Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Εξωγήινο πλάσμα εντοπίστηκε στο βυθό της Γροιλανδίας (Βίντεο)


Το βίντεο που παρουσιάζουμε δείχνει μια καταγραφή που γίνεται σε ένα μίνι υποβρύχιο, που πραγματοποίησαν έρευνα στο βυθό της Γροιλανδίας... Η ταινία παρουσιάστηκε από τον ερευνητή Stephen Hannard, δείχνει ένα μυστηριώδες πλάσμα που εμφανίζεται απροσδόκητα, και και αγγίζει την εξωτερική άκρη του υποβρυχίου με το ένα χέρι, στην συνέχεια τρομάζει έναν από τους δύο ερευνητές, που ήταν μέσα στο μικρό πιλοτήριο.

Φαγούρα… τέλος!


Αμερικανοί επιστήμονες εντόπισαν μία ουσία στο κεντρικό νευρικό σύστημα η οποία ευθύνεται για τη μετάδοση της αίσθησης της φαγούρας από το δέρμα στον εγκέφαλο.

Το «μπλοκάρισμα» της συγκεκριμένης πρωτεΐνης εξαφανίζει τη φαγούρα, γεγονός που δημιουργεί ελπίδες για νέες πιο αποτελεσματικές φαρμακευτικές θεραπείες στο μέλλον, αν και κάτι τέτοιο θα πάρει αρκετό χρόνο.

Απόρριψη



Δεν το έλεγα εγώ; Πάλι τα ίδια. Πάλι με απορρίψανε!
Δεν αξίζω, δεν είμαι αρκετή, δεν τα καταφέρνω, όλο λάθη κάνω. Είμαι ανίκανη τελικά!
Γι’ αυτό δεν με θέλουν, ούτε με αγαπάνε.
Απόρριψη λοιπόν.Δηλαδή σκέφτομαι ότι απορρίπτομαι.
Μια τόση δα σκέψη, κι έχει τόσο μεγάλη δύναμη! Έχει τόση δύναμη, ώστε τελικά επαληθεύεται! 

Όταν η θρησκεία αλλοιώνει την ιστορία.


Η πιο όμορφη ιστορία του κόσμου,μια ιστορία που μόνο στα θρησκευτικά και θεολογικά κείμενα αναφέρεται ως ιστορικά τεκμηριωμένη,το περίεργο έρχεται όταν ψάχνεις τις τεκμηριωμένες ιστορικά πηγές...

Τρέχει ο χρόνος!!






Ο χρόνος είναι ένα περίεργο παιδί.
Τρέχει εδώ και τρέχει εκεί.
Κυνηγάει τη ζωή.
Προσπαθεί να εξελιχθεί.

Η σωτηρία των βλημάτων

Η σωτηρία των βλημάτων
Από έλεγχο θα περνάνε όλοι, ακόμα και βουλευτές, κατά την είσοδό τους στην βουλή. Με τόσα βλήματα που κυκλοφορούν εκεί όλο μπιπ θα κάνει το μηχάνημα.

Ο Βαγγέλας, ο πρόεδρας της βουλής, θα ξηγηθεί αυτοπροσώπως ώστε κανένα όπλο ή βλήμα να μην περάσει εντός του κοινοβουλίου.

Στην είσοδο θα υπάρχει και τσαμπουκαδικόμετροΟ πιο τσαμπουκάς θα κερδίζει εισιτήριο για παράσταση στην βουλή.

Μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα υπάρχει τις τελευταίες μέρες γύρω από το Μαξίμου. Εκατομμύρια επενδυτές σφάζονται στην ποδιά του Σφουγγαράκη.

Νόμος – σοκ για τη πατάτα και στην Ελλάδα!




Πλέον το καθεστώς των πολυεθνικών εταιριών απλώνει τα πλοκάμια του παντού και φυσικά και στην Ελλάδα. Έτσι λοιπόν από εδώ και πέρα θα απαγορεύεται η φύτευση πατάτας από Έλληνες παραγωγούς επειδή το είδος της πατάτας θα ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της, κάτι σαν Εμπορική Συμφωνία Κατά της Παραποίησης (ΑCTA) όσον αφορά τη διατροφή, το επονομαζόμενο “Codex Alimentarius”, εξαιτίας του οποίου θα απαγορεύεται η αναπαραγωγή του συγκεκριμένου είδους από σπόρους που δε θα προέρχονται από τη συγκεκριμένη επίσημη αποδεκτή πηγή.

Για να μη σας ενοχλούν τα έντομα στο ύπαιθρο


Αν είστε στο ύπαιθρο για πικ νικ,  στη βεράντα, ή κάπου αλλού έξω και σας ενοχλούν τα έντομα, βάλτε

Παράλληλα σύμπαντα


Η θεωρία των χορδών διατυπώθηκε την δεκαετία του 80 και υποσχόταν να δώσει λύση σε όλα τα μυστήρια του σύμπαντος ακόμα και στο ερώτημα της ύπαρξης παράλληλων συμπάντων.

Στηρίζεται στην ιδέα ότι τα σωματίδια δεν είναι σταθερά σημεία αλλά χορδές που πάλλονται κατά διαφορετικό τρόπο.

Εμβαθύνοντας τη θεωρία των χορδών, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι δεν υπάρχουν μόνο χορδές αλλά και μεμβράνες, εξελίσσοντας τη θεωρία των χορδών στην αποκαλούμενη θεωρία Μ (θεωρία της μεμβράνης).

Συναισθήματα: Η Γλώσσα τους.

ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Διαπιστώθηκε, μετά από μια σειρά πειραμάτων, ότι παντού οι άνθρωποι αναγνώριζαν στις εκφράσεις του προσώπου τα ίδια βασικά συναισθήματα. Αυτή η παγκοσμιότητα των εκφράσεων του προσώπου παρατηρήθηκε, πιθανότατα, αρχικά από τον Darwin, ο οποίος τη θεώρησε ως απόδειξη ότι οι δυνάμεις της εξέλιξης είχαν χαράξει αυτά τα σημάδια στο Κ.Ν.Σ. Οι ερευνητές εξακολουθούν να διαφωνούν ως προς το ποια ακριβώς συναισθήματα μπορούν να θεωρηθούν ως πρωταρχικά ή βασικά.

Αμβροσία η τροφή των θεών ………….. (impressia)




<< Κάποτε τρεφόμασταν με μια τροφή την οποία ονομάζαμε  ΙΜΠΡΕΣΙΑ >> [IMPRESIA]

Όταν η ύπαρξη μας  δεν είχε τόσο πολύ σωματοποιηθεί σαν οντότητα,
[άνθρωπος  ]…….
Όταν δεν είχε ακόμα εκδηλωθεί  και  [υλοποιηθεί ] το  φυσικό  σώμα στο σημερινό βαθμό που είναι σήμερα, η ενέργεια που χρειαζόταν, δηλαδή << η τροφή >> που χρειαζόταν ,  για να έχει ύπαρξη, ήταν φυσικά  διαφορετική και πιο….. λεπτή.

Σήμερα για την επιβίωση του φυσικού μας σώματος θεωρούμε αναγκαία την φυσική υλική τροφή από την γη, αφού έχομε ένα φυσικό όχημα το οποίο χρειάζεται και ανάλογη ενέργεια για να λειτουργεί.

Είναι όμως έτσι ?

«Ιμπουπροφέν» και «ντικλοφενάκ» αυξάνουν τον κίνδυνο για έμφραγμα!


Δύο συνηθισμένα μη-στεροειδή αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη, το «ιμπουπροφέν» και το «ντικλοφενάκ», μπορεί να αυξήσουν τον κίνδυνο καρδιολογικών προβλημάτων, ακόμη και θανατηφόρων, αν λαμβάνονται σε μεγάλες δόσεις και για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιβεβαίωσε μια νέα διεθνής επιστημονική έρευνα. 

Τα εν λόγω φάρμακα, που χρησιμοποιούνται συχνά από ασθενείς τόσο για οξείς όσο και για χρόνιους πόνους, για παράδειγμα λόγω αρθρίτιδας ή μονίμων πονοκεφάλων, δημιουργούν σχετικά μεγαλύτερο κίνδυνο για όσους καπνίζουν και είναι υπέρβαροι.

τεχνικές για έναν υγιές ψυχισμό και σώμα

Τεχνικές για ένα υγιές ψυχισμό και σώμα
Οι Φυσικές Δυνάμεις Εντός Μας Είναι
Οι Πραγματικοί Θεραπευτές Της Νόσου

Ιπποκράτης
Τι σημαίνει να είναι κανείς υγιής; Ίσως απαντήσεις να μην είναι άρρωστος, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ παραπάνω από αυτό. Αν είσαι έτσι κι έτσι, καλούτσικα ή τίποτα το ιδιαίτερο τότε δεν είσαι υγιής.
Υγιής σημαίνει να νιώθεις σαν τα παιδιά γεμάτος ενέργεια, ανάλαφρος κι ευλύγιστος, να κοιμάσαι
βαθιά και ήρεμα και να ξυπνάς γεμάτος ζωτικότητα.
Θα ήθελες να είσαι κάπως έτσι; Τότε ο μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ζητήσεις και θα σου δοθεί.
Πως θα το ζητήσεις όμως;

Η φυλακισμένη Ουσία




Κάτι βρίσκεται φυλακισμένο στο βάθος σου, 
κάτι που ζητά να βγει και να ζήσει ελεύθερα
κι όσο δεν το αφήνεις, η ζωή σου θα κυλά μέσα σε αντιφάσεις.



Είναι αυτό που κάνει όμορφο και λατρευτό κάθε νεογέννητο,
είναι η αληθινή σου πραγματικότητα,
η ουσία της ύπαρξης σου…

Πιο κοντά οι ερευνητές στο εμβόλιο «όλα σε ένα»



Ένα πολυμερές σακχάρων που εντοπίζεται στην επιφάνεια των κυττάρων διαφορετικών παθογόνων οργανισμών ενδεχομένως αποτελεί το κλειδί για την δημιουργία ενός εμβολίου ευρέως φάσματος.
Οι ερευνητές από το Brigham and Women’s Hospital (BWH) εντόπισαν ένα πολυμερές που είναι κοινό στην κυτταρική επιφάνεια πολλών παθογόνων οργανισμών. Αυτό το κοινό μόριο σακχάρων (PNAG) θεωρείται από τους ειδικούς ένας υποσχόμενος στόχος για την ανάπτυξη ενός εμβολίου ευρέως φάσματος, που μπορεί να μας προφυλάξει ενάντια σε πολυάριθμα παθογόνα μικρόβια στην κυτταρική επιφάνεια των οποίων εκφράζεται αυτό το σάκχαρο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα