Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Η ημερομηνία γέννησης και ο τόπος διαμονής......!!!


Έχετε αναρωτηθεί γιατί ένας συγκεκριμένος τόπος μπορεί να είναι καλός για ένα άτομο, αλλά όχι για ένα άλλο;

Οι δάσκαλοι του Φενγκ Σούι ισχυρίζονται ότι ένας τόπος – σπίτι, μπορεί να έχει διαφορετικές επιδράσεις, σε διαφορετικούς ανθρώπους.

Όλα σχετίζονται με τη ροή της ενέργειας. Όταν ακολουθούμε τη ροή, τότε η ζωή μας είναι πιο εύκολη, όταν όμως πηγαίνουμε αντίθετα μπορεί τα πράγματα να γίνουν πιο δύσκολα.

Αχρείαστοι άνθρωποι ... καλό καλοκαίρι



Δεν πάνε ούτε 2 βδομάδες από την τελευταία μέρα του σχολείου πριν το καλοκαίρι.
Κάθε χρόνο και σ'αυτό το σχολείο μαζεύονται οι καθηγητές, τα παιδιά τους, ο φύλακας, όποιοι μαθητές τους φέρει ο δρόμος και δεν ξέρω κι εγώ ποιός άλλος και κάνουν ένα κάτι σα γλέντι αποχαιρετισμού για το καλοκαίρι.
Ψυχή της φάσης ...πολλοί, αλλά πιο πολύ απ'όλους ο Στέργιος, ο φύλακας του σχολείου.
Έφερε και φέτος την ψησταριά, τα κάρβουνα, βοήθησε τους καθηγητές στο στήσιμο της αυλής, ανάλαβε το ψησιμο, τις μουσικές και τα ηχεία και στο τέλος μαζί με τους άλλους χόρεψε! Αυτό είναι και το καλύτερό του άλλωστε. Ο Στέργιος σαν καλός Θεσσαλός που είναι, εκτός από φύλακας κάνει και χρέη δάσκαλου παραδοσιακών χορών στις εθνικές γιορτές ή όπου αλλού χρειαστεί.

Το μαρτύριο του Σισύφου

Το σίριαλ συνεχίζεται και, όπως δείχνει η μέχρι τώρα εξέλιξή του, δύσκολα θα έχει καλή κατάληξη. Η επόμενη δόση του δανείου προς την Ελλάδα θα καταβληθεί τμηματικά. Το Eurogroup αποφάσισε πριν από κάθε άνοιγμα της «κάνουλας» της δανειοδότησης η χώρα μας να περνάει… τεστ νομιμοφροσύνης προς τας υποδείξεις εκείνων που σχεδίασαν και εκτέλεσαν το σχέδιο της διάλυσης της χώρας μας.

"Ο καλός άνθρωπος δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, ούτε νεκρός ούτε ζωντανός"



Είμαστε όλοι παραβάτες αόρατων νόμων του πάνσοφου σύμπαντος . 

Ελάχιστοι νοούντες κι οι περισσότεροι αγνοούντες που στο σύνολο αρνούμαστε να πληρώσουμε τη ποινή. 

Όμως εδώ δε περνάνε ρουσφέτια κι ο καθένας θα κληθεί στο δικό του γκισέ για αποπληρωμή. 

Η αθηροσκλήρωση δεν είναι αποτέλεσμα της κακής διατροφής




Ερευνητές που έκαναν αξονικές τομογραφίες σε 137 μούμιες από τέσσερις διαφορετικές περιοχές, ανακάλυψαν ότι, ακόμα και 4.000 χρόνια πριν, η αθηροσκλήρωση αποτελούσε ασθένεια της προχωρημένης ηλικίας και όχι της κακής διατροφής.

 Τα αποτελέσματα, που παρουσιάστηκαν την Κυριακή στο αμερικανικό Κολέγιο Καρδιολογίας, δείχνουν ότι η μέχρι τώρα «διάγνωση» ότι η αθηροσκλήρωση προκαλείται από την κακή διατροφή, το κάπνισμα, την παχυσαρκία και την καθιστική ζωή ίσως είναι τελικά εσφαλμένη.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ» - ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΡΟΣ




Ας δούμε λοιπόν τη σύνδεση κάθε ζωδίου με ανατομικά σημεία του σώματος και με αντίστοιχα συναισθήματα και ψυχικές καταστάσεις. Ξεκινώντας από τα πρώτα δυο ζώδια, το Κριό και τον Ταύρο.

Ζώδια, φυσιολογία και συναισθήματα

Τα SOS της εβδομάδας

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»


Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ «Η συνάντηση μέσα από την αδελφή ψυχή με το Ολον» ΟΣΟ..


Το σεξ δεν είναι δικό σου δημιούργημα.
Είναι δώρο του Θεού.Είναι διασκέδαση!
Είναι δώρο του Θεού για να το απολαμβάνεις και να το χαίρεσαι.
Είναι συμμετοχή στο μεγάλο πανηγύρι που είναι η Ύπαρξη.
Ποιος σου είπε πως το σεξ είναι βρώμικο;
Όλη η ζωή υπάρχει μέσα από το σεξ.
Όλη η ζωή αναπτύσσεται μέσα από αυτό.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 8/7/2013

Καθώς οι ΗΠΑ "στρέφονται" προς στην Ασία, η Ρωσία "ορμάει" στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.   
"Who is the boss" look.

    Η αλλαγή του καθεστώτος της περασμένης εβδομάδας στην Αίγυπτο αντανακλά μια τολμηρή γεωπολιτική κίνηση σκάκι από τον Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας. Σε απάντηση προς τις ΗΠΑ που αποτράβηξαν τις δυνάμεις τους στην Ευρώπη και τη "στροφή" τους στην Ασία, ο Πούτιν έχει μετακινηθεί σε ισχύ στη Μέση Ανατολή. Το τέλος του παιχνιδιού θα σημάνει το Ρωσικό έλεγχο πάνω στον ενεργειακό εφοδιασμό της Ευρώπης. Ως αποτέλεσμα, το κέντρο της Δυτικής Ευρωπαϊκής δύναμης θα μετατοπιστεί από τη Γαλλία και τη Γερμανία στη Ρωσία και τη Γερμανία.Οι Γερμανοί έχουν ήδη μυστικά συμφωνήσει σε αυτό. Οι Αμερικανοί θα είναι πολύ απασχολημένοι με την Κίνα και την Ασία ώστε να είναι σε θέση ή να επιθυμούν να κάνουν πολλά σχετικά με αυτή τη νέα ισορροπία δυνάμεων.   

ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΞΕΛΛΟΛΗΣΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ...




Η ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ...
ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ...

ΑΛΛΟΤΕ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΟΧΙ...
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ.. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ.. ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΝΟΥ... ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ.. ΠΟΥ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.. ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΡΟΤΟΥ, ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ...

Είναι Καλό Να Πίνουμε Νερό Κατά Την Διάρκεια Του Φαγητού;

drinkingeating


Είναι ωφέλιμο να πίνετε νερό ενώ τρώτε? Φαίνεται ότι υπάρχουν μερικές σχολές σκέψης, όσον αφορά την κατανάλωση νερού κατά την διάρκεια του φαγητού και παρόλο που δεν έχει αποσαφηνιστεί ο σωστός τρόπος, είναι σαφές ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να αποφεύγετε.
Το Σώμα μας εκτελεί μια σειρά από διαδικασίες ενώ τρώμε και κατά την διάρκεια της πέψης, έτσι είναι σημαντικό να κατανοήσουμε και να εξετάσουμε κάθε μία, ενώ προσδιορίζουμε αν το να πίνουμε νερό ενώ τρώμε είναι καλύτερο για εμάς.

Η Βασίλισσα κατά την ετήσια έναρξη του Κοινοβούλιου του Ηνωμένου Βασιλείου, υπόσχεται σκληρότερη νομοθεσία για τη μετανάστευση....Στην Ελλάδα των δοσίλογων οραματίζονται ακριβώς τα αντίθετα!!!!



Τι δεν μας λένε οι δοσίλογοι που μας κυβερνούν και τι λέει η Βασίλισσα της Αγγλιας!!

Από τον Andrew Osborn  May 8, 2013

ΛΟΝΔΙΝΟ (Reuters) - Η κυβέρνηση συνασπισμού της Βρετανίας θέτει την καταστολή της μετανάστευσης στο επίκεντρο της νομοθετικής ατζέντας του την Τετάρτη, με την ελπίδα να σταματήσει την φυγή των ψηφοφόρων σε ένα λαϊκιστικό κόμμα κατά της μετανάστευσης πριν από τις εθνικές εκλογές το 2015.

Σε μια φαντασμαγορική πλούσια τελετή που σηματοδοτεί την ετήσια έναρξη του κοινοβουλίου της Βρετανίας, η Βασίλισσα Ελισάβετ είπε ότι ένα νέο μεταναστευτικό νομοσχέδιο «θα διασφαλίσει ότι αυτή η χώρα θα προσελκύει ανθρώπους που θα συνεισφέρουν και θα αποθαρρύνει εκείνους που δεν θα μπορούν".

Υπερήφανοι μόνο για τον Αντετοκούμπο;

Ναπολέων Λιναρδάτος   

basketsamaras_319869302
      
Τα ΜΜΕ δεν σταμάτησαν να επαναλαμβάνουν το πόσο διδακτική είναι η περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούμπο. Ήταν η εβδομάδα που αν κάποιος έκανε το λάθος να πιστέψει τα ΜΜΕ, θα είχε την εντύπωση ότι στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες έχει μεταναστεύσει μόνο ο κ. Αντετοκούμπο. 

Με την υπόθεση Αντετοκούμπο δημιουργείται ένα ερώτημα: Τι ήταν αυτό που έκανε την συγκεκριμένη περίπτωση να είναι τόσο εξαιρετικά κατάλληλη σε ότι αφορά το θέμα της μετανάστευσης στην Ελλάδα; Γιατί, για παράδειγμα, δεν αφορά το μεταναστευτικό θέμα η περίπτωση του Αφγανού που έσπρωξε την φοιτήτρια στο γκρεμό στην Κέρκυρα; Γιατί δεν αφορά το μεταναστευτικό, η περίπτωση του Πακιστανού που σκότωσε το ζευγάρι στο Αλιβέρι Ευβοίας, πρώτα τον σύζυγο και μετά την γυναίκα «όταν συνέθλιψε το κεφάλι της, στην αυλή του σπιτιού, την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να ξεφύγει»;

Τρία συναισθήματα που μοιάζουν με αγάπη, αλλά δεν ειναι…

Όταν ξεκινά κανείς μια σχέση αισθάνεται έντονα συναισθήματα, τα οποία δεν είναι πάντα απαραιτήτως αγάπη. Ωστόσο, το ερωτευμένο άτομο συχνά δεν αναγνωρίζει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, και μπερδεύει αυτά τα συναισθήματα με την αληθινή αγάπη. Το αποτέλεσμα είναι ότι καταλήγει να βρίσκεται μπερδεμένο, απογοητευμένο, ή ακόμα και προδομένο από τον/τη σύντροφό του, γιατί έγινε παρεξήγηση και ο άλλος δεν εννοούσε αυτά που ο ερωτευμένος πίστεψε ότι άκουσε.
love_affairs

Αντιμετώπιση του άγχους με φυσικά μέσα




Α) Ένας πολύ καλός τρόπος αντιμετώπισης του άγχους είναι η άσκηση και ιδίως η αερόβια (όπως τζόγκινγκ, κωπηλατική κτλ). Μπορείτε να κάνετε 20 λεπτά διάδρομο (treadmill) σε γυμναστήριο.
Β) Αρωματοθεραπεία: αγοράστε κάποιο χαλαρωτικό αιθέριο έλαιο από το φαρμακείο και ρίξτε 2 – 3 σταγόνες σε ειδικό πήλινο δοχείο που έχει κερί στην βάση του και δοχειάκι στην κορυφή που το γεμίζουμε με νερό και διαλύουμε μέσα τα αιθέρια έλαια. Δοκιμάστε και συνδυασμούς αιθέριων ελαίων. Χαλαρωτικά αιθέρια έλαια είναι η λεβάντα, το ροδέλαιο και ροδόξυλο, το ιλάγκ – ιλάγκ, το δενδρολίβανο κ.α.

Επαγγελματική εξουθένωση: Σιωπηλό σήμα κινδύνου

Απεχθάνεστε το να πηγαίνετε στη δουλειά σας το πρωί;
- Εκνευρίζεστε εύκολα με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες ή τους πελάτες σας και χάνετε την υπομονή σας;
- ”Ζηλεύετε” εκείνους που είναι ευχαριστημένοι στη δουλειά τους;
- Ενδιαφέρεστε λιγότερο πλέον να κάνετε ”καλά” τη δουλειά σας;
- Οι δραστηριότητες στην εργασία σας που παλιότερα ήταν ικανοποιητικές και ευχάριστες σας φαίνονται πλέον ”ασήκωτο φορτίο”;
Η κούραση και η βαρεμάρα στη δουλειά σας είναι… ”τεράστιες”;
- Η σκέψη ότι αύριο είναι Δευτέρα σας προκαλεί ”κατάθλιψη”;burnout
Και όλα αυτά ενώ πριν ήσαστε ένας άνθρωπος με ενθουσιασμό (ή τουλάχιστον αρκετό ενδιαφέρον) για τη δουλειά του, με ενεργητικότητα, στόχους και καινούργιες ιδέες;

Πως να κερδίσεις φίλους και να επηρεάσεις ανθρώπους

Αυτό είναι μια περίληψη του βιβλίου του Dale Carnegie, που εκδόθηκε το 1936.
Μέρος 1ο
Θεμελιώδεις τεχνικές χειρισμού των ανθρώπων
1. Μην κατακρίνεις, καταδικάζεις ή παραπονιέσαι.
2. Η εκτίμηση σου να είναι τίμια και ειλικρινής.
3. Διέγειρε στο άλλο πρόσωπο την προθυμία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα