Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ο γενετικός «Αδάμ» και η «Εύα» έζησαν πριν από περίπου 135.000 χρόνια



Νέα γενετική ανάλυση επιστημόνων από τις ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι σχεδόν όλοι οι άνδρες και όλες...οι γυναίκες της εποχής μας έλκουν την καταγωγή τους από έναν «Αδάμ» και
αντίστοιχα από μια «Εύα», που ζούσαν πριν από περίπου 135.000 χρόνια.

Η νέα εκτίμηση βασίζεται στην πιο πλήρη μέχρι σήμερα ανάλυση του ανδρικού χρωμοσώματος Υ.

Τι συμβαίνει όταν 2 πρώτα ξαδέρφια κάνουν μεταξύ τους, παιδί;

dinatosinfo0


Το ξέρουμε και το ακούμε όλοι μας από μικροί. Η γέννηση ενός παιδιού που θα προκύψει από την...
ερωτική πράξη μεταξύ συγγενών δευτέρου βαθμού (πρώτα ξαδέλφια) δεν είναι καθόλου μα καθόλου ασφαλής και οι κίνδυνοι για το παιδί είναι τεράστιοι.

Μια έρευνα Άγγλων επιστημόνων έρχεται να επιβεβαιώσει το αυτονόητο από την αρχαιότητα (τότε που για να διατηρηθεί το βασιλικό αίμα, παντρεύονταν, τα πρωτοξάδερφα, ακόμη και τα αδέρφια) και τα παιδιά που γεννούσαν σε μεγάλο ποσοστό είχαν διάφορα προβλήματα.

«Εξωγήινοι σκοτώνουν τις αγελάδες μου» καταγγέλλει αγρότισσα! Η αστυνομία δεν αποκλείει την πιθανότητα εξωγήινης δραστηριότητας...

Mutilated cows found at farm, police not ruling out the possibility of aliens

Χάνει τα ζωντανά της με ανατριχιαστικό τρόπο το τελευταίο διάστημα μια αγρότισσα από το Μιζούρι των ΗΠΑ και το μυαλό της πάει στους εξωγήινους.

Η Λιν Μίτσελ έχει βρει ακρωτηριασμένες τρεις αγελάδες με τέτοιο τρόπο που -κατά την ίδια- δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Μιλώντας στο NBC, η γυναίκα είπε ότι οι αγελάδες είχαν ακρωτηριαστεί με χειρουργικό τρόπο χωρίς ίχνος αίματος.

Οι Μονάρχες της Αφρικής

1 (5)


Μονάρχες διαφορετικών φυλών της Νιγηρίας εξακολουθούν να απολαμβάνουν βασιλικά προνόμια και κατά περίπτωση αμύθητες περιουσίες.  Η Νιγηρία ήταν η τελευταία, χρονικά, χώρα της Αφρικής στην οποία έπαψαν να αναγνωρίζονται βασιλικά ή μοναρχικά δικαιώματα. Ήταν το όχι και τόσο μακρινό 1963 η χρονιά που άλλαξε το Σύνταγμα της χώρας και έπαψαν να αναγνωρίζονται δικαιώματα στους μονάρχες και στους επικεφαλής των διαφόρων φυλών της Νιγηρίας. Ήταν η χρονιά που επισήμως στη χώρα έπαψαν να υπάρχουν Βασιλείς …

Συσφίξτε την κοιλιά σας με βούτυρο!




Το δώρο ενός παιδιού είναι σίγουρα μια ευλογία και η εγκυμοσύνη μπορεί να είναι μια θαυμάσια εμπειρία. Ωστόσο, για πολλούς από εμάς, η χαρά και το προνόμιο του να φέρεις μια νέα ζωή στον κόσμο έρχεται με λίγες φυσικές ταλαιπωρίες. Κνησμός, ξηρό δέρμα μια διαρκώς διευρυνόμενη κοιλιά, είναι τα συχνά παράπονα.
Ενώ η ενυδάτωση της κοιλιάς της μητέρας μπορεί να φέρει κάποια ανακούφιση σε αυτή την κατάσταση, οι απλές λοσιόν στερούνται συχνά τη δύναμη να απαλύνουν και να τεντώσουν το δέρμα, κάτι που υπόσχεται όμως το σπιτικό βούτυρο. Η σπιτική συνταγή για βούτυρο, μαλακώνει την κοιλιά την κάνει ελαστική και τεντώνει το δέρμα.

Τι ψάρια και θαλασσινά πρέπει να καταναλώνει μια έγκυος




Η ανάγκη για κατανάλωση ψαριού και γενικότερα θαλασσινών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι πλέον πλήρως τεκμηριωμένη. Η κατανάλωση αυτών είναι σημαντική για την εξασφάλιση των απαραίτητων λιπαρών οξέων μακράς αλύσου, τα οποία συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξη του εγκεφάλου και του ολικού νευρικού συστήματος του αναπτυσσόμενου εμβρύου.

Από την άλλη μεριά, υπάρχει μια σημαντική ανησυχία για την κατανάλωση ψαριού και θαλασσινών κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, λόγω του υδραργύρου και γενικότερα των βαρέων μετάλλων που εντοπίζονται πλέον σε αυτά εξαιτίας της μόλυνσης των θαλάσσιων υδάτων. Τα βαρέα μέταλλα είναι τοξικά και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές βλάβες στο νευρικό σύστημα των αναπτυσσόμενων εμβρύων.

Αντιδράσεις για την ταυτότητα των νεκρών

Τις διαφωνίες και τις αντιδράσεις αρχαιολόγων εγείρει η θεωρία που θέλει ο ταφικός περίβολος ο οποίος εντοπίζεται στα όρια της νεκρόπολης της αρχαίας Αμφίπολης να συνδέεται με απογόνους του Μ. Αλεξάνδρου και συγκεκριμένα με τη Ρωξάνη και το γιο του, Αλέξανδρο Δ΄. 

Κάποιοι υπογραμμίζουν ότι η ύπαρξη του μνημείου του Λέοντος, που έχει ταυτιστεί με τον ταφικό περίβολο, υποδηλώνει ανδρική ταφή και νίκη σε μάχη. Άλλοι προσθέτουν ότι σε μια δολοφονημένη σύζυγο, ακόμη και μιας τόσο σπουδαίας προσωπικότητας, δε συνηθιζόταν να αποδίδονται τόσο μεγάλες τιμές με μια τόσο πολυτελή ταφή. Ωστόσο, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η ταυτότητα του νεκρού/ νεκρών, αν όντως υπάρχει ταφικός τύμβος, να αφορά σημαντικές προσωπικότητες -αξιωματούχους του τελευταίου τέταρτου του 4ου αι. π.Χ., που συνδέονται με την περιοχή.

«Δεν φταίει η κρίση, αλλά αυτό που κουβαλάμε μέσα μας»

The darkness inside your mind reveals the Light (1)
Ο άνθρωπος που έβαλε την ψυχοθεραπεία στο μέσο ελληνικό σπίτι εξηγεί γιατί είμαστε καταθλιπτικός λαός και γιατί η πολυγαμία είναι φυσική.

6 συνήθειες που μας κάνουν δυστυχισμένους




Οι συνθήκες, οι κακοτοπιές, η κρίση, οι άλλοι, κυρίως οι άλλοι – πολλούς υπευθύνους μπορούμε να βρούμε για να δικαιολογήσουμε τα αρνητικά αισθήματα που βιώνουμε στην ζωή μας. Ξεχνάμε όμως κάτι βασικό: Το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για την «δυστυχία» ή την «ευτυχία» μας το έχουμε εμείς οι ίδιοι, που επιτρέπουμε σε όλους τους παραπάνω παράγοντες να επεμβαίνουν στην ψυχολογία και την νοοτροπία μας. 
Με άλλα λόγια, υπάρχουν μερικές συνήθειες που μπορούν να οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια σε μια πιο μίζερη, λιγότερο χαρούμενη καθημερινότητα. Παρακάτω τις απαριθμούμε, προτείνουμε τρόπους να τις απομακρύνουμε από την ζωή μας και αφήνουμε στην δική σας κρίση αν έχουν μερίδιο ευθύνης στην δική σας πραγματικότητα, ώστε να τις ξεφορτωθείτε.

UFO Πέφτει Από Τον Ουρανό, Η Περιοχή Σφραγίζεται:Μετεωρολογικό Μπαλόνι!!!

UFO falls from sky, area sealed off by military: 'Weather balloon'

2 Αυγ 2013 - Απλά κανείς δεν θα πρέπει να δίνει καμία σημασία στις επίσημες πηγές στην Αμερική, οι οποίες δήλωσαν ότι ένα μυστήριο αντικείμενο που έπεσε από τον ουρανό αυτή την εβδομάδα - μετά την πρόσκρουση η γύρω περιοχή εκκενώθηκε και σφραγίστηκε για κάποιο χρονικό διάστημα από την αστυνομία και το στρατιωτικό προσωπικό - ήταν απλά ένα "μετεωρολογικό μπαλόνι".


 Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλος αριθμός κυβερνητικών υπάλληλων  διαφόρων φορέων συνέκλιναν επειγόντως σε μια κατοικημένη περιοχή στο Norfolk της Virginia, την Τρίτη το βράδυ μετά από την πτώση ενός αγνώστων στοιχείων αντικείμενου που έπεσε από τον ουρανό στην περιοχή. 

Η πρώτη υποαλλεργική γάτα στον κόσμο: Επιστημονική επανάσταση ή διαφημιστική εκστρατεία;

Πρώτη υποαλλεργική γάτα στον κόσμο: Επιστημονική επανάσταση ή διαφημιστική εκστρατεία;

Μια μικρή εταιρεία βιοτεχνολογίας κέρδισε  παγκόσμια αναγνώριση, όταν ανακοίνωσε ότι παρήγαγε την πρώτη επιστημονικά αποδεδειγμένη στον κόσμο υποαλλεργική γάτα. 

Αλλά ενώ φαινόταν σαν ένα δώρο Θεού για τους φανατικούς των αιλουροειδών που αντιμετωπίζουν αλλεργίες, η έρευνα που έκανε το Lookout  διερεύνησε τους ισχυρισμούς ότι οι γάτες της εταιρείας δεν είναι τίποτα περισσότερο υποαλλεργικές από άλλες γάτες.

Τεράστιες Εκρήξεις Στην Συριακή Πόλη Χομς Με Εκατοντάδες Νεκρούς Και Με Κύριο Ύποπτο Το Ισραήλ. "Το Wadi al- Dahab εξαφανίστηκε, είναι εντελώς ισοπεδωμένο τώρα »!!! (Βίντεο)

.Μαζικές επιθέσεις σε Homs, αριθμός των νεκρών αυξάνεται και το Ισραήλ υποψία

2 Αυγ 2013 - Δύο τεράστιες εκρήξεις με στόχο αποθήκες πυρομαχικών του συριακού καθεστώτος έλαβαν μέρος, στην  Homs την Πέμπτη σε μία περιοχή στην οποία την πλειοψηφία κατέχουν κυρίως Αλεβίτες,  με εκατοντάδες νεκρούς. Οι εκρήξεις εκτιμάται ότι οφείλονται σε χημικά όπλα που πιστεύεται ότι έχουν αποθηκευτεί εκεί. Οι εκρήξεις στο Ουάντι αλ- Νταχάμπ στις 2μμ τοπική ώρα καταγράφηκαν σε βίντεο, με την δεύτερη να δημιουργεί  μια μπάλα φωτιάς, την οποία ακολούθησε ένα σύννεφο σε σχήμα μανιταριού . 

ζυμαρικά, ρύζι και δημητριακά το βράδυ, αδυνατίζουν!

Ζυμαρικά, ρύζι και δημητριακά το βράδυ, αδυνατίζουν!
Οι περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν «με νύχια και με δόντια» να αποφύγουν την κατανάλωση υδατανθράκων το βράδυ φοβούμενοι τη συσσώρευση λίπους, ωστόσο μια νέα δίαιτα, εμπνευσμένη από το Ραμαζάνι, ανατρέπει όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από πρόσφατη έρευνα του Εβραϊκού Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ, που βασίστηκε στο Ραμαζάνι, ένα πιάτο μακαρόνια το βράδυ μειώνει τον κίνδυνο για διαβήτη και καρδιοπάθειες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα