Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Ανθρωποειδές σε αποστολή φύλαξης του Μ.Ομπάμα;




Σε ομιλία του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στο συνέδριο της AIPAC στο συνεδριακό κέντρο της Ουάσινγκτον το 2012, η κάμερα καταγράφει ένα άτομο της μυστικής υπηρεσίας φύλαξης του προέδρου ή των ισραηλινών το οποίο μοιάζει περισσότερο σε ανθρωποειδές παρά σε άνθρωπο.
Προκαλώντας συνωμοσιολογικές συζητήσεις...

Ο μύθος του πλατωνικού έρωτα


Το μυστικό περιεχόμενο των έργων του Πλάτωνα υποστηρίζει ότι αποκωδικοποίησε ο δρ. Τζέι Κένεντι. Οι συμβολισμοί και ο φόβος του φιλόσοφου
Μια νέα έρευνα του δρ. Τζέι Κένεντι, ο οποίος προκάλεσε μεγάλη αίσθηση πριν ένα χρόνο με τη θεωρία του περί ενός κρυμμένου κώδικα στους πλατωνικούς διαλόγους, έρχεται να ανατρέψει κάτι που μέχρι σήμερα θεωρούσαμε δεδομένο: τον πλατωνικό έρωτα.

«Ο μεγάλος Δικτάτωρ»( Charlie Chaplin )

Μια σπουδαία ομιλία από τον ήρωα του βωβού κινηματογράφου

O Charlie Chaplin στην ταινία «Ο μεγάλος Δικτάτωρ», γυρισμένη το 1940. Είναι η πρώτη ομιλούσα ταινία του Σαρλώ. Πεισματικά αρνιόταν, για μιάμιση περίπου δεκαετία, να ακολουθήσει την τεχνολογική εξέλιξη που επέτρεπε την ομιλία στον κινηματογράφο. Όταν τελικά ενέδωσε, το έκανε γιατί είχε πραγματικά κάτι να πει, συγκλονίζοντας όλο τον κόσμο τότε, αλλά και τις μετέπειτα γενιές που θα ερχόταν σε επαφή με το φιλμ.

Ο ευτυχισμένος πρίγκηπας, Όσκαρ Ουάιλντ


Ψηλά στην πόλη, σε μια ψηλή στήλη, βρισκόταν το άγαλμα του Ευτυχισμένου Πρίγκιπα.Ήταν στολισμένο με λεπτά φύλλα καθαρού χρυσού, για μάτια είχε δύο φωτεινά ζαφείρια, και ένα μεγάλο κόκκινο ρουμπίνι έλαμπε στη λαβή του ξίφους του. Ήταν αξιοθαύμαστος. «Είναι όμορφος σαν ανεμοδείκτης», παρατήρησε ένας από τους δημοτικούς συμβούλους, που ήθελε να αποκτήσει τη φήμη για το γούστο του στην Τέχνη, «μόνο δεν είναι και τόσο χρήσιμος», πρόσθεσε, φοβούμενος μήπως οι άνθρωποι σκέφτονταν ότι δεν ήταν πρακτικό πνεύμα, πράγμα που στ’ αλήθεια δεν ίσχυε.

Ο ΤΡΙΠΟΔΑΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ


" Αρχή Σοφίας, η των ονομάτων επίσκεψις"
Αναζητώντας τις ρίζες των ελληνικών λέξεων γινόμαστε συχνά κοινωνοί μιας σοφίας χαμένης στο χρόνο, ταυτόχρονα όμως υπαρκτής και ζωντανής μέσα στα αδιάκοπα διλήμματα και τις προσπάθειες των ανθρώπων όλης της γής και κάθε εποχής, για την αναζήτηση της αλήθειας.
Σύμφωνα με τις τελευταίες διαπιστώσεις, η ελληνική γλώσσα θεωρήθηκε, η μία από τις δύο "νοηματικές" γλώσσες στον κόσμο που βρίσκονται ακόμα σε χρήση. Αυτό σημαίνει ότι οι λέξεις της γλώσσας μας, δεν βασίζονται απλά σε μια σύμβαση με την οποία έχουν συμφωνήσει κάποιοι άνθρωποι, για το πως θα πρέπει να ονομάζονται τα πράγματα που μας περιβάλλουν. Οι λέξεις της ελληνικής γλώσσας, δημιουργούνται για να εκφράσουν το συναίσθημα, καθώς και την σωματική αντίδραση του ανθρώπου στην θέα όλων αυτών που ορίζονται από τις λέξεις αυτές.
Η σύγχρονη σημασία των λέξεων της γλώσσας μας, είναι συχνά πολύ διαφορετική από αυτήν για την οποία δημιουργήθηκαν.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ Ben Fulford 25/3/2013

Οι έρευνες για την τρομοκρατική πυρηνική απειλή κατά του Ηνωμένου Βασιλείου στους Ολυμπιακούς Αγώνες το περασμένο καλοκαίρι και για την πυρηνική και τσουνάμι τρομοκρατική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας στις 11 Μαρτίου 2011 έχουν σκοράρει πολλά μεγάλα ψάρια και έχουν αρχίσει να τερματίζουν στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Barak Obama, σύμφωνα με την MI6, Ιαπωνικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών και πηγές από την Ιαπωνική βασιλική οικογένεια. Μεταξύ των ατόμων που τώρα τίθονται υπό ανάκριση είναι ο George Bush Sr. (Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος) και ο πρώην πρωθυπουργός Yasuhiro Nakasone της Ιαπωνίας, λένε οι πηγές. 
Yasuhiro Nakasone, μαντρώθηκε και ανακρίνεται κι αυτός.

9 μυστικά της ελιάς


Ο ευλογημένος καρπός των Ελλήνων από την αρχαιότητα, η ελιά, αλλά και το λάδι που παράγεται από αυτήν αποδεικνύονται ευλογημένα και για την ομορφιά μας. 
 
 Οι ιδιότητες που πρέπει να ξέρετε: 

Πώς διαλέγουν οι γυναίκες τους άνδρες;


Οι γυναίκες δεν θα σταματήσουν να μας εκπλήσσουν με τα ιδιαίτερα ισχυρά χαρίσματα, ένστικτα και ικανότητες που χαρακτηρίζουν τη γυναικεία φύση τους.
Οι γυναίκες με τη βοήθεια του υποσυνείδητου τους, είναι ικανές να αναγνωρίζουν στο πρόσωπο των ανδρών τα διακριτικά εκείνα σημεία που μαρτυρούν το βαθμό ενδιαφέροντος τους για τα παιδιά. Με βάση αυτή την αίσθηση καθορίζεται κατά πόσο επιθυμούν να έχουν μαζί με ένα συγκεκριμένο άνδρα, μια μακροχρόνια σχέση ή όχι.

Πως θα μιλάτε στα παιδιά σας για τραγικά γεγονότα


Τα τραγικά γεγονότα έχουν γίνει δυστυχώς μέρος της καθημερινής μας ζωής. Τα μέσα μαζικής επικοινωνίας και ιδιαίτερα η τηλεόραση, φέρνουν τόσο κοντά μας και τόσο γρήγορα τις καταστροφές που συμβαίνουν, που είναι αδύνατον να μην επηρεαζόμαστε από όλα όσα βλέπουμε και ακούμε.
Οι εικόνες αεροπορικών δυστυχημάτων, φυσικών καταστροφών, το τσουνάμι της Ασίας, ο φονικός τυφώνας Κατρίνα, τα τρομοκρατικά κτυπήματα, ταινίες που δείχνουν ανθρώπους σε οδύνη, πτώματα, χωρισμένες οικογένειες, χαμένα παιδιά, δημιουργούν έντονα αισθήματα λύπης, πένθους, απόγνωσης και ανασφάλειας όχι μόνο στους ενήλικες αλλά ιδιαίτερα στα παιδιά.

Η απάτη της Αστρολογίας





Του Χ. ΒΑΡΒΟΓΛΗ
Aναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης


Στην αρχή κάθε νέας χρονιάς όλοι θέλουν να ξέρουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον. Μπορούν όμως κάποιοι να το προβλέπουν; Είναι η αστρολογία επιστήμη; Οι αστρονόμοι λένε «όχι»! Οι πλανήτες Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας ανακαλύφθηκαν τα τελευταία 200 χρόνια, δηλαδή σίγουρα μετά την καθιέρωση των «νόμων» της αστρολογίας. Έχουν οι πλανήτες αυτοί αστρολογική σημασία; Αν ναι, τότε τα ωροσκόπια πριν από την ανακάλυψή τους ήταν λανθασμένα. Αν όχι, τότε σε τι διαφέρουν από τους υπόλοιπους που έχουν;

ΑΥΤΌ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΊΒΛΑΚΕΣ!



*H βλακεία οδηγεί στην κακία και η κακία οδηγεί στην βλακεία.*Η Βλακεία Είναι η πιο επικίνδυνη δύναμη του κόσμου. Δεν μπορούμε να την εξαλείψουμε, αλλά μπορούμε να την αναγνωρίσουμε. Αν και, κάποιες φορές, μας βοηθά να προοδεύσουμε.Η βαθύτερη αιτία της βλακείας, είναι η δυσανεξία της απέναντι στο δικό της Απύθμενο Εσωτερικό Κενό… Ο Βλάξ αυτό το
 εσωτερικό του Κενό, το υποψιάζεται, κι αν είναι λίγο καλλιεργημένος Βλάξ το γνωρίζει καλά, αλλά καθώς αδυνατεί, φοβάται, δειλιάζει, να το παραδεχτεί, το Απωθεί. Το παραγεμίζει είτε σωματικά -λαιμαργία- είτε στρεφόμενος προς τον εξωτερικό κόσμο με Κακία.Είναι γνωστόν πως το ον που έχει ως υπέρτατον σκοπό ζωής τα κατώτερα ενεργειακά κέντρα, τροφή-σεξ είναι εκτός από ΟΠ, Νεκρός και Βλάξ. όσο πιο Βλάξ είναι τόσο πιο πολύ θέλει να πείσει τον εαυτό του κατ’ αρχάς, πως είναι σωστός αλλά και Μοναδικός ο σκοπός του.

Russia Marx and Tesla....American HAARR




THIS IS THE RUSSIA TESLA SOWHERE IN THE WOODS OF RUSSSIA...

Kαι για αυτούς που όλο μιλάνε για το HAARP μήπως θα πρέπει να ρίξετε και μια μάτια εδώ στην Ρωσική εταιρεία  Marx and Tesla ...... High-voltage Research Installation with the generators of Marx and Tesla,  λέω εγώ τώρα... 

μήπως είναι πολύ ποιο εύκολο να τα ρίχνουμε σε μια χώρα που έχει ελεύθερα της εγκαταστάσεις της και μπορούμε να μιλούμε όπου και οπότε μας αρέσει ενώ κάποια άλλη τα έχει κρυμένα και μπορεί να κάνει πολλά από τα οποία δεν θέλουμε να πιστεύουμε ... 

Οταν οι Ελληνες ήταν ανεπιθύμητοι ξένοι…



Οταν οι Ελληνες ήταν ανεπιθύμητοι ξένοι… Τέτοιες ημέρες πριν από ένα αιώνα γραφόταν για τον Ελληνισμό της διασποράς μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του. Κάπου 2.000-3.000 Ελληνες μετανάστες στις ΗΠΑ έπεφταν θύματα της ξενοφοβίας στη Νότιο Ομαχα της Νεμπράσκα. 

 Είχαν διασχίσει τον Ατλαντικό, όπως εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες τους, κυνηγώντας το «αμερικανικό όνειρο». Δουλεύοντας σκληρά στους σιδηροδρόμους, τα σφαγεία και έχοντας μικροεπιχειρήσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας ρατσιστικής θύελλας. Βίωσαν έναν πραγματικό μαζικό διωγμό, που εξαπέλυσαν τα υπερσυντηρητικά, ακροδεξιά και καθυστερημένα στρώματα της περιοχής. Οι νοικοκυραίοι εναντίον των ύποπτων και επικίνδυνων ξένων, που απειλούσαν τον «νόμο και την τάξη». 

Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ

                                      

Ο Νικηταράς ήταν τόσο φτωχός που κατάντησε ζητιάνος στα σοκάκια του Πειραιά. Η αρμόδια αρχή η οποία χορηγούσε πόστα είχε ορίσει μια ορισμένη μέρα στον ήρωα επαίτη μια θέση μια μέρα της εβδομάδος κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας και του επέτρεπε (!) να επαιτεί κάθε Παρασκευή!
Όταν αυτά έφτασαν στα αυτιά του πρέσβη της Μεγάλης Δύναμης, αυτός απεστάλθη από την κυβέρνηση του στο πόστο όπου επαιτούσε ο μεγάλος οπλαρχηγός. Μόλις ο Νικηταράς αντελήφθη τον ξένο μάζεψε αμέσως το απλωμένο χέρι του.
„Τι κάνετε στρατηγέ μου;“ ρώτησε ο ξένος

Βιταμίνες: η έλλειψη τους με εμφανή σημάδια στο σώμα μας

vitamin


Πολλές φορές ο σύγχρονος τρόπος ζωής που απαιτεί πολλές ώρες εργασίας 
και γρήγορες λύσεις φαγητού και μάλιστα στο πόδι δε βοηθά καθόλου για να έχουμε καθημερινά το 
σωστό συνδυασμό βιταμινών που χρειαζόμαστε και μάλιστα στις σωστές 
ποσότητες.

Η έλλειψη μιας ή περισσότερων βιταμινών είναι σύνηθες φαινόμενο και μπορεί να πάρει καιρό για
 να εκδηλωθεί. 
Εδώ θα μάθουμε μερικά μικρά μυστικά που όταν τα διαπιστώσουμε να μας συμβαίνουν δεν πρέπει να τα αγνοήσουμε.

Μικρές νοθείες


Μπαίνεις στο αυτοκίνητο και αρχίζεις τις σβούρες. Όχι γύρω από τον εαυτό σου, γύρω από εκείνον γυρνάς, έτσι κι αλλιώς, όλη την ώρα. Παίρνεις τους δρόμους και τα στενά (κατά το ''όρη και τα βουνά''), μήπως και έρθεις στα σύγκαλά σου, γιατί δεν μπορεί, λίγο ο γαλάζιος αττικός ουρανός, λίγο το ανοιξιάτικο αεράκι, το θαύμα θα γίνει. Σόρι, αλλά θαύματα δεν γίνονται.

Άκρως μυστική τελετη «πιστοποίησης φύλου» του νέου Παπα Φραγκίσκου του 1ου στο Βατικανό



Έγινε άκρως μυστική τελετη «πιστοποίησης φύλου» του νέου Πάπα Φραγκίσκου του 1ου στο Βατικανό! Αν δεν το ξέρατε, μάθετε οτι, μετά το πάθημα με την Πάπισσα Ιωάννα ( ή άλλως Pope John VIII), αμέσως μετά την εκλογή κάθε νέου Πάπα τον καθίζουν -ξεβράκωτον από κάτω- σε έναν θρόνο που έχει μια μεγάλη τρύπα στην μέση.

--- ΑΝΑΛΥΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΩΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΓΕΓΟΝΟΣ! ---

Μία διεθνή ομάδα αστρονόμων κατάφεραν να εντοπίσουν και να αναλύσουν την ατμόσφαιρα ενός γιγάντιου εξωπλανήτη σε απόσταση 180 ετών φωτός, με την βοήθεια ενός από τα ισχυρότερα επίγεια τηλεσκόπια, του Keck II στη Χαβάη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα