Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Το DNA ως κύμα και βιο-υπολογιστής


Η γενετική πληροφορία υπάρχει στο φυσικό επίπεδο ως πολωμένα ραδιοκύματα και διαβάζεται απο την ακτινοβολία λέϊζερ που εκπέμπουν τα  χρωμοσώματα και τα οποία με την σειρά τους παράγουν την κανονική εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων του γονιδιακού βιουπολογιστή!
Η γενετική πληροφορία έχει ολογραφικό χαρακτήρα και βασίζεται στη κβαντική μη-τοπικότητα.

Οι Ενεργειακές Πύλες και πως επηρεάζουν τον άνθρωπο


ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Γύρω από τη Γη υπάρχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα, τα κομβικά σημεία του οποίου βρίσκονται σε γεωμετρικές αποστάσεις μεταξύ τους... Τα ελληνικά ιερά βρίσκονται σε γεωμετρικές αποστάσεις μεταξύ τους γιατί είναι χτισμένα σε κομβικά σημεία του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης.

Τα κομβικά σημεία και οι γραμμές, οι οποίες ονομάζονται τελλουρικά ρεύματα, του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης συμπίπτουν με περιοχές, όπως:

"Η αποψινή έκλειψη φέρνει ακραία καιρικά φαινόμενα..."



Σεισμούς, ακραία καιρικά φαινόμενα, αλλά και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω στο παγκόσμιο σκηνικό φέρνει η πρώτη έκλειψη του 2013, η οποία θα είναι σεληνιακή και θα συμπληρωθεί από δύο ακόμη εκλείψεις, μία ηλιακή και μία σεληνιακή.

Όπως η γνωστή αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου, ειδικευμένη στις πολιτικές προβλέψεις, η σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 22:57:06 θα γίνει στον άξονα των «βίαιων» ζωδίων, όπως θεωρούνται από τους ειδικούς, αυτά του Σκορπιού και του Ταύρου. Η διάρκειά της θα είναι τέσσερις ώρες και η επιρροή της θα διαρκέσει για έξι μήνες, ενώ θα είναι ορατή και στην Ελλάδα.

Η γυναίκα που ταράζει την Εκκλησία των ανδρών

Οι δύο όψεις της Μαρίας Μαγδαληνής: - ως προκλητικής γυναίκας σε άγνωστο έως πρόσφατα πίνακα 
του 1515 που αποδίδεται στον Λεονάρντο ντα Βίντσι και στο εργαστήριό του και ως αγίας στην ορθόδοξη εικονογραφία.


Στα Μάγδαλα, σ’ εκείνη την εμπορική πόλη της δυτικής ακτής της Γαλιλαίας, λέγεται ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε η πανέμορφη Μαρία που στο διάβα των αιώνων χαρακτηρίστηκε πόρνη. Η Μαρία η αφοσιωμένη μαθήτρια του Χριστού. Η Μαρία που δεν κρύφτηκε μετά τη Σταύρωση του Κυρίου της, όπως οι άρρενες μαθητές του.

Ελονοσία:Η Παγκόσμια Μάχη Για Τον Περιορισμό Της Νόσου Χάνεται Καθώς Τα Ισχυρά Φάρμακα Χάνουν Την Ισχύ τους...

Η ελονοσία bednet, Καμπότζη
Η κατάχρηση του φαρμάκου της αρτεμισινίνης στα σύνορα Ταϊλάνδης-Βιρμανίας  επιτρέπει την  παρασιτική αντίσταση ενάντια στην ανάπτυξη που θα μπορούσε να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο.

Ο παγκόσμιος αγώνας κατά της ελονοσίας απειλείται από την αυξανόμενη αντίσταση στα ισχυρά νέα φάρμακα, τα οποία έχουν γίνει ένα από τα πιο σημαντικά όπλα στη μάχη.

Οι ειδικοί λένε ότι οι ιατρικές συνέπειες των βασισμένων στην αρτεμισινίνη ενώσεων, που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία ανθρώπων στα σύνορα Βιρμανίας / Ταϊλάνδη , αποδυναμώνονται. 

Σε περίπτωση που υπήρχαν κάποτε φαινομενικά θαυματουργές θεραπείες των παιδιών που έλαβαν θεραπεία με αρτεμισινίνη θεραπεία συνδυασμού (ACT), τώρα οι θεραπείες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να είναι αποτελεσματικές.

Οι γιατροί προβλέπουν ότι αν μέσα σε ένα χρόνο,  δεν γίνει κάτι, τα φάρμακα θα πάψουν να επιδρούν.

Αδύναμο ανδρικό σπέρμα: Μια απρόσμενη αιτία


Η έλλειψη ή οι λίγες ώρες ύπνου θα μπορούσαν να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στη γονιμότητα των νέων ανδρών, μειώνοντας τον αριθμό των σπερματοζωαρίων τους, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι ο αριθμός των σπερματοζωαρίων στο σπέρμα μειώθηκε πάνω από το ένα τέταρτο στους άνδρες που δεν κοιμόντουσαν αρκετές ώρες τη νύχτα, επειδή ξενυχτούσαν, είχαν αϋπνία ή έκαναν διαταραγμένο ύπνο.
Είναι ανησυχητικό το γεγονός, ότι οι ερευνητές διαπίστωσαν ακόμη πως οι όρχεις των ανδρών αυτών συρρικνώνονται.

14 Σημάδια 'Οτι Ο Σύγχρονος Κόσμος Μας Έχει Αρχίσει Να Καταρρέει!!!




Το τέλος του κόσμου όπως το ξέρουμε έχει ήδη αρχίσει . Και αυτό δεν σημαίνει το τέλος του κόσμου.Σημαίνει το κλείσιμο μιας εποχής και τη γέννηση μίας νέας. Είναι μια μετάβαση μεταξύ των εποχών. Η συγκεκριμένη μετάβαση, όμως, υπόσχεται να είναι η πιο ταραχώδης και δαπανηρή μετάβαση που η ανθρωπότητα έχει δει ποτέ.

 Εδώ είναι 14 σημάδια που δείχνουν ότι ο κόσμος όπως τον ξέρουμε αλλάζει τώρα. Ζούμε το τέλος μιας εποχής και την γέννηση μίας νέας . Στο μέλλον, θα κοιτάξουμε πίσω και θα μας φαίνεται σαν μια στιγμή στην ιστορία, αλλά για όσους ζουν αυτή την εποχή, φαίνεται να κινείται προς τα εμπρός σχεδόν σε ρυθμούς χελώνας. Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος: Ζούμε μέσα από το άνοιγμα κεφαλαίων από το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε, και από την άλλη πλευρά από όλα αυτά θα προκύψει ένας νέος κόσμος που θα είναι πολύ διαφορετικός από αυτόν που γνωρίζουμε σήμερα.

Αεροψεκασμοί....Μπορείτε να μου πείτε πώς αυτό μπορεί να έχει μια θετική, προστατευτική επίδραση στο διαστημόπλοιο γη ;

truly blocked sun_z


  Υπάρχουν  πολλά σαφή αποδεικτικά στοιχεία, τεκμηριωμένα επιστημονικά , καθώς και  θεωρίες και εικασίες σχετικά με το πρόγραμμα chemtrail . Είναι τρομακτικά  τερατώδη και Οργουελικά τουλάχιστον. Καμμία επιστημονική εξήγηση δεν μπορεί να δικαιολογήσει, ενδεχομένως, μια τέτοια καταστροφή της γης και  της ζωής .
Φτάσαμε στο σημείο χωρίς επιστροφή. 
Ο απλούστερος τρόπος για να δει κάποιος αυτό το σουρεαλιστικό, αντι-φαινόμενο της ζωής μπορεί απλά να παρατηρήσει την παρεμπόδιση του φωτός του ήλιου να φτάσει στη γη.
Και αυτό είναι κακό.

Σεξ ως αλχημική μετουσίωση

Σεξ

Παρατηρώντας τις διαφορετικές ανάγκες της ζωής μας συμπεραίνουμε ότι αυτές δεν σχετίζονται μόνο με το υλικό επίπεδο αλλά και με το άυλο. Οι πιο σημαντικές ανάγκες μας είναι στην πραγματικότητα μη υλικές: αγάπηευτυχία,εκπλήρωσηεπικοινωνία…μερικά παραδείγματα από τη μη υλική τροφή που τόσο επιθυμούμε.

Τάντρα και ταντρικό σεξ: Η σημασία του και βήματα

Ταντρικό σεξ

Το Τάντρα είναι μία πανάρχαια εσωτερική ινδική παράδοση, γνωστή στον Ινδουισμό και Βουδισμόχιλιετίες πριν από τον Χριστό. Τάντρα σημαίνει συνέχεια και συνοχή και αναφέρεται στην μη διαδικότητα ή στο ΕΝΑ με την ένωση των δύο αντιθέτων.
Το Τάντρα δίνει έμφαση στην καλλιέργεια τηςπεφωτισμένης συνειδητότητας , της πνευματικής ενότητας σε ένα και στο ξεμπλοκάρισμα εμποδίων που αναστέλλουν την εσωτερική ακτινοβολία της φύσης μας προς την τελειότητα.

Η απόλυτη ερμηνεία της λέξης ΑΓΑΠΗ- ΖΩΗ!!!




Η απόλυτη ερμηνεία της λέξης ΑΓΑΠΗ
ΖΩΗ

Είναι η ύπαρξη της αγάπης.

Λογική
Είναι η αγάπη που υπολογίζει.

Μελέτη
Είναι η αγάπη που αναλύει.

Επιστήμη
Είναι η αγάπη που ερευνά.

Φιληθείτε κάνει καλό!

mzprinzezz: skye282: χαριτωμένο ~ awwwww

Το φιλί είναι ευεργετικό όχι μόνο για την ερωτική σας ζωή αλλά και για την υγεία σας.
 Ένα φιλί είναι σα ναρκωτικό. Οι ενδορφίνες που εκκρίνονται στον εγκέφαλο όταν φιλιόμαστε είναι 200 φορές πιο ισχυρές από αυτές της μορφίνης. Γι'αυτό και νιώθετε λίγο ζαλισμένη μετά από ένα γαλλικό φιλί.
 Ένα φιλί βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. 

Καθαρίζουμε το σπίτι μας από την αρνητική ενέργεια της Πανσελήνου


Εάν αισθανόμαστε βαριοί, υποτονικοί, σε μια αποτελμάτωση ή ότι το σπίτι μας δεν μας χωρά, ίσως ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Πλανητικές Απόψεις: Καθαρίζουμε το σπίτι μας από την αρνητική ενέργεια της Πανσελήνου    
Αυτή είναι μια στιγμή έντονης ενέργειας, λόγω Πανσέληνου και Σεληνιακής έκλειψης μαζί, και πλανάται μια πολύ βαριά «σκόνη» στον αέρα, που απλά θα μπορούσε να μας καταβάλλει ακόμη περισσότερο. Εάν αισθανόμαστε βαριοί, υποτονικοί, σε μια αποτελμάτωση ή ότι το σπίτι μας δεν μας χωρά, κάτω από την έντονη ψυχολογική πίεση που μας ασκεί το πλανητικό σκηνικό, ίσως ήρθε η ώρα να πάμε ένα βήμα παραπέρα.

Ανακαλύψτε έναν ψεύτη από 6 απλές κινήσεις...

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ανακαλύψτε έναν ψεύτη από 6 απλές κινήσεις...


   Οι ψεύτες κάνουν συνήθως πολλές γκριμάτσες και μορφασμούς.
Χρησιμοποιούν πολύ τη γλώσσα του σώματος για να καλύψουν τα ψέματά τους και να δείξουν ότι όσα λένε είναι αληθινά. Δώστε βάση σε 6 κινήσεις για να αναγνωρίσετε εύκολα και γρήγορα πότε κάποιος σας λέει ψέματα...

Ελευσίνα… το μπαλκόνι του κόσμου!

Ελευσίνα… το μπαλκόνι του κόσμου! της Μαρίας Λεβέντη


της Μαρίας Λεβέντη

«Κοιμήσου Περσεφόνη στην αγκαλιά της γης στου κόσμου το μπαλκόνι ποτέ μην ξαναβγείς…»
-Περσεφόνη που είσαι; Μ’ ακούς; Γιατί αργείς ν’ ανέβεις στο μπαλκόνι μας; Ποιος σ’ εμποδίζει να φέρεις την άνοιξη στις ψυχές μας;
Τι σου έδωσαν να φας καλή μου και μας ξέχασες;
Τι σου είπαν και μας απαρνήθηκες; Θυμήσου Περσεφόνη, μ’ ακούς; Θυμήσου την Ελευσίνα του κόσμου τούτου το μπαλκόνι.
Τους αγρούς με τις παπαρούνες, τις αυλές με τα ρόδα τις φουντωτές αμυγδαλιές μας.
Θυμήσου τα παιδιά μας, τα γέλια και τα παιχνίδια τους. Θυμήσου όλους εμάς, τους φίλους σου.

Ορμόνες


hormones


Ορμόνες: Είμαι Εγώ ή οι Ορμόνες μου; Η ζωή θεωρείται πως, στο πρωταρχικό της σημείο, είναι μια λειτουργία φυσικής και βιοχημικής δομής. Σ’ αυτό το πρωτογενές επίπεδο ο ρόλος που παίζουν οι ορμόνες για την διατήρηση της ανθρώπινης υγείας και ευεξίας είναι τεράστιος, παρόλο που οι ποσότητες που παράγονται από τους ενδοκρινείς αδένες είναι ελάχιστες. Παντού η πρωτογένεια, αν αφεθεί να κυριαρχήσει μόνη της, συνθέτει και αποσυνθέτει, οικοδομεί και ξηλώνει, ιδρύει και καταλύει. Με άλλα λόγια, οι ορμόνες στην πρωτογένειά τους προετοιμάζουν πάντα το σώμα για δράση! Οποιαδήποτε δράση!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα