Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ο Χάρτης του Πίρι Ρέις, μυστήριο ή επιστήμη;




Από πότε είναι χαρτογραφημένη η γη; Υπήρχε κάποιος αρχαίος πολιτισμός με σύγχρονες γνώσεις και τεχνολογία, μερικές δεκάδες… χιλιάδες χρόνια πριν; Ο χάρτης σχεδιάστηκε από εξωγήινους; ή μήπως απλά ο Πίρι Ρέις ήταν μια  διάνοια της εποχής του;


Περιεχόμενα

Andrei Chikatilo “ο χασάπης του Rostov”


Ομολόγησε 56 φόνους. 34 από τα θύματα του ήταν ανήλικα. Το νεαρότερο θύμα του ήταν μόλις... 7 ετών. Ο «Χασάπης του Rostov» για περισσότερα από 12 χρόνια αποτελούσε τον Νο 1 δημόσιο κίνδυνο στη Ρωσία. Η αγριότητα των εγκλημάτων του ήταν τόσο αποτρόπαια, ώστε να μουδιάσει η παγκόσμια κοινή γνώμη. Μέχρι και σήμερα,18 χρόνια μετά από την εκτέλεση του, ο διαβόητος serial killer Andrei Chikatilo εξακολουθεί να στοιχειώνει τις μνήμες όσων παρακολούθησαν την υπόθεση.

Μη διαβάζεις τις παρενέργειες στα φάρμακα. Είναι θέμα Nocebo!


Μη διαβάζεις τις παρενέργειες στα φάρμακα. Είναι θέμα Nocebo!
Μπορεί να σου φανεί παράλογο, αλλά πολλοί ψυχίατροι συμφωνούν με την άποψη να μη διαβάζουμε τη λίστα με τις παρενέργειες ενός φάρμακου, εφόσον μας το έχει χορηγήσει γιατρός κατόπιν διερεύνησης της πάθησής μας.Το γιατί μας εξηγεί ο ψυχίατρος-ψυχοθεραπευτής Θοδωρής Π. Δασκαλόπουλος:
«Συμβαίνει συχνά κάποιος να έχει διαβάσει το χαρτί με τις παρενέργειες και να έχει επηρεαστεί. Αυτό είναι μια σοβαρή συζήτηση που έχουμε στην ψυχιατρική, ότι είναι μεγάλο λάθος να δίνεις, για παράδειγμα, σε μεσογειακούς λαούς το φάρμακο μαζί με τη λίστα με τις παρενέργειες, την οποία συνέταξαν οι δικηγόροι της εταιρίας για να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που συμβεί κάτι. Στην Αγγλία και σε άλλες χώρες τα φάρμακα δε συνοδεύονται από λίστα παρενεργειών».
Κι αυτό είναι καθαρά θέμα Nocebo

Μήπως χάσαμε τις αξίες μας ?




Έχουμε πολλαπλασιάσει τα αγαθά μας αλλά έχουμε 
χάσει τις αξίες μας. 


Προσπαθούμε να «κερδίσουμε» τη ζωή μας αλλά 
όχι 
να τη ζήσουμε. 

Έχουμε προσθέσει πολλά χρόνια στη ζωή μας αλλά 

όχι πολλή ζωή στα χρόνια μας. 

Ταξιδεύουμε στο σύμπαν αλλά δεν μπαίνουμε στον κόπο να χτυπήσουμε τη πόρτα του γείτονά μας. 

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ - ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΕ ΔΙΔΥΜΟΥΣ -ΤΟΞΟΤΗ

Γίνεται στις 25 Μάη 2013, ώρα 7.25 π.μ. (θερινή), στην κρίσιμη 4ο των μεταβλητών ζωδίων (η 4ο των μεταβλητών θεωρείται «κρίσιμη μοίρα», έχουμε γράψει γι’ αυτές τις μοίρες παλιότερα), σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που είναι κι αυτός κοντά σε κρίσιμη μοίρα, στις 5ο Ιχθύων.





Ας δούμε όμως όλο το «αστρολογικό προφίλ» της έκλειψης, που δεν είναι ολική, ευτυχώς.

Γιατί πιστεύουμε σε θεωρίες συνωμοσίας;




Θεωρίες συνωμοσίας,η νέα θρησκεία,γιατί όμως τους δίνουμε τόσο μεγάλο βάρος;;Υπήρξα και εγώ για μεγάλο χρονικό διάστημα λάτρης των θεωριών συνωμοσίας,ο David Icke είχε γίνει ο μέντορας μου,από κοντά και ο Alex Jones..Όλοι τους ξέρετε,οι θεωρίες τους γνωστές,ας μην τις αναλύσω..
Πίστευα κι εγώ ότι ακούγοντας τους αφυπνίστηκα και προσπαθούσα να δώσω σε συνομιλητές μου την αλήθεια..ποια αλήθεια;; Καλή ερώτηση....

Είστε έτοιμοι;



Είστε ήσυχοι; Πιστέψατε πως τα δύσκολα πέρασαν;
Για να μη ξεχνιόμαστε γιατί η ησυχία είναι ο θόρυβος μας κοιτάξτε γύρω σας κοιτάξτε και πίσω από την πλάτη σας, έχουμε πλησιάσει.
Μας καταλάβατε; Είμαστε πια τόσο κοντά στη νίκη που πολεμάμε πανηγυρίζοντας.

Ποιοί απολαμβάνουν περισσότερο τις μικρές χαρές της ζωής; Χρήματα Vs Ευτυχία

Ποιοί απολαμβάνουν περισσότερο τις μικρές χαρές της ζωής; Χρήματα Vs Ευτυχία


Θα ήθελα να ζήσω σαν φτωχός άνθρωπος με πολλά χρήματα.
- Pablo Picassο
Η σχέση μεταξύ χρημάτων και ευτυχίας εδώ και καιρό απασχολεί πολλούς από εμάς που ζούμε στο σύγχρονο κόσμο, και τα τελευταία χρόνια, οι θετικοί ψυχολόγοι (ψυχολογία θετικών συναισθημάτων) έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά από ενδιαφέρουσες μελέτες που δείχνουν – αν μη τι άλλο – ότι η σύνδεση μεταξύ τους είναι περίπλοκη.

Τροφές που αγαπά ο μεταβολισμός & μισεί το λίπος!




Εάν εκτελείς συνέχεια κοιλιακούς για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά, διάβασε καλά: Δεν υπάρχει καμία άσκηση –ή μαγικό χάπι– που να εξαφανίζει το λίπος στην κοιλιά. Το τι σερβίρεις, όμως, στο πιάτο σου καθορίζει το πόσο εύκολα θα χάσεις αυτά τα κιλά.

Συζυγικό σεξ και πόσο συχνά γίνεται.



Υπάρχουν ορισμένοι που αναφέρουν ότι το συζυγικό σεξ είναι σε κάθε περίπτωση αλληλένδετο με τις εξελίξεις του έγγαμου βίου. Τελικά, ποιος απ' όλους έχει δίκιο;
Αν θέλετε να δώσουμε ευθύς εξαρχής μια δίκαιη και ολοκληρωμένη απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο μύθος που θέλει το γάμο να σκοτώνει τον έρωτα βάζοντας τη σεξουαλική ζωή στον... πάγο, έχει από καιρό καταρριφθεί.
Η αντίληψη, εξάλλου, των καιρών μας είναι ότι η επιτυχής ολοκληρωμένη σεξουαλική σχέση ανθεί στους σταθερούς και μακροχρόνιους δεσμούς. Η απόλαυση του σεξ εξασφαλίζεται μέσω της εξοικείωσης των ερωτικών παρτενέρ και οι εμπειρίες βελτιώνονται με την επανάληψη ή το πειραματισμό. Αντίθετα, λοιπόν, μ' αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, οι συνθήκες του έγγαμου βίου βοηθούν τη σεξουαλική σχέση να ευδοκιμήσει και να γίνει περισσότερο συναρπαστική από ποτέ! Αρκεί να καταφέρει το ζευγάρι να υπερπηδήσει κάποια εμπόδια που αποδεδειγμένα σαμποτάρουν το συζυγικό σεξ!

6 μαθήματα για να μην πέφτεις σε λάθος άντρες!




Ε, δεν χρειάζεται να πέσεις και στα πατώματα επειδή τραβάς σαν μαγνήτης πάνω σου τους λάθος άντρες...
Είναι όμως κρίμα κι άδικο να χάνεις χρόνο και ενέργεια με κάποιον που με μαθηματική ακρίβεια θα σε απογοητεύσει, όταν μπορείς με μερικές έξυπνες κινήσεις να αποφύγεις την ταλαιπωρία.
Όχι, δεν φταίνε ούτε η ατυχία σου ούτε το μυαλό σου ούτε οι ορμόνες μας - αν και αυτές μια αμαρτία την έχουν. Φταίει το γεγονός ότι κατά βάθος δεν ξέρεις τι ψάχνεις και πού το ψάχνεις.
Φταίει το γεγονός ότι μόλις κάποιος... γυαλίζει, νομίζεις πως είναι χρυσός και πέφτεις με τα μούτρα να τον αποκτήσεις.
Αν έκανες τον κόπο να ανοίξεις ένα από τα δεκάδες βιβλία του τύπου «Κινήσου έξυπνα στον έρωτα», θα άνοιγαν και τα μάτια σου σε μια μεγάλη αλήθεια που το έξυπνο μυαλουδάκι σου, επειδή δεν θέλει να σε στριμώξει, μονίμως την παραβλέπει: Το γνώθι σ' αυτόν!

ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ



Ποια διατροφή
πρέπει να ακολουθούν
οι καρκινοπαθείς


Δημόπουλος Μάριος

Οι ογκολόγοι υποστηρίζουν, ότι δεν υπάρχει κάποια ειδική δίαιτα για τους καρκινοπαθείς. Μάλιστα, αρνούνται, ότι οι καρκινοπαθείς πρέπει να λαμβάνουν διατροφικά συμπληρώματα, διότι αυτά τάχα θα αντιδοτήσουν τη χημειοθεραπεία ή ισχυρίζονται, ότι τα διατροφικά συμπληρώματα δέν έχουν καμμιά αξία για τη θεραπεία ή ακόμα και την πρόληψη τού καρκίνου.
Δυστυχώς, οι ογκολόγοι αγνοούν τα βασικά γύρω από τα ζητήματα διατροφικής ιατρικής ή εθελοτυφλούν εξυπηρετώντας την Big Farma και χορηγούν μονιστικά χημειοθεραπευτικά φάρμακα και ακτινοβολία.

"Τρία πράγματα που πρέπει να κάνουμε κάθε μέρα της ζωής μας"


JimValvano
Ο Τίτο Βιλανόβα ανήκει σε μία ιδιαίτερη ομάδα προπονητών, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με τον καρκίνο. Ο Ισπανός δείχνει να τον νικάει σωματικά, σε αντίθεση με τον Τζίμι Βαλβάνο, ο οποίος "έσβησε" τον Απρίλιο του 1993, αλλά τον νίκησε ψυχικά, με μία ομιλία που έχει μείνει στην ιστορία ως μία από τις πιο συγκινητικές όλων των εποχών.
Ο Τίτο Βιλανόβα ανήκει σε μία ιδιαίτερη ομάδα προπονητών, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με τον καρκίνο. Ο Ισπανός δείχνει να τον νικάει σωματικά, σε αντίθεση με τον Τζίμι Βαλβάνο, ο οποίος "έσβησε" τον Απρίλιο του 1993, αλλά τον νίκησε ψυχικά, με μία ομιλία που έχει μείνει στην ιστορία ως μία από τις πιο συγκινητικές όλων των εποχών.

Nα ζεις την κάθε μέρα - "Τα σταφύλια της οργής"


picture7
" Η γυναίκα είναι πιο εύκολη στις αλλαγές από τον άντρα ", είπε η μητέρα με ύφος παρηγορητικό. " Η γυναίκα κρατάει τη ζωή της στα χέρια της. Ο άντρας την έχει όλη στο κεφάλι του. Μη σε νοιάζει. Του χρόνου μπορεί ίσως να βρούμε κάποιο σπιτάκι." 
- "Δεν έχουμε τίποτα τώρα " είπε ο πατέρας. "Σε λίγο δε θα υπάρχει ούτε σοδειά ούτε λεφτά. Τι θα κάνουμε τότε; Τι θα τρώμε; Και η Ρόζα κοντεύει να γεννήσει. Έχω φτάσει ν' αποφεύγω να τα σκέφτομαι όλα αυτά. Γι' αυτό ανασκαλεύω το παρελθόν για να μη σκέφτομαι. Μου φαίνεται ότι ξόφλησε πια η ζωή μας. "

Υπάρχουν «ειδικές» δίαιτες για την εγκυμοσύνη;


Η εγκυμοσύνη είναι μία πολύ κρίσιμη περίοδος, διότι σε αυτή τη περίοδο διαμορφώνεται η υγεία του εμβρύου. Σε αυτό το διάστημα η μέλλουσα μητέρα πρέπει να ενημερώνεται από...
υπεύθυνους επιστήμονες για τη διαφύλαξη της υγείας του εμβρύου.

Πως να φτιάξετε αυτοσχέδια παγίδα για κουνούπια



Καλοκαίριασε και τα κουνούπια σας πίνουν το αίμα; Μην ανησυχήστε, με αυτήν την αυτοσχέδια παγίδα θα τα εξαφανίσετε και θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα βραδια στο κήπο ή την βεράντα σας χωρίς να χαστουκίζεστε....


Τι θα χρειαστείτε

1 2-λίτρο μπουκάλι
50 γραμμαρίων (καφέ ζάχαρη)
1 γραμμάριο Μαγιά
1 θερμόμετρο
1 κούπα μεζούρα
1 μαχαίρι
1 Μαύρο χαρτί

Guarana:Το τροπικό φρούτο που προσφέρει τόνωση!


Ένα από τα τροπικά φρούτα που είνα πλούσια σε θρεπτικές ουσίες και συγκαταλέγεται στην κατηγορία των super food είναι το γκουαρανά. Και μπορεί στη χώρα μας να μην μπορόύμε να το βρούμε στη μορφή του φρούτου, αλλά σε κάψουλες ή χυμό, όμως είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και αποτελεί επιλογή πολλών ανθρώπων που θέλουν να τονώσουν τον οργανισμό τους.

8 πράγματα που πρέπει να κάνουμε όταν δούμε ένα ατύχημα στο δρόμο

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, 8 πράγματα που πρέπει να κάνουμε όταν δούμε ένα ατύχημα στο δρόμο

Ατυχήματα συμβαίνουν καθημερινά στους ελληνικούς δρόμους οπότε καλό θα ήταν να γνωρίζουμε τι να κάνουμε σε περίπτωση που δούμε κάποιο την ώρα που οδηγούμε.

Δεν φταίνε τα παπούτσια για το «κότσι», αποφαίνονται οι επιστήμονες

Κληρονομικά τα αίτια


Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Ο κίνδυνος να εκδηλώσετε «κότσι» (ή «βλαισό μεγάλου δακτύλου» όπως είναι ο επιστημονικός όρος) τελικά είναι κληρονομικός και δεν οφείλεται στο είδος των παπουτσιών που επιλέγετε, αποφαίνεται αμερικανική μελέτη.

Η μελέτη Framingham Foot Study εστίασε σε 1.370 ενήλικες και διαπίστωσε ότι η εκδήλωση βλαισού είχε ισχυρή κληρονομική βάση, δηλαδή υπάρχει γενετική προδιάθεση του ανθρώπου. 

Το πρόγραμμα HAARP και η «σκοτεινή» δράση του

 Το πρόγραμμα HAARP και η «σκοτεινή» δράση του


Σε ολόκληρη την ιστορία της αμερικανικής στρατιωτικής τεχνολογίας κανένα πρόγραμμα δεν έχει επιφέρει τέτοιο συνωμοσιολογικό πυρετό όσο το διαβόητο High Frequency Active Auroral Research Program, γνωστό ως HAARP.
Έχει ενοχοποιηθεί για μια σειρά από δεινά και καταστροφές, από την πρόκληση των τυφώνων Κατρίνα και Σάντι μέχρι και την υπερθέρμανση του πλανήτη!
Κι ενώ ο επιστημονικός προσανατολισμός του προγράμματος είναι γνωστός και φιλόδοξος, η υπόθεση έμελλε να πάρει και πάλι μια άσχημη τροπή, κι αυτό χάρη στον ηλικιωμένο φυσικό Alfred Wong.

Η έκθεση στον ήλιο ίσως συντελεί στη θεραπεία του άσθματος


Η θαυματουργή βιταμίνη D

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Η ποσότητα της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία έχει επίδραση της άσθμα, δείχνει βρετανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Journal of Allergy and Clinical Immunology.

Ομάδα επιστημόνων από το Βασιλικό Κολέγιο του Λονδίνου με επικεφαλής την Δρ Κάθριν Χαουριλοβιτς υποστηρίζει ότι τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D (που παράγεται από την έκθεση του ανθρώπινου σώματος στην ηλιακή ακτινοβολία) σχετίζονται με την επιδείνωση των συμπτωμάτων του άσθματος. 

Πού οφείλονται οι κρίσεις πανικού




Πού οφείλονται οι κρίσεις πανικού
Ένας στους 20 ενήλικες, αλλά και σημαντικό ποσοστό παιδιών και εφήβων, αναπτύσσουν κρίσεις πανικού, μια περίεργη, αγχώδη συμπτωματολογία, με ηχηρά συμπτώματα τρόμου, δύσπνοιας, αίσθησης αποπροσανατολισμού ή λιποθυμίας, ακόμη και φόβο θανάτου. Οι κρίσεις πανικού μπορεί να καταστρέψουν την ποιότητα ζωής του ανθρώπου, να τον εμποδίσουν να εργαστεί ή να διατηρήσει απλές κοινωνικές σχέσεις. Και δυστυχώς, δεν είναι λίγα τα άτομα που εκδηλώνουν κρίσεις πανικού σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση.

Αφιέρωμα: Μάτια, παθήσεις και θεραπείες με ασκήσεις και βότανα

Αφιέρωμα: Μάτια, παθήσεις και θεραπείες με ασκήσεις και βότανα

Μάτια, ο καθρέφτης της ψυχής μας.

Τα μάτια μας είναι τα πιο πολύτιμα αισθητήρια όργανά μας. Για την ακρίβεια είναι η πόρτα που μας επιτρέπει να αντιληφθούμε τον φυσικό κόσμο των αισθήσεων, να απολαύσουμε τα υπέροχα χρώματα της φύσης, να βλέπουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Τα μάτια μας επίσης μας επιτρέπουν να δείχνουμε τα συναισθήματά μας. Τα μάτια χαμογελούν, χαίρονται, θυμώνουν, ψυχραίνονται, νιώθουν ενοχή και φυσικά δακρύζουν.
Για την ακρίβεια είναι το μοναδικό αισθητήριο όργανο το οποίο δεν μας δίνει απλά πληροφορίες από τον έξω κόσμο προς εμάς, αλλά προβάλλει και τις δικές μας πληροφορίες στον έξω κόσμο.

αποτοξινωτική συνταγή για τα άλατα στο σώμα

Αποτοξινωτική συνταγή για τα άλατα στο σώμα



Αυτήν την συνταγή την γνωρίζω αρκετά χρόνια τώρα και την έχω κάνει δυο φορές. Προσωπικά είδα πολύ σημαντικές επιδράσεις στο σώμα μου.
Η συνταγή αυτή μας δόθηκε ως μια μέθοδο καταπολέμησης των αλάτων στην πλάτη και ακόμα περισσότερο στον αυχένα.
Πέρα από την χρησιμότητα της, η συνταγή αυτή είναι και πολύ νόστιμη.

Πώς η κατάθλιψη συρρικνώνει τον εγκέφαλο

«Μπουτίκ για αυτόχειρες»: το χιούμορ ενάντια στην κατάθλιψη

Το Environmental Defence Fund παραδέχεται τους ψεκασμούς, με αισχρή προπαγάνδα υπέρ του HAARP



ΠΗΓΗ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Καρκίνος του μαστού και η «επέμβαση Angelina Jolie”


Οι γυναίκες φοβούνται τον καρκίνο του μαστού πάνω από όλα τα άλλα προβλήματα υγείας. Ευτυχώς, αυτό είναι μια ιάσιμη ασθένεια που, με τη σωστή διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής μπορεί να αναστραφεί πλήρως.
Σε αντίθεση με ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ελπίζουν, λεγόμενη « έγκαιρη» διάγνωση με τη μαστογραφία προκαλεί περισσότερο κακό παρά καλό. Ριζική χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία είναι μια βάναυση θεραπεία που, παγκοσμίως κλινικά εφαρμόζεται σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού, παρόλα αυτά παρέχουν οι παραπάνω προσεγγίσεις, ενδεχομένως, μικρό όφελος επιβίωσης.

Monsanto, δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στα Μπρόκολα! Η Eπέλαση του Codex alimentarius!


Παραδόξως, το Ευρωπαϊκό Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας (ΕΓΔΕ) ακύρωσε την προγραμματισμένη ακροαματική διαδικασία για  το αμφιλεγόμενο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Monsanto για το μπρόκολο.
Η Μonsanto με αυτό το  δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (EP1069819 ) για τομπρόκολο που προέρχεται από συμβατικές καλλιέργιες έχει όλα τα δικαιώματα της παραγωγής του.
Η εταιρία Syngenta, η οποία άσκησε έφεση κατά του διπλώματος ευρεσιτεχνίαςαπρόσμενα  πρότεινε την ακύρωση της προγραμματισμένης ακρόασης.

Αδελφότητες. Το τέλος του μεγάλου κύκλου




Σε αρκετές αναρτήσεις και άρθρα, τόσο δικά μου όσο και άλλων, οι αναγνώστες διαβάζουν σχετικά με τις αδελφότητες και τις δραστηριότητές τους. Πολλοί μάλιστα, ρωτούν και σχολιάζουν με απορία ποιοι ή τι είναι τελικά οι αδελφότητες αυτές που τόσο έχουν απασχολήσεις την ανθρωπότητα διαχρονικά. Αρκετοί μάλιστα από αυτούς, στη σύγχυση που επικρατεί, ζητούν πια περισσότερα στοιχεία, κι αν ήταν δυνατόν διευθύνσεις και ονόματα. Αν μπει κάποιος στις μηχανές αναζήτησης στο internet, είναι αλήθεια ότι θα πάρει τόσες πολλές πληροφορίες που τελικά, μετά από λίγο χρόνο, θα βρεθεί πάλι στην αρχή, με περισσότερες ίσως απορίες από όσες είχε όταν ξεκίνησε. Τι πρέπει να κάνουμε τότε; Πως θα μπορέσουμε να βρούμε ένα δρόμο και να κατανοήσουμε τι συμβαίνει; Πριν ξεκινήσουμε όμως, θα ήθελα να κρατήσουμε μια φράση η οποία θα μας βοηθήσει σε όλη τη διαδρομή μας:
«Για να προσπαθήσεις να λύσεις ένα δύσκολο πρόβλημα, θα πρέπει πρώτα να μάθεις να σκέφτεσαι απλά»… Και τώρα ας ξεκινήσουμε…

Και το φιλί απιστία είναι!


Ακόμη και η αγκαλιά με τον "άλλο" ισούται με απιστία, λέει νέα έρευνα.
Μπορεί μέχρι τώρα το σεξ να θεωρείται η υπέρτατη απιστία όμως τα πράγματα δεν είναι πλέον έτσι αφού σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν στις ΗΠΑ άπιστοι δεν θεωρούνται μόνο όσοι έχουν ενδώσει στη σεξουαλική πράξη. Η συγκριμένη μελέτη δημοσιεύθηκε σε περιοδικό εξελικτικής ψυχολογίας με τον τίτλο «Αυτό ήταν απιστία; Οι αντιλήψεις περιέχουν από το σεξ, το άγγιγμα και τη συμπεριφορά». Στην έρευνα συμμετείχαν 456 φοιτητές. Η σεξουαλική πράξη κατά μέσο όρο βρίσκεται στο 97,7% της λίστας, ενώ ο στοματικός έρωτας στο 96,8%.

Τα "ψιλά γράμματα" στις πιο συχνές γυναικείες εκφράσεις


Ως γνωστόν, οι γυναίκες ορισμένες φορές (ναι! ορισμένες και όχι όλες) άλλα λένε κι άλλα εννοούν, ανεξαρτήτου λόγου ή αιτίας, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και οι αντίθετες περιπτώσεις.
Το blog aguywalkedintoabar επέλεξε τις 9 πιο δεκτικές πολλαπλής μετάφρασης λέξεις ή εκφράσεις που χρησιμοποιούν συχνότερα οι γυναίκες και ιδού...

Τι συμφώνησαν μυστικά Ομπάμα - Νετανιάχου για το θέμα του Ιράν




Σε δημοσίευμα «κλειδωμένο» (μόνο για τους συνδρομητές της) με τίτλο: “Israel caught in the middle as U.S. and Russia clash over Syria's future”, η Ισραηλινή HAARETZ στο δεύτερο μέρος αναφέρεται στο θέμα του Ιράν.


«Είναι κάποιους μήνες που το Ισραήλ απείλησε ανοιχτά το Ιράν με επιθέσεις. Η «ησυχία» που παρατηρείται οφείλεται εν μέρει και στις ακραίες καιρικές συνθήκες, ωστόσο συνδέεται περισσότερο με τις συμφωνίες που έγιναν ανάμεσα στον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα κατά τη διάρκεια επίσκεψης του τελευταίου στο Ισραήλ το Μάρτιο που μας πέρασε».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα