Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

κρητική διατροφή για υγεία και μακροζωία

Κρητική Διατροφή για Υγεία και Μακροζωία

Έχει αφήσει τη σφραγίδα της στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.
Εύκολη με χαρακτηριστικά που δείχνουν το δέσιμο των ανθρώπων με τη φύση, η Κρητική διατροφή έχει αποδειχθεί επιστημονικά το κατεξοχήν υγιεινό μοντέλο διατροφής. 

Ηδη από τη δεκαετία του 1950, το ίδρυμα Rockfeller δημοσιοποίησε την άποψη ότι η μακροζωία και η υγεία των Κρητικών οφείλεται στην κρητική διατροφή. Αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα για την εποχή είδηση, ήρθε μερικά χρόνια αργότερα να επιβεβαιώσει η επιδημιολογική «Μελέτη των 7 χωρών», που διεξήχθει στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα με επικεφαλή τον καθηγητή Ansel Keys και τη συμμετοχή 7 χωρών.

Οι 10 πλουσιότερες σε σίδηρο τροφές

Ο Ποπάι λαμβάνει το πολύτιμο αυτό μέταλλο, τον σίδηρο, από το σπανάκι και αποκτά αμέσως δύναμη. Αν, όμως, το σπανάκι δεν είναι και από τις αγαπημένες σας τροφές, δείτε τι άλλο μπορείτε να καταναλώσετε, ώστε να αυξήσετε την πρόσληψή του μέσω της διατροφής σας.

Ένα από τα πιο σημαντικά μέταλλα, ο σίδηρος, είναι εξαιρετικά ουσιώδης για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας, αφού μεταφέρει οξυγόνο σε όλα τα μέρη του σώματος. Μια μικρή έλλειψή του μπορεί να προκαλέσει αναιμία (και κατά συνέπεια κούραση και αδυναμία), ενώ η χρόνια έλλειψή του μπορεί να οδηγήσει σε ανεπάρκεια κάποιου οργάνου.

Ρέμος ως μέσος άνθρωπος



«Θαύμα, παιδιά! Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο πούστης». Είπε και ο Αντώνης μια μαλακία. Χαρά και στο νέο. Αν δεν την έλεγε ο Αντώνης ποιος θα την έλεγε; Μετά διευκρίνισε ότι έκανε χιούμορ. Σιγά μην ξέρει ο Αντώνης τη διαφορά του χιούμορ από την πλάκα. Όλα ίσιωμα τα κάνουν γενικά οι Αντώνηδες. Πλάκα είναι να γελάς όταν πέφτει κάποιος. Χιούμορ είναι να γελάς όταν γκρεμοτσακίζεσαι εσύ. Αλλά μην τα ζητάμε κι όλα από τον Αντώνη. Αλίμονο στον λαό που κρέμεται από τα χείλη του κάθε Αντώνη ως καθοδηγητή. Τι άλλο είπε ο Αντώνης; Τη Μέρκελ κουφάλα. Α, ναι! Ζήτησε να μην τον πυροβολούμε γιατί είναι «μέσος άνθρωπος». Ο μέσος άνθρωπος Αντώνης. Εδώ είναι τα δύσκολα της ιστορίας. Γιατί ο Αντώνης έχει δίκιο.

Σημειώσεις του Don Bradley για τους Ερπετοειδείς

 

Το δεξί μάτι ακτινοβολεί αγάπη και το αριστερό την ακτίνα της θελήσεως. Σε πολύ προχωρημένες ψυχές και τα δυο είναι σε ισορροπία και λάμπουν πολύ. Ακόμη και κάποιος που δεν διαθέτει την ειδική όραση μπορεί εύκολα να το δει. Τώρα στις σκοτεινότερες ψυχές και σε αυτές που βρίσκονται σε σατανικό μονοπάτι, το δεξί μάτι τεμπελιάζει με τα χρόνια, και τελικά «πεθαίνει».
Μετά από λίγο καιρό δεν έχει την ίδια πορεία με το κυρίαρχο αριστερό μάτι, που εκφράζει την ενέργεια της θέλησης. Αυτό ταιριάζει, γιατί το κύριο μέλημα του σατανικού τρόπου έχει ένα νόμο και ένα νόμο μόνον: Do what thou wilt shall be the whole law. Και η λέξη wilt, είναι από τα αρχαία Αγγλικά και σημαίνει ΘΕΛΗΣΗ, Ekhart Tolie.

Την στιγμή που το δεξιό μάτι είναι νεκρό, τότε όλη η αγάπη σε αυτό το πρόσωπο είναι νεκρή επίσης. Μπορεί να είναι καλοί ηθοποιοί, ακόμη και μεγάλοι ηθοποιοί, αλλά η ικανότητα τους να αγαπάνε πραγματικά έχει αντικατασταθεί από την εμφάνιση της αγάπης. Δεν έχει σημασία τι λένε ή τι γράφουνε, αυτό που μετράει είναι ο ΕΑΥΤΟΣ τους. Είναι αυτό που πραγματικά ακτινοβολούν ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ. Πάντοτε.
Για την ιστορία, όταν ένας ερπετοειδής η συγγενικό είδος αρχίζει να μεταμορφώνεται το φαινόμενο ξεκινά πρώτα από τα μάτια. Είτε με εσωτερικές σχισμές, είτε με εξωτερικές σχισμές, αυτό εξαρτάται από την αγνότητα του Dna της φυλής τους, το επίπεδο της δαιμονικής καταλήψεως και περιαυτολογικούς λόγους. Αυτή είναι η πρώτη φάση. Συμβαίνει κάθε φορά. Έχετε προσέξει ότι κάποιοι φοράνε γυαλιά ηλίου την νύχτα σε εσωτερικούς χώρους; Μαντέψτε …
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα