Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Πού οφείλεται ο έρπητας ζωστήρας;


Ο έρπητας ζωστήρας κάνει την εμφάνισή του με ένα ιδιαιτέρως επώδυνο εξάνθημα και ενώ πολλοί το συγχέουν με τον έρπητα των γεννητικών οργάνων, στην πραγματικότητα είναι “συγγενής” της γνωστής σε όλους μας ανεμοβλογίας και...
εμφανίζεται κυρίως-αλλά όχι αποκλειστικά- σε ανθρώπους γύρω στα 60. Πώς ακριβώς υπάρχει, όμως, υπάρχει αυτή η συγγένεια και πώς μπορούμε να απαλλαγούμε από τον έρπητα ζωστήρα;

Τι είναι ο έρπητας ζωστήρας;

Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ; (Παράξενες προετοιμασίες)


Κάτι πολύ παράξενο μαγειρεύεται στον πλανήτη, κάτι που ακόμη και ο πιο αδαής μπορεί να αντιληφθεί.
Η οικονομική κρίση προμηνύει ένα ζοφερό και αβέβαιο μέλλον για πολλούς και δεν υπάρχουν ακόμη σαφείς απαντήσεις για να εξηγήσουν τα γεγονότα που συμβαίνουν μέρα με τη μέρα.


Κάθε αχτίδα ελπίδας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απλή όαση που κατασκευάζεται από τις μεγάλες «ελίτ» για να αποτρέψει τους ανθρώπους από έναν πανικό πριν από όλο αυτό. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο που πηγαίνει πολύ πιο πέρα από ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ. Υπάρχει κάποιος που δεν αποκαλύπτει «κάτι» και ετοιμάζεται για ένα άλλο «κάτι» πολύ χοντρό και απρόβλεπτο.

Φτιάξτε τζελ καθαριστικό για το WC


Καιρός να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε βαριά χημικά για απλή χρήση.
Πρέπει να αναλογιστούμε πως η χρήση χημικών δεν είναι για την καθημερινότητά μας και πως έχουν επιπτώσεις στην υγεία μας.
Μπορούμε να φτιάξουμε τζελ καθαριστικό για το WC που είναι υγιεινό, καθαρίζει ικανοποιητικά και είναι πολύ φθηνό.

Δώρο… απ' τον ουρανό!

Ένα αιγυπτιακό μυστικό που ανάγεται στο μακρινό παρελθόν ισχυρίζονται ότι έφεραν στο φως Βρετανοί ερευνητές. Σύμφωνα με τους επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Manchester οι Αιγύπτιοι είχαν αναπτύξει τεχνικές που τους επέτρεπαν να δημιουργούν κοσμήματα από… μετεωρίτες «ηλικίας» 5.000 ετών!

Διαβάστε το όλοι!!!Η Ελλάδα είναι η πιο όμορφη Χώρα στο κόσμο

Όταν ο Θεός μοίραζε τον κόσμο, είπε σε όλους τους λαούς που είχε φτιάξει να περάσουν μέσα στη βδομάδα να διαλέξουν μια χώρα να κατοικήσουν.
“Δέχομαι μέχρι το Σαββάτο” τους ξεκαθάρισε. “Την Κυριακή θα ξεκουράζομαι”.
Δευτέρα πρωί έτρεξαν και στήθηκαν στην ουρά οι Γερμανοί. Την πρώτη μέρα της προθεσμίας. Κι έτσι τους έδωσε μια ωραία και μεγάλη χώρα στην καρδιά της Ευρώπης.
Μετά από λίγο ήρθαν οι Κινέζοι. Ομοιόμορφα ντυμένοι και σε παράταξη. Ήταν μπόλικοι και τους έδωσε την Κίνα.
Την Τρίτη οι Γάλλοι, οι Ιταλοί, οι Άγγλοι, οι Πορτογάλοι, οι Σουηδοί, οι Αμερικάνοι, οι Καναδοί. Πήραν όλοι από μια χώρα.

Εξαπλώνονται τα επεισόδια στην Τουρκία

Τουρίστρια τραυματίστηκε στα επεισόδια στην Ταξίμ

Επεισόδια στην Ταξίμ -φωτ: @EzgiKoksal
Ζωντανή μετάδοση βίντεο από την Κων/πολη

Μία τουρίστρια από την Αίγυπτο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς χτυπήθηκε από ένα δοχείο δακρυγόνου κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το πρωί στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με το Reuters, υποβλήθηκε σε επέμβαση καθώς διασπιστώθηκε ότι είχε εγκεφαλική αιμορραγία. Γίνεται λόγος για τουλάχιστον 12 διαδηλωτές τραυματίες.

Ο ενδοκρινολόγος Σπ. Παύλου μας εξηγεί τα πάντα για τους κακοήθεις όγκους του θυρεοειδή!


 Αίσθηση προκάλεσε από το πρωί η εξομολόγηση της Άντας Λιβιτσάνου πως αφαίρεσε κακοήθη όζο του θυρεοειδούς αδένα. Όπως είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της το έκανε για να δώσει την ανθρώπινη πλευρά αυτού του θέματος και να ενεργοποιήσει τον κόσμο ώστε να κάνει προληπτικό έλεγχο. 

ΜΗΠΩΣ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ;


Τρίτη, 28 Μαΐου 2013. Ο Νίκος Χασαπόπουλος, συντάκτης της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ» παρουσίασε στο κτίριο της παλιά Βουλής το βιβλίο του «Η Χρυσή Αυγή, η ιστορία, τα πρόσωπα και η αλήθεια». 

Ο συγγραφέας κάνει μια ανάλυση του νεοναζιστικού χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής υπογραμμίζοντας την ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου μετώπου που θα διαχειριστεί πολιτικά και με προσοχή το φαινόμενο. Τόνισε επίσης την ανάγκη μηδενικής ανοχής σε κάθε έκνομη συμπεριφορά.
 

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ-ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

othoni2
Σπάστε τις τηλεοράσεις. Το 5λεπτο βίντεο λέει πολλά! Πρέπει να το δείτε. Και αντισταθείτε στους δολοφόνους μας!


Smart dust (έξυπνη σκόνη) - Τι σxέση έχει με τα chemtrails; (VIDEO)


Σύμφωνα με το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Οπλων η τεχνολογία “Smart Dust” (“Έξυπνη Σκόνη”) είναι μια τεχνολογία που στηρίζεται στη χρήση μικροσκοπικών αισθητήρων. Οι αισθητήρες αυτοί είναι μικρο-ηλεκτρομηχανικοί αισθητήρες οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες μετρήσεις, όπως μέτρηση θερμοκρασίας, δονήσεων, και πίεσης.
  

Δώδεκα λεπτά άσκησης την εβδομάδα αρκούν!

Ασκήσεις υψηλής έντασης και μικρής διάρκειας μπορούν να κάνουν... θαύματα
Δώδεκα λεπτά άσκησης την εβδομάδα αρκούν!
Τρεις σύντομες «εκρήξεις» σωματικής άσκησης την εβδομάδα μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία ατόμων που κάνουν καθιστική ζωή υποστηρίζουν οι νορβηγοί επιστήμονες

Οσλο 
Καλά τα νέα για τους αγύμναστους, καθώς σύμφωνα με ερευνητές του NορβηγικούΠανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας, στο Τροντχάιμ, σύντομες ασκήσεις υψηλής έντασης μόλις τρεις φορές την εβδομάδα αρκούν για να βάλουν σε φόρμα όσους κάνουν καθιστική ζωή.

Οι θεραπείες διακοπής του καπνίσματος βοηθούν

Είναι αποτελεσματικές και ασφαλείς αυξάνοντας τα ποσοστά επιτυχίας, δείχνει νέα έρευνα
Οι θεραπείες διακοπής του καπνίσματος βοηθούν
Τα υποκατάστατα νικοτίνης και οι φαρμακευτικές θεραπείες βοηθούν τους καπνιστές να «σπάσουν τα δεσμά» τους, σύμφωνα με νέα μετα-ανάλυση μελετών

Νέα Υόρκη 
Διαδεδομένες θεραπείες διακοπής του καπνίσματος – όπως τα υποκατάστατα νικοτίνης και τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα – βελτιώνουν τις πιθανότητες να … ξεφορτωθούν οι καπνιστές τη βλαβερή συνήθειά τους χωρίς να θέτουν σε σοβαρό κίνδυνο τον οργανισμό τους. Αυτό έδειξε μια νέα μετα-ανάλυση ανασκοπήσεων μελετών που δίνει ελπίδα για οριστική νίκη ενάντια στο κάπνισμα – ένα μήνυμα ιδιαιτέρως επίκαιρο καθώς η σημερινή ημέρα 31η Μαΐου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος. 

Μήπως οι μαύρες τρύπες είναι απλώς ένα… τούνελ;

Μήπως οι μαύρες τρύπες είναι απλώς ένα… τούνελ;

Νέα θεωρία αναφέρει ότι αποτελούν σημεία εξόδου στο Διάστημα

Πολλές είναι οι θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί κατά καιρούς για τις μαύρες τρύπες που υπάρχουν στο Διάστημα. Η κρατούσα άποψη αναφέρει πώς ό,τι πέφτει μέσα σε μια μελανή οπή εξαφανίζεται δια παντός και διαλύεται εος τα εξ ων συνετέθη.

Μια νέα θεωρία όμως που εξάπτει ομολογουμένως τη φαντασία αναφέρει ότι οι μελανές οπές όχι μόνο δεν καταστρέφουν την ύλη αλλά αντίθετα αποτελούν πύλη εξόδου είτε σε διάφορα σημεία του Σύμπαντος μας είτε σε άλλα Σύμπαντα.

Μια γενική περιγραφή του πως λειτουργεί ο Εγκέφαλος

d789f4e3d6aaf6d8bd27fe3bcd07ac56


Η στροφή των νευροεπιστημών στη γνωστική λειτουργία: Mετά τη δεκαετία του 1960, οι ψυχολόγοι έστρεψαν την προσοχή τους από τα ερεθίσματα και τις απαντήσεις -που αποτελούσαν το κύριο θέμα έρευνας του μπηχαβιορισμού- σ’ αυτό που παρεμβάλλεται ανάμεσά τους, τη νοητική συγκρότηση του ατόμου που λαμβάνει το ερέθισμα και παράγει τις απαντήσεις.. Την ίδια επίσης εποχή, επίσης, άρχισε να επικρατεί η άποψη ότι η συμπεριφορά δεν εξαρτάται παθητικά από τα ερεθίσματα αλλά διαμορφώνεται ενεργητικά από εσωτερικούς αντιληπτικούς μηχανισμούς νοητικού τύπου. Η αντίληψη δηλαδή αποτελεί μια δημιουργική διεργασία, η οποία βασίζεται στις υπολογιστικές ικανότητες των αλληλοσυνδεόμενων νευρώνων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα