Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Τα φυτά που κάνουν καλό στο σπίτι μας!!!

Σας πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι ένα φυτό εσωτερικού χώρου μπορεί να καθαρίσει την ατμόσφαιρα, όχι μόνο από ρύπους, χημικά αλλά και από την ακτινοβολία;

Εκτός από την όμορφη ατμόσφαιρα που μπορούν να δημιουργήσουν διακοσμώντας το χώρο μας, θα κάνουν και καλό στην υγεία μας. Ας δούμε αναλυτικά ποια είναι αυτά τα φυτά και πώς δρουν στο περιβάλλον του σπιτιού μας

Το Chelyabinsk Σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Από Επιδημία Λύσσας Μετά Την Πτώση Του Μετεωρίτη Και Η Παγκόσμια Εξάπλωση Της Νόσου!!!


                              

Ένα πολύ παράξενο ξέσπασμα λύσσας στο Chelyabinsk, της Ρωσίας έχει οδηγήσει σε «κατάσταση έκτακτης ανάγκης»  λόγω της απότομης εκτεταμένης έξαρσης λύσσας, μερικές εβδομάδες από την στιγμή που ο μετεωρίτης χτύπησε την  περιοχή. Παραδόξως, η λύσσα εξαπλώνεται τώρα σε όλο τον κόσμο.

 Είναι αυτό το ξέσπασμα λύσσας αποτέλεσμα της πρόσφατης πτώσης του μετεωρίτη; Σύμφωνα  με την  Εφημερίδα της Κοσμολογίας (Journal of Cosmology), σε όλη την ιστορία, το πέρασμα διαπλανητικών θραυσμάτων και κομητών (τα ονομαζόμενα  'vile stars" ή άθλια αστέρια) έχει φέρει στη γη πολλά δεινά (εξαφανίσεις ειδών και επιδημίες).

Σαν Να Έχουν Χάσει Τον Έλεγχο Αυτοί Του HAARP.....Χαλαζόπτωση Σκοτώνει 12 Άτομα Στη Νότια Κίνα!!

hail-eggs-windscreen


ΠΕΚΙΝΟ (AP) - Η χαλαζόπτωση που έπληξε την νότια Κίνα αυτή την εβδομάδα έχει σκοτώσει 12 άτομα,  εκατοντάδες τραυματίες και προκάλεσε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια  ζημιές.
Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua αναφέρει ότι εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πόλη της Dongguan στη νότια επαρχία Γκουανγκντόνγκ μετά από χαλαζοθύελλα  την Τετάρτη.Επίσης  272 τραυματίστηκαν από τη θύελλα, η οποία προκάλεσε οικονομικές απώλειες  357 εκατομμύριων γιουάν ($ 57,500,000).

Παραδοσιακή ενδυμασία (Φουστανέλα, τσαρούχια ..)


Ένας Έλληνας που φοράει
μια κλασική φουστανέλα -  1870

Φουστανέλα

Η φουστανέλα ήταν παραδοσιακό ένδυμα των αντρών, των ποιμενικών κυρίως ομάδων, στα Βαλκάνια. Πρόκειται για μια κοντή πολύπτυχη λευκή φούστα.
Κατασκευάζεται από πολλά ορθογώνια τρίγωνα τεμάχια υφάσματος, που ράβονται μεταξύ τους ίσιο με λοξό και μετά σουρώνονται στη μέση. Τις πιό πολλές φορές η φουστανέλα κατασκευάζεται σε δύο ξεχωριστά τμήματα και δένει στη μέση δεξιά και αριστερά. Το γεγονός ότι οι παλιότερες φουστανέλες είχαν κορμί, ήταν λιγότερο πτυχωτές και μακριές ως τη μέση της γάμπας, κάνει πιο πιθανή την προέλευσή της από το πουκάμισο.[1] 
Μέχρι την δεκαετία του 1890 φοριόταν και στην Ελλάδα, οπότε και αντικαταστήθηκε για λόγους μόδας από "τα φράγκικα", αυτό δηλαδή που σήμερα αποκαλούμε παντελόνι.

Α - Ω... ΑΡΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ - ΤΟ ΥΛΑΙΟ ΠΕΔΙΟ

                            Ο κώδιξ της Ελληνικής γλώσσας
Α ΑΛΦΑ 
Αρχική δύναμις, αρχικό φως, νόηση. 
Το άλφα δηλώνει την αρχή της δυνάμεως που συγκροτεί το σύμπαν. 
Η αρχή αυτή είναι το Εν, το Φως – Νους. 
Το άλφα σχηματικά δηλώνει την διαίρεση της δυνάμεως και την παραγωγή ειδώλων αυτής δηλαδή την δημιουργία υποστάσεων. 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΙ



Δεν θα πω για τους άλλους. Λίγο με ενδιαφέρει η ποιότητα και η στάση τους σε τέτοιες στιγμές. Ούτε και περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση. Όσο και να τους βρίσω, χαϊδεύω τα αυτιά μας και τίποτα δεν αλλάζει. Θα πω για εμάς, και συγχωρήστε με:

Έρχεται η μέρα που η μάσκα τραβιέται βίαια. Η μέρα που το αληθινό μας πρόσωπο φανερώνεται, θέλουμε-δεν θέλουμε, αφτιασίδωτο και τρομακτικά αληθινό. Πρέπει να το κοιτάξουμε, είναι θέμα ζωής και θανάτου. Πρέπει να το ρωτήσουμε, να μας πει ποιοι είμαστε. Γιατί μόνο αυτό γνωρίζει.

Κάθε αλλαγή , κάθε θεραπεία, κάθε υπέρβαση, κάθε Ζωή υπάρχουν Τώρα !


                          

Η Θεραπεία υπάρχει, γίνεται, τελείται, Τώρα ! 

Αν κάναμε θετικές σκέψεις, μία υπέρβαση, ή αλλαγή , εχθές για την ''έκβαση'' των γεγονότων της Ελλάδας , ή της Ζωής μας, ή του Εαυτού μας , αυτό έγινε, 
μα και η αλλαγή αυτή γίνεται Τώρα ! 

Μόνο το Τώρα υπάρχει ! 

τι σου συμβαίνει Τώρα ? 

Ζώντας Στο Τώρα!!


Αυτή τη στιγμή μαθαίνουμε πώς να  είμαστε πραγματικά παρόντες στο τώρα ... όλη την ώρα ... και αφήνουμε  όλα αυτά που μας συνδέουν είτε με το παρελθόν είτε με το μέλλον. Είμαστε όλοι μαγνητικά όντα, και μαγνητίζουμε ο ένας τον άλλο με έναν απλό τρόπο μέσω της  "γοητείας, της ολοκλήρωσης, της εκπόρευσης και του μαγνητισμού"! 

Οι ικανότητες των επιτυχημένων



 Αγγίξτε την επιτυχία στην προσωπική ή την επαγγελματική ζωή σας, αντιγράφοντας τις δεξιότητες επιτυχημένων ανθρώπων. Ταυτόχρονα δείτε μήπως υπάρχουν κάποια στοιχεία που λείπουν από τις στρατηγικές σας κρατούν στάσιμους; Η διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και την αποτυχία είναι ότι τα μεγάλα «θέλω» δεν γίνονται στόχοι και σκοποί, αλλά μένουν στο επίπεδο των λέξεων. Διαβάστε πως μπορείτε να μεταφερθείτε στον κόσμο των επιτυχημένων και απλώς δράστε προς αυτή την κατεύθυνση. 

H επιστήμη της δόνησης-πώς ξέρετε σε τι δόνηση είστε είναι ανά πάσα στιγμή;

Πώς ξέρετε σε τι δόνηση είστε είναι ανά πάσα στιγμή;

Απλά – αναρωτηθείτε πώς αισθάνεστε.

Τα συναισθήματα μας είναι ένας γρήγορος και εύχρηστος οδηγός για τους κραδασμούς σας σε οποιαδήποτε στιγμή.
Εάν αισθάνεστε αγάπη, είστε

Η Εξύψωση της Συνείδησης!

Ας εξετάσουμε μια σημαντική έννοια. Τη δύναμη που εκπέμπεται νοητικά με τη θεραπευτική προσευχή. Είναι προφανές ότι η προσευχή ανυψώνει τη συνείδηση και φυσικά, όταν με ανιδιοτελή τρόπο προσευχόμαστε για την υγεία κάποιου άλλου, η πρόθεση μας είναι χρήσιμη και καθαρή.

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ 1-0


Η σκοπιμότητα της παράφρασης είναι η παραπλάνηση και η αιτία ενός αρνητικού αποτελέσματος.

Ο μηχανισμός γήρανσης



Η αρνητική σκέψη είναι αυτή που φθείρει το υλικό σώμα.


Ας το δούμε με ένα παράδειγμα.


Μέχρι τώρα αναφέρθηκα στην λεγόμενη μελέτη θανάτου, δλδ τις φιλοσοφικές, θεολογικές και μυστικιστικές απόψεις που εξηγούν γιατί ο άνθρωπος πεθαίνει.
Έτσι αναφέρθηκα στην απλή διαπίστωση ότι η αρνητική σκέψη είναι αυτή που φθείρει το υλικό σώμα.
Αλλά ας το δούμε με ένα παράδειγμα.
Ο “Γιώργος” είναι υπάλληλος σε μια εταιρεία και ξαφνικά του ανακοινώνεται ότι θα απολυθεί.

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΥΑΔΙΚΟΤΗΤΑ



Ο άνθρωπος είναι άγγελος επί γης. 
Υπάρχει ένα άμεσο κανάλι με το Πνεύμα, που το αποκαλείτε Ανώτερο Εαυτό. Το πνευματικό αυτό κομμάτι του ανθρώπου, είναι σαν ένας ιστός που κυματίζει στο αεράκι, σ’ όλη τη ζωή σας. Μερικοί γνωρίζουν με ποιο τρόπο να συνδέονται μ’ αυτό το ιερό κανάλι. Οι περισσότεροι όχι. Η πρόσκληση είναι να μάθετε πώς ν’ αναπτύσσετε το κανάλι αυτό και να συντονίζεστε με την ενέργεια.

Τα Εργαλεία μιας Καλής Μάγισσας




Όλα τα βιβλία μαγείας μας λένε πόοοοσα εργαλεία χρειάζεται να έχεις για να μπορείς να πετύχεις μια σωστή μαγική διεργασία... Εγώ θα πώ - όπως θα έλεγε και ο Dumbledore - .... "Riddiculus"!
Τα εργαλεία δεν κάνουν την Μάγισσα, απλά είναι καλοί βοηθοί.

Όταν πρωτοξεκίνησα να ασχολούμαι με την Τέχνη, εννοείται πως πήρα κι εγώ όλα αυτά τα περιέργα μαγικά εργαλεία που διάβαζα στα μαγικά εγχειρίδια πως χρειάζομαι. Τα πήρα γιατί ήθελα να το "παίξω" μάγισσα, όχι σε κανέναν άλλον, αλλά στον εαυτό μου.
Μα πώς στην ευχή θα μπορούσα να με αποκαλέσω μάγισσα χωρίς να έχω μια μαγική χύτρα ή ένα ραβδί;

ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

                             1

Ο βακαλάος, μπήκε στο τραπέζι μας τον 15ο αιώνα και...απέκτησε τη δική του θέση στο εθνικό μας εδεσματολόγιο.

Παρόλο που η περίοδος της Σαρακοστής αποτελεί παράλληλα και περίοδο νηστείας, η εκκλησία, επέτρεψε να υπάρχουν δυο ημέρες όπου θα επιτρέπεται η κατανάλωση ψαριού.

Μικρές, απλές αλήθειες




Πόσο έχουμε εστιαστεί στα δύσκολα, τα πολύπλοκα και τα σύνθετα, ξεχνώντας τα απλά και τα θεμελιώδη! Καθημερινά, αυτή η διαπίστωση εξακολουθεί να εμφανίζεται και να αποδεικνύεται στον περίγυρό μου, στον κόσμο που έχουμε φτιάξει!
Πόσο έξυπνο, πολυμήχανο σύστημα σκέψης έχουμε δημιουργήσει που κρύβει στα βάθη του την ουσία, ενώ δίνει έμφαση στα επουσιώδη και σε αυτά που ενισχύουν το ψέμα που υπάρχει μέσα μας!
Τόσες κατακτήσεις, τόσα εκπληκτικά επιτεύγματα έχουμε καταφέρει κι όμως ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει πολλοί – παρά μόνο στα λόγια – την πολυπόθητη ευτυχία, την αγάπη προς τον εαυτό μας, την εσωτερική γαλήνη που φαίνεται να μας διαφεύγει ό,τι κι αν καταφέρνουμε, αποκτάμε ή κατέχουμε.

Η Εσωτερική Έννοια του Σεξ


                                        


Kάποια ενδιαφέροντα σημεία από το βιβλίο της Dion Fortune, Η εσωτερική φιλοσοφία του έρωτα και του γάμου (εκδ. Ιάμβλιχος) που σχετίζονται με την σεξουαλικότητα.


Για την εσωτερική επιστήμη το ανθρώπινο πλάσμα θεωρείται ότι έχει επταπλή μορφή. Υπάρχουν 7 επίπεδα ύπαρξης, το ΕΒΔΟΜΟ (το Ανώτερο Πνευματικό), το ΕΚΤΟ (του Συγκεκριμένου Πνεύματος), το ΠΕΜΠΤΟ (του Αφηρημένου Νου), το ΤΕΤΑΡΤΟ (του Συγκεκριμένου Νου – χαρακτηρίζεται από μνήμη), το ΤΡΙΤΟ (το Ανώτερο Αστρικό – χαρακτηρίζεται από ανταπόκριση στην έλξη, από επιθυμία για ένωση), το ΔΕΥΤΕΡΟ (το Κατώτερο Αστρικό – χαρακτηρίζεται από την επιθυμία για έλξη ή κατοχή), το ΠΡΩΤΟ ή ΦΥΣΙΚΟ (ο υλικός κόσμος).

Ελέγχοντας την περιττή σπατάλη ενέργειας

                              

Για τον εξαγνισμό του νου όλοι οι κλάδοι της γιόγκα συνιστούν μια οκταπλή φόρμουλα, γνωστή σαν Αστάνγκα Γιόγκα (αστ=οκτώ, ανγκ=άκρα ή μέρη, γιόγκα=ένωση με τον αληθινό Εαυτό). Τα οκτώ άκρα είναι :
Γιάμα (έλεγχος), νιγιάμα (χρυσοί κανόνες συμπεριφοράς), ασάνα (στάσεις), πραναγιάμα (έλεγχος της αναπνοής), πρατιαχάρα (απόσυρση από τις αισθητηριακές αντιλήψεις, νταράνα (συγκέντρωση), ντιάνα (αδιάσπαστος διαλογισμός) και σαμάντι (αδιάσπαστο ντιάνα, πλήρης αταραξία).
Η άσκηση της Αστάνγκα Γιόγκα είναι απαραίτητη, άσχετα από την ειδική γιογκική ατραπό που ακολουθεί κανείς. Μόνο με την εκτέλεση αυτών των οκτώ βημάτων της γιόγκα μπορεί κανείς να βιώσει την αληθινή ελευθερία από τη συνείδηση που περιορίζεται από το χρόνο.

Αποσυμβολισμός της Σφίγγας.


H Σφίγγα, το μυθικό τέρας που έθετε μυστηριώδεις γρίφους στους ανθρώπους που την συναντούσαν, έχει συνδεθεί με το θείο, την απόκρυφη γνώση και τη σοφία.

Σύμφωνα με τον Papus, η Σφίγγα ήταν η πιο ξεκάθαρη αρχαία σύνθεση που μ’αυτήν μπορούμε να απεικονίσουμε τις διάφορες προσαρμογές του ανθρώπινου όντος μέσα σε όλα τα επίπεδα.

Ένας πρώτος αποσυμβολισμός της είναι η αντιστοίχηση με τα 4 στοιχεία.
Ταύρος – Γη
Λιοντάρι – Φωτιά
Αετός – Νερό
Άγγελος – Αέρας

Θέλω και Επιθυμώ



Θέλω να πάω στην Ιθάκη...Θα έλεγε ο Οδυσσέας.

Θέλω να κατακτήσω τον κόσμο...Θα είπε ο Μέγας Αλέξανδρος.

Θέλω να γνωρίσω την αλήθεια...Θα είπε ο Βούδας

Θέλουμε να εξερευνήσουμε το διάστημα ,τους νόμους της φύσης και του σύμπαντος...Ομολογούν οι επιστήμονες της NASA η αντίστοιχα του CERN

Θέλουμε να οικοδομήσουμε μια παγκόσμια κοινωνία ειρήνης και ανθρωπιάς...Οραματίζονται οι μεγάλοι στοχαστές και πολιτικοί ολων των εποχών. . .


Θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος...Εξομολογούνται οι μετανοημένοι και οι αγνοί ζηλωτές της αυτοεξέλιξης.

Η υπέρτατη μύηση και ο ρόλος του φόβου



Πολύ έχει κατηγορηθεί…
Οι άνθρωποι έχουν εκπαιδευτεί να φοβούνται το φόβο. Τον αποφεύγουν. Και έτσι αποφεύγουν να Δουν.

Ο φόβος είναι βάσιμος. Σε οδηγεί.
Είναι εργαλείο και έχει κατηγορηθεί;
Όχι αρχικά… αρχικά είναι εχθρός, σ’ εμποδίζει.
Όχι ο φόβος όμως, αλλά η εκπαίδευσή σου.

Αρνητικά συναισθήματα

                       

Όταν σκέφτεστε σκέψεις που δεν είναι σε ευθυγράμμιση με το ποιος πραγματικά είστε,  
άμεσα αποσυνδέεστε  από τον αληθινό εαυτό σας. 
Αυτός είναι ο λόγος που τέτοια συναισθήματα όπως ο φόβος και η ανησυχία σας κάνουν να νιώθετε τόσο άσχημα. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα