόρι, να έχουν όλα τα απαραίτητα.Διότι είναι βέβαιο πως με τη συνέχιση του success story, στο κοντινό μέλλον δεν θα μπορούν να τα έχουν. Εμείς, που «κρύψαμε τα δισεκατομμύρια του κ. Στουρνάρα κάτω από τα στρώματά μας», θα τα ξοδέψουμε σε «Τρόφιμα Περασμένης Διατηρησιμότητας».

ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ: Αυτές είναι οι ναυτικές δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί στην Α.Μεσόγειο



Μόλις τέσσερα κύρια πολεμικά πλοία του αμερικανικού και βρετανικού Ναυτικού βρίσκονται αυτή την στιγμή στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αριθμός πολύ μικρός για μείζονος έκτασης επιχειρήσεις κατά της Συρίας.


Ακόμα και αν θεωρήσουμε ότι θα υπάρξει εμπλοκή του 5ου αμερικανικού Στόλου από την περιοχή του Κόλπου και πάλι η ναυτική δύναμη δεν είναι τέτοια που να σηματοδοτεί έναρξη επιχειρήσεων μεγάλης κλίμακος.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί η δύναμη αυτή με την δύναμη που είχε συγκεντρωθεί στην περίπτωση των επιχειρήσεων στην Λιβύη τον Μάρτιο του 2011.

Η κοκαΐνη αλλάζει τη δομή του εγκεφάλου σε λίγες ώρες!

Δεξιός και αριστερός εγκέφαλος

Η χρήση κοκαΐνης αλλάζει μέσα σε λίγες μόνο ώρες τη δομή του εγκεφάλου, σύμφωνα με μελέτη αμερικανών επιστημόνων. Οι μεταβολές, οι οποίες παρατηρήθηκαν σε πειραματόζωα που είχαν μόλις πάρει την πρώτη τους «δόση», σχετίζονται με τη μάθηση και τη μνήμη και σύμφωνα με τους ειδικούς αποτελούν ένα πρώτο βήμα για τη «στροφή» του εγκεφάλου προς τον εθισμό.

«Κλειδί» οι δενδριτικές άκανθοι των νευρώνων

Πως να σβήσετε τα ίχνη σας από το ίντερνετ- Σε ποια σάιτ η διαγραφή είναι εύκολη και σε ποια αδύνατη

Πως να σβήσετε τα ίχνη σας από το ίντερνετ- Σε ποια σάιτ η διαγραφή είναι εύκολη και σε ποια αδύνατη

Δεν είναι λίγοι όσοι έχουν απηυδήσει με τις παρακολουθήσεις των προσωπικών τους στοιχείων στο ίντερνετ και εκφράζουν την επιθυμία να διαγραφούν από τις πολύκροτες βάσεις δεδομένων. Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό;

Αυξάνοντας την απορρόφηση του σιδήρου

Ποιοι είναι οι παράγοντες που βοηθούν στη μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη απορρόφηση του σιδήρου και τι μπορούμε να προσέξουμε στη διατροφή μας για να την επιτύχουμε;

Αυξάνοντας την απορρόφηση του σιδήρου

Γράφει η Κοκκίνου Φωτεινή, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Κατά τη νηστεία, τη χορτοφαγία καθώς και σε καταστάσεις έλλειψης σιδήρου, όπως η σιδηροπενική αναιμία, η καθημερινή κάλυψη των αναγκών μας στο ιχνοστοιχείο αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία.
Η απορρόφηση του πολύτιμου αυτού μετάλλου από τον οργανισμό εξαρτάται από δύο βασικούς παράγοντες:

Ο ναός του Απόλλωνα στην αρχαία Κλάρο υποδέχεται κίονα με καθυστέρηση 2.200 ετών


Κίονας 10 μέτρων, που παραγγέλθηκε πριν από 2.200 χρόνια για την κατασκευή ναού σε ένα από τα πιο σημαντικά μαντεία της αρχαιότητας, της αρχαίας Κλάρου κοντά στην Κολοφώνα της Ιωνίας, θα παραδοθεί τελικά στον προορισμό του μετά το ναυάγιο του πλοίου που τον μετέφερε στην περιοχή Çeşme Kızılburun της Τουρκίας.



Ο κίονας ανακαλύφθηκε το 1993 από τον ερευνητή και συγγραφέα Cemal Pulak και μεταφέρθηκε το 2007 από έξι αρχαιολόγους, υπό τον συντονισμό του Υποβρύχιου Ινστιτούτου Αρχαιολογίας των ΗΠΑ. Η έρευνα αποκάλυψε ότι ο κίονας προοριζόταν για τον ναό του Απόλλωνα στην Κλάρο.

8 λόγοι για να σταματήσεις να περιμένεις την έγκριση των άλλων

8 λόγοι για να σταματήσεις να περιμένεις την έγκριση των άλλων

Μια από τις μεγαλύτερες ελευθερίες είναι το απλά να μην νοιάζεσαι το τι σκέφτονται όλοι οι άλλοι για σένα. Μερικές φορές χρειάζεται να βγεις έξω, να πάρεις λίγο αέρα και να θυμηθείς ποιος είσαι και τι θέλεις να γίνεις. Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να ακολουθήσεις στην καρδιά σου. Πάρε ρίσκα. Μην δέχεσαι απλά τις ασφαλείς και εύκολες επιλογές επειδή φοβάσαι το τι θα σκεφτούν οι άλλοι ή φοβάσαι το τι μπορεί να συμβεί. Αν το κάνεις αυτό, τίποτα δεν θα συμβεί ποτέ. Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πάρα πολύ μεγάλα. Δεν είναι.
Ξεκίνα σήμερα, σταμάτα να περιμένεις για έγκριση. Ορίστε το γιατί:

Πάτερ πρέπει εμείς οι Ορθόδοξοι να γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας ή όχι;




Ερώτησις: 
Πάτερ πρέπει εμείς οι Ορθόδοξοι να γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας ή όχι; 

Απάντησις: 
Άκουσε παιδί μου γενέθλια δικαιούνται να γιορτάζουν μόνον σε όσους ο Θεός τα προανήγγειλεν όπως π.χ. η γέννησις του Χριστού, η Γέννησις της Παναγίας και του Ιωάννου του Προδρόμου. 
Αυτά είναι Θεάρεστα  γενέθλια. Τα των λοιπών ανθρώπων τα γενέθλια είναι αμαρτωλά, διότι κάθε παιδί συλλαμβάνεται με πορνικά παιχνίδια. 

Κι όμως η επαρχία αποδείχθηκε χειρότερη και γύρισα στην Αθήνα




Κατραπακιές
Με λένε Θοδωρή και είμαι άνεργος από 15/3/2011. Τον Ιανουάριο του 2012 αποφάσισα να εγκατασταθώ μόνιμα στο εξοχικό και να ψάξω εκεί για εργασία.
Εκτός από την ιδέα της ήσυχης ζωής, σκέφτηκα ότι θα ήταν ευκαιρία να εκμεταλλευτώ κάποια κομμάτια γης που διαθέτουμε φυτεύοντας λαχανόκηπους ή ακόμη και οπωροφόρα δέντρα. Επισκεύασα το σπίτι όπου χρειαζόταν και έκανα διάφορες ελαφρές και βαριές κατασκευές, όπως ράφια και έπιπλα. Κάπως έτσι κυλούσε ο χρόνος ώσπου είδα την πραγματικότητα..

Πώς θα μαγνητίσεις την καλοτυχία στο σπίτι σου


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Πώς θα μαγνητίσεις την καλοτυχία στο σπίτι σου    
Ψάχνεις να βρεις ποια είναι εκείνα τα μικρά μυστικά για να έχεις τον προσωπικό σου χώρο ενεργειακά καθαρό και καλότυχο;
Διάβασε παρακάτω!

Το μουσι στην μοδα;

men moysi (8)


Οι άντρες πέταξαν το ξυραφάκι κι αφήνουν μουσι: Να φταίει άραγε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο Μπραντ Πιτ ή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ που το έκαναν μόδα; Φταίει μήπως η τάση των γυναικών να κυνηγούν τους «μουσικούς» που απεχθάνονται το ξύρισμα και την καθαριότητα γενικότερα; Τι αποκαλύπτει μια ιστορική αναδρομή σχετικά με τις τρίχες των ανθρώπων, στο κεφάλι τους; Ας κάνουμε ένα σύντομο ταξίδι χρονικά, από σήμερα προς τα πίσω γραμμικά και όχι φρακταλικά.
Οποια κι αν είναι η εξήγηση, του γιατί σήμερα αγαπούν οι άνδρες τα μούσια και τις ανεξέλεκτες τριχές, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η ολοένα αυξανόμενη τάση των ανδρών να αφήνουν μούσι προκαλεί κατάθλιψη στις εταιρείες με τα ξυριστικά είδη που βλέπουν τις πωλήσεις τους να ψαλιδίζονται.

Προϊόντα με ΜΙΤ δηλαδή Δηλητηριασμένα

DSCF5481A


Προϊόντα με ΜΙΤ δηλαδή Δηλητηριασμένα ! Πειράματα που έγιναν με εγκεφαλικά κύτταρα ποντικών έδειξαν ότι η επαφή με μια χημική ουσία, η οποία περιέχεται σε πολλά προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, εμποδίζει την ανάπτυξη των νευρικών κυττάρων.
Πρόκειται για τη χημική ουσία methylisothiazolinone (ΜΙΤ), η οποία ανήκει σε μια ομάδα ουσιών που ονομάζονται βιοκτόνα και χρησιμοποιείται ευρέως σε κρέμες χειρός, σαμπουάν, βαφές μαλλιών κι άλλα καλλυντικά (για να αποθηκεύονται για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να αναπτύσσονται βακτήρια) ενώ ανάμεσα στα άλλα χρησιμοποιείται σε εργοστάσια παραγωγής χρωμάτων, κόλλας, καθώς και σε βιομηχανικά συστήματα ψύξης νερού για να σκοτώνει τα μικρόβια.

Aναξαγόρας ο Kλαζομενεύς (500-428)




Ο Ίωνας αριστοκράτης Aναξαγόρας ο Kλαζομενεύς (500-428) , γεννήθηκε στην Ιωνία και έζησε στην Αθήνα του Χρυσού Αιώνα ,στο στενό κύκλο του Περικλή.

Ο Ίωνας στοχαστής που ανήκε στην ομάδα που πρωτοστάτησε στην ανέργερση του Παρθενώνα ,μεταλαμπάδευσε στους Αθηναίους το πνεύμα της Iωνικής φυσικής.

Υποστηρίζοντας επαναστατικά την ύπαρξη ενός Κοσμικού Υπερνού,
φτιάχνει ένα μηχανικό ομοίωμα του σύμπαντος και προφητεύει
τα υποατομικά σωματίδια!

Tα θέματά του ήταν τα μαθηματικά η αστρονομία η βιολογία
η εξέλιξη των ειδών η φυσική και η ιατρική.

Είμαστε πράγματι κοσμικοί "ταξιδιώτες"


Το Σύμπαν ,δε χαρίζεται στη γνώση, διότι η νόησή μας αδυνατεί
να ορίσει το ολικό σχήμα και την πληρότητά του.

Ο Κόσμος κατά κάποιες φιλοσοφικές εκδοχές του ,μοιάζει να αναδύεται
από το Μηδέν και να θεμελιώνεται από τον διαρκή μετασχηματισμό
της μονάδας σε πολλαπλότητα.

Στην πραγματικότητα τον συνθέτουν εκ του χάους, κβαντικές διακυμάνσεις,
καθορισμοί χωροχρονικών περιπλοκών, αλληλεπιδράσεις ,
μετασχηματισμοί ,ενεργειακές κορυφώσεις ,υλοοενεργειακές καταρρεύσεις,
αναδιπλώσεις και αποικοδομήσεις .

Γράμμα από τη Μελβούρνη (αποφάσισα ποιον θα ψηφίσω)



Καλημέρα πιτσιρίκο από την Μελβούρνη. Αν και εδώ και σχεδόν ένα χρόνο έχω μετακομίσει με την οικογένειά μου (σύζυγο και τέκνα) στη Μελβούρνη, οι κακές συνήθειες δεν ξεχνιούνται αφού σε διαβάζω ανελλιπώς.
Δεν θα γράψω γιατί φύγαμε, οι λόγοι είναι γνωστοί και έχουν γραφεί από πολλούς πιο πριν.
Θα γράψω, όμως, ότι μας λείπει η Ελλάδα όχι όπως είναι τώρα, ούτε όπως ήταν πριν, αλλά όπως θα θέλαμε και θα αγωνιζόμασταν να γίνει, αν μπορούσαμε όλοι μαζί να συνεννοηθούμε και να το κάνουμε.
Δεν έγινε… ίσως κάποια στιγμή να γίνει, όσο ζω ελπίζω (έχω αυτό το ελάττωμα μαζί με πολλά άλλα).
Αυτό, όμως, που ήθελα να γράψω είναι ότι χαίρομαι πάρα πολύ που στις επόμενες εκλογές δεν θα ψηφίσω Τσίπρα, που εδώ που τα λέμε είναι και η μοναδική επιλογή (πρέπει να το δούμε κι αυτό το «έργο»), αλλά Julian Assange και Wikileaks Party.

Κανένας άνθρωπος δεν είναι ο Εαυτός του αλλά ο προγραμματισμός του!!!



Έχουμε, άραγε, αντιληφθεί ότι εδώ στον Φυσικό Κόσμο, κανένας άνθρωπος δεν είναι ο Εαυτός του και είναι ο προγραμματισμός του?

Το νευρικό σύστημα είναι, ας πούμε, ο συνδετικός κρίκος, με αυτόν τον προγραμματισμό από το υποσυνείδητο-ασυνείδητο, που δημιουργεί και όλα εκείνα τα αρνητικά συναισθήματα και τις αρνητικές συμπεριφορές...

ότι κάνεις και ότι σκέφτεσαι, δεν είναι δικό σου...Δικός σου έγινε μόνο ο φόβος...

Το ελληνικό υπεραυτοκίνητο του Κορρέ στην τελική του μορφή! (Βίντεο)




Σαράντα πέντε ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του στο Τατόι το ελληνικό υπεραυτοκίνητο πήρε την τελική του μορφή και είναι έτοιμο να περάσει στην παραγωγή.

Έστω και σε περιορισμένο αριθμό μέσα στο 2014 θα παραχθούν ο πρώτες μονάδες, με τις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Αμερικής να δείχνουν ενδιαφέρον.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΟΙ;

Το εγχειρίδιο του Μη Μάγου
 Αντί να ανησυχείτε γιατί δεν είμαστε μάγοι (μια που μόνον εσείς μπορείτε να απαντήσετε σ' αυτό), ας δούμε μερικές σελίδες από ένα κεφάλαιο του βιβλίου  [Το εγχειρίδιο του Μη Μάγου], που φέρει τον τίτλο "Πώς να μεταμορφώσετε έναν μάγο σε βάτραχο". Αν κάποια από αυτά που θα δούμε σας φανούν γνωστά, θα έχετε μια ένδειξη για το ποιος άλλος διάβασε και χρησιμοποίησε αυτό το εγχειρίδιο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα