Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΦΑΡΜΑΣ

Αύγουστος 1974
Καταστρεμμένο τουρκικό άρμα Μ-47 στην περιοχή της Διαβάσεως Αγίας Μαρίνας από την ΕΦ κατά τη δεύτερη φάση των επιχειρήσεων.
Εντελώς αναπάντεχα, τα τουρκικά αεροπλάνα ακριβώς στις 2μμ της 15ης Αυγούστου 1974, εξαφανίστηκαν. Η κόλαση πυρός από τους πολυβολισμούς, τις εκρήξεις βομβών και ρουκεττών, αλλά και των δικών μας αντιαεροπορικών μέσων, σταμάτησε. Απόλυτη σιγή επικρατούσε εκεί, στην κοίτη του ποταμού "Οφκού". Μόνο εκείνη η απαίσια μυρωδιά του θειαφιού απλωνόταν παντού. Όλοι κοιταζόμαστε μεταξύ μας και μας ερχόταν να γελάσουμε. Ήταν απίστευτο! Από τις 5.30 πμ μέχρι τις 2 μμ είμασταν στόχος μιας ΝΑΤΟϊκής αεροπορίας που διέθετε τα πλέον σύγχρονα αεροπλάνα της εποχής και δεν είχαμε καμμιά απώλεια. Ούτε η 33η Μοίρα Καταδρομών μπροστά μας είχε οποιαδήποτε απώλεια. Η Τουρκική αεροπορία πέτυχε με ρουκέττες μια φάρμα με κοτόπουλα δίπλα μας και η περιοχή γέμισε από πανικόβλητα άσπρα κοτόπουλα, όσα γλύτωσαν φυσικά..

Δημήτρης Αντωνίου: EUROBANK: Το νέο ΔΣ ΔΕΝ εγκρίθηκε από την ΤτΕ. Xωρίς νόμιμη εκπροσώπηση και πληρεξουσιότητες δικηγόρων - Ακυρώσιμες όλες οι δικαστικές της πράξεις - Κάντε Ενστάσεις


Με τον ν.3864/2010, την υπουργική απόφαση αρ.38/9.11.20.12, την από 30.04.2012 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της τράπεζας Eurobank, με έδρα την Αθήνα, οδός Όθωνος 8, Πλ. Συντάγματος, ΜΑΕ 6068/6/Β/86/7 και ΓΕΜΗ: 223001000, ΑΦΜ: 094014250 (εφεξής «τράπεζα»), και το έγγραφο αρ.1744/22-07-2013 της Δ/νσης Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος (Τμήμα Εποπτείας Πιστωτικών Ιδρυμάτων Α`), η τράπεζα αυτή εξαγοράστηκε κατά 94% και περιήλθε στην πλήρη, κατά 100%, διαχείριση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) (*)(ν.3864/21-07-2010, ΦΕΚ Α` 119/21-07-2010). Η εξαγορά της τράπεζας από το ΤΧΣ εγκρίθηκε από την Γενική Συνέλευσή της 30-04-2013.

(*) Το Ταμείο ξεκίνησε τη λειτουργία του με τον διορισμό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου
(εφεξής ΔΣ) με την απόφαση Α.Π.44560/Β.2018 της 30/09/2010 του Υπ. Οικονομικών (Φ.Ε.Κ. τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ. 319/30.9.2010http://www.hfsf.gr/el/

Είναι το παιδί σου, ηλίθιε!

του Δημήτρη Καζάκη

Δημήτρης Καζάκης
Ένα δεκαεννιάχρονο παιδί σκοτώθηκε πηδώντας από ένα τρόλεϊ για να αποφύγει τον εξευτελισμό της κράτησης και την επιβολή προστίμου διότι δεν είχε εισιτήριο. Ο υπουργός μίλησε για «τζαμπατζήδες» που πρέπει να παταχθούν, ξεχνώντας το πάθημά του πριν τρία χρόνια και πόσο εύκολα θα μπορούσε να επαναληφθεί.
Το ίδιο και μια από το γνωστό σινάφι που ενώ ξέρει πολύ καλά να εκδίδεται κατ’ επάγγελμα με αντάλλαγμα ακαδημαϊκούς τίτλους, οφίτσια και «όνομα», κανείς δεν τολμά να την αποκαλέσει πόρνη. Ίσως και να έχουν δίκιο, γιατί δεν την οδηγεί η χειρότερη από όλες τις ανάγκες, η ανάγκη της επιβίωσης, όπως συμβαίνει με τις κοινές πόρνες, αλλά λειτουργεί εκ φύσεως, λες και είναι στα γονίδιά της.

Πώς να ξεφορτωθείτε 500 θερμίδες την εβδομάδα

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Πώς να ξεφορτωθείτε 500 θερμίδες την εβδομάδα    
Μάθετε μερικά διαφορετικά είδη εκγύμνασης που αφορούν στο περπάτημα.
Την επόμενη φορά που θα πάτε για περπάτημα, γιατί να μην έχετε τη δυνατότητα να χάσετε επιπλέον θερμίδες, να κάψετε κι άλλο λίπος και να διασκεδάσετε κιόλας; Είναι εύκολο να γίνουν όλα αυτά, αρκεί να αναμείξετε ορισμένα διαφορετικά είδη εκγύμνασης που αφορούν στο περπάτημα. Το κάθε ένα, σχεδιασμένο από τον Mark Fenton, συγγραφέα του βιβλίου The Complete Guide to Walking: Stepping Your Way to Health, Weight Loss, and Fitness, επιταχύνει την καύση του λίπους προσθέτοντας κάτι κάθε φορά.

Το καλύτερο μήνυμα...

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Το καλύτερο μήνυμα...    
Η γυναίκα μου, μου πρότεινε να βγω με άλλη γυναίκα...
'Γνωρίζεις πολύ καλά πως την αγαπάς' μου είπε μια μέρα ξαφνιάζοντάς με.
'Η ζωή είναι πολύ σύντομη, αφιέρωσέ της χρόνο.'
'Μα εγώ ΕΣΕΝΑ αγαπώ' της είπα έντονα.
'Το ξέρω. Εξίσου όμως αγαπάς κι εκείνη.'

Τελικά είμαστε κοινωνία κανίβαλων

Του Άγη Βερούτη
Με 65% ανεργία στους νέους ως 25 ετών, τους ζητούμε όταν βρουν δουλειά να πληρώνονται €511 ώστε να παίρνουν από την εργασία τους σύνταξη τριπλάσια, άνθρωποι που βάραγαν σφραγίδες ως τα 40 τους που βγήκαν στη σύνταξη.

Τους υποβάλλουμε σε έμμεση  φορολόγηση εξόντωσης, ενώ οι φόροι δεν έχουν καμία ανταπόδοση.

Τους αντιμετωπίζουμε ατιμωτικά, κοροϊδεύοντας το γεγονός ότι πηγαίνουν σε καφετέριες με το χαρτζιλίκι από την οικογένεια, αντί να μείνουν κλεισμένοι σε 4 τοίχους να μαραζώσουν στα νιάτα τους, και γιατί μένουν στο πατρικό τους.
Ταυτόχρονα, όμως, κυνηγάμε να κλείσουμε και την τελευταία μικρομεσαία επιχείρηση που θα μπορούσαν να βρουν δουλειά.

Στάση σώματος ή μήπως ζωής ;

Ίσως να σας φαίνεται παράλογο ή απίθανο η στάση του σώματος σας να εκφράζει με τον πιο εύγλωττο τρόπο τη στάση της ζωής σας, όμως πιστέψτε το: Ισχύει 100%!

Αν θέλετε να μάθετε πολλά για τους ανθρώπους γύρω σας, υποστηρίζει η ολιστική γιατρός παθολόγος, ομοιοπαθητικός και βελονίστρια, κυρία Έφη Παπακωνσταντίνου,παρατηρήστε τον τρόπο που στέκονται ή περπατάνε, πώς στήνουν ή καμπουριάζουν τη πλάτη τους, πως προτάσσουν ή αντίθετα κρύβουν το στήθος τους, αν οι ώμοι τους ώμοι τους είναι σφιγμένοι ή χαλαροί. 

Πότε πρέπει να αφαιρέσετε μια ελιά απ' το δέρμα σας;


Πότε πρέπει να αφαιρέσετε μια ελιά απ' το δέρμα σας;

Την άμεση αφαίρεση των σπίλων (ελιές) που αλλάζουν χρώμα, σχήμα, μέγεθος ή...



 αιμορραγούν συστήνουν οι πλαστικοί χειρουργοί.
Κι αυτό γιατί μια τέτοια ενδέχεται, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, να εξελιχθεί σε μελάνωμα που μπορεί να αποβεί μοιραίο για τη ζωή του ανθρώπου.

«Η οποιαδήποτε αλλαγή στη μορφή ενός σπίλου θα πρέπει άμεσα να μας οδηγήσει στον γιατρό μας, είτε αυτός είναι πλαστικός χειρουργός, είτε είναι δερματολόγος, γιατί η έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση σώζει ζωές», τονίζει ο πλαστικός χειρουργός Άρης Νταμάγκας, αναπληρωτής διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας.

Οι έμποροι της ΦΡΙΚΗΣ…

Του Θύμιου Παπανικολάου
Μια κυβέρνηση που αποτελεί τον κυνικό εντολοδόχο του 4ου Ράιχ και τον εμπορομεσίτη της τοκογλυφικής ληστείας, μοιραία κατασκευάζει νέα και ποικίλα ψεύδη και μύθους και τα εμπορεύεται και αυτά.
Ένα τέτοιο ψεύδος και νέος μύθος είναι το “πρωτογενές πλεόνασμα”.
Είναι φρενοβλάβεια αυθάδειας του ψεύδους και του κυνισμού το να μιλάει μια κυβέρνηση για «πρωτογενές πλεόνασμα»:

"Made in Bulgaria".... Μια χώρα πρότυπο που πρέπει να της μοιάσουμε



Δεν αντέχεται πλέον αυτή η ιστορία ή καλύτερα ηλιθιότητα με τη Βουλγαρία και τον παραλογισμό ότι δήθεν οι μισθοί θα πρέπει να μειωθούν...
τα επίπεδα αυτής της τόσο «επιτυχημένης» χώρας - οικονομίας. Σύμφωνα λοιπόν με τις εκθέσεις της Τρόικας, η Ευρωπαϊκή Ελλάδα, λόγω του ότι συνορεύει με τη Βουλγαρία, θα πρέπει να προσαρμοστεί και να «μοιάσει» με αυτή τη χώρα «πρότυπο», η οποία με απλά λόγια, αλλά και σύμφωνα με τους αριθμούς θυμίζει την Ελλάδα, πριν από 30 χρόνια. 

Δημοσιεύτηκε ο αναλυτικότερος γενετικός "χάρτης" για τις κυριότερες μεταλλάξεις που προκαλούν καρκίνο

Δημοσιεύτηκε ο αναλυτικότερος γενετικός χάρτης για τις κυριότερες μεταλλάξεις που προκαλούν καρκίνοΩς "ορόσημο" και "υπερβολικά σημαντικό γεγονός¨χαρακτηρίζεται η ανακάλυψη του λεπτομερέστερου γενετικού "χάρτη" για τις μεταλλάξεις που προκαλούν καρκίνο
 
Δημοσιεύτηκε ο αναλυτικότερος γενετικός χάρτης για τις κυριότερες μεταλλάξεις που προκαλούν καρκίνο

Οι επιστήμονες πρώτη φορά έχουν πλέον στα χέρια τους έναν λεπτομερή γενετικό «χάρτη» των κυριότερων μεταλλάξεων που προκαλούν τις διάφορες μορφές καρκίνου, ρίχνοντας έτσι φως στους κυτταρικούς μηχανισμούς που «πυροδοτούν» τη νόσο με τα πολλά πρόσωπα. Τουλάχιστον 21 διαφορετικά είδη μεταλλάξεων, μόνες τους ή σε συνδυασμό μεταξύ τους, γεννούν τα 30 συχνότερα είδη καρκίνων σε διάφορα σημεία του σώματος.

Ο Μαύρος Γάτος (Edgar Allan Poe)

The Black Cat Edgar Allan Poe (4)


Αυτή τη τόσο φρικτή κι όμως τόσον απλή ιστορία που αρχίζω να γράφω, ούτε περιμένω ούτε ζητώ να τη πιστέψετε. Θα ‘μουν αληθινά τρελός αν περίμενα να πιστέψετε μια υπόθεση, όπου οι ίδιες οι αισθήσεις μου αρνούνται τη μαρτυρία τους. Κι όμως δεν είμαι τρελός κι ασφαλώς δεν ονειρεύομαι. Αύριο όμως πρόκειται να πεθάνω και γι’ αυτό θέλω να ξαλαφρώσω σήμερα τη ψυχή μου. Σκοπός μου είναι να διηγηθώ στον κόσμο, απλά, απέριττα και δίχως κανένα σχόλιο, μια σειρά συνηθισμένων γεγονότων που σχετίζονται με το σπίτι μου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα