Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Αμφισβητείστε – Γελοιοποιήστε ό,τι σας λένε

Αυτά είναι απ΄ ότι ξέρω τα μικρότερα από τα πράγματα που ίσως να είναι εκτροχιασμένα τρένα, ή τεράστια πράσινα φίδια – κατά την γνώμη μου βέβαια πρόκειται για τεράστια σκοτεινά αντικείμενα που πλησιάζουν τον πλανήτη μας… Κι ίσως παρά την φωτεινότητά τους να κρύβονται πίσω από τα σύννεφα ή και να έχουν ακόμα και τα δικά τους σύννεφα…
Ξέρουμε επίσης πως δονούνται και επηρεάζουν και την γη με την δόνησή τους…Και πως μετά εμφανίζεται μια πτώση στην Γη ενός υλικού που ανήκει σε εκείνον τον κόσμο ή ανεβαίνει υλικό του κόσμου μας σε εκείνον τον κόσμο, ή συμβαίνουν και τα δύο, ή συμβαίνει μια ανταλλαγή ύλης – διαδικασία που είναι γνωστή στην Προχωρημένη Σεισμολογία μας ως Κοσμική Μετάθεση…

9 «όπλα» για να κερδίσουμε τη χαμένη μας ενέργεια

Λίγο η κούραση, λίγο το καλοκαίρι και πολύ (μα πάρα πολύ) η ανάγκη για ξεκούραση, δεν αποτελεί έκπληξη, ότι οι περισσότεροι χρειαζόμαστε μια γερή ώθηση για να τονώσουμε την ενέργειά μας. Πριν προβούμε όμως σε «φαρμακευτικούς» τρόπους, μήπως να δούμε τι μας προσφέρει η φύση;

Αν η καθημερινότητα σας έχει κουράσει και το μόνο που πλέον επιθυμείτε, είναι να τελειώσετε τη δουλειά για να «λιώσετε» πάνω στον καναπέ σας, τότε σίγουρα σας λείπει ενέργεια. 

Αυτός Που Είσαι Πραγματικά - Alan Watts

Ποιος είσαι πραγματικά; Μια καταπληκτική διάλεξη από τον Alan Watts, έναν Βρετανό φιλόσοφο, συγγραφέα και ομιλητή. Έγραψε περισσότερα από 25 βιβλία και πολλά άρθρα για θέματα όπως η προσωπική ταυτότητα, την αληθινή φύση της πραγματικότητας, την ανώτερη συνειδητότητα, την έννοια της ζωής. 

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΜΟΥΧΑΛΩΝ *

kartesios120713
Δυστυχώς καθημερινά αποδεικνύεται ότι ζούμε την εποχή της μεγάλης χαύνωσης. Πώς λέμε «η εποχή των παγετώνων» και «η εποχή των δεινοσαύρων», ε… έτσι κι εμείς θα μείνουμε σαν «η εποχή των μαμούχαλων» που τους κλωτσούσαν και δεν αντιδρούσαν.
Βγαίνει ο Κυριάκος του Μητσοτάκη και δηλώνει μέσα στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ότι «Η χώρα δεν χρεοκόπησε λόγω των τραπεζών της, αλλά επειδή δεν μπορούσε να χρηματοδοτήσει ένα σπάταλο πελατειακό κράτος που συγκροτήθηκε έτσι από τα κόμματα που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο» κι εμείς οι μαμούχαλοι ξεψειρίζουμε ατάραχοι τις μασχάλες μας. (Βασική υπενθύμιση: Τα κόμματα που κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο είναι η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ).

ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ

kartesios1807132
Σήμερα,  σταθμοί του μετρό θα παραμείνουν κλειστοί εξ αιτίας της επίσκεψης ενός Γερμανού πολιτικού. Η κυβέρνηση που «κλαίει» για τα «χαμένα μεροκάματα» και για το «πλήγμα στην οικονομία» όποτε οι εργαζόμενοι του Μετρό απεργούν, σήμερα αποφασίζει να κλείσει το Μετρό για χάρη ενός μόνο ανθρώπου. Σήμερα, οι φωνές της πολιτικής ορθότητας που φωνάζουν για «την απώλεια δικαιώματος της ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών», όποτε απεργούν οι εργαζόμενοι του Μετρό, θα το βουλώσουν επειδή δεν έχουν κάποια άλλη αηδία να πουν.

Ποιες ασθένειες “φωτογραφίζονται” στο χέρι μας;



Όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, στο χέρι μας είναι δυνατόν να αποτυπώνεται μια μεγάλη σειρά από παθολογικές καταστάσεις και γι’ αυτό αρκεί μια απλή εξέταση από έμπειρο γιατρό για να γίνει η σωστή διάγνωση του προβλήματος. Ποιες ασθένειες, όμως, μπορεί να «φωτογραφίζονται» στο χέρι μας;

Τα μικρά και πολλά σε αριθμό γεύματα καταπολεμούν τη παιδική παχυσαρκία


Τα μικρά και πολλά σε αριθμό γεύματα καταπολεμούν τη παιδική παχυσαρκία

Η  παιδική παχυσαρκία είναι ένα φαινόμενο που έχει λάβει ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και στην Ελλάδα. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή τις τελευταίες δεκαετίες ο κόσμος και ως συνέπεια και τα παιδιά καταναλώνουνε τροφές αυξημένες σε λιπαρά που βλάπτουνε τον οργανισμό και τον επιβαρύνουν με επιπρόσθετα κιλά. Μία καινούργια έρευνα πάντως, η οποία βασίστηκε σε προηγούμενες έρευνες, δείχνει ότι τα συχνά αλλά και περιορισμένα γεύματα είναι αυτά που μπορούνε να αντιμετωπίσουνε τη παιδική παχυσαρκία. Στη παιδική ηλικία είναι που ο οργανισμός αναπτύσσεται και διαμορφώνεται και εφόσον αναπτυχθεί και διαμορφωθεί όσο το δυνατόν σωστότερα, θα μπούνε και οι βάσεις για μία καλή υγεία και στο μέλλον.

Η ΙΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ.....



Η ΓΑΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ....
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ... ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.....
ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.. 
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ...

Η ΓΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΓΑΙΑ


(Γειωθείτε....για να απογειωθείτε.....!!!)

Η «γείωση» και η επαφή-σύνδεση μας με την φυσική ηλεκτρική ενέργεια της επιφάνειας της Γης.....μας προσφέρει μια πιο φυσική λειτουργία με την ίδια μας την ζωή καθώς η επαφή αυτή επιτυγχάνεται ΑΔΕΛΦΙΑ.....είτε περπατώντας απλώς με γυμνά πόδια στο έδαφος......είτε ερχόμενοι σ’ επαφή με ειδικές συσκευές-αγωγούς που μας μεταφέρουν την ενέργεια από το έδαφος.....ενώ εμείς καθόμαστε, δουλεύουμε ή κοιμόμαστε. Η ξυπόλητη-γυμνή  επαφή με τη γη ΑΔΕΛΦΙΑ....μας φέρνει σ’ επαφή με μια απεριόριστη πηγή ηλεκτρονίων. Τα ηλεκτρόνια αυτά δρούνε ως αντιοξειδωτικά, εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες, που είναι και η αιτία του πόνου και της κάθε χρόνιας φλεγμονής.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ


Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ….είμαστε ΠΟΛΙΤΕΣ…..με ήθος και έθος…..συμμετέχοντες εις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ….διαφυλάσσοντας τις θεμελιώδεις αρχές της Πατρίδας μας….είμαστε αμφισβητίες και υπέρμαχοι της ΕΡΕΥΝΑΣ….της άμεσης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….και όχι αυτό το σημερινό χάλι….ανήσυχοι μέσα στο χρόνο….παρεμβαίνοντας στα πολιτισμικά δρώμενα...αφοσιωμένοι στο ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΙΩΝ….που οφείλουμε να ξανά επαναφέρουμε τις διαχρονικές μας αξίες….με οδηγό τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ…για μια πιο ορθή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ….προσηλωμένοι στον ορθό ΛΟΓΟ…των προπατόρων μας….όπου αποτελούμε ακόμη και σήμερα…συνεχιστές της Ελληνικής Παιδείας….όπου οι πρόγονοί μας με γνώσεις και υπηρέτησαν τη μάνα Γη….προβάλλοντας τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ…τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ…την ΕΥΝΟΜΙΑ…την ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…την ΙΣΟΝΟΜΙΑ…την ΙΣΟΤΗΤΑ των ΦΥΛΩΝ…την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ....ΚΙ ΕΜΕΙΣ.......!


ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ....ΚΙ ΕΜΕΙΣ.......!

Εξισορροπώντας την συχνότητά μας.....εκπέμπουμε και την ανάλογη ενέργεια στο γύρω περιβάλλον....όπου οι σκέψεις και τα συναισθήματα μας επηρεάζουν αντίστοιχα και τους άλλους ......και ο καθένας από εμάς ταυτόχρονα επηρεάζει όλους μας. Οι Άνθρωποι που λειτουργούν μέσα από τα Ανώτερα επίπεδα ενέργειας ασκούν μια πιο ενδυναμωτική επίδραση στο γενικότερο σύνολο. Αντίθετα εκείνοι οι Άνθρωποι που λειτουργούν σε κατώτερα επίπεδα......η επίδρασή τους δυστυχώς είναι αρκετά αποδυναμωτική.

Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

 συνέχεια του άρθρου ....περί της αύρας
Το κάθε  ζωντανό πλάσμα στη Γη …..περιβάλλεται από το δικό του ενεργειακό πεδίο….το οποίο όμως αλληλεπιδρά παράλληλα με το γύρω περιβάλλον και όλα τα υπόλοιπα όντα…..που μας περιβάλλουν. Όλα γύρω μας στη φύση είναι ενέργεια και το κάθε τι έχει τη δική του ενεργειακή σφραγίδα. Ο ωκεανός ενέργειας που μας περιβάλλει είναι ένα ολογραφικό σχήμα στο οποίο συνυπάρχουμε όλοι μας και όλα γύρω μας συνδέονται αναμεταξύ τους. Όταν λοιπόν ερχόμαστε σε αρνητικά ενεργειακά πεδία και ειδικά μ’ άλλους ανθρώπους που σκέφτονται και δρούνε με ένα αρνητικό τρόπο….τότε το ενεργειακό μας πεδίο μειώνεται αισθητά και οι αντιστάσεις μας καταρρέουν δίνοντας χώρο στους χαμηλούς κραδασμούς.

Η ΑΥΡΑ ΜΑΣ




Στη φύση γύρω μας υπάρχουν έμψυχα και άψυχα όντα που το καθένα έχει το δικό του ενεργειακό πεδίο με το οποίο εμείς μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε ανάλογα.....για να ενδυναμώσουμε το δικό μας προσωπικό ενεργειακό μας πεδίο. Επειδή  διαρκώς στη ζωή μας είμαστε εκτεθειμένοι στις διάφορες εξωτερικές αρνητικές ενέργειες οι όποιες καταφέρνουν να διεισδύουν στην αύρα...τελικά μας  δημιουργούν μία αρνητική ένταση και μας αποδυναμώνουν το σώμα μας ενεργειακά. Οι διάφορες αρνητικές ενέργειες μπορεί να προέρχονται από τα δικά μας άτομα της οικογένειας μας ή από ξένους ανθρώπους με τους οποίους είτε δουλεύουμε μαζί....είτε είναι στο φιλικό μας περιβάλλον.

Υποταγή-Σρι Ραμάνα Μαχάρσι






           Ραμάνα Μαχάρσι

''Αρκεί η υποταγή. Υποταγή σημαίνει να παραδοθείς στο πρωταρχικό αίτιο του όντος . Μην αυταπατάσαι φανταζόμενος ότι αυτή η πηγή είναι κάποιος Θεός που είναι έξω από σένα. Η πηγή σου είναι μέσα σου. Παραδώσου σ' αυτήν. Αυτό σημαίνει ότι οφείλεις να αναζητήσεις την πηγή και να συνενωθείς με αυτήν. Επειδή φαντάζεσαι πως είσαι έξω από αυτήν, ρωτάς, 'Που είναι η πηγή;'

Σρι Ραντζίτ Μαχαράτζ-Γνώση(ή είμαι η καθαρή Γνώση).

 ''Ο Σρι Κρίσνα είπε:''Άν δεν γνωρίσετε τον εαυτό σας, οτιδήποτε κάνετε είναι ανώφελο''.

Είναι ουσιαστικό να έχετε έναν αληθινό Δάσκαλο για να αποκτήσετε την κατανόηση.

Στην αρχή πρέπει να πάτε σχολείο για την κατανόηση. Δεν μπορείτε να διαλογίζεστε όλη την ημέρα.

Με το να βάζει μόνο το χέρι στο κεφάλι του μαθητή δεν μπορεί γίνει τίποτα. Ο δάσκαλος πρέπει να τον διδάξει. Πρέπει να καταλάβει το θέμα. Έτσι τι μπορεί να κάνει για εσάς ένα αγκάλιασμα; Ποιο είναι το νόημά του;

Άν αγκαλιάζετε το παιδί σας,μήπως αυτό θα το κάνει μορφωμένο; Πρέπει να πάει στο σχολείο.

ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ FEMA ΣΤΙΣ ΗΠΑ

Ο Άλεξ Τζόουνς και η ομάδα του ερευνούν το θέμα των πλαστικών φερέτρων στις ΗΠΑ,τα οποία ανήκουν στην FEMA και είναι αρκετά εκατομμύρια.

Να σημειώσουμε οτι η FEMA είναι μια κυβερνητική οργάνωση που όταν συμβεί μια μεγάλη καταστροφή ή επιδημία αναλαμβάνει την διοίκηση στην Αμερική και βάζει στο περιθώριο τον Πρόεδρο και το Σύνταγμα.Εγκαθιδρύει με λίγα λόγια δικτατορία…

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ - ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Γίνεται στις 22/7/13 9.15μ.μ. (θερινή ώρα) στη 0ο του Λέοντα  - Υδροχόου, με τον Ήλιο φυσικά στο Λέοντα και τη Σελήνη στον Υδροχόο.





Οι πλανητικές θέσεις της ημέρας αυτής είναι οι παρακάτω:

Προστατέψτε τις βιταμίνες των τροφών που καταναλώνετε




Η βιταμίνη C είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη, απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία του οργανισμού. 
Τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη C είναι τα εσπεριδοειδή, οι πιπεριές, το ακτινίδιο, οι φράουλες και το μπρόκολο.

Ο όρος υδατοδιαλυτή πρακτικά σημαίνει ότι δεν αποθηκεύεται στο σώμα (όπως συμβαίνει με τις λιποδιαλυτές βιταμίνες A, D, E, K), επομένως χρειάζεται καθημερινή πρόσληψη της από τη διατροφή έτσι ώστε να είναι τα επίπεδα του οργανισμού ικανοποιητικά. Επίσης ο όρος υδατοδιαλυτή παραπέμπει στην ιδιότητα της βιταμίνης να περνάει στο νερό.

Πόσο σημαντικό είναι να αναπνέουμε σωστά;


αναπνοη
Η αναπνοή είναι η  βασικότερη λειτουργία του σώματος. Δίνει οξυγόνο στο σώμα μέσω του αίματος για τις πιο απλές έως τις πιο πολύπλοκες λειτουργίες του.Επιδρά στον εγκέφαλο, στις σκέψεις, στο πεπτικό, στο κυκλοφορικό, στο λεμφικό σύστημα, στην καλή λειτουργία του ήπατος, της σπλήνας, της καρδιάς  κ.α. Όμως δεν αρκεί μόνο μια ανάσα για όλα αυτά. Σκοπός είναι να αναπνέει κανείς  σωστά.

Τι σημαίνει να τρως τα νύχια σου;


ab08f5ce7bbb4d33adefcb5a0033f70c

Ανήκεις στους ανθρώπους που τρώνε τα νύχια τους από τότε που ήταν παιδιά; Μάθε λοιπόν πως η συμπεριφορά σου αυτή δεν αποτελεί μια ακόμα κακιά συνήθεια.
Η ονυχοφαγία θεωρείται από τους ειδικούς η πιο ήπια, αλλά και η πιο διαδεδομένη μορφή «ακρωτηριασμού» του εαυτού μας. Ουσιαστικά πρόκειται για το σύμπτωμα μιας υποβόσκουσας αγχώδους συναισθηματικής διαταραχής που συνδέεται άμεσα με την παιδική ηλικία.

Ποιο είναι το "μαγικό" βότανο που διώχνει την κυτταρίτιδα;;;


Θες να αποκτήσεις σώμα αψεγάδιαστο χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας; Οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να απαλλαγούν από την ενοχλητική κυτταρίτιδα. Η λύση βρίσκεται στη φύση...
Η λουίζα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βότανα που συμβάλλει δραστικά στην καταπολέμηση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού του δέρματος.

Τι θα κάνεις; Είναι απλό. 

--- BLACK NIGHT: Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ! ---

Η ιστορία του ξακουστού ''Μαύρου Ιππότη'' ξεκινάει το 1958 και αναβιώνει στις μέρες μας χάρις σε καινούριο φωτογραφικό υλικό που ''ανέβηκε'' πρόσφατα στην ιστοσελίδα της NASA.
Πρόκειται για έναν μυστηριώδη δορυφόρο, προφανώς εξωγήινης προέλευσης, που διαγράφει πολική τροχιά γύρω από τη Γη και σύμφωνα με τη NASA η ιστορία του ξεκινά από τη δεκαετία του 1920-30, όπου και πιστεύεται ότι ήταν υπεύθυνος για ύποπτα ραδιοκύματα, πολλά χρόνια πριν εντοπιστεί και φωτογραφιστεί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα