Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ NIBIRU....Bob Dean Μέρος Δεύτερο

Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ NIBIRU...Μέρος Πρώτο


                   

                                          
                                          ΑΝΟΥΝΝΑΚΙ
 Υπάρχουν 4 ομάδες που έχω συναντήσει και είναι όλα ανθρωποειδή.Μία ομάδα μάλιστα είναι ανθρώπινη.Και δεν είναι όλοι οι ανουννάκι 9 πόδια ψηλοί.
Η όμορφη ιστορία στο κεφάλαιο 6 της Γέννεσης είναι αληθινή.Έφτιαξαν εργαστηριακά τα γονίδια και τα χρωμοσώματα όλων των υπάρχοντων ειδών στον πλανήτη.Ο Σίτσιν λέει 20000 χρόνια πριν.
Οι πληροφορίες που έχω δείχνουν ότι 60000 χρόνια πριν  έγινε μία από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις, τότε που τροποποιήθηκε γεννετικά ακόμη περισσότερο ο homo sapiens.

The Reptilian Issue...Φάκελος Ερπετοειδή!!



Τον τελευταίο καιρό, πάρα πολλοί σημαντικοί άνθρωποι μετά από παράκληση μου, έγραψαν τις απόψεις τους σχετικά με τον πληθυσμό των σαυρών σε αυτόν τον πλανήτη. Συνήθως, το πρώτο πράγμα που εκφράζουν είναι ο φόβος και το προαίσθημα ότι πρόκειται για μια εκστρατεία αλίευσης δεδομένων.Αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς-γνήσια έρευνα ή εξόρυξη δεδομένων-η απάντηση μου είναι πάντα η ίδια.. αυτές τις μέρες,  φαίνεται φρόνιμο να συνεχίσουμε τη συζήτηση πάνω σε αυτό το άρθρο το οποίο μπορεί να επεκταθεί σε ορισμένα θέματα, να δώσει σαφήνεια σε ωραία σημεία, και να δώσει μία αίσθηση του συνολικού χάους.
Φυσικά, μπορεί να είναι τραβηγμένο να ελπίζουμε κάτι τέτοιο, αλλά τι στο καλό.

Η ΦΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

              fysika-giatrosofia


1. Xτύπημα στο κεφάλι βάζουμε βούτυρο όχι πάγο.
2. Πονόδοντο Βρεγμένη μπατονέτα με πιπέρι στο αυτί.
3. Aποτοξίνωση Σε ένα λίτρο βραστό νερό βάζουμε 10 φακελάκια τσάι μέντα   (μαύρα ούρα το πρωί)  
4. Πυρετός Βρασμένη ρίγανη και κανέλα   
5. Γαστρεντερολογικά - διάρροια Βρασμένη ρίγανη  
6. Δυσπεψία - πίεση (130 ασθένειες) Δυο τρία κρυσταλλάκια μαστίχα στο νερό 
7. Πόνοι της περιόδου Γλυκάνισο βρασμένο σαν τσάι .

--- Η ''ΑΚΡΟΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ'', 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 3 ΜΑΪΟΥ 2013. ---

Ήρθε η ώρα να πέσει το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την ύπαρξη ή όχι εξωγήινων επισκεπτών στον πλανήτη μας... ή τουλάχιστον αυτό θα επιχειρήσουν να κάνουν, από τις 29 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου, περισσότεροι από 40 ερευνητές UFO, πρώην κυβερνητικά στελέχη, αστροναύτες και στρατιωτικοί ή πράκτορες μυστικών υπηρεσιών που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες τέτοιων γεγονότων, σε μία συνάντηση ενώπιον πέντε πρώην μελών του αμερικανικού Κογκρέσου στην Ουάσινγκτον. 

Κρεμμύδια - μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα

onion

Το 1919, όταν η γρίπη σκότωσε 40 εκατομμύρια ανθρώπους, δεν υπήρχε αυτή η γιατρός που επισκέφθηκε πολλούς αγρότες να δει αν θα μπορούσε να τους βοηθήσει για να καταπολεμήσουν την γρίπη.
Πολλοί από τους γεωργούς και τις οικογένειές  τους είχαν προσβληθεί, και πολλοί έχασαν την ζωή τους.
Η γιατρός πήγε μετά από αυτό σε έναν αγρότη και προς έκπληξή της, όλοι ήταν πολύ υγιείς. Όταν η γιατρός ρώτησε τι διαφορετικό κάνει ο γεωργός, η γυναίκα του απάντησε, ότι είχε τοποθετήσει μια φλούδα κρεμμυδιού σε ένα πιάτο στα δωμάτια του σπιτιού, (ίσως μόνο στα δύο πίσω δωμάτια τότε). Η γιατρός που δεν μπορούσε να το πιστέψει, ρώτησε αν θα μπορούσε να έχει ένα από τα κρεμμύδια για να το τοποθετήσει κάτω από το μικροσκόπιο. Της έδωσε ένα και όταν το τοποθέτησε κάτω από το μικροσκόπιο, βρήκε τον ιό μέσα στο κρεμμύδι. Ήταν φανερό, ότι είχε απορροφήσει τα βακτήρια το κρεμμύδι, γι’ αυτό η οικογένεια ήταν υγιής.

Μην ξεχνάτε να κατεβάζετε το ποτήρι!

                                      funnychildren14

Oι φοιτητές παρακολουθούσαν με μεγάλο ενδιαφέρον το μάθημα για την διαχείριση του άγχους,
όταν ο καθηγητής έπιασε ένα ποτήρι και το σήκωσε ψηλά.
Όλοι φαντάστηκαν ότι θα έκανε την γνωστή ερώτηση: «Είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο;».
Αντ' αυτού, με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του, ρώτησε:
«Πόσο βαρύ είναι αυτό το ποτήρι με το νερό;»

Ο άνδρας και η γυναίκα

sunmoon

Ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του γαλλικού ρομαντισμού, ο μυημένος Βίκτωρ Ουγκώ, έχει αποδώσει την τελειότητα αυτής της συνόδου στο διάσημο ποίημα του για τον άνδρα και την γυναίκα:
Ο άνδρας είναι το πιο ΕΞΥΨΩΜΕΝΟ των πλασμάτων.
Η γυναίκα είναι το ΥΨΙΣΤΟ των ιδανικών.
Ο Θεός έκανε για τον άνδρα ένα ΘΡΟΝΟ. Για την γυναίκα ένα ΒΩΜΟ.
Ο θρόνος ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ, ο βωμός ΑΓΙΑΖΕΙ.
Ο άνδρας είναι ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, η γυναίκα η ΚΑΡΔΙΑ.
Ο εγκέφαλος κατασκευάζει το ΦΩΣ, η καρδιά παράγει την ΑΓΑΠΗ.

Το γρήγορο περπάτημα κάνει περισσότερο καλό στην καρδιά από το τρέξιμο

                                Το γρήγορο περπάτημα κάνει περισσότερο καλό στην καρδιά από το τρέξιμο


Και το γρήγορο περπάτημα και το τρέξιμο ωφελούν την υγεία. Αλλά το πρώτο μειώνει περισσότερο τον κίνδυνο για τηνκαρδιά.Αυτό αποκαλύπτει νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Πολ Γουίλιαμς του Εθνικού Εργαστηρίου Λόρενς Μπέρκλεϊ στην Καλιφόρνια, μελέτησαν συγκριτικά στοιχεία για περίπου 33.000 άτομα που έκαναν συστηματικά τρέξιμο και άλλα 15.000 που προτιμούσαν το περπάτημα (οι άνδρες ήταν το 51% των δρομέων και το 21% των βαδιστών).

Γιατί οι έξυπνοι άνθρωποι δεν βρίσκουν ταίρι

                                Ο εγκέφαλος έχει... «αποχευτευτικό» σύστημα

Σύμφωνα με αποτελέσματα ερευνών του London School of Economics και του Birbeck College οι πολύ έξυπνοι άνθρωποι, όταν έχουν να κάνουν με βασικές λειτουργίες της ανθρώπινης ζωής, όπως για παράδειγμα ο γάμος ή τα παιδιά, δεν τα πάνε και τόσο καλά.
Αυτό είναι πόρισμα πανεπιστημιακών ερευνών και βασίζεται στο εξής επιχείρημα: Σχεδόν από την αρχή της ιστορίας του, και για εκατομμύρια χρόνια, ο άνθρωπος ήταν έτσι φτιαγμένος ώστε να βρίσκει λύσεις για την επιβίωσή του, δηλαδή για τα βασικά και αναγκαία πράγματα της ζωής: νόστιμη τροφή, ασφαλή στέγη και αναπαραγωγή με ελκυστικά άτομα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα