Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΟΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ - ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ



Αυτό το ποτό ΘΑΥΜΑ κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό.

Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο  κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει για να επιστήσει την προσοχή των ανθρώπων που έχουν καρκίνο. Αυτό είναι ένα ποτό που μπορεί να σας προστατεύσει απο τα μολυσμένα κύτταρα που σχηματίζονται στο σώμα σας, ή να περιορίσει την ανάπτυξη τους!
 Ο κ. Seto είχε καρκίνο του πνεύμονα.
Του σύστησε να πίνει αυτό το ποτό ένας διάσημος βοτανολόγος από την Κίνα. Επαιρνε αυτό το ποτό επιμελώς για 3 μήνες, τώρα η υγεία του έχει αποκατασταθεί, και ο ίδιος είναι έτοιμος να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής. Χάρη σε αυτό το ποτό!
Δεν βλάπτει σε τίποτα να δοκιμάσετε.

Οποιαδήποτε άσκηση γυμνάζει τα χέρια, γυμνάζει και τους πνεύμονες!!



Της `Αννας Δημητρίου - Σαλπαδήμου

Μου γεννήθηκε η εξής απορία: γιατί ως επί το πλείστον οι άνθρωποι δεν τραγουδούν το πρωΐ, ενώ αντιθέτως εγώ από τα μαύρα χαράματα τραγουδούσα; Κι’ακόμα γιατί τα πουλιά κελαϊδούν μόλις ανατείλει ο ήλιος; Τι ναν’αυτό που γυμνάζει τους πνεύμονές τους κι’αντί να τα κουράζει ο συνεχής κελαϊδισμός τους αντιθέτως τα δυναμώνει;

Το απόλυτο φάρμακο για να γλυτώσετε από καρδιοπάθειες, καρκίνο και έλκος στομάχου!


                                

Ανεβάστε την Θερμοκρασία, να χτυπήσει Κόκκινο. …

«... στα 35 χρόνια που ασκώ την ιατρική δεν έχω χάσει ούτε έναν ασθενή από καρδιακή προσβολή!»Αυτή είναι μια εκπληκτική δήλωση, αλλά ο Dr. John Christopher την κάνει με εμπιστοσύνη σε αυτό που λέει. “..Εάν ακόμη αναπνέουν τους δίνω ένα φλιτζάνι τσάι από cayenne (ένα κουταλάκι του γλυκού σε καυτό νερό), και μέσα σε λίγα λεπτά ξαναγυρίζουν στην ζωή !”

Chia: Η super τροφή που πρέπει να δοκιμάσετε!



Πιθανόν να έχετε ακούσει για τους σπόρους Chia. Αν όχι, η λέξη αυτή θα φτάσει σύντομα στα αυτιά σας, επειδή το Chia μπορεί να σας δώσει περισσότερη ενέργεια από ό,τι έχετε βιώσει ως τώρα, θα σας δώσει δύναμη και αντοχή και θα βοηθήσει στην απώλεια βάρους! 

Εδώ είναι ο θρύλος του: 
Πολύ πριν το τηλέφωνο ή το διαδίκτυο, κατά τη διάρκεια της αυτοκρατορίας των Αζτέκων, οι φυλές μπορούσαν να επικοινωνούν μόνο μέσω δρομέων, οι οποίοι κυριολεκτικά έτρεχαν από τη μια φυλή στην επόμενη. Αλλά πώς αυτοί οι άνδρες που έτρεχαν για μέρες μπορούσαν να επιβιώσουν; Ο θρύλος λέει ότι αυτοί οι άνθρωποι επιβίωναν με Chia, ένα αρχαίο βότανο που ανθίζει στο Μεξικό και τη Γουατεμάλα.
Chia, είναι η λέξη που χρησιμοποιούσαν οι Μάγια για τη δύναμη.

Μπαχαρικά: Μυρωδάτα «φάρµακα» στο πιάτο σας!


                                     

Κανέλα, μοσχοκάρυδο, πιπέρι, κρόκος... Τα μπαχαρικά δίνουν μοναδικό άρωμα και γεύση στο φαγητό. Οι έρευνες, όμως, αποδεικνύουν ότι προσφέρουν και σημαντικά οφέλη στην υγεία μας. Τα ­συστατικά τους φαίνεται ότι μας παρέχουν προστασία από το διαβήτη, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, το εγκεφαλικό, αλλά και πολλές μορφές καρκίνου. Σήμερα, οι ερευνητές διεθνώς -από την Ινδία έως την Αμερική και από τη Νορβηγία έως την Ισπανία- μελετούν τη δράση των μπαχαρικών στην υγεία. Βέβαια, το «μειονέκτημα» των περισσότερων ερευνών είναι ότι έχουν γίνει στο εργαστήριο ή σε πειραματόζωα. Σε αναμονή, λοιπόν, περισσότερων ­ερευνών σε ανθρώπους, εμείς αναζητήσαμε τα σημαντικότερα επιστημονικά στοιχεία που επιβεβαιώνουν αυτό που οι παλαιοί ήδη γνωρίζουν: τα μπαχαρι­κά δεν προσφέρουν μόνο γεύση στο πιάτο μας, αλλά τονώνουν και την υγεία μας. 

Εις το διηνεκές


FRACTAL -TERRAPAPERS (5)


Την ώρα που τα κόμματα στην Κύπρο προσπαθούσαν να σώσουν το νησί από τις ανόητες αποφάσεις των Γερμανών και του Αναστασιάδη, η φιλογερμανική παράταξη,  σε Ελλάδα και Κύπρο, έτρεμε στην ιδέα ότι η Κύπρος αρνήθηκε το αρχικό πακέτο του έξαλλου Εurogroup και το διαπραγματεύεται! Όλος ο πλανήτης όμως έστησε στον τοίχο την απόφαση για κούρεμα των καταθέσεων, διότι αφενός κατέστρεφε εντελώς την κυπριακή οικονομία και αφετέρου έβαζε σε μεγάλους μπελάδες τη σταθερότητα της ευρωζώνης. «Ήταν μια ανόητη ιδέα της οποίας ήρθε η ώρα», δήλωσε με τη γνωστή βρετανική ειρωνεία ο Economist, υπονοώντας ότι έρχονται και άλλες παρόμοιες ιδέες, που είναι ήδη έτοιμες.

Δείτε με ποιόν φυσικό τρόπο μπορείτε να εξαφανίσετε τις κατσαρίδες!


          ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δείτε με ποιόν φυσικό τρόπο μπορείτε να εξαφανίσετε τις κατσαρίδες!

Μία αρκεί για να σε τρομοκρατήσει τόσο, ώστε να φωνάξεις τον άντρα (ή τη γυναίκα) του σπιτιού να αναλάβει την εξολόθρευση. Να πώς να το κάνεις μόνη/ος σου!
-Τοποθετήστε φέτες ή φλούδες αγγουριού στα σημεία που συχνάζουν, χωρίς να ξεχνάτε τις επιφάνειες που βρίσκονται ψηλά (πάνω στο ψυγείο, σε ντουλάπια, κουρτινόξυλα κτλ.). Οι κατσαρίδες είναι ή του ύψους ή του βάθους, δηλαδή ή θα κινούνται τοίχο τοίχο στο δάπεδο ή θα πιάνουν θέση εκεί που δεν φτάνει ανθρώπινο χέρι.

ILLUMINATI. Και μόνο η ύπαρξη τους αποτελεί συνωμοσία.





Όλοι έχουν ακούσει πλέον για τους Illuminati,την μυστική οργάνωση που κρύβεται πίσω από όλα τα δεινά του κόσμου,είναι όμως έτσι; Μια προσεκτική ματιά πέρα από τις θεωρίες και τις φαντασίες των συνωμοσιολόγων που χαίρονται να ανακαλύπτουν συνωμοσίες και ίντριγκες εκεί που δεν υπάρχουν και αυτό για να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες επινοώντας παντού εχθρούς,πάντα κάποιος πρέπει να φταίει, δείχνει ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως μας τα παρουσιάζουν...

ΤΡΙΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ: Τα περίπλοκα συστήματα συμπεριφέρονται απρόβλεπτα, καταναλώνουν όλους τους υφιστάμενους πόρους και καταρρέουν καταστροφικά - εάν μεταφέρει κανείς τις ιδιότητες αυτές στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, θα κατανοήσει τι θα συμβεί, εάν συνεχισθεί ο παγκόσμιος πόλεμος



Η δυσκολία δεν βρίσκεται στις καινούργιες ιδέες, στην έλλειψη τους δηλαδή ή στον τρόπο εφαρμογής τους, αλλά στην αδυναμία μας να ξεφύγουμε από τις παλιές” (Keynes).

Είμαστε μάρτυρες όχι μόνο μίας προσωρινής, παροδικής οικονομικής κρίσης, καθώς επίσης μίας προβληματικής ανάκαμψης (φαινομένων που επιδεινώνονται ίσως εξαιτίας της κατάρρευσης των υφισταμένων οικονομικών και πολιτικών συστημάτων), αλλά και συμπτωμάτων μίας μόνιμης απώλειας σε δυναμικότητα, η οποία πρέπει να αναμένουμε ότι θα συνεχισθεί – απηχώντας έτσι το κυρίαρχο θέμα των τελευταίων σκηνών του υπαρκτού, φιλελεύθερου καπιταλισμού. Συνεπώς, δεν είναι δυνατόν να βγάλουμε συμπεράσματα για το μέλλον, από τις εμπειρίες ή/και τις μεθόδους του χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν” (Schumpeter, με προσθήκες).
 

Ο ΙΕΡΟΣ ΓΑΜΟΣ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΗΡΑΣ και Η ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ

Ζευς και Ήρα
Από σήμερα το βράδυ μπαίνουμε στον Υδροχόο του οποίου κυριάρχος θεός είναι η Ήρα, η οποία είναι και προστάτης του γάμου, για αυτό και ο μήνας αυτός εκαλείτο Γαμηλιών, συνηθίζετο δε οι γάμοι να τελούνται τον μήνα αυτόν.

Μιας και είμαστε στον μήνα Γαμηλιώνα και βρισκόμαστε στην κυριαρχία της Ηρας ( 21-1 έως 20-2 ) είναι επίκαιρο να ασχοληθούμε με ένα πολύ ενδιαφέρον σχετικό θέμα, τον Ιερό Γάμο Διός και Ηρας, ο οποίος ετιμάτο αυτόν τον μήνα.

Κατ'αρχήν πρέπει να θυμηθούμε ότι στην νοερή τάξη, που είναι επταδική, υπάρχει η πατρική τριάδα Κρόνος-Ρέα-Ζεύς, η φρουρητική τριάδα των Κουρητών και η έβδομη άρρητη μονάδα, η οποία έχει σχέση με τις αποτομές που αναφέρονται στην Μυθολογία μας.

ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΓΑΙΑ


ΖΕΥΣ ΚΑΤΑ ΤΥΦΩΕΩΣ



 ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ «ΚΩΡΥΚΟΥ» ΣΤΟ "ΚΩΡΥΚΕΙΟΝ ΑΝΔΡΟΝ" = "ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ ΣΑΚΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΛΙΚΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΘΗΛΥΚΟΣ ΔΡΑΚΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΔΕΛΦΥΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ Ή ΤΥΦΩΕΑ - ΤΟΝ ΘΗΛΥΚΟ ΔΡΑΚΟ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΝΩ ΤΟΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΔΡΑΚΟ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΖΕΥΣ - Ο ΔΡΑΚΩΝ ΤΥΦΩΕΥΣ Ή ΤΥΦΑΩΝ Ή ΤΥΦΩΝ Ή ΤΥΦΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΡΤΑΡΟΣ

Οι Κίνδυνοι του υψηλού σακχάρου στο αίμα μπορούν να μετριαστούν με κανέλα, χρώμιο και πικρό πεπόνι



Το σάκχαρο στο αίμα προκαλεί εκφυλιστική ασθένεια. Δεν είναι μόνο ο διαβήτης που είναι ανησυχητικός, αλλά και τα υψηλά επίπεδα σακχάρου στο αίμα που επηρεάζουν τα μάτια, τα νεφρά, τον εγκέφαλο, την καρδιά, και  επιταχύνουν τη διαδικασία γήρανσης. 

Η Ζάχαρη δημιουργεί φλεγμονή στο σώμα, και καίει τα κύτταρα μέσω φλεγμονώδης οξείδωσης. Αυτή η φλεγμονώδης διαδικασία ονομάζεται γλυκοζυλίωση. Καταστρέφει τα όργανα,τα αιμοφόρα αγγεία και τα κύτταρα. Η περίσσεια σακχάρου στο αίμα μπορεί να κάνει το άτομο να αισθάνεται κουρασμένο και να δυσκολεύεται να μετατρέψει το λίπος. 

ΠΡΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ (ΟΛΟΝ)




ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΥΛΗ "ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ",Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ,ΤΕΧΝΗΤΟ,
ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ,ΤΟΝ ΗΛΙΟ,
ΤΗΝ ΞΗΡΑ,ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα