Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

''KOΣΜΙΚΗ ΜΥΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗΝ 5Η ΔΙΑΣΤΑΣΗ" - Το Είδαμε...Μας Άρεσε...Σας Το Παρουσιάζουμε!!!


Δύο μόλις μήνες από την κυκλοφορία του, αυτή είναι η πρώτη κριτική για το βιβλίο μου από το βραβευμένο συγγραφέα με το Ά βραβείο λογοτεχνίας 2008 - Νικόλα Κολοκοτρώνη,  στην εφημερίδα ''ΠΑΛΜΟΣ'' Γαλατσίου στην Αθήνα την 8η Φεβρουαρίου 2013.
  
'' Ένα βιβλίο σταθμός στο μονοπάτι της πνευματικής εξέλιξης. Η Φίλις Χρυσού με διεισδυτικότητα και γενναιοδωρία ψυχής, μοιράζεται μαζί μας τον πλούτο της εσωτερικής της καθοδήγησης. Μιλά για την Ανθρωπότητα στο Αέναο Τώρα, την 5η Διάσταση και το Αρχέγονο Μυστικό της Ενέργειας. Μας φέρνει σε επαφή με τις Κοσμικές Εποχές της Γης, τη Μύηση της Ανθρωπότητας και τους Γαλαξιακούς Φερέλπιδες της Νέας Αυγής. Η συγγραφέας ανοίγει δρόμους Φωτός για τον άνθρωπο που θέλει να φτάσει βαθιά στην ψυχή και τη Δημιουργία και τον υποστηρίζει στην πορεία του με διακριτικότητα, ειλικρίνεια και αίσθηση ενότητας. Τέλος, καλεί τον αναγνώστη να επιλέξει πραγματικότητα, γιατί πλησιάζει το άλμα της αφυπνισμένης συνειδητότητας του ανθρώπου και της ανάληψης της Γης.''

2013, 2014 και 2015... Χρόνια Της Καρδιάς!!

 2013-2014-2015: Years Of The Heart

Τα 2013, 2014 και 2015 είναι τα χρόνια της καρδιάς.Τα χρόνια της Ανιδιοτελούς Αγάπης.Τα χρόνια της κατανόησης και της συγχώρεσης.Τα χρόνια της πίστης.Η νέα ενέργεια εκτυλίσσεται τώρα: η θηλυκή ενέργεια μας βοηθά να αλλάξουμε τη μοίρα μας.Αυτή είναι μια εποχή μεγάλων αλλαγών και εμείς, ως Ανθρωπότητα, επιλέγουμε πόσο θέλουμε να αλλάξουμε. Υπάρχει μια μεγάλη ευθύνη τώρα για όλους μας.

Οι επιστήμονες βρίσκουν θεραπεία που σκοτώνει κάθε είδος καρκινικού όγκου!!






Οι επιστήμονες βρίσκουν θεραπεία για να σκοτώσει κάθε είδος του όγκου του καρκίνου 

4 Απριλίου, 2013 - Οι ερευνητές μπορεί να έχουν βρει το Άγιο Δισκοπότηρο στον πόλεμο κατά του καρκίνου, ένα θαυματουργό φάρμακο που σκοτώνει κάθε είδος καρκινικού όγκου ερχόμενο σε επαφή μαζί του, σύμφωνα με την New York Post . Το φάρμακο δρα αναστέλλοντας μια πρωτεΐνη που ονομάζεται CD47, σύμφωνα με το περιοδικό Science.

ΝΕΥΡΟΗΘΙΚΗ


Μια φορά και ένα καιρό, πριν από πολύ καιρό (όπως συνήθως ξεκινούν τα παραμύθια), υπήρχε σαφής διάκριση ανάμεσα στην επιστήμη και στην τεχνολογία. Οι επιστήμονες ακολούθησαν μία αχαλίνωτη πορεία προς την αναζήτηση της αλήθειας, όπου και αν οδηγούσε, με μοναδική ανταμοιβή «την ευχαρίστηση της ανακάλυψης». Οι μηχανολόγοι και οι τεχνολόγοι, έκαναν πράξη τους καρπούς της επιστημονικής προσπάθειας για να αλλάξουν τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Όσο γοητευτική και αν φαίνεται αυτή η διάκριση, είναι και πάντα ήταν ένα παραμύθι.
Σήμερα, οι επιστήμονες γνωρίζουν περισσότερο το κοινωνικό πλαίσιο στο οποίο εργάζονται και πώς αυτό το πλαίσιο μπορεί να επηρεάσει αυτά που μελετούν. Οι ερωτήσεις σχετικά με την επίδραση των νευροεπιστημών στην κοινωνία ομαδοποιούνται υπό το γενικό τίτλο νευροηθική – η διασταύρωση των νευροεπιστημών, της φιλοσοφίας και της ηθικής.

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Αγαπητοί φίλοι,

θέλω να μοιραστώ μαζί σας μερικά στοιχεία που είδα σε ένα ταξίδι που έκανα μια από αυτές τις νύχτες και τα οποία αφορούν το μέλλον μας, το πέρασμα στη Νέα Εποχή. Όπως έχω επανειλημμένως πει και στην ομιλία που έχω κάνει πρόσφατα σχετικά με το θέμα αυτό αλλά και σε αρκετές άλλες ευκαιρίες, το βασικότερο απ’ όλα είναι να ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ ! Επειδή αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα απ’ όλα τα ξαναλέω τονίζοντάς το: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ, και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ και ΚΑΝΕΝΑΝ !!!

Και επειδή αυτό σε πολλούς ακούγετε λίγο περίεργο, ακατόρθωτο,

"ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ"....


Ένας αγρότης πουλούσε κουταβάκια.
Έφτιαξε λοιπόν μια πινακίδα κι όπως έβαζε το τελευταίο καρφί,
αισθάνθηκε κάποιον να τον τραβά από το μανίκι.
Γύρισε κι είδε ένα μικρό αγόρι.
''-Κύριε, θέλω να αγοράσω ένα κουταβάκι" είπε το αγόρι.

Η μυστική εταιρία της Θούλης,το Γ Ράιχ και η Υπερβορεία.




Πριν ξεκινήσω να μιλάω για την μυστική εταιρία της Θούλης,καλό θα ήταν να δούμε τι ήταν η Θούλη καθώς η πρώτη αναφορά έρχεται από τον Πυθέα περίπου τον 4ο π.Χ αιώνα.Σύμφωνα με τα κείμενα του Πυθέα ήταν χώρα ή νησί που βρισκόταν στο βορειότερο άκρο του κόσμου,από τα βιβλία του όμως με τίτλο''περί ωκεανού και γης'' σώζονται μόνο κάποια αποσπάσματα και έτσι μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν για το ποιο μπορεί να είναι αυτή η χώρα,ενδεχομένως βάση τωρινών δεδομένων να πρόκειται για την Ισλανδία ή τη Νορβηγία,αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά.

--- UFO IMMERSION: THE UNCIVILISED HUMANKIND ---


 Από τα παιδικά μας χρόνια μαθαίνουμε για το πολιτισμένο νοήμον ανθρώπινο είδος μας. Μια αυτοεκτίμηση του τι ακριβώς είμαστε και που ακριβώς πηγαίνουμε. Διαβάζοντας στα βιβλία την ιστορική πορεία του ξεχωριστού είδους μας, μαθαίνουμε για το μοναδικό εγκέφαλό μας - ανώτερο των άλλων ειδών - που έφερε τη σημερινή πολιτισμική και τεχνολογική εξέλιξη, μέσα από μία δύσκολη και μακρά πορεία...


ΜΗΡΙΟΝΗΣ: Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΞΟΒΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

 
 Στην ελληνική μυθολογία ο Μηριόνης ήταν ήρωας από την Κρήτη, γιος του Μόλου,νόθου γιού  Δευκαλίωνα,(πατέρα του Ηδομενέα) που έλαβε μέρος στον Τρωικό Πόλεμο. 
 

Ο πρώτος επώνυμος διάσημος Κρητικός τοξότης . Γι’ αυτόν μιλάει ο Όμηρος στην «Ιλιάδα» και ο Αρριανός στον «Κυνηγετικό» του. Η Κρήτη θεωρούταν πατρίδα δεινών τοξοτών στα ομηρικά χρόνια. Πήρε μέρος στη μάχη που έγινε για τη σορό του Πατρόκλου και κατόρθωσε να περισώσει το πτώμα του..

..Ρε γαμώτο.....τί βόλτα. !!

Έχετε αντιληφθεί ότι η μόνη περίοδος της ζωής μας που μας αρέσει να μεγαλώνουμε είναι όταν είμαστε παιδιά; Εάν είσαι κάτω των 10 ετών, είσαι τόσο ενθουσιασμένος που μεγαλώνεις που σκέφτεσαι τμηματικά..
«Πόσων ετών είσαι;», «Είμαι τέσσερα και μισό!»
Ποτέ δεν είσαι τριάντα έξι και μισό. Είσαι τέσσερα και μισό, και περπατάς στα πέντε! Αυτό είναι το κλειδί.
  Μπαίνεις στην εφηβεία, και τώρα κανείς δεν μπορεί να σε συγκρατήσει....
  Πηδάς στον επόμενο αριθμό, ή ακόμη και μερικούς αριθμούς μπροστά. «Πόσων ετών είσαι;» «Θα γίνω 16!» Μπορεί να είσαι 13, αλλά έ, θα γίνεις 16!

Ιππαλεκτρυών: Ένα «άγνωστο» ον της Ελληνικής Μυθολογίας.

                                Hippalektryon4

Ένα όχι και τόσο γνωστό ον της Ελληνικής μυθολογίας είναι ο ιππαλεκτρύων. Πρόκειται για ένα φανταστικό όν, ένα υβριδικό πλάσμα που από τη μέση και πάνω έχει τη μορφή αλόγου και απο τη μέση και κάτω τη μορφή κόκορα. Το πίσω του μέρος φέρει τη φτερωτή ουρά ενός κόκορα, έχει τα φτερά ενός κόκορα καθώς και τα πόδια ενός πτηνού.
Ετυμολογικά η λέξη ιππαλεκτρυών προέρχεται από τη λέξη ἵππος που σημαίνει στα αρχαία Ελληνικά, άλογο και τη λέξη ἀλεκτρυών που σημαίνει αντίστοιχα κόκορας. Η ίδια λοιπόν η λέξη για να περιγράψει αυτό το ον αποτελεί και αυτή ένα «γλωσσικό υβρίδιο.»

Υπάρχουν ψυχικά απόβλητα; Πως και γιατί μας μολύνουν.

Γιάννης Στρέζος 
 
                    

Η ψυχή του ανθρώπου είναι διφυής: η μισή σαν όλο τον κόσμο, η άλλη μισή όλος ο κόσμος.
Αριστοτέλης (384π.χ – 322π.χ), Αρχαίος Έλληνας Φιλόσοφος

Ποια η σχέση της παραπάνω ρήσης με τα Ψυχικά Απόβλητα;  Τι είναι όμως το απόβλητο;
Απόβλητο είναι ένα προϊόν, συνήθως βιομηχανικό, το οποίο μας είναι άχρηστο. Δεν είναι ένα απλό «σκουπίδι», διότι η φύση, δεν έχει τους μηχανισμούς να το ανακυκλώσει, με αποτέλεσμα η συγκεντρωμένη εναπόθεση του σε τόπους (λύματα, χωματερές κτλ) να δημιουργεί εστίες μόλυνσης για τους ζωντανούς οργανισμούς. Είναι λοιπόν ένα προϊόν τεχνητό, που το παράγουμε εμείς, αλλά συγχρόνως μας βλάπτει. Τα απόβλητα και τα αποτελέσματά τους τα γνωρίζουμε, διότι τα αντιλαμβανόμαστε με τις πέντε αισθήσεις μας.

Συμβουλές που δεν πρέπει να ξεχνάς

                                


Τύπωσε τες και κόλλησε τες στο ψυγείο σου ή στην ατζέντα σου ή απλά ρίξτες στην τσάντα σου...

1. Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις αυτό που πάντα επιθυμούσες! Πρόσεξε όμως οι στόχοι σου να είναι
ρεαλιστικοί. Η ιστορία της Σταχτοπούτας και του Πριγκιπόπουλου γράφτηκε μία φορά.

2. Κάνε λάθη! Τέλειος δεν μπορεί να είναι κανένας. Η προσπάθεια να είσαι αλάνθαστη σε περικυκλώνει και σε πνίγει.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΡΥΦΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ
                                     
 
Και όμως ακόμη κι εδώ οι πρόγονοί μας έκρυψαν ευφυέστατα τα μυστικά τους. Τα διάφορα αγωνίσματα είναι αποτυπώσεις του Σύμπαντος Κόσμου, της συμπεριφοράς του, της κίνησής του, της μορφής του, του τρόπου, των νόμων και κανόνων, αλλά και των υπεροντοτήτων που κινούνται μέσα σε αυτόν.
Η ρίψη σφαίρας (σφαιροβολία), μας δείχνει από μόνη της ένα αντικείμενο που μοιάζει με το σφαιρικό σχήμα των πλανητών. Δεν είναι τρίγωνο, δεν είναι παραλληλόγραμμο σχήμα, αλλά σφαιρικό, όπως οι πλανήτες που «αιωρούνται» στο κενό του διαστήματος..

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

εκλεκτής ποιότητας δωρεάν τηλεόραση διάνυσμαΜέσα στη τόση μαυρίλα που υπάρχει στη χώρα, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση ο καναλότοπος. Σ΄ αυτά τα κανάλια δεν ρέει σχεδόν ποτέ καθαρό νερό, αλλά λύματα και βρωμιά. Δεν επιδέχονται δε καθαρισμό, ούτε καν ανακύκλωση, διότι η σαπίλα τα έχει διαβρώσει σε υπερθετικό βαθμό. Θέματα ανούσια, κουτσομπολίστικα, κονσερβαρισμένες τεχνητές ειδήσεις…με μουσική υπόκρουση και ανάλογο προσποιητό ύφος τηλεπαρουσιαστών, και με έπαρση όταν έχουν κάποιον αξιόλογο συνομιλητή.

 Εκπομπές τρισάθλιες για αποχαυνωτική κατανάλωση ανθρώπων θερμοκηπίου, όπου η αρρενωπότητα παρουσιαστών εκλείπει, και αναδεικνύεται ως πρότυπο το θηλυπρεπές. Αποβλακωτικά σήριαλ,

TANTΡΑ ΕΡΩΤΑΣ ΘΕΙΚΗ ΕΝΩΣΗ


TANTRA WHATS ALL ABOUT
                
Επειδή υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι Ταντρα είναι μια έντονη σεξουαλική δραστηριότητα επέλεξα ένα κείμενο από τον Όσσο και μερικά αποσπάσματα απο το βιβλίο του Χαρις Γιοχάρι για το Ταντρα, εφιστώντας την προσοχή σε τυχόν παρεξηγησεις. Το Τάντρα είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος λατρείας της Μεγάλης Θεάς η οποία μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε την θεότητα μέσα μας.

ΕΡΩΤΑΣ ΘΕΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ...


                          

Υπάρχει μία έμφυτη κοσμική ενέργεια, ή μάλλον υπαρχει Η εμφυτη κοσμικη ενεργεια-Μια ειναι όχι πολλές-, που παίρνει αυτή ή την άλλη όψη ανάλογα με το όργανο μέσα από το οποίο εκδηλώνεται. Η ζώσα Πνοή που μας "ζει" μέσω της αναπνοής, εισπνέοντας και εκπνέοντάς την.
Το τσι των Κινέζων, κι για τους Ιάπωνες, πράνα για τους Ινδουιστές, άγιο Πνεύμα για τους Χριστιανούς. Η ζωτική ενέργεια που δινει στα πάντα ζωή. Διαμέσω του εγκεφάλου γίνεται νοημοσύνη και λογική, διαμέσου του ηλιακού πλέγματος (ή κέντρο Χάρα για τους Ιάπωνες) γίνεται αίσθηση και συναίσθημα.Περνώντας απο το μυικό σύστημα γίνεται κίνηση , κι όταν περνά απο τα γεννητικά όργανα γίνεται έλξη για το άλλο φύλο.
Αλλά είναι πάντα η ίδια ενέργεια.

Περί "Φόβου"...

                             

Σε πολλές αναρτήσεις "κατάστασης", αναφέρομαι στην λέξη "Φόβος", με το αρχικό γράμμα "φ", κεφαλαίο. Είναι ένα "αόριστο" ουσιαστικό που, κατά την Βικιπαιδεία " είναι ένα βασικό συναίσθημα του ανθρώπου που προκαλείται από τη συνειδητοποίηση ενός πραγματικού ή πλασματικού κινδύνου ή απειλής. Είναι ένας μηχανισμός προστατευτικού χαρακτήρα, μια φυσιολογική αμυντική αντίδραση του οργανισμού χωρίς να απαιτείται συνειδητή σκέψη...". Ωστόσο, στην συγκεκριμένη αναφορά (την δική μου), έχω τονίσει την λέξη "επίκτητος". Δηλαδή μιλάμε για ένα είδος φόβου που δεν είναι ακριβώς έμφυτος... ή είναι; Ας δούμε την συνέχεια...

Εσύ είσαι υπεύθυνος

Οι άνθρωποι με κάνουν συχνά να αισθάνομαι ανόητος, πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό;
 


Ο κοινός νους ρίχνει πάντα την ευθύνη σε κάποιον άλλον. Πάντοτε ο άλλος φταίει που σε κάνει και υποφέρεις. Η γυναίκα σου σε κάνει και υποφέρεις, ο άντρας σε κάνει και υποφέρεις, τα παιδιά σου σε κάνουν και υποφέρεις, ή το οικονομικό σύστημα τής κοινωνίας, ο καπιταλισμός, ο κομμουνισμός, ο φασισμός, η κυρίαρχη πολιτική ιδεολογία, η κοινωνική δομή, ή η μοίρα, το κάρμα, ο Θεός... ό,τι θέλεις!

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΗΔΕΙΑΣ

                                                  

 Η Μήδεια ήταν κόρη του βασιλιά της Κολχίδος Αιήτη και της Ωκεανίδας μητέρας της Ιδυίας «γήμε θεών βουλήσι, Ιδυίαν καλλιπάρηον ή δη οι Μήδειαν εύσφυρον…» μετ. «με τον θεών το θέλημα, την ομορφομάγουλη Ιδυία κι από τον έρωτά του αυτή του γέννησε τη Μήδεια την ομορφοστράγαλη…», (Ησίοδος «Θεογονία» 961). Μεγάλωσε στο παλάτι του πατέρα της και έγινε ιέρεια και φύλακας πανάρχαιων τεχνικών όπως θα δούμε παρακάτω. Όταν έφτασε ο Ιάσονας και οι αργοναύτες στην Αία της Κολχίδας, συναντήθηκε με τον Αιήτη στο παλάτι του για να του ζητήσει το Χρυσόμαλλο δέρας..

ΑΦΡΟΔΙΤH...




ΑΦΡΟΔΙΤH 

O πλανήτης Αφροδίτη είναι ο δεύτερος από τον Ήλιο και είναι ο θερμότερος κόσμος του ηλιακού μας συστήματος (...μαζί φυσικά με τον δορυφόρο του Δία Ιώ)...δηλαδή ...φωτιά και λαύρα....!

Η Αφροδίτη είναι καλυμμένη από μια παχιά ατμόσφαιρα,...δηλαδή σαν να είναι «στρουμπουλή»....η οποία θερμαίνει την επιφάνεια σαν να πρόκειται για το εσωτερικό ενός θερμοκηπίου.

Έτσι με την θερμοκρασία των 460 βαθμών Κελσίου δεν πρόκειται καθόλου για.....παράδεισο....αλλά για κόλαση....με την έννοια που ορίζουν οι Χριστιανοί....!

 Η Αφροδίτη παρουσιάζει τέτοιες ομοιότητες με την Γη που πολλές φορές....την αποκαλούμε και “δίδυμη αδελφή”. Η διάμετρος, η μάζα, η χημική σύνθεση είναι ακριβώς ίδιες, συν ότι και οι δύο πλανήτες έχουν σχετικά νεαρές επιφάνειες, με την Αφροδίτη να έχει δεχθεί πλήρης ανανέωση του φλοιού της πριν από 300 με 500 εκατομμύρια χρόνια.

Σύνοψη και επίλογος των 7 Πνευματικών Νόμων


ΣΥΝΟΨΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ
Θέλω να γνωρίσω τις σκέψεις τον Θεού… όλα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.
Άλμπερτ Αϊνστάιν
Ο παγκόσμιος νους ενορχηστρώνει οτιδήποτε συμβαίνει σε δισεκατομμύρια γαλαξίες, με χάρη, ακρίβεια και αψεγάδιαστη ευφυΐα. Η διάνοια του είναι υπέρτατη και διαποτίζει κάθε ύπαρξη, απ” το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο, από το άτομο μέχρι το σύμπαν. Οτιδήποτε ζωντανό, αποτελεί έκφραση της διάνοιάς του και αυτή η διάνοια λειτουργεί μέσα απ” τους Επτά Πνευματικούς Νόμους…

7ος Πνευματικός νόμος - Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΡΜΑ Η ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

                    
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΤΑΡΜΑ Η ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
Ο καθένας μας έχει ένα σκοπό στη ζωή… ένα μοναδικό χάρισμα η ξεχωριστό ταλέντο για να προσφέρει στους άλλους.
Όταν συνδυάσετε αυτό το μοναδικό χάρισμα με την υπηρεσία προς τους άλλους, θα νιώσετε την έκσταση και την αγαλλίαση του πνεύματος, που αποτελούν υπέρτατο στόχο όλων των στόχων.
«’Όταν εργάζεστε, είστε μια φλογέρα, που μέσα απ” την καρδιά της ο ψίθυρος των ωρών μετατρέπεται σε μουσική… Τι σημαίνει να εργάζεσαι μ” αγάπη; Σημαίνει να υφαίνεις το ύφασμα, με νήματα βγαλμένα από την καρδιά σου, σαν να επρόκειτο να φορέσει το ρούχο αυτό το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο…»

Καλίλ Γκιμπράν, Ο Προφήτης

6ος Πνευματικός νόμος - Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ

            
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ
Μέσα στην απόσπαση αναπαύεται η σοφία της αβεβαιότητας… μέσα στη σοφία της αβεβαιότητας αναπαύεται η απελευθέρωση απ” το παρελθόν μας – από το «γνωστό», που αποτελεί τη φυλακή των εθισμών.
Μέσα στην προθυμία μας να μπούμε στο άγνωστο, στο πεδίο όλων των δυνατοτήτων, παραδιδόμαστε στο δημιουργικό νου, ο οποίος ενορχηστρώνει το χορό του σύμπαντος.
Σαν δυο χρυσά πουλιά κουρνιασμένα στο ίδιο κλαδί, σαν δυο καρδιακοί φίλοι, το εγώ και ο Εαυτός κατοικούν στο ίδιο σώμα. Το πρώτο τρώει τους γλυκούς και ξινούς καρπούς του δέντρου της ενσάρκωσης, ενώ ο δεύτερος παρατηρεί αποστασιοποιημένος.
— Μουντάκα Ουπανισάντ

5ος Πνευματικός νόμος - Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ

            
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ
Κάθε πρόθεση και κάθε επιθυμία διαθέτει εγγενείς μηχανισμούς για την πραγματοποίηση της …
Η πρόθεση και η επιθυμία στο πεδίο της καθαρής δυνατότητας διαθέτει απεριόριστη οργανωτική δύναμη. Όταν εισαγάγουμε μια πρόθεση στο εύφορο έδαφος της καθαρής δυνατότητας, επιστρατεύουμε αυτήν την απεριόριστη οργανωτική δύναμη ώστε να εργαστεί για µας.
Στην αρχή υπήρξε η επιθυμία, η οποία ήταν το πρώτο σπέρμα του νου. Οι σοφοί, αφού πρώτα διαλογίστηκαν βαθιά, ανακάλυψαν μέσα στη σοφία τους τη σχέση του υπαρκτού µε το ανύπαρκτο.
Ύμνος της Δημιουργίας, από τη Ριγκ Βέντα

4ος Πνευματικός νόμος - Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ

            
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ
Η διάνοια της φύσης λειτουργεί πάντα με άκοπη ευκολία… με ανεμελιά, αρμονία και αγάπη.
Όταν ελέγχουμε τις δυνάμεις της αρμονίας, της χαράς και της αγάπης, δημιουργούμε επιτυχία και καλοτυχία με άκοπη προσπάθεια.
Αυτός ο νόμος βασίζεται στο γεγονός πως η διάνοια της φύσης λειτουργεί με άκοπη ευκολία και ελεύθερη ανεμελιά. Αυτή είναι η αρχή της ελάχιστης δράσης ή της μη αντίστασης, άρα και η αρχή της αρμονίας και της αγάπης. Όταν διδαχτούμε αυτό το μάθημα από τη φύση, μπορούμε εύκολα να πραγματοποιήσουμε όλες τις επιθυμίες μας.

3ος Πνευματικός νόμος - Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ Η ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

                                

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΜΑ Η ΤΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ
Κάθε δράση δημιουργεί μια ροή ενέργειας η οποία θα επιστρέψει σ” εμάς με παρόμοια μορφή… Ό,τι σπέρνουμε, εκείνο και Θερίζουμε.
Όταν επιλέγουμε δραστηριότητες οι οποίες φέρνουν ευτυχία και επιτυχία στους άλλους, τότε καρπός του Κάρμα μας είναι η ευτυχία και η επιτυχία.
Το Κάρμα είναι μια αιώνια επιβεβαίωση της ανθρώπινης ελευθερίας… Οι σκέψεις, τα λόγια και οι πράξεις μας γίνονται υφάδια σ” ένα δίχτυ, με το οποίο διαρκώς περιβάλλουμε τον εαυτό μας.
Σουάμι Βιβεκανάντα

2ος Πνευματικός νόμος - Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ


Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ
Ο κόσμος λειτουργεί μέσα από μια διαδικασία δυναμικής ανταλλαγής… προσφορά και αποδοχή, αποτελούν απλά τις δυο αντίθετες όψεις της ροής της ενέργειας μέσα στο σύμπαν.
Μέσα απ” την προθυμία μας να προσφέρουμε αυτό που οι ίδιοι αναζητάμε, επιτρέπουμε στην αφθονία του σύμπαντος να πλημμυρίσει τη ζωή μας.
Αυτό το εύθραυστο δοχείο, το αδειάζεις ξανά και ξανά, και πάντα το γεμίζεις με καινούρια ζωή. Αυτή τη μικρή καλαμένια φλογέρα την έχεις κουβαλήσει μαζί σου πάνω από λόφους και μέσα σε δάση, αιώνια παίζοντας μαζί της νέες μελωδίες… Άπειρα τα δώρα σου έρχονται σε μένα, παρά τα μικροσκοπικά μου χέρια. Οι αιώνες περνούν, και εσύ συνεχίζεις ακόμα να γεμίζεις, κι υπάρχει ακόμα χώρος για γέμισμα.
Ραμπιντρανάθ Ταγκόρ, Τζιτανζάλι

1ος Πνευματικός νόμος - Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ


 

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ
Πηγή όλης της δημιουργίας είναι η καθαρή συνείδηση… καθαρή δυνατότητα που αναζητά έκφραση, απ” το ανεκδήλωτο στο εκδηλωμένο.
Όταν συνειδητοποιούμε πως ο αληθινός μας Εαυτός διαθέτει αυτή την καθαρή δυνατότητα, τότε συντονιζόμαστε με τη δύναμη που εκδηλώνει τα πάντα μέσα στο σύμπαν.
Στην αρχή
δεν υπήρχε ούτε Ύπαρξη, ούτε Ανυπαρξία. Όλος αυτός ο κόσμος ήταν μια ανεκδήλωτη ενέργεια… Το Ένα ανάπνεε χωρίς ν” αναβαίνει, αποκλειστικά με τη δική Του δύναμη. Δεν υπήρχε τίποτε άλλο εκεί…
— Ύμνος στη Δημιουργία, Ριγκ Βέντα

Ο Δρόμος του Μάγου – 16ο Μάθημα

           

Εκτός από την εγρήγορση, το όνειρο και τον ύπνο, υπάρχουν αμέτρητες σφαίρες συνειδητότητας.
Ο μάγος ζει ταυτόχρονα σε όλες τις σφαίρες.
Ο μάγος αντιλαμβάνεται απεριόριστες εκδοχές του κάθε γεγονότος.
Οι ευθείες του χρόνου είναι στην πραγματικότητα νήματα ενός πλέγματος που εκτείνεται στο άπειρο.

Άγνωστος Σκελετός Θαλάσσιου Πλάσματος Βρέθηκε Στην Κίνα! (Βίντεο)


3 Απρ. 2013 - Ένας ψαράς από την επαρχία  Shandong αλίευσε κάτι ασυνήθιστο την περασμένη εβδομάδα, δηλαδή, έναν τεράστιο σκελετό ενός«ημιδιαφανή δράκου». Ο περίεργος σκελετός βρέθηκε μέσα στο νερό στις 28 Μαρτίου από έναν κινέζο ψαρά ο οποίος δεν έχασε χρόνο καλώντας τα τοπικά ειδησεογραφικά συνεργεία και οι δημοσιογράφοι έσπευσαν να φωτογραφήσουν το πλάσμα, και τις 153 αρθρώσεις του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα