Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ - ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ


*ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ(!) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΜΑΡΚ ΟΥΕΛΣ. Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΜΥΣΤΙΚΗ.
*ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΕΚΤΕΝΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ/ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Είναι το σύμπαν μια 'ψευδαίσθηση'; - Το Ολογραφικό Σύμπαν

Είναι το σύμπαν μια ψευδαίσθηση ; - Το Ολογραφικό Σύμπαν


























Το 1982 μια ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου του Παρισιού υπό την διεύθυνση του φυσικού Alain Aspect, πραγματοποίησε ίσως το σπουδαιότερο πείραμα του 20.ου αιώνα. Οι παραπάνω ερευνητές ανακάλυψαν ότι υπό κατάλληλες συνθήκες υποατομικά σωμάτια όπως τα ηλεκτρόνια, μπορούν να επικοινωνούν ακαριαία με άλλα υποατομικά σωμάτια ανεξάρτητα από την απόσταση που τα χωρίζει τόσο αν πρόκειται για απόσταση 5 εκατοστών ή για απόσταση 100 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων, ως να ήξερε κάθε ανεξάρτητο σωμάτιο ακριβώς τι κάνουν τα άλλα.

Ο Αστεροειδής 2013 PS13 θα περάσει αύριο μεταξύ Γης και Σελήνης(Βίντεο)


Όπως ανέφεραν η Αστρονομική Ένωση και το Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, ο πρόσφατα ανακαλυφθέν αστεροειδής 2013 PS13 θα περάσει αύριο  μεταξύ της Γης και της Σελήνης σε απόσταση 203,7 χιλιάδων χιλιόμετρων από τη Γη. 

Το Minor Planet Center της Διεθνούς Αστρονομικής Ένωσης, ανέφερε, ότι ο αστεροειδής ανακαλύφθηκε στις 7 Αυγούστου , από το Ισπανικό Παρατηρητήριο La Sagra , στην επαρχία της Γρανάδας. 

Ποια γενοκτονία, ρε;


Κάποτε στα όχι και τόσο μακρινά μέρη του Πόντου ζούσαν χιλιάδες ρωσσοπόντιοι και αρναούτες και τουρκόσποροι. 

Πώς βρέθηκαν σ' αυτά τα μέρη και την άραξαν τρώγοντας το ψωμί των τίμιων Τούρκων, κανείς δεν ξέρει. 

Άλλοι λένε πως ήταν αποικίες των αρχαίων Ελλήνων και άλλοι πως ήταν ρατσιστές σφαγείς των λαών που εκδίωξαν από τις πατρογονικές εστίες τους τους καημένους τους Τούρκους πριν 2500 χρόνια. 

Είσαι και Δάσκαλος...


Τα 9 χαρακτηριστικά ενός σπουδαίου Δασκάλου

Τι διαφοροποιεί τον καλό δάσκαλο από τους υπόλοιπους; Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση στη λύση αυτού του αινίγματος και στην καλύτερη περίπτωση οι απαντήσεις είναι συγκεχυμένες. Στη συνέχεια παρατίθεται λίστα με τα βασικά χαρακτηριστικά, που μερικά μπορεί να μας είναι γνωστά, αλλά τα περισσότερα δεν γίνονται εύκολα ορατά.

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε αυτά που κάνουν τη διαφορά ....

Αμερικανικό δικαστήριο «νομιμοποιεί» τα Bitcoin ως αληθινό χρήμα

Δικαστήριο που ασχολείται με ένα fund που θεωρείται απάτη και πραγματοποιούσε συναλλαγές μόνο σε Bitcoin, πήρε μία ιστορική απόφαση: απαντώντας στον ισχυρισμό του Τεξανού που υποστήριξε πως δεν ισχύουν οι νόμοι στην περίπτωσή του γιατί το Bitcoin είναι ένα εικονικό νόμισμα, το δικαστήριο στην απόφασή του ανακοίνωσε πως τα bitcoin είναι νόμισμα ή μορφή χρήματος, άρα υπόκειται στους αντίστοιχους νόμους.
bitcoin

Στοπ στην εξόντωση των μελισσών

Η Ευρώπη προχώρησε στη μερική απαγόρευση του φυτοφαρμάκου Fipronil της εταιρείας BASF, που αποδεδειγμένα βλάπτει τις μέλισσες. Η πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για περιορισμό της χρήσης του φυτοφαρμάκου υποστηρίχθηκε από ξεκάθαρη πλειοψηφία 23 ευρωπαϊκών κρατών - μελών, ανάμεσά τους και η χώρα μας, με μόνο 2 ψήφους κατά και 3 αποχές.

Επικίνδυνα μονοπάτια



Σε επικίνδυνα μονοπάτια φαίνεται πως βαδίζει η ελληνική διπλωματία με φόντο τις πρόσφατες συλλήψεις στη Χίο τριών Τούρκων μελών της αριστερής οργάνωσης DHKP/C που, σύμφωνα με την τουρκική κυβέρνηση, φέρονται εμπλεκόμενοι σε σωρεία τρομοκρατικών επιθέσεων στη γειτονική χώρα.

ΕΚΤΑΚΤΟ:Χτυπήθηκε το Ισραήλ!

Ρουκέτες Grad εξαπέλυσε η Χαμάς στο Ν.Ισραήλ - Η κρίση του Σινά εξαπλώνεται...
alt

Με μπαράζ ρουκετών χτυπήθηκε σήμερα το πρωί το νότιο Ισραήλ,
με σημεία εκτόξευσης στη Λωρίδα της Γάζας.Δεν αναφέρθηκαν ζημιές και τραυματισμοί ωστόσο το Ισραήλ βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Κατά την πάγια τακτική των Ισραηλινών αναμένεται η ενέργεια αντιποίνων.

Πώς αντιδρούν οι Γερμανοί όταν ακούν σειρήνα ασθενοφόρου (Βίντεο)



Ένα πολύ εντυπωσιακό βίντεο 

Γιγαντιαία Ράβδος Διέρχεται Ηφαίστειο Στην Ιαπωνία Στις 2 Αυγούστου 2013!!! (Βίντεο)


Ημερομηνία παρατήρησης: 2, Αυγ. του 2013

Τοποθεσία παρατήρησης: Ηφαίστειο Sakurajima, Ιαπωνία

Αυτή η ράβδος τραβήχτηκε από ζωντανή κάμερα στην Ιαπωνία αυτή την εβδομάδα. Τα ηφαίστεια  παρακολουθούνται προσεκτικά σε όλο τον κόσμο και οι UFOλόγοι βασίζουν τις ελπίδες τους σε αυτές τις κάμερες στην προσπάθεια τους να παρακολουθήσουν ΑΤΙΑ που προέρχονται από τους κρατήρες  στο Διαδίκτυο. 

Άγνωστα Ιπτάμενα Αντικείμενα Κοντά Στην Γήινη Ατμόσφαιρα Σε Φωτογραφίες Που Συνέλαβε Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός!!! (Βίντεο)

Για να δείτε καλύτερα θα πρέπει πραγματικά να κάνετε κλικ στο link  και να ρίξετε μια προσεκτική ματιά. Είναι κάτι το καταπληκτικό και έχει τραβηχτεί κατά λάθος από τη NASA. Αυτά τα λαμπερά ΑΤΙΑ φαίνονται να ακολουθούν το ένα το άλλο στην γήινη ατμόσφαιρα. Υπάρχει μεγάλη μυστικότητα για τα αντικείμενα αυτά που βρίσκονται σε γήινη τροχιά, λέει ο Scott C. Waring, συγγραφέας του UFO Sightings Daily .
Ημερομηνία της ανακάλυψης: Αύγουστος 2013
Τοποθεσία της ανακάλυψης: Τροχιά Γης  

Arthur Clarke: Αποστολή Στη Γη

 Daniel Dociu  (1)


 Κανείς δε θυμότανε πότε είχεν αρχίσει το μακρύ ταξίδι της φυλής. Η χώρα κείνη με τις αχανείς πεδιάδες που ‘χεν αποτελέσει το πρώτο τους σπίτι, δεν ήταν πια παρά ένα μισοξεχασμένο όνειρο. Για χρόνια ολάκερα ο Σαν κι ο λαός του, διασχίζανε μια χώρα με χαμηλούς λόφους, αστραφτερές λίμνες και τώρα τεράστια βουνά ορθώνονταν μπροστά τους. Έπρεπε να τα διασχίσουνε μέσα στο καλοκαίρι, να φτάσουνε στον νότο και δεν υπήρχε καιρός για χάσιμο.
        Ο λευκός τρόμος που ‘χε κατέβει από τον Βόρειο Πόλο, κονιορτοποιώντας ολάκερες ηπείρους και παγώνοντας ακόμα και τον αγέρα, βρισκότανε σ’ απόσταση μικρότερη της μιας μέρας δρόμο. Ο Σαν αναρωτήθηκε αν οι παγετώνες μπορούσαν να καλύψουν ακόμα και τα βουνά μπροστά τους και βαθιά μες στη καρδιά του έλαμψε η ελπίδα για το αντίθετο. Τα βουνά μπορεί ν’ αποδεικνύονταν εμπόδιο στην αδυσώπητη πορεία του πάγου. Στις νότιες χώρες, για τις οποίες μιλούσαν οι θρύλοι, ο λαός του θα ‘βρισκεν επιτέλους καταφύγιο.

ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ!!! Πατέρας και γιος (αξίζει να το διαβάσετε)!

ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ!!! Πατέρας και γιος (αξίζει να το διαβάσετε)
Ένας πατέρας γυρίζει σπίτι από την εργασία αργά, κουρασμένος και εκνευρισμένος, για να βρει τον πέντε ετών γιο του να τον περιμένει στην πόρτα…
Γιος: «Μπαμπά, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι;»
Πατέρας: «Ναι βεβαίως , τι είναι;»
Γιος: «Μπαμπάς, πόσα παίρνεις στη μια ώρα;»…
Πατέρας: «Αυτό δεν είναι δική σου δουλειά. Γιατί ρωτάς ένα τέτοιο πράγμα;» ρώτησε θυμωμένα.
Γιος: «Θέλω ακριβώς να ξέρω. Παρακαλώ πες μου, πόσα παίρνεις στη μια ώρα;»
Πατέρας: «Εάν πρέπει να ξέρεις παίρνω $50 την ώρα.»
Γιος: «Ωχ, απάντησε το παιδί, με το κεφάλι του κάτω.
Γιος: «Μπαμπά σε παρακαλώ μπορείς να μου δανείσεις $25;»

Ποιες σπάνιες παθήσεις καλύπτουν τα 100 νέα φάρμακα


farmaka
Σανίδα σωτηρίας για τους πάσχοντες από σοβαρές και σπάνιες ασθένειες, αποτελεί η ένταξη 100 νέων φαρμακευτικών σκευασμάτων στη νέα λίστα.

Ρόδος:Θερίζει” ο παιδικός καρκίνος!!!

Θερίζει” ο παιδικός καρκίνος
Συγκλονίζουν οι αριθμοί των παιδιών από την περιοχή μας που πάσχουν από καρκίνο, προκαλώντας έντονο προβληματισμό και ανησυχία αφού η αυξητική τάση των κρουσμάτων φαίνεται να αφορά άτομα κάθε ηλικίας, ακόμη και βρέφη!
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μόνο το τελευταίο εξάμηνο έχει παρατηρηθεί αύξηση των κρουσμάτων καρκίνου σε παιδιά από τη Ρόδο, άνω του 35% γεγονός που έχει κινητοποιήσει ακόμη περισσότερο τα μέλη του Δωδεκανησιακού Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «ΡΟΔΑΥΓΗ».

Καλοκαίρι, ήλιος, περπάτημα, μεσογειακή διατροφή κάνουν πολύ καλό στην οστεοπόρωση


Επιμέλεια Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. Βιολόγος
Το καλοκαίρι είναι ιδανική περίοδος για την βελτίωση των οστών. Το καλοκαίρι αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για σύνθεση της βιταμίνης D. Όπως γνωρίζετε η βιταμίνη D είναι απαραίτητη για την απορρόφηση του ασβεστίου. Αρκεί λίγη έκθεση στον ήλιο, ώστε να συνθέσει ο οργανισμός αυτή την πολύτιμη βιταμίνη. Δεκαπέντε λεπτά αρκούν για την έκθεση των χεριών και του προσώπου. Μπορείτε να αποφύγετε τις ώρες υψηλού κινδύνου (11:00 – 17:00), καθότι η βιταμίνη συντίθεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Σύμμαχος στην προστασία του καρκίνου του πνεύμονα το ωμό σκόρδο

Σύμμαχος στην προστασία του καρκίνου του πνεύμονα το ωμό σκόρδο
Σύμφωνα με νέα μελέτη, η κατανάλωση ωμού σκόρδου δύο φορές την εβδομάδα μπορεί να ελαττώσει σχεδόν κατά το ήμισυ τον κίνδυνο του καρκίνου του πνεύμονα.
Όπως αποδείχθηκε οι ενήλικες που συστηματικά το καταναλώνουν έχουν κατά 44% λιγότερες πιθανότητες να εκδηλώσουν τη συγκεκριμένη μορφή καρκίνου ενώ ακόμα και στους καπνιστές ο κίνδυνος μειώνεται κατά 30%.

Το ιαπωνικό τηλεσκόπιο Subaru συλλαμβάνει την εικόνα ενός εξωηλιακoύ πλανήτη που είναι πέρα ​​από τον Πλούτωνα. Είναι ο Πλανήτης X;

Το ιαπωνικό τηλεσκόπιο Subaru συλλαμβάνει την εικόνα ενός εξωηλιακός πλανήτης που είναι πέρα ​​από τον Πλούτωνα.  Είναι Planet X;

Το ιαπωνικό τηλεσκόπιο Subaru συνέλαβε την εικόνα ενός εξωηλιακού πλανήτη που ονομάζεται Gliese 504 Β, επίσης γνωστό ως GJ 504B, έναν από τους μικρότερους πλανήτες που έχει χαμηλή θερμοκρασία και φωτογραφήθηκε γύρω από ένα αστέρι παρόμοιο με τον Ήλιο. Η εικόνα δείχνει έναν γίγαντα αερίου σε τροχιά σε μεγάλη απόσταση από το άστρο του, με τη μάζα του να είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από του Δία, αλλά οι διαστάσεις του είναι παρόμοιες με εκείνες που η NASA έχει κάνει γνωστές για τον περίφημο Planet X (Nibiru).

Οι πιο… αστρονομικές φωτογραφίες του 2013

Τη λίστα με τους υποψήφιους για το βραβείο του Φωτογράφου Αστρονομίας της Χρονιάς, έδωσε στη δημοσιότητα το Βασιλικό Αστεροσκοπείο του Γκρίνουιτς. Στη δημοσιότητα δόθηκαν σειρά από τις ονειρικές φωτογραφίες που απαθανατίζουν στιγμές από το ηλιακό σύστημα, το γαλαξία και πέρα από αυτόν. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 18 Σεπτεμβρίου. Επιμέλεια: Ευαγγελία Ασημακοπούλου

11 Πράγματα που η Αγία Γραφή απαγορεύει, αλλά τα κάνεις έτσι και αλλιώς

11 Πράγματα που η Αγία Γραφή απαγορεύει, αλλά τα κάνεις έτσι και αλλιώς


Την Αγία Γραφή πολλοί την πιστεύουν απόλυτα, ωστόσο, οι περισσότεροι μπορεί να μην την έχουν διαβάσει καν.
Έτσι, για να κάνουμε λίγο χιούμορ, σας παραθέτουμε 11 πράγματα αντίθετα με την Αγία Γραφή που όμως θεωρούμε πολύ φυσιολογικό να τα κάνουμε στην καθημερινή μας ζωή:

Μείνετε πεινασμένοι, Στιβ Τζομπς

Μείνετε πεινασμένοι, Στιβ Τζομπς

Μια συγκλονιστική ομιλία από τον άνθρωπο που άλλαξε τη ζωή μας, για το πως άλλαξε τη δική του.

12 σκληρές οδηγίες για να αλλάξεις τον εαυτό σου

12 σκληρές οδηγίες για να αλλάξεις τον εαυτό σου

Στην πραγματικότητα είναι δώδεκα τρόποι για να κατανοήσεις την ζωή που ζεις και την συμπεριφορά σου και με αποφασιστικό τρόπο να προχωρήσεις μπροστά. Στον δικό σου καλύτερο τρόπο ζωής.

Δε θα υπάρξει επόμενη μέρα για την Ελλάδα. Μόνο αιώνια νύχτα…


Dark_night
Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει επόμενη “ημέρα” για την Ελλάδα παρά μόνο αιώνια νύχτα. Ας δούμε το γιατί.
1. Δεν υπάρχει μοντέλο ανάπτυξης. Ανάπτυξη με δρόμους, κοινωφελή έργα, διορισμούς στο δημόσιο και τουριστικά δεν γίνεται. Το μοντέλο αύξησης της ανταγωνιστικότητας στο οποίο βασίζονται τα μνημόνια και οι αντισυνταγματικές συμβάσεις που υπογράφτηκαν ήταν λάθος. Ένα λάθος που διαρκεί χρόνια όμως έχει άλλο σκοπό. Ανάπτυξη επίσης δεν σημαίνει ύπαρξη φτηνών ημερομισθίων σημαίνει και ποιότητα ζωής.

Εμβόλιο ενάντια στον ιό HIV- AIDS ανακάλυψαν ερευνητές.Το τέλος του AIDS




Tα τελευταία νέα σχετικά με την αντιμετώπιση του ιού HIV που προκαλεί το AIDS.Εμβόλιο ενάντια στον ιό HIV- AIDS ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν ερευνητές... από το Πανεπιστήμιο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Οι ερευνητές ανακοίνωσαν μάλιστα ότι μέσα στο 2013 πρόκειται να ξεκινήσουν τις δοκιμασίες σε πιθήκους.Το εμβόλιο HIVBr18 όπως το ονόμασαν δεν θα εξαφανίζει τον ιό από τον ανθρώπινο οργανισμό αλλά θα ...

Ελληνική πατέντα ενός εργαζόμενου και πολυμήχανου Έλληνα !!!


Σήμερα διαβάσαμε στην βρετανική έρευνα ότι

οι Έλληνες εργάζονται τις περισσότερες ώρες στην ΕΕ.
Βλέποντας τις φωτογραφίες παρακάτω παρατηρούμε την επιβράβευση ενός εργαζόμενου και πολυμήχανου Έλληνα μετά από πολλές...

ώρες δουλειάς!

Φτιάξτε καναπέ από παλέτες!!!

Τελικά με τις παλέτες μπορεί κανείς να φτιάξει σχεδόν τα πάντα...


Οι καναπέδες της φωτογραφίας το αποδεικνύουν και όπως έχουμε ξαναγράψει, παλέτες θα βρείτε πεταμένες έξω από καταστήματα που παραλαμβάνουν εμπορεύματα...λύση φτηνή και συνάμα οικολογική .

5 επαγγέλματα στα οποία κυριαρχούν πλέον γυναίκες


Σε έναν ιδανικό κόσμο το φύλο δεν θα έπρεπε να επηρεάζει τα επαγγέλματα που επιλέγουν οι άνθρωποι, ούτε τους μισθούς τους οποίους παίρνουν. Όμως, ακόμα και στον 21ο πρώτο αιώνα τα πράγματα δεν έχουν γίνει ιδανικά. Αυτό που έχει γίνει, πάντως, τα τελευταία χρόνια είναι η μετατόπιση κάποιων επαγγελμάτων από αμιγώς ανδρικά σε σχεδόν αποκλειστικά γυναικεία χέρια. Ας δούμε ποια είναι αυτά:

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ…..υπάρχουν κράτη


nitse
“Υπάρχουν κάπου ακόμη λαοί και αγέλες, όχι όμως σε μας, αδελφοί μου: σε μας υπάρχουν κράτη.
Κράτος; Τι είναι αυτό; Εντάξει λοιπόν! Ανοίξτε τώρα τα αφτιά σας, γιατί θα σας πω ό,τι έχω να σας πω για τον θάνατο των λαών.
Κράτος λέγεται το πιο ψυχρό απ’ όλα τα ψυχρά τέρατα. Και ψυχρά επίσης ψεύδεται και τούτο το ψέμα βγαίνει σερνάμενο από το στόμα του: “εγώ, το κράτος, είμαι ο λαός”.
Ψέμα είναι αυτό! Δημιουργοί ήταν εκείνοι που δημιούργησαν τους λαούς και που κρέμασαν μια πίστη και αγάπη πάνω απ’ αυτούς: έτσι υπηρέτησαν τη ζωή.

Γνωρίζετε ότι…..


-Τα κορίτσια σε σχέση με τα αγόρια, γυμνάζουν 30% περισσότερο τα σαγόνια, όσο καιρό είναι στην κοιλιά της μάνας τους!
-Το 20% του εγκεφάλου ενός υγιούς ανθρώπου, δεν έχει καθόλου εγκεφαλικά κύτταρα!
-Στο Λονδίνο ακούγονται συστηματικά πάνω από 300 διαφορετικές γλώσσες και διάλεκτοι!
-Σε όλο τον κόσμο τα παιδιά κάτω των 14 χρονών, που έχουν πέσει θύμα εγκατάλειψης και κακοποίησης, φτάνουν τα 40 εκατ.!
-Οι αμερικάνοι φοιτητές σε ποσοστό 21% έχουν υποστεί σωματική και σε ποσοστό 32% συναισθηματική, κακοποίηση!

Άνοιξε η μύτη μας, τι πρέπει να κάνουμε!





Εάν "ανοίξει" ξαφνικά η μύτη μας υπάρχουν κάποιες βασικές οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουμε για να σταματήσει η ρινορραγία...

Πολιτική αστάθεια προ των πυλών αν…




Οι αντοχές εξαντλούνται, το πολιτικοοικομικό σύστημα εισήλθε ούτως ή άλλως σε περίοδο αστάθειας από την ώρα που χώρα μπήκε ουσιαστικά σε καθεστώς χρεοκοπίας υπό διεθνή εποπτεία και υπό την κηδεμονία των δανειστών.

Τώρα πλέον μετά από τρία χρόνια ανελέητων περικοπών (και ελάχιστων μεταρρυθμίσεων) μοιάζει να μπαίνουμε στην τελευταία πράξη του δράματος, όπου οι αντοχές του δημοκρατικού φιλοευρωπαϊκού τόξου του πολιτικού συστήματος έχουν σχεδόν εξαντληθεί και ή θα υπάρξει τερματισμός με λύτρωση έξοδο στην ανάπτυξη και στην βαθμιαία ανάκαμψη ή θα βυθισθούμε στη δίνη της οριστικής πολιτικής χρεοκοπίας των αστικών δημοκρατικών δυνάμεων, της πολιτικής αστάθειας και της τυφλής σύγκρουσης μεταξύ των πιο ακραίων πολιτικών δυνάμεων που υπάρχουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Καρχαρίας Βρέθηκε Στο Μετρό Της Νέας Υόρκης!!!

Καρχαρίας στη Νέα Υόρκη μετρό

Ένας νεκρός καρχαρίας  ανακαλύφθηκε στο μετρό της Νέας Υόρκης, επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι της εταιρείας μεταφορών.

Ο μη αρεστός επιβάτης, περίπου 1,2μ. (4 ft) μήκος, βρέθηκε κάτω από μια σειρά καθισμάτων.

Ο μηχανοδηγός ζήτησε από τους επιβάτες να εγκαταλείψουν τον σειρμό και το τρένο συνέχισε μέχρι το τέλος της γραμμής, όπου επιβεβαιώθηκε η ύπαρξη του καρχαρία.

10 παχυντικές συνήθειες: ήρθε η ώρα να τις σταματήσουμε

Διαιτητικά φαγητά, μικρότερη ποσότητα γεύματος και καθόλου γυμναστική στο ενδιάμεσο δεν πρόκειται να επιφέρουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα στην πολυπόθητη καλλίγραμμη σιλουέτα που ονειρεύεστε.

Οι διατροφικές συνήθειες αλλάζουν μόνο εάν ο ανθρώπινος εγκέφαλος αντιληφθεί τα λάθη που κάνει, τα αναγνωρίσει και στο τέλος αποφασίσει να αποτάξει από πάνω του τις 10 παχυντικές συνήθειες που επιτέλους πρέπει να σταματήσουμε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα