Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Μυστηριώδης πλανήτης ανακαλύφθηκε να παραμονεύει στην άκρη του ηλιακού μας συστήματος - Έχει η Nemesis βρεθεί;




Εάν η γη απαλλάσσονταν από αυτόν δεν θα υπήρχε πρόβλημα, γιατί η σύγχρονη τεχνολογία του ανθρώπου αποκάλυψε ότι η γη είναι ο μόνος πλανήτης στο ηλιακό σύστημα που πραγματικά κατοικείται από την ανθρωπότητα. 
Αλλά η γη δεν μπορεί και δεν θα  απαλλαγεί! Αυτός ο πλανήτης θα επηρεαστεί  τρομερά από το πέρασμα του Πλανήτη Χ, όπως οι γραφές των αρχαίων Σουμέριων καταγράφουν την τρομερή καταστροφή και το θάνατο που συνέβη την τελευταία φορά που ο Planet X ήρθε περίπου 3.600 και πλέον χρόνια πριν. Όταν ο πλανήτης Χ περνάει μέσα από το ηλιακό σύστημα  όλη η γη θα τρέμει.

Κλωνοποιήθηκε ποντικός από μια σταγόνα αίμα



Επιστήμονες στην Ιαπωνία κλωνοποίησαν ποντικό από μια σταγόνα αίμα.
Κυκλοφορούντα αιμοσφαίρια συλλέχτηκαν από την ουρά ποντικού δότη για να παραχθεί κλώνος, ανακοίνωσε ερευνητική ομάδα στο Riken BioResource Center.
Το θηλυκό ποντίκι έζησε φυσιολογικό χρόνο ζωής και θα μπορούσε να γεννήσει νέους ποντικούς, δήλωσαν οι ερευνητές.
Ποντικοί έχουν κλωνοποιηθεί από διαφορετικές πηγές κυττάρων δότη. Η ερευνητική ομάδα εξέτασε αν τα κυκλοφορούντα αιμοσφαίρια θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν για κλωνοποίηση.

Πως ξεκίνησε η παράνοια για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.


                      
Όλοι έχετε ακουστά πλέον την Νέα Τάξη Πραγμάτων και όλο και κάποιον γνωστό θα έχετε που θα σας μιλάει γι΄αυτή και θα υποστηρίζει με θέρμη τις θεωρίες που ακούγονται,ακόμα και μέσα στο διαδίκτυο γίνεται πανικός...

Πόσοι όμως από όσους αναρτούν άρθρα στο διαδίκτυο ή που μιλάνε για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων γνωρίζουν από που ξεκίνησε η φράση και για ποιο λόγο χρησιμοποιήθηκε; Κάντε αυτή την ερώτηση σε όποιον σας μιλήσει ξανά για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων,θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα,τουλάχιστον όσους ρώτησα εγώ ούτε ένας δεν γνώριζε...

Δέκα πράγματα που δεν ξέρετε για το καρπούζι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Είστε σίγουροι ότι τα ξέρετε όλα για το καρπούζι;
Είστε σίγουροι ότι τα ξέρετε όλα για το καρπούζι;
Το καρπούζι είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πλέον αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού, το οποίο δικαίως έχει λάβει το χαρακτηρισμό «βασιλιάς»! Γλυκό, δροσερό, ζουμερό τρώγεται φρέσκο, ως γλυκό κουταλιού αλλά και τηγανητό(!) ή εν είδει δροσερής γρανίτας. Το καρπούζι εμφανίζεται σε ιερογλυφικά της Αρχαίας Αιγύπτου και καλλιεργείται από τον 10ο αιώνα μ.Χ. στην Κίνα, ενώ μόλις τον 13ο αιώνα εμφανίζεται στην Ευρώπη. Η ελληνική λέξη για τον καρπό είναι «υδροπέπων», αφού η λέξη «καρπούζι» προέρχεται από την αντίστοιχη τουρκική «karpuz». Κι από τα γενικότερα, λοιπόν, εγκυκλοπαιδικά στοιχεία για το καρπούζι ήρθε η ώρα να δούμε 10 βασικά πράγματα που πιθανόν δεν γνωρίζετε γι’ αυτό…

Τα γονίδια ευθύνονται για τις ημικρανίες!


Μελέτη έρχεται να αποκαλύψει μια σειρά γενετικών περιοχών που φαίνεται πως 
σχετίζονται με τον αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης ημικρανιών.
Πιο συγκεκριμένα, ερευνητές από το Wellcome Trust Sanger Institute 
μελέτησαν τα αποτελέσματα μελετών στις οποίες συμπεριλήφθηκαν πάνω από 
100.000 δείγματα ασθενών με ημικρανία, αλλά και υγιών εθελοντών.

Μπύρα από την μυθολογία στο ποτήρι μας

bear (17)



Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας πρίγκιπας, που είχε ιδιαίτερη αγάπη για τα σταφύλια. Έτσι τα αποθήκευε σε ασκούς από δέρμα κατσίκας για να μπορεί να τα απολαύσει το χειμώνα. Όμως σε έναν από τους ασκούς αυτούς το περιεχόμενο χάλασε. Τότε διέταξε να μπει ένα σήμα με τη λέξη «δηλητήριο» επάνω σε αυτόν, μέχρι να τον πετάξουν.
Όπως όλοι οι πρίγκιπες έτσι και αυτός είχε μια ερωμένη. Όταν όμως την βαρέθηκε την πέταξε έξω από το χαρέμι και άρχισε να ενδιαφέρεται για μια άλλη γυναίκα. Άλλα η προηγούμενη ερωμένη του τον αγαπούσε πάρα πολύ. Επειδή δεν άντεχε να τον βλέπει με την άλλη γυναίκα αποφάσισε να αυτοκτονήσει.
Τότε είδε τον «δηλητηριασμένο» ασκό και κατανάλωσε το περιεχόμενο του. Για καλή της τύχη, ο ασκός δεν ήταν δηλητηριασμένος αλλά τα σταφύλια είχαν ζυμωθεί μερικώς. Οπότε δεν πέθανε αλλά μέθυσε. Πάνω στη μέθη της πήρε ένα σπαθί και έκοψε το κεφάλι της αντικαταστάτριας της.

3. Θιβετανική Βίβλος των Νεκρών / Bardo –Tontol

Οδηγίες προς το νεκρό

1η – 7η Ημέρα: Ανατολή των Ειρηνικών θεοτήτων


3η Ημέρα:


* Μη φοβηθείς το λαμπρό, εκθαμβωτικό κίτρινο, διαφανές φως, (η πρωταρχική μορφή του στοιχείου γη), εμπιστέψου το ειλικρινά και θα πετύχεις την απελευθέρωση.

* Μην αισθανθείς αγάπη για το θαμπό γαλάζιο – κίτρινο φως από τον κόσμο των ανθρώπων,

** Είναι το μονοπάτι του βίαιου εγωισμού που έρχεται να σε παραλάβει και θα υποφέρεις τη γέννηση, τις ασθένειες, τα γηρατειά και το θάνατο,

** Μην προσελκύεσαι σ’ αυτά, μην είσαι αδύνατος, δράσε έτσι ώστε να εμπιστευτείς το λαμπρό φως.

2. Θιβετανική Βίβλος των Νεκρών / Bardo –Tontol

Το στοιχείο της συνείδησης, αμέσως μόλις εγκαταλείψει το γήινο σώμα με το θάνατο, φθάνει στην υψηλότερη πνευματική «αναπήδηση», όπως ένα τόπι.

Στη συνέχεια η «αναπήδηση» είναι χαμηλότερη και τελικά η δύναμη του κάρμα φέρνει το στοιχείο της συνείδησης μέσα σε μιαμήτρα και πραγματοποιείται η επαναγέννηση στον κόσμο αυτό.

Η διαδικασία του θανάτου είναι η αντίστροφη της διαδικασίαςτης γέννησης, αφού η γέννηση είναι η ενσάρκωση και ο θάνατος η αποσάρκωση του στοιχείου συνείδηση.

Όμως και στα δύο υπάρχει το πέρασμα από τη μια κατάσταση συνείδησης στην άλλη.

1.Θιβετανική Βίβλος των Νεκρών / Bardo –Tontol

Όπως σκέπτονται οι άνθρωποι, τέτοιοι είναι και εδώ και στο μετέπειτα,

- Γιατί οι σκέψεις είναι οι γεννήτορες όλων των δράσεων, καλών και κακών,

- Και όπως έσπειρε κανείς θα θερίσει….

Τα οράματα των παρουσιών, που βλέπει ο νεκρός στην ενδιάμεση κατάστασηδεν είναι οράματα της πραγματικότητας,

- Αλλά μόνο απατηλές ενσωματώσεις των μορφών – σκέψεων, που γεννά το νοητικό περιεχόμενο του νεκρού.

Τα οράματα αυτά, (πνεύματα, θεοί, δαίμονες, κόλαση, παράδεισος),αντιστοιχούν σε:

- Συγκεκριμένες ανθρώπινες σκέψεις, πάθη και παρορμήσεις, ανώτερες και κατώτερες,

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ....

Οι τρεις διάνοιες  

Όσο το <<κέντρο βαρύτητας>> του ανθρώπου είναι στην προσωπικότητα του, και τηναισθησιακή του ..διάνυα, θα είναι πολύ δύσκολο να  μπορέσει να ξεφύγει από τον λαβύρινθο του νου …
 Όσο ο άνθρωπος δηλαδή  είναι προσκολλημένος στο επιφανειακό, στα φαινόμενα, στις λέξεις  στα ονόματα, και στο λαβύρινθο της θεωρίας,  αναπόφευκτα  θα συνεχίζει να είναι πάντοτε έρμαιο της καθημερινότητας του, χωρίς πιθανότητα αλλαγής, και καταδικασμένος στην άγνοια.
Ο νους είναι  ένας λαβύρινθος, με 49 υποσυνείδητες περιοχές οι οποίες χωρίζονται σε επτά επίπεδα [ όσες και οι βασικές διαστάσεις ] και υπάρχουν επτά επίπεδα  σε κάθε διάσταση . [ 7 χ 7 = 49 ].συμφωνα με δασκαλους   του εσωτερισμου.

Αιθέριο έλαιο πιπεριού για την ανακούφιση του πόνου.

Αιθέριο έλαιο πιπεριού: Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση ρευματισμών, κρυολογημάτων, μυϊκών πόνων και σωματικής εξάντλησης.  Έχει πικάντικη οσμή κι έχει καταπληκτικές θερμαντικές ιδιότητες.  Ταυτόχρονα με την καταπολέμηση των μυικών πόνων, διεγείρει και το πεπτικό και το κυκλοφορικό σύστημα.

Χυμός σέλινου για την απώλεια βάρους!






Οι περισσότερες γυναίκες που ποθούν να έχουν γρήγορα μια λεπτή φιγούρα, γνωρίζουν τα οφέλη από σέλινο. Το προϊόν αυτό παρέχει το σώμα σας με τις απαραίτητες βιταμίνες που συμβάλλουν στην αποτελεσματική απώλεια βάρους χωρίς κίνδυνο για την υγεία σας, και παρέχει μόνο μια θετική επίδραση στο σώμα σας. Το παρόν άρθρο αφιερώνεται ειδικά με στη μέθοδο χρήσης του χυμού σέλινου, καθώς και πώς να τον προετοιμάσετε.

Όλοι γνωρίζουν ότι η παχυσαρκία σημαίνει πρώτα απ' όλα περίσσεια υγρών στο σώμα, και το σέλινο, λόγω των φυσικών ιδιοτήτων του, έχει διουρητικές ιδιότητες, οι οποίες είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο αποτελεσματικός ο χυμός του. Ακριβώς επειδή βοηθά το σώμα σας να αποσύρει όλες τις επιβλαβείς ουσίες, αυξάνει τον τόνο του και ομαλοποιεί την διαδικασίας ανάκτησης των οξέων.

Η Μπέτι Μίντλερ τραγουδάει σε 29χρονη καρκινοπαθή λίγο πριν πεθάνει -Συγκλονιστικό βίντεο

Η Μπέτι Μίντλερ τραγουδάει σε 29χρονη καρκινοπαθή λίγο πριν πεθάνει -Συγκλονιστικό βίντεο

Η 29χρονη Άννα Γκρινμπεργκ ζούσε τις τελευταίες ώρες της ζωής της. Η τελευταία της επιθυμία ήταν να ακούσει το είδωλό της, τη Μπέτι Μίντλερ, να της τραγουδά. Η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα λίγο πριν φύγει από τη ζωή.
Η Άννα χτυπήθηκε από καρκίνο είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο και η τελευταία της επιθυμία ήταν να ακούσει τη Μπέτι Μίντλερ να της τραγουδά το Wind Beneath My Wings.
Η οικογένεια της Άννα κατάφερε να τηλεφωνήσει στη Μπέτι Μίντλερ και έδωσε το τηλέφωνο στην 29χρονη για να μιλήσει με το είδωλό της. Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια την ευχαρίστησε για τη στήριξη και την αποθέωσε για το κουράγιο της. «Είσαι ένας άγγελος. Μια τόσο όμορφη ψυχή», λέει η Μίντλερ στην 29χρονη θαυμάστριά της.

Οι Εποχές του Κόσμου


 (...) Αργότερα, προς το τέλος αυτής της εποχής, όταν το εαρινό σημείο πλησιάζει στον επόμενο αστερισμό - στονΥδροχόο - οι άνθρωποι κάνουν τεχνολογικές ανακαλύψεις και εφευρέσεις βασισμένες στα ενεργειακά κύματα. Αυτή είναι μία από τις πρώιμες επιδράσεις της πολλά υποσχόμενης εποχής του Υδροχόου, μιας εποχής τεχνικών επιτευγμάτων. Η ακτινοβολία του αστερισμού τουΥδροχόου, που δεν γνωρίζει όρια και σαρώνει κάθε εμπόδιο στο πέρασμά της, αποκαλύπτεται στις σκέψεις και τις κοινωνικές ανθρωπιστικές ιδέες. Στο τέλος της εποχής τωνΙχθύων, αυτές οι νέες ενέργειες προκαλούν μεγάλες επαναστάσεις στα μέρη όπου οι άνθρωποι αντιδρούν πολύ σθεναρά σ' αυτές.
Βλέπω χιλιάδες ανθρώπους της άρχουσας τάξης να βρίσκονται στις φυλακές, ενώ ένα πνεύμα που έρχεται, με τα χαρακτηριστικά της νέας εποχής, που έρχεται, αποκεφαλίζει ή με διάφορους τρόπους εξοντώνει αμέτρητους ανθρώπους της καθεστηκυίας τάξης.

Υπό δοκιμή εμβόλιο για τον διαβήτη τύπου 1


Στο μέλλον θα είναι πιθανώς εφικτό να καταπολεμηθεί ο διαβήτης τύπου 1, καθώς για πρώτη φορά, ένα υπό δοκιμή εμβόλιο «εκπαιδεύει» το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς να πάψει να πυροδοτεί την πάθηση, καταστρέφοντας τα κύτταρα, τα οποία παράγουν ινσουλίνη, την ορμόνη που ρυθμίζει το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα.

Οι πρώτες δοκιμές σε 80 ασθενείς άφησαν πολλές υποσχέσεις, δείχνοντας πως το εμβόλιο μπορεί να «επαναπρογραμματίσει» το ανοσοποιητικό σύστημα να λειτουργεί πιο σωστά, κάτι που μπορεί να καθυστερήσει ή και να εμποδίσει την εμφάνιση του διαβήτη. Είναι ενθαρρυντικό επίσης ότι δεν παρατηρήθηκαν παρενέργειες του εμβολίου.

Τι είναι σεισμός, και ποια τα μέτρα προστασίας πριν, κατά τη διάρκεια, και μετά;

Ο σεισμός είναι φαινόμενο το οποίο εκδηλώνεται συνήθως χωρίς σαφή προειδοποίηση, δεν μπορεί να αποτραπεί και παρά τη μικρή χρονική διάρκεια του, μπορεί να προκαλέσει μεγάλες υλικές ζημιές στις ανθρώπινες υποδομές με επακόλουθα σοβαρούς τραυματισμούς και απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου


Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου
Δηλαδή οι διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων που μπήκαν στο PSI διέπραξαν ανοησία;
Επικίνδυνες διστάσεις προσλαμβάνει νέα υπόθεση που αφορά την πληρωμή από το Δημόσιο ομολόγων που κατέχουν hedge Funds τα οποία δεν μπήκαν στο PSI+.
Ο υπουργός Οικονομικών αν και αρχικά αρνήθηκε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση της αντιπολίτευσης για την πληρωμή στο ακέραιο ομολόγου που έληξε χθες από το υπουργείο Οικονομικών και το οποίο βρίσκονταν στα χέρια ενός Hedge Fund, εν τέλει το παραδέχθηκε αντιτείνοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα χρεοκοπούσε η χώρα.

Κούρεμα καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ...




Επισήμως πια θεσμοθετείται το κούρεμα των καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ, μετά την πολιτική συμφωνία στην οποία κατέληξαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι 27 υπουργοί Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες....

Το Ecofin κατέληξε στους νέους κανόνες που θα διέπουν την εξυγίανση και εκκαθάριση των προβληματικών τραπεζών, τον «λογαριασμό» των οποίων θα πληρώνουν μέτοχοι και ανασφάλιστοι πιστωτές σε περίπτωση κατάρρευσης των τραπεζών. Το σχέδιο οδηγίας στο οποίο κατέληξαν οι Ευρωπαίοι υπουργοί θα τεθεί σε διαβούλευση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.


Oι πρώτες ζημιές θα επιβαρύνουν πιστωτές και καταθέτες

Η Σκοτεινή νύχτα της Ψυχής

Η οδυνηρή πορεία του ανθρώπου μέσα από την ‘‘Νύχτα της Ψυχής’’. Υπαρχει μια συνειδησιακή κατάσταση που ονομάζεται "η σκοτεινή νύχτα της ψυχής" (dark night of the soul). Άλλοτε η σκοτεινή νύχτα της ψυχής διαρκεί λίγα λεπτά και άλλοτε χρόνια. Μερικές φορές νιώθουμε άδεια, ξεραμένα κούτσουρα που τα σέρνουν ανεξέλεγκτες δυνάμεις και άλλοτε αισθανόμαστε αγαπημένα παιδιά του Θεού, προστατευμένα στα πάντα από τη Χάρη Του.. Ειθε οι σκοτεινές νύχτες να γίνονται σύντομα Χρυσές Αυγές. Ευχες για μια όμορφη γλυκεια κι΄ ευλογημένη ζωη στον καθένα.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΗ




Στο πλανήτη Άρη  έδρασε στο απώτατο παρελθόν ένας πολύ εξελιγμένος πολιτισμός, που τελικά καταστράφηκε όταν έφθασε στο τέρμα της εξελιξής του. Ωστόσο επέζησε ένας κατοικός του έχοντας στα χέρια του ασύλληπτη υπερτεχνολογία. Με αυτόν τον μοναδικό κάτοικο του Άρη κατόρθωσαν οι Αμερικανοί να έρθουν σε επαφή εδώ και πάνω από  50 χρόνια. Έτσι έκλεισαν συμφωνία συνεργασίας μαζί του για να μπορέσουν να πάρουν οπλικά συστήματα, αλλά και διάφορους ιούς, που τους χρησιμοποιούν για την μείωση του πληθυσμού της γης.

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΤΕ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ!!!



ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ:

1ον Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ),
2ον Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ (ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ)

Τηλεκατευθυνόμενες κατσαρίδες τώρα και με αυτόματο πιλότο




Ζωντανά ρομπότ
Οι Αμερικανοί ερευνητές που δημιούργησαν τις πρώτες ζωντανές τηλεκατευθυνόμενες κατσαρίδες προχωρούν τώρα στο επόμενο βήμα: εξόπλισαν αυτά τα «βιορομπότ» με αυτόματο πιλότο.
Το σύστημα βασίζεται στον αισθητήρα Κinect της Microsoft, ο οποίος κανονικά επιτρέπει στους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών να χρησιμοποιούν κινήσεις του σώματος και φωνητικές εντολές αντί για τζόιστικ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα