Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Αλέξανδρος Κερένσκι: Ο άνθρωπος της στιγμής, που ξεπεράστηκε από τον χρόνο!


«Σαν ένα απονεκρωμένο μέλος, που το πιο απλό άγγιγμα αρκεί για να το σωριάσει».
Η Ρόζα Λούξεμπουργκ, για την απρόσμενα γοργή κατάρρευση της τσαρικής απολυταρχίας το 1917.
Με την παραίτηση του Νικολάου ΙΙ, το άστρο του Αλέξανδρου Κερένσκι έλαμψε στο στερέωμα της εξουσίας.
Αυτός έκλεισε την εξώπορτα στη χιλιετή μοναρχική Ρωσία, στην τριών αιώνων δυναστεία των Ρομανώφ.

Εκπληκτική φωτογραφία του Ανεμοστρόβιλου στην Ιταλία Την Παρασκευή


rapidupdates



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Τα Μυστήρια Της ΒΙΒΛΟΥ - Mysteries of the Bible | Ντοκιμαντέρ BBC



Τα Μυστήρια Της ΒΙΒΛΟΥ - Mysteries of the Bible

Βίβλος , μια αλληγορία σταθμός στην ιστορία και την πορεία του κόσμου.Το βιβλίο που δίχασε επιστήμονες και ερευνητές και ένωσε εκατομμύρια πιστούς.
 Ιστορικές προσωπικότητες που καθόρισαν γενιές και γενιές γεγονότα τόσο συναρπαστικά που φαντάζουν μύθοι.
Η μοναδική σειρά 9 δραματοποιημένων Ντοκιμαντέρ του BBC, απο τα άδυτα της Βίβλου, παρουσιάζει με απίστευτο ρεαλισμό ολες τις αλήθειες εκείνης της εποχής, βασισμένη σε ιστορικά, αρχαιολογικά και ανθρωπολογικά στοιχεία.

Τι έκανε τους μαθητές του Χριστού να τον πιστέψουν;
Ήταν η Μαρία Μαγδαληνή στα αλήθεια εταίρα;
Προφητεύει η Αποκάλυψη το τέλος του κόσμου;
Που εχει ταφεί ο Απόστολος Πέτρος;
Διέταξε ο Ηρώδης τη σφαγή όλων αυτών των Βρεφών;
Τα παραπάνω και πολλά ακόμα ερωτήματα βρίσκουν απαντήσεις σε αυτήν τη σειρά Ντοκιμαντέρ του BBC. Οι δραματοποιημένες αναπαραστάσεις τα γραφικά της CGI και η γνώση των ειδικών, μας προσφέρουν μια εκτενή και ρεαλιστική περιήγηση στην ιστορία και μας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσουμε συγκλονιστικές προσωπικότητες που άλλαξαν την πορεία του κόσμου.

ΒΙΝΤΕΟ: Η λόγχη του Λογγίνου που τρύπησε τον Χριστό και ο μύθος της κυριαρχίας στον κόσμο



Η λόγχη – που χρησιμοποιήθηκε από το ρωμαίο εκατόνταρχο Λογγίνο για να τρυπήσει τη δεξιά πλευρά του Χριστού στο σταυρό – έγινε δημοφιλής κυρίως χάρη στο κλασικό πλέον βιβλίο του Τρίβορ Ραβενσκροφτ “the spear of destiny” (λόγχη του πεπρωμένου).
Η λόγχη βρίσκεται στο παλάτι του Χόφμπουργκ στη Βιέννη και ανήκε στον Καρλομάγνο. Ο επίσημος οδηγός για τα εκθέματα του Χόφμπουργκ αναφέρει πως η λόγχη φτιάχτηκε από ένα από τα καρφιά που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη σταύρωση του χριστού, και με τα χρόνια, μετά τον Καρλομάγνο, έφτασε να θεωρείται ότι είναι η αυθεντική λόγχη του Λογγίνου.

Εσωτερική κάθαρση...!!!


ΠΩΣ καθαρίζουμε όλες τις εγγραφές και νοητικές συσσωρεύσεις που μας δηλητηριάζουν;

Θα μοιραστούμε μαζί σας τον απλό, πολύ απλό τρόπο με τον οποίο εμείς εργαστήκαμε γιατί για εμάς τα πάντα είναι ΑΠΛΑ, πολύ απλά.

Ιδού η καταστροφή της Βουλής! - Δείτε πως φεύγει η "ψυχή" του Άγνωστου Στρατιώτη


ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ
Eνώ ο απόηχος από το "Κίνημα του Εθνικού Ύμνου" στην Ανάσταση είναι ακόμα πολύ ισχυρός και έχει θορυβήσει Μαξίμου κι υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ένα βίντεο από μια ταινία μικρού μήκους του γνωστού σκηνοθέτη-animator Ζουάν Κούρτης.με τίτλο «Η ημέρα της κρίσης» δημιουργεί νέα αναταραχή καθώς δείχνει την Βουλή να ανατινάζεται από έναν ... μετεωρίτη, αλλά το μήνυμα που εκπέμπει είναι σαφώς πολιτικό και πολύ ισχυρό.

Υποφέρετε από καούρες; Τι είναι η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και τι πρέπει να κάνετε;


Συντάκτης: Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D.
1 στους 5 παθαίνουν καούρες μια φορά την εβδομάδα. To πάχος, το κάπνισμα , το αλκοόλ επιδεινώνουν τις καούρες.

Τι είναι η καούρα;
Η καούρα είναι μια αίσθηση καψίματος που ανεβαίνει από το στομάχι σας ή από χαμηλά στο θώρακα προς το λαιμό σας. Ορισμένες φορές μπορεί να αισθανθείτε ότι οι τροφές επιστρέφουν στο λαιμό, και μερικοί άνθρωποι νιώθουν ξινίλα ή πικρή γεύση στο πίσω μέρος του στόματος. Η καούρα μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες και είναι συχνά χειρότερη μετά το φαΐ, ή όταν ξαπλώνετε ή σκύβετε. Η καούρα είναι το πιο κοινό σύμπτωμα της παλινδρόμησης

Το θάρρος να ακολουθείτε τους ανώτερους νόμους

Το μαγνήσιο και το μαγγάνιο


766
Το μαγνήσιο σαν στοιχείο, ενεργοποιεί πάνω από 300 διαφορετικές βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα μας, όλες τους απαραίτητες ώστε αυτο να λειτουργήσει σωστά. Η παρουσία όλων των υπόλοιπων βασικών μετάλλων στο σώμα, όπως το ασβέστιο, το κάλιοκαι το νάτριοπροκειμένου να λειτουργήσουν, εξαρτώνταιαπό το μαγνήσιο. Αντίθετα με ό,τι πιστεύει ο πολύς κόσμος, η ανεπάρκεια σε μαγνήσιο είναι πολύ συχνή, ακόμα και σ' εκείνους που το παίρνουν ως συμπλήρωμα τακτικά.

O ΚΑIΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ


abstract-and-light-effect-tutorials-50
O ΚΑIΝΟΥΡΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
«Διδάσκω τον καινούργιο άνθρωπο, την καινούργια ανθρωπότητα, μια νέα αντίληψη τού πώς να είσαι μέσα στον κόσμο. Κηρύσσω τον homo novus. Ο παλιός άνθρωπος πεθαίνει, και δεν υπάρχει λόγος να τον βοηθήσουμε να επιβιώσει πλέον. Ο παλιός άνθρωπος είναι ετοιμοθάνατος: μην θρηνείς γι΄αυτόν, βοήθησέ τον να πεθάνει. Γιατί μόνο με τον θάνατο τού παλιού μπορεί να γεννηθεί ο καινούργιος. Η παύση του παλιού αποτελεί την αρχή τού καινούργιου.

Αρνί στη σούβλα και κοκορέτσι στην Αρχαία Ελλάδα

Πως έφτιαχναν οι Αρχαίοι Έλληνες αρνί στη σούβλα και κοκορέτσι

Ο τρόπος παρασκευής δεν διέφερε πολύ. Για να παρασκευάσουν κοκορέτσι μαρινάριζαν τα έντερα σε ξύδι, νερό και μέλι. Το ξύδι λειτουργούσε ως αντισηπτικό και αφυδάτωνε το έντερο από τα πολλά λίπη, ενώ το μέλι δημιουργούσε μια καραμελωμένη κρούστα.

Τα σημάδια του θυμού στο σώμα





«Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι», «Μου έπρηξες το συκώτι». Το πόσο κυριολεκτικές είναι 
οι λαϊκές αυτές ρήσεις πιθανότατα δεν το έχουμε σκεφτεί. Ο θυμός, που σε μικρές δόσεις είναι απαραίτητος στη ζωή μας, όταν γίνεται καθημερινό φαινόμενο έχει αρνητικές συνέπειες για το σώμα μας. Και μπορεί εμείς να μη μοιάζουμε στα καρτούν που βγάζουν καπνούς από τα αφτιά 
και το κεφάλι τους γυρίζει σαν σβούρα, ωστόσο όταν η οργή σωματοποιείται προκαλεί αλλαγές 
στη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Ποιες είναι αυτές; 

Δυό βότανα "εργαστήρια παραγωγής" ασβεστίου για τον οργανισμό μας



Δυό βότανα "εργαστήρια παραγωγής" ασβεστίου για τον οργανισμό μας

Πολυκόμπι και άχυρο βρώμης είναι δυο βότανα "εργαστήρια παραγωγής" ασβεστίου για τον οργανισμό μας

το ασβέστιο είναι το αφθονότερο μεταλλικό στοιχείο του οργανισμού μας....

Σημάδια ότι έχετε καρκίνο!!



# 15 Μην πανικοβάλλεστε!
Πολλά από τα συμπτώματα σε αυτή τη λίστα είναι πολύ συχνοί καθημερινοί πόνοι και ασθένειες που οι άνθρωποι βιώνουν ανεξάρτητα με το αν έχουν ή όχι  καρκίνο. Αλλά είναι σημαντικό να είστε σε αρμονία με αυτό που το σώμα σας σας λέει, και αν αντιμετωπίζετε ένα ή περισσότερα από αυτά τα συμπτώματα σε τακτική βάση, θα πρέπει να μιλήσετε με έναν γιατρό το συντομότερο δυνατόν. Η έγκαιρη ανίχνευση είναι σημαντική και θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας.

Μήπως έχετε χρόνιο άγχος και δεν το ξέρετε;



Μάθετε να αναγνωρίζετε τα «αθόρυβα» σημάδια που αποδεικνύουν πως τα νεύρα σας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.
Οι εξάρσεις άγχους και ο εκάστοτε πανικός που μπορεί να μας πιάνει μερικές φορές είναι, δυστυχώς, αναπόσπαστα κομμάτια της καθημερινότητάς μας όπως αυτή έχει καταλήξει να είναι.

Νέα αεροπορική επίθεση του Ισραήλ στη Συρία με στόχο πυραύλους της Χεσμπολάχ



Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μέρες το Ισραήλ επιτέθηκε με πυραύλους στα συριακά εδάφη, με στόχο πυραύλους από το Ιράν με τους οποίους προμηθεύει την Χεσμπολάχ, όπως αναφέρουν πηγές των δυτικών μυστικών υπηρεσιών. Σφοδρές εκρήξεις σημειώθηκαν στις παρυφές της Δαμασκού τα ξημερώματα της Κυριακής και, όπως μετέδωσε η συριακή κρατική τηλεόραση, χτυπήθηκε στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο καθώς και στρατιωτικές δυνάμεις σημαντικές για την προστασία του καθεστώτως.
Στιγμιότυπο από την συριακή τηλεόραση, που φέρεται να απεικονίζει τον ουρανό μετά την έκρηξη στο στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο της Δαμασκού τα ξημερώματα της 5ης Μαίου 2013 / REUTERS με πηγή τα Social Media Όπως μετέδωσε το δορυφορικό κανάλι Αλ Τζαζίρα, η έκρηξη στην περιοχή Τζιμράγια, που είναι προάστιο της Δαμασκού και απέχει 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα με τον Λίβανο, έπληξε στρατόπεδα της Τετάρτης Μεραρχίας και της Δημοκρατικής Φρουράς καθώς και το στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο, το οποίο ανέφερε ως στόχο και η κρατική τηλεόραση της Συρίας. “Η τελευταία ισραηλινή επίθεση αποτελεί μια προσπάθεια να ενισχύσει το ηθικό των τρομοκρατικών ομάδων”, ανέφερε η κρατική τηλεόραση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα