Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Πως Να Κάνετε Δική Σας Μία Καινούργια Ferrari Και Να Είστε Τόσο Έξυπνος Όσο Ο Αινστάιν, Απλά Και Μόνο Με Το Να Κάθεστε Ήρεμα Στον Καναπέ Σας!!!

Μεγάλο

"Μόνο δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο." - Albert Einstein
Μια αξέχαστη περιπέτεια
Μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, καθόμουν στον καναπέ μου με τα μάτια μου κλειστά. Αποφάσισα να διαλογιστώ, παρόλο που δεν είχα ιδέα τι θα συμβεί. Μετά από μόλις δεκαπέντε λεπτά, το μυαλό μου άρχισε να ησυχάζει και να χαλαρώνω. Ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα! Ένιωσα σαν το βαρύ και κουρασμένο σώμα μου να χάνει την αίσθηση  της βαρύτητας, όπως ακριβώς ένα χνούδι ραδικιού που έχει αρχίσει να επιπλέει πάνω από ένα ηλιόλουστο λιβάδι στο απαλό αεράκι του καλοκαιριού. Και αυτό ήταν μόνο η αρχή.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΞΑΓΩΝΟ




ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΜΕΓΑΛΟ" ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ


[Στην παρακάτω ενημέρωση αν και αναφέρονται πολλές αστρολογικές ορολογίες και ειδικά από το Ημερολόγιο των Μάγια, δίνεται μια ξεκάθαρη εικόνα του τι συντελείται και τι πρόκειται άμεσα.]

Πλανητικές Όψεις και Αντιστοιχίες του ημερολογίου Tzolkin για το Κοσμικό Φεγγάρι 2013


Αυτοί είναι επικοί καιροί που ζούμε και αυτή η Κοσμική Σελήνη δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Οι Μάγια ήταν μανιώδεις παρατηρητές του ουρανού. Γι΄αυτούς το αξίωμα "όπως πάνω, έτσι και κάτω" ήταν το πώς έζησαν τη ζωή τους. Παρακολούθησαν τη δυναμική των πλανητών που κινούνται πέρα από τον ουρανό και ζούσαν τη ζωή τους αναλόγως. Καθώς το γράφω αυτό είμαστε στην κεντρική στήλη του Τζόλκιν (Tzolkin) "Καθρέφτη Κυματοξόρκι" (Mirror Wavespell). Είναι η ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου, το "Κίτρινο Φασματικό Αστέρι" (Yellow Spectral Star), «Δυαλύω, προκειμένου να ομορφύνω» όπου βρίσκω φαινομενικά ατελείωτη τη σειρά των αντιστοιχιών των πλανητικών όψεων του Τζόλκιν (Tzolkin). Θα προσπαθήσω να τα συμπυκνώσω για να τα μεταδώσω σε σας.

Χυμοί που γιατρεύουν!



Mπορείς να φτιάξεις χυμό που θα διωξει τις σακούλες από τα μάτια; Ή που θα διώξει το hangover; Οι καλύτερες συνταγές από τον ειδικό!
Το βιβλίο Σούπερ Χυμός (Super Juice), που έχει γράψει ο πολύ γνωστός στη Μεγάλη Βρετανία φυσικοπαθητικός Michael van Straten, κάνει θραύση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σου παρουσιάζουμε 3 διαφορετικές συνταγές για χυμούς από την ενδιαφέρουσα έκδοση, που θα σε ανακουφίσουν από μερικά συνηθισμένα συμπτώματα και ενοχλήσεις:

Θα τους ρίξουν οι νοικοκυραίοι

samaras-venizelos


“Θα είναι η πιο σκληρή φάση, ίσως να είναι και η τελευταία, αφού τότε θα καταλάβουν όλοι, ακόμη και οι νοικοκυραίοι που εξακολουθούν να στηρίζουν ακόμη τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, για να μην τους βρουν τα χειρότερα, ακόμη κι αυτοί θα καταλάβουν επιτέλους ότι τα χειρότερα τους έχουν βρει ήδη.”

Παχυσαρκία

lose-weight-bmi

Το πάχος βασίζεται στη λειτουργία του ερπετικού εγκεφάλου, στο ένστικτο της αυτοσυντήρησης, Ο ερπετικός εγκέφαλος, όταν αισθάνεται κίνδυνο, μπαίνει στη διαδικασία φυγής ή επίθεσης (flight or fight). Τότε παύει να μεταβολίζει την τροφή, αλλά την αποθηκεύει σε λίπος και τρώει όσο το δυνατό περισσότερο για να έχει περισσότερη ενέργεια για να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όταν αισθανόμαστε αρνητικά συναισθήματα (φόβο, θλίψη, θυμό), ο ερπετικός εγκέφαλος το μεταφράζει σαν κίνδυνο και ξεκινά τη διαδικασία της μείωσης του μεταβολισμού και την επιθυμία για περισσότερο φαγητό.

Το μυστικό για να έχουμε τα πάντα στην ζωή μας

musitiko_agaph
Για να δούμε τι μπορούμε πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το τι είμαστε. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε παντοδύναμα πνεύματα, ψυχές γεμάτες φως. Γιατί έχουμε έλθει εδώ; Για να βιώσουμε αγάπη, ευτυχία για να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε ξεκομμένοι, δεν είμαστε το σώμα που βλέπουμε. Ήλθαμε εδώ για να βιώσουμε την αγάπη που δονείται η Πηγή μας, για να βιώσουμε την ενότητα των πάντων. Ο απόστολος Παύλος προς την Εφεσίους επιστολή του, μας ξεκαθαρίζει όλα αυτά «Ένας Θεός και Πατέρας όλων, ο οποίος είναι υπεράνω όλων και ενεργεί μέσα απ’ όλους και κατοικεί σε όλους». Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι ο Θεός είναι αγάπη και κατοικεί μέσα μας και έχουμε στη διάθεση μας όλη την Δύναμη του, αρκεί να είμαστε συντονισμένη μαζί του.

AI-CHI-ΚΙ JUTSU Μέθοδος Εναρμόνισης με την ενέργεια της Γης (γείωση και σύνδεση με τη χρυσή ενέργεια-λάμψη της στοιχειακής γης)



Επιλέξτε το χρόνο και τον τόπο όπου θα είναι 
απίθανο να σας ενοχλήσουν. Αρχικά 5 -10 
λεπτά θα είναι επαρκής χρόνος για πρακτική -
με τον καιρό μπορεί να θελήσετε να τον 
αυξήσετε. 

Ξεκινήστε βγάζοντας τα παπούτσια σας και, 
όπου εκτελείτε αυτή την άσκηση, σε εσωτερικό 
ή εξωτερικό χώρο, βεβαιωθείτε ότι το 
πάτωμα/έδαφος είναι άνετο και ζεστό κάτω από 
τα πόδια σας. 

SEITODO "Κίνηση και Ακινησία"




Αυτή η τριμερής πρακτική έχει σα στόχο να 
διεγείρει την αρμονική ροή του seiki εντός του
συστήματος. Θα πρέπει να εκτελείται σε στάση 
καθιστή πάνω σε μια καρέκλα, σκαμνί ή πάγκο ή 
σε στάση σταυροπόδι ή σε στάση seiza.

Όπως με όλες τις βασικές ασκήσεις, επιλέξτε την 
ώρα και τον τόπο όπου θα είναι απίθανο να σας 
ενοχλήσει κανείς. Βγάλτε τα παπούτσια σας και 
βεβαιωθείτε ότι το πάτωμα / έδαφος είναι άνετο 
και ζεστό. Μην εκτελείτε αυτή την άσκηση σε 
κρύο πάτωμα /έδαφος – γενικά, μην την 
εκτελείτε σε κρύο περιβάλλον.

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ



Ο Γλαύκος ήταν γιος του Μίνωα και της Πασιφάης. Παιδί ακόμα,  κυνηγώντας ένα ποντικό  έπεσε σε ένα πιθάρι γεμάτο μέλι και πνίγηκε.
Μετά  έρευνες,  βρέθηκε το πτώμα του Γλαύκου με τη βοήθεια του  Θεού Απόλλωνα.
 
Σύμφωνα με χρησμό, ο  μικρός Γλαύκος  θα μπορούσε να αναστηθεί από όποιον κατάφερνε να περιγράψει το χρώμα μιας αγελάδας του κοπαδιού του Μίνωα, το χρώμα της οποίας άλλαζε τρεις φορές τη μέρα.

Πως φαίνομαι; Με τη ματιά του σκύλου μου


 

 Όταν κοιτάτε μια άλλη ανθρώπινη ύπαρξη δεν υπάρχει λόγος να την κρίνετε.

Αυτό μπορείτε να το μάθετε από ένα σκύλο. Ο σκύλος σας κοιτάζει, δε σας κρίνει,  γιατί  βρίσκεται στο προ-νοητικό στάδιο. Γι’ αυτό είναι τόσο υπέροχο να κοιτάζεις ένα σκύλο, βλέποντας σ’ αυτόν τη μη κριτική. Εμείς οι άνθρωποι οδηγούμαστε στην μετά-νοητική κατάσταση. Αλλά ξάφνου συναντιόμαστε με την ομορφιά που εκδηλώνεται από το σκύλο, τη μη επίκριση.

Η πνευματικότητα ως "χόμπυ"



Η Εσωτερική, Αυτογνωστική Εργασία, δεν είναι για τους λιπόψυχους, τους ερασιτέχνες αναζητητές, τους συλλέκτες γνώσεων κι εμπειριών. Δεν είναι γι' αυτούς που επιζητούν ακροατήριο για να μοιραστούν τις όποιες "υπερβατικές" τους εμπειρίες, τις επικοινωνίες τους με αγγέλους και ανώτερα επίπεδα συνείδησης ή να δείξουν στους άλλους το πόσο "προχωρημένοι" είναι στη χώρα του Παράξενου.

Ονομάζομαι Ed Snowden

«Γεια σας. Ονομάζομαι Ed Snowden. Λίγο περισσότερο από ένα μήνα πριν, είχα οικογένεια, ένα σπίτι στον παράδεισο και ζούσα με μεγάλη άνεση. Είχα επίσης τη δυνατότητα, χωρίς κανένα ένταλμα, να έχω πρόσβαση και να διαβάζω τις επικοινωνίες σας. Την επικοινωνία του καθενός ανά πάσα στιγμή. Μια εξουσία που μπορεί να αλλάζει τη μοίρα των ανθρώπων.
Πρόκειται για σοβαρή παραβίαση του νόμου. Οι Τροποποιήσεις 4 και 5 του Συντάγματος της χώρας μου, το άρθρο 12 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, καθώς και πολυάριθμα καταστατικά και συνθήκες απαγορεύουν τέτοια συστήματα μαζικής, διάχυτης επιτήρησης.

Δείτε τον αντίκτυπο της αγάπης στον εγκέφαλο του παιδιού σε μια συγκλονιστική εγκεφαλική σάρωση

Δείτε τον αντίκτυπο της αγάπης στον εγκέφαλο του παιδιού σε μια συγκλονιστική εγκεφαλική σάρωση.

Τα παρηγορείτε για μια εκδορά στο γόνατο στη παιδική χαρά και τα καταφέρνετε να κοιμηθούν με ένα χαλαρωτικό νανούρισμα. Αλλά το να είστε μια στοργική, τρυφερή μητέρα, δεν ωφελεί μόνο στη συναισθηματική φροντίδα, αλλά παίζει και καθοριστικό ρόλο στον προσδιορισμό του μεγέθους του εγκεφάλου του παιδιού σας, λένε οι επιστήμονες.
Συγκλονιστικό: Σύμφωνα με νευρολόγους η σημαντική διαφορά μεταξύ αυτών των δύο εγκεφάλων έχει μια πρωταρχική αιτία – ο τρόπος που αντιμετωπίστηκαν τα παιδιά από τις μητέρες τους

13 σπιτικές θεραπείες για το στομάχι

Δυσκοιλιότητα, ναυτία, δυσπεψία ή όποια άλλη δυσάρεστη κατάσταση για το στομάχι, είναι σίγουρα αναπόφευκτες. Το φαρμακείο της...φύσης όμως έχει πάντα λύσεις.

Σύμφωνα με το reader’s digest, η φύση έχει προνοήσει (και με το παραπάνω) να προμηθεύσει με φυτικά φάρμακα τον άνθρωπο, προσφέροντας εναλλακτικούς τρόπους για να απαλλαγεί από δυσάρεστες στομαχικές διαταραχές. Ωστόσο, να θυμάστε ότι πριν δοκιμάσετε την οποιαδήποτε θεραπεία, πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Νεφρολιθίαση και ασβέστιο




Τα συμπληρώματα ασβεστίου επιδεινώνουν τη νεφρολιθίαση;
Οι γιατροί, σε περίπτωση νεφρολιθίασης από ασβέστιο, συμβουλεύουν να μην λαμβάνονται πάνω από 1.000 mg ασβεστίου (περίπου τρία γαλακτοκομικά προϊόντα) τηνημέρα. 
Επίσης, συνιστούν την αυξημένη κατανάλωση νερού,  περίπου ένα ποτήρι την ώρα, ώστε να παράγονται συνολικά ούρα 1,5 - 2 λίτρα καθημερινά.

Η ακτινοβολία στη ζωή μας και οι επιδράσεις στα παιδιά



ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ, ΟΙ ΤΕΧΝΗΤΈΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΊΕΣ ΑΥΞΉΘΗΚΑΝ, ΑΝΆΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ. ΟΙ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΈΣ ΕΊΝΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΉ (Π.Χ. ΚΙΝΗΤΏΝ ΤΗΛΕΦΏΝΩΝ ΚΑΙ ΑΣΎΡΜΑΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ), ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΎΜΑΤΑ (Π.Χ. ΟΙ ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΟΙ ΦΟΎΡΝΟΙ) ΚΑΙ Η ΔΙΑΒΌΗΤΗ ΡΑΔΙΕΝΈΡΓΕΙΑ (ΠΑΡΟΎΣΑ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΉΘΕΙΣ ΠΗΓΈΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΣΕ ΆΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΈΣ, ΌΠΩΣ ΟΙ ΟΙΚΙΑΚΟΊ ΑΝΙΧΝΕΥΤΈΣ ΚΑΠΝΟΎ).

ΨΩΜΙ ΦΑΓΟΠΥΡΟΥ

© Copyright 2011 CorbisCorporation

Χωρίς γλουτένη.
Ένα ψωμί απλό και πολύ φυσικό, χωρίς πρόσθετα, γαλακτοκομικά και χωρις γλουτενη.
Δεν υπάρχει ανάγκη για περίπλοκες συνταγές και συστατικά για να κάνει κανεις ενα ψωμί απλο, χωρίς γλουτένη. Αν αγαπάτε την φυσική απλότητα και τη γεύση του φαγόπυρου, αυτο είναι ένα ψωμί για σας.

Φτιάξε ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων

Δυσκολεύτηκα αρκετά να βρω "χειροποίητη" λύση για ταμπλέτες απορρυπαντικού πλυντηρίου πιάτων που να αφήνει τα πιάτα καθαρά και τη συσκευή άθικτη.


Η παρακάτω συνταγή είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί και σας τη παραδίδω αυτούσια, χωρίς καμία μετατροπή. Δοκιμάστε την!

Θα χρειαστείτε:

1 κούπα βόρακα
1 κούπα σόδα πλύσης
¼ της κούπας άλατα Epsom
Χυμός λεμονιού
Παγοκυψέλες

Μοναξιά

 της Άννας Τσεκούρα



Σήμερα το πρωί, παρόλο που ψηνόμουν στον πυρετό, 
σκέφτηκα κάτι που με σοκάρισε. 
Δεν ξέρω γιατί και πώς, μα στο μυαλό μου ήρθε μια εικόνα. 
Στην απέναντι πολυκατοικία από την δική μας,
στο διαμέρισμα μας στον Πειραιά, 
υπάρχει μια άλλη πολυκατοικία. 
Το διαμέρισμα μας βλέπει από το μπαλκόνι του πολλά αλλά διαμερίσματα.

Θα έρθουν και για σένα…



«Γράφει ο Δημήτρης Νατσιος
Δάσκαλος, Κιλκίς
Πρώτα ήρθαν για τους δημόσιους υπαλλήλους. Και δεν ύψωσα τη φωνή μου, γιατί δεν ήμουν δημόσιος υπάλληλος./
Κατόπιν ήρθαν για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους. Και δεν ύψωσα τη φωνή μου, γιατί δεν ήμουν ιδιωτικός υπάλληλος./
Κατόπιν ήρθαν για τους συνταξιούχους. Και δεν ύψωσα τη φωνή μου, γιατί δεν ήμουν συνταξιούχος./
Κατόπιν ήρθαν για μένα. Και δεν είχε απομείνει πια κανείς για να υψώσει τη φωνή του για μένα».
Νίκος Καρούζος
Η καλή και ωραία ποίηση προηγείται από τις άλλες τέχνες στην αποτύπωση των πλησιαζόντων γεγονότων. Είναι το προκεχωρημένο φυλάκιο του λόγου.

Παράξενη «Ανάποδη» Καταιγίδα Κτυπάει Τις ΗΠΑ Αυτή Την Εβδομάδα!!!

Μια παράξενη «ανάποδη» καταιγίδα η οποία κατευθύνεται από την Ανατολή στη Δύση ετοιμάζεται να χτυπήσει τις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα. Είναι αυτό ένα ακόμη σημάδι μιας «μετακίνησης των πόλων», λόγω της ύπαρξης ενός άλλου πλανητικού σώματος στο εξώτερο διάστημα που πλησιάζει τη Γη;

 Είναι  τροποποίηση του καιρού; HAARP; Λέγεται ότι το Jetstream σε όλη την Αμερική είναι τόσο αδύναμο, ο καιρός κινείται προς τα πίσω ... Συμπτωματικά ή όχι, το HAARP φαίνεται να κτυπάει κόκκινο σε μεγάλο μέρος της ίδιας περιοχής.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα