Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Το σχέδιο της ψυχής



Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί γιατί ο Θεός επιτρέπει να συμβαίνουν βάσανα στους ανθρώπους και κυρίως, γιατί οι καλοί άνθρωποι περνάνε τόσες ταλαιπωρίες;


Ίσως να είστε της γνώμης ότι αυτές οι ερωτήσεις δεν έχουν απάντηση. Κι όμως, έχουν!

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

Φύση είναι η μητέρα μου
Το Σύμπαν είναι ο τρόπος μου.
Η αιωνιότητα είναι το βασίλειό μου.
Η αθανασία είναι η ζωή μου.

Σαρωτικός ανεμοστρόβιλος με 20 νεκρούς και 100 τραυματίες



Είκοσι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 100 τραυματίστηκαν από το σαρωτικό πέρασμα ανεμοστρόβιλου από 20 πυκνοκατοικημένα χωριά του ανατολικού Μπανγκλαντές (επαρχία Μπραχμανμπάρια).
Προχειροφτειαγμένες οικίες από φθηνά οικοδομικά υλικά υπέστησαν πάρα πολύ σημαντικές ζημιές την ώρα που πανύψηλα δέντρα ξεριζώθηκαν, ανέφεραν οι αρχές.

ΟΙ "ΜΑΟΡΙ" ΤΗΣ Ν. ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ, ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΝΩΙΤΕΣ!!!

                                     


Ήταν το 1993 που βρέθηκα κάπου ανάμεσα στη Νότια Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία πάνω σ΄ένα κρουαζιερόπλοιο για ολιγοήμερες διακοπές από την εργασία μου (ΥΠΕΞ Νότια Αυστραλία- Αδελαΐδα).

Ένα βράδυ το πρόγραμμα άνοιξε με ένα φανταστικό χορό των  ιθαγενών της Νέας Ζηλανδίας, της φυλής των «Μαορί», που μου έκανε εξαιρετική εντύπωση!!!

Ήταν ψηλοί άνδρες με καστανά μαλλιά και μάτια, με σταρένια χρώματα και αποχρώσεις, με όμορφη κατατομή που δεν θύμιζε σε τίποτε τους γύρω λαούς της Πολυνησίας , οι οποίοι είναι μελαμψοί με μαύρα μάτια και πλακουτσωτές μύτες. Καμία σχέση!

Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ-ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ-ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ (1ο μέρος)

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ


                                              

Ένα τετράγωνο θεωρείται μαγικό αν το άθροισμα των αριθμών των γραμμών, των στηλών και των διαγωνίων του είναι σταθερός αριθμός. Χρησιμοποιώντας διαδοχικούς ακέραιους αριθμούς από  1 - η2, όπου η είναι ο αριθμός των τετραγώνων της μιας πλευράς. Κανονικά υπάρχουν δύο διαφορετικοί μέθοδοι κατασκευής μαγικών τετραγώνων περιττής και άρτιας τάξης. Ενιαία μέθοδος κατασκευής τετραγώνων δεν υπάρχει. Η μέθοδος κατασκευής μαγικών τετραγώνων περιττής τάξης βασίζεται στην πυραμιδοειδή διάταξη, δια την κατασκευή ενός τετραγώνου τρίτης τάξης. Μαγικά τετράγωνα με τέσσερις αριθμούς είναι αδύνατον να κατασκευαστούν.

"Για το φυσικό αέριο θα μιλήσουμε με την Τουρκία"! Βόμβα από Ισραήλ,μετά τη συγνώμη Νετανιάχου



Βόμβες από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Αλόν Λιέλ, ο οποίος μιλώντας
στο CNN Turk υποστήριξε ότι η ομαλοποίηση των σχέσεων Ισραήλ-Τουρκίας θα φέρει δραματικές αλλαγές στην Ανατολική Μεσόγειο. Και πρόσθεσε ότι για το θέμα του φυσικού αερίου “θα συνομιλήσουμε με την Τουρκία”!

Έκτακτη φορολόγηση καταθέσεων (και) στην Ισπανία!

Του Πάρι Κουρτζίδη 

Ισπανία-ευρώ

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνουν οι εξελίξεις στον τραπεζικό σύστημα των χωρών του Ευρωπαϊκού Νότου, καθώς όπως όλα δείχνουν ανοίγει ο “ασκός του Αιόλου”! Σε επιβολή φόρου επί των καταθέσεων προχωρά και η Ισπανία, δημιουργώντας ένα επίφοβο κλίμα στην ΕΕ ότι τα χρήματα των καταθέσεων των πολιτών είναι ανυπεράσπιστα στις «ληστρικές» επιθέσεις των κυβερνήσεων. 

Συγνώμη Νετανιάχου, συγχώρεση Ερντογάν για Μαβί Μαρμαρά

Οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των χωρών τους, να επιστρέψουν οι πρέσβεις τους και να ματαιωθεί η δικαστική δίωξη.

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποδέχτηκε «εξ ονόματος του τουρκικού λαού» τη συγγνώμη του Ισραηλινού ομολόγου του Μπενιαμίν Νετανιάχου για το θάνατο εννέα Τούρκων ακτιβιστών κατά τη διάρκεια επιχείρησης των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων στο στολίσκο που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας, το 2010.
"Οι δύο πρωθυπουργοί συμφώνησαν να ολοκληρωθεί η συμφωνία» για την καταβολή αποζημίωσης στις οικογένειες των θυμάτων, τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Ερντογάν στην Άγκυρα.

Το «πούλημα» της Κύπρου από τη Μόσχα & τα διδάγματα για την Ελλάδα!!



Εάν πιστέψουμε τη ρωσική εφημερίδα «Kommersant», την πιο έγκυρη ίσως στα επιχειρηματικά θέματα εφημερίδα στη Ρωσία, στο φύλο της 21ης Μαρτίου, η κυπριακή πρόταση προς τη χώρα του Βλαντιμίρ Πούτιν συμπεριλάμβανε τα ακόλουθα:

Προτάθηκε να εξαγοράσει έναντι του συμβολικού τιμήματος του ενός ευρώ 

κάποια ή και όλες από τις τράπεζες της Κυπριακής Δημοκρατίας που παρουσιάζουν προβλήματα και να αγοράσει δικαιώματα εξόρυξης υδρογονανθράκων στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της νήσου. Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Μιχάλης Σαρρής, φέρεται από την εφημερίδα να εξεπλάγη με τις απαντήσεις που έλαβε από τους Ρώσους κυβερνητικούς, που δεν «συγκινήθηκαν» και πολύ με την προσφορά.

NWO: Ποινικό αδίκημα η “παθητική αντίσταση” στην Ισπανία!

                                  


Νέα τάξη πραγμάτων στην πράξη...   Ετοιμαστείτε γι' αυτά που σας προετοιμάζουμε 2 χρόνια τώρα.

Στην Ισπανία αλλάζει το ποινικό δίκαιο και έχουμε ένα νέο «ιδιώνυμο» που λίγο έχει να ζηλέψει από τα πιο σκληρά δικτατορικά καθεστώτα! Οι τραπεζίτες μέσω των πολιτικών σε ρόλο “κυβέρνησης” επιβάλουν «αλλαγές» προστασίας του πλούτου τους και των κερδών τους. 

Μετεωρίτης Θα Κτυπήσει Τη Γη Τις Επόμενες 7 Ημέρες;

               Απειλή από το διάστημα: Θα μπορούσε ένας αστεροειδής  να χτυπήσει τη Γη στις επόμενες 7 ημέρες;

Απειλή από το διάστημα: ένας αστεροειδής θα μπορούσε να χτυπήσει τη Γη στις επόμενες 7 ημέρες;
"Το όνομά μου είναι  Raymond και είμαι ένας επιστήμονας που εργάζεται για τα τμήματα της αστρονομίας σε όλο τον κόσμο, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Δεν είμαι θεωρητικός συνωμοσίας, δεν είμαι ένας από εκείνους που πιστεύουν ότι `η προσελήνωση ήταν όλα μια προσομοίωση ή ότι ο " Nibiru θα χτυπήσει το έδαφος  το 2012 .. `. Κοιτάζω τα γεγονότα.

Ωστόσο, πριν από λίγες εβδομάδες, ένας αστεροειδής με πλάτος 18 μέτρα (βάρους 17 τόνων) εξερράγη πάνω από  ρωσική πόλη. Αλλά ξέρετε τι θα έκανε αν είχε επιπτώσεις στο έδαφος; Θα σκότωνε πολλές χιλιάδες ανθρώπους. Τα κρουστικά κύματα από την έκρηξη είχαν επίπτωση σε χιλιάδες κόσμο, μίλια μακριά. Αυτό δεν είναι μια θεωρία ή υπόθεση, αυτό έγινε ...  αυτό το είδαμε όλοι.

Το Ημερολόγιο Των Μάγιας , To Παράθυρο Της Μεγάλης Αλλαγής Και Το Τέλος του Κόσμου στις 2 Ιουνίου 2013!




Αγαπητοί μου,
Είμαστε έτοιμοι να εισέλθουμε σε ένα παράθυρο του χρόνου που δεν έχει όνομα, αλλά είναι μέσα σε αυτό που οι  Μάγια αποκαλούν ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , παράθυρο που συνδέθηκε την 21η Δεκεμβρίου του 2012 και θα ολοκληρωθεί σε περίπου τρία χρόνια.
Αυτό το παράθυρο αρχίζει στις 18 Φεβρουαρίου ου , το 2013 και συνεχίζεται για περίπου τρεισήμισι μήνες μέχρι τις 2 του Ιουνίου Β ' , το 2013. Ωστόσο, θα μπορούσε να διαρκέσει για όσο διάστημα χρειασθεί να ολοκληρωθούν οι αλλαγές συνθηκών, έως και το  τέλος του Αυγούστου.

Όταν αλλάξουν όλα αυτά- το 95% του κόσμου θα ξυπνήσει μια μέρα, και δε θα έχει τίποτα. Αυτοί που ξέρουν να επιβιώνουν, θα βρουν τρόπο να αντιμετωπίσουν όλες αυτές τις καταστάσεις. Δε θα διαρκέσει πολύ και θα υπάρξουν ασχήμιες και δυσκολίες, αλλά όταν γίνουν αυτά τα μεγάλα γεγονότα, θα γίνουν γρήγορα.



Έβαλα ν'ακούσω τον Κόλλιερ, αλλά πριν τον Κόλλιερ, ο οικοδεσπότης της εκπομπής μίλησε με τον Αστροφυσικό Jim MdCanney και αυτά που ειπώθηκαν τα θεωρώ πολύ σημαντικά, όχι θεωρίες, φαντασιώσεις κλπ.
Το σάιτ του ανδρός, εδώ http://www.jmccanneyscience.com/

Παραθέτω το 10λεπτο απόσπασμα

http://www.tubechop.com/watch/1044342

και το μεταφράζω:

ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟ ΑΙΓΙΣ. ΑΝΑΛΥΣΙΣ.


ΑΙΓΙΔΑ

 

Αμυντικό και επιθετικό όπλο του Διός. Ως αμυντικό όπλο έπαιζε ρόλο ασπίδας και αποτροπής. Ως επιθετικό, συμπύκνωνε τα σύννεφα και προκαλούσε καταιγίδες με αστραπές και κεραυνούς. Η αιγίδα ήταν σαν θώρακας που την φορούσε ο Δίας στο στήθος του και ήταν κατασκευασμένη απο το δέρμα της αιγός Αμάλθειας. Όταν ο Δίας αντιμετώπιζε τους Γίγαντες, η Γη τον συμβούλεψε να κατασκευάσει ασπ...ίδα απο δέρμα κατσίκας (ΑΙΓΑ =>ΓΑΙΑ=>ΑΓΙΑ), που ήταν αδιαπέραστο ακόμη και απο τον κεραυνό.

Ο Ένοικος Στο Κατώφλι

w (2)


«Η αλήθεια της φύσης κρύβεται σε συγκεκριμένα σπήλαια και βαθιές στοές…»
Δημόκριτος
«Καμιά μοναξιά δεν συγκρίνεται με το εσωτερικό της γης, καμιά νύχτα δεν είναι τόσο σκοτεινή
όσο η σκοτεινιά που βασιλεύει στον υπόγειο κόσμο…
Εκεί κάτω όλα μοιάζουν σαν να προέρχονται από κάποιον άλλο κόσμο,
οι εκπλήξεις και οι παραισθήσεις είναι συνεχείς…»
Norbert Casteret
«Εκείνος που πολεμάει με τέρατα πρέπει να προσέξει να μην γίνει και ο ίδιος τέρας.
Αν κοιτάς για πολύ μέσα στην άβυσσο, τότε και η άβυσσος κοιτάει μέσα σε σένα…»
Φρήντριχ Νίτσε, Πέρα από το Καλό και το Κακό

Λογικές Δια-πιστώσεις



Οι ἔννοιες τῶν Λέξεων πού θά χρησιμοποιηθοῦν εἶναι ἀπό τό Λεξικόν τῆς Ἀρχαίας Ἑλληνικῆς καί ἡ ἐπιβεβαίωσις τῶν νοημάτων γίνεται μέ τήν χρῆσιν τοῦ Ἕλληνος Λόγου, τοῦ κώδικος τῆς Ἑλληνικῆς Γλώσσης, πού ἐθεμελίωσεν ὁ Δρ Θεολόγος Σημαιοφόρος καί κατέστησε διδακτόν.
Ἀφορμή γιά τήν ἀλληλουχίαν τῶν κατωτέρω συλλογισμῶν ἀπετέλεσεν ἡ λέξις “Ὕπαρ Ὕπαρος” = πραγματική ὀπτασία, ἀληθινόν ὅραμα, πού βλέπει κάποιος ἐν ἐγρηγόρσει”. (Λεξικόν Σταματάκου).
Τά κωδικά νοήματα εἶναι:
Υ = μεγάλη συσσώρευσις
ΠΑ = πυρός ἀρχικοῦ, τό ὁποῖον
Ρ = ρέει.

--- ΤΑ ΘΑΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΖΑΚΡΟΥ! ---

Κρήτη, δεκαετία του '50. Ένας νεαρός βοσκός καθώς αναζητούσε κάποια χαμένα γίδια του, είδε δύο από αυτά να εξέρχονται από μία τρύπα σε ένα κοντινό βραχώδη λόφο. Τότε πλησίασε τη τρύπα και μπήκε μέσα ψάχνοντας για τα υπόλοιπα. 
Μετά από λίγες εβδομάδες ο νεαρός εντοπίστηκε από τους συγγενείς του στην Ν.Αφρική οπού παρέμεινε για το υπόλοιπο της ζωής του, αρνούμενος να γυρίσει ή ακόμα και να επισκεφθεί την Ελλάδα!
Τι ήταν όμως αυτό που τον φόβιζε να επιστρέψει; Τι είδε μέσα στη τρύπα και πώς βρέθηκε να ζει ευκατάστατα στην άλλη άκρη της Γης;



Ο Παλαιών, ο Πατρών και ο Γερμανός


                                             
Εμάς η δασκάλα μάς έβαλε έκθεση για την 25η Μαρτίου και γι' αυτό εμείς τώρα γράφουμε έκθεση για την 25η Μαρτίου. Η 25η Μαρτίου είναι τέ-λει-α και τη γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου για πολλούς λόγους:
1. Την 25η Μαρτίου όλοι οι Ελληνες, με μια φωνή, είπαν στους Τούρκους «ουστ να μου χαθείτε, ξουτ ξουτ στα τσακίδια»! Κι όλοι οι Τούρκοι, με μια φωνή, είπαν «καλά ντε, μη βαράς» και φύγανε. Και τότε ήρθε ο Καποδίστριας και έφερε την πατάτα τηγανητή.  
2. Την 25η Μαρτίου ο Κολοκοτρώνης θύμωσε πάαααρα πολύ και πήρε ένα όπλο και σκότωσε όλους τους Τούρκους και μερικούς Ελληνες που δε χώνευε. Και οι υπόλοιποι Ελληνες (οι ζωντανοί) τον έκαναν εθνικό ήρωα και μετά τον είπανε προδότη και τον δικάσανε σε θάνατο.

Παρεξηγημένος ο πανάρχαιος ΔΩΡΙΚΟΣ χαιρετισμός...

                                               


Από τη μακρινή αρχαιότητα, όλες οι ανθρώπινες κοινωνίες συνήθιζαν να χρησιμοποιούν διάφορες χειραψίες και χαιρετισμούς, τόσο ως συμβολική ένδειξη αναγνώρισης, όσο και ως έκφραση αλληλοσεβασμού.
Σε αυτή τη μεγάλη ποικιλία ανθρώπινων χαιρετισμών, υπάρχει ένας που φαίνεται ότι είναι ο αρχαιότερος από όλους, αλλά και ο πιο διαδεδομένος σε όλες τις κοινωνίες, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Όλοι σχεδόν οι αρχαίοι πολιτισμοί τον χρησιμοποίησαν, όπως αποδεικνύουν οι αρχαιολογικές έρευνες και η ιστορική μελέτη. Πρόκειται για το χαιρετισμό που γίνεται με το δεξί χέρι υψωμένο λίγο πάνω από το ύψος του ώμου και την παλάμη τεντωμένη.

Τέλος στα μαύρα στίγματα με...λεμόνι



Καταπολεμήστε τα μαύρα στίγματα που τόσο σας ταλαιπωρούν φτιάχνοντας μια λοσιόν βασισμένη στο λεμόνι που είναι κατάλληλη τόσο για λιπαρά όσο και για μεικτά δέρματα.
Η λοσιόν αυτή είναι θαυματουργή χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες του λεμονιού. Πιο συγκεκριμένα το λεμόνι περιέχει κιτρικό οξύ, το οποίο μειώνει την λιπαρότητα, απομακρύνει τους ρύπους, προσφέρει απολέπιση και κάνει την επιδερμίδα σας πιο φωτεινή. 

Μικρές αγγελίες: "Ζητείται αγάπη"

                           

Κάποιος διάβασε κάποτε μια αγγελία στην εφημερίδα, που τότε του φάνηκε πολύ αστεία: «Ζητείται αγάπη». Δυο λέξεις που κρύβουν μέσα τους έναν κόσμο ολόκληρο. Μια κραυγή ανθρωπιάς, ίσως, στον υπερμοντέρνο κόσμο μας. Αγάπη, είναι εκείνο το συναίσθημα που σε κάνει να θες να αγκαλιάσεις όλο τον κόσμο και να τον κλείσεις στην καρδιά σου, εκείνο το συναίσθημα που σε κάνει να πονάς με τον πονεμένο, να γελάς με τον ευτυχισμένο, ο ήλιος να σου φαίνεται πιο λαμπρός.

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ!!!

ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΗΣ!!!


Ναι, καλά ακούσατε!
Αμ τι νομίσατε;
Μόνο οι άνθρωποι επιχειρούν δικτατορίες;

Κατά τον Ιατρό των ιατρών, τον μέγιστο Ιπποκράτη, όλες οι τροφές παραπέμπουν σε αντίστοιχες γεύσεις. Δηλαδή γλυκές, πικρές, ξινές, αλμυρές, υπόξινες, στυφές, καυτερές και ουδέτερες.
Με απλά λόγια τι λέει εδώ ο Ιπποκράτης. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να τρώει τρόφιμα που έχουν μία μόνο γεύση και να παραμελεί τις υπόλοιπες. Ούτε μια βασική τροφή – γεύση να επικρατεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Είναι λέει σαν το πολίτευμα της Δημοκρατίας!

Εναέριος Βομβαρδισμός Για Την Αναδάσωση Της Γης !!



Μία εντελώς μοναδική ιδέα για τη δημιουργία δασών αποτελεί η φύτευση εκατομμυρίων δέντρων μέσω βομβαρδισμών από αεροπλάνα.
Εξοπλισμός που εγκαθίσταται σε γιγαντιαία μεταφορικά C-130 που χρησιμοποιούνται από τις ένοπλες δυνάμεις για τη δημιουργία ναρκοπέδιων σε εμπόλεμες ζώνες , χρησιμοποιείται για τη φύτευση δέντρων σε απομακρυσμένες περιοχές συμπεριλαμβανομένων και μερών της Σκωτίας.
Αυτή η ιδέα που προήλθε από τον πρώην πιλότο της RAF, Jack Walters, και αναπτύχθηκε από την Αμερικάνικη Αεροδιαστημική Εταιρεία Lockheed Martin, , μπορεί να εμφυτεύσει 90000 νέα δέντρα μέσα σε μία ημέρα.

Η Ώρα της Γης και... γιατί αυτός δεσμεύεται να βάψει τα μαλλιά του 'πορτοκαλί';

                                         Picture


Η μεγάλη απάτη που λέγεται 'κλιματική αλλαγή' έχει απλώσει για τα καλά τα πλοκάμια της και, μέσω της WWF μιας εκ των ΜΚΟ των παγκοσμιοποιητών, πατάει στην ευαισθησία των πολιτών προσπαθεί να περάσει το στρεβλό της μήνυμα: Σώστε τον πλανήτη από τον εαυτό σας! Είστε πολλοί και καταναλώνετε ενέργεια. Κάντε μια κίνηση αβρότητας και εφαρμόστε μιας ώρας σκοταδισμό, έτσι... συμβολικά, για μια ωρίτσα μόνο, ως δείγμα καλής θέλησης για τον μόνιμο που θέλουμε να σας επιβάλλουμε. 

Και αν θα βγουν αληθινές οι προφητείες;


Έχω ξαναγράψει για προφητείες,προφητείες του Νοστράδαμου που αφορούν την Ελλάδα και που μοιάζουν πολύ με τις προφητείες των γερόντων της ορθοδοξίας,μόνο που έχουν γραφτεί κάτι αιώνες νωρίτερα πριν εμφανιστούν οι γέροντες και δώσουν τις δικές τους προφητείες...προφητείες που αναπαράγονται δίχως τέλος,κάθε φορά που κάποια προφητεία πέφτει έξω,επανέρχεται στο προσκήνιο αναθεωρημένη και διορθωμένη με την ελπίδα να βγει αληθινή....

Το πρόβλημα δεν είναι ο θάνατος, είναι η αθανασία.


                             c
«Το πρόβλημα δεν είναι ο θάνατος: είναι η αθανασία. Η «μικρή» και η «μεγάλη». Τη μικρή την κερδίζουμε όλοι, λίγο-πολύ, στη μνήμη αυτών που μας αγάπησαν. Τη μεγάλη την αξιώνονται εκείνοι που διαβαίνουν το όριο της φήμης, αλλά και κάποιοι γύρω τους…»
«Ο άνθρωπος είναι ένα σχέδιο για το οποίο θα μπορούσε να πει κανείς το ίδιο πράγμα. Καμιά Ανιές, κανένας Πωλ, δεν σχεδιάστηκαν στον υπολογιστή, αλλά ακριβώς ένα πρότυπο: το ανθρώπινο ον, σε πλήθος αντιτύπων που είναι απλά παράγωγα του αρχικού προτύπου και δεν έχουν καμία ατομική ουσία. Όχι περισσότερο από αυτήν που έχει ένα αυτοκίνητο που βγαίνει από τα εργοστάσια της Ρενώ.

Nasa : Αν Ένας Αστεροειδής Προσεγγίσει Τη Γη Τις Επόμενες Τρεις Εβδομάδες...Το Μόνο Που Μπορούμε Να Κάνουμε Είναι Να Προσευχόμαστε!!

  Ο επικεφαλής της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν , δήλωσε ότι «προσεύχεται», ώστε να μην υπάρξει νέα πτώση  αστεροειδή, λόγω της έλλειψης ενός λειτουργικού συστήματος που να μπορεί να καταστρέφει τα ουράνια σώματα.
Ο επικεφαλής της NASA, Τσαρλς Μπόλντεν
 Απαντώντας αν υπάρχει  μια στρατηγική ή ένα λειτουργικό σύστημα  καταστροφής  επικίνδυνων ουράνιων σωμάτων, ο Μπόλντεν είπε ότι είναι αδύνατο να δημιουργήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα μια δομή ικανή να αποτρέψει ή τουλάχιστον  να εκτρέψει (ή να καταστρέψει) έναν αστεροειδή ή μετεωρίτη. Ακόμη και μια διαστημική αποστολή με πυρηνικά όπλα απαιτεί πολύ χρόνο  για την δημιουργία της.
«Με τις πληροφορίες που έχουμε, ξέρουμε ότι υπάρχουν αστεροειδείς που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τον πληθυσμό των Ηνωμένων Πολιτειών. Αλλά αν αυτό  συμβεί μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες,  .. το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε »-  είπε ο Μπόλντεν προς την Επιτροπή σχετικά με την επιστήμη, της Βουλής των Αντιπροσώπων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

22/3/13: ΜΗΠΩΣ Η 33η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΩΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ;




21 Μαρτίου 2013

Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ.
Είναι ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.

ΜΕ ΝΑΝΟΡΟΜΠΟΤ Antivirus για το σώμα


Πολλές ασθένειες του ανθρωπίνου σώματος προκαλούν μεταβολές στα γονίδια. Ένα τέτοιο νανορομπότ θα είναι σε θέση να «σκανάρει» ένα κύτταρο, για να δει αν όλα τα γονίδιά του λειτουργούν σωστά.
Κάθε κάτοχος υπολογιστή έχει στο μηχάνημά του ένα πρόγραμμα antivirus, για προστασία από ιούς και άλλα κακόβουλα λογισμικά. Ωστόσο, το ανθρώπινο σώμα μέχρι τώρα έπρεπε να περιορίζεται σε «φυσικές» μεθόδους- αλλά αυτό ενδεχομένως να αλλάξει, κάποια στιγμή, χάρη στη δουλειά ερευνητών του Ινστιτούτου Γουάιζμαν στο Ισραήλ, οι οποίοι εργάζονται πάνω σε ένα ιατρικό

Τεχνολογία Από Την Εποχή Του Apollo Ανακτήθηκε Από Τον Πυθμένα Της Θάλασσας (Φωτογραφίες Και Βίντεο)

Απόλλων κινητήρα



Ακρωτήριο Κανάβεραλ, Φλόριντα- Ο Τζεφ Μπέζος, ιδρυτής της Amazon, συγκέντρωσε μια ομάδα που ανάκτησε κομμάτια των ισχυρών   κινητήρων πυραύλων  Κρόνος V  από τον πυθμένα του Ατλαντικού Ωκεανού, πάνω από 13.000 πόδια κάτω από το νερό. 

Διαβεβαίωση σοκ πρώην αστροναύτης της NASA, "μέχρι το τέλος του αιώνα, ένας αστεροειδής θα μπορούσε να χτυπήσει τη Γη με βίαιο τρόπο"


Διαβεβαίωση σοκ του πρώην αστροναύτης της NASA, "μέχρι το τέλος του αιώνα, ένας αστεροειδής θα μπορούσε να χτυπήσει τη Γη με βίαιο τρόπο"



Μετά τις δηλώσεις του διευθυντή της NASA Τσαρλς Μπόλντεν , ο οποίος συνέστησε  "προσευχή" σε περίπτωση που υπάρξει <<πέρασμα>>  αστεροειδή, η πραγματικότητα έφερε στο φως  την έλλειψη ενός λειτουργικού συστήματος που να έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει  ουράνια σώματα.

 Απαντώντας αν υπάρχει  μια στρατηγική ή ένα λειτουργικό σύστημα  καταστροφής  επικίνδυνων ουράνιων σωμάτων, ο Μπόλντεν είπε ότι είναι αδύνατο να δημιουργήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα μια δομή ικανή να αποτρέψει ή τουλάχιστον  να εκτρέψει (ή να καταστρέψει) έναν αστεροειδή ή μετεωρίτη. Ακόμη και μια διαστημική αποστολή με πυρηνικά όπλα απαιτεί πολύ χρόνο  για την δημιουργία της.

Σωστικές ανασκαφές σε βουδιστικό μοναστήρι στο Αφγανιστάν

  MES AYNAK, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-Ο σκηνοθέτης Brent Huffman θέλει να καταγράψει την ιστορική σημασία του  βουδιστικού μοναστηριού στο Mes Aynak , το οποίο βρίσκεται στην κορυφή των τεράστιων αποθεμάτων χαλκού, σε μια προσπάθεια να το σώσει ή τουλάχιστον να καταγράψει με την κάμερα του τι θα συμβεί σε αυτό.Το Αφγανικό Υπουργείο  Ορυχείων πώλησε τα δικαιώματα του χαλκού σε Κινέζικη Μεταλλουργική εταιρεία πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά ο χρόνος εξαντλείται και οι αρχαιολόγοι θα αναγκαστούν να εγκαταλείψουν το χώρο ήδη από τον Ιούνιο. 

Πως φαίνεται ο Ήλιος σε διαφορετικά μήκη κύματος


Ένα κολάζ εικόνων, από το Solar Dynamics Observatory της NASA (SDO), μας δείχνει το πως οι παρατηρήσεις του ήλιου σε διαφορετικά μήκη κύματος αναδεικνύει χαρακτηριστικές πτυχές της επιφάνειάς του
Πώς βλέπει η NASA από τον Ήλιο (Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση)
Πως η NASA βλέπει τον Ήλιο 

Οι σεισμοί δημιουργούν φλέβες χρυσού;


goldΑκούγεται κάπως απίστευτο, αλλά μια νέα αυστραλιανή επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ότι οι σεισμοί, εκτός από την καταστροφική, έχουν και μια -κυριολεκτικά- πολύτιμη πλευρά, καθώς διαθέτουν το άγγιγμα του Μίδα! Το καυτό υπόγειο νερό που κυλά μέσα από τα ρήγματα στον φλοιό της Γης, εξατμίζεται σχεδόν αυτόματα στη διάρκεια ενός σεισμού, αφήνοντας πίσω του εναποθέσεις χρυσού.

Νέα κοσμολογικά δεδομένα από το διαστημικό τηλεσκόπιο Planck


Ο πιο λεπτομερής χάρτης της μικροκυματικής ακτινοβολίας του σύμπαντος που δημιουργήθηκε ποτέ
planckΤο διαστημικό τηλεσκόπιο Planck της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) σχεδιάστηκε για την μελέτη των ανισοτροπιών της Κοσμικής Ακτινοβολίας Υποβάθρου. Πήρε το όνομά του από τον μεγάλο φυσικό Max Planck (1858–1947), που τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ φυσικής το 1918.
Το τηλεσκόπιο Planck εκτοξεύθηκε τον Μάιο του 2009, φθάνοντας στο σημείο Lagrange Γης – Ήλιου L2  μετά από 2 μήνες και από τον Φεβρουάριο του 2010 άρχισε τις παρατηρήσεις του.

Βρέθηκαν οι Τάφοι του Φιλίππου του Αρριδαίου και της Ευρυδίκης


Greece_Aigai_tombs_01

Τον τάφο του Φιλίππου Γ´Αρριδαίου της Μακεδονίας  και της συζύγου του Ευρυδίκης,  που  ο Κάσσανδρος  είχε ανακομίσει τα οστά τους στις Αιγές ταυτίζει  με αρκετή  βεβαιότητα η αρχαιολόγος  κυρία Αγγελική Κοτταρίδη με  ένα από τα  μνημεία της ταφικής βασιλικής συστάδας των Τημενιδών, που  έχει εντοπισθεί στο νεκροταφείο της αρχαίας πόλης.
.
Ο  τάφος, που χρονολογείται στο τέλος του 4ου π.Χ. αιώνα «τεκμηριώνει την χαρακτηριστική για τις βασιλικές συστάδες διαχρονική χρήση, που εδώ πλησιάζει τους τρεις αιώνες, κάτι που ακολουθεί προφανώς την εξέλιξη της δυναστείας των Τημενιδών», όπως  ανέφερε χθες το βράδυ η αρχαιολόγος στο Αρχαιολογικό Συνέδριο για τις  έρευνες στη Μακεδονία  που πραγματοποιείται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Δώδεκα απορίες για τη λίμπιντο

                              

Αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες λέξεις παγκοσμίως, κι όμως οι περισσότεροι άντρες και γυναίκες (μεταξύ τους κι εσύ) δεν ξέρεις ούτε τι σημαίνει ακριβώς, ούτε πώς καταλαβαίνεις αν τη διαθέτεις και το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει τη σεξουαλική σου ζωή, θετικά ή αρνητικά. Η λίμπιντο με τα σκαμπανεβάσματα της μπορεί να μετατραπεί σε ρυθμιστή της ζωής σου ολόκληρης. Δες ποιές είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις για τη λίμπιντο και λύσε όλες τις απορίες σου.
Περί τίνος πρόκειται: η λίμπιντο μπορεί να περιγραφεί ως αυτή η ενστικτώδης ερωτική ορμή, η διάθεση για σεξ αλλά και όλη η ενέργεια που ξεχειλίζει από αυτή Η λίμπιντο έχει τις ρίζες της στα πιο βαθιά συναισθήματα πριν επηρεάσει και το σώμα σου.
Μα να μην πέφτει η λίμπιντο μου ποτέ!

Μύθοι και αλήθειες για τη σεξουαλική ζωή



Διαδεδομένες προκαταλήψεις για τη σεξουαλικότητα που διαψεύδονται από τις νεώτερες έρευνες
Οι μύθοι καταδυναστεύουν τη σεξουαλική ζωή μας και συχνά προκαλούν σοβαρά προβλήματα. «Πολλές επιστημονικές μελέτες έχουν καταγράψει ότι η έλλειψη ενημέρωσης για τα θέματα της σεξουαλικότητας είναι το σημαντικότερο αίτιο για τη δημιουργία και τη διατήρηση μύθων για το σεξ», επισημαίνει η ψυχολόγος υγείας, ειδικευμένη σε θέματα σχέσεων και σεξουαλικών δυσλειτουργιών και επιστημονική συνεργάτις του Κέντρου Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου θεσσαλονίκης Εύη Κυράνα. «Μάλιστα αυτοί οι μύθοι οδηγούν κάποιους ανθρώπους είτε σε αποφυγή σεξουαλικής ζωής είτε σε ενοχές, ακόμη και στην εμφάνιση σεξουαλικών προβλημάτων».

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ - ΕΝΑΡΞΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΜΙΚΡΑ ΕΝ ΑΓΡΑΙΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑ

                                       

Καθώς σε λίγες ώρες μπαίνουμε στην Εαρινή Ισημερία να θυμηθούμε ότι η Εαρινή Ισημερία, που ταυτίζεται με την έναρξη του ζωδίου του Κριού, σηματοδοτεί την έναρξη της κυριαρχίας της θεάς Αθηνάς και την τέλεση των Μικρών εν Αγραις Μυστηριών.

"Και γαρ των ζωδίων ο Κριός ανείται της θεώ" μας τονίζει ο Πρόκλος,

στον δε Κρίο, όπως και σε κάποια άλλα σημεία μυστηριακά υπάρχει κλήρος της θεάς Αθηνάς.
"και γαρ εκεί κλήρος τις ανήπλωται της θεού ταύτης, είτε ο περί τον Κριόν τόπος..."

Και αυτό γιατί : "Οτι γενέσεως ο Κριός αρχή και ότι ταχυκίνητος εστίν, ως περί τον ισημερινόν κατηστερισμένος"
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα