Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει ομαλή έξοδος- Θα ξεσπάσει η κόλαση!

Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει ομαλή έξοδος- Θα ξεσπάσει η κόλαση!
Σε άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα απαντά σε δημοσίευμα των Financial Times περί ώριμων συνθηκών για Grexit...
Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει ομαλή έξοδος- Θα ξεσπάσει η κόλαση!
Στο άρθρο των Financial Times που έκανε λόγο για «ώριμες συνθήκες» περί ενός «ομαλού Grexit» απαντά ο διεθνούς φήμης οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης. Ο καθηγητής Οικονομικών τονίζει ότι «η Ελλάδα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τώρα την «τεχνική» του πρωτογενούς πλεονάσματος που έχει επιτευχθεί προκειμένου να διαπραγματευτεί σκληρά και να σηκώνει τους ώμους της αν το Βερολίνο συνεχίζει να απειλεί με αποβολή από την Ευρωζώνη» .

Μαζικοί Θάνατοι Ψαριών Στην Αμερική!! (Βίντεο)

24 Ιουλίου, 2013 - ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ - Τα παρακάτω αποτελούν τις τελευταίες ειδήσεις σχετικά με την μαζική εξόντωση των ψαριών  στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Χιλιάδες ψάρια πεθαίνουν από «έλλειψη βροχής" Στο Sugar Lake, Μιζούρι.


Η κοινότητα Buchanan ασχολείται με μία δυσάρεστη κατάσταση, και μάλιστα δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι 'αυτό. Η έλλειψη βροχής  στην  Sugar Lake, σκότωσε χιλιάδες ψάρια σε  λίγες μόνο ημέρες . ​​Η λίμνη χρησιμοποιείται για κολύμβηση και αγκυροβόληση σκαφών, αλλά το μόνο πράγμα μέσα στη λίμνη στο Lewis and Clark Village είναι χιλιάδες νεκρά ψάρια. "Είναι τρομερό. Μια φοβερή, τρομερή σπατάλη  φυσικών πόρων», δήλωσε ο Fred Simmerman, ο οποίος αποτελεί μέρος του Sugar Lake, Sportsman Club, μιας ομάδας αφιερωμένης στη διατήρηση της περιοχής. Οι κάτοικοι λένε ότι στην περιοχή έχει πέσει περίπου το ένα πέμπτο της συνήθους βροχή μέχρι στιγμής φέτος. Η γρήγορη εξάτμιση αφήνει το νερό χωρίς οξυγόνο. 

Τι ακριβώς είναι ένας μικρός τύραννος;

edw hellas  (8)

Η δύναμη που κυβερνάει τη μοίρα όλων των ζωντανών όντων ονομάζεται Αετός, όχι γιατί είναι ένας αετός ή έχει σχέση με αετό, αλλα γιατί στον οραματιστή εμφανίζεται σαν ένας τεράστιος κατάμαυρος αετός, που στέκεται ορθός, όπως στέκεται ένας αετός και το ύψος του φτάνει στο άπειρο. (Ο Κύριος Άρχοντας ΔΕΝ είναι ο Αετός)

Καθώς ο οραματιστής κοιτάζει αυτή τη μαυρίλα που είναι ο Αετός, τέσσερις λάμψεις φωτός του αποκαλύπτουν με τι μοιάζει ο Αετός. Η πρώτη λάμψη, που είναι σαν κεραυνός, βοηθάει τον οραματιστή να διακρίνει το περίγραμμα του σώματος του Αετού. Υπάρχουν κομμάτια λευκότητας που μοιάζουν σαν τα φτερά και τα νύχια ενός αετού. Μια δεύτερη αστραπή αποκαλύπτει το φτεροκόπημα, μια μαυρίλα που δημιουργεί άνεμο και μοιάζει σαν φτερά αετού. Με την τρίτη αστραπή φωτός ο οραματιστής αντικρίζει ένα διαπεραστικό, μη ανθρώπινο μάτι. Και η τέταρτη και τελευταία λάμψη αποκαλύπτει τι κάνει ο Αετός.

Αποκαλυπτικά Πλάνα UFO...Μπορείτε να δείτε τον πιλότο!!! (Βίντεο)



Το 2007, ο Murat Yalcin, ένας νυκτερινός φρουρός ασφαλείας  στο Kumburgaz της Τουρκίας συνέλαβε μερικά από τα καλύτερα βίντεο εμφάνισης UFO . Η ταινία δείχνει ακόμα και τον πιλότο του άγνωστου σκάφους. Η καταγραφή συνεχίστηκε τα επόμενα χρόνια, καθώς το UFO εμφανιζόταν πάνω από τη θάλασσα του Μαρμαρά κοντά στο Kumburgaz. Τα βίντεο δεν έχουν ποτέ επιτυχώς καταρριφθεί.  

Γιγαντιαία Πυραμίδα Χτίστηκε Στην Area 51! Γιατί; (Βίντεο)

Μια γιγάντια πυραμίδα έχει χτιστεί στην περιοχή 51, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο από  τον DAHBOO77 . Γιατί έχτισαν μια γιγαντιαία πυραμίδα όπως αυτή η κατασκευή που υπάρχει στην περιοχή 51; Είναι μία ακόμη απόδειξη  «εξωγήινης τεχνολογίας» εδώ στην Αμερική; Κάτι περίεργο  σίγουρα συμβαίνει και για κάποιο λόγο, και  η δική μας κυβέρνηση δεν θέλει να ξέρουμε γι 'αυτό. Η  φωτογραφία από το Google Earth  δείχνει ότι αυτή η πυραμίδα έχει χτιστεί  τουλάχιστον από το 2007!

Απίστευτο ''Τσουνάμι Αέρα'' Στη Φλόριντα!!!

Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ - ΟΙ ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ!



Αν θελήσετε να συλλέξετε φωτόνια του ηλιακού φωτός για δική σας χρήση, θα σας έρθει ένα πρόστιμο που θα φτάνει τα 30 εκατ. ευρώ. Αν νομίζετε ότι αυτή η ψεύτικη κρίση που προκλήθηκε, θα ήταν μια καλή επιλογή να έχετε κάποιους ηλιακούς συλλέκτες που είναι κάτω από το 80% στο κόστος και θα έχετε την ευκαιρία να αποσυνδεθείτε από το δίκτυο ρεύματος και την απάτη του λογαριασμού σας, μπορείτε να το ξεχάσετε.

ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΟΝΕΙΡΑΤΑ

xartaeetow (1)


Και να πού ρχεται και πάλι ο καιρός να δεις τα ονείρατά σου να θεριεύουν,
να φτιάνουν τείχη αψηλά, να περιστοιχίζουν τη φυλακή σου άγρια μα και σεμνά αντάμα.
Ονείρατα φτιαμένα από θύμησες χρόνων νιών, ακατέργαστων, αγράμματων,
απαίδευτων, καθάριων. Ανάρια από συμβιβασμούς καλοστεκούμενους,ευπρεπείς,
ψεύτικους, σα το βάδισμα Γιαπωνέζας Γκέισας, γοργά μικρά βηματάκια, σχεδόν επιτόπια,
μ’ενα ζωγραφισμένο χαμογέλιο κάτου από τα σχιστά ματάκια, γιομάτο θλίψη
μα και λαχτάρα αντάμα.

Aλλαγές στον τρόπο ζωής που προφυλάσσουν από τον καρκίνο του προστάτη


Ο καρκίνος του προστάτη είναι ένα θέμα που απασχολεί αρκετούς άντρες. Σύφμωνα με τους ειδικούς μπορεί να προληφθεί. Οκτώ σημεία κλειδιά για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη σύμφωνα με την τελευταία αναφορά της 
World Cancer Research Fund (WCRF) είναι :

4. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ Ο ΟΛΕΘΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.


Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

Ερμηνεία της παραγράφου [α44 έως α62] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.

Ε π ι κ ε φ α λ ι δ ε ς
τα σχέδια των ελλήνων αθανάτων για τη γη. / πριν 15 δισεκατομμύρια χρόνια η δράση της κοσμικής σκόνης δημιουργός του αρχέγονου κυττάρου. / όλεθρος για τους καταπατητές της γης / 700 χρόνια γενετικών πειραμάτων από την καλυψώ / ομφαλος=911[2] - νήσος δενδρηεσσα =1105[7] / η αθάνατη θεά βρίσκεται και στα εγκεφαλικά κύτταρα του μεσολόβιου / οι Δωριείς το δώρο των «ελλήνων» στον πλανήτη Ιθάκη 33 / η πηγή της γνώσης / τεχνικά χαρακτηριστικά του πακέτου στον γήινο Αιθίοπα/ άτλαντας / προτεραιότητες της γήινης ανθρώπινης κοινότητας / υψηλή τέχνη του διαλογισμού / τα δυο αστροπλοια των Αργειων και οι προσδοκίες τους / ο λεξαριθμος 850[4]=παρά νηυσι / στη γη του ο έλληνας να γνωρίσει την πανέμορφη πτητική συσκευή / έκκληση στους άνδρες του πλανήτη -κάποιος να τιμήσει τα δώρα των θεών.

3. Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΗ ΒΙΟ-ΝΑΝΟ-ΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΛΟΒΟΥ ΤΟΥ.


Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

ΟΜΦΑΛΟΣ=911[2]
ΝΗΣΟΣ ΔΕΝΔΡΗΕΣΣΑ =1105[7]

Δυο ακόμη επιτυχημένες μεταφορές της Αθηνάς για το Μεσολόβιο –Αστρική πύλη. 
…………………………………………………………………………………………..
911[2]=Ομφαλός .-[αφαλός/προεξοχη της ασπίδας-προεξοχή του κρίκου/το μέσον –το κέντρο/αλληγορικά το Μεσολόβιο-η πύλη]

911[2]=ΟΜΦ’[Η] ΑΛΟΣ*.- [η θεια φωνή της θάλασσας/η θεια φωνή της Ε.Ε. μέσα από τον πυρήνα του κυττάρου /η θεια φωνή που προκύπτει μέσα από το χάος των μυαλών] .-α50

911[2]=φαος μολ’[η]*.-[το φως που πηγαινοέρχεται/ οι πληροφορίες πηγαινοέρχονται και ρυθμιστής είναι το Μεσολόβιο]

911[2]= φα όλμος *.-[η φωτεινή «κυλινδρική πέτρα»]

EΡΜΗΝΕΙΑ [1]=η θεια φωνή, το «φως» που μεταφέρει τις πληροφορίες ,πηγαινοέρχεται μεταξύ των εγκεφάλων και ρυθμιστής είναι η φωτεινή «κυλινδρική πέτρα»,το θειο Μεσολόβιο.

Ερμηνεία [2]=Η αστροπυλη την οποία διασχίζεις για να εισέρθεις στον Ουράνιο Ποταμό.
……………………………………………………………………………………..

2. ΑΤΛΑΝΤΑΣ



Ο Κώδικας Των Ελλήνων Αθάνατων - Βασίλης Λυκιαρδόπουλος

952[7]=Άτλαντος *.-[ατλας=Πατερας της νύμφης Καλυψώς ο θεός που κρατά στους ώμους του τη ΓΗ και τον ουρανό.
Αλληγορική ονομασία της άριστης Ε.Ε. του άριστου Γενετικού Κωδικα που στηρίζει την ζωή στην κυριολεξία σε ολόκληρο το σύμπαν και φυσικά στον πλανήτη μας ].-α52

952[7]=ταλαντος*.-[ταλαντον-πληθ.=ταλαντα=η ζυγαριά-οι δίσκοι της ζυγαριάς/τεμάχιο χρυσού σε σχήμα δίσκου/ η Ε.Ε. είναι χρυσός το πολυτιμότερο των μετάλλων].-α52

952[7]=Τάνταλος*.-[υιός του ΔΙΑ παππούς του Ατρέα βασιλευσεν στην Σιπυλω της Φρυγίας αλλά πρόδωσε τα απόρρητα των θεών και τιμωρήθηκε στον ΑΔΗ ].-α52

1.ΤΑ ΔΥΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥΣ

Οδυσσέας είναι αυτός που αναζητά την ορθή οδό στην λύση των προβλημάτων του.Ειναι ο σημερινός κάτοικος του πλανήτη ΓΗ, ήταν και ο χθεσινός Δωριέας δημιούργημα της γενετίστριας Καλυψώς στην Ωγυγία [Κρήτη], το 1080 της εποχής του Κριού η 1240 π.χ.

Οι Αργειοι δημιουργοί του προσδοκούν το καλύτερο από αυτόν γιατί μέσα του έχει την Ολύμπια Ελληνική Έλικα.

………………………………
Τ’Οδυσσευς Αργειων=2748[3]=Ο Οδυσσέας με τους Αργειους
Τ’Οδυσσευς αγειρων*=2748[3]=Ο Οδυσσέας με τους Αργειους έχει συνάντηση.
Τ’Οδυσσευς αγηρων ζ’[ω]=2748[3]=Ο αθάνατος Οδυσσέας με τους Αργειους έχει συνάντηση στο γαλαξία Αργο.

Ο χρυσός πάει... Πάπαλα



Δεν πά’ να τράβαγε τις κοτσίδες του ο Αντώνης Σαμαράς και να έσκιζε τα ρούχα του ότι η επένδυση στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής θα προχωρήσει παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων της Ιερισσού, η επένδυση μπήκε στον «πάγο» αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Eldorado Gold.
Έτσι, οι Καναδοί επενδυτές διατάραξαν, και μάλιστα αγρίως, την καλοκαιρινή ραστώνη της success story κυβέρνησης, ανακοινώνοντας από το μακρινό Τορόντο ότι η παραγωγή χρυσού από τα μεταλλεία της εταιρείας στις Σκουριές και το Πέραμα πάει πάπαλα, τουλάχιστον για έναν χρόνο και βλέπουμε.

Χαμογέλα! Η ζωή είναι ωραία με πολλούς τρόπους…



1) Μείνε σιωπηλός τουλάχιστον 10 λεπτά καθημερινά. Απομονώσου αν είναι απαραίτητο.

2) Άκου καλή μουσική όλες τις ημέρες, που αποτελεί γνήσια τροφή για το πνεύμα.

3) Σαν σηκώνεσαι το πρωί πες αυτό: Σήμερα ο στόχος μου είναι…

4) Να ζεις με τις τρεις λέξεις: Ενέργεια, ενθουσιασμό, κατανόηση του άλλου.

5) Παίξε περισσότερο από τον περσινό χρόνο.

25 απίστευτα στοιχεία για το χρεοκοπημένο Ντιτρόιτ που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό [λίστα]

25 απίστευτα στοιχεία για το χρεοκοπημένο Ντιτρόιτ που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό [λίστα]

Κάποτε έσφυζε από ζωή. Τώρα βρίθει εγκληματικότητας. Μια ρημαγμένη πόλη όπου τίποτα δεν λειτουργεί. Τα στοιχεία για το Ντιτρόιτ σοκάρουν ακόμα και τους πλέον αδιάφορους. Η αστυνομία προειδοποιεί πως «εισέρχεσαι στην πόλη με δική σου ευθύνη». Ο μέσος όρος αναμονής για μια κλήση το τμήμα είναι 58 λεπτά. Τα 2/3 των ασθενοφόρων είναι εκτός λειτουργίας. Και το 47% του πληθυσμού είναι αναλφάβητο.
Διαβάστε αναλυτικά 25 στοιχεία για το Ντιτρόιτ που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό

Η τυραννία του νου στο σώμα…




Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι εσύ, η συνείδησή σου, βρίσκεται σε όλο σου το σώμα;
Ή μήπως έχεις την αίσθηση ότι είσαι ένας εγκέφαλος που φιλοξενείσαι σε ένα σώμα;

Εάν αυτή είναι η αντίληψή σου τότε ίσως χρειαστεί να την αναθεωρήσεις.
Eίσαι ένα συλλογικό ον που αποτελείσαι από τρισεκατομμύρια διαφορετικά κύτταρα τα οποία συγκροτούν Εσένα.

Κάθε κύτταρο σου περιέχει τον γενετικό σου κώδικα, από τα κύτταρα των νυχιών σου μέχρι τα κύτταρα του εγκεφάλου σου, έχουν πανομοιότυπη αρχική δομή και είναι τέλειο αντίγραφο το ένα του άλλου.

Προειδοποιητικά σημάδια απώλειας μνήμης




Απώλεια μνήμης σε ένα βαθμό είναι συνηθισμένη καθώς μεγαλώνουμε, αλλά υπάρχουν άλλα προειδοποιητικά σημάδια που υποδεικνύουν ότι η απώλεια μνήμης κάποιου είναι μεγαλύτερη από αυτήν που σημειώνεται επειδή απλώς μεγαλώνουμε.

Η Cleveland Clinic αναφέρει ότι τα παρακάτω
προειδοποιητικά σημάδια μπορεί να αποτελούν αιτία ανησυχίας:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα