Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Βρέθηκε η θεραπεία για τα γκρίζα μαλλιά και τη λεύκη



Βρέθηκε το φάρμακο για την αποκατάσταση του χρώματος στα γκρίζα μαλλιά και για τη θεραπεία της λεύκης.
Σύμφωνα με μια νέα μελέτη επιστημόνων από Αγγλία, Ολλανδία και Γερμανία με επικεφαλής την καθηγητρια Karin Schallreuter, οι άνθρωποι αναπτύσσουν γκρίζα μαλλιά, λόγω του....

οξειδωτικού στρες στο θύλακα της τρίχας.

Εύκολοι τρόποι για να αντιμετωπίσετε την έλλειψη σιδήρου

Εύκολοι τρόποι για να αντιμετωπίσετε την έλλειψη σιδήρου


Η βιταμίνη C στη γρήγορη απορρόφηση από τον οργανισμό.

Στην έλλειψη σιδήρου αποδίδουν, σε μεγάλο βαθμό, Αμερικανοί ερευνητές την κούραση και το αίσθημα αδυναμίας που νιώθουν οι γυναίκες. Τα προβλήματα από την έλλειψη σιδήρου αφορούν, βεβαίως, και τα δύο φύλλα, εντούτοις οι γυναίκες είναι πιο ευάλωτες καθώς κατά τη διάρκεια της περιόδου η έλλειψη του σιδήρου είναι μεγαλύτερη.

ΘΑΛΑΜΟΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ



Η Επίφυση, διεγείρεται μέσω του οραματισμού, της προσευχής και του διαλογισμού. 
Την διέγερσή της, την προκαλεί η Φαντασία μέσω του Θαλάμου του εγκεφάλου και αναλόγως αντίστροφα μέσα στον Θάλαμο η Επίφυση προβάλει τις συμπαντικές πληροφορίες που είναι γνώσεις της ψυχής.
Υπάρχει κάτι μέσα μας πού μας ενώνει με τά Θεία πεδία. Είναι μια θαυματουργική δύναμη πού κινητοποιείται από την Επίφυση.
 Άς ρίξουμε μια ματιά που βρίσκεται και πως λειτουργεί αυτή η δύναμη μέσα στόν εγκέφαλο μας.

ΕΠΙΦΥΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΑΦΗΣ...Ο αιθερικός κόσμος των ιδεών




Αυτό πού μπορεί να σε κάνει να έχεις άμεση σύνδεση με μια και μόνο νοερή σκέψη προς το φώς της δημιουργίας , είναι ή Επίφυση. 
Ο κεντρικός αδένας του εγκεφάλου μας είναι αυτός πού μας ανοίγει την πύλη για την υλοποίηση κάθε ιδέας πού βρίσκει την πραγμάτωσή της στον μορφικό κόσμο.
Στο βάθος του εγκεφάλου μας υπάρχει ένας αδένας που ονομάζεται Επίφυση. 
Η επιστήμη της ιατρικής λέει πώς αυτός απενεργοποιείται μετά το 7ο χρόνο της ανθρώπινης ηλικίας και θεωρείτο μέχρι πρότινος μή σημαντικός . 
Το 7ο έτος είναι πολύ σημαντικός χρόνος και συνδέεται με την μυέλωση του εγκεφάλου.

Ο θάλαμος του εγκεφάλου η μαγική αυλή


Ο θάλαμος του εγκεφάλου, αποτελείται κυρίως από φαιά ουσία και είναι σημαντικό κέντρο υποδοχής ερεθισμάτων, τόσο από την περιφέρεια, τα οποία στη συνέχεια κατευθύνει προς το φλοιό των ημισφαιρίων, όσο και από τα ημισφαίρια, τα οποία στη συνέχεια μεταφέρει προς την περιφέρεια.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ



Κρίση είναι οι αρπαχτές που κάνουν κατά συρροή και κατά εξακολούθηση, εις βάρος μας και χωρίς ίχνος ντροπής, όλοι  οι πολιτικοί..
Κρίση είναι οι ευκαιρίες των τραπεζιτών, να επενδύουν τις δικές μας επενδύσεις εν αγνοία μας.
Κρίση είναι, να εκμεταλλεύονται οι εργοδότες στο όνομα της κρίσης τους εργάτες και να τα οικονομάνε χοντρά.
Κρίση είναι να τσαλαπατάει την χώρα σου, κάθε τσαλαπετεινός και λούγκρα και να υποβαθμίζει τον Έλληνα.

Η Ασκάρτη κι ο Ραπτομηχανής Θεός

1

Ήτανε κάποτε μια κοπέλα ορφανή, από γονείς και παρθενιά. Τη παρθενιά της την έχασε λίγο μετά που τέλειωσε το λύκειο, από κάποιονε που εκμεταλλεύτηκε την αγνότητά της, πήρε αυτό που ήθελε -και που κείνη μουδιασμένα και σαστισμένα και λαγγεμένα και απρόθυμα προσφέρθηκε να του το δώσει και μετά κάθισε σε μιαν άκρη και …παρακολουθούσε να της το παίρνει, αδίστακτα, βουλιμικά, σταθερά κι επανειλημμένως- και μετά τη παράτησε το κτήνος για μια κομμώτρια κι έκτοτε έχασε τα ίχνη του.

ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΥΝ


Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως μερικοί εκπρόσωποι του Θεού, μεταχειρίζονται τους αφορισμούς για να συνετίσουν κάποιον άνθρωπο για οποιοδήποτε λόγο. Ο αφορισμός στην ουσία είναι μια ποινή σε μορφή κατάρας και αναθέματος και αυτό με προβληματίζει πολύ σαν άνθρωπο. Το λέω γιατί μελετώ τον λόγο του Θεού και ξέρω πως εκείνος ήρθε στην γη για να διδάξει την αγάπη. Ποτέ δεν αφόρισε κανέναν άνθρωπο ούτε ακόμα και αυτούς που τον σταύρωσαν, για όλους είχε ένα ελαφρυντικό. Για να τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα και σύμφωνα με αυτά που διδαχτήκαμε, ο Θεός μας έδωσε την ελεύθερη βούληση. Αυτό θα πει πως κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να σκέφτεται και να ενεργεί όπως θέλει, δηλαδή ελεύθερα και δημοκρατικά, το αν κάνει λάθη και πέφτει σε αδικήματα, σύμφωνα πάντα με τον λόγο του Θεού θα λογοδοτήσει όταν έρθει η ώρα του, σε εκείνον. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα