Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Πώς βλέπει τις γυναίκες ένας άνδρας ανά δεκαετία

Οι ανάγκες των ανδρών σίγουρα αλλάζουν ανά δεκαετία. Πώς όμως βλέπουν τις γυναίκες στα 20, 30, 40; 
Άντρας στα 20
Yπήρχε ένα καρτούν που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο και είχε έναν άντρα σε διάφορες δεκαετίες της ζωής του, με ένα συννεφάκι από πάνω που ουσιαστικά συνόψιζε τις ανάγκες του ανά ηλικία. Για τον εικοσάρη ήταν το «σεξ, σεξ, σεξ, σεξ. Και λίγο σεξ ακόμη» (πρωτότυπο). Δεν μπορεί να περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό από μια καινούργια μηχανή που είναι προγραμματισμένη σε αναπαραγωγή και βρίσκεται στο σεξουαλικό της peak. Οι αντοχές του είναι στο μάξιμουμ, η λίμπιντό του το ίδιο, ενώ θέλει να κερδίσει συνεχώς νέες εμπειρίες. Δεν τον απασχολεί (και τόσο) η καριέρα του, ενώ η καθημερινότητά του αποτελείται από ατελείωτες, διαθέσιμες (στα μάτια του τουλάχιστον) γυναίκες.

Ερωτήματα που έχουν περάσει από τον καθένα



Στις σχέσεις μας έρχεται η στιγμή που μπορεί να ...
αναρωτηθούμε: είναι καλύτερος ο υπερβολικός χώρος ή η πολλή συντροφικότητα. Με τον πολύ χώρο κάποιες φορές μπορεί να αισθανόμαστε στέρηση και με την πολλή συντροφικότητα πνίξιμο. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα και τελικά τι είναι πιο ιδανικό;

?Οι ιδανικά υγιείς οικογένειες όπως μελετήθηκαν από το ερευνητικό ίδρυμα Τριμπλετον του Ντάλλας στο Τέξας έδειξαν μια ικανότητα εύκολης μετατόπισης από τη συναισθηματική οικειότητα στην απόλαυση της ανεξαρτησίας καθώς και μια υποδειγματική και μακρόχρονη συζυγική πιστή. Ως ζευγάρι οι γονείς συνεργάζονταν ώστε να πετύχουν το κατάλληλο μέτρο της εγγύτητας και της απόστασης.? (Skynner R., 1998)

Πως επιτυγχάνεται όμως αυτό?

ΣΟΚ! ΓΚΡΙΖΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ - ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
9 Ιουνίου 2013


Το όνομά μου είναι Kai, και μένω στο Binzhou City,της επαρχίας Shandong, και είμαι έμπορος θαλασσινών. Το χόμπι μου είναι να κυνηγώ κουνέλια, φασιανούς και άλλα μικρά ζώα. Στις 2:00 η ώρα στις 9 Μαρτίου του 2013, ενω βρισκόμουν στην όχθη του κίτρινου ποταμού συγκρούστηκα με πέντε εξωγήινους. 

Ένας από τους εξωγήινους έπεσε κατά λάθος σε ενα δίκτυο υψηλής τάσης που είχε τοποθετήσει για να πιάνει ο ίδιος τα κουνέλια,και πέθανε από ηλεκτροπληξία. Σε αντίποινα,την νύχτα οι εξωγήινοι κατέστρεψαν 300 τοπικά στρέμματα δάσους. 

Είναι σωστό να μας βλέπουν γυμνούς τα παιδιά μας;


Αφήνετε το παιδί σας να μπει στο μπάνιο όταν είστε μέσα; Του επιτρέπετε να κοιτάζει πίσω από την κουρτίνα όταν λούζεστε; Και τι γίνεται κάθε φορά που αλλάζετε ρούχα –κλειδώνετε; Όσους γονείς έχω ρωτήσει, τόσες διαφορετικές απαντήσεις έχω πάρει για το συγκεκριμένο θέμα.

Φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα. Υπάρχει;




Φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας. Οι απόψεις που έχουν διατυπωθεί πάνω στη λύση Μεσανατολικού, Κυπριακού και Αραβοϊσραηλινών σχέσεων μαζί δεν μπορούν ούτε καν να υποσκελίσουν αυτές του πιο καυτού ίσως διπλωματικού ζητήματος μεταξύ των δύο φύλων σε μη ερωτικό επίπεδο όλων των εποχών. Με ουσιωδέστερο ζήτημα, που δημιουργεί και το βασικότερο πρόβλημα συνεννόησης, την ομόνοια στην ίδια την ύπαρξη του....
Το ότι δεν έχεις διαβάσει κάτι σχετικό σε αυτές εδώ τις γραμμές, δεν είναι τυχαίο. Κυρίως διότι ανοίγει ένα τόσο πιθανό φάσμα επιλογών και γνωμών, που καθίσταται στην τελική απόλυτα ζήτημα προσωπικής άποψης και θέσης απέναντι στα πράγματα και μόνο.

Οι πόλεις...αποσυντονίζουν τα κοτσύφια


Η ζωή στην πόλη έχει πιο γρήγορους ρυθμούς από ό,τι στην ύπαιθρο και αυτό φαίνεται ότι εκτός από τους ανθρώπους επηρεάζει και τα κοτσύφια, των οποίων το βιολογικό ρολόι αποσυντονίζεται από τα φώτα και το θόρυβο.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι ερευνητές του Ινστιτούτου Ορνιθολογίας Max Planck στη Γερμανία. Μάλιστα σε παλαιότερες μελέτες τους είχαν δείξει ότι τα πτηνά στις πόλεις υιοθετούν ένα πιο νυκτόβιο τρόπο ζωής σε σχέση με τους συγγενείς τους στην εξοχή.

Ανακυκλώστε προϊόντα του νοικοκυριού!


Υπάρχουν πάρα πολλά προϊόντα μέσα σε ένα νοικοκυριό τα οποία μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Από λεμόνια έως οδοντογλυφίδες και πολλά ακόμα που δεν χρειάζεται να πετάξουμε αλλά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εναλλακτικά. Υπάρχουν πολυάριθμες χρήσεις για παλιά αντικείμενα. Σας παρουσιάζουμε ενδεικτικά κάποια από αυτά που προκαλούν εντύπωση.

Αλλάζουν συμπεριφορά τα Ζώα πριν γίνει σεισμός; Ναι...αλλάζουν!! Δείτε πως...


Οι αλλαγές τις συμπεριφοράς των ζώων όταν έρχεται σεισμός, παρατηρούνται λίγα λεπτά πριν από τον σεισμό (από 2 έως και 5 λεπτά νωρίτερα) με εξαίρεση τα κουνούπια και τα έντομα που μπορεί να παρατηρηθεί η αλλαγή πολλές ώρες νωρίτερα.

ΑΡΧΕΙΟ ΑΚΑΣΙΚ



Όταν αναφερθούμε στο Αρχείο Ακάσικ ή στα λεγόμενα Ακασικά Αρχεία, εννοούμε ένα είδος δονήσεως. Δηλαδή ας το παρομοιάσουμε περίπου με τα ερτζιανά κύματα, μιας και περιλαμβάνει ήχο.
Στην ουσία μιλάμε για άφθαρτες δονήσεις. Γιατί κάθε γεγονός που έγινε στο παρελθόν εξακολουθεί να υπάρχει ως μορφή δονήσεως. Ακριβώς γι'  αυτό το λόγο στα Ακασικά αρχεία είναι καταγεγραμμένα τα πάντα . Τόσο σε προσωπικό επίπεδο για τον καθένα ξεχωριστά, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

ΜΙΤΟΣ: " Η προσωποποίηση του ανδρικού σπέρματος"




Το όνομα Μίτος είναι γνωστός  στην Ορφική γλώσσα  ως ο δαίμων  που είναι η προσωποποίηση του ανδρικού σπέρματος. 

Ο Μίτος απεικονίζεται σε αγγειογραφίες που προέρχονται από το Θηβαικό  «Καβείριο»
 ( Emmy Patsi-Garin: «Επίτομο λεξικό Ελληνικής Μυθολογίας», εκδ. οίκος Χάρη Πάτση, Αθήνα 1969).

Η σιωπή ανάμεσα στους μύθους και την πραγματικότητα


του δικηγόρου Θηβών Νικολάου Ποταμιά
Η σιωπή δεν κάνει ποτέ λάθη. Είναι η γλώσσα της ακοής και το περίβλημα της σοφίας. Μπορεί η συζήτηση να διδάσκει αλλά η σιωπή μορφώνει. Βρίσκεται ανάμεσα στην αλήθεια και το...
ψέμα και έχει άμεση σχέση με την αιωνιότητα

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ

giati-den-antidroun-oi-ellines
Συνέχισε τη ζωούλα σου.
Τι κι αν όλα γύρω σου καταρρέουν απ τη φωτιά που τα κατατρώει. Η δημόσια υγεία, η δημόσια εκπαίδευση, όλα.
Οι «ξένοι» φταίνε. Αυτοί σου πήραν την καλοπληρωμένη γωνία στα φανάρια που πουλούσες χαρτομάντιλα και σου ‘φαγαν το μεροκάματο.

Η κόλαση είμαστε εμείς
































































































































«Δραματικό παράδειγμα εφαρμογής του δόγματος του σοκ, όπως το περιγράφει στο ομώνυμο βιβλίο της, χαρακτήρισε την Ελλάδα η καναδή δημοσιογράφος και συγγραφέας Ναόμι Κλάιν». Ας μου επιτραπεί να διαφωνήσω. Οι συνέπειες της εφαρμογής του δόγματος ήταν όντως δραματικές, όμως το παράδειγμα εφαρμογής ήταν και παραμένει το πλέον κωμικό παγκοσμίως.

Ήταν κωμικό εξ αρχής λόγω των ανθρώπων που κλήθηκαν να το εφαρμόσουν. Τι άλλο πέρα από την κοινώς ομολογουμένη βλακεία και ανικανότητα του Γιώργου Παπανδρέου θα μπορούσε να σοκάρει ένα λαό; Κι όμως δεν τον σόκαρε, γιατί τον ψήφισε, τον υπάκουσε και εν μέρει ακόμη τον αναπολεί.

Πως "διαβάζουμε" το φλιτζάνι του καφέ;

Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να μάθουν να διαβάζουν το φλιτζάνι του καφέ για την πλάκα της παρέας αλλά...

δεν ξέρουν τα σύμβολα και τον τρόπο.

Για να διαβάσεις το φλιτζάνι του καφέ... και να μάθεις τι συμβολίζουν τα σημάδια, χρειάζεται λίγη εξάσκηση και καλή παρατηρητικότητα. Δες τα κυριότερα σημάδια που πρέπει να προσέξεις στο διάβασμα του ελληνικού καφέ και γίνε εξπέρ στην παρέα σου..

"ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΝ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.........."

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ.....

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο:
ΠΕΡΙ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ....

"ΟΥ ΛΥΠΟΥΝΤΑ ΔΕΙ ΠΑΙΔΑΡΙΟΝ ΟΡΘΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑ ΤΙ."..........:ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ

Δηλαδη.....:"Πρεπει τα παιδια οχι μονο να τα τιμωρουμε,αλλα και να τα πειθουμε να ακολουθουν τον Σωστο Δρομο..."

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ....:"ΤΟ ΓΑΡ ΤΡΑΦΗΝΑΙ ΜΗ ΚΑΚΩΣ,ΑΙΔΩ ΦΕΡΕΙ.".......:ΠΛΑΤΩΝ

ΖΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΖΩΗ ; Ή ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ;

                              

Αλήθεια πόσες φορές δεν έχουμε νιώσει μια έντονη επιθυμία να κάνουμε μια αλλαγή στη 

ζωή μας, αλλά τρέμουμε και μόνο στην ιδέα να κάνουμε το επόμενο ριψοκίνδυνο βήμα;;

Είναι απολύτως κατανοητό να λαχταράμε την αλλαγή και συγχρόνως να τη φοβόμαστε...

'Οτι και αν θέλουμε να αλλάξουμε: καριέρα, σύντροφο, τρόπο ζωής, τόπο διαμονής 

μπορεί να δυσκολευόμαστε να κάνουμε το πρώτο βήμα.. η αλλαγή αυτή φαντάζει μέσα μας 

ως μια ριψοκίνδυνη υπόθεση..

 Μας κατακλύζει ο φόβος... 

Πως δημιουργούμε το Πεπρωμένο μας


Είναι δύσκολο να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι νόμοι στο Σύμπαν. 
Αυτό το οποίο όμως έχει μεγάλη σημασία για μας, είναι να κατορθώσουμε να τους προσεγγίσουμε στα καθημερινά τους αποτελέσματα, ώστε να ωφεληθούμε στην εξέλιξή μας. 
Ο νόμος του Κάρμα, του Πεπρωμένου, είναι αυτός που συνδέει τις αιτίες με τα αποτελέσματα. 
Η φύση της αιτίας μεταβιβάζεται στα αποτελέσματα. Είναι σαν την κληρονομικότητα.

Ο Θάνατος των αγαπημένων προσώπων και τα στάδια του πένθους


                                         woman_crying
Το πένθος είναι οι συναισθηματικές και σωματικές αντιδράσεις και επιπτώσεις που αισθάνονται οι άνθρωποι λόγω θανάτου ενός αγαπημένου προσώπου. Περιλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα συναισθημάτων όπως λύπη, θυμό, απελπισία, ενοχές, φόβο. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να παρουσιάσει ένα διαφορετικό συνδυασμό συναισθημάτων και σωματικών ενοχλήσεων.
Ο θάνατος ενός παιδιού δημιουργεί ένα ανυπόφορο αίσθημα αδικίας. Η απώλεια του μέλλοντος του παιδιού, τα ανεκπλήρωτα όνειρα και το παράλογο της συμφοράς, καθιστούν το χαμό ενός παιδιού από τις πλέον οδυνηρές ανθρώπινες εμπειρίες.

Πειραματιστείτε με τα όριά σας...Το ταξείδι μετράει.



Το να πιστέψει κανείς στον εαυτό του είναι σαν ένα μακρύ ταξίδι. Θα χαθείτε στο δρόμο, θα αναρωτηθείτε αν είστε φτιαγμένοι γι' αυτό, θα χάσετε την πίστη σας. Όμως, συνεχίζοντας να προχωράτε, θα ξαναβρείτε μπροστά σας το σκοπό του ταξιδιού σας.

Η αυτοπεποίθηση και η αποδοχή του εαυτού μας είναι πράγματα πολύ σημαντικά για να νιώθουμε ισορροπημένοι και να πορευόμαστε με μια σχετική σιγουριά. Φυσικά, η αυτοπεποίθηση «χτίζεται» σιγά-σιγά και είναι στο χέρι μας να την κατακτήσουμε. Πώς; Μεταξύ άλλων, εφαρμόζοντας στην καθημερινότητα τις μικρές ασκήσεις που προτείνουμε.
 Ποιος είμαι;», «Τι ξέρω;», «Τι μπορώ;», «Αξίζω;», «Πόσο;». Όποιος απαντά σε αυτά τα ερωτήματα με θετικό τρόπο, πατάει σχετικά γερά στα πόδια του. Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντικό εφόδιο για μια καλή ζωή, για την ψυχική και σωματική μας υγεία. Και δεν είναι κάτι που μας πέφτει μια μέρα από τον ουρανό, ούτε ένας λαχνός που έτυχε σε μερικούς τυχερούς ...; Οικοδομείται, κερδίζεται και διατηρείται μέρα με τη μέρα με απλά καθημερινά πράγματα.

ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ


ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
Ένας Πολεμιστής του Φωτός ξέρει πως μερικές στιγμές επαναλαμβάνονται.
Συχνά βρίσκεται μπροστά σε προβλήματα και καταστάσεις που έχει ήδη αντιμετωπίσει. Τότε νιώθει στενοχώρια και σκέφτεται πως είναι ανίκανος να κάνει προόδους στη ζωή του, αφού οι δύσκολες στιγμές παρουσιάζονται ξανά.
«
Αυτό το έχω ήδη περάσει», παραπονιέται στη καρδιά του.

Αγάπη Ελπίδα Αποστολοπούλου. Το πέρασμα στη νεα εποχή (ΒΙΝΤΕΟ)


Το 2013 μπαίνουμε σε μια εποχή όπου ισορροπεί η αρσενική με τη θηλυκή ενέργεια.
Ο άνθρωπος γίνεται πλέον συνειδητός δημιουργός  στην ύλη μπαίνουμε δηλαδή στην εποχή της υλοποίησης.

Το Φως ορκίστηκε να μην παραδοθεί..!!Ας Αντισταθούμε!!!!!!!


«Να μαλώσεις τον άνεμο.
 Να μαλώσεις τη νύχτα.
 Εγώ ,να τους πεις, δεν είμαι,

ένα τυχαίο περιστατικό ,
 να τους παραδοθώ».


 Ν. Βρεττάκος,
Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτών των ημερών είναι να αντισταθούμε στο φόβο

Η Διαίσθησις...(Η αυτοβιογραφία ενός Γιόγκι) ΒΙΒΛΙΟ


Η διαίσθησις,που είναι οδηγός της ψυχής,παρουσιάζεται
στον άνθρωπο κατά τρόπο φυσικό,τις στιγμές που το πνεύμα
ηρεμεί.

Στον καθένα σχεδόν έχει συμβεί να αντιληφθεί,ξαφνικά
ότι κάτι συνέλαβε η διάνοιά του,άλλοτε δε ότι,χωρίς καμμία
ειδική προσπάθεια,μεταβίβασε σε άλλο πρόσωπο τις σκέψεις
του με ακρίβεια.
Το ανθρώπινο πν

Το DNA στην Ελληνική Μυθολογία



OI 2 x 23 NAYTEΣ

ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ

ΚΑΙ TA 2 x 23

XPΩΜΟΣΩΜΑΤΑ



To «κηρύκειο» ήταν το κύριο έμβλημα του Ερμή, το οποίο σχηματιζόταν από λεπτή ράβδο δάφνης ή ελιάς. Γύρω-γύρω περιτυλλίσσονταν δύο φίδια, που τα κεφάλια τους συναντιώνταν αντικρυστά. Λίγο πιό πάνω, στην κορυφή της ράβδου, υπήρχαν δυό φτερούγες.

Ὁ ἂνθρωπος δὲν γνωρὶζει τὸν χαρακτῆρα του, διὸτι δὲν τὸν ἒχει μελετὴσει


Ὁ ἂνθρωπος δὲν γνωρὶζει τὸν χαρακτῆρα του, διὸτι δὲν τὸν ἒχει μελετὴσει, δὲν γνωρὶζει 
τὰς ἰδιὸτητὰς του, οὒτε τὰ ἐλαττὼματὰ του, οὒτε τὰς ἐλλεὶψεις του, διὸτι ἐξ ἐγωισμοῦ, δὲν ἀναγνωρἰζει εἰς τὸν ἑαυτὸν του τοιαῦτα μειονεκτὴματα. 

Ἡ φὺσις μᾶς ἐπροὶκισε μὲ τὴν ἰδιὸτητα τῆς ἐπιζητὴσεως τοῦ καλλιτὲρου, μὲ τὴν τὰσιν νὰ γὶνωμεν κρεὶσσονες ἑαυτῶν. 

Ἀλλ' ἡμεῖς φροντὶζομεν νὰ φαινὸμεθα καλλὶτεροι ἀπὸ τοὺς ἂ
λλους.

Το όπλο της Αγάπης





Το όπλο που κρατάς είναι αυτό που φοβάσαι.
Ποιό σκοπό έχει όμως όταν εσύ δεν θυμάσαι?

Είναι όπλο γιά θάνατο,είναι όπλο  ζωής?


Μόνο εσύ ξέρεις τι θα πρέπει να δείς.


Η συνήθεια της σκέψης



Αν προσπαθείς να κόψεις το κάπνισμα, το ποτό, το πολύ φαγητό, τον καφέ, τη ζάχαρη ή απλώς το δάγκωμα των νυχιών σου, πρέπει να ξέρεις ότι αυτά είναι συνήθειες που δύσκολα κόβονται! Η συνήθεια όμως που είναι δυσκολότερο να κοπεί και η οποία βλάπτει περισσότερο τη συναισθηματική σου κατάσταση είναι ίσως η συνήθεια που περνάει πιο απαρατήρητη από όλες: η συνήθεια της αρνητικής σκέψης. Μπορείς να δέσεις τα χέρια σου πίσω από την πλάτη για να σταματήσεις να δαγκώνεις τα νύχια σου, μπορείς να αποφύγεις το αλκοόλ και τα τσιγάρα έτσι ώστε να μην είναι πια στη διάθεσή σου, μπορείς να υπομείνεις μερικές μέρες πονοκεφάλων και κούρασης για να κόψεις τον καφέ, αλλά ποτέ δεν μπορείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι!

Kαι έτσι ξέχασες να είσαι ΕΣΥ.



Φοβάσαι να είσαι ο εαυτός σου
επειδή σκέφτεσαι τι θα πουν και τι θα σκεφτούν
αν κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις να κάνεις
αν πεις αυτό που πραγματικά θέλεις να πεις.

Και έτσι ξέχασες να είσαι εσύ.

ΑΛΛΗΓΟΡΙΑ




 Ήταν πρωί που ο Θεός στάθηκε μπροστά στα 12 παιδιά του
και στο καθένα φύτεψε τον σπόρο της ανθρώπινης ζωής.

Το ένα μετά το άλλο, έκαναν ένα βήμα μπρος για να λάβουν το τίμημα.

3 Το Νοητικό Σώμα

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ


Η δομή, η λειτουργία και ο ρόλος του νου στην εξέλιξη του ανθρώπου, καθώς και στη διαμόρφωση του κόσμου μας. Ο νους ως εργαλείο δημιουργίας και έρευνας, αλλά και ως ένα βασικό «όπλο» του πνευματικού μαχητή εντός μας. 
Ως ανθρώπινα όντα διαθέτουμε την ικανότητα να σκεπτόμαστε και να αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας μέσω του νου. Όπως επιβεβαιώνει η επιστήμη, τα ερεθίσματα των πέντε αισθήσεων διοχετεύονται στον εγκέφαλο όπου, μέσω νοητικής επεξεργασίας, ο κόσμος γύρω μας λαμβάνει τη μορφή που όλοι γνωρίζουμε.

Φοβαμαι πολύ...




Δύο πράγματα φοβόμαστε πάρα πολύ: το σεξ και το θάνατο. Και τα δύο όμως είναι βασικά και ένας πραγ­ματικά θρησκευόμενος αναζητητής θα μπει μέσα και στα δύο.

Η Μεγάλη Δούκισσα Αναστασία της Ρωσίας ( 18 Ιουνίου 1901 – 17 Ιουλίου 1918 )


Η Μεγάλη Δούκισσα Αναστασία της Ρωσίας ( 18 Ιουνίου 1901 – 17 Ιουλίου 1918 ) ήταν η μικρότερη αδερφή της Μεγάλης Δούκισσας Όλγας, της Μεγάλης Δούκισσας Τατιάνας και της Μεγάλης Δούκισσας Μαρίας. Ήταν μεγαλύτερη αδερφή του Αλεξέι Νικολάγιεβιτς, Τσάρεβιτς της Ρωσίας. Θεωρείται πως δολοφονήθηκε μαζί με την οικογένειά της στις 17 Ιουλίου 1918, από δυνάμεις της μυστικής αστυνομίας των Μπολσεβίκων. Ωστόσο, φήμες που χρονολογούνται από εκείνη την εποχή, επιμένουν για την πιθανή της απόδραση. Κατά περιόδους διάφορες γυναίκες διεκδίκησαν την ταυτότητα της Αναστασίας, τροφοδοτώντας ένα από τα πιο διάσημα μυστήρια του 20ού αιώνα.

Δύο μύθοι των Ίνκα σχετικά με την δημιουργία του κόσμου!




Ο Παχακαμάκ και η Παχαμάμα 

Ο Θεος Ήλιος , ο Παχακαμάκ ανέτειλε στην αρχή του κόσμου από τη λίμνη Τιτικάκα.Ήταν τόσο λαμπερός , που τίποτα άλλο εκτός από αυτόν δε φαινόταν στον ουρανό . Αλλά ο νυχτερινός ουρανός ήταν άδειος , έτσι ο Παχακαμάκ έφτιαξε τα άστρα , τους πλανήτες και τη Σελήνη. 

Η ιστορία της Μεγάλης Δούκισσας Αναστασίας,μεγάλη ιστορία με πολλά μυστήρια..



Γκρέγκορι Ρασπούτιν,ένας άνθρωπος,"άγιος" όπως τον αποκαλούσε η Τσαρίνα καθώς την είχε βοηθήσει σε πολλά προβλήματα & συγκεκριμένα με τον γιο της,Αλεξέι.Όμως πολλοί ισχυρίστηκαν διάφορα..Αποπλανήσεις,απάτες..Το τέλος του ήταν τραγικό..

Η μητέρα της Αναστασίας, Αυτοκράτειρα Αλεξάνδρα, βασιζόταν πολύ στις συμβουλές του Γκρέγκορι Ρασπούτιν, ενός Ρώσου χωρικού και περιπλανώμενου «άγιου», που είχε γιατρέψει σαν από θαύμα το μικρό Τσάρεβιτς Αλεξέι σε διάφορες περιπτώσεις. Η Αναστασία και τα αδέρφια της διδάχτηκαν να θεωρούν το Ρασπούτιν φίλο τους και να μοιράζονται μυστικά μαζί του. Το φθινόπωρο του 1907, η θεία της Αναστασίας, η Όλγα Αλεξάνδροβνα, συνοδεύτηκε από τον Τσάρο στα παιδικά δωμάτια για να γνωρίσει το Ρασπούτιν. Η Αναστασία, οι αδερφές της και ο Αλεξέι φορούσαν όλοι τις μακριές λευκές νυχτικιές τους.

Ἔθνος Ἐνοικιαστῶν.

Ἔθνος Ἐνοικιαστῶν.Και τώρα τι κάνουμε; Τίποτε. Έχουμε παγώσει όλοι και παρακολουθούμε όλα να γκρεμίζονται τριγύρω μας. Ισοπεδωμένα όνειρα, πρώην υψηλοί στόχοι και το κεραμίδι που είχαμε βάλει πάνω από το κεφάλι μας έχει αρχίσει την κάθοδο και αργά ή γρήγορα θα μας συνθλίψει. Δεν υπάρχουν οικονομικές αναλύσεις, ούτε πολιτικές διεξόδου. Πάνε αυτές οι μέρες. Έφυγαν ανεπιστρεπτί. Όσο για κείνα τα χρόνια που τα βάλαμε ενέχυρο σε μία χώρα, που από πείσμα πιστέψαμε, δεν αγοράζονται πλέον ούτε για μία τρύπια δεκάρα.

H σούπερ τροφή υπέρ της αντιγήρανσης & μακροζωίας


Σε μια εποχή που μαγειρεύουμε σπανιότερα και τρεφόμαστε κάτω από συνθήκες έντονου στρες , ο ιδανικότερος τρόπος να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές μας ανάγκες, είναι να...
εμπλουτίσουμε το διαιτολόγιο μας με μια σούπερ τροφή, όπως είναι τα goji berries. 

Τα γνωστά goji berries έρχονται από τις κοιλάδες της Μογγολίας και του Θιβέτ και οι κάτοικοι εκεί για να τιμήσουν τα οφέλη που προσφέρουν γιορτάζουν για τουλάχιστον δυο εβδομάδες το χρόνο. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κινέζικη ιατρική ως τονωτικό , ενισχυτικό αλλά και αντιγηραντικό . 

Ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα στο κεφάλι ή στα πόδια μας;



Τη θεωρία του Αϊνστάιν περί σχετικότητας του χρόνου, κατάφεραν να αποδείξουν επιστήμονες στις ΗΠΑ.Με τη χρήση δύο υπερσύγχρονων "ρολογιών κβαντικής λογικής", όπως... 
ονομάζονται, απέδειξαν ότι πράγματι ο χρόνος κυλάει πιο γρήγορα στο κεφάλι του ανθρώπου σε σχέση με τα πόδια του!

Τι λέει η θεωρία του Αϊνστάιν!

Υπεραπλουστεύοντας την θεωρία του Αϊνστάιν - για να γίνει κατανοητή από όλους- ας φανταστούμε ότι έχουμε δύο ρολόγια: το ένα είναι στο πάτωμα και το άλλο στην κορυφή μιας σκάλας.

Η ζωή μας μια Τράπεζα Μνήμης



Φαντάσου να ξυπνούσες ένα πρωί χωρίς καμία ανάμνηση, χωρίς σύνδεση με το παρελθόν ή το περιβάλλον σου. Μερικές φορές εύχεσαι να μπορούσες να το κάνεις αυτό, άλλες, και μόνο η ιδέα σε τρομάζει. Όπως όλα, έτσι και αυτή η ιδέα έχει δυο όψεις και αν δεν εξετάσεις αντικειμενικά και τις δυο, δεν μπορείς να είσαι ελεύθερος στις επιλογές σου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα