Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Το Μυστήριο Του Μαγνητικού Πεδίου Της Σελήνης Μεγαλώνει!!!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του διαχειριστή
Αυτή η εικόνα δείχνει μια προτεινόμενος μηχανισμός για τη δημιουργία ενός αρχαίου μαγνητικού πεδίου στο φεγγάρι.  Σε αυτό το σενάριο, επηρεάζοντας διαστημικών βράχων στο φεγγάρι θα μπορούσε να δημιουργήσει αστάθεια στον πυρήνα της Σελήνης που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα δυναμό που δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο.  CREDIT: M.-H.  Deproost, ORB, Belgique

Αυτή η εικόνα δείχνει έναν προτεινόμενο μηχανισμό της δημιουργίας ενός αρχαίου μαγνητικού πεδίου στο φεγγάρι. Σε αυτό το σενάριο, η σύγκρουση διαστημικών βράχων στο φεγγάρι θα μπορούσε να δημιουργήσει σε αστάθεια του πυρήνα της Σελήνης που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα δυναμό που να είναι ικανός να δημιουργήσει ένα μαγνητικό πεδίο. 
CREDIT: M.-H. Deproost, ORB, Belgique
Το φεγγάρι δημιούργησε ένα εκπληκτικά έντονο μαγνητικό πεδίο τουλάχιστον 3560 εκατομμύρια χρόνια πριν, 160 εκατομμύρια χρόνια περισσότερο από ό, τι εθεωρείτο μέχρι σήμερα, αναφέρει μια νέα μελέτη.
Τα ευρήματα αυτά θα μπορούσαν να ρίξουν φως όχι μόνο για το μαγνητικό πεδίο της Σελήνης, το οποίο είναι πλέον εξαιρετικά αδύναμο, αλλά και σε εκείνο των αστεροειδών και άλλων μακρινών κόσμων, ερευνητές πρόσθεσαν.

Μάθετε πώς να πληρώνετε την πραγματική σας κατανάλωση στη ΔΕΗ


Λογαριασμός ΔΕΗ
Μπορείτε εσείς οι ίδιοι να δώσετε την ένδειξη του μετρητή σας ανά δίμηνο για να λαμβάνετε εκκαθαριστικό λογαριασμό με βάση την πραγματική σας κατανάλωση και όχι την έναντι κατανάλωση με αποτέλεσμα να μην έχετε στον εκκαθαριστικό λογαριασμό την αύξηση τις χρήσης των κιλοβατωρών που έχετε καταναλώσει.
Πως δηλώνετε και πότε τις μετρήσεις σας Εύκολα και Σίγουρα.

Το πρώτο βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στο διάστημα

space-oddity-diastima


Εδώ και μήνες έχει μαγέψει τους λάτρεις του διαστήματος με τα tweets του από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS), οπότε μια απλή έξοδος δεν ήταν αρκετή.
Το βράδυ της Κυριακής ο κυβερνήτης Chris Hadfield ανάρτησε στο Twitter έναν video με τον ίδιο να τραγουδά, συνοδευόμενος από την κιθάρα του, τη μεγάλη επιτυχία του Ντέηβιντ Μπάουι «Space Oddity», 370 χιλιόμετρα πάνω από τη Γη.

Το Ξυράφι




....του Όκαμ

    Το Ξυράφι του Όκαμ (Novacula Occami, εναλλακτική ορθογραφία Το Ξυράφι του Όκκαμ, αποδίδεται και ως Λεπίδα του Όκαμ), είναι επιστημονική αρχή, η οποία αποδίδεται στον Άγγλο φιλόσοφο Λογικής και φραγκισκανό μοναχό του 14ου αιώνα, Γουλιέλμο του Όκαμ. Η αρχή αυτή αποτελεί την βάση της μεθοδολογικής απαγωγής και αποκαλείται επίσης αρχή της οικονομίας. Στην απλούστερη διατύπωσή του, το Ξυράφι του Όκαμ εκφράζεται ως εξής: «Κανείς δεν θα πρέπει να προβαίνει σε περισσότερες εικασίες από όσες 
είναι απαραίτητες».

Η Γη Υπό Τον Κίνδυνο Μπλακάουτ - Αύξηση Ηλιακών Καταιγίδων Στα Τέλη Μαΐου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση  χωρίς την άδεια του διαχειριστή του μπλογκ
Η Γη σε κίνδυνο μπλακάουτ - Ηλιακές καταιγίδες αύξηση στα τέλη Μαΐου

Η ηλιακή δραστηριότητα θα αυξηθεί σημαντικά μέσα στον τρέχοντα μήνα, ακριβώς προς το τέλος του Μαΐου. Αυτό αποκαλύπτουν οι ειδικοί του Εθνικού Ινστιτούτου Αστροφυσικής (INAF) , οι οποίοι προβλέπουν ότι τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που ελευθερώνονται μπορεί να προκαλέσουν παρεμβολές στα ηλεκτρονικά συστήματα.
Τα σωματίδια που εκτινάσσονται από τον ήλιο μπορούν να παράγουν ισχυρές μαγνητικές καταιγίδες, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά τη λειτουργία των ηλεκτρονικών συσκευών. Ο αστροφυσικός Mauro Messerotti, δήλωσε: «Ανωμαλίες, παρεμβολές, διακοπές ρεύματος συμβαίνουν σε αυτή τη συγκεκριμένη συγκυρία, όπως έχουμε παρατηρήσει πάνω από μία φορά. Όπως συνέβει στο βόρειο τμήμα του Καναδά, πριν από λίγα χρόνια, όταν λόγω μιας ηλιακής καταιγίδας κατέρρευσε ολόκληρο το ηλεκτρικό σύστημα διαφορετικών πόλεων. "

Μια διαφορετική τεχνική ψυχοθεραπείας


Picture11
 Θυμάστε τον Εξορκιστή; Εκείνες τις ανατριχιαστικές σκηνές οι οποίες προκάλεσαν διάφορες αντιδράσεις στα πλήθη; Ενώ μερικοί διασκέδασαν με τα έντονα εφέ και το θεώρησαν ως ψυχαγωγία, πολλοί βίωσαν μια άβολη συμπλοκή με κάποιες ενέργειες που ενώ θα ήθελαν να αποδώσουν στην ενεργοποίηση της φαντασίας που προκαλούν οι ταινίες του Hollywood, δεν μπορούσαν. Πράγματι, υπάρχει αφθονία αποδείξεων που καταδεικνύουν ότι το κακό εκδηλώνεται στην γη μέσω των ανθρώπων, των ζώων ή και της ίδιας της φύσης. Είτε διαμέσου ενός κακοποιού πνεύματος που έχει παγιδευτεί στο σώμα ενός παράφρονα ανθρώπου (και εξορκίζεται συνήθως με τη δύναμη του Ιησού) είτε μέσω ενός άκαρδου και άσκοπου φόνου και των ασταμάτητων κακουργημάτων σε όλη την υφήλιο, ο Σατανάς δείχνει το πρόσωπο του, λένε κάποιοι. Και αυτές δεν είναι οι μόνες μεγάλες παρεκτροπές που συνιστούν το Κακό.

Υγεία: Ποιες ασθένειες επηρεάζουν την ούρηση;




Τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, η νόσος του Parkinson, η σκλήρυνση κατά πλάκας, η άνοια, η νόσος του Αλτσχάιμερ, διάφοροι όγκοι ή φλεγμονές του κεντρικού νευρικού συστήματος μπορούν να επηρεάσουν τη φυσιολογική ούρηση η οποία είναι στενά συνδεδεμένη με το κεντρικό νευρικό σύστημα. Τα συμπτώματα ποικίλουν (συχνουρία, νυχτερινή ούρηση, συνεχές αίσθημα ανάγκης για ούρηση, ακράτεια ούρων είτε αδυναμία ούρησης αν και ο ασθενής το επιθυμεί).

Η Ισχυρότερη Ηλιακή Έκλαμψη Του Έτους!!!


Μια ηλιακή κηλίδα κρυμμένη στο βορειοανατολικό άκρο του ήλιου ξέσπασε στις 13 Μαΐου στις 2:17 UT, με αποτέλεσμα την παραγωγή της ισχυρότερης ηλιακής έκλαμψης του έτους μέχρι και σήμερα. Το Solar  Dynamics Observatory της NASA κατέγραψε  την ακραία υπεριώδη λάμψη από την έκρηξη της τάξης του x1.7-class.
xflare_anim2

Υφέρπων Πάγος Καταστρέφει Σπίτια Σε Μανιτόμπα, Καναδά Και Μινεσότα!!! Αν Πιστεύετε Ότι Τα Έχετε Δεί Όλα...Αναθεωρήστε Τις Απόψεις Σας (Βίντεο + Φωτογραφίες)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου χωρίς την άδεια του διαχειριστή




Αυτή είναι μια σκηνή που θα μπορούσε να είναι βγαλμένη από μια ταινία τρόμου της δεκαετίας του '70: Ένα κύμα κρυστάλλων πάγου βαδίζει αδυσώπητα προς τα σπίτια στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Τα τεράστια κομμάτια πάγου έχουν καταστρέψει επίσης 12 σπίτια και προκάλεσαν ζημιές σε άλλα 15 στον Καναδά, στα σύνορα με την Μινεσότα.

7 Μυστικά Για Μια Ζωή Γεμάτη Χαρά!!!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του διαχειριστήζωή

Η αλήθεια είναι ότι η ζωή δεν έχει πραγματικά κανέναν κανόνα, αλλά μπορώ να σας υποσχεθώ ότι αν εφαρμόσετε αυτά τα 7 κομμάτια της σοφίας στη ζωή σας, τότε πιθανόν να βρείτε περισσότερη ειρήνη και χαρά.

*ΕΣΩΤ.ΠΡΑΚΤΙΚΈΣ (Ο) SHIELD OF LOVE//ΑΣΠΊΔΑ ΑΓΆΠΗΣ


Beautiful ladybug Desktop Wallpapers 1920x1200 (03)Ένας άλλος τρόπος ενεργειακής προστασίας είναι να οραματιστούμε μια χρυσή-ροζ σφαίρα προστασίας γύρω μας, όπου θα μετουσιώνει οποιαδήποτε αρνητική ενεργειακή επιρροή θέλει να περάσει μέσα μας.

"ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ"



"Oι μαύρες σκέψεις" αναμφίβολα έχουν να κάνουν με την αυτολύπηση, την υπερευαισθησία,  τον φόβο του θανάτου και τον ναρκισσισμό. Ο άνθρωπος θεωρεί τον εαυτό του ιδιαίτερα μοναδικό και ξεχωριστό μέσα στην θλίψη του, νιώθει ότι κανείς δεν τον καταλαβαίνει. Αυτή είναι η αντίδραση του και η άμυνα του.

Η ΦΥΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ


ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ-ΚΑΘΡΕΦΤΙΣΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!!..


Δεν υπάρχει καλύτερη ή χειρότερη διδασκαλία γιατί όλες οι διδασκαλίες είναι ξεπερασμένες. Όλες οι διδασκαλίες συγκλίνουν γιατί όλες έχουν να κάνουν με την αλχημική ανάπτυξη της ανθρώπινης συνειδητότητας. Ναι! Όλα είναι ένα!

αντιμετώπιση της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας με βότανα που περιέχουν τανίνες

Αντιμετώπιση της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας με βότανα που περιέχουν τανίνες

η χρόνια φλεβική ανεπάρκεια αποτελεί κοινή σοβαρή πάθηση και όχι μόνο ένα απλό πρόβλημα αισθητικής το οποίο δημιουργείται από τις αλλοιώσεις των κάτω άκρων και συγκεκριμένα των κιρσών… η χρόνια φλεβική ανεπάρκεια δημιουργεί κιρσούς και ευρυαγγείες σε πάρα πολλούς ανθρώπους μπορεί δε να είναι πρωτοπαθής-ακαθόριστης αιτιολογίας-ή δευτεροπαθής -π.χ μετά από θρόμβωση των φλεβών των κάτω άκρων… 

τζίντζερ το διεγερτικό

Τζίντζερ το διεγερτικό

Τζίντζερ ή ζιγγίβερι ή πιπερόριζα (Zingiber officinale)  

 Τμήμα που χρησιμοποιείται: Ρίζα και ρίζωμα. Το τζίντζερ είναι διεγερτικό, καταπραϋντικό και ευφορικό. Χρησιμοποιείται για τη βρογχίτιδα, τον πονόκοιλο, τη διάρροια, τη γρίπη, τον πονόλαιμο, την επώδυνη περίοδο, την αναγούλα, νευραλγία, και ρευματοπάθεια. 

Είναι εξαιρετικό για γαστρικά προβλήματα. Μπορείς να το πάρεις σε κάψουλες, με ένα ζεστό ρόφημα ή να το προσθέσεις στη μπανιέρα σου σε περίπτωση πυρετού ή δερματικών παθήσεων. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην κινητοποίηση μιας καθυστερημένης περιόδου.

ΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ





Όπως θα γνωρίζετε, η Σελήνη της Ελλάδας βρίσκεται στην 21ο των Διδύμων και ο Δίας στο δίμηνο Μάη - Ιούνη θα κάνει σύνοδο μ’ αυτή, κάτι που επιτρέπει να έχουμε μια μικρή αισιοδοξία. και λέμε «μικρή» για δύο λόγους:

Ένας μόνο άνθρωπος κάνει την διαφορά, αν είναι ο καθένας μας…


Ναι, λέμε πως η αφύπνιση των Συνειδήσεων είναι μια διαδικασία πνευματικής ωρίμανσης που αφορά τον καθέναν μας…Ο χρόνος μπορεί να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, μπορεί να διαφέρει και ο τρόπος που συντελείται…

Μέχρι τώρα η μαζική δυστυχία δεν μας απασχολούσε…δεν είχε τραβήξει την προσοχή μας το γεγονός που συνέβαινε κάπου αλλού, για να αντιληφθούμε ότι δεν είναι ένας φυσιολογικός τρόπος ζωής και ότι μας αφορά κι εμάς…

Αν ο κήπος μας είχε λουλούδια, δεν μας αφορούσε το ότι ο κήπος ενός άλλου ανθρώπου, σε έναν άλλον τόπο, ξεράθηκε…ήταν μακριά από εμάς…Και στο κάτω κάτω, εκείνος ήταν υπεύθυνος για τον κήπο του…

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ



Η καθημερινή μας πορεία, μέσα στο διάβα της ζωής, μας αναγκάζει να λειτουργούμε με μια εγρήγορση του νου και των συναισθημάτων μας. Είμαστε πολλές φορές αναγκασμένοι να διακρίνουμε τα ιδιαίτερα γνωρίσματα των καταστάσεων που ζούμε, διαχωρίζοντάς τα σε καλά ή άσχημα ή σε αυτά που δίνουν χαρά ή πόνο, εξύψωση ή βύθισμα. Λειτουργούμε μέσα από κάποια επίπεδα του νου και δημιουργούμε σχέσεις, χαρακτήρες, ιδέες, όνειρα, ιδανικά, πρότυπα και γενικότερα μια πορεία που την ακολουθούμε, ζώντας τη στη δουλειά, στο σπίτι, στις συντροφιές μας.

Το ανικανοποίητο είναι το μέσον για την ελευθερία




Όταν είμαστε νέοι, τότε είναι ακριβώς ο καιρός να είμαστε δυσαρεστημένοι όχι μόνο με τον εαυτό μας αλλά και με τα πράγματα γύρω μας. Οι νέοι, αν είναι κάπως ζωντανοί, είναι γεμάτοι από ελπίδες και δυσαρέσκεια. Και πρέπει να είναι, γιατί διαφορετικά είναι ήδη γέροι και πεθαμένοι. Και οι γέροι είναι εκείνοι που ήταν κάποτε δυσαρεστημένοι αλλά έχουν καταπνίξει επιτυχώς αυτή τη φλόγα και έχουν βρει εξασφάλιση και άνεση κατά διαφόρους τρόπους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα