Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Placebo Effect: Πώς O Bruno Klopfer Θεράπευε Τον Καρκίνο Με Τη Βοήθεια Αποσταγμένου Νερού!!!

Large


Ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα ακόμη βήμα στην πορεία προς την αυτογνωσία.Ήρθε η στιγμή που έχουμε φτάσει στο σημείο όπου μπορούμε να θεραπεύσουμε οποιαδήποτε ασθένεια με τη βοήθεια των δικών μας  σκέψεων. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν φαντασία, αλλά είναι πραγματικότητα. Το Placebo χρησιμοποιείται με επιτυχία στην ιατρική, ίσως και σκόπιμα, ίσως όχι, αποδεικνύοντας ότι οι σκέψεις μας μπορούν να υλοποιηθούν με θετικό τρόπο.

Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν υπ' όψιν τους ότι είμαστε ό,τι προσδιορίζουν οι δονήσεις του σώματός μας.



Μεταφέρουμε κραδασμούς που είναι δικοί μας και που προσλαμβάνουμε από άλλα όντα ή πράγματα, ορατά ή αόρατα.




Κάθε τι που επιτρέπουμε να μπει στη ζωή μας, στα αισθήματά μας, στις σκέψεις μας, στα σώματά μας, μπορεί να γίνει μέρος των δικών μας κραδασμών, με αποτέλεσμα να τους χαμηλώσει, προκαλώντας ασθένεια και δυστυχία, είτε να τους υψώνει, φέρνοντας υγεία και ευτυχέστερη ζωή.

Το Χαμομήλι και οι θεραπευτικές ιδιότητές του

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
Το Χαμομήλι, ή Χαμοπούλα, (Marticaria Chamemilla) πήρε το όνομα του από το άρωμά του (μήλο του εδάφους) και ο πρώτος που αναφέρει τις ευεργετικές του ιδιότητες είναι ο Ιπποκράτης (460-370 π. Χ.), ο πατέρας της Ιατρικής που το θεωρούσε εμμηναγωγό και φάρμακο κατά της υστερίας. Είναι μονοετής πόα της οικογένειας των Συνθέτων ή Κομποζίτων (δικοτυλήδονα), η επιστημονική ονομασία του είναι Chamomilla. Η πιο γνωστή ποικιλία του χαμομηλιού που φύεται και ευδοκιμεί στην Μεσόγειο και ιδίως στην Πελοπόννησο, είναι η Chamomilla recutita.

Λακ μαλλιών: 4 απρόσμενες χρήσεις της. Δοκίμασέ τις!



Βγάζει το Σπρέι μαλλιών το… λεκέ από το κραγιόν; Κι όμως το βγάζει. Όπως κάνει και διάφορα άλλα πράγματα πέρα από το να κρατά το χτένισμά μας στη θέση του και την μπούκλα ελαστική.

ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΙΝΕΤΕ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΤΗΣ ΝΕΣΤΛΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΧΗΜΙΚΑ!!!



ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΙΑ.ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΤΑΠΑ ΑΥΤΑ.......ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!!! ΠΑΛΙ ΜΟΥΣΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΑ!! ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ,Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.ΟΚ? ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΗ ΧΩΡΑ.ΟΚ?

 ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ ΚΑΙ ΔΑΝΟΙ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.ΟΚ?ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ. ΧΩΣΑΝΕ ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΓΑΠ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ?

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΤΕ? ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΕ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΑΤΕ? ΟΧΙ.Ε ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ? ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ?ΟΧΙ.Ε ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ.ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Έρχονται ατομικές συμβάσεις χωρίς 5ημερο και μειώσεις μισθών κατά 20% στον ιδιωτικό τομέα με τη βούλα του υπουργείου εργασίας

Έρχονται ατομικές συμβάσεις χωρίς 5ημερο και μειώσεις μισθών κατά 20% στον ιδιωτικό τομέα με τη βούλα του υπουργείου εργασίας

Δήθεν με τις μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα, την καταπάτηση κάθε εργασιακού δικαιώματος και την καταστρατήγηση του 5ημερου/40ωρου... η Ελλάδα θα γίνει ανταγωνιστική...ώστε να έρθουν επενδύσεις...


Στη Βουλγαρία και στην Αλβανία που οι μισθοί είναι οι μισοί απ'οτι τώρα στην Ελλάδα...και άρα, σύμφωνα με τη λογική των κυβερνώντων μας είναι εντελώς ανταγωνιστικοί δεν είδαμε να πηγαίνουν ξένοι επενδυτές για να κάνουν "οάσεις".

Μισώ τους αδιάφορους



«Μισώ τους αδιάφορους. Πιστεύω ότι το να ζεις σημαίνει να εντάσσεσαι κάπου. Όποιος ζει πραγματικά δεν μπορεί να μην είναι πολίτης και ενταγμένος. Η αδιαφορία είναι αβουλία, είναι παρασιτισμός, είναι δειλία, δεν είναι ζωή. Γι αυτό μισώ τους αδιάφορους.

Η αδιαφορία είναι το νεκρό βάρος της ιστορίας. Η αδιαφορία δρα δυνατά πάνω στην ιστορία. Δρα παθητικά, αλλά δρα. Είναι η μοιρολατρία. Είναι αυτό που δεν μπορείς να υπολογίσεις. Είναι αυτό που διαταράσσει τα προγράμματα, που ανατρέπει τα σχέδια που έχουν κατασκευαστεί με τον καλύτερο τρόπο. Είναι η κτηνώδης ύλη που πνίγει την ευφυΐα. 

Αυτό που συμβαίνει, το κακό που πέφτει πάνω σε όλους, συμβαίνει γιατί η μάζα των ανθρώπων απαρνείται τη βούλησή της, αφήνει να εκδίδονται νόμοι που μόνο η εξέγερση θα μπορέσει να καταργήσει, αφήνει να ανέβουν στην εξουσία άνθρωποι που μόνο μια ανταρσία θα μπορέσει να ανατρέψει. 

Masdar City:Η Πόλη Του Μέλλοντος



Masdar City είναι ένα project στο Abu Dhabi, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο πυρήνας του είναι μια προγραμματισμένη πόλη, η οποία χτίζεται από την Abu Dhabi Future Energy Company, θυγατρική της Mubadala Development Company, με την πλειοψηφία του κεφαλαίου εκκίνησης να παρέχεται από την κυβέρνηση του Abu Dhabi. Σχεδιασμένη από το βρετανικό αρχιτεκτονικό γραφείο Foster and Partners, η πόλη θα βασίζεται εξ ολοκλήρου σε ηλιακή ενέργεια και άλλες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με μια βιώσιμη, μηδενικών εκπομπών άνθρακα, χωρίς απόβλητα, οικολογία.

ιτιά: η φυσική ασπιρίνη

Ιτιά: η φυσική ασπιρίνη

Η ασπιρίνη, το ευρύτερα χρησιμοποιούμενο φάρμακο στον κόσμο
Το ακετυλοσαλικυλικό οξύ (acetylsalicylic acid, ASA), ευρύτερα γνωστό ως ασπιρίνη (aspirin), είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αναλγητικά φάρμακα. Η παγκόσμια ετήσια κατανάλωση ασπιρίνης φτάνει περίπου τους 40.000 τόνους που αντιστοιχούν περίπου σε 120 δισεκατομμύρια ταμπλέτες των 300 mg [
Αναφ. 2α]. Στις ΗΠΑ εκτιμάται ότι η ετήσια κατανάλωση φτάνει του 16.000 τόνους. 

Δεσμώτης της Ύλης




Γεννιόμαστε μακριά από το Φως, στον κόσμο της ύλης, του χρόνου και της πτώσης, και ψάχνουμε ανεπίγνωστά μας να ξαναφτάσουμε στη φωτεινή πλευρά μέσα από υποκατάστατα που δεν μπορούν να χορτάσουν την πείνα και τη δίψα μας. Προσπαθούμε μάταια να διαμορφώσουμε ένα όμορφο επίγειο περιβάλλον για να μας θυμίζει αυτό από το οποίο απομακρυνθήκαμε. Πως μπορεί όμως η φθαρτή ομορφιά να συγκριθεί με την ουράνια πηγή του Κάλλους;

Θεωριών συνωμοσίας συνέχεια...




Η αφορμή για αυτό το άρθρο έρχεται μέσα από προσωπικές συζητήσεις αλλά και σχόλια περί θεωριών συνωμοσίας,τυχαίνει να αμφισβητώ τις παρανοικές συνωμοσίες που κυκλοφορούν αλλά παρ΄όλα αυτά ζητάω αποδείξεις για να αναθεωρήσω σε περίπτωση που κάνω λάθος,αποδείξεις που δεν έρχονται ποτέ...

Ας μιλήσουμε λίγο για τις θεωρίες συνωμοσίας.

Όλα Τριγύρω Αλλάζουνε Κι Όλο Τα Ίδια Μένουν!!!



Μια ιστοριούλα τώρα.. για να προσγειωνόμαστε.. και να μην πετάμε στα σύννεφα πως τούτος ο τόπος θα αλλάξει..


λοιπόν:


Μετά από 9 αναβολές και αφού παρήλθε ο χρόνος παραγραφής έγινε η δίκη Μελισσανίδη. 

Το ιστορικό της υπόθεσης που δεν θα δείτε σε κανένα κανάλι και δεν θα διαβάσετε σε καμία εφημερίδα, επειδή τα εκατομμύρια των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης.


Το ΣΔΟΕ διαπιστώνει λαθρεμπορία 6.328.200 λίτρων ναυτιλιακών καυσίμων πλαστογραφία μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος σε πλοίο της εταιρείας του Μελισσανίδη και καταλογίζει το ποσό των 2.218.721,06 ευρώ από δασμοδιαφυγή.


Ο Μελισσανίδης προσλαμβάνει νομικό σύμβουλο τον κολλητό και σύμβουλο του Σαμαρά Φαήλο Κρανιδιώτη.

αντικαταθλιπτικά βότανα

Αντικαταθλιπτικά Βότανα

Στη δύσκολη εποχή της κρίσης, η ψυχολογία των περισσότερων βρίσκεται στα Τάρταρα, ενώ η κατάθλιψη και η μελαγχολία είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Παρόλο που η ιατρική και η φαρμακοβιομηχανία έχουν πραγματοποιήσει άλματα στην αντιμετώπιση των ψυχικών νόσων, υπάρχουν αρκετές παραδοσιακές φυσικές θεραπείες για την ψυχική κατάρρευση.
Το Έθνος Υγεία, παρουσιάζει τα βοτάνια που μπορούν να αποτελέσουν μία ιδανική εναλλακτική θεραπεία στις ήπιες μορφές κατάθλιψης και μελαγχολίας.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ


Μια μέρα, ένας σοφός Ινδιάνος έκανε την παρακάτω ερώτηση στους μαθητές του:
 

"Γιατί οι άνθρωποι ουρλιάζουν όταν εξοργίζονται;"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα