Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Πνευματικότητα

Σύμφωνα με την αρχαία σοφία, ο κόσμος δημιουργήθηκε κατά τέτοιο τρόπο , ώστε η δομή του να περιέχει το μυστικό μιας κοσμικής και πλανητικής αρμονίας , η οποία αποκαλύπτεται μέσα από τη σύνδεση της ύλης και του πνεύματος. Η πλήρης κατανόηση αυτής της αρμονίας παρέχει ένα κλειδί, προκειμένου να βιωθεί η εσωτερική ουσία των πάντων, η συνοχή της ύπαρξης, δηλαδή ότι τα πάντα είναι ένα και σχετικά στο χρόνο και το χώρο.

Το Χέρι σαν Μικρόκοσμος


Σε κάποιες από τις μυστικιστικές παραδόσεις του κόσμου, κυρίως στη Γιόγκα, η εκδήλωση της κατάστασης της αυτογνωσίας, ή ένωσης με το σύμπαν, αντιστοιχεί με την αίσθηση μιας ενέργειας στα χέρια.Αυτή η γνώση δόθηκε από τον William Blake στο έπος του Milton.

Κάποιοι σύγχρονοι πνευματιστικοί θεραπευτικοί οργανισμοί δηλώνουν ότι η ζέστη στα χέρια προέρχεται από αυτό στο οποίο πρέπει να αποβλέπει ο Αναζητητής, Παρόλα αυτά η Φυσική λέει ότι η ζέστη είναι αποτέλεσμα της τριβής ή της διακοπής της ροής σε ένα σύστημα.

Η ζέστη που νιώθουμε όταν έχουμε πυρετό είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι το σώμα αντιδράει επειδή έχει προσβληθεί από κάποιο οργανισμό, οι χημικές αντιδράσεις που συμβαίνουν στο στομάχι παράγουν ζέστη αλλά ποιος θέλει η χώνεψη να συμβαίνει στα χέρια του; Ο Blake αναφέρεται στις "μαύρες φλόγες της κόλασης" που "δίνουν ζέστη αλλά όχι φως".

Κατακάθια από τον καφέ, δεν τα πετάμε.



Τα κατακάθια από τον καφέ, δεν τα πετάμε! Χρησιμεύουν σε 10 πράγματα!

Τα κατακάθια από τον οποιοδήποτε καφέ  (Ελληνικό, Γαλλικό κλπ) μπορούν να μας χρησιμεύσουν σε πολλά πράγματα!

Βασκανία :Μάτια - Φωτιά




Επιστημονικά πειράματα αποδεικνύουν πως υπάρχει «κάτι» 
στο ανθρώπινο βλέμμα που επηρεάζει άμεσα το περιβάλλον  και τους άλλους ανθρώπους. Ο Πλάτων το είχε ονομάσει «αγνή φωτιά». Τι ακριβώς είναι αυτή και γιατί συχνά μας «καίει»;

Τότε ποὺ οἱ ναζὶ (κι ὄχι μόνον) συκοφαντοῦσαν τὸν Ἑλληνικὸ πολιτισμό.


Τότε ποὺ οἱ ναζὶ (κι ὄχι μόνον) λεηλατοῦσαν τὸν Ἑλληνικὸ πολιτισμό.12Ἀπὸ καιρὸ ἤθελα νὰ γράψω γιὰ τὴν λεηλασία τῶν συμβόλων μας, μὲ ἀναλυτικότερο τρόπο, ἀπὸ πολλοὺς λαούς, ἀλλὰ πάντα καταπιανόμουν μὲ ἕνα, τὸ πολὺ δύο σύμβολα. 
Σήμερα ὅμως θὰ ἀναφερθῶ σὲ περισσότερα, τὰ ὁποῖα ἐκ τῶν πραγμάτων σταδιακῶς ἀποκαλύπτονται καὶ γίνονται γνωστά, σὲ ὅλο καὶ μεγαλυτέρα μερίδα τοῦ πληθυσμοῦ μας. 
Πέραν λοιπὸν τῆς γνωστῆς τετραγάμμας, καθῶς ἐπίσης καὶ τοῦ δωρικοῦ χαιρετισμοῦ, οἱ ναζὶ πάσχισαν νὰ οἰκειοποιηθοῦν κι ἄλλα, πολλά, γιὰ τὰ ὁποῖα ἐλάχιστα γνωρίζουμε. 

Ψυχοκίνηση : Όταν ο νους κινεί βουνά


Της Ιουλίας Πιτσούλη

Ένα παράξενο φαινόμενο, γνωστό από την αρχαιότητα, που αποδεικνύει πως ο νους μας μπορεί να επέμβει στην ύλη.
Η πίστη κινεί βουνά. Αυτή η πασίγνωστη ρήση που προέρχεται από την Αγία Γραφή δεν είναι απλώς ένα σχήμα λόγου αλλά μια απτή πραγματικότητα. Η πίστη είναι κατάσταση του νου, και συνεπώς ο νους μπορεί να επιδράσει στο εξωτερικό περιβάλλον και στην ύλη γενικότερα με αόρατα μέσα αλλά ορατά αποτελέσματα. Το φαινόμενο αυτό έχει εκδηλωθεί μέχρι τώρα με πολλούς τρόπους όπως η εξ αποστάσεως κίνηση ή ανύψωση αντικειμένων, το λύγισμα μετάλλων, η επέμβαση σε μαγνητικές πυξίδες ακόμα και η τροποποίηση του καρδιακού ρυθμού πειραματόζωων! Όλες αυτές οι παράξενες εκδηλώσεις συνωστίζονται κάτω από την ομπρέλα του φαινομένου που έχει γίνει γνωστό ως «ψυχοκίνηση». Ο ίδιος όρος ,μάλιστα, χρησιμοποιείται και διεθνώς psycho kinesis. (Η ελληνική γλώσσα για άλλη μια φορά δίνει όνομα στα πράγματα και στα φαινόμενα).

Οι έγκυες γυναίκες και ζώνη ασφάλειας



Οι έγκυες γυναίκες, όταν οδηγούν αυτοκίνητο ή όταν είναι επιβάτες σε
αυτό, διερωτώνται κατά πόσο θα πρέπει να βάζουν ή όχι τη ζώνη ασφάλειας
τους. Επίσης συχνά ρωτούν εάν πρέπει ή όχι να απενεργοποιούν τον
αερόσακο της θέσης στην οποία κάθονται στο αυτοκίνητο.
Οι έγκυες γυναίκες πρέπει πάντοτε να βάζουν τη ζώνη ασφάλειας τους στο
αυτοκίνητο, σε οποιαδήποτε θέση κάθονται. Η ζώνη ασφάλειας προστατεύει
την έγκυο γυναίκα και το παιδί της από σοβαρούς τραυματισμούς και
θάνατο.

Έξω οι ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ και τα πορνίδια από την Τηλεόραση!!!


 


 Μας έχουν κάνει λοβοτομή και εμείς τους παρακολουθούμε και τούς ακολουθούμε σαν τα πρόβατα! Δεν υπάρχει πλέον η λέξη Παλίκαρος ή Λεβέντης σαν εικόνα (μάλλον είναι και αυτές "φασιστικές") έχουν αντικατασταθεί από πρότυπα Gay, χλιμίτζουρες και πορνίδια... όλοι στον αγώνα για την ποιο πετυχημένη εκπόρνευση!

ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.



Εκτός από τις φανερές, υπάρχουν και οι κρυφές κάμερες. Η θετική πλευρά τους αφορά αποκαλύψεις περιπτώσεων διαφθοράς, διακρίσεων, ασυδοσίας και αυθαιρεσίας. Η αμφιλεγόμενη νομιμοποίηση της καταγρα­φής οπτικού υλικού (μέσω κρυφών καμερών) και της δημοσιοποίησής του μέσω της τηλεόρασης, στηρίζεται στο επιχείρημα ότι αποκαλύ­πτει παραβατική συμπερι­φορά που αφορά δημόσιο συμφέρον. Τα όρια όμως εί­ναι δυσδιάκριτα.

Απευθύνεται σε πραγματικούς εραστές ,σε αυτούς που αγαπούν πραγματικά.


από την Breider Rosaliene Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010 στις 7:08 μ.μ

Osho: Πηγαίνετε πέρα από το μυαλό!! Φτάστε σε ένα επίπεδο όπου ο νούς δεν υπάρχει.Σε αυτή τη μορφή αγάπης όταν αγαπάτε τα λουλούδια δεν υπάρχει μη-αγάπη για τα λουλούδια.Οταν το μυαλό σταματά δεν υπάρχει κάτι που να μην υπάρχει. Πέρα από ό, τι μυαλό όλα  είναι ένα. Στο αυτο το παιδίο που ζούμε τα πάντα είναι χωρισμένα σε δύο μέρη. Αλλά αν είναι μέσα στο μυαλό, είναι καλύτερα να είναι αυθεντικό από το να είναι ψευδής.


Έτσι, να είστε αυθεντικά θυμωμένοι προς τον εραστή σας ή

Όλα Είναι Μια Έκφραση Του Ίδιου Πράγματος



Τα πάντα σε ολόκληρο το σύμπαν είναι συνδεμένα με όλα τα άλλα που βρίσκονται στο σύμπαν μέσω του Νόμου της Ταλάντωσης. Όπως τα χρώματα ενός ουράνιου τόξου είναισυνδεμένα μεταξύ τους με τέτοιον τρόπο που δεν ξέρεις που ξεκινά το ένα και που αρχίζει το άλλο, έτσι και εσείς δεν είστε σε θέση να διακρίνετε που αρχίζει και που τελειώνει το κάθε «πράγμα». 

Όλα σε αυτό το σύμπαν είναι συνδεμένα μεταξύ τους, όπως το νερό που βράζει είναι συνδεμένο με τον ατμό που παράγει και ο ατμός είναι συνδεμένος με τον ουρανό ή τον αέρα στον οποίο μετατρέπεται.Είστε και εσείς επίσης συνδεμένοι με τα πάντα στο

Ο Θεός Κατοικεί Μέσα μας (Ο πόνος δεν είναι παρά η αντίσταση στον Θεό. Όσο περισσότερο αντιστέκεστε, τόσο περισσότερο υποφέρετε.


Ο Θεός Κατοικεί Μέσα μας

ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ και χρησιμοποιεί το σώμα σας ως το αγαπημένο της παιχνίδι για να διασκεδάσει. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεστε εδώ: για να παίξετε και να διασκεδάσετε. Γεννιόμαστε με το δικαίωμα να είμαστε ευτυχισμένοι, να απολαμβάνουμε τη ζωή. Δεν είμαστε εδώ για να υποφέρουμε. Όποιος θέλει, μπορεί να το κάνει, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι να υποφέρουμε.


Τότε γιατί υποφέρουμε; Επειδή όλος ο κόσμος υποφέρει και υποθέτουμε ότι ο πόνος είναι φυσιολογικός. Διαμορφώνουμε, λοιπόν, ένα σύστημα πεποιθήσεων για να υποστηρίξουμε αυτή την "αλήθεια". Οι θρησκείες μάς λένε ότι ήρθαμε εδώ για να υποφέρουμε, ότι η ζωή είναι μια

Ένα φανταστικό(;) σενάριο



Ας το παρουσιάσουμε σε απλά βήματα..
1. Αλυσιδωτές πτωχεύσεις Ευρωπαϊκών κρατών Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία.
2. Κατάρευση της οικονομικής Ευρωπαϊκής ένωσης και κατάρευση και κατάργηση του Ευρώ.

3. Πτώχευση της πολιτείας της ....Καλιφόρνιας και αμέσως μετά αρνητικές αλυσιδωτές εξελίξεις σε όλες τις ΗΠΑ που θα οδηγήσουν στην κατάρευση του δολαρίου.

Ο Θάνατος με την μορφή του Αλουμινίου

 aluminum  (4)

Ναι η Monsanto αναπτύσσει σπόρους και φυτά ανθεκτικά στο αλουμίνιο. Εξέλιξε το γονίδιο ανθεκτικότητας στο αλουμίνιο. Ω τι έκπληξη !  Η  Monsanto ισχυρίζεται στην ιστοσελίδα της ότι είναι μια πολυεθνική αγροτική εταιρεία, η οποία βοηθά τους αγρότες να παράγουν πιο υγιεινά τρόφιμα μειώνοντας την επίδραση της γεωργίας στο περιβάλλον. Η μόνη αλήθεια στην παραπάνω πρόταση είναι οι λέξεις πολυεθνική και  αγροτική. Σ’ αυτές προσθέστε και βιοτεχνολογική.
Επί του παρόντος η εταιρία, βγάζει στην αγορά ένα γονίδιο αντοχής στο αλουμίνιο και όπως πληροφορεί τους ηλιθίους…

ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ: ΤΩΡΑ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!


«Τώρα πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα παγκόσμια τάξη», δήλωσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν

Την περασμένη Παρασκευή, στις 5 Απριλίου, στην ομιλία του στην 38η Ετήσια Διάσκεψη της Τράπεζας Εξαγωγών-Εισαγωγών των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουάσιγκτον, DC, ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν (Joe Biden) υποστήριξε ότι "η θετική εργασία που έχουμε τώρα είναι να δημιουργήσουμε στην πραγματικότητα μια νέα παγκόσμια τάξη" (“The affirmative task we have now is to actually create a new world order” - το ‘task’ μπορεί να μεταφραστεί και σαν ‘υποχρέωση’)

Βρέθηκε η θεραπεία για τη νευρική ανορεξία

 


Σύμφωνα με άρθρο του naftemporiki.gr, με τη νέα προηγμένη τεχνολογία που αναπτύσσουν αυτόν τον καιρό, επιστήμονες στις ΗΠΑ έχουν αρχίσει να μελετούν τη νευροβιολογία των διατροφικών διαταραχών, όπως είναι η νευρική ανορεξία και η βουλιμία, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν σύντομα να τις θεραπεύσουν οριστικά.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Καλιφόρνια στο Σαν Ντιέγκο έχουν αναπτύξει τεχνολογίες απεικόνισης του εγκεφάλου που δείχνουν με ακρίβεια τι μπορεί να ευθύνεται για τις συγκεκριμένες διαταραχές και τη νευρική ανορεξία , στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει ξεκινήσει το Κέντρο Θεραπείας των Διατροφικών Διαταραχών του πανεπιστημίου για τη δημιουργία νέων και πιο αποτελεσματικών θεραπειών.

Πώς φεύγει το μελάνι από το χαλί;

Πώς φεύγει το μελάνι από το χαλί;


Μάθε πώς να το καθαρίσεις...
από χαλιά με συνθετικές και φυσικές ίνες.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ; "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ" ΜΑΧ ΚΑΙΖΕΡ ..(ΒΙΝΤΕΟ) ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΡΑ.... ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ . ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ EΣΕΙΣ ,ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ;;;

olokaftoma
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο  11λεπτο ηχητικό μήνυμα,που μιλάει για επερχόμενη επίθεση στη χώρα μας, το οποίο μπορείτε να ακούσετε

Η επίθεση στη χώρα μας δεν θα αφοράει μόνο στην αρπαγή των καταθέσεων σε ανύποπτο χρόνο αλλά θα σημειωθεί γενικό black out στις τηλεπικοινωνίες και στο internet.
Ο ανώνυμος που μιλάει στο ηχητικό μήνυμα είναι Έλληνας και λέει ότι δεν πρόκειται να πέσει έξω στις προβλέψεις του ούτε ένα στο δισεκατομμύριο. 

«Επίθεση» στην Γη από τον Ήλιο!!!


"ΚΑΙΕΙ" ΑΡΓΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα θεωρεί ότι το 2010 ξεκίνησε ο ενδεκαετής κύκλος ηλιακής δραστηριότητας. Δεδομένων των κλιματικών αλλαγών στη Γη, οι οποίες συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με τον Ήλιο, η τρέχουσα δεκαετία δεν αποκλείεται να προκαλέσει νέα προβλήματα στον πλανήτη.

Εντατικοποιούν τις έρευνές τους για την επίδραση του Ηλίου στη Γη, καθώς και του κλίματος που επικρατεί στο διάστημα, οι δυο διαστημικές υπερδυνάμεις, Ρωσία και ΗΠΑ. Ειδικότερα, στη Ρωσία βαίνει προς την υλοποίησή του το πρόγραμμα Intergelio-Zond, το οποίο ανέπτυξαν οι επιστήμονες του Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών (Institute Kosmicheskih Issledovanii – ΙΚΙ) της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών. Η συσκευή, η οποία σχεδιάζεται να εκτοξευτεί το 2018, θα επιτρέψει στους επιστήμονες για πρώτη φορά στα χρονικά να προσεγγίσουν τόσο πολύ τον Ήλιο.

Πρωτογενές πλεόνασμα πολιτικής εξαπάτησης

Του Πέτρου Αργυρίου



 

Μια μέρα μόλις μετά την Πρωταπριλιά θα μιλήσουμε για το μεγαλύτερο ψέμα του 2013: Το πρωτογενές πλεόνασμα και την ανάκαμψη που αυτό σηματοδοτεί.  
  
Μετά από 3 μαύρα χρόνια, όπου η οικονομική δραστηριότητα εξανεμίστηκε και ο όποιος παραγωγικός ιστός της χώρας διαλύθηκε, ήρθαν το 2013 τα πρώτα καλά νέα να μας στηρίξουν στην ατέλειωτη απελπισία μας της μεταμόρφωσής μας σε δουλοπάροικους.

Το πρόγραμμα. Το πρόγραμμα δουλεύει! Μάθαμε στην μνημονιακή μηχανή του κιμά να κάνει κάτι χρήσιμο. Εντάξει, δεν την κάναμε και την κότα με τα χρυσά αυγά αλλά τουλάχιστον παράγει πλέον κάτι: Πρωτογενές πλεόνασμα.

Τι Είναι Αυτό Το «Αντικείμενο», Που Φαίνεται Να Αναδύεται Πίσω Από Τον Ήλιο Σήμερα στο SOHO;



Αυτό είναι πραγματικά περίεργο. Σίγουρα δεν ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν χωρίς επιφυλάξεις στον  Planet X ή Nibiru. Ωστόσο, πάντα πίστευα ότι οι πληροφορίες που παίρνουμε  από τη NASA και την κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι ψεύτικες

 Έτσι, τι είναι αυτό το «αντικείμενο», που φαίνεται να αναδύεται πίσω από τον ήλιο σήμερα στο SOHO; Θα το αφήσω αυτό στους εμπειρογνώμονες  και τους αστρολόγους της πολυθρόνας. Τι είναι αυτό στις εικόνες που φαίνεται να αναδύεται   πίσω από την έκρηξη στη δεξιά πλευρά του ήλιου; UFO; Απλά μια ανωμαλία; Ένα άλλο «πλανητικό» σώμα;

ΣΟΚ! Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

uck- 


Η πρώτη οργανωμένη, ένοπλη στρατιωτική επιχείρηση μελών του UCK στην Ελλάδα και μάλιστα κατά οχυρωμένου στόχου και ύπαρξης ένοπλων φρουρών με άριστα αποτελέσματα,
έγινε στις φυλακές Τρικάλων, κατά την οποία απέδρασαν 11 Αλβανοί βαρυποινίτες!

Η αλήθεια για τα μαλλιά και γιατί οι Ινδιάνοι διατηρούν τα μαλλιά τους μακριά

 

Ο πολιτισμός οδηγεί εμάς τους ανθρώπους να πιστεύουμε ότι το στυλ των μαλλιών είναι  θέμα προσωπικής προτίμησης, ότι το στυλ των μαλλιών είναι θέμα μόδας και / ή την πεποίθηση ότι το πώς οι άνθρωποι διατηρούν τα μαλλιά τους είναι απλά ένα καλλυντικό θέμα. Πίσω στον πόλεμο του Βιετνάμ, ωστόσο, μια εντελώς διαφορετική εικόνα προέκυψε, αυτή που έχει προσεκτικά καλυφθεί μέχρι που κρύφτηκε από την κοινή θέα.

Στις αρχές της δεκαετίας του ενενήντα, η Sally [ άλλαξα όνομα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής] ήταν παντρεμένη με έναν ψυχολόγο ο οποίος εργαζόταν στο νοσοκομείο VA Medical. Εργάστηκε με παλαιμάχους με PTSD, διαταραχή μετα-τραυματικού στρες. Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν υπηρετήσει στο Βιετνάμ.

"Η μυστική ζωή των φυτών»

                     

Έχετε ποτέ περπατήσει σε ένα δάσος με την αίσθηση ότι υπάρχει κάτι μαγικό και ζωντανό  στα δέντρα και τα φυτά; Έχετε νιώσει ποτέ μια σύνδεση μαζί τους και την αίσθηση ότι μοιράζονται μερικά μήκη κύματος μαζί σας ; Εμφανίζεται καθώς σκέψεις και  ενέργεια διαχέονται γύρω από τα φυτά δημιουργώντας μια διαταραχή στην ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα και στην επιφάνεια του φυτού.

Ιρανός επιστήμονας ισχυρίζεται ότι έχει εφεύρει 'χρονομηχανή'!!!

 "מביא את העתיד אליך". האיראנים הקדימו את הסינים? (צילום: AP)

Ο Ali Razeghi,  επιστήμονας από την Τεχεράνη έχει καταχωρήσει την "The Aryayek Time Traveling Machine" " στο κρατικό Κέντρο Στρατηγικών εφευρέσεων. Η συσκευή μπορεί να προβλέψει το μέλλον  μετά από λήψη  ενδείξεων από το άγγιγμα του χρήστη. Ο Razaeghi, 27 ετών, δήλωσε ότι η συσκευή δουλεύει μέσω ενός συνόλου πολύπλοκων αλγόριθμων και μπορεί να "προβλέψει πέντε με οκτώ χρόνια από τη μελλοντική ζωή του κάθε ατόμου, με 98 τοις εκατό ακρίβεια".

Ντέιβιντ Γουίλκοκ ... " Επεξήγηση Από Εσωτερική Αξιόπιστη Πηγή Σχετικά Με Τον Ρωσικό Μετεωρίτη [του Φλεβάρη του 2013]

20130411-071436.jpg 

Από όλες τις ειδήσεις που ο David αναφέρει σε αυτό το άρθρο , αυτό που μου κέντρισε σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον είναι η πεποίθηση ότι η αναταραχή των εκρήξεων του μετεωρίτη από τον Φεβρουάριο μπορεί κάλλιστα να ήταν ET σκάφος που καταρρίφθηκε από κάποιο είδος ατμοσφαιρικού αμυντικού συστήματος drone.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα