Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑΝ!!!! ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ!!!! .

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΑΣ

ΥΠΕΡΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑΝ!!!! ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟΝ!!!!
.
(Σημείωση: το πάρακατω άρθρον έχει ετοιμαστεί πριν τα βίαια γεγονότα της πλατείας Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη. Συμπληρώνουμε εν σχέσει με τα όσα ακολουθούν πως όποτε υπήρχε αναταρχή στην Τουρκία την πλήρωσε ο Ελληνισμός, συνεπώς πρόκειται εν γένει μάλλον για προσυνομωσιασμένες κινήσεις αντιπερισπασμού. Πριν την Εισβολή του 1974 στην Κύπρον υπήρχε τεράστια αναταραχή και δικτατορία στην Τουρκία, ενώ όποτε φαίνεται πως χάνουν οι Τούρκοι είναι πιο επικύνδινοι όπως εν καιρώ Μικρασσιατικής Καταστροφής.

Ο Αγγελος Της Γης...


Ήταν τόσο δυνατό το συναίσθημα που τον κυρίευσε… ανεξήγητο και 

πανέμορφο.H απορία έδινε χώρο στην έκπληξη και αυτή με την σειρά της 

νικήθηκε από την συγκίνηση. Τα συναισθήματά του σαν ένα ενεργό ηφαίστειο 

έψαξαν τρόπο να εκτονωθούν και η μοναδική διέξοδος τους ήταν τα μάτια του τα 

οπoία όσο ακόμα ήταν κλειστά έμοιαζαν να συγκρατούν όλη την ένταση μέσα 

του.

Ο νόμος της έλξης και της απώθησης…… και τα σενάρια του νου ...




Όταν αυτοπαρατηρούμε τον εαυτό μας ……, ένα από τα πρώτα πράγματα  που συνειδητοποιούμε είναι ότι οι σκέψεις που κάνουμε, επηρεάζουν τα συναισθήματα μας και την συμπεριφορά μας, και φυσικά την ζωή μας .

Ανθρωπος ο δημιουργός Θεός!




Είστε ένα τριπλό ον.

Αποτελείστε από σώμα-νού-πνεύμα.



Θα μπορούσατε επίσης να τα αποκαλέσετε,
το φυσικό,το μη φυσικό-και το μεταφυσικό.


H Δύναμη του Ανθρώπου, είναι μόνο το Πνεύμα του!

 


Σήμερα είναι μια άλλη ημέρα...

Όταν η θάλασσα έχει αναταράξεις, πάντα μετά ανεβαίνει στην επιφάνεια η λάσπη από τον βυθό και για μια στιγμή φαίνεται πως χάνει την καθαρότήτά της...
Φαινομενικά όμως...
Γιατί εμείς ξέρουμε ότι η θολή της "εικόνα" δεν είναι η αλήθεια της θάλασσας...

H ψυχη παντα ξερει τι να κανει να θεραπευτει......Η προκληση ειναι να ησυχασεις το μυαλο....

Τα προβληματα ειναι κατασκευασμενα απο τον νου και χρειαζονται χρονο για να επιβιωσουν. Δεν μπορουν να επιβιωσουν στην πραγματικοτητα του Τωρα. Εστιασε την προσοχη σου στο Τωρα και πες μου τι προβλημα εχεις αυτη τη στιγμη ?!

Oταν φοβάσαι ουσιαστικά

Ετσι μπορώ να διαβλέπω τα πάντα που συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν, σαν μέσα σε γυαλιστερό καθρέφτη».


Η κραδασμιακή συχνότητα των ατόμων του ανθρώπινου σώματος αλλάζει με τον διαλογισμό και την προσευχή, αφού και η προσευχή διαλογισμός είναι. Με τον συνεχή διαλογισμό ο εγκέφαλος αρχίζει να ανεβάζει σταδιακά τη συχνότητα των κραδασμών των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος. `Οταν η συχνότητα των κραδασμών φθάσει τη συχνότητα του λευκού φωτός, ο άνθρωπος αρχίζει και βλέπει αιθερική ενέργεια. `Οταν οι συχνότητες των κραδασμών ξεπεράσουν τη συχνότητα του λευκού φωτός, ο άνθρωπος αποκτάει υπερβατικές ιδιότητες.

ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


Η ασπίδα προστασίας είναι ένα ενεργειακό κουκούλι το οποίο μας προστατεύει από κάθε είδους εισροές αρνητικών ενεργειών μέσα στην αύρα μας.

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ...Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΔΕΝ ΦΘΕΙΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!!


Τί ξέρουμε σήμερα για την λειτουργία του εγκεφάλου;
Σύμφωνα με την έκφραση του Maurice Auroux που επαναπροσδιορίζει την εξέλιξη της ανθρωπότητας, ο άνθρωπος έχει τρείς εγκεφάλους σε έναν, οι οποίοι λειτουργούν στα δύο ημισφαίρια.
Η ανθρώπινη πολυπλοκότητα προκύπτει από μια διαρκή σύγκρουση ανάμεσα σ' αυτούς τούς τρείς εγκεφάλους και στην αλληλεπίδρασή τους.
Τουλάχιστον απο την εποχή των Ελλήνων, η λειτουργία του εγκεφάλου ασκεί μια πραγματική γοητεία, ανακατεμένη καμμιά φορά με φόβο, μπροστά στο πολύπλοκο μυστήριο του "μαύρου κουτιού".

ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΣΤΑΝΕΝΤΑ- (2ο μέρος) ΜΑΓΟΙ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ



Όταν ένας Πολεμιστής αντιμετωπίζει το απύθμενο, είτε αστειεύεται μαζί του, είτε το παίρνει στα σοβαρά και καταστρέφεται από αυτό. Δον Χουάν
Ο αντικειμενικός στόχος της μυστικής αυτής παράδοσης σύμφωνα με τον Καστανέντα λοιπόν είναι η απόδραση από το ζωντανό κόσμο. Να φύγεις δηλαδή με ό,τι είσαι, αλλά με τίποτα παραπάνω από αυτό που είσαι:
Αυτό σημαίνει, να μην πάρεις τίποτα και να μην αφήσεις τίποτα. 0 Δον Χουάν έφυγε τελείως από αυτόν τον κόσμο. Ο Δον Χουάν δεν πέθανε, γιατί οι Τολτέκοι δεν πεθαίνουν.

ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΣΤΑΝΕΝΤΑ (1ο μέρος σημείωσης) Το ξεγέλασμα του Αετού


Κάθε φορά που θέλουμε να φτάσουμε σ' ένα μέρος, θέλουμε ένα χάρτη με συγκεκριμένα και καθαρά σημεία αναφοράς, για να μη χαθούμε. Δεν μπορούμε να βρούμε τίποτα χωρίς τη βοήθεια του χάρτη. Αυτό που συμβαίνει τελικά είναι ότι το μόνο πράγμα που βλέπουμε είναι ο χάρτης. Αντί να δούμε αυτό που υπάρχει για να δούμε, εγκαταλείπουμε κοιτώντας το χάρτη που μεταφέρουμε μέσα μας. Άρα η ύστατη διδασκαλία του Δον Χουάν είναι να σπάσουμε αυτή τη βεβαιότητα που μας παρέχει ο χάρτης, να κόψουμε επισταμένα τα δεσμά που μας κρατούν στα γνωστά σημεία αναφοράς...

Aπό πού βγήκε η γνωστή φράση "ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ"





Μια παράξενη συνήθεια στην Αγγλία ήταν να κατραμώνουν τους λαθρέμπορους. Τους κρεμούσαν στις ακτές της θάλασσας, τους άλειβαν με πίσσα και τους άφηναν εκεί να αιωρούνται βδομάδες, μήνες και χρόνια, καμιά φορά. Έβαζαν δε τις κρεμάλες σε απόσταση πάνω στους βράχους της παραλίας. Αυτή η απάνθρωπη συνήθειο κράτησε ως τα τελευταία, σχεδόν, χρόνια.

Ο χαμένος κρίκος στην εξέλιξη του σύμπαντος


Δύο νεαροί γαλαξίες που συγκρούστηκαν πριν από έντεκα δισεκατομμύρια χρόνια σχηματίζουν τώρα με υψηλή ταχύτητα ένα τεράστιο γαλαξία περίπου 10 φορές το μέγεθος του δικού μας, σύμφωνα με μελέτη του... Πανεπιστημίου Ιρβάιν στην Καλιφόρνια. Η καταγραφή της δημιουργίας αυτού του τύπου μεγάλων, βραχύβιων σωμάτων είναι εξαιρετικά σπάνια, και σύμφωνα με τους επιστήμονες αποτελεί το ισοδύναμο της ανακάλυψης του συνδετικού κρίκου μεταξύ των φτερωτών δεινόσαυρων και των πρώτων πτηνών.

Συγκλονιστικό Βίντεο που μας υπενθυμίζει γιατί είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες!!



Το βίντεο έχει φτιαχτεί από Έλληνες της Αμερικής..

Αξίζει να το δείτε και να το διαδώσετε!!

Απάτη η φωτογραφία από Γέφυρα στον Βόσπορο με τους "χιλιάδες διαδηλωτές"

Από που προέρχεται η πραγματική φωτογραφία


Από που προέρχεται η πραγματική φωτογραφία
Κατάφερε να ξεγελάσει σχεδόν όλο το διαδίκτυο η φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα και έδειχνε χιλιάδες διαδηλωτές να διασχίζουν την Γέφυρα στον Βόσπορο για να πάνε στην μεγάλη διαδήλωση. Η εικόνα δεν ήταν ψεύτικη, ούτε προϊόν μοντάζ,

Η τουρκική "εξέγερση" σε 90 δευτερόλεπτα - Ένα εκπληκτικό βίντεο

A protestor with a PM Erdogan paper mask.



Αν τα όσα γίνονται στην Τουρκία θα εξελιχθούν σε μία πραγματική εξέγερση ίσως είναι ακόμη 
πάρα πολύ νωρίς να το υποστηρίξει κανείς. Το βέβαιο είναι ότι το κύμα της αντίδρασης είναι πολύ
 δυνατόκαι δεν περιορίζεται σε μία ή δύο πόλεις αλλά είναι γενικευμένο. 
Κι αυτό δείχνει ότι κάτι "σιγόκαιγε"εδώ και πολύ καιρό στην Τουρκία. Βέβαιο είναι ότι η διεθνής 
κοινή γνώμη παρακολουθεί με εξαιρετικό ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν στην Τουρκία του 
Ερντογάν, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα θα πρέπει να έχει καταλάβει ότι δεν είναι πια αυτό που
 "πούλαγε" χρόνια. Ο ηγέτης που δεν τον αμφισβητούσε κανείς "πέθανε". 
Στο βίντεο η τουρκική "εξέγερση" σε 90 δευτερόλεπτα. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛ ΣΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΤΗΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

20130602-105031.jpg

ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ. ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΣΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ”!
Η επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα ο Συριακός Ηλεκτρονικός στρατός μετά το χακάρισμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Κατάρ εκτός από την αποκάλυψη των “αδελφικών” σχέσεων Τουρκίας και Κατάρ, έχει και Ελληνικό ενδιαφέρον.

Ρόφημα με κακάο και χυμό μπανάνας!




Το κακάο είναι μία υπετροφή που μας τονώνει και μας γεμίζει δύναμη!! Προσωπικά το προτιμώ σαν ρόφημα απο τον καφέ και τον τελευταίο καιρό κάνω το εξής:
Υλικά

  • 2 κουταλάκια κακάο
  • 1 κουταλάκι μέλι
  • 1/3 ποτήρι χυμό μπανάνας
  • 2/3 ποτήρι ζεστό νερό

Το γράφημα ΣΟΚ! Η Ελλάδα στα επίπεδα της Αμερικής στη Μεγάλη Ύφεση του 1929



Στις 15 Μαρτίου 2013 δημοσιεύθηκε ένα άρθρο στους “New York Times” το οποίο προσπαθεί να κάνει σύγκριση των βασικών οικονομικών δεικτών της Ελλάδας τα τελευταία 5 έτη, με τη πορεία των αντίστοιχων δεικτών το 1929 στις ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της επονομαζόμενης: “Μεγάλης Ύφεσης” που κατέστρεψε τη Βιομηχανία της χώρας. 
Το 1929 υπήρξε το ισχυρό κίνητρο, σύμφωνα  με το βιβλίο “Το Δόγμα του Σοκ”, το εφαλτήριο για τη δημιουργία μιας αμιγώς υπερκαταναλωτικής κοινωνίας στην Αμερική και μιας ελεύθερης αγοράς χωρίς ψήγματα κρατικού ελέγχου. Το τύπωμα χρήματος και αύξησης του κρατικού χρέους με ταυτόχρονη αθέτηση του Κανόνα του Χρυσού είχαν σαν άλλοθι τη Μεγάλη Ύφεση που υποσχέθηκαν να βάλουν τέλος στη τραγική κατάσταση που είχε περιέλθει τότε η οικονομία, μια οικονομία που χρειάστηκε να συμμετάσχει και σε έναν Παγκόσμιο Πόλεμο ώστε να αναθερμανθεί πλήρως.

Οι 9 πολιτικοί που «βούλιαξαν» την Ελλάδα!

Οι 9 πολιτικοί που «βούλιαξαν» την Ελλάδα!

Ένα ιδιαίτερα καυστικό αφιέρωμα σε εννέα Έλληνες πολιτικούς που "βούλιαξαν" τη χώρα  φιλοξενεί η ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Focus. Οι εννέα πολιτικοί είναι: ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Άκης Τσοχατζόπουλος...ο Κώστας Καραμανλής, ο Ανδρέας Λοβέρδος, η Άννα Διαμαντοπούλου, η Λούκα Κατσέλη και ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Χαρουπιά το δέντρο εργοστάσιο



Η χαρουπιά ή Κερωνία η έλλοβος,  είναι δέντρο μεγάλο που μπορεί να φτάσει σε ύψος και τα 13 μέτρα. Βρίσκεται αυτοφυής σε πολλές περιοχές της Μεσογείου και στην Ελλάδα, αλλά και καλλιεργείται σε φυτώρια για τον καλλωπισμό δρόμων και πάρκων. Στο λεκανοπέδιο της Αθήνας έχουν απομείνει πολλά δέντρα κυρίως για διακοσμητικούς λόγους. Περπατώντας πριν τα Χριστούγεννα επί της Θηβών, σκόνταψα σε αμάζευτα χαρουποκέρατα, και αυτό με έκανε να προσέξω τα πανύψηλα ξεχασμένα δέντρα, αμάζευτα και φορτωμένα με καρπούς.

Τα χαρούπια, οι καρποί του δέντρου είναι μακριά και στριφτά«φασόλια» πράσινου χρώματος όταν είναι άγουρα, που γίνονται καφέ και ξυλώδη όταν είναι ώριμα. Το εσωτερικό τους έχει ευχάριστη γλυκιά γεύση και περιέχει πολλά σκληρά σπόρια.



Γιατροσόφια Ηπείρου.



Από τα αρχαία χρόνια ο άνθρωπος σε κάθε γωνιά του πλανήτη αναζήτησε βοήθεια στο φυτικό βασίλειο για την ανακούφιση των πόνων και των ασθενειών του. Τα βότανα αναγνωρίστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν από όλους τους λαούς σαν φυτά με θεραπευτικές - φαρμακευτικές ιδιότητες αλλά και με μαγικές, σε κάποιες περιπτώσεις. Συγγραφείς και γιατροί από την αρχαιότητα ακόμα έγραψαν συγγράμματα γι’ αυτά, βασισμένοι στις παρατηρήσεις και τη λαϊκή παράδοση του καιρού τους.
Στα χρόνια της Τουρκοκρατίας η χρήση των βοτάνων ήταν πολύ διαδεδομένη στη χώρα μας, σύμφωνα με διάφορες οικογενειακές παραδόσεις ή τις οδηγίες του πρακτικού γιατρού, της γριάς γιάτρισσας ή των γιατροσοφίων.

Πρώην στέλεχος της Microsoft χτίζει την δική του αυτοκρατορία στην αγορά της Κάνναβης



Jamen Shively, που στο πρόσφατο παρελθόν διατέλεσε διευθυντής εταιρικής στρατηγικής, του κολοσσού που ακούει στο όνομα Microsoft, υποστηρίζει πως το όραματης νέας του εταιρίας, είναι να ηγηθεί της αγοράς κάνναβης στις ΗΠΑ, όπως τα Starbucksστον καφέ.Ένα πρώην μεγαλοστέλεχος της Microsoft, σκοπεύει να δημιουργήσει την πρώτη φίρμαεμπορίας κάνναβης στις ΗΠΑ, με πρώτη ύλη που θα εισάγει από το Μεξικό.

5 απλές κινήσεις που θα σας χαρίσουν extra ενέργεια!

Νιώθετε συχνά έλλειψη ενέργειας λόγω των έντονων ρυθμών της ζωής σας; Μην ανησυχείτε υπάρχει τρόπος να νοιώσετε και πάλι ζωντάνια και ευεξία!

Αισθάνεστε συχνά κουρασμένοι και τις δυνάμεις σας να σας εγκαταλείπουν; Μπορείτε με 5 απλά μυστικά να αλλάξετε την κατάσταση και να πάρετε ξανά στα χέρια σας τον έλεγχο. Διαβάστε παρακάτω αποτελεσματικούς και έξυπνους τρόπους που μπορείτε να εφαρμόσετε μόνοι σας.

Κατέβασαν τα παντελόνια τους και έδειξαν τον κώλο τους στην τρόικα

SPAIN1 560 355 Κατέβασαν τα παντελόνια τους και έδειξαν τον κώλο τους στην τρόικα


Η κινητοποίηση των Ισπανών οργανώθηκε από την «Παλίρροια των Πολιτών» η οποία καταγγέλλει «τη μεγάλη αποτυχία της πολιτικής της λιτότητας, τις εξώσεις, ...
τη μεταρρύθμιση της αγοράς εργασίας και τις ιδιωτικοποιήσεις» που επιβάλλουν στη χώρα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Προσοχή στην αφυδάτωση των παιδιών το καλοκαίρι


Οι αυξημένες θερμοκρασίες περιβάλλοντος σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το καλοκαίρι ένα παιδί, κυρίως λόγω της θάλασσας, παίζει και εκτίθεται περισσότερο στον ήλιο, αυξάνουν τις απώλειες υγρών μέσω του ιδρώτα. 

Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να αναπληρώνονται συνεχώς μέσα στην ημέρα τα υγρά και οι ηλεκτρολύτες που χάνονται .
Με δεδομένο ωστόσο το γεγονός ότι το παιδί που παίζει δεν έχει πάντα το νου του στο να πιεί νερό, ο ρόλος του γονιού ή οποιουδήποτε έχει την επίβλεψη ενός παιδιού είναι σημαντικός στο να υπενθυμίσει αλλά και να προμηθεύσει το παιδί με υγρά.

Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 8 Ιουνίου 2013 και ώρα 6.55μ.μ. (θερινή ώρα), στη 18ο των Διδύμων.

Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης είναι στις 26ο Σκορπιού και το M/C στις 8ο Παρθένου.





Ας δούμε την πλανητική δυναμική εκείνης της ημέρας:

Xάζαροι - η 13η φυλή του Ισραήλ




ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Ποιοι είναι οι σημερινοί Εβραίοι; Είναι κατευθείαν απόγονοι του Αβραάμ ή μήπως αποτελούν ένα συνοθύλευμα πληθυσμιακών ομάδων που εξιουδαΐστηκαν με το πέρασμα των αιώνων;
Η κατεστημένη άποψη υποστηρίζει πως όλοι οι Εβραίοι στον κόσμο είναι το ίδιο, μία και μοναδική «φυλή», την οποία και «επέλεξε ο Θεός». Στην πραγματικότητα όμως υπάρχουν στη Γη δύο ευδιάκριτες ομάδες Εβραίων. Οι Σεφαραδίτες Εβραίοι, που προέρχονται από τη Μέση Ανατολή, τη βόρεια Αφρική και την Ισπανία και οι Ασκενάζι Εβραίοι, που προέρχονται από την Ανατολική Ευρώπη.

Η τελική λύση της Monsanto να κυριαρχήσει πλήρως σε όλους τους σπόρους και φυτά του πλανήτη



Εποχή των σχεδιασμών μιας παγκόσμιας δικτατορίας της αγοράς: Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκαλύπτεται καθημερινά.
 Μια νέα πρόταση νόμου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θεωρεί παράνομη την καλλιέργεια, την αναπαραγωγή ή την εμπορία σπόρων κηπευτικών που δεν έχουν αξιολογηθεί, εγκριθεί και γίνει αποδεκτοί από μια νέα ευρωπαϊκή γραφειοκρατία το λεγόμενο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτικών Ποικιλιών.

Τί προκάλεσε την έκρηξη στην Τουρκία

Another young woman in Istanbul welcoming a stream of water canon with open arms.



Η διαμαρτυρία για την ανέγερση εμπορικού κέντρου στο Πάρκο Γκεζί της Πλατείας Ταξίμ ήταν απλώς η αφορμή. Οι διαδηλώσεις των τελευταίων ημερών στην Κωνσταντινούπολη -και σε άλλες πόλεις της Τουρκίας- έχουν βαθύτερα αίτια και ευλόγως προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην Κυβέρνηση Ερντογάν.

Τρεις φαίνεται να είναι οι βασικοί άξονες της εξέγερσης στη γειτονική χώρα:

Το αυξημένο CO2 πρασινίζει τις ξηρές περιοχές της Γης



http://hockeyschtick.blogspot.gr/2013/05/elevated-carbon-dioxide-making-arid.html
http://www.agu.org/news/press/pr_archives/2013/2013-24.shtml

Μία νέα μελέτη επιβεβαιώνει ότι το αυξημένο CO2 την περίοδο 1982-2010 συνέβαλε στην αύξηση των πράσινων φυλλωμάτων  που παρατηρήθηκε από δορυφόρους σε ξηρές περιοχές της Β. Αμερικής, της Αυστραλίας, και τμημάτων της Αφρικής. Ένα φύλλο μπορεί να τραβήξει περισσότερο CO2 από τον αέρα, ή/και να χάσει λιγότερο νερό, όταν το ατμοσφαιρικό CO2 αυξάνεται.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα