Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Η Επιστήμη της Αφθονίας – Οι Ενεργειακοί Νόμοι Προσέλκυσης του Πλούτου...Μέρος Δεύτερο

WALLACE DWATTLES (Ολόκληρο το βιβλίο –δεύτερο μέρος)

Κεφάλαιο 8ο -ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟ ΤΡΟΠΟ
Γυρίστε στο κεφάλαιο 6 και ξαναδιαβάστε την ιστορία του άντρα που δημιούργησε μια νοητική εικόνα του σπιτιού του. Αυτό θα σας δώσει μια καλή ιδέα του αρχικού βήματος που πρέπει να κάνετε προς τον πλούτο. Πρέπει να σχηματίσετε μια σαφή και οριστική νοητική εικόνα αυτού το οποίο θέλετε. Δεν μπορείτε να μεταδώσετε μια ιδέα, αν δεν την έχετε εσείς οι ίδιοι.
Πρέπει να την έχετε, πριν μπορέσετε να τη μεταδώσετε. Πολλοί άνθρωποι δεν καταφέρνουν να εντυπώσουν μια μορφή στη Νοητική Ύλη επειδή δεν έχουν παρά μια ασαφή και ομιχλώδη αντίληψη των πραγμάτων που θέλουν να κάνουν, να αποκτήσουν ή να γίνουν.

Αγιάννηδες, Άθλιοι και... «Τα Σταφύλια της Οργής»...



 

 γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Την ώρα που στο σάπιο Βασίλειο της Δαναομαρκίας έπεφτε νεκρό ένα 19άχρονο παλικάρι επειδή δεν είχε ένα ευρώ για εισιτήριο (τι ειρωνεία! Μιλάμε για ένα κέρμα, σαν αυτά που έβαζαν στα μάτια των Νεκρών, ν’ αμείψουν για τον κόπο του τον Σκοτεινό Βαρκάρη που θα τους περνούσε τον Αχέροντα) στην Βρετανία η αστυνομία επαίρονταν στο twitter ότι συνέλαβε επ’ αυτοφόρω σε κατάστημα μια νεαρή μητέρα, με δυό παιδιά στην αγκαλιά επειδή είχε κρυμμένα πάνω της δυό βαζάκια με παιδικές τροφές!!!

Η Επιστήμη της Αφθονίας – Οι Ενεργειακοί Νόμοι Προσέλκυσης του Πλούτου...Μέρος Πρώτο

Η Επιστήμη της Αφθονίας – Οι Ενεργειακοί Νόμοι Προσέλκυσης του Πλούτου.
WALLACE D. WATTLES (Ολόκληρο το βιβλίο - πρώτο μέρος )
Πρόλογος για την Ελληνική έκδοση
Υπάρχουν  κάποια βιβλία που έχουν περάσει πλέον στη σφαίρα του μύθου. Βιβλία που κυκλοφόρησαν κάποια στιγμή στο παρελθόν, γνώρισαν σχετική επιτυχία στην εποχή τους και μετά πέρασαν στη λήθη. Αλλά αυτό το πέρασμα στη λήθη συνέβη μόνο φαινομενικά. Το εξαιρετικό με αυτά τα βιβλία είναι ότι επηρέασαν και συνεχίζουν να επηρεάζουν γενιές ολόκληρες συγγραφέων και αναγνωστών, αποτελώντας γι' αυτούς «ευαγγέλιο» και σημείο αναφοράς. Ένα τέτοιο βιβλίο είναι και η Επιστήμη της Αφθονίας.
Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από έναν ολόκληρο αιώνα, τό 1910, στις ΗΠΑ και έκτοτε έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πάμπολλα σχετικά βιβλία και αναφορές που ακολούθησαν μέχρι σήμερα, έχοντας αλλάξει τη ζωή αμέτρητων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο χάρη σεις απλές, πρακτικές και κυρίως αποτελεσματικές οδηγίες που δίνει για την προσέλκυση πλούτου στη ζωή μας.
Αν και γράφεται σε μια εποχή που αρκετές σημαντικές ανακαλύψεις και εφευρέσεις δεν υπήρχαν καν στη φαντασία των δημιουργών τους, και τα παραδείγματα που χρησιμοποιεί αντλούνται από την οικονομική και κοινωνική κατάσταση της εποχής -ριζικά διαφορετικής από τη δική μας σήμερα- εντούτοις οι ιδέες και μέθοδοι που προτείνονται ισχύουν ακόμα` και το πιο ενδιαφέρον και κυριότερο... έχουν άμεσο και ουσιαστικό αποτέλεσμα!
Βαδίστε λοιπόν κι εσείς στον δρόμο που προτείνει ο Wallace D. Wattles και ανακαλύψτε την υλική και πνευματική αφθονία που σας περιμένει στην άλλη άκρη...
ΕΣΟΠΤΡΟΝ Οκτώβριος 2006

Επιτυχημένη σκέψη για τo χρήμα και την καριέρα σας με την Αυτοΰπνωση

Ίσως αναρωτιέστε πώς μπορεί να σας βοηθήσει η αυτοΰπνωση να βγάλετε χρήματα και να είστε πιο επιτυχημένοι στην καριέρα σας. Η απάντηση είναι άτι θα σας επιτρέψει να επιστρατεύσετε το υποσυνείδητό σας για να πετύχετε τους στόχους σας.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Το υποσυνείδητό σας μπορεί να γίνει ένας πολύτιμος βοηθός στην καριέρα σας. Η αυτοΰπνωση θα σας επιτρέψει να: προγραμματίσετε τον εαυτό σας για επιτυχία, βοηθώντας σας:

Ο δρόμος του Μάγου 17ο Μάθημα






Αυτοί που ψάχνουν ποτέ δεν χάνονται, γιατί το πνεύμα πάντα τους καλεί.Αυτοί που ψάχνουν βρίσκουν κάθε τόσο σημάδια στο δρόμο τους, αφημένα εκεί από τον κόσμο του πνεύματος. Οι απλοί άνθρωποι ονομάζουν τα σημάδια αυτά συμπτώσεις.

Το πνεύμα θέλει να σας συναντήσει.

Για να δεχτείτε την πρόσκλησή του, πρέπει να είστε ανυπεράσπιστοι.

Μάθε να βλέπεις και να αφουγκράζεσαι τη καρδιά που τα γνωρίζει όλα και δεν αλλάζει»



«Όλα εξελίσσονται γιε μου! Τίποτε δεν μένει ίδιο και τίποτε δεν πεθαίνει. 

Μεταλλάσσονται αλλάζουν σχήμα αλλάζουν μορφή και μας ξενίζουν άλλοτε φοράνε μια χλαμύδα που τα κάνει αόρατα και περνάνε απαρατήρητα μπροστά απ’ τα μάτια μας αλλά υπάρχουν. 

Αν έχουμε μια ευκαιρία να Είμαστε αυτός ο Άνθρωπος που Θέλουμε, αυτή εκφράζεται μόνο στο Παρόν…


Όταν σκεφτόμαστε ότι θέλουμε να γίνουμε «καλύτερος άνθρωπος», στην ουσία συγκρίνουμε το «λίγο» που νομίζουμε πως είμαστε, με το «λίγο» των άλλων…
Καλύτερος από ποιόν? 
Καλύτερος από το παρελθόν?

Μερικές φορές οι ερμηνείες μας βάζουν σε διαδικασίες χρόνου, χωρίς να το συνειδητοποιούμε…

Όταν θα γίνετε από δύο Ένα και εξομοιώσετε το μέσα με το έξω, το έξω με το μέσα, το ψηλό με το χαμηλό, όταν θα κάνετε το αρσενικό να μην είναι άντρας και το θηλυκό να μην είναι γυναίκα, τότε θα εισέλθετε στο Βασίλειο





Στον κόσμο τουτον υπάρχει η διττότητα…
Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος εδώ έχει πάντα δύο επιλογές, που επιδρούν στην ελεύθερη Βούληση του, ανάλογα…

Η επιλογή στον κόσμο τούτο, φαίνεται να διακατέχεται από μια ελευθερία να είσαι όπως θέλεις, να πιστεύεις ότι θέλεις, να ακολουθείς όποιον θέλεις…
Φαίνεται ότι ο καθένας επιλέγει την συμπεριφορά του, την πίστη του, τον δρόμο του…Φαίνεται ότι επιλέγει πάντα το καλύτερο...ή νομίζει πως επιλέγει πάντα το καλύτερο…Ανάλογα με τα παιδικά του βιώματα, γίνονται και οι επιλογές του…

Όταν βγάλουμε την «πανοπλία» του καλού και του κακού, ίσως… Να καταφέρουμε να ωριμάσουμε πνευματικά…


Aυτήν την αρχέγονη Ελευθερία, μέσα στην οποία γεννήθηκε ο Άνθρωπος, την έχασε από την στιγμή που κατευθύνθηκε στην Ζωή μέσω των νόμων. 

Η ερμηνεία της λέξης "διάβολος" είναι εκείνος που διαβάλλει, έτσι μπορούμε να πούμε ότι ο διάβολος είναι ο προγραμματισμός του ανθρώπου, αυτός που τον καθοδήγησε μέσω των νόμων να ακολουθήσει το καλό και το κακό, που άλλοι του όρισαν σαν δρόμο.
Είτε αυτός ο προγραμματισμός ανήκει στην οικογένεια, είτε στην θρησκεία, είτε στην κοινωνία, είναι εκείνος που διαβάλλει το αρχέγονο Αγαθό, δημιουργώντας στο ασυνείδητο ενοχές και αμαρτίες.

Εγκέφαλος terra incognita

Brain terra incognita (2)


Η λειτουργία της ανθρώπινης συνείδησης η αντιληπτικότητα της και η ικανότητα του να δημιουργεί και να καταστρέφει κάνει τους επιστήμονες το ίδιο τυφλούς όπως έναν τυφλοπόντικα. Τα πρόσφατα ανατρεπτικά ευρήματα  δίνουν μια «εξωτικά γαργαλιστική» αίσθηση. Τώρα ξέρουμε ότι οι νευρώνες αναγεννώνται, είδαμε τις αναμνήσεις να δημιουργούνται και μάθαμε ότι δεν είναι το μέγεθος που κάνει έναν εγκέφαλο εξυπνότερο ή μήπως πάλι βολοδέρνουμε στο πέλαγος και είμαστε σαν το ψάρι που ψάχνει την θάλασσα;

Φτύσιμο

Οι «πρόθυμοι» δημοσιογράφοι και τεχνικοί βρέθηκαν, και το εξάμβλωμα που ονομάζεται «Δημόσια Τηλεόραση» εξέπεμψε σήμερα την πρώτη του ενημερωτική εκπομπή. Την ενημέρωση την έχουν αναλάβει ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Παντελής Καψής.
Σκέφτομαι όσα «επαναστατικά» ειπώθηκαν και γράφτηκαν μόλις πριν από δυο μήνες, μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Φυσικό παυσίπονο το σεξ - Ποιες παθήσεις γιατρεύει

Φυσικό παυσίπονο το σεξ - Ποιες παθήσεις γιατρεύει
Τέλος οι  δικαιολογίες  του στυλ : "αγάπη μου έχω πονοκέφαλο'' ή "με πονάει η καρδιά μου" ή ''είμαι κουρασμένη". Τα ενοχλητικά συμπτώματα των διάφορων πόνων  καταπραΰνονται αμέσως μετά από την ερωτική πράξη.

Όπως υποστηρίζει μελέτη Γερμανών Νευρολόγων από το Πανεπιστήμιο Μίνστερ της Γερμανία  το σεξ μπορεί να ανακουφίσει  γρηγορότερα  κι αποτελεσματικότερα απ΄ότι τα κοινά  παυσίπονα.
Μια πιθανή εξήγηση που θα μπορούσε να δοθεί είναι πως την ώρα της ερωτικής επαφής  ενεργοποιείται η έκκριση ενδορφινών, που αποτελούν φυσικά παυσίπονα και οι οποίες δρουν  στο κεντρικό νευρικό σύστημα, μειώνοντας ή εξαλείφοντας την αίσθηση του πόνου

“… το ‘μαζί’ είναι ένας τρόπος να βγούμε απ΄ τον φόβο”

FlournoyGrowingTogether (WinCE)
…πολλά σχετίζονται με την αγριότητα αυτού του κόσμου!! ένα από τα σημαντικότερα συστατικά που λείπουν είναι η αυτογνωσία. Δυστυχώς (ή και ευτυχώς) η αυτογνωσία και η αυτοαντίληψη του εαυτού είναι μια δύσκολη και επίπονη διαδικασία (και βεβαίως όχι στατική). Τις περισσότερες φορές οι άνθρωποι καθρεφτίζουν το τέρας που έχουν μέσα τους στον απέναντι, χωρίς καν να υποψιάζονται ότι τους αφορά, ότι είναι το δικό τους τέρας!! 

Πώς να τσεκάρετε αν μια μπαταρία είναι γεμάτη!!!(Βίντεο)



Ο πιο ασφαλής τρόπος για να τσεκάρει κάποιος μια μπαταρία είναι να χρησιμοποιήσει έναν μετρητή στους πόλους της. Μόνο που λίγοι έχουν μετρητή. Ο άλλος είναι… ότι δεν παίζει το τηλεκοντρόλ ή δεν ...ανάβει ο φακός! Ένας γρήγορος όμως και εύκολος τρόπος για να μην ταλαιπωρείστε είναι αυτός που περιγράφεται στο ακόλουθο βίντεο. Μια καλή και μια μπαταρία στα… τελευταία της συναγωνίζονται στο… ποια θα σταθεί όρθια στην πτώση! Δείτε και θα καταλάβετε.

Γιατί έχει «κολλήσει» ο μεταβολισμός σας;

Αν προσπαθείτε να χάσετε κάποια κιλά αλλά ο μεταβολισμός σας αρνείται πεισματικά να «ξεκολλήσει» από τις παλιές του συνήθειες, δείτε, τι μπορεί να φταίει που η ζυγαριά δεν κατεβαίνει...

1)Δεν τρώτε αρκετά
Ναι, καλά διαβάσατε, το βασικότερο λάθος που «μπλοκάρει» το μεταβολισμό» σας είναι πώς δεν τρώτε. Αν νομίζετε πώς ο δρόμος για να χάσετε κιλά είναι να τρώτε όσο το δυνατόν λιγότερο κάνετε λάθος. Σίγουρα θα έχετε ακούσει πώς τα πολλά και μικρά γεύματα βάζουν «μπροστά» το μεταβολισμό μας κάτι που όπως έχει αποδειχθεί είναι πέρα για πέρα σωστό. Εφαρμόστε το λοιπόν άμεσα: 4-5 γεύματα την ημέρα για να δείτε γρήγορα αποτελέσματα στη ζυγαριά σας!

7 Ενεργειακά μυστικά για να καθαρίζετε το σπίτι σας η τον χώρο εργασίας σας…

Να θυμάστε ότι είναι πολύ σημαντικό από καιρού εις καιρόν να εξισορροπείτε και να καθαρίζετε την ενέργεια του σπιτιού σας όπως καθαρίζετε και το δικό σας ενεργειακό πεδίο. Οι επισκέπτες στο σπίτι σας μπαίνουν βγαίνουν , υπάρχουν διαφωνίες και συζητήσεις για αρνητικά θέματα και αυτές οι ενέργειες μπορούν να ταρακουνήσουν και να διαταράξουν την ενεργειακή αρμονία του σπιτιού σας.


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ 

ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ…


1. Η καθαριότητα με φασκόμηλο

Ο αγαπημένος μου τρόπος καθαρισμού και εξισορρόπησης της ενέργειας του σπιτιού μου είναι με τον φυσικό τρόπο του αρωματικού φασκόμηλου.

Βάλτε το σε ένα σταχτοδοχείο και κάψτε το . Καπνίστε όλα τα δωμάτια του σπιτιού σας με τον καπνό που θα βγαίνει από το φασκόμηλο, λέγοντας συγχρόνως την φράση: "Ιερό φασκόμηλο καθάρισε το σπίτι μου".



Ενεργοποίηση της πύλης της ειρήνης στις 25 Αυγ 2013



Στις 25 Αυγούστου, μια πολύ σημαντική πύλη θα ανοίξει που θα φέρει μια ισχυρή έγχυση του Φωτός στην κατάσταση σύγκρουσης που επικρατεί στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη.
Την ημέρα εκείνη, το επόμενο μεγάλο εξάγωνο αστρολογικής διαμόρφωσης αυτού του καλοκαιριού, μετά το μεγάλο εξάγωνο της 29ης Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί:

Αυτή η διαμόρφωση θα είναι πιο ισχυρή από το προηγούμενο μεγάλο εξάγωνο, γιατί εκτός από το μεγάλο εξάγωνο της Σελήνης, Δία, Ήλιου / Ερμή, Κρόνου, Πλούτωνα και Ποσειδώνα, ο αστρολογικός χάρτης της 25 Αυγούστου περιλαμβάνει επίσης ένα καρδινάλιο σταυρό του Πλούτωνα, του Ουρανού, του Δία και της Αφροδίτης.

σταφυλοθεραπεία

Σταφυλοθεραπεία

Το σταφύλι είναι η ωφελιμότερη τροφή του ανθρώπου και πολύ δίκαια λέγεται βασιλιάς των φρούτων, γιατί είναι η πιο πλούσια σε βιταμίνες κι οργανικά άλατα που χρειάζεται το σώμα από κάθε άλλο είδος τροφής. Τ΄αμέτρητα κύτταρα που αποτελούν τον οργανισμό προμηθεύονται τα θρεπτικώτερα συστατικά από τα σταφύλια που τ΄ανανεώνουν και τα ζωογονούν σύντομα.
Τα καινούργια δε κύτταρα που με την εναλλαγή της ύλης αντικαθιστούν τα γηρασμένα και φθαρμένα, αποκτούν νέαν ζωτικότητα, ελαστικότητα κι ακμή κι επομένως οι ίνες και οι ιστοί απαλλάσσονται από την τραχύτητα, οι αρτηρίες και τα νεύρα ελευθερώνονται από τη σκλήρωσι, οι μυς ξαναποκτούν την ευλυγισία τους – με δυό λόγια το σώμα πραγματικά ξανανιώνει.

ΠΑΠΑΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!


Παπάγια


Ερευνητές δήλωσαν ότι το εκχύλισμα από φύλλα παπάγιας και το ρόφημά του έχουν σημαντικές αντικαρκινικές ιδιότητες έναντι ευρέως φάσματος ειδών καρκίνου, στηρίζοντας τις παραδόσεις ορισμένων λαών.

Ο ερευνητής Nam Dang, από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, σημειώνει στο περιοδικό ‘Journal of Ethnopharmacology’, τις αντικαρκινικές ιδιότητες της παπάγια έναντι του καρκίνου του τραχήλου, του μαστού, του ήπατος, του πνεύμονα και του παγκρέατος.

Πανικός στους επιστήμονες από ξαφνική «σιωπή» του Ήλιου


Ήλιος

Ένα ανεξήγητο φαινόμενο κατέγραψε το διαστημικό παρατηρητήριο SDO που «παρακολουθεί» τον Ήλιο και το οποίο έχει αφήσει άναυδους τους επιστήμονες που παραδέχονται πως δεν έχουν ιδέα τι μπορεί να σημαίνει.

Το SDO μετέδωσε μια φωτογραφία που δείχνει τον Ήλιο σαν να έχει κρατήσει την ανάσα του, σχεδόν «παγωμένο» χωρίς καμιά δραστηριότητα στο μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειάς του.

Σκοτεινή Υλη, Σκοτεινή Ενέργεια, Σκοτεινός Μαγνητισμός

dark matter (2)


Τελευταία υπάρχει μια νέα ύποπτη έννοια στην έρευνα για τη μυστηριώδη δύναμη που αναγκάζει ​​το σύμπαν να διαστέλλεται με ολοένα και μεγαλύτερη φρενίτιδα.
Φαίνεται ότι θα νιώθουμε πολύ μόνοι τις τελευταίες μέρες του σύμπαντος. Η λαμπερή απεραντοσύνη του θα εξασθενίζει αργά-αργά καθώς αμέτρητοι γαλαξίες θα υποχωρούν πέρα ​​από τον ορατό ορίζοντα μας. Σε δεκάδες δισεκατομμύρια χρόνια από τώρα, θα μείνει μόνο ένα πυκνό πλήθος κοντινών γαλαξιών, απελπιστικά λίγοι στην απεραντοσύνη του ουρανού.
Αυτό το ζοφερό μέλλον έρχεται επειδή ο χώρος επεκτείνεται όλο και πιο γρήγορα, επιτρέποντας τις μακρινές περιοχές να γλιστρούν πέρα ​​από το όριο εκείνο από το οποίο το φως μπορεί να μας φτάσει. Την αιτία αυτών των δεινών την ονομάζουμε σκοτεινή ενέργεια, αλλά δεν είμαστε κοντά στην ανακάλυψη της ταυτότητας της. Μπορεί ο ένοχος να είναι μια απωθητική δύναμη που να προκύπτει από την ενέργεια του κενού χώρου, ή ίσως μια τροποποίηση της βαρύτητας στις μεγαλύτερες κλίμακες; Κάθε επιλογή έχει τις χάρες της, αλλά και βαθιά προβλήματα.

ΞΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ




Πραγματικά είναι φανερό πια ότι βιώνουμε μια κατάσταση που όμοιά της ποτέ δεν είχε ζήσει η χώρα, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της.
Οπου και να σταθεί κανείς ακούει γονείς να λένε σε φίλους τους ΄η κόρη μου είναι στην Αγγλία, ο γιός μου στην Ολλανδία κοκ΄ χωρίς παράπονο όμως όπως παλαιότερα, λες και έχουν όλοι αποδεχθεί ότι εδώ δεν υπάρχει καμμία περίπτωση τα παιδιά τους να βρουν εργασία, κι αν βρουν, αυτή θα είναι με συνθήκες που δεν είναι αποδεκτές για τα προσόντα τους.

Από την άλλη πλευρά συνεχίζεται αμείωτη η παράνομη είσοδος των ξένων μεταναστών από κάθε πλευρά της χώρας αφού η χώρα είναι ιδιαίτερα ευάλωτη σε όλο σχεδόν  το μήκος των συνόρων της.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα