Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΡΡΟΕΣ


                          

ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΜΑΣ…..ΣΤΟΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ  ΜΑΣ  ΠΕΡΙΓΥΡΟ….
Με αφορμή….. την αλαζονεία ορισμένων στο Διαδίκτυο…. μου ήρθε η ιδέα να προβάλλω  ως θέμα τις επιρροές ….που έχουμε….ΟΛΟΙ μας….στον ευρύτερο κοινωνικό μας περίγυρο.
Αδέλφια…. «κακά τα ψέματα»…. οι αξίες μας αρκετές φορές ενισχύονται κοινωνικά από τη συμμόρφωση και τις παρέες που κάνουμε γι’ αυτό το λόγο και προσφωνούμε τη λαϊκή ρήση : «Πες μου ποιον έχεις φίλο…. για να σου πω ποιος είσαι…!»

Tι σημαίνει ο προσανατολισμός του σπιτιού σου;

                                    

Σύμφωνα με το φενγκ σούι, κάθε σημείο του ορίζοντα έχει συγκεκριμένες επιδράσεις στο σπίτι μας...

Για να ελέγξεις τις επιδράσεις της ενέργειας προσανατολισμού και στο δικό σου, σημείωσε την κατεύθυνση που κοιτάζει η εξώπορτα και δες τι σημαίνει!

Η Βιολογική Λειτουργία του Άγχους: Σύμμαχος ή Εχθρός του Οργανισμού;



Η αντίδραση του άγχους αποτελεί μία φυσιολογική αντίδραση του οργανισμού στις περιστάσεις κάτω από τις οποίες ο οργανισμός απειλείται και χρειάζεται να κινητοποιηθεί κατάλληλα προκειμένου να επιβιώσει. Οι περιστάσεις αυτές μπορεί να είναι λιγότερο απειλητικές, όπως είναι η απαιτητική σωματική άσκηση, ή περισσότερο, όπως είναι κάποια σοβαρή απειλή για τη σωματική ή ψυχολογική μας ακεραιότητα.

Το Εκκρεμές της Διάθεσης μας



Τα αισθήματα μας βρίσκονται σε συνεχή κίνηση και δεν είναι ποτέ εντελώς παγιωμένα. Ακόμα και όταν κοιμόμαστε, ονειρευόμαστε. Επίσης, δεν υπάρχουν απόλυτα συναισθήματα, αλλά διαβαθμίσεις, ανάλογα με την ένταση που τα βιώνει κανείς. Πάντα υπάρχει το δυναμικό για περισσότερη ευχαρίστηση ή δυσαρέσκεια και  παρόλο που ξέρουμε καλά τον εαυτό μας, τα αισθήματα μας, μπορεί συχνά να μας εκπλήξουν!

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ



Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου

Η Ελλάδα λεηλατείται, καταστρέφεται, προδίδεται καθ’ έξιν από την τρίτη κυβέρνηση της Τρόικας. Μας παίρνουν πετρέλαια, αγωγούς, ακόμα και το νερό που πίνουμε. Μας καταδικάζουνε στην πείνα, 
την αρρώστια, τον θάνατο. Μας πήρανε, καιρό τώρα, την αξιοπρέπεια.

Προσπεράσαμε συλλογικά, ως ενοχλητική λεπτομέρεια, τον θάνατο των παλληκαριών στη Λάρισα, αντί να κατέβουμε στους δρόμους και τις πλατείες της Ελλάδας και να μη φύγουμε προτού παραιτηθεί ο Στουρνάρας και όλη η κυβέρνηση των Πιστωτών, συλλογικά υπεύθυνη για τη δολοφονία και προτού σχηματιστεί μια κυβέρνηση λαϊκής και εθνικής σωτηρίας. Δεν έχει σημασία αν μια κυβέρνηση σκοτώνει με τα κοινωνικά μέτρα που παίρνει ή με τα πολυβόλα. Και στη μια και στην άλλη περίπτωση, ματοβαμμένη είναι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα