Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ - ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ 29 αγαθά που πρέπει να έχετε στην κατοχή σας


Επειδή έρχονται πολύ δύσκολες μέρες, και πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι, παρακαλώ να το λάβετε σοβαρά υπόψη....
Σε προηγούμενη ανάρτηση , σας έδωσα αυτούσιο τον κατάλογο των 100 αγαθών που θα πρέπει κάποιος να έχει σε μία κατάσταση εθνικής κρίσης , όπως αυτός πρωτοδημοσιεύθηκε σε αμερικανικό ιστολόγιο το 2007 .

ΝΕΜΕΣΙΣ - ΣΕΙΡΙΟΣ - ΕΛΛΑΣ

TO ΠΑΡΟΝ KEIMENO ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΕΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΩΡΙΜΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ Η ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΝ.

Ανακοίνωσαν κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων για ποσά πάνω από 100.000 ευρώ

Ανακοίνωσαν κούρεμα τραπεζικών καταθέσεων για ποσά πάνω από 100.000 ευρώ 


Οι μέτοχοι, κατόπιν οι επενδυτές και έπειτα οι καταθέτες με ποσά άνω των 100.000 ευρώ θα διασώζουν από το 2015 τις τράπεζες, με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης να χρησιμεύει μόνο ως ύστατη λύση, επισημαίνει ο επίτροπος για την εσωτερική Αγορά Μισέλ Μπαρνιέ, σε συνέντευξή του στην «Sueddeutsche Zeitung».

Ο Oscar Wilde και οι επιρροές του στη μουσική σκέψη

Από τον Κώστα Ζουγρή


Ο ιρλανδός λογοτέχνης, ποιητής, κριτικός και θεατρικός συγγραφέας Oscar Wilde με το πλούσιο έργο του έχει εμπνεύσει αρκετούς γνωστούς μουσικούς στο να συνθέσουν κάθε είδος μουσικής.
Στην κλασική μουσική έδωσε την αφορμή με τα έργα του να γραφτούν όπερες, συμφωνικά ποιήματα, ορχηστρικές σουίτες, μπαλάντες, κύκλοι τραγουδιών, αλλά και μεμονωμένα τραγούδια.
Στα τελευταία 50 χρόνια, διάφορα έργα του υπήρξαν η αφορμή για δημιουργία μιούζικαλ, ροκ τραγουδιών και κινηματογραφικής μουσικής που μοιραία επένδυσε την κινηματογραφική μεταφορά κάποιου από τα πολλά μυθιστορήματα που έγραψε.

Η Εκδίκηση Της...Φραπελιας!!!

Κατακρίθηκαν, απαξιώθηκαν, χλευάστηκαν και αντιμετωπίστηκαν με φαιδρότητα - μέχρι που απαξιώθηκαν εντελώς σε πανελλαδικό επίπεδο. Σήμερα, τα φύλλα της ελιάς ξαναγεννιούνται από τις «στάχτες τους και επιστρέφουν δυναμικά στην επικαιρότητα με τη «βούλα» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων, καθώς διαθέτουν πια επίσημη έγκριση για συγκεκριμένες ενδείξεις.
 

George Adamski ο πρωτοπόρος !

Τι ήταν ο George Adamski (April 17, 1891 – April 23, 1965)? Ήρωας η απατεώνας? Εάν ήταν απατεώνας γιατί θάφτηκε στο κοιμητήριο του Arlington? Ερωτήματα, αναρωτιέστε για τίποτα πέρα από τα τετριμμένα? (λεφτά, έρωτας, δουλειά, πολιτική, ποδόσφαιρο, χαζοκούτι κλπ κλπ).
Παρά του ότι έχουμε φτάσει εκεί όπου είναι Πιο Αργά Από Ότι Νομίζετε? Διαβάστε σχόλιο φίλου από το F.B. με το ψευδώνυμο «William Blake»
«O Adamski ήταν ήρωας! Ένας από τους ήρωες μας.

Η Εποχή του Ώρου Ανατέλλει!

 

Η Εποχή του Ώρου Ανατέλλει! Η Ώρα Είναι Τώρα !
Εάν βρισκόσασταν στην Γκίζα και γυρνάγατε το ρολόι στο Ιουλιανό ημερολόγιο στις 0000.0000 (01/01/4713 BC (π.χ.) μεσημέρι GMT) θα βρίσκατε ότι ο Σείριος ο πιο σημαντικός από τα ουράνια σημάδια των αρχαίων Αιγυπτίων, βρισκόταν στην πολύ σημαντική θέση των 33 μοιρών κάτω από τον Ανατολικό ορίζοντα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ;; Ή ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ;


Σε άρθρο μου παρακάτω αναφέρω για την αστρονομική γνώση των αρχαίων Ελλήνων και πως συνέδεαν το Σύμπαν (μακρόκοσμος) με τον καθένα μας ξεχωριστά (μικρόκοσμος). "Η θεογνωσία της αστρολογίας στην αρχαία Ελλάδα, αστρολογία και ιατρική" Όλη αυτή η γνώση είναι τώρα σ' εμας άγνωστη ή κατά καποιον τρόπο αλλοιωμένη και όπως αρκετοί γνωρίζουν υπάρχουν πολλά αρχαία ελληνικά έγγραφα που διατηρούνται κρυμμένα σε μεγάλες βιβλιοθήκες (Βατικανό) που πρόσβαση δεν έχει το κοινό.Παρακάτω έχουμε ένα άρθρο που, με βάση γνώσεις υπερδιαστατικής φυσικής, συγχέουν το Σύμπαν με γεγονότα που συμβαίνουν στην Γη! Γιατί γίνεται αυτό? Διαβάστε προσεχτικά το άρθρο.

Η ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Φωτογραφία: Η ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Ενω η ΑΓΑΠΗ υπαρχει 
απο παντα στο Συμπαν, 
ενω στο Συμπαν υπαρχει 
απο παντα η ΑΡΜΟΝΙΑ,
ενω στην ΑΡΜΟΝΙΑ υπαρχει 
απο παντα ο ΘΕΟΣ,
μια μερα ο καθενας μας 
ερχεται σε αυτον τον κοσμο,
διαμεσου μιας Θεικης αναπνοης, 
που γινεται Ανθρωπινη,
μεταφεροντας στον δικο μας μικροκοσμο,
αυτη την Αγαπη 
και την Αρμονια του μακροκοσμου.
Υστερα με τον καιρο, 
με τα χρονια που περνανε, 
χανεται μεγαλο μερος της αγαπης 
και της αρμονιας,
μα δεν θα ειμαι εγω αυτος τωρα, 
που θα εξηγησει το γιατι.
Εγω λεω μοναχα,
πως αυτη η ΑΓΑΠΗ, 
εχει την υψηλοτερη εκφραση της, 
οταν διαμεσου της σιγης 
των σωματικων κινησεων  
και της ΑΡΜΟΝΙΑΣ των λεξεων, 
μπορει να συλλαβει τα μηνυματα 
των ψυχων του Συμπαντος, 
εκεινων των ψυχων, 
που βρισκομενες γυρω απο τον ΘΕΟ,
συνεχιζουν ακομα να μας ΑΓΑΠΟΥΝ. 

Ενω η ΑΓΑΠΗ υπαρχει
απο παντα στο Συμπαν,
ενω στο Συμπαν υπαρχει
απο παντα η ΑΡΜΟΝΙΑ,
ενω στην ΑΡΜΟΝΙΑ υπαρχει
απο παντα ο ΘΕΟΣ,
μια μερα ο καθενας μας
ερχεται σε αυτον τον κοσμο,
διαμεσου μιας Θεικης αναπνοης,

Αυτό είναι ζωή στην φύση, που ξεχάσαμε

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Κέντρο πληροφόρησης στην Κουτσουπιά. Χρειάστηκαν δεκαπέντε ημέρες και η συνδρομή σαράντα περίπου ανθρώπων για να ολοκληρωθεί το σπιτάκι της φωτογραφίας.
Είναι κατασκευασμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από φυσικά και τοπικά υλικά και αποτελεί την δεύτερη μας απόπειρα συνεργασίας με δημοτικούς και τοπικούς φορείς για την κατασκευή κοινόχρηστων κτιρίων. Στόχος της προσπάθειας είναι να συνδυαστούν οι ανάγκες για εκπαίδευση σε αυτές τις πρακτικές κτισίματος, με την ανέγερση χώρων που μπορούν να προβάλουν την φιλοσοφία της ‘πράσινης’ δόμησης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα